Új privát üzeneted érkezett!

Juci, nagyon édes lehetett Marci! Egyébként nálunk is az éjszakai tejciivást csőrös itató-és víz váltotta fel...amiért már nem kel éjszaka, csak 4-5 közt, és akkor már adok neki tejcit...

Kép

Kép
prüntyi
 
 


Eszti még dumál az ágyában :)
noö nem úgy, ahogy Tüncsi, mert az VALAMI HIHETETLEN!!!!!!! én is meglepődtem már Zsuzsáéknál is, de ez a hinta-palinta, meg zsipp-zsupp :shock: :shock: :shock: :shock: nagyon-nagyon ügyes!!
egy kicsit azért mi is haladunk beszéd ügyben, olyan aranyos, ahogy próbálkozik, imádom :)
hiszti és akarat terén viszont nagyon oda kell figyelnünk, mert nagyon hangos, és egyértelmű jeleit mutatja, ha valamivel nem ért egyet. sztem lesz még itt rtendesen földön fetrengés...

köszi az együtt örülést a Kistesónak :) fáradtság és jó kis émelygés-hányinger, ahogy annak lennie kell :) alig várom, hogy apa haza érkezzen, de ma is csak fél8-ra ért haza :(

Zsuzsa!
hol parkoltál?? én eddig 2x álltam meg a heim pálnál és mindkétszer előtte a járdán, de ott nagyon sok autó áll egymás után.
azért tényleg törjön le a kezük és nőjjön be az orruk luka!!!!! és a lapos guta üsse meg ;) tipikusan magyar mentalitás, végre jól meg lehet valakit szívatni. áhhhh, balkán :( jól tetted, hogy megírtad!!

Prüntyi!
tök jó, hogy írtad ezt a gumi dolgot, mert én is észre vettem valamit, de azt gondoltam, hogy bizonyos helyen aszfalt olyan görönygyös (hogy kell ezt írni?), hogy azt hallom, de majd megkérem embert, hogy menjen vele, hogy ő hogy érzi.
ez is nagyon durva!!!

Rokica!
jó hallani, hogy alakul az élet nálatok is! én már most parázok a kettő miatt, de, ha mindenkinek sikerül.... ;)
sztem ne aggódj amiatt, hogy a játszótéren magyarul szólsz Zsuzsához, elvégre ott nem egyedül vagytok, ugyanúgy, mint a babatalin, más is beszél Zsuzsához, ez más környezet, olyan kis okos ő, ez biztos nem okoz neki gondot. tudja ő, hogy magyarul is tudsz ;)

Lilinek boldog szülinapot!!!!! (ki tudja holnap mi lesz velünk ;) )

Andi, Nati!!!! mi van veletek? vagy balatonon vagytok?

mindenkinek jó időtöltést a négy napra!!

KépKép
KépKép
and
 
 


Juci!
Marci tényleg nagyon tudja a módját, hogy vegyen le a lábadról, nagyon megható lehetett :)

jó, hogy mondtad....
én is gratulálok Dórinak és mindnyájuknak jó egészséget stb-t kívánok :)
pl ők is többször eszembe jutottak, mert emlékeztem, hogy várandós volt. és kisfia lett vagy kislánya? vagy írtad Ayse?

és így lesz Eszti az egyik legjobb alvó a topikban :D :D :D :D :D :lol:

KépKép
KépKép
and
 
 

 
 

Sziasztok! :) :)

And,
Gratula a 6 mm-s kistesóhóz! Topikjóalvó Eszti (bár ehhez Barbinak lesz még egy-két szava :) ) nagyon édes, hogy dobott neki puszit! :)
Egyébként Dani alvókája is csodálatos! Simán elalszik egyedül ebéd után is és este is. Napközben 2-3 órát, éjjel pedig 10-11 órát alszik egyhuzamban. Ha ébren van, akkor viszont egy másodpercre sem áll meg, így el is fárasztja magát nagyon. :wink:

Juci,
Szegény Marci, remélem, hamar hozzászokik az új rendszerhez és jobb éjszakáitok lesznek a közeljövőben!!! Elhiszem, hogy a "se"-vel levett a lábadról!
Az a csúszdás jelenet ma, még most is összeszorul a gyomrom, hogy észre sem vettük, és Marci már a tetején volt, de milyen ügyesen! :)

