Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Úúúú, ahogy elnézem, nem csak én tüntem el... :roll:

Eszter,
ezt el sem hiszem!!! Megmutatod a görbédet?
Remélem Évának igaza volt és lesz azért pé-d, csak esetleg csúszik az egész!!

Éva,
ezek szerint neked mégis megvolt a pé? Raksz fel görbét, nagyon kiváncsi vagyok rá?!
Szorítok, hogy a fiacskád ne kapja el apától a betegséget, most nagyon nem hiányozna nektek!

Koda,

szegénykém, el se tudom képzelni, hogy mit élsz át... Én hozzászólni se tudok ehhez, mert még nem éreztem ehhez hasonlót se! Remélem hamar jobban leszel és boldog anyuci lehetsz. Az éjszakák hogy alakulnak?

Zsuzsa,

gyógyuljatok meg minél hamarabb!!!
Jut eszembe, tudtál már esetleg a Madarász kardiológiával intézni valamit?

Mesi,
szép pocis vagy!!! :)
Jól emlékszem, hogy te azért elsősorban szeretnél rendesen szülni, nem??? Nekem az orvosom még mindig a beutalót emlegeti a kórházba, hogy nála szülhessek?!? Én már nem tudom, hogy mi igaz és mi nem...

Titi,
remélem nyugisan telt otthon a hétvégéd! Gyere és mesélj! Apukád jól van?
Olyan csodálatos a kép a bébidről!!! Annyira csodálatos, hogy ennyire látszik rajta minden! Gondolok rád nagyon a köv. uh-nál, hogy úgy láss mindent ahogy szeretnél! Képzeld én most az orvosnál egy teli hólyagot láttam :), azt mondta a doki, hogy épp pisilés előtt lehet :D
A festésben segítek majd amit tudok, bár eléggé amatőr szinten csináljuk mi is!

Momo,
nagyon szép a kicsi fiad! Annyira különleges az arca, és olyan igézőek a szemei, hogy az csuda!!! :oops:
Kérdezted, hogy a szülésznőm lesz-e a szomszéd? Nem, ő csecsemős ott, úgyhogy Livit fogja ellátni szülés után, ha minden jól megy!!!

Kicsi,
nagyon jó volt nálatok! A képeket majd küld át nekem a mail-cimemre légyszike!!
Meg jelentkezz, ha itthon vagy nyugiban!!! :)
Megkaptad a csokicsobit? Eper nélkül lett kipróbálva??? :(

Verzsike,
hogy vagytok??? Észrevettél már a te életritmusod és a bébike mozgása között valamiféle összefüggést??? Képzeld, velem már ébred a drága reggel :D
Jól értettem, a vasad rossz neked is? Szedsz most külön vasat tablettába? Nekem rágótablettát irt fel legutóbb a doki, és most kértem, hogy ha lehet, valami lenyelőset irjon, mert ezektől az izektől rosszul vagyok!

Gyöngyi,

nemsokára megyünk hozzátok!!! A jó időt tessék megrendelni előre! :)

Akkor egy kicsit magamról is:
szombaton délelőtt dokinál voltunk, láttuk a kis drágámat! :) Képzeljétek megfordult, fejjel lefelé van már a pocimban! Remélem igy is fog maradni mostmár!
Hát, és holnap már a 30. hetet kezdem. Tényleg hihetetlen! Ahogy Éva és Koda is irta, egyre nehezebb minden, már alig alszom éjszaka... :( Szuszogok amikor feljövök a 2 emeletre, de azért még a busz után futok, ha az orrom előtt akar elmenni :D
Sajnos megint hiztam 3 kilót, ennek a doki annyira nem örült. :(
Viszont a bébi nagyon sokat mocorog, a jobb mellem alatt szokta kidugni a kis seggét :)
Szombat délután ki tudtunk menni Juciékhoz Esztergomba és nagyon jó volt a friss levegőn, még egy kicsit meg is kirándultattak az erdőben. Persze Dudi hozta formáját, édes volt mint mindig (Vivi nem véletlenül akarja állandóan elrabolni :)) A lányok is jól eljátszottak szerintem - de majd jön Juci és megcáfol, ha ő nem így látta. :roll:
Vasárnap apukámékkal voltunk, sétáltunk a Normafánál
Hétfőn anyukáméknál bográcsoztunk.
Ma pedig délután a Vígszínházban voltunk, megnéztük a Pán Pétert.

Szóval jó sűrű volt a 4 nap, és most a hétvégén pedig ballagásra megyünk, úgyhogy rám ne számítsatok, hogy növelem a hozzászólások mennyiségét. :D

Azért a héten még jelentkezek.
Mindenkinek millió puszi,
Ági
csné
 
 


Sziasztok!

Én is előkerültem a hosszú hétvége után... Holnap mindent elolvasok és írok is nektek, de most semmi energiám.
Csak gyorsan eljuttatom nektek a 4 nap legfontosabb termését, végre csinált a párom fotót a pocimról. Kép
Kép

Holnap jövök, addig is puszi mindenkinek.
verzsike
 
 


Sziasztok lányok!

Én is itt vagyok ám, végre teljes életnagyságban. Azt azért nem ígérem, hogy mindenkinek fogok írni, mert még nem pótoltam be az elmúlt nap terméseit, de mindenképp akartam életjelt adni magamról.

Tudjátok, annyira irigykedem, hogy sokan - Ági a te hozzászólásodban olvastam - olyan sok szép helyen jártatok, pihentetek a hosszú hétvégén.

Én sajnos semmi jóról nem tudok beszámolni, nem lett boldogabb életem ezután a hétvége után sem. :(

Apukámnál nagyjából minden rendben volt, de láttam, hogy ivott, csak azt nem, hogy hol, mikor. Megköszönte, hogy kitakarítottam, de valahogy olyan természetesnek vette. Persze, szívesen csinálom! Csak akkor is! Lehúztam az ágyát, elhoztam az ágyneműt, mert kimosni, vasalni már nem volt energiám, úgyhogy itthon vár most rám ez is. Azért kicsit sétálgattam is Liszkán, apával is egy kicsit, igaz, csak a temetőre akart kisétálni, ott meg mindig olyan melankólikussá válik. Ma is hívtam délután, azt mondja, már aggódott, mert nem hívtam hamarabb, pedig tegnap beszéltünk. Sajnos hozzászokott, hogy minden nap hívom. Hallottam ám a hangján, hogy piás volt. Nem is voltam túlzottan feldobva, mondtam is neki, hogy leteszem, mert annyira sok a számlám. Soha meg nem kérdezi, mintha nem is gondolna rá, hogy minden nap hívom mobilon, vajon hogy bírom ezt anyagilag. És mikor mondtam neki ezt a magas számla dolgot, annyit mondott, hogy "jó, akkor holnaptól egyáltalán ne is hívj". Megsértődött. Szóval, kriminális.

Anyukámról ne is beszéljünk. Hát, néha ő a másik megtestesült önzőség. Persze vannak jó pillanatai... De ezzel már nem akarlak bennetekeg fárasztani, lényeg, hogy baromian sajnálom magam a szüleim miatt. Néha úgy érzem, én vagyok az szüleim szülei, és nekem kellene az ő életüket navigálnom. Pedig én ezt már nem bírom.

Tegnap jöttem haza este, ma itthon haladtunk, végre füvesítettünk, én a szokásos házimunkát csináltam. Vár még a vasalás, de azt majd hét közepén.

Szóval lányok, minden nap rájövök, hogy annyira kemény életem van, és nem csak azért, mert túl lelkis vagyok. Nem tudom lesz@rni egyik szülőm sem, és felőrlődök ettől a helyzettől.

Na, akkor ennyit a panaszkodásból. Úgy látom, most többre nem telik tőlem.

Verzsike, csodaszép a pocid!!! De még mindig iszonyatosan csinos, vékony vagy!!!

Ági, hol jársz a súlyoddal, hogy 3 kg-ért már szólt a doki? Sokat híztál? Most voltál a kötelező UH-n? Akkor most végig már semmi UH? De jó, már fejvégű???!!! :)

Koda, annyira szeretném legközelebb összehozni a talit, már ki is találtam, hogy május utolsó hétvégéjén megyek haza, péntekre szabit veszek ki, és így napközben el tudlak menni meglátogatni. Másképp nem megy, mert szombaton megint apa, vasárnap meg vissza. :( De addig majd még beszélünk róla. Annyit gondoltam Rád otthon! Úgy sajnálom, hogy nem jött össze a tali! :(

Eszter, Istenem, remélem, nem lesz igazad, hogy nem lesz pé. Reméljük, hogy úgy lesz, ahogy Éva írta, és jön az, csak kicsit később.

Évikém, dobsz majd nekünk egy görbét???!!! De jó volna, ha mégiscsak lett volna pé-ed!!!

Bufo, bízom benne, hogy nagyon gyorsan meggyógyulnak a fiúk. Áronka nem lázas már, ugye? Iszonyú, hogy így elhúzódik ez a betegség! Csak Te ki ne dőlj!

Na, megyek, lefekszem, annyira fáradt vagyok. Holnap reggel meg munka. De legalább rövid lesz a hét!

Jó éjt lányok!

KépKép
titi_27
 
 

 
 

Jo reggelt!

Csak gyorsan beneztem. :cry:

Verzsike!

Gyonyoru pocid van!

Agi!

Te meg mar hihetetlen hogy a vege fele tartasz.Es tenyleg veled kell a draga?En ezt soha nem ereztem,...jo lehet! :lol: Es mennyi jo programotok volt!

Bufo!

