Sziasztok Csajok!
Rég írtam, de látom én sem hiányoztam!
Sokáig a net rendetlenkedett, aztán a babanet, meghát időm se túl sok van, elég sok a meló ilyentájt a kertben, úgyhogy rengeteget vagyunk kint. Estére meg már úgy kidőlök!! És tényleg, mostmár kezdenek sűrűsödni a dolgok. Belegondoltatok, hogy már csak 1-1,5 hónapunk van? Kinek hogy!
Múlt héten voltunk doki bátyónál, Palkó 2100g körül van, minden oké. Balwin, ha olvasod, beírhatod jövő hét labor-doki, aztán 17.-én ctg.
Petra,
Marha jó az a bébikajás kép!!! Van is hozzá egy mai sztorim: szóval mi az internetről szoktuk rendelni a pelust, ingyen kihozzák, és csak 41ft/db és egyébként tök jó minőség. Na de nem is ez a lényeg.
Nagyon kifogytunk, és csak jövő héten jön a pelus, (kicsit elszámoltam magam). Erre mondom az uramnak, hogy hozzon a Dm-ből babylove-os pelust, valami kisebb kiszerelést. (ez ugye olcsóbb a libero, pampersnél, meg az utóbbi be is pirosítja a Johi lábát). Meg is jött délután egy 22db-os csomaggal. 1659 Ft volt. Mennyi???? Ez még a liberonál is drágább. Kiszámoltam, 75Ft darabja, mert bugyipelenka. Hát szeginyem! Nem volt másmilyen, felhívni nem akart, nehogy az legyen, hogy még ezt sem tudja elintézni, más típusút meg nem mert venni, merthogy én ezt mondtam. Szóval csak röstelkedett. Na nem baj, most pár napig urizálhat a leányzó a pelusban, ilyen még sosem volt neki.
Június,
Az előtejjel kapcsolatban: NEM ÁLTALÁNOSÍTOK, CSAK A SAJÁT ÉS KÖRNYEZETEM TAPASZTALATAIBÓL MERÍTVE MONDOM: aki terhesség alatt tejcsit produkált, annak nem volt és nincs gondja a szoptatással. Nekünk, akik szárazak maradtunk, vagy hamarabb elfogyott, vagy pótolni kellett. Szóval mindenképp jó dolog, ha van, megnyugtató.
Ja, meg a "lent a has, fent a has" -al kapcsolatban: Nekem is már most mondják ismerősök, hogy de lent van, Johinál is már kb. a 7. hónaptól mondták, és mégsem volt jele annak, hogy kibújnának. Szerintem ez alkati dolog.
Na, mennem kell vízszintbe, mert leszakad a derekam, vigyázzatok magatokra. Sok puszi