Ayse,
De izgalmas, hogy Lili holnap lesz 6 éves. Az már olyan nagylányos dolog, nem? Hogy áll a tejfogakkal? Beninél a csoportban már elég sok gyereknek kihullottak az alsó metszőfogak. Beninek még nem, viszont a 21. (rágó)foga már kibújt. Tegnap vettem észre.
Nem semmi a menű, amit csinálsz! :) Sok finomság. :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu
 
 


Prüntyi, most néztem meg a videót, tényleg eszméletlen ügyes Tüncsi! Olyan vicces, mennyire utánozzák a babák a hangsúlyt is. :)
És milyen ügyesen mondókázik! Julcsi nem hajlandó elmondani a mondókákat egészben. Én mondom a sorok első felét és ő befejezi.

And, egy mellékutcában parkoltunk, tényleg nem szabályosan, mert egyirányú az utca, s mi a bal oldalon álltunk, másokkal együtt, az úttest és a járda közti jó széles sávon. De senkit nem zavartunk. Persze ha máshol lenne, egy szavam nem lehetne, hogy megbüntettek, de hogy ezt naponta teszik meg a kórházból jövő anyukákkal, az botrányos. Lehetne engedélyezni a parkolást, mert rengeteg hely van. De legalábbis nem kellene direkt kipécézni a rászorulókat.
Ja, és jó tanács: ha szabálytalanul parkoltok (és erről tudtok is), tegyétek ki az elakadásjelző háromszöget, mert akkor nem tehetnek az autóra kerékbilincset!

KépKép

KépKép
majola
 
 


Zsuzsa,
Ez aztán tényleg nagy szemétség! Undorítóbb dolgot nem is nagyon tudok elképzelni, mert gyerekkórház előtt bilincset tenni az autókra. :( :( :(

Prüntyi,
Szerencse, hogy megúsztátok a nagy baj. Milyen felelőtlenség ez is, hogy ilyen hanyag munkát végez egy gumis. :(

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu
 
 


Majola
Tényleg elképesztő ez a kerékbilincs. Most csak csúnyákat tudnék ehhez hozzáfűzni :twisted:

Ayse
Boldog születésnapot kívánok Lilinek, ha holnap nem jönnék!
Tényleg olyan nagylányos dolog az, ha az ember lánya hat éves lesz! :P

And
Szerintem göröngyös :P Drukk,hogy hamar elmúljon a hányinger és társai!

Ja Panna
Már régóta nem szopizik Marci.

Ayse
A cicid meggyógyult? Szerintem is az volt az oka a vérzésnek.
Marcival is volt ilyen egyszer. Sőt Ő még véreset is bukott vissza :shock: Gondolhatod, hogy mennyire berezeltem.

Benianyu
Hát igen. Tiszta ciki, hogy egy frizura így kikapcsolta az agyamat :oops:

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6
 
 


Dani is kezd egyre több szót mondani és főleg utánozni minket. Ma egész délután azt mondogatta, hogy "teccinn-aaab" = tejszínhab. Annyira nevettünk, mert olyan édes volt, ő meg csak mondta, mert tetszett neki, hogy szórakoztat minket. :)

Rokica,
Jó olvasni, hogy meggyógyultatok és szépen alakul az élet nálatok is. Egyetértek a lányokkal, beszélj nyugodtan magyarul Zsuzsával a játszón, olyan okos kislány, hogy tudni fogja, hogy miért váltottál át. :)

Totka,
Bár, még biztos nem olvasod, de azért minél kevesebb fájdalommal járó további gyors felépülést kívánok! :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu
 
 


Ma olyan jó délutánom volt. :) :) A fiúkat elvittem az Anyuékhoz, aztán talákoztunk Apával a városban, leadtuk a végre a hiteligényléshez a papírokat. (remélem, most pár hétig semmilyen iratot, semmilyen hülye hivatalban nem kell beszereznem!). Aztán sétáltunk Apával a körúton, beültünk sütizni a Mozart-ba. Utána még turiztam magamnak két felsőt is és csak aztán mentem el a fiúkért. Ja, és ültem (álltam) a Combinon két megálló erejéig és tényleg nagyon jól néz ki belülről és futottam a piros 7-es után és el is értem. :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu
 
 


Totka
Csatlakozok Benianyuhoz, gyorsan gyógyuljál meg!

