Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok kismamik

Mi voltunk majálisozni, be is vágtam egy jóy adag kószusztekercset.
Szonibaba
még nem voltunk olyan merészek, hogy szabadtűzön süssünk kürtös kaácsot, sőt én még egyáltalán nem sütöttem, de sokszor láttam milyen ügyesen csinálják mások. Miből vizsgázol?
Június
az előtej abszolút normális, nekem is változó, legtöbbször csk fürdés után van, de van amikor annyira , hogy kétszer váltok pizsit. De van, hogy éppen hogy csak valami.
Bóbita
voltál a majálison? mi Győrben voltunk

Kép
atina_k
 
 


Sziasztok!

Mi is voltunk majálisozni kajáltunk egy jót / grillezett csirkemell + sültkrumpli ubival/. Elég érdekes volt nagy hassal döcögni a tömegben és 10 percenként nyígtam hogy pisilni kell, ettől eltekintve egész jó volt. Ja nekem a következő vizsgálat 05.08 nst.

Kép
rena10
 
 


Sziasztok, jó reggelt mindenkinek!

Hát az éjszakám nem telt valami jól, egy pillanatra azt hittem apát riadóztatnom kell és indulunk, de aztán inkább megpróbáltam még visszaaludni, hát nagyon nehezen, de sikerült, és még egyben vagyunk!

Ti hogy vagytok?


Puszi


Liza

Kép
elizabeth25
 
 

 
 

Sziasztok!

Liza!
Éreztem én, hogy me kell kukkantanom...már tényleg akármikor jöhet Domi. Pihenj még amennyit csak bírsz!

Atina!
Humánerőforrás menedzser szakra járok és vállalatgazd.-tanból lesz szigorlat :?

Rena!
Hami: nyami. Pisi: ismerős

Na most megyek, indulunk úszni a csajszival.

Kép
Kép
Kép
szonibaba
 
 


Szonibaba :), és te hogy vagy?

Kép
elizabeth25
 
 


elizabeth:
Huuu, nagyon a vege fele jarsz mar...

szoni:
Hova jar Szoni uszni? Penteken vettem magamnak furdoruhat, meg szopis melltartot. Hat nem mondom, hogy egyszeru kor volt, alig kaptam a melmeretemre, de a vegen sikerult...
Ugye tegnap nem volt torna? Nem is kerdeztem meg, csak felteteleztem, hogy nem volt. :oops:
Nem irigyellek a tanulasert.

atina, rena:
De jo lehetett a majalis! :roll:

A hetvegen nem voltunk itthon, babuci rengeteget hullamoztatta qa hasam. Meglepo modon imadta a tarsasagot, ha rengetegen beszelgettek korulotte majd kidontotte a falakat.
Legnagyobb meglepetesemre tegnap a villamoson megint meglatogatott a rokacsalad. Annyira hirtelen, hogy a vege a tortenetnek az lett, hogy haza kellett jonnom atoltozni. Kmolyan eletem legcikisebb szituja volt, pedig nem latta azt hiszem csak 1 no az esetet... Megis rettenetes erzes volt... :( :oops: Abszolut nem szamitottam a hirtelen hanyingerre 32 hetesen :shock: :shock:
Tegnap a Leghajo Programon voltam amugy. Nagyon sok hasznosat tanultam, ugyhogy most mar csak abban bizom, hogy erre a sok infora nem is lesz szuksegem. :lol:
Kozben a ferjecskem es a szuleim a lakast teljesen atrendeztek. Most mar befer a gyerekagy, a pelenkazo es a furdokad. :)
Ma vedono, aztan meg megyek vasarlo korutra az unokanoveremmel. Kivancsi leszek mi mindent fogok a vegen venni... Meg durvan sok minden hianyzik.
Bejelentkeztem meg egy utolso 4D Uh-ra 2 het mulvara. Hat remelem meg nem lesz akkor keso...

baratodildi
 
 


Sziasztok,


mi nem voltunk majálisozni, mert mostanra időzítettük a lakás egyik felének a festését :? Hát kész lettünk, tök jó lett, de azért kicsit elfáradtam!Ezért tegnap+ma csakis pihizgetek.Ráadásul baba is valamit nagyon nyom a bal oldalamon a csípőmnél, mert tegnap este annyira fájt, mostanra kicsit arrébb mozgolódott mert talán egy fokkal jobb lett :) De most is fickándozik rendesen :lol:
Már beállítottuk a kiságyat is a helyére, meg elővettük ami kell még kellék :D babahordozó, mérleg, stb.
Még képeket szeretnék felrakni, mert már nem csak hálószoba lesz, hanem babaszoba is :wink:
Ha kész majd rakok fotót!