Fiuk,kicsik es a nagy???Majd ird meg hogy mit mondott a doki???Jobbulast nekik! :wink:

Balimama!

Remelem nalad is minden ok es vegre jo uton haladsz majd babocas leted fele...akkor kov. honaptol mar closty lesz,igaz?

Eszter!

Szegenykem...de lehet hogy nem szurtad el azert a dolgod es csak kesik a peteeres...azerrt csak szorgoskodjatok,sose lehet tudni! :wink:

Koda!

Rossz lehet nagyon ez a panikbetegseg...de a lenyeg,hogy a parod melletted all es Bence is novoget! Pihenjel am ha tudsz! :lol:
Sikerult mar elerni,hogy legalabb 1-2 orat a kisagyaban aludjon??


Titi!

Neked mit is irjak..lehet,hogy ez a sorsod...ki tudja?Na,jol megvigasztaltalak.
De ennyit nem kellene magadra vallalni.Plane hogy van tesod is es videken laknak.
Es sajnos az igaz,hogy minel tobbet csinalsz es ha nem is szolsz erte akkor azt termeszetesnek veszik.
En anno eromon felul tamogattam anyukamat anyagilag(ezt 18 eves korom ota teszem) es teljesen megszokta. Es sajnos vele is sokszor ugy erzem hogy en vagyok az edesanyja es o a gyerekem.
AMugy meg a baratnom...igy egesz jol meg is vagyunk.

De te nem vagy felelos a szuleidert,ok onallo emberek..Picurkadra gondolj,oerte elj...neki tenyleg szuksege lesz rad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hidd el csak jot akarok.ezt nem fogod igy birni...
Apukad is felnott ember,ha iszik,iszik...nem tudsz mit csinalni....anyukad olyan amilyen..hugod is...Magaddal foglalkozz mar egy kicsit.
A legfontosabb te vagy,es a te egeszseged..mert ha te nem vagy jol akkor masokon se tudsz segiteni :!: :!: :!: :!:

Na,eldugulok,es ezer bocs ha megitn kihagytam valakit..rohanok(mintha Mishal aludna) e skezdem a 4 napos szunet utani intezkedesemet(most meg midnig a medence van teman+erko,kerites es labazatburkolas....)

Ja,koszi a dicsereteket MIshal neveben is.Puszi nektek
momo35
 
 


Sziasztok!

Momo!

De jó,hogy jelentkeztél. :D Jó is,hogy volt ez a 4 nap szünet,így legalább rákényszerültél,hogy kizökkenj kicsit az építkezés nehézségeiből és feltöltődj.A férjedről mi hír?Jön májusban? Tényleg hogy állsz vele lelkileg,már bocs,hogy ilyen intim kérdést teszek fel,természetesen ne vélaszolj,ha nem szeretnél,de nem könnyű gondolom és kiváncsi volnék,hogy éled meg ezt te ott legbelül. :oops:

Titi!

MOst már tényleg lazítanod kell ezen a szoros kapcsolattartáson a szüleiddel,a saját érdekedben.Ha nem teszed ezt meg fokozatosan,akkor a végén,mire megszülsz nem hogy hálásak lennének,amiért eddíg minden idődet és energiádat rájuk áldoztad,de még csalódottak is leszen,hogy ők már nem is számítanak.Ezért gondold át,mit bírsz és mi az ami már teher.Beszéld meg apuddal,hogy mennyire szereted,viszont most gyereked lesz,nem költheted a havi fizud telcsiszámlára.Mondd meg neki,hogy ugyanúgy számíthat rád,de csak mondjuk hetente 3x tudod hívni,mert gyüjtened kell kiságyra,babakocsira...Meg kell értenie.Ha megharagszik,majd megbékél.Ne vedd észre,és meglátod beáll a rend.Mert nekeik úgy tűnik az az elvárás,amit egyszer teljesítessz.Viszont ez nem megy így.Nem kötheted a hátadra majd a babát 1-2 hetesen,hogy közben apudnál takaríts...Nagyon sajnállak,nem okoskodni és belekotnyeleskedni akartam,csak úgy segítenék,és ezt csak úgy lehet,ha lazítassz a gyeplőn. :wink:

Kép

Kép
anubias
 
 


Sziasztok!

Ági
Nagyon klassz kis pihenésetek volt. Jó sűrű, de legalább kicsit kizökkentetek a hétköznapokból.
Ha készült kép Juciéknál akkor szeretnénk látni. :) :wink:
3 kg ne sok, nem értem a dokikat úgy látszik ez most a mániájuk, hogy ne hízzon egy kismama, de a baba legyen megfelelő méretű. Kíváncsi lennék, hogy képzelik ezt. :shock:
Kitartást a hátralévő időre, mert sajnlos az alvás egyre rosszabb lesz, és ezzel nem elkeseríteni akarlak.

Verzsike
Jaj nagyon szép kis pocakod van. Igazán csini kismami vagy. Remélem a párod is büszke rátok. :)

Eszter
Nagyo sajnálom, hogy ez lett a vége. Biztosan nincs pé-d.Raksz fel görbét? Remélhetőleg a következő hónapban már minden helyreáll és nem leszel magad alatt.

Baliama
Mikor kezded a clostit, vagy még csak terv?
A betegséggel kapcsolatban nagyon igazad van, én nem érek rá betegnek lenni, mert akkor megáll az élet itthon. :)Délután megyünk a dokihoz akkor kiderül mi a baj. Nem lázasak, csak nagyon csúnyán köhögnek és sok zöld színű váladék van az orrukban.

Koda
A legegyszerűbb turmixgépet vettem, mert szerintem nincs értelme drágábbat venni. Nekem nem kell, hogy programokat tudjon, csak pépesítse a bébikaját.

Titi
Nem is tudom mit írhatnék neked. Az keserít ek, hogy amikor hazamégy utánna mindig ilyen letört vagy. Szerintem nem kellene ennyi mindent megoldanod a családod helyett. Egyrészt felnőttek, másrész ők nem egyedül vannak, hanem közel egymáshoz.. Gondolj most már egy kicsit magadra is és a babádra. Nem bántani akarlak, mert tudom, hogy a legjobbat akarod nekik, de sajnos már természetesnek veszik hogy majd te megoldod a gondjaikat. Visszakérdeznék te mikor kaptál bármiféle segítséget tőlük, vagy csak annyit, hogy ők jönnek el hozzád és meglátogatnak?
Remélem nem bántottalak meg ezzel, hogy leírtam mit gondolok. Nem akarlak elkeseríteni még jobban.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Ági!

Nekem is annyira hiehetetlen,hogy már a 30. hetet kezded.Még szinte most drukkoltunk azért a + tesztért. :wink: Olyan jó belegondolni is,hogy mindjárt babázol.És most már te is lazíts.Csak annyi programot vállalj,ami jól is esik,mert tényleg egyre lomhább lesz az ember a végén.És amit most pihenhetsz,azt néhány hónap múlva már nem,mert non-stop szolgálatban leszel. :lol: Mi szombaton voltunk színházban,Andersen legszebb meséjét néztük meg,annyira jó volt,még sírtam is rajta.

Erzsike!

De jó,hogy tettél fel képet.És milyen vidám,boldog vagy rajta. :D Tényleg nagyon csinos vagy.Látszik,hogy 1 dekát sem híztál,csak a baba van többletben rajtad.Nem semmi,hogy már én is majdnem itt tartanék. :roll:

Koda!

Örülök,hogy írtál. :wink: Hogy állsz a betegségeddel.Dokinál voltál a szülés óta?Jó,hogy a párod otthon van és így tudtok együtt menni sétálni.A szalonnasütés biztosan szuper volt,jajj de sütnék én is.Bár most olyan rossz lett az idő.Amúgy Bálintomnak is át kellett mosni a könnycsatornáját,mikor kicsi volt.nem mehettem be,csak hallottam,hogy sír,viszont megoldódott a gond.Remélem nálatok elég lesz a szemcsepp.

Bufo!

Jobbulást a férjednek.Kijut most nektek ebből a nyavajából.Még jó,hogy te ilyen ellenálló vagy,nehéz volna betegen ápolni őket. :roll:

Kép

Kép
anubias
 
 


Éva!

Olyan jó,hogy ilyen hamar válaszoltál.Valamiért úgy megnyugodtam a te válaszodtól.Remélem igazad lesz.Ma 36,6-al keltem,ami lehet,hogy tegnapi pé-t jelent,1-2 nap és kiderül.Ha így van,akkor csak késett 2 napot.Jajj de jó,hogy neked is lett pé. :D Már nem kuksizzák a peteérésed? Mennyi idő alatt érik meg? Hogy nem látták a múltkor?Vagy akkor még ez nem is volt? Látod mennyire nem értek hozzá?! :roll: Ugye ma is magas a hőd?Gondoltam rá,hogy felhívlak a 4 napban,de aztán elvetettem,hogy inkább nem zavargok a hülye peteérésemmel. :lol:

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Sziasztok,

csak gyors bekukk, mert Gyöngyi megkért, hogy irjam meg nektek, hogy elromlott a gépük, igy most nem tud jelentkezni! Reméli, hogy a tali előtt meg tudják javítani, és akkor jelentkezik azonnal. Ha nem,akkor telefonon tartjuk a kapcsolatot, tudja párunknak a számát!!!

Puszika,
Jövök amint tudok!

Eszter, örülök és drukkolok a késői, de létező pé-nek!!!! :D
csné
 
 


Sziasztok Lányok!