Benianyu
De jó kis délutánod lehetett! Biztos jól esett picit kikapcsolni és letudni egy darabig a dolgokat.
És a kondid pedig pazar! Lekőrözted a 7-es buszt! :P Ügyes vagy!
Danika tényleg egyre ügyesebben beszél! Ez a tejszínhab próbálkozás nagyon édes lehetett! :P

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6
 
 


Majola, mi is így csináljuk zömmel, de már van, hogy teszem a hülyét, hogy anya elfelejtette, nem tudja, és ha ő tudja akkor már elmondja...meg most a mesélés is úgy hangzik, miután többször nekiültünk, hogy na akkor felolvasok egy mesét...de mindíg lapozgatás lett a vége...most már azt mondom neki, hogy ha nem várja meg a mesét, meg, hogy lapozzak lassan, akkor mondom neki, hogy meséljen ő....és olyan édes olyankor elmondja miket lát a képen, vagy egy két cselekvést ha tudja....de a micsimackós mondókás könyvünkben, már a rajzokból tudja (amiket sűrűn olvastunk), hogy melyik mondóka van ott. :lol:

Jaaaaaj, ez a bilincs, engem is felhúz az ilyen paraszt ember.

Benianyu, háááát igen....bele sem gondolok, hogy ha mindez mondjuk 2/A-n 120 környékén jött volna elő...pedig ma sanszos volt, gogy csavargunk arra is...

Kép

Kép
prüntyi
 
 


Juci,
:) Köszi. :)
Úgy látszik így péntek estére már csak mi vagyunk itt a gépnél. :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu
 
 


Nem, még én is átfutottam a termést! :)

Juci!
Azt úgy csinálom, hogy amikor ANdris du. aludt, megsütöttem a tortákat. Most este meg megkentem őket, a csokimáz még hátra van. A pörkölt az gyakorlatilag a hozzávalók kockáravágásából áll. Szépen kikészítem a tűz mellé a cuccokat és kezdve a zsírégető szalonnán és befejezve a villányi vörösön :wink: :lol: , mindent szépen felkockázok és kellő sorrendben a bográcsba hajítok. Andris addig nagyizik.

Majola!
Mondom, hogy Bunkóország... :? :? :?

A szomszéd telek elkelt, már bontják a kis házat.... tök furcsa dolog embereket látni magunk körül. AMikor építkezni kezdtünk, még meztelenül lehetett napozni a kertben...

Dórinak kisfia született, a 2007 nyáriaknál meg is lehet kukkantani (és gratulálni). :P

ayse
 
 


Juci!
Ugye segítettél Marcin?

Nálunk szerencsére nincs éjszakai ivászat.

ayse
 
 


Köszönjük a gratulációkat Lili nevében is!

Most természetesnek érzem, hogy hatéves, és az az igazság, hogy nagyon elszaladt az idő. Csak én nem változom :wink: . Ezt abból szűrtem le, hogy Lili hazafelé megkérdezte, miközben igyekeztünk, hogy gyorsan bevásároljunk a hosszú hétvégére, és még a tanítvány előtt hazaérjünk, szóval azt kérdezte, hogy mit csináltam éppen hat évvel ezelőtt.
És akkor ondtam, hogy tanítottam, és utána bevásároltunk :lol: (akkor is hosszú hétvége volt).
És éppen hat évvel ezelőtt rámtört a félsz is, megmagyarázhatatlanul, hogy szerintem nemsokára szülök és úristen mi lesz. Pedig akkor még nem is sejtettem a hathónapnyi pocakfájást és az iszonyú sok ringatást, éneklést, éjszakázást...

Megyek is, hogy holnap szép tortákat kapjon az én kis boszorkányom...

ayse
 
 


Ayse és Prüntyi :) :) látom még ti is itt. :)

Ayse,
Nálunk önkiszolgáló éjszakai vízivászat van. :) Bár tegnap kifogyott éjjel, mert lefekvés előtt megitta a maradékot, én meg nem vettem észre és átszólt Dani éjjel, hogy "anya, anya dzíz" és mikor bementem hevesen bólogatott, mint amikor kér még a kajából. Azt hittem megzabálom. :) De szerencsére nem gyakran ébred fel inni sem. Ma megtanulta azt is hogy "még" és mondta is, hogy "míííg epejjjj". :)
Én is így főzök. Mindent előre odakészítek és megfelelő sorrendben beledobálom a lábosba/sütőbe. :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu
 
 


Sziasztok,

And, nagy gratula a kis sobogó szívhez! :)

Majola :( Kerékbilincs. Hát nem egyszerű ott parkolni, ha sokan vannak.

Prüntyi, Tüncsi nagyon ügyes, be is tettem a kedvenvek közé hogy megmutassam apának :) :)

Jó éjt mindenkinek: Kriszti

KépKép
Kép
csikken
 
 


Zsuzsa!
Kerékbilincs:(

Én a MÁV kórház előtt kaptam, mikor terhesen vércukrot néztek, és Gergővel voltunk. mikor kijött a kerékbilincses, úgy tűnt, hogy szégyelli magát, hogy egy terhes nőt pici gyerekkel büntet meg, de a díjat ki kellett fizetni.:( De feljelentést nem tett. :( :twisted: :D

Kép
Kép
göndörzsóf
 
 


:) :) :)

Sziasztok!!!!!

Talán megmaradok.......

Hiányoztatok nagyon, mivel kicsit jobb a szemem, pár mondatra jelentést teszek Nektek!
Nem akarok theátrális lenni, mindenkinek a maga betegsége a legnagyobb, de a múltkori szemgyull.alkalmával adott szembeszurik babakéz símogatások voltak a műtéthez, és a mostani(tegnapelőtti, szerdai éjszakákhoz képest)
Az is megviselt, hogy a klinikán magasról szarják le az embert, mindegy hogy fiatal, v.82 éves.Egy büdős szóval nem tájékoztattak semmiről.Nem akarom a kórházunkat túlfényezni, de állítom, ötcsillagos szálloda Szegedhez képest.
Tegnap voltam kontrollon, két egyeltalán nem alvós(úgy szúrtak a varratok) éjszaka után.
Nem tudom, hogy a szarvaskolbi+a fehér borítékocska e, de ott egész más volt a helyzet, tündér volt velem mindenki, és megszüntették a szúrást(egy terápiás lencsit raktak fel-hogy védjék a szaruhártyát.)
Na tegnap 3 órát, éjjel pedig 12 aludtam-
Napszemcsibe járok, mert ölég színes a szemem, lila, kék zöld, bordó.
Panna kicsit összekavarodott, és elképesztően anyás lett.Pl.éjjel egy órát üvöltött, átköltöztem hozzá, nyakamba bújt, és nyolcsig meg sem nyikkantunk.
Férjem meg egy HŐs volt, míg odavoltam, ill.próbált volna éjjel a stenvedésemen segíteni.Pirospontot kapott, pedig nem mindíg ilyenHŐs.
Szerdán kell visszamennjek.

KépKép

Hajni&Panna
totka
 
 


Majola
Kerékbilincs... :evil:
Engem is bilincseltek 38 hetes terhesen a Péterfy előtt, mert közel parkoltam a sarokhoz... ugye 5m-t kell hagyni tőle... :evil:
ja, és január volt, asszem mínusz 8 fok... és nekem el kellett mennem a postára, befizetni, faxolni. úgyhogy én is jól felhúztam magam, talán még el is bőgtem magam közben. a pasas meg, aki levette még csak elnézést sem kért... :evil: :evil: :evil:

Rókica
Jaj, de jó, hogy alakul a helyzet nálatok!!!

Ayse
Lilinek nagyon boldog születésnapot!!!! Nagyon ügyes vagy a szuper menüvel!!!

Hajni
Mielőbbi teljes gyógyulást neked!!!!

Mea
Jó költözést!!!!

Benianyu
Éljen éljen a hivatali ügyintézés vége!!!

Juci
Marci nagyon cuki lehetett, ahogy segítséget kért!!! Értenek ezek a lurkók az anyai szív megtöréséhez!!! :lol: :wink:

Prüntyi
Húúú, de aranyosan beszél Tüncsi, nagyon ügyes kislány!!!

And
Gratulálok a 6 mm-es Kistesóhoz, Eszti egy tündér, ahogy puszit dobott neki!!!

Tudom, hogy mi még tökmagok vagyunk, de Fanni is próbálja egy két szónak az elejét!!! pl. a kip-kop kopogok, találd ki, hogy ki vagyok mondókánál kkki-kkkko-t mond, és közben kopog a kis kezével a könyvön! :lol: ha ad valamit, akkor a tessék-et is próbálja, néha egész érthetőre sikeredik! de leginkább halandzsázni szeret mostanában, megzabálom! :lol:
Dob puszit, simogatja az arcunkat, egy párszor már átölelte a nyakam, úgyhogy én már kezdek a padlón lenni, teljesen levett a lábamról!!! :D :D :D
és már kezd belejönni a járásba is, már göröngyös terepen is egész jól halad, de néha beszúr egy-egy lusta napot, és akkor úgy csinál, mintha nem tudna menni egyedül...

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest
 
 


Annamami
Mi van veletek????
Mazsikánk hogy van??????

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest
 
 


Sziasztok lányok!

Na, ma egész délelőtt jót csavarogtunk a Margit szigeten, és du meg finomat grilleztünk...itt van pár kép is...
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
prüntyi
 
 


Jó estét!

Du kisöpörtem az utolsó vendéget is..úgyhogy most édes magányunkban fogjuk tölteni az elkövetkezendő 2-3 napot :D .
Mi a Városligetben voltuk a rendőr napon, jó kis progi volt, jó sokan voltunk de elfértünk.
Léna meg odavolt a sok lufért... :wink:
Viszont jól le is sültünk ezen a hülye napon :?

Prüntyi!

Mi is megnéztük a videót, sőt még férjnek is megmutattam :D
Fantasztikus Tüncsi tudása :shock: .

And!

:D :D :D hurrá szivdobogós babóca :P :P :P
No para, tuti menni fog a két gyerkőc együtt...de azért némileg jobb alvókájú kistesót kivánok :wink:

Totka!

Hűűűűűűűű szegénykém :cry: ez rettenetesen hangzik..
Remélem mostmár tényleg enyhülni fog a fájdalom..

Juci!

ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ de édes ez a Marci :oops: :oops: hát hogy lehet ellenállni egy ilyen gesztusnak :oops: :oops:
Bevallom én is elcsábultam...mert hogy uncsitesóm itt volt...kicsit bevittem autóval a városba este, ezért nem találkoztunk már tegnap du. óta..reggel meg korán eljöttünk és reggel sem láttam és úgy de úgy hiányzott..hogy most kivételesen befeküdtem a kiságyba mert úgy karolgatott, úgy hivogatott :oops: :oops: :oops: pedig látszólag tök jól elvoltak nélkülem :? :( :( :( ami rosszul is esett az anyai lelkemnek, noha tudom hogy ennek igy kell lennie....
szóval lehet hogy neki jobb volt nélkülem, mint nekem nélküle :oops: :oops: :oops:

Majola!

Dögöljön meg a lovuk :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Micsoda vérbeli igazi köcsögség....

A múlt héten hasonlóan jártam...Barbiék fele volt a disznövény kiállitás a Villányi úton..tök sokan voltak, mindenki ott parkolt ahol épp tudott...na aztán kassziroztak a közterületisek hogy dögöljön meg az ő lovuk is :evil: :evil: :evil: :evil: 5000 ft birság...tuti hogy egynéhányszázezret összeloptak...
Undoritoak, hogy egy ilyen nagyszabású, tömegeket vonzó kiállitáson is erre utaznak....
De a kórház az még ennél is jóval durvább...

M.

Kép

Kép
megann
 
 


Íme a szülinap, képekben elbeszélve:


Lili apukájával kórusfesztiválon volt délelőtt, addig a bográcsban rotyogott a pörkölt

Kép

Együtt ünnepeltünk Tündivel, aki egy hónappal idősebb Lilinél

Kép

Kép

Közelebbről lúdláb

Kép

Sacher

Kép

Lilibalerina

Kép

Lili és az ezüstérem

Kép

Egy kis pocakautózás

Kép

Kép

Orgonák

Kép

Miből lesz a cserebogár?

Kép

ayse
 
 


Meg ebből...

Kép

Kép

ayse
 
 


Sziasztok!

Tegnap délután hazajöttünk anyuéktól! Hétfő óta ott voltunk, mert szétszedték a lakást megint, de ezt a részét asszem már írtam vasárnap! Peti nagyon jól érezte magát, egész nap kint voltunk, rohangászni, motorozni, játszótéren csúszdázni, hintázni, stb.... Szóval itthon vagyunk újra, minden rendben van velünk. Remélem mindenki rendben van, a betegek meggyógyultak, stb...

Hajni!

Gyors gyógyulást kívánok a műtét után!

Ayse!

Lilinek utólag is nagyon boldog születésnapot!

Bocs csajok, de nem fogok tudni egy hétre visszaolvasni!
:( :oops:

Képek nagyon jók, mint mindig!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Testvérek:

Kép Kép


Apuka és lánya:

Kép


Hogy mi mindent megengedünk Zsuzsának:

Kép


Kép


Öngól:

Kép


Hú de közel jöttél!

Kép

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica
 
 


Sziasztok!

Róki nagyon édes a két leányzó!


Na....már félig késznek tekinthatő a játszótér...íme...már csak néhány simítás kell....kb 4x elmosta a szakikat az eső :cry:
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
prüntyi
 
 


Csajok!

Én nem szoktam ilyeneket feltenni, de ha jót akartok röhögni feltétlen nézzétek meg......én behugyáltam.....

http://www.metacafe.com/watch/406435/video/R/CFD_1000/
M.

Kép

Kép
megann
 
 


Tüncsi játszótere csúcs szuper! és látva mindent, sztem nagyon jó az ár is... Látom ő is jól halad a focista karrierben. bár ahhoz túl okos :lol: :lol:

Szilvi-Zsuzsa tesók nagyon aranyosak!!!!!! szép az a krépta rajz ;)

Lili balerina meseszép!!! :) :) :) :) látszik, hogy nagyon büszke, és tetszik neki, de nem is csoda, olyan jól áll neki!!! hason-autót-görgető Andrist továbbra is megzabálom :) :) :)

Hajni, üdv itt újra! :)

KépKép
KépKép
and
 
 


na, ami jár, az jár. de fura, hogy már két csík van alattam :) :) :) jujj de izgulok.... valaki ígérje meg nekem, hogy minden rendben lesz!!!!

Megann, ez nagyon gáz... sajnos el tudom képzelni, hogy ez nem kamu...

megyek aludni :) jóéjt

KépKép
KépKép
and
 
 


And :) nem lesz semmi baj!

én is kidőlök, jó éjt mindenkinek!

Kép

Kép
prüntyi
 
 


And, minden rendben lesz :)

Hajni, de jó, hogy jelentkeztél, és hogy jobban vagy. Izgultam ám érted, különösen amikor And továbbitotta hireket.

Róki, ez a két leányka tényleg nagyon hasonlit egymásra! Szilvi egyre aranyosabb, tényleg szép kisbaba lett. Zsuzsa hordozós képe is nagyon szép.

Ayse, csak ámulok, micsoda tortákat készitettél! Lilinek nagyon jó kis szülinapja volt.
És nagyon ügyesnek tűnik a balerinaruhájában, amit mintha ráöntöttek volna.

Prüntyi, de tuti ez a játszótér! Ez valóban a duplájába kerülne, vagy még többe.

Mi jól vagyunk, bár Anna még mindig náthás, nem akar elmúlni. De vidám, mosolygós, nyugodt, tényleg kis mintababa. Annyira aranyos, kedvenc játéka, ha az arcomat simogathatja.

KépKép

KépKép
majola
 
 


Kép
Kép

KépKép

KépKép
majola
 
 


Róki,Majola!

Csudaédesek ezek a gyerkőcök :P :P :P :P

And!

Minden rendben lesz :P :P

M.

Kép

Kép
megann
 
 


Ayse!

Ez lemaradt :oops: :oops: :oops: Természetesen a Te gyermekeid is csúcsédesek, és hát Lili...igazi balerina :P :P :P :P megérte ez a szép ruha :wink: :wink:

M.

Kép

Kép
megann
 
 


Sziasztok! :) :wink:

Micsoda szép képek! :)

Ayse,
Lili igazán csinos a balerinaruhájában. Még egyszer BOLDOG SZÜLINAPOT neki! (így utólag :oops: ) Nagyon öröm lehetett neki megkapni ezt a szép kis ruhát! :)
Andris a pocakon autótologatásával zabálnivaló! :) Nem kevésbé a torták! :) :) :)

Rokica
Zsuzsa és Szilvi tényleg nagyon hasonlítanak, nagyon helyesek! :) Tetszik, hogy Zsuzsa Apával a gangon rajzol! :) Végülis az a ti részetek, nem?

Prüntyi,
Nagyon szuper lesz a játszótér! :) Tüncsi is nagyon aranyos a szigeti képeken! :)

And,
Minden rendben lesz! Nem lesz semmi baj! :) Ügyes csaj vagy! :) Királyság kétgyerekes anyukának lenni! :)

Zsuzsa,
A te lányaid is gyönyörűek mind a ketten, de Julcsi egyszerűen csodaszép! :) (remélem, ez nem bántó Annára vonatkozóan :oops: )

Mi ma a Római parton voltunk, játszóztunk egyet, aztán ebédeltünk. Úgy ették a fiúk a hecket, öröm volt nézni. Utána lementünk a partra kavicsot dobálni. Egy idő után Apa visszavonót fújt, aminek én is örültem, mert féltem, hogy Dani belerohan a vízbe. Egy lépést sem mentem el mellőle, mert olyan kis vadóc, hogy képes lett volna. Dani persze nem díjazta az ötletet, aztán kiengeszteltük egy kis fagyival (üres tölcsér és egy pár nyalás az enyémből). :)
Odafelé elaludt a kocsiban egy fél órára, most újra betettem az ágyba, de még nem alszik. Szerintem nem is fog, de egyelőre elég jól eldumál a játékaival. Majd kiderül.... Addig is idehuppantam 10 percre. :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu
 
 


Ezt a pangást..... :? :? :? Látszik, hogy hosszú hétvége van! :)
Dani persze nem aludt már délután, így még játszóztunk egy nagyot!
Én felcseréltem ma a vasalós keddet, vasalós hétfőre, két órán keresztül vasaltam, ma tripla adag volt, mert elővettük Apa nyári ingeit és nadrágjait. Szerencse, hogy egy évben csak kétszer kell hirtelen ennyit vasalni. Bár, még az én nyári cuccaim hátra vannak, az a szerencse, hogy nem minden vasalós.
Na, ennyit a ma esti monológomról. :? :wink:
Jó éjt! (ha még jön ma valaki :))

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu
 
 


Benianyu!

Én azért szemmel tartom a topikot, de magamban csak nem fogok beszélgetni :lol: :lol: :lol:

M.

Kép

Kép
megann
 
 


Mske:

mostanában ilyenekkel szórakozom,ez (is)megy a babanet rovására,ne
haragudjatok,kárpótlásul megosztanám veletek ezt a két képet!

SÉTA

Kép

KŐ VAGYOK,KŐ VAGYOK...

Kép

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest
 
 


Sziasztok lányok!

Látom mindenki pihizik! Tüncsi is alvó félben...én meg filmet nézek, jó kis kalózos!

Kép

Kép
prüntyi
 
 


Sziasztok!

Rókica,
nagyon szép mind a két kislány, a szájuk és az orruk nagyon hasonlít, egyébként szerintem Zsuzsa rád, Szilvi meg Davidre hasonlít.

Zsuzsa!

Angyalok a lányok, Anna egyre jobban hasonlít rád.


Mi tegnap voltunk a Vidámparkban, szuper volt. Szerintem nagyon jó ez az új napijegy rendszer, nagyon megéri. Egész nap kinn voltunk, Gergő és Bubus mindent kipróbáltak, amit csak lehetett, és Gergő az én fiam, mivel neki is a Hullámvasút tetszett a legjobban.
:D
Bubus is mindent élvezett, a Szellemvasútból se akart kiszállni, az autós körhintával vagy tíz menetet mentek, a kisvonattal is vagy ötöt, és én is kipróbálhattam a szabadesés tornyot és a Titanic hajót. Szerintem mi szülők jobban elfáradtunk, mint a gyerekek. :D

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf
 
 


Séta etikett

Sétálni egészséges, csak unalmas. Íme néhány ötlet, amivel feldobhatjuk a hangulatot, de legalább is erős megfontolásra késztetjük a minket gondozó személyeket, hogy máskor is vállalkoznak-e velünk egy túlélőtúrára:

Az első és legfontosabb szabály, hogy semmiképpen ne haladjunk abba az irányba, amerre a velünk együtt az egészséges életmód oltárán áldozó rokonaink, barátaink, üzletfeleink. Legegyszerűbb megoldás a visszafelé haladás, lehetőleg kétszeres sebességgel, mint ahogyan az odautat megtettük.

Ha ez nem megoldható, akkor ne a haladás irányát, hanem ütemét variáljuk. Sietősre foghatjuk lépteinket, ha édesanyánk nagy üvegfelületek mögött elhelyezett tárgyakat vesz szemügyre, vagy ismerőssel, ismeretlennel, boldoggal, boldogtalannal beszédbe elegyedik. A mondatot, hogy „jajj de édes ez a gyerek, egy igazi kis tündér!”, értelmezzük a startpisztoly eldördüléseként. Szintén nagyobb sebességre kapcsolhatunk, ha tiltott terület közelébe érünk, úgymint szökőkút, pocsolya, működő locsoló-berendezés, kuzya-vécé, útkereszteződés. Ha kellően nagy sebességet választunk, az aerobik órák árát és az ott töltött időt is megspórolhatjuk édesanyánknak, valamint az őszülés folyamatát befejezetté tehetjük nagyszüleink esetében.

A fontolva haladás technikáját alkalmazhatjuk a bevásárlás, testvér óvodába kísérése, egészséges rendelésre időpontra történt bejelentkezés esetén. Vegyük alaposan szemügyre a menet közben számunkra megfelelő magasságban kihelyezett tárgyakat. Elsősorban kavics, termések, gesztenye, csigaház (egységesen nevezzük őket diónak), fűszálak, virágok jönnek szóba. A természet sosem ismétli önmagát, a változatosság pedig gyönyörködtet. Alaposan éljük ki megfigyelő képességünket. Igazi természetbúvárként ötleteket meríthetünk Gerald Durrell életművéből. Különösképpen tanulmányozásra méltó tereptárgy a kerítés mögött elhelyezkedő kutya, vakarózó macska, különféle gombák, zúzmók, harasztok, bogyók.

Sebességünk nullára redukálásának másik módja, ha egyszerűen leülünk, netán lefekszünk a földre. Ezt egy kis fetrengéssel és sírással egybekötve figyelemfelhívásnak szánhatjuk, hogy jóból is megárt a sok.

Egy igazi úr a séta közben is úr. Sétapálcát mindenképpen vigyünk magunkkal. Ha otthon felejtettük volna, akkor szerencsére útközben is magunkhoz vehetjük, hiszen előbb-utóbb biztosan ráakadunk egy botra. Másodlagos felhasználásként végigütögethetjük vele a kerítés-léceket, fatörzseket, testvérünk lábát.

A séta különleges alfaját képezi, ha kismotorral vágunk útnak. Ha kellő mértékben eltávolodtunk a rajtponttól, szálljunk le a motorról, és semmilyen körülmények között ne szálljunk rá vissza, csak, ha már odaértünk a játszótérre. Hű fegyverhordozóink úgyis utánunk hozzák majd nélkülözhetetlen járművünket. A hazaúton ugyanezt az eljárási módot alkalmazzuk, azzal a különbséggel, hogy most már mi magunk se legyünk hajlandóak egy tapodtat sem továbblépni. Ha süket fülekre találnánk, ne higgyünk a színjátéknak. Létezik az a hangerő, amitől szüleink hallása megjavul. A