Rena, Mici macis ágyneműt a Tesz-Veszen is vehetsz, sokan árulnak vadi újat, és asszem 3000ft.-körül van!Az nem drága sztm.Boltba duplája :shock:

Szona, le a kalappal, hogy te még suli meg vizsgázás :oops: én már tuti agyilag sem bírnám!Ügyes vagy :wink:
Humánerőforrás???Én azt csináltam mielőtt szülni jöttem :lol: :lol: De igazándiból nekem nem az a szakmám :wink:
manóci
 
 


Ildi!
El bírom képzelni milyen rémesen érezted magad, de szerintem egy kismamánál ez bőven belefél. :wink:

Ha már itt tartunk én egy nagyobb tüsszentés alkalmával bepisiltem pár hete. Igaz itthon voltam, de így is pocsék érzés volt. Gondolom a szülés után kicsit nem árt majd intimtornázni.

Atina!
Megnyugtattál az előtejcsivel kapcsolatban. Ez azt jelenti, hogy nagy valószínűséggel lesz tejcsink??

Szonibaba!
Én halasztottam az egyetemen, mert a terhesség alatt agyi toprongy lettem. Már a Kismama újság is kezd megerőltető lenni :lol: Sok sikert.

Liza!
Gondolom már várod a pillanataot!? Szerintem fárasztó lehet a sok téves riasztás, az ember beleunhat a végén.

Csak csütörtökig kell a kórházban maradnom, legalábbis ezt igérte a doki. Vettem ma DM-ben papír WC ülőkét, meg még egy pár dolgot akórházba.

Legyetek jók!

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Liza!
Köszi, megvagyunk, bár elég sokat keményszik és fájdogál a hasam alja, főleg, ha sokat jövök-megyek. De nem olyan szülés körüli fájások, úgyhogy egyelőre nem izgulok.

Ildi!
Villamosos sztori miatt ne izgasd magad: pocakosoknak mindent szabad :wink: És egyébként is! Gondolom senki nem feltételezte rólad, hogy sokat ittál és azért történt. De biztos nem volt kellemes.
A vásárló körút miatt irígy-irígy. Sajna (v. szerencsére) nekünk egy-két apróságon kívül nem kell semmi, azoakt meg 1 nap alatt be lehet szerezni. Pedig olyan izgis a babónak vásárolgatni.
Torna sztem nem volt, mert előadás sem (legalábbis a honlapjuk szerint).
A Rubin hotelbe járunk babauszira (Kalovits program), már 4 hónapos kora óta, kisebb megszakításokkal.

Manó!
Sejtem én, hogy nem fogok sokra menni ezzel a diplomámmal (sem), de arra gondoltam, hogy ha majd munkát fogok keresni, hátha jószemmel nézik, hogy nem "csak" a gyerekeket nevelgettem, hanem mást is csináltam.

Június!
Ha tehetném én is lehet, hogy halasztanék, de sajnos a nagy átalakítások miatt mi vagyunk az utolsó ilyen évfolyam, az utánunk jövőknek már vmi más a megnevezése és más renden tanulnak, csak kiszúrnék magammal. Amúgy én sem bírom könnyen, most is itt vagyok, ahelyett, hogy kihasználnám, hogy Szonji alszik és elővenném a könyvet :roll:

Ja!
Holnap reggelre sikerült időpontot kapni uh-ra, úgyhogy majd jövök a friss infokkal, méretekkel és talán képpel.

Kép
Kép
Kép
szonibaba
 
 


Hát lányok tényleg közeledik a nap, nemcsak nekem, nektek is lassacskán! :)

Június, még nem volt téves riasztás nálunk, hála...., mert max. az első lett volna ha felkeltem apát, de nem tettem....várom a megfelelő pillanatot! :)

Amúgy képzeljétek, reggel óta megy a hasam...negyed óránként megyek klotyóra, hányingerem van...és nagyon-nagyon kemény az egész Domcsim odabent...:), szóval a pocakom! Furi érzés...és a pocim nem mensisen fáj, hanem mikor nagyon kell wc-re mennie az embernek és mikor végre eljutok, utána jobb, és aztán megint menni kell...hát majd kiderül ez jelent -e valamit vagy sem!

Kép
elizabeth25
 
 


Lányok, felrakom ezt a brutal képet a pocimról!
Ennyire van már lent!
(a felső barna hegg, az a piercingemnek a helye...úgyhogy azt nem kell nézni :) )

Kép

Kép
elizabeth25
 
 


Liza!
Én nem akarlak rémisztgetni, de nekem is így indult Bencével, hogy azt hittem, hogy hasmenésem van, közben pedig nem 8)
Tényleg jól lent van a hasad.

Kép Kép
fricky
 
 


Fricky, gondolod, hogy akkor közeledik a nagy pillanat?
És neked mennyivel előtte volt az a hasmenéses dolog?

Kép
elizabeth25
 
 


Teszek fel én is pocis képet szerintetek is lent van a hasam? Eliza én is halottam a hasmenéses dolgot szurkolok!!! Kép Kép
Kép
rena10
 
 


sziasztok

június
a tejcivel kapcs. én reménykedem, hogy lesz elég.

rena, elizabeth
már szép nagy a pocitok, hogy mennyire van lent, ez és nem tudnám eldönteni :wink:

na lányok, ez a hányinger téma ma éjjel engem is utolért, sőt még tart is.ma éjjel alig aludtam valamit (már megint), eddig ugye: Állandó pislés, lábgörcs, de ma éjjel egész más... Olyan rossz volt a gyomrom hányingerem volt, van. Ma alig tudtam enni valamit. Elmentem a védőnőhöz, ma rá is kérdezem, hogy mi van, mi ez velem? Azt mondta, ez teljesen normális, mert annyira fent van a babuska, hogy ennyire nyomja a gyomromat, ettől van ez a fajt a (rosszul)lét, vagy mi. Hát, kész vagyok, azt mondja sokan ilyenkor kezdenek el hányni, de csk néhány hét, amíg a baba lejjebbb nem megy.

szonibaba
kitartást a tanuláshoz, nem irigykedem

Kép
atina_k
 
 


Eliza!
Nekem közvetlen előtte volt, éjjel ébredtem a hasmarsra, és reggel megszületett Bence :wink:

Rena!
A tiéd is lent van, de szerintem még nem vészes. Marad ő még odabent :)

Pá: Eszti

Kép Kép
fricky
 
 


Sziasztok!

Nem tudom, hogy ennek a "lent van, fent van" dolognak mennyire lehet jelentősége.....Nagyfiamnál aznap amikor befeküdtem sokan bölcsen megjegyezték, hogy nem lesz még semmi, mert nagyon fent van a pocó...aznap éjjel meglett Imike.
Eliza, én is a wc-n kezdtem, olyan érzéssel, hogy hasmars gyötör, de nekem semmi nem jött.Viszon egy idő után elkezdett görcsölgezni a hasam, fájni a derkam és térdig hasogatni a lábam....

Vigyázz magadra!

Kép
Kép
petra78
 
 


Fricky, tehat ez esetleg lehet a szules elotti jelek egyike....a derekfajassal meg a pocigorcsolgetessel egyut....ezek szerint!

Petra es te mennyi idore a hasmarsra szultel?

Amugy lanyok, nektek csak hasmenes jelentkezett, magzatviz meg nyakdugo nem is tavozott elotte?

Kép
elizabeth25
 
 


Holnap este negyed hetkor nekunk is NST plusz doki...nagyon kivancsi vagyok, hogy mi lesz!
Drukkolhatunk egymasert mar lanyok! :)

Kép
elizabeth25
 
 


Sziasztok!

Nem voltam majálison itthon takaritottam a festő után. Lányomat anyuék vitték ki kiskutra. Már tavaly se mentem ki. majd jövőre már menni kell a babóval.

Nekem végig elég lent van a hasam.és nem is nagy. Már 3 napja van hascsikarásom meg fáj a torkom is.
Fanninál nekem is hasmenésem volt közvetlen szülés előtt,de ez betudható az izgalom miatt is. Nem is kaptam beöntést olyan gyorsan történt minden.

Eliza! Jön a hidegfront lehet hogy besegit neked!!! De már gondolom nagyon várod. Hatalmas hasad van.

Rena! Neked is jó nagy a pocid!
Amugy nekem a derekam és a kersztcsontom fájt nagyon mielőtt elment a magzatvizem,de mibden terhesség más.
Ma a védőnöm mondta hogy jó ha összekészül az ember a 36. hétre,mert bármi történhet.
Holnap megyek dokihoz kiváncsi vagyok mit mond.
Fanninál már 28 hetesen kezdett rövidülni a méhszáj.
Eddig nincs változás.