Eszter!
Máskor nyugodtan hívj, ha tudok segíteni! Nem kellett volna végig idegeskedned a 4 napot! Nálunk a férjemnek is folyamatosan csörög a telefonja még sokszor éjszaka is a munkája miatt, szóval senkit nem zavarsz!
Dobok egy görbét:
Kép
Egy kicsit én is megnyugodtam, bár ehhez a hónaphoz sok reményt nem fűzök, már kiváltottam a Closty-t, amit a következő ciklus 5. napján kezdek!
Azt hiszem ilyen sok idő kellett az Utorgestan kiürüléséhez.
Ma megyek este a Radványi dr-nőhöz és kifaggatom mindenről!

Erzsike!
Valami fantasztikusan szép kismama vagy! Sugárzol a boldogságtól! Nagyon szép a poci!

Titi!
Nagyon megértelek! Meséltem már a szüleimről, 16 éves korom óta egyikük sem törődik velem. Akkor váltak el és annyira el voltak foglalva magukkal, hogy ránk már nem jutott idejük. Tulajdonképpen észre se vették, hogy én már nem is élek velük!
Nem terhelem velük az életem segítek, ha tudok de a legfontosabb a saját családom. Ök választották ezt az életet! Persze legalább 10 évembe került, amíg ezt elfogadtam.

Momo!
Májusban jön a férjed? Annyira várhatod már! Bár gondolom nem sok időd marad a rengeteg szervezés mellett gondolkodni.

Zsuzsa!
Remélem jobban vannak már a fiúk! Gondolom van orrszívás egész nap. Nagyon utálom, de praktikus találmány!

Éva

Kép
balimama
 
 


Ági!
Hihetetlen, hogy már lassan a finisbe érsz!! :shock: :lol:

Éva

Kép
balimama
 
 


Sziasztok lányok!

Nagyon eltűnt mindenki a hétvégén!Remélem jól szórakoztatok és sokat pihentetek!

Eszter!
Sajnos én olyan hülye vagyok ehhez a témához(pé),mint az atomfizikához.Még jó,hogy itt van Éva és tud segíteni neked!Szerintem senkit nem zavar,ha arról írsz ami bánt vagy idegesít,hiszen azért van ez a fórum,hogy ezt megtehesd!

Tücsi!
Már szép nagy a pocid!Választottatok már nevet a kishölgynek?

Erzsike!
neked csak a pocid nőtt meg,egyébként szép karcsú maradtál!Úgy irigyellek érte!

Momo!
Nagyon szép a kisfiad,igazi szívtipró!

Titi!
Vigyázz magadra,tessék kevesebbet idegeskedni és többet pihenni!

Lányok!
Én már összepakoltam a kórházi cucot,mér csak néhány dolog hiányzik belőle.Ha arra gondolok,hogy mi lesz Emmával amíg bent leszek....Illetve velem mi lesz nélküle!MÉg olyan picike!
Egyre nehezebben viselem a terhességet,rengeteget fáj a derekam és a lábam.Néhány napja pedig már egy rövid séta is megerőltető.Alig bírom a babakocsit hazatolni.

Mona

Kép
KépKép
monaszisza
 
 


Mona
Hú de izgi, már nagyon a végén vagy.
Nyugi Emma szerintem egészen jól fogja viselni a távollétedet. Engem is ez nyugtalanított, de kiderült egészen jól elvolt nélkülem. Minden nap bejöttek a párommal és megnézték a tesót tudta, hogy anya kórházban van és nemsokára hazajön.

Eszter
Jaj de jó lenne ,ha kiderülne mégis csak van/volt pé-d.

Balimama
De örülök, hogy mégiscsak volt pé-d. Ugye azért nem adtad fel teljesen ezt a hónapot?
Mindenképpen gyere a dokinéni után, nagyon kíváncsi vagyok mit mond!

Lányok a mai ebédnél majd felrobbantam. Egyik gyerek sem akar enni. :evil: Áron pofánköpött a sütőtökös husival többször is, mert ugye azért próbálkoztam.Ez most már 2. napja így megy , csak cici kell és semmi más. Dávid ezen jókat szórakozott és persze nem evett ő sem egy falatot sem. Csak akkor volt hajlandó egy kis levest megenni,, ha én etettem és meg akarta próbálni Áron mutatványát. Utánna ártatlanul megkérdezte, hogy anya most mérges vagy?
Most mind a ketten alszanak.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok!

Megpróbálom bepótolni hétvégi mulasztásomat...

Egy kis panaszkodással kell kezdenem, valakinek muszáj kiönteni a szívemet. Voltunk anyósoméknál hétvégén, ott volt az unokaöcsénk is aki 4 hónapos. Az apósom ültetve elkezdte egyensúlyozni a babát a tenyerén, persze nég ülni se tud a baba és ide-oda nyeklett szegénykém. De hát az anyukája ezt engedi, én ebbe nem szólhatok bele, csak annyit mondtam, hogy az én gyerekemmel ilyet biztosan nem csinálhat. Erre persze jött, hogy a Zsolti gyereke is lesz nem csak az enyém, erre közöltem, hogy azt hiszik ő megengedné?????? Na szóval még meg se született szegény baba, máris vitáznom kellett miatta. Egy fél óra múlva meg nápolyival kezdte el etetni a babát. Ekkor már nem mertem megszólalni se az előző vita után de hát mégis mit gondol?????
Kérek szépen tanácsokat, hogy hogy kell kezelni az ilyen helyzeteket, hogy ne menjek neki apósomnak. Az már tuti hogy nagyon ritkán fogunk menni, de néha azért kell majd, csak a férjem szülei.
Panaszáradat befejezve, azért jó is volt a hétvége. Tulajdonképpen semmi különöset nem csináltunk, de jól eltelt az idő. Már kezd rámtörni a fészekrakó ösztön, ha nem vittük volna Kecsire a babaágyat most biztosan berendeztük volna a babaszobát (valahol érezhettem iylesmit mikor levitettem apukámmal). Már egyre inkább vásárolgatnék minden féét a babónak.
Olyan jó helyeket írtatok nekem, miután megvettük az ágyat, most megelőzöm a vásárlást tanácskéréssel, hátha ígfy spórolunk pár ezer ft-t. Tudjátok hol lehet legolcsóbban venni maxi-cosi hordozót? A netet már végigtúrtam, de biztosan vannak boltocskák amik nincsenek fent. Mindenképpen maxi-cosit kell vennünk mert az illeszthető a babakocsink vázára. Előre is köszi.

Momo! Gyönyörűek a képek, nem is tudom hogy lehet ilyen szép egy kisfiú. Csak ülök és gyönyörködöm benne.
Szerintem a rendes ággyal meg kellene várni, amíg stabilan tud menni, felmászni rá meg ilyesmi. A normál kiságyaknál legalább 80 cm mélyre le lehet vinni a fekvőfelületet, azon nem eshet ki szerintem.

Zsuzsa! Milyen turmixot vettél? Botmixert vagy a hagyományos kancsósat? (Csak gyűjtüm a tapasztalatokat)
Remélem már meggyógyultak a fiúk. Még az a szerencse hogy te nem betegedtél meg, így van ki ápolja őket.
Nem lehet, hogy a betegség miatt nem esznek? Dávid nagyon ari lehetett, ilyenkor olyan jókat mosolygok, de tudom nem fogok annyira, ha majd az én fiam csinálja…

Mona! Ne aggódj a név miatt, még pár napig is meggondolhatod magad. Amíg nem állítják ki az anyakönyvi kivonatot.
Emma biztosan meglesz nélküled is, csak egy pár napra kell magára hagynod.
Mikor mi megszülettünk az ikertesómmal a bátyánk éppen 13 hónapos volt. Anyukám szülés előtt több mint 1 hónapot kellett kórházban feküdjön és mikor megszülettünk a tesóm nem ismerte meg (Addig vidéken volt a nagyszülőknél és nem is találkoztak). Azt meséli mindig nem tudta, hogy sírjon-e miatta, vagy örüljön hogy mi egészségesen megszülettünk a fekvésnek hála. De fél nap alatt visszaállt a rend, úgyhogy az a pár nap nem fog gondot okozni. Meg már a kórházba is bemehet hozzád. Tudom nem hangzott valami vígasztalóan amit írtam, csak ha valami rossz előtt állok, mindig megpróbálom az agyammal alküzdeni úgy hogy egy példát hozok rosszabb helyzetre, amit túl lehetett élni, talán neked is segít.


Juci! Ne bánkódj a rosszul sikerült szülinap miatt, ha egy normál nap lett volnabiztosan tutin érezted volna magad, csak néha túl sokat várunk valamitől és nem jön be. De ott van neked a gyönyörű pici lányod, biztosan rengeteg gyönyörű napot fog még neked okozni.

Mesi! Hogy alszik Zsolti az új ágyban?
A szülésznő nekem se mondta biztosra, hogy nem lehet orvost választani, csak azt ondta ez is a lehetőségek között van.
Nagyon aranyos a pocakod. Miért jött szóba a programozott császár? (Bocsi lehet, h írtad már csak elfelejtettem)

Eszter! Semmi gáz nincs azzal, ha sajnálod magad, ilyen helyzetben bárki ezt tenné.
Ne aggódj, biztosan helyreáll a szervezeted és ha egy picit késve is, de meglesz az a pé és hamarabb utolérsz mint gondolnád.

Éva! Nagyon nem írigyellek a kukis műtét miatt, szegény kisfiadat akkor eddig is jól megszenvedtettétek. De jobb lesz neki ha túlesik rajta. Ugye nem lett beteg?
De jó, hogy végül is lett pé-d, akkor ez azt jelenti hogy nagy gáz nem lehet. Nagyon várom mit mondott a doktornő, ugye írsz még este ha hazaértél!?

