Csipi!
Már Kincs megválaszolta, tehát nem kell fizetni!
Nem tudom nekem anno miért kellett volna
Nekünk a Skyp-ért is kellene, valamit magyarázott a férjúram, hogy azért, mert machintos(így kell írni?) gépünk van. Áááhhh nem értem...
Akkor higanyossal mérem, rendben.
A kellemetlen kérdezôkkel kapcsolatban. Mi 11éve szeretjük egymást és 6éve vagyunk házasok. El lehet képzelni mennyi célozgatást, kérdést kaptunk már. Elôször próbáltuk elviccelni a dolgot, aztán másra terelni a szót stb. Egy idô után már nagyon mérges voltam és kerestem a választ miért ilyenek az emberek, még a családtagjaim is? Rájöttem, mi sem természetesebb mint az, hogy egy idô után az embernek gyereke lesz. Ha nem ez történik, úgy gondolják, még nem akarnak, inkább szórakozni járnak, utaznak, a gondtalan életet választották. Az eszükbe sem jut, hogy esetleg nem sikerül. Miért is jutna? Nekik könnyen ment, esetleg becsúszott. (Megfigyeltétek már, aki szintén ezzel a problémával küzd, fel sem tesz ilyen kérdést?)
Szóval a tettek mezejére léptem. Ismét elhangzott a kérdés egy családi összejövetelen: nem akartok már gyereket? Válaszom: Régóta szertnénk, sajnos kiderült csak orvosi segítséggel lehet, de lesz csak többet kell rá várni! Na azóta nem kapok célzásokat, se elszomorító kérdéseket.
Bocsi hosszú lettem...