Kép
bóbita3
 
 


Sziasztok Csajok!

Rég írtam, de látom én sem hiányoztam! :cry:

Sokáig a net rendetlenkedett, aztán a babanet, meghát időm se túl sok van, elég sok a meló ilyentájt a kertben, úgyhogy rengeteget vagyunk kint. Estére meg már úgy kidőlök!! És tényleg, mostmár kezdenek sűrűsödni a dolgok. Belegondoltatok, hogy már csak 1-1,5 hónapunk van? Kinek hogy!

Múlt héten voltunk doki bátyónál, Palkó 2100g körül van, minden oké. Balwin, ha olvasod, beírhatod jövő hét labor-doki, aztán 17.-én ctg.

Petra,
Marha jó az a bébikajás kép!!! Van is hozzá egy mai sztorim: szóval mi az internetről szoktuk rendelni a pelust, ingyen kihozzák, és csak 41ft/db és egyébként tök jó minőség. Na de nem is ez a lényeg.
Nagyon kifogytunk, és csak jövő héten jön a pelus, (kicsit elszámoltam magam). Erre mondom az uramnak, hogy hozzon a Dm-ből babylove-os pelust, valami kisebb kiszerelést. (ez ugye olcsóbb a libero, pampersnél, meg az utóbbi be is pirosítja a Johi lábát). Meg is jött délután egy 22db-os csomaggal. 1659 Ft volt. Mennyi???? Ez még a liberonál is drágább. Kiszámoltam, 75Ft darabja, mert bugyipelenka. Hát szeginyem! Nem volt másmilyen, felhívni nem akart, nehogy az legyen, hogy még ezt sem tudja elintézni, más típusút meg nem mert venni, merthogy én ezt mondtam. Szóval csak röstelkedett. Na nem baj, most pár napig urizálhat a leányzó a pelusban, ilyen még sosem volt neki.

Június,
Az előtejjel kapcsolatban: NEM ÁLTALÁNOSÍTOK, CSAK A SAJÁT ÉS KÖRNYEZETEM TAPASZTALATAIBÓL MERÍTVE MONDOM: aki terhesség alatt tejcsit produkált, annak nem volt és nincs gondja a szoptatással. Nekünk, akik szárazak maradtunk, vagy hamarabb elfogyott, vagy pótolni kellett. Szóval mindenképp jó dolog, ha van, megnyugtató.

Ja, meg a "lent a has, fent a has" -al kapcsolatban: Nekem is már most mondják ismerősök, hogy de lent van, Johinál is már kb. a 7. hónaptól mondták, és mégsem volt jele annak, hogy kibújnának. Szerintem ez alkati dolog.

Na, mennem kell vízszintbe, mert leszakad a derekam, vigyázzatok magatokra. Sok puszi

Kép


Kép
skat
 
 


Szonibaba!
Jó tanulást, kitartás!

Ildi!
Üdv a rókacsaládnak, szegénykém elég kellemetlen lehetett!

Na, most már tényleg megyek, csak még közben olvastam, mit írtatok!

Kép


Kép
skat
 
 


Sziasztok :)

Huh, van mit olvasni...

Előtej: védőnőm szerint nincs összefüggés az előtej, és a későbbi tejcsimennyiség között. Remélem igaza van, mert nekem szinte semmi nem ürül a cickókból...max. nyomásra (akkor sem mindig) egy-két cseppecske. De nagyon bízom benne, hogy tejcsárda leszek :roll:

Szoni, kitartást a szigorlathoz!

Eliza, egyelőre érted drukkolhatunk :) De nekünk sincs már sok hátra...szép lassan végighullámzunk a táblán :lol: Már készülget a kibővített táblázat, ahová bekerülnek majd az apróságok születési adatai is :)
Egyébként mostanában mintha előbb jönnének a babák...pl. Csisztu Zsuzsa is május vége felé volt kiírva, erre ma megszült.

Ildi, elhiszem, hogy kellemetlen volt a szitu, de nem érdemes rajta többet rágódni. Ahogy a többiek is írták már: egy kismamánál minden belefér :)
Miket sikerült ma beszerezned?

Ma elszórakozgattam a kicsilányommal :) Újabban szereti kidomborítani a nagyobb felületeit - egy hátacskát, egy kobakot, vagy egy popsit, sajna nem tudom mikor melyiket -, délelőtt is ezt tette, én meg megsimizgettem/vakargattam a domborodást, erre Ő cserébe jól megnyomkodta a hólyagomat :D Simán lehet, hogy beképzelem, de olyan érzésem volt, mintha megcsikiztem volna.

Szép estét
Judit

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Sziasztok

Csak bejelentkeztem, hogy még egyben, de nem jól! :(
Már várom este a dokit!

Balwin tényleg megszült tegnap a Csisztu? Honnan tudod?

Amúgy a májusi topicba is két lánynak, két héttel előbb jött a babája, sőt a várandós 2007.-ben is, vannak többen, akiknek a kiiírt időpont előtt két -három héttel jött! Nem tudom most mivan! Frontok kavarhatnak be ennyire????

:shock:

Előtej: Nekem nincs tejfojdogálásom, volt pár hónappal ezelőtt előtej, az az átlátszó vagy éppen sárgás pár csepp, de azóta semmi....de én nem aggódok, hogy nem fogok tudni szoptatni...inkább azért, hogy a cicim hogy fogja birni!

:oops:

Kép
elizabeth25
 
 


Tegnap annyira fájt a baloldalon a bordám, hogy szinte mozogni nem bírtam. Amikor megnyomkodtam rendesen ki is dudorodott. Kérleltem Rozi babát, hogy menjen onnan, mert ez nekem rossz, de nem jártam sok sikerrel. Na ezt majd megbeszéljük még, ha kint lesz :wink:

Balwin!
Skat éppen azt írta, hogy akik teljesen szárazak annak lehet kevesebb teje (én így értelmeztem), ezek szerint neked termelődik a tejcsi :lol:

Skat!
Akár saját tapasztalat a tejcsi dolog, akár nem én hiszek neked (mert hinni akarok) és nagyon örülök a hírnek! Látok én is anyukákat akik nem tudnak szoptatni és az borzalmas + munka, ha a többit nem is nézzük. Lássuk be nincs annál egyszerűbb, mint cicire tenni a picúrt.
Még 1 kérdést! Pontosan honnan rendeled a pelust? Engem érdekelne, ha nem muszáj nem vennék méregdrágát, előbb kipróbálom az olcsóbbat hátha bírja a kicsi feneke azt is.

Liza!
Megy a drukk!

Rena!
Szép a pocid, olyan "kis" hegyesnek látom én. Szerintem nincs lennt, de nem vagyok szakértő.

Csajok!
Szerintetek igaz az, hogy akinek hegyes apocija fia lesz. Mert nekem még mindig nem tutira leányzó és mindenki azt mondja, nagyon hegyes a pocakom. Hátulról nem is látszik.

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Sziasztok!

Előtejem nekem sincs, de még egy pici csepp se volt soha, de nem agyalok ezen. Ez szerencsére nincs összefüggésben a későbbiekke.

Elisabeth! Mit takar az, hogy rosszul vagy?

petra78! Nekem elejétől fogva lent van a pocakom. :lol: :lol: :lol:

atina! Neked van gyomorégésed is?

KépKép
evica76
 
 


június! Igen, vannak anyukák, akik nem tudnak szoptatni, csak ennek SEMMI KÖZE ahhoz, hogy van-e előtej vagy nincs. Sok ismerősöm van, akinek nem volt, mégis kíválóan tudnak szoptatni nagyon sokáig, és nem kell pótolni.

KépKép
evica76
 
 


Június köszi, aranyos vagy, rám is fér! :)

Evica, hányingerem van, tegnap reggel óta megy a hasam, kb. negyed-husz percenként megyek wc-re...fáj is, de nem mensisen, hanem olyan furin, nem tudok enni, étvágyam is alig van....a pocakom meg állatira lent van, tegnap tettem róla fel képet...úgyhogy várakozó álláspont....
Este megyünk a 4. NST-re meg a dokihoz, majd megmondja mi van! :shock:

Kép
elizabeth25
 
 


Elizabeth! Igen, azt láttam, hogy tényleg nagyon lent van már a pocid. :o Dehát végülis már nincs sok hátra... :wink: Kíváncsi vagoyk mit mond majd a doki este.

KépKép
evica76
 
 


Evica, én is nagyon kiváncsi vagyok! És ti hogy vagytok?

Kép
elizabeth25
 
 


Sziasztok!

Liza!
Nekem is volt köldökbevalóm, most kicsit szét is repedt a heg fölött a bőröm, pedig Szonjinál megúsztam :(
Hasmenésem nekem is volt, de nekem is közvetlen szülés előtt (legalább nem kellett beöntés, mondjuk idő sem volt már rá).
Kíváncsian várom én is, hogy este mit mond a dokid!
(Ja! már akartam írni, hogy hallottad, hogy a Kútvölgyi magán lett és 200 egy szülés? Jól jártál, hogy váltottál. Te jártál oda még az elején, ugye jól emlékszem?)

Has fent-lent: sztem nincs jelentősége, legalábbis nekem a szülés napján sem volt lent.

Előtej: szintén csak a saját tapasztalat, de Szonjival egy csepp sem volt és 21 hós koráig szopott, szóval ne izguljon, akinek nincs!

Hányás: szegények...kitartás, már tényleg nincs olyan sok!

Június!
A hegyes pocak dolgot nem tudom, hogy mennyire lehet hinni ennyek a népi hiedelemnek, de nekem pl. azt mondták tegnap az uszin, hogy nagyon fiús (hegyes) a hasam, egy másik anyukának, akinek meg lánya lesz, tök másmilyen. De sztem ez is inkább alkati dolog, nem tudom.

Skat!
Szegény Apa :) Elképzelem, ahogy tanácstalanul álldogál, hogy mit csináljon és végül úgy dönt, hogy megoldja Ő egyedül is...
Mi már csak éjszakára pelusozunk, de nekünk bejött a Dm-es bugyis pelus. A ragasztósak vhogy mindig megszorítják Szonji lábát, hiába rakjuk lazára (pedig nem is dagi).

Este jövök a friss uh adatokkal, mert képet csak akkor tudok feltenni és gondoltam, hogy legyen egyben az egész.

Kép
Kép
Kép
szonibaba
 
 


Szoni, igen, én jártam az elején a Kútvölgyibe! :)
Nagyon örülök neki, hogy eljöttem onnan, főleg, mert itt tündéri a dokim és a szülésznőm is! Remélem nem fogok szülés alatt sem után csalódni bennük!

Kép
elizabeth25
 
 


Sziasztok!

Látom magas labdát dobtam fel az előtejes üggyel kapcsolatban! Én csak azokat akartam bíztatni, akiknek van, hogy örüljenek. Nem azt mondtam, hogy akinek nincs, az nem fog tudni szoptatni, csak hogy akinek már most van, annak biztos több lesz. Például hogy annál több, mint amire a babának szüksége van. Szóval szerintem sincs közte egyenesen arányos összefüggés, csak a saját észrevételeimet mondtam el.

Június,
több cím van:
www.pelusok.fw.hu
www.pelenkafutar.com
Én az elsőtől rendelem, azt hiszem a picurik harmincvalahány forint-ba kerülnek.
Egyébként mi Pampers-használtunk, jó is volt, de néhány hónapja a combikája hajlatánál kipirosodott. Aztán egy ismerősöm ajánlotta ezeket. Nedvszívó képességük ugyanolyan jó, mint a márkásaknak. Csak formára kell kitapasztalni, kinek melyik válik be. Nekünk az "egeres" jött be.

Szonibaba,
Tényleg jó ez a bugyipelus, olyan csini benne! :lol: Csakhát elég drága, és tudod, nekünk még 4-5 elmegy egy nap! Egyébként te mikor kezdted Szonjit bilire szoktatni? Mert valamelyik nap már kiokosítottak a péknél, hogy ha másfél éves lesz nyáron, kezdjem el, stb., de én meg nem akarom erőltetni. Múltkor előkotortam a bilit, és arany szívem azt hitte, hogy szék. Ült rajta és úgy nézegette a mesekönyvét.

Na, megyek a dolgomra, sok puszi mindenkinek

Kata

Kép


Kép
skat
 
 


Sziasztok lanyok!

Jo regen voltam mar netkozelben, ugyhogy most alig gyoztem visszaolvasni... kozben tobb dologra is reagalni akartam, de mire az olvasas vegere ertem, mindent elfelejtettem, hat ez van... :))

Tegnap talalkoztam megint a szulesznommel, es mondta, hogy jo lenne, ha megfordulna a babo, mert ha marad faros, akkor nagyon valoszinu a csaszar... en meg annyira csaszar-ellenes vagyok hogy hihetetlen. Hacsak nincs eletveszelyben a kis tunderunk, engem ne vagdossanak... anno 12 eve en a vakbelmutet utan is ugy szenvedtem, mire rendesen fel birtam ulni, stb... Probalkoztam egyebkent a "gyerek-forditassal", a fenekem ala raktunk egy rakas parnat, a labamat meg nekitamasztottam a falnak. Kb 5 percig birtam igy lenni, utana total rosszul lettem, hanyingerem volt egesz este, de szerintem a kolok maradt ugyanugy... viszont hihetetlen mozgasba kezdett, fel is vettuk videora, ahogy hullamzott a hasam, nagyon mokas volt! :)

Balwin: kerlek ird be hozzam, hogy majus 14-en megyek UH-ra meg laborra meg mintavetelre, szoval dokihoz. :)

Szoni: Olyan kivancsi vagyok a nagylanyodra, kuldj mar a mailcimemre egy-ket kepet rola! (zetus8@gmail.com) Elore is koszi! :)

Eliza: nekem 2 honapon belul 4 baratnom szult, es mindegyik tulhordta a babajat legalabb egy hettel. Az a baratnom is, aki mar a 36. hettol teljesen odavolt, mert a kotoszovetei nem birtak tovabb nyulni, es elkezdett repedezni a bore... egyebkent tenyleg oriasi mar a hasad, kitartas, pihenj amennyit tudsz!

Na megyek sutogetni, mert a hugom holnap ballag, mar Szombathelyen vagyok, jon az egesz rokonsag...

jok legyetek!
Etus

zetus8
 
 


Sziasztok!

A topik indulása óta olvaslak benneteket, de a regisztráció eddig nem akart sikerülni. :? Bár már mki a terhesség végén jár, azért sztnék csatlakozni hozzátok! :) Remélem, van még 1 hely számomra is, és tudok jókat dumcsizni veletek. :)
zytha
 
 


Sziasztok,

Ma voltam az uccsó nagy laboron, és Uh.-n!
Ami tuti, hogy kislány lesz :) ez ma látszott teljesen, és az hogy visszafordult, újra fejvégű fekvésben van!!!! :wink: Ennek nagyon örülök, és remélem már nem gonbdolja meg magát!
Viszont a mérete még mindíg kicsi, 1460g, de azt mondta a doki, hogy arányosan mindene kisebb, tehát ő nem látja hogy gond lenne vele.Azért 2 hét múlva a következő orvosi vizsgálattal csinálnak megint egy ell. Uh-t!


Tejcsi, csajok én meg pont úgy hallottam, hogy semmi köze a későbbi tejccsihez, hogy van-e a terhesség alatt előtej.Volt olyan akinek jött, de szoptatni mégsem tudott :( és olyan is aki fordítva.Arra én is élő példa vagyok, ugyanis nekem egy csepp sem jött a terhességem alatt,/meg most se/ de még ha nyomogatom akkor se, és mégis annyi tejem volt mint egy tejcsárdának, és 2 éves koráig szopizott Eszti :) Szóval akinek száraz, nyugi, semmi köze a sikerélményhez a mostani állapot!/Balwin :wink: /


Has, szintén nemtom mi igaz és mi nem, de nekem az utolsó pillanatig fönt volt a nyakamba, pedig már szülés közben voltam :lol: ugyhogy, ez sem jelent semmit!Mindenki más tipus :)
manóci
 
 


Zytha,Üdv itt, sose késő csatlakozni :wink: kicsit írj magatokról, nincs vonalzód, nem látjuk hol tartasz?És mi lesz a baba?
manóci
 
 


Sziasztok , most indulunk!
Szorítsatok!

Az igért oldalt pociról kép:

Kép

Kép
elizabeth25
 
 


Sziasztok!

Eliza majd gyere mesélni mi volt kíváncsi vagyok!
Hú én ma egész nap úton voltam jött a védőnő is jót beszélgettünk. Nállam semmi extra csak a szokásos panaszok. Védőnőm szerint 1-2 hét, annyival én is kiegyeznék. Persze ezek csak találgatások, majd kiderül. Csak az kezd bosszantani hogy tudni fogom e hogy ez az most szülünk. A derékfájás lehet jósló mondta csak valaki jobban felveszi valaki aki mindíg úton van, vagy magasabb a fájdalomküszöbe egyszerűen nem is igazán érzi. Ki tudja.

Kép
rena10
 
 


Csajok! Ha valakit érzékenyen érintett az előtej téma , akkor ezer bocsi :oops: Nem akartam senkit megbántani, és én sem gondolom, hogy akinek nincs előteje az nem tud majd szoptatni sem. Tutira rosszul fejeztem ki magam.

Rena!
Kíváncsi lennék, hogy a védőnő miből tudja megtippelni a születés idejét. Ezt egyedül a te picurkád tudja :wink: /szerintem/

Liza! Várjuk a híreket!

Manóci! Tök jó hogy megfordult a kicsi, a súlya miatt ne aggódj, még van ideje bepótolni.

Zetus! A nagy hullámzás nem lehetett az, hogy megfordult? Én is csináltam ezt az alápárnázós dolgot és utána írtó nagy rumlit rendezett a kiscsaj. Xsak reménykedem, hogy megfordult, jövő héten kiderül.

Zytha! Üdv közöttünk, sose késő csatlakozni. Írj magadról.

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Ja skat, csak kissé sarkosan fogalmaztál nem figyelve arra, hogy kit bántasz meg vele... mondjuk azok utána hogy megsértődtél, hogy nem hiányolt senki.. nem is értem... Szóval kicsit jobban is odafigyelhetnél arra, hogy mit hogyan fogalmazol meg.

június! Semmi rosszat nem mondtál, skat fogalmazot kissé figyelmetlenül...

elisabeth! Várunk majd a hírekke. Velünk egyébként minden okés, Onur nyugis baba, inkább csak kidugja ezét-azát és otthagyja, mintha ki akarna bújni. :lol: :lol: :lol: Tegnap mostam egy adag ruhát, vasaltam, szóval lasssan... de nagyon lassan készülődök azért én is.

rena! A mai napom nekem is elég zűrös volt. Volt vagy 5-6 dolog mára, és természetesen minden egyszerre jött össze, ráadásul nem is tudtam ebből a többségét 1 körben elintézni.

KépKép
evica76
 
 


zytha! Bocsi, kihagytalak. :oops: Üdv, mesélj picit, ki lakik a pocidban, mikorra várjátok pontosan, neve, hányadik baba...?

KépKép
evica76
 
 


Sziasztok kismamik,

Csak azt szeretném írni Nektek, hogy itt vagyok, minden nap olvaslak Benneteket.
Nemsokára eljön az időtök… nagyon drukkolok mindenkinek, hogy könnyű és gyors szülése legyen.
Kép


Puszi mindenkinek,
Zsókuci

Kép

Kép
zsókuci
 
 


Sziasztok, megjöttünk!

Domcsi 3200 gramm, a feje már teljesen lent van, bevan ékelődve!:) Doki szinte alig tudta lemérni! Méhszáj 1100-as, külső egy újjnyira nyitva....:) Éjjen!
Mondta doki, hogy ha előbb akarok szülni, hajrá házasélet! Úgyhogy apával már egyezkedünk!
Az NST-t rendes fájástevékenységet mutatott, azt mondta a szülésznő, hogy ez az eddigi legszebb NST-m, tökéletes! Úgyhogy most tök boldogok vagyunk! :)
Domcsi baba az uh-on, nézegette a kis kezét, meg nyitogatta az újjait, hát tündéri volt!:)

Kép
elizabeth25
 
 


No ez szuper Elisabet! :wink:

KépKép
evica76
 
 


Nagyon kedvesek vagytok mindannyian, köszönöm szépen a kedves fogadtatást! :) Akkor mesélek egy picit magunkról, ahogy kértétek:

22 éves vagyok, és az első babánkat várom. A nemét még nem tudjuk, ezt meglepetésnek szánjuk. Kicsit macerás ez így, de biztos, hogy akármi is legyen a kicsi, kellemes meglepetés lesz! :) Neveink egyébként vannak, lányból a Tímea és a Lilla tetszik (ha lány lesz, akkor majd ott fog eldőlni, h melyik nevet kapja, amelyik jobban "ráillik"), ha pedig fiú lesz, akkor valszeg Bence lesz. :) És egyébként június 22-re várjuk. Az azért még kicsit messze van. De remélem, így veletek hamarabb elmegy! ;)

Vonalzót kreáltam... remélem, látszik! :oops:

Kép
zytha
 
 


Elisabeth! De jó! Irigyellek :)

Kép
zytha
 
 


zytha! Akkor elvileg egy napon szülünk. :lol:

KépKép
evica76
 
 


Evica! Tényleg?? Óóó, de jó!!! :D

Kép
zytha
 
 


Melyik korházban szülsz? Hol élsz?

KépKép
evica76
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?