Koda! Nagyon jó, gogy legalább már Gáborral lemégy sétálni meg játszózni, idővel biztosan megy majd egyedül is, csak kitartás!
A szalonnasütésért nagyon írigyellek, már egy hónapja én is nyaggatom a családot, hogy mikor lesz már.

Ági! A beutalóról valaki tett fel egy cikket múltkor, hogy nem kell, sőt szülésre nem is lehet adni. Amíg nem jön ki az új szabályozás addig az sürgősségi ellátásnak számít, úgyhogy mindegy hová mégy.
Tök jó neked, hogy megint láttad a babádat, és nemsokára már igaziból is fogod.... Összesen mennyit híztál, hogy a dokid nem örült neki?
Az én babám rendszerint akkor ébred, amikor én elaludnék.... Amúgy napközben is szokott ficánkoni, de leginkább este mikor lefekszem. Az hogy lehet, hogy Lívike ennyire tudja már a te életritmusodat? Az lenne jó, ha nem felejtené el akkor se ha már kibújt....
A vasam csak én gondolom, hogy rossz, mert állandóan fáradt voltam, azt olvastam ez annak a jele lehet, de csak jövő héten derül ki akkor megyek vérvételre. Az elevitet már nem akartam enni, ezért vettem HIPP natal aktiv táplálékkiegészítőt, ami tiszta gyümölcskoncentrátum és sok vitamint meg vasat, jódot tartalmaz de mégsem olyan sokat mint a magzatvédő vitaminok.. Kb egy hete iszogatom és elmúlt az állandó fáradtság, gondolom segített valamit.

Titi! Hát neked se volt egyszerű a hétvégéd... Pedig igazán rád férne már egy kis nyugi, csak az a fránya lelkiismeretesség mindig közbeszól (ezt a férjem mondja mindig nekem, mikor ki vagyok purcanva és mg mindig valamit a családomért...). Valahogyan meg kellene próbálnod egy kicsit letenni az irányítást és megnézni hogy „működnek” nélküled. Nem fogod ezt bírni sem fizikailag sem idegileg nagy pocakkal, egy pici babával meg pláne nem.
Mi lenne, ha egy ilyen strapás hétvége helyett májusban nem hazta mennél, hanem valahová a pároddal kirándulni. Nagyon megérdemelnéd és a családodnak is meg kell értenie, neked meg kell a feltöltődés és a pihenés.
De legalább az otthonotok is szépült egy kicsit hétvégén és nemsokára ücsöröghetsz a füves kertben...

Juci! Jó mosást – szárítást – vasalást! Várjuk a hétvégi élménybeszámolót. Mennyi csokit ettél meg a csobiból?

Jó sokat írtam, aki végigolvasta annak extra puszi. Most teljesen jól érzem magam és olyan jó olvasni, hogy a képekről is látszik boldog kismami vagyok, mert tényleg így is van, nem is tudom mászkáltam-e már valaha csak úgy mosolyogva az utcán, most meg állandóan így járok-kelek.
Már nagyon várom a talit, remélem jó időnk is lesz.

Puszi mindenkinek.
verzsike
 
 


Sziasztok!

Csak gyors reagálásra van időm. Előre is bocsi.

Köszönöm az érdeklődéseket, Zsoltika nagyon örült az új ágyának. Kapott új, autós szőnyeget is, és most állandóan azt mondogatja, hogy "szép ágy", "szép szőnyeg", "szép szoba", "új ágy" stb. Annyira aranyos. És olyan jókat alszik az új ágyában, új ágyneművel! Ami a lényeg: egyszersem mászott ki (eddig) éjszaka, és nem is esett le. Pedig ettül nagyon féltem.
Leesésgátlós kisgyerekágyat vettünk neki, teszek fel róla képet.

Kép


Eldöntöttük a leányzó nevét is: Ági lesz.

Verzsike, Bufo!
Igen, szeretném természetes úton megszülni. Elvileg azért lehet programozott csaszi, mert Zsolti is császáros volt, és pont 2 év lesz a gyerekek között. Elvileg 50% a esélyem, hogy meg tudom szülni, de ha akarom, választhatom a császárt is. Jó lenne megszülni, de ha nem választhatok dokit, Isten őrizz, hogy valamelyik ellenszenves, bunkó doki legyen ügyeletben. Brrr.

felteszem a mostani kedvenc Zsolti képemet is:

Kép

Ma voltam 4D UH-on. Hát, nem nyugodtam meg: az átlagosnál valamivel több a magzatvíz. Rögtön Titi jutott eszembe. Szerintetek ez mitől lehet? Az interneten mindenféle rémséget találtam csak. A cukromat kérdezték, hogy rendben van-e, de az rendben volt. Most elkezdtem egy kicsit izgulni.

Íme a képek:
Kép

Kép

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Juci! Köszi szépen! A 9500-s elvileg szuper állapotban van, megpróbáltam lecsapni rá. Remélem sikerül is. Nem feltétlenül akartunk újat, mert ha kell, huzatot még a tesóm is varr rá másikat.

Én is nézegettem már a tesz-veszt és pont tegnap érkezett meg az aktiváló kódunk postán, amit elkavartam, úgyhogy most vagy negyed órát rohangáltam a lakásban, hogy nem igaz, h pont most nincs meg... De aztán megtaláltam.
NAgyon szerencsés lenne, ha sikerülne, mert pénteken pont egész napos osztálytalálkozója lesz a páromnak GYőrben, még el is tudnánk hozni. Azt gondolom ennyire nem vághatnak össze a dolgok...
Még egyszer köszi szépen!
verzsike
 
 


Sziasztok lányok!

Még mindig nem igazán tértem magamhoz, így nem igazán van energiám és teljesen őszintén bevallom Nektek, kedvem sincs írni. Csak úgy vagyok, meg teszek-veszek itthon. Kidolgoztam magam ma bent is, hulla vagyok. De egyszerűen nem bírom megállni, hogy ne jöjjek. Hiányoztok! És megvonási tüneteim vannak.

Mesikém, bár ne ilyenről jutnék eszedbe! A fene vigye el, az ember folyton aggódik valamin. De tudod, hogyha eddig minden rendben volt, biztos, hogy ez csak egy átmeneti helyzet. Ha eddig nem jelentkezett a sok magzatvíz, és van gyomori telítődés, akkor nagy gond nem lehet. Azért 2-3 hét múlva szerintem nézess még egy UH-t! Biztosan megnyugszol majd.
Jaj, bár kiderülne már ez a szülés kérdés, most lehet ezen vacilálni, hogy megszüld-e természetes úton. Szörnyű, hogy ebben is befolyásolnak! Nem elég az egyéb probléma!
Annyira helyes kisfiú lett Zsotyesz! Vagyis bocsánat, nagyfiú! Szép szőke haj, kék szem! Milyen pasi lesz belőle! :)

Juci, nem is Te lennél, hogyha nem sietnél rögtön az ember segítségére!
Kitartás a mosáshoz, és a vasaláshoz. Hogy állsz velük?
Otthon hétfőn (indulás előtt) a húgommal sütiztünk a városban, és elsétáltunk a miskolci színház mellett, rögtön Te jutottál az eszembe. Hogy bírod a munka nélkül? Nem hiányzik? Tényleg, annak idején mondtad, hogy fogsz szinkront vállalni. Nem sikerült? Vagy még nem is volt rá lehetőséged/energiád? Hogy tervezed, mikor mész vissza dolgozni? Hogy működik ez egyáltalán nálatok színészeknél? Bármikor visszamehetsz?

Húúú, Verzsike, Te meg mered mondani a véleményed az apósodnak? Tudod, én annyira nyuszi vagyok, félek, nehogy megbántsam őket, nem tudom, megmondanám-e a véleményem. Úgyhogy büszke vagyok Rád!
Szerintem várd meg, amúgy megszületik a bébi, biztosan minden másképp lesz majd aztán. Akkor pedig nyugodtan kikérheted majd a magadét, vagyis eldönheted Te magad, hogy mit hogyan szeretnél. Majd finoman a tudtukra adod, hogy szeretnéd, ha ezt nem így csinálná, elvégre Te vagy az anyja, és Te így döntöttél. Akkor már a baba érdekeit kell a szemünk előtt tartani, és az mindennél fontosabb lesz, még a családi békénél is.

Hát, Bufo, nem irigyellek, őszintén! Biztosan nagyon nehéz lehet két fickóval. Hogy Dávidka is így rosszalkodjon! Biztos viccesnek szánta szegényke, de aztán jól felhúzott. Hogy tudsz reagálni ilyenkor? Én biztos kijönnék a sodromból!
Minden elismerésem a Tied!

Momo, annyira irigykedem, lesz kerítésetek is?! De jóóóóó!!! Nekünk nem lesz szerintem egy jó darabig... a lábazat sem lehetett terméskő az ára miatt... ami persze kiderült utólag, hogy mégsem annyira drága. Mikor lesz ez a ház olyan, amilyenre megálmodtam?!
Most azt számolgatom, mikor fogjuk tudni a felső fürdőbe a bútort megcsináltatni, 200.000 körül lesz (dupla mosdós), és nem megy egy hónapban egyszerre, össze kell rá gyűjteni a pénzt. Aztán még a másik 2 szoba padlózása, új wc, tartály, függönyök, jaj, mire ott is meg leszünk nagyjából!
Nagyon várom már, hogy feltegyél képeket. De igazad van, akkor lesz az igazik, hogyha már valóban látunk is belőle valamit.

Éva, annyira bízom benne, hogy a Radványi doktornőnél sok hasznos infót kapsz! Kérlek szépen gyere gyorsan, és számolj be róla. Viszed a görbéid? Vagyis vitted? Mit mondott? Mindent tudni akarooooooooook!!!
...lehet, hogy tényleg igazad van, sok időnek kell eltelni, amíg az ember tud nemet mondani a szüleinek. Talán a saját család majd segít... hisz akkor sokkal fontosabbak lesznek ők, mint a szülők. Bár eljönne már az az idő!

Drága Eszter, nagyon reménykedem ebben a pé-ben, és tökéletesen megértem az érzéseid. De higgy a sorsodban, és bízz benne, hogy minden úgy történik ahogy lennie kell! A sorsunk elől sajnos nem menekülhetünk! Én biztos vagyok benne, hogy ez is jó valamire, aminek az okát hamarosan megtudjuk! Figyeld meg, hogy nagyon hamar jön az az édes kisbaba!

Azta, Mona, már itt az idő mindjárt! Hihetetlen, hogy így elszaladt! És Emmácskád még csak 11 hónapos?! Hogy fogja bírni nélküled?! Jaj, de nehéz lesz!
Húúú, elhiszem, milyen nehéz lehet, de gondolj arra, hogy már csak néhány hét, és elfelejtesz minden nehézséget, fáradtságot.

Lányok, egyáltalán nem haragszom, dehogyis! Annyira kedvesek vagytok nekem, hogy ilyen őszintén reagáltok minden siránkozásomra! Ez kell ám nekem, hogy jól megmossátok a fejem! Tudom, hogy mindenben igazatok van! És igyekszem megfogadni a tanácsaitokat, mert tudom, hogy igazatok van. Az ember kívülről mindig jobban látja a dolgokat, mint az, aki benne van! Igyekszem visszább venni, de komolyen!

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok Lányok!
Megérkeztem!
A Doktornő fantasztikus!!!!
Olyan hihetetlenül kedves és együttérző, amit a levelekre adott válaszai alapján nem is gondolnék!
Azzal kezdtem, hogy most biztosan azt fogja mondani, hogy ne stresszeljek, mire azt válaszolta, hogy ilyen baromságot csak egy férfi mondana! Pontosan tudja mit érzek.
Több alternatívát felsorolt, én maradtam a Clostynál és a HSG-nél.
Nagyon megnyugtatott! Még arra is figyelt, hogy minden másról is beszélgessünk ne csak a babáról. Például a lovaglásról. Meg is vizsgált és azt mondta, hogy sajnos nem talált semmit. sajnos azért, mert könnyebb a bajt kezelni, ha megtaláljuk!
Szóval nagyon tudom ajánlani!

Erzsike!
Az én apósomnál nagyobb ökör nincs a föld felszínén!
Én azt a taktikát választom, hogy ezt meg is mondom neki, meg azt is, hogy a saját gyerekeit kellett volna nevelni nem az enyémeket. Ordítani szokott, hogy alkalmatlan vagyok a gyereknevelésre stb.... De most ez kinek fáj, nekem nem! Hibát mindenki követ el, hazudik aki azt mondja, hogy nem, de Te csak ragaszkodj ahhoz, amit jónak találsz! Minden gyereknek a saját mamája a legjobb anya! Minden nagyon klasszul fog menni, csak közted és a férjed között ez soha ne legyen vitatéma.
Én nem stresszelem a férjemet azzal, hogy miért nem áll ki mellettem. Tudom, hogy miért! Lehet, hogy agyoncsapná az apját. Szóval minimálisra csökkentettük a látogatásaink számát!

Éva

Kép
balimama
 
 


sziasztok!még élek nem felejtettetek el remélem:)

titi jajj ne aggodj már mindig másért lécci csak egy kicsit még 6honapig legyél önzö és csak magadra figyelj meg a drága kisbabádra!ennyi neked is jár!

ági jézusom lemaradtam...kiesett egy jo nagy idö az életemböl..hogy te már a végén jársz?váo el sem hiszem hát még csak most jelentetted be a pozitiv tesztet!
olyan jol áll a rövid haj nagy poci nagyon csini vagy!

verzsike hát nem irigyellek aposod miatt:) szörnyü!oké nagypapi kedveskedni akar az unokájának nápolyival de azért ne néy honaposan azt a tenyerest meg elkezdtem olvasni mondom játszott vele erre olvasom a tenyerén majdnem elájultam!
örülök hogy raktál fel pocis képet annyira látszik a boldogság az arcodon!

juci majd ha elfogyott a szennyes várjuk a bövebb irásodat!tudod töled nem megszokott ez a kis nyulfarok irás!

eszter látod évának is volt pé neked is lesz vagy volt csak lehet nem vetted észre!ne aggodj és mégegyszer meg ne halljak ilyet hogy messze kerülsz az álmodtol mert igen is jövöhonapba három kismami lesz (Éva,Te és Én)

éva na felesleges volt aggodni ott a pé és kész de jövöhonapba azért lécci legyünk együtt babások!ugyanis én is kapok clostyt és minden reményem annak adom de ha azzal nem sikerül befejeztem egy darabig

drága koda nálad már ez is jo hogy gáborral le mersz menni lehet hogy azért jött elö megint a betegség mert nemrég szültél mert tudod mikor én szültem nekem is ugyanilyenek voltak a tünetek lehet idövel változik csak most a kicsi két gyerek ez igy sok hiába boldogság de nagyobb aggodás is

tücsi jajj olyan hihetetlen de olyan szuper látni hogy ekkora pocid van!sasolom ám a képeket iwiwen még mindig tündéri zsoltika és olyan édike

momo jön májusba a férjed?de jooo!örülök neki nagyon mert átérzem milyen lehet neked meg hogy még ott a szépséges kisfiad még nehezebb mert nincs ott apukája és nagyon rossz hogy pont a legszebb idöszakba nincs veletek!mentek még vissza kuwaitba vagy maradtok már magyarba?

monaszisza ne aggodj meg lesz az a név idöbe lehet ránézel a babára és akkor ugrik be!a barátnöm is igy volt vele

na kit hagytam ki?remélem senkit probáltam mindenkinek irni de akinek nem sikerült annak ezer bocsánat kérö puszi jár!

joéjszakát puszi mindenkinek

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Jó reggelt lányok!

Virááááááááááág!!! De jó, hogy jelentkeztél, de kérlek szépen írj magadról néhány sort!!! Mikor megy haza a párod? Anyukádék kint vannak még?

Éva, ez fantasztikus! De jó!!! Nagyon örülök, hogy jól sikerült a találkozás! A jövőben is hozzá fogsz járni, vagy ez csak egy egyszeri alkalom volt?

KépKép
titi_27
 
 


Jut eszembe... TALI...

Akkor Bufo jön a gyerkőcökkel, Juci hozza Ágiékat, Momoékat, velem jön Eszter és Mesiék.

Na, kit hagytam ki?!

Erzsike, Éva, kivel jönnétek? Mert még van mindenkinél 1-1 hely! Én is szívesen látok még valakit!

Zseppy, Te nem tudsz jönni?

KépKép
titi_27
 
 


sziasztok

Koda Nagyon Nagyon Boldog Névnapot Kivánok Neked!
Kép

Titi aranyos vagy hogy igy örülsz nekem!csak neked csak most irok magamrol (igaz irtam már tegnap is egy kicsit)
Anyáék már 23án elmentek azota lakást rendezgetek pakolgatok takaritgatok hogy gyorsan teljen az idö!a párom 29én jön haza amit már nagyon nagyon várok!ebbe a honapba kezdem a closty-t vagy olyan bogyot ami ugyanaz csak itt nem tudom mi a neve!(de ha nem segit befejeztem egy idöre a babyzést)fogyokurázom és miota hazajöttem 12én azota lement 3kilo meg elötte is kettö már!ugyhogy mire apika jön csini akarok lenni meg anyukám szerint is jot fog tenni a babázáshoz!

puszi mindenkinek este jövök

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Sziasztok!

Koda!

Én is csatlakozom a minden szépet kívánók táborába! :D

Virág!

Nagyon örülök neked,de azért had toljalak le azonnal. :lol: Most írod másodszor,hogy na ezt a bogyót kipróbálod,oszt csókolom. :oops: Na ezt úgy se hagyom.Mivel önhibádon kivül ennyit vártál a dokival,nem egy bogyót kell kipróbálni,hanem megtalálni gyorsan a megoldást.Persze remélem a closty lesz az és akkor nincs is miért aggódni,de ha mégis mondjuk egy másik bogyi kell majd,azért ne várj éveket vele,mert együtt kell az a baba.Ugye nem haragszol és tudod,mennyire szeretlek. :wink:

Éva!

Hurrá! :D A többit meg telcsin megbeszéltük. :wink:

Titi!

Nem neked kellene a fejmosás,hanem az összes szerettednek,anyósostul,tesóstul. :oops: De sajna az övéket nem moshatjuk meg. :lol:

Juci!

Most,hogy így írod,tényleg furi,hogy te Judit vagy. :lol:

Mesi!

Szép név az Ági.Nagyon szuperek a képek,gratulálok a kis lánykádhoz,meseszép. :D

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Lányok,Koda miért Koda? :roll:

Kép

Kép
anubias
 
 


Sziasztok:

Nagyon szépen köszönöm a köszöntés!!!!!
Olyan jó, hogy gondoltatok rám:) Reggelig eszembe se jutott, Bence elterelte az éjszakai manővereivel a gondolataimat a névnapomról :D

Eszter :D :D
Később leírom, honnan a Koda név.... :D

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Sziasztok!

Ma már 2x is beléptem, de mire írhattam volna a két gyerek mindig meghíúsította. :roll:

Koda
Nagyon Boldog Névnapot Kívánok!
Sajnálattal olvasom, hogy a tegnapi éjszakátok sem volt jobb. :cry:

Verzsike
Kancsós mixert vettem olyan volt az előző is. Van botmixerem is de az nem jó nekem a baba kajához, mindig darabokat hagy nem paszírozz szét teljesen.
Nagyon ügyes vagy, hogy megmondod az apósodnak ha valami nem tetszik. csak így tovább és ha megszületik a pici akkor is tedd ugyan így. Te vagy az anyja te felelsz érte és ezt el kell fogadtatni velük. ha pedig nem tetszik nekik akkor nem fogtok gyakran menni. Ha ezt az elején tisztázzátok akkor később sem lesz gond belőle. Nálunk anyósom mindent betart ilyen téren, nagyon vigyáz arra, hogy úgy csinálja ahogy mi kérjülk. Mai napig megkérdezi, hogy mit adhat neki enni nehogy nekem ne tetszen.

Titi
Ne búslakod, örülj annak, hogy nemsokára egy egészséges babád lesz és van egy férjed aki szeret. Nem kell ennél több most. A többi meg alakul. A ház pedig szépen lassan el fog készülni olyanra amilyet megálmodtál. Gondolj arra, ha mindent készen kapnánk az élettől akkor miért küzdenénk, mi hajtana előre.
Kérdezted, hogy tudok reagálni a fiúk butaságaira. Hát van amikor teljesen szétvet a méreg, de ugye ezt nem vezethetem le rajtuk(általában kiabálok, mert ha csak úgy mondom akkor nem is figyel oda), vagy van olyan is amikor alig bírom megállni nevetés nélkül, de ugye muszáj, mert akkor oda a fegyelmező erő. Szóval helyzete válogatja.

Virág
De jó, hogy megint írtál. Tehetnéd gyakrabban is. Ez most egy kis letolás volt.
Nagyon bízom benne, hogy a gyógyi segíteni fog. Ha pedig mégse akkor ne hátrálj meg, a már ennyit vártál a babára. Tessék utánnajárni mi a bibi és meglátid meg lesz a jutalma.

Balimama
De szuper, hogy ilyen jó hangulatban jöttél el a dokinénitől. Ugye akkor már mostantól hozzá fogsz járni?
Nagyon drukkolok, hogy tényleg bejöjjön az gyógyi a következő ciklusban és a végén két csík legyen a teszten. :D

Mesi
Jaj nagyon jó a képek a kicsi lányról Szép nevet választottatok.
A több magzatvíz szerintem csak átmeneti, ha eddig soha nem vol vele gond, nyugodj meg. Kérd meg a dokit, hogy nézze meg legközelebb is .
Zsoltika nagyonnagyfiús már. Igazi kis legény! :)

Kicsi Áron mindenhová eljut már úgy kúszik, semmi sincs biztonságban tőle. :roll: Konnektor, vezeték a sláger , meg a cipők papucsok. Bejárja hason az egész lakást. Egy idő után mikor megunta az egydül felfedezést követ mindenhová. Dávid pedig nem mindig örül annak, hogy a játéka tiszta nyál. Mindig elveszi tőle, de rendes, mert ad valami mást helyette. Nem tudom imi lesz később, ha már nem lehet lekenyerezni a kicsit egy másik dologgal.

Tegnap a doki nem adott semmi gyógyszert csak a homeopátiás köhögés csillapítót és orcseppet. Láz továbbra sincs csak sok takony és köhögés.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Koda,
én is szeretnék neked nagyon boldog névnapot kívánni!!!

Kép
csné
 
 


Este igyekszem még jönni, de most hoztam nektek pocifotót.

Na, nem mintha bármi is változott volna 1 hét alatt, de magamnak megígértem, hogy ugyanúgy ahogy tavaly is, megint legalább 2 hetente fogok pocifotót csinálni!

Ezek még szinte sütnek, annyira frissek!

Kép

Kép

KépKép
titi_27
 
 


Titi
Nagyon szépen gömbölyöbsz. Szerintem van változás, nekem úgy tűnik, hogy nőtt a pocid. :)
Remélem mi is mindig láthatjuk a két hetenkénti fotókat!
Egyébként nagyon csini vagy, és egyáltalán nem látszol fáradtnak. :)

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok!

Köszi szépen a bíztatásokat az apósomékkal szemben, már az is sokat segített, hogy kiírtam magamból, a férjemet nem akarom vele bántani, tudom, hogy neki is rossz.

Koda! NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT!

Mesi! Nagyon jók az uh képek. A kisfiad meg már igazi nagyfiú, szerencséd van, hogy ennyire tetszik neki az új ágyikó.

Éva! Örülök, hogy meg vagy elégedve a doktornővel. Akkor mégy ezután is hozzá?

Virág! De jó, hogy írtál, örülök, hogy jól vagy. Biztos nagyon csini leszel mire apa hazajön.

Titi! Nagyon édi a pocakod. Simán nőtt a múlt hét óta.
Ha lehet, mennék én is veled, Mesiék is úgyis Zuglóból jönnek, ha jó az emlékezőkém.

Bufo! Köszi a mixerinfot.

Eszter! Nálatok mizu?

Lányok, az én bébim ma egyszerűen nem akart pihizni semmit, folyamatosan rugdalja belülről a hasamat, szabályosan fáj. Mondtam apukájának, hogy ok, hogy focista lesz, de azért ráérne még gyakorolni akkor is, ha megszületett…
Lassan tényleg el kell kezdenünk a babaszoba berendezését. Megkaptuk az egyik komplett ágyneműgarnitúránkat a tesómtól, vagyis még csak neten keresztül a képet, nekem nagyon tetszik felteszem nektek is. Varrt hozzá zsebes falvédőt a kiságy fölé és a kiságy végére is egy tartókát.
Lesz még egy másik garnitúra is, csak annyi sok szépet varrt a kismama börzére, hogy nem tudom kiválasztani melyiket nem adhatja el, hogy megmaradjon nekünk.
És kaptunk pihe-puha játszószőnyeget is, az ilyet a keresztgyerekeink nagyon imádták, remélem BB is fogja szeretni.
(HA túl sokat írok a babámról. nyugodtan állítsatok le, nem haragszom meg)
Kép
Kép
Kép

Puszi
verzsike
 
 


Sziasztok Lányok!
Csak benéztem, mert nemrég jöttünk haza a kórházból. Ma megcsinálták Balázskám kukacát. Olyan iszonyatos volt, hogy el nem tudom mondani! :cry: :cry: :cry:
És itthon folytatódott, minden pisilés iszonyú fájdalommal és önkívületig fokozódó zokogással jár!
Holnap, ha alszik visszaolvasok mindet és írok is mindenkinek, de egyelőre jártányi erőm sincs az egész napi idegeskedéstől!

Éva

Kép
balimama
 
 


Sziasztok!


Koda!

NAGYON BOLDOG NEVNAPOT KIVANOK NEKED! Es egy legalabb egy jo hosszu alvast!

Balimama!

SZuper hogy ilyen a dokino!Remelhetoleg a kov. honapban minden megoldodik.

Mesi!

Nagyon szep kisfiu a nagy fiad! :lol:
Kisagyat hol vettetek?
Bebid is edes,milyen szepen latszik az arca. Tobb magzatviz ilyenkor elofordulhat de azert kerjel szerintem egy ujabb ultrahangot hogy nyugodt legyel.

:lol: Verzsike!

APos... :roll: :roll: :roll:
Majd ha megszuletik Picurkad akkor legy eros es mond meg neki az elejen hog ymit lehet e smit nem lehet csinalni.
Reszben "tudatlansagbol" is csinalnak ilyeneket... :roll:
Focista pocilakod :lol: :lol: :lol: Tudom hogy faj,de annyira jo,nem?

Virag!

De jo,hogy jelentkeztel! Es szamolod mar ugye a napokat???Igen,ugy nez ki,hogyha a Joisten is ugy akarja akkor ho vegen jon ferjecskem,...remelem nem tolja odebb.Hiszen 2 honaposan latta utoljara a kisfiat. :cry:
Kuwait...az most eleg tavoli...mivel folyik az epitkezes ami ev vegere fejezodik be ha minden igaz.Es mar eleg meleg van otthon megint,40 fok. Pedig nagyon hianyzik! :roll:

Eszter!

Te kerdezted.hogy hog yis elem ezt meg lelkileg??Hat,jobb inkabb nem belemenni...szerencsere nincs idom ezen filozni,mert este kidolok az agyban es nappal meg teljesen lekot a haz,MIshal,stb....Lehet,hogy ez majd kesobb fog kijonni,a multkor mikor itt volt ,azt a par napot szinte vegig veszekedtuk..halmozodnak a serelmek bennem..es elobb.utobb kijon majd.Na,mindegy....most tenyleg nem engedhetem meg hogy magamba roskadjak.Es miert is tennem,itt van nekem Mishal masaallah. :lol:

Titi!

Nagyon szep kis(nagy ) pocid van! Veled tenyleg ujra atelem az egeszet...visszaszamoltam en is hogy egy eve hany hetes terhes voltam...nosztalgiazom...meg mindig majd megorulok egy masik babaert...pedig itt van nekem Mishal aki teljes,maximalis figyelmet igenyel,nem az a baba aki eljatszik maganak..es megis. :roll:

vigyazz magadra!!!!!!
Keritesetek meg nincsen akkor??En nem dontottem el,eredendoen bontott teglabol lett volna,+egy ket helyen a fal is...de nagyon hamar tonkre megy...neztem a klinker kezzel vetett teglakat..horror ar...termesko....nem tudom????Lehet,hogy marad minden siman....

Bufo!

Jo,hogy nem orvossagot irt fel a dokitok.az itteni is homeopatias...
Es hogy barangol a lakasban,tok jo lehet...mi meg itt nem tartunk,sajnos vagy megse :lol: :roll:

Na,most kit is felejtettem ki,bocs neki :!: :idea:
momo35
 
 


Es megint magamrol regeltem...hogy folytassam untatasotokat..Mishal olyan edin dumal...dadadadada es tatatatata a kedvenc es kulonfele hangnemekben,neha szinte enekelve,kulonbozo nyelvjarasokban :lol: adja elo.
Na,leleptem. :wink:
momo35
 
 


Balimama!

Jezusom,szegenyke! Nem altatasban csinaltak??
Ne ijesztgess..nekunk meg a korulmeteles hatra van...vegul is ezt csinaltak a kisfiadnal is,nem?

Mit mondtak,hany napig lesz ez...mit kell csinalni...kell kenegetni valamivel,vagy gyogyszer??
momo35
 
 


Sziasztok!

Éva!
Nagyon sajnálom a kisfiad,olyan rossz látni,ahogy szenvednek és nem tudunk nekik segíteni.Remélem holnap már jobban lesz!

Titi!
A pocakod már most szép nagy!Lehet látni,hogy kismami vagy!Komolyan!

Momo!
Nagyon nehéz lehet neked!Még jó,ogy itt van neked a gyönyörű kisfiad!

Tücsi!
Szerintem se lehet gond a magzatvíz mennyiségéből,ha eddig nem volt több,és telítődik a baba gyomra.Nálunk rajta van az uh eredményen,hogy:Gyomortelítődés látható.Ha neked is oda van írva,nem kell aggódni!

Erzsike!
A te gyerekedet úgy neveled,ahogy szeretnéd,a saját normáid szerint,és ebbe nem szólhat bele senki.Ezt meg kell értenie az apósodnak!Ha nem...akkor minimálisra kell csökkenteni a találkozások számát,lehet,hogy egy idő után leesik neki a tantusz,miért nem látogatjátok őket gyakrabban!Szerintem senkit nem zavar,ha a babádról beszélsz,hiszen mindenji veled együtt örül neki!

Ma voltam nst-n.Minden rendben,még egy darabig egyben maradunk!A rossz az volt,hogy 1 órát kellet várnom a dokira,hogy megnézze az eredményt és ráírja,hogy reaktív.

Jó éjszakát!

Mona

Kép
KépKép
monaszisza
 
 


SziasztoK!


Jó hír,úgy néz ki,a 20.napon,pont mint Évának,volt pé!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D Behúzta a ferty is,igaz,csak szaggatottal. :roll:

Mona!

Nagyon izgis,hogy a finishez közelítesz. :D Az nem is rossz hír,hogy még egyben maradtok,hiszen azért jobb ha még pár hétig növöget.Mekkorára saccolja a dokibá? :wink:

Momo!

De édi vagy,hogy vágysz az új pocaklakóra.Akkor a férjed legközelebbi látogatásást jó volna esetleg időzíteni a pé,hez.Tényleg megjött már neked?Nem kell feltétlenül megbeszélni vele a tesó tervét,úgy is te csinálsz mindent a gyerek körül. :oops: :D Merész gondolat? :?

Titi!

Ez szuper,hogy te már ennyire kismama vagy. :D Nagyon jó látni a fotókat.Annyira örülök. :D

Bufo!

A múltkor magam elé képzeltem,amikor főztél,a sráécok meg csak túrkáltak,köpködtek. :D Nem lehet egyszerű,amikor a nagy is a kicsit utánozza,nem hogy fordítva volna.Jajj nekem is kell egy turmix,nekem csak botmixerem van,és sajna tényleg nem mindenben tökéletes,bár én sajnos egyenlőre még nem mixelhetek babakaját,de igyekszem az ügyben haladni. :lol:

Éva!

Nagyon sajnálom Kisbalázst.Képzeld nálunk ezt úgy oldották meg,hogy Bálint fütyije is le volt tapadva,sokat kinlódtunk vele,de mire észbekaphattam egyik nap úgy mentem érte a bölcsibe,hogy csupa véres pelusban volt.Jött a doki és simán feltépte neki.Nem is szóltak,szegénykém meg csak nyögött,úgy fájt neki.Lelketlen dolog,nagyon kibuktam rajta.Viszont hamar gyógyult szerencsére,és azóta minden ok vele. :wink:

Erzsike!

Jajj ez a rokon téma nem egyszerű.Biztosan nekem is lesz majd gondom.Csak nyugi.Légy higgadt és határozott. :wink:

Juci!

HIÁNYOZNAK A REGÉNYEID! :D A kisebbik nagytesó már a tietek?Hogy vagytok? Régen láttunk képeket Dudi hercegnőről. :D

Puszi

ESzter

Kép

Kép
anubias
 
 


Sziasztok!

Momo
Jaj de jó, hgy a férjed nemsokára hazajön.
Biztosan nagyon várod már. Teljesen megértelek, hogy ennyi külön töltött isdő után jó sok sérelem halmozódik fel és ez ki is jön.
Egyébként milyen gyakran beszlétek,mennyire van képben a ti itteni dolgaitokkal?
Elhiszem hogy vágysz még egy babára, olyan jó érzés, ha már a pocakban növöget meg persze bármennyi gond is van velük miután kint vannak. Neked megjött már? Apát nem lehet rábeszélni még egy csemetére, elvileg te lennél vele többet? :wink: :opps:

Balimama
Sajnos ez a kukis dolog ilyen borzasztó, de vígasztaljon, hogy kb csak 3 nap az egész és vége. Vissza fogja tartani a pisit,ezért itads jó sokat, mert akkor hígabb a vizelet és kevésbé csíp.
Egyébként mit csináltak vele pontosan, csak feloldották a letapadást,lenövést vagy körül is metélték?

Verzsike
Nagyon szépek a tesód által készített dolgok. Ha ezt hamarabb mondod amikor még nekünk is aktuális volt a beszerzés akkor biztosan én is vettem volna tőle egy két babaholmit. :)
Nem baj vannak és lesznek még kismamáink akiknek szükségük lehet rá.

Juci
Hol vagy, még mindig mosol vasalsz, háziasszonykodsz?

Mona
Kitartást már nincs sok hátra, de azért ha lehet maradjon még bennt egy kicsit.

Ma hajnal 4-kor Áron úgy döntött eleget aludt :roll: Persze én nem így gondoltam. Mire sikerült elaludnia akkor Dávid fél 6-kor felébresztette. Azóta meg ő nem alszik , igaz még vagy 40 percet feküdt az ágyban és játszott az állataival. Áron 7-re visszaaludt és még most is alszik.
Koda nagyon átérzem a nem alvásodat, ha ilyen éjszakám van. Bár ne szóljak semmit mert nem óránként kel kelnem.
Megyek iszom egy capuccinót, hogy kicsit frissebb legyek.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Éva!

Naponta ültetsd bele kamillateába Balázskát, az első napon kb 5x, a másodikon 3-4x, a harmadikon 2x. Este is abban fürdessétek.
Abba bele fog pisilni, és kevésbé fog csípni neki.

3-4 nap alatt rendeződni fog. Mi ezt Zsoltival februárban éltük át. Tudom mit érzel, én vele együtt bőgtem minden pisinél.

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Olyan kedvesek vagytok Lányok!
Már én is kibőgtem a lelkem, egyszerűen nézni sem bírom könnyek nélkül a szenvedését! :cry: :cry:

Mesi Neked külön is köszönöm, ha felébred ki is próbálom a kamillát!

Éva

Kép
balimama
 
 


Óóó, lányok, olyan lelkifurdim van, hogy nem tudok jönni. Most jött a hugicám is, itt lesz a hétvégén, úgyhogy szerintem még egy darabig csendben leszek. Legalábbis magamhoz képest.

De gondoltam, egy gyors bejelentkezésre mindenképp jövök, hogy tudjatok rólam.

Minden rendben van, múlt hét kedd óta nem szedem az Utrot, és olyan jó, egyelőre semmi gond. Ma kezdem a 13. hetet. Vagyis a 14-et. Vagyis nem tudom, ki hogy számolja lányok? Ha 13+1 vagyok, akkor az már a 14. héten van? Én tavaly visszafelé számoltam mindig. 13+5 az nekem pl még a 13. hét volt.

Húúú, Évikém, szegénykém, jól megkínlódtok akkor. Elhiszem, hogy fájhat a kicsi lelkednek! De ez a kamillás fürdő amit Mesi írt, nagyon jó. Főleg, hogyha ők már végigélték ezt és segített. Majd írd meg, hogy haladtok a javulással.

Jucikám, dehogy kell nekem többet írnod, tudom, ám, hogy goldolsz rám, ahogy a többiekre is, a lényeg, hogy ne felejts el!!!

Eszter, nagyon-nagyon örülök a pé-ednek!!! Reméljük, következő hónapban erősen fogja behúzni a ferti a görbébe a vonalat, és az a babuci is jönni fog. De ki tudja, most nem fog-e?! :)

És így nem mellékesen szeretném utólag köszönteni neve napján Kodát, és ma pedig Momot. Isten éltessen benneteket!!! Sok puszi!!!

Valamint minden anyukának nagyon-nagyon boldog anyáknapját kívánok így előre én is!!!
Oné, Koda, Momo, Mona, Zseppy, Eszter, Virág, Éva, Juci, Rimar, Bufo, Mesi! Na, kit hagytam ki anyukák?
Kívánom Nektek, hogy kapjatok nagyon-nagyon sok boldogságot a csemetéitektől!


Azta, Erzsike, csak mi ketten nem vagyunk még teljes életnagyságban anyukák?!

KépKép
titi_27
 
 


:oops: Ági, téged hagytalak ki! :oops: Ezért dupla puszit küldök!

KépKép
titi_27
 
 


Titi!

Szerintem kihagytad magad és Erzsikét!Azért mert még a pocakodban van a baba,attól már anyukák vagytok!

Éva!
Úgy sajnálom kicsi fiadat!Jobb lett neki a kamillás ülőfürdőtől?

Juci!
Úgy irigyellek az energiádért!Én ilyenkor már semmit nem tudnék csinálni!Dudinak van már fogacskája?A zsinórok mellett még ügyelj a szobanövényekre,hangyákra,és a kukára(valamint a benne levőszemétre)is! :D

Eszter!
Akkor mégis volt pé?Ez nagyon jó hír!Tessék sűrűn gondoskodni az eredményességről!

Mona

Kép
KépKép
monaszisza
 
 


Pótlom az elmaradást!

Koda, Momo!

Kép


Mindenkinek (Titi, Erzsike nektek is!!!)

Kép

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Sziasztok!

Lányok most már minden napra jut valami nevetni/ bosszankodni való Áron miatt. Igazi kis eleven gyerek szerintem rosszabb lesz mint Dávid. Ma a zsírkrétát ette meg, tiszta zöld lett a szája és a keze és jókat röhögött rajta. Persze minek hagyom a két fiút egyedül játszani. Dávid szerint csak együtt rajzoltak.
Dáviddal beszélgettünk, hogy holnap Anyák napja lesz. Kérdezte, hogy mit jelent, én mondtam neki, hogy a gyerekek felköszöntik az anyukájukat versel és virággal. Erre azt feleli,én is tudok verset, de nem mondom el mert óvónéni azt mondta, hogy itthon nem szabad csak az oviban.
Ehhez tudni kell, hogy tegnap volt az oviban az anyák napja, de ugye betegek vagyunk így nem vettünk részt rajta. Remélem hétfőn elmondja, ha reggel én viszem. Nagyon kíváncsi vagyok rá.:)


Balimama
Remélem jobban vagytok egy kicsit. Kipróbáltátok a Mesi által javasot kamilla fürdőt, segített?

Juci
Érezzétek jól magatokat! Várunk hétfőn!

Eszter
Nagyon szupi, hogy lett pé-d Remélem azért az akciókat nem hanyagoltátok ebben a hónapban sem. Soha nem lehet tudni. :wink:

Monaszisza
Nagyon jól írod a gyerekek által kedvelt, szerintünk meg" nem szabad" dolgokat. N
Nálunk a virág már 2x megvolt, jól elnyammogta a földet Áron, Dávid meg szurkolt neki :roll:
A cipők folyamatosan ingerlik nem győzöm elpakolni.

Titi
Én mindig úgy számoltam, ahogy te tavaly.
Ne kérj elnézést, hogy most ritkábban jössz. Mindenkinek van volt ilyen időszaka. Lényeg az, hogy gyere és mesélj. :D

Koda, Momo
Nagyon Boldog Névnapot Kívánok Nektek!

Mindenkinek Nagyon Boldog Anyák Napját Kívánok!
Szerintem mindanyian annak számítunk. :D

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok!

Momo!

Én is nagyon sok boldog névnapot kívánok neked! :D

Olyan nyomi vagyok ma,alig bírok ébren maradni,és semmivel sem haladok itthon,pedig holnap jó volna kimozdulni. :? 8-kor keltem,aztán 11-kor lefeküdtem aludni és délben keltem ismét.Nem vagyok semmi?! :lol: Little írta egy másik topicban,hogy megkívánta a vörösbort,hát én is pont így jártam ma.Tudni kell rólam,hogy sosem iszom alkoholt,csak szilveszterkor egy koccintás és kész.Még a szagát is utálom. Erre most majd meg haltam érte.Ilyen még sosem volt.Monjuk nem árthat,mert vérszegény vagyok,meg a beágyazódást is elősegíti,ha lenne mit.Szóval ittam 1 egész dl-ert és úgy a fejembe szált. :lol: Látszik,hogy sosem iszom.Felvizeztem,mert nem annyira ízlik,de így annyira jól esett. :wink: TEgnap voltam Bálintkámmal fogorvosnál és kihúzták 1,5 tejfogát.Szegéényemnek nem esnek ki a tejfogai,ezért oldalt az ínyéből nőnek ki a csontfogak. :cry: Úgy sajnálom szegényt.Tök nagy szétágazó gyökerű tejfogai vannak,amiket a doki szed ki.Szegénynek nagyon fájnak.Menni kell 3 hét múlva is.Azért másfelet írtam,mert egy másik ,szintén magán doki a múltkor beletört egyet és csak most láttam meg 2 hónappal később,hogy dolgozza ki az ínye a fogdarabot. :cry:

Puszi

ESzter

UI:

Bocs az önzésért,de most olyan jó volt kicsit mesélni,viszont odaég a kajcsi.
:oops:

Kép

Kép
anubias
 
 


Sziasztok Lányok!

Végre egy kicsit én is be tudtam nézni!
Először is nagyon boldog névnapot kívánok Kodának és a Mónikáknak is! (Ugye Monaszisza Te is Mónika vagy?)

Úgy tűnik használt a kamillázás és az esti tortúrát is egészen jól viseljük. Ez a nap egy kicsit nyűgösre sikerült, de szerintem ezt a szomorú időt mindenki rosszul viseli. Én átaludtam az egész délutánt, a férjem olyan rendes volt, hogy kimosott mindent és szinte az egész lakást kitakarította. Már nagyon kellett egy kis pihenés az egész heti stresszre!
A hasam fájdogál, remélem minél hamarabb megjön és kezdhetem a Closty-t!
Olyan jól esett, hogy enyit gondoltatok Rám!
Holnap már nem halogatom tovább az írást, mert nagyon hiányoztok és nagyon sokat gondolok Rátok!

Éva

Kép
balimama
 
 


Sziasztok !!

Még mindig nincs netem..már annyira hiányoztok..alig várom, hogy újra köztetek legyek.
Sok puszi: Sziszike.

Kép
sziszike1000
 
 


Sziasztok!

Tegnap elfelejtettem leírni a legfontosabbat!Emma tegnap este megtette első önálló lépéseit!Olyan boldog vagyok!Már nagyon vártam!De mivel mászott(mászik),várható volt,hogy később indul el.
Párom most ment el hamburgerért,mert e kicsi lány reggel óta azt követeli a pocakomban! :wink:

Éva!
De jó,hogy a kisfiad jobban van!Igen,Mónika vagyok.

Tücsi!
Azt álmodtam,hogy egy napra voltunk kiírva szülni,és állandóan a neten lógtam,hogy megtudjam mi van veled,és együtt izgultunk kinek jön hamarabb a baba.Sajnos a végeredményre már nem emlékszem! :oops:

Zsuzsa!
Hihetetlen mit tudnak ezek a manók a szájukba tenni!Húsvétkor a sütigyártás közben arra lettem figyelmes,hogy az én jólnevelt kislányom a kukából majszolja a száraz kenyeret,de olyan áhítattal,mintha napok óta nem evett volna egy falatot sem...

Mona

Kép
KépKép
monaszisza
 
 


Drága barátnöim!mindegyikötöknek nagyon nagyon boldog anyáknapját kivánok sok sok boldogságot,örömet szerezzenek még az életbe nektek a csöpségeitek!
Kép

Ui:Olyan szuper hogy itt mindenki anyuka:)ki igy ki ugy de mégis Édesanya!

Puszi

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Sziasztok!

Éva! Remélem Balázska már jobban van…

Momo! BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!
Tiszta jó, ha már dumál mishal, gondolom majd két nyelven tanítjátok beszélni, vagy nem?
Mikor fogtok egy helyen lakni a pároddal? Vagy addig egyedül is bevállalnál még egy babát?

Mona! BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK! Neked is.
Örülj, csak, hogy még egyben maradtok egy picit, addig is próbálj meg pihengetni. Az nst-n nem elég, ha a szülésznő rábólint az eredményre?
Hamburger este fél 10-kor? Az nem rossz, de ha a baba azt akar enni, akkor nem tehetsz semmit…

Eszter! De jó, hogy volt pé! Talán a jövő hónapban már az időpontja is helyreáll, vagy esetleg már nem is a pé-t kell várni …
Ha kívánod a bort, egy kevéske sose árthat, ne legyen lelkiismeret furdalásod, hogy „iszol”.

Juci! Mégeygszer köszi a gyors reagálást a hordozóra, pénteken Győrben meg is vettük…
Várunk hétfőn.

Titi! Nekem ez eddig fel se tűnt, hogy csak nekünk nincs még gyerkőcünk, de nem baj, nemsokára behozzuk ezt a lemaradást.

Zsuzsa! Nagyon ari Dávid, hogy betartja az óvónéni utasításait, bizti megkaopd hétfőn a verset.

Nálunk minden ok, voltunk Kecskeméten, csak reggel visszajöttünk, mert a páromnak meccse lesz délután. A kocsink képzeljétek már bent van a szalonban csak nem tudják ideadni, mert az új vizsgáztatási rend bevezetése miatt nem tudják levizsgáztatni, valami gáz van a rendszerrel és áll minden. Persze fogalmuk sincs mikor lehet meg.

Puszi mindenkinek
verzsike
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: