Eszti még dumál az ágyában
noö nem úgy, ahogy Tüncsi, mert az VALAMI HIHETETLEN!!!!!!! én is meglepődtem már Zsuzsáéknál is, de ez a hinta-palinta, meg zsipp-zsupp
nagyon-nagyon ügyes!!
egy kicsit azért mi is haladunk beszéd ügyben, olyan aranyos, ahogy próbálkozik, imádom
hiszti és akarat terén viszont nagyon oda kell figyelnünk, mert nagyon hangos, és egyértelmű jeleit mutatja, ha valamivel nem ért egyet. sztem lesz még itt rtendesen földön fetrengés...
köszi az együtt örülést a Kistesónak
fáradtság és jó kis émelygés-hányinger, ahogy annak lennie kell
alig várom, hogy apa haza érkezzen, de ma is csak fél8-ra ért haza
Zsuzsa!
hol parkoltál?? én eddig 2x álltam meg a heim pálnál és mindkétszer előtte a járdán, de ott nagyon sok autó áll egymás után.
azért tényleg törjön le a kezük és nőjjön be az orruk luka!!!!! és a lapos guta üsse meg
tipikusan magyar mentalitás, végre jól meg lehet valakit szívatni. áhhhh, balkán
jól tetted, hogy megírtad!!
Prüntyi!
tök jó, hogy írtad ezt a gumi dolgot, mert én is észre vettem valamit, de azt gondoltam, hogy bizonyos helyen aszfalt olyan görönygyös (hogy kell ezt írni?), hogy azt hallom, de majd megkérem embert, hogy menjen vele, hogy ő hogy érzi.
ez is nagyon durva!!!
Rokica!
jó hallani, hogy alakul az élet nálatok is! én már most parázok a kettő miatt, de, ha mindenkinek sikerül....
sztem ne aggódj amiatt, hogy a játszótéren magyarul szólsz Zsuzsához, elvégre ott nem egyedül vagytok, ugyanúgy, mint a babatalin, más is beszél Zsuzsához, ez más környezet, olyan kis okos ő, ez biztos nem okoz neki gondot. tudja ő, hogy magyarul is tudsz
Lilinek boldog szülinapot!!!!! (ki tudja holnap mi lesz velünk
)
Andi, Nati!!!! mi van veletek? vagy balatonon vagytok?
mindenkinek jó időtöltést a négy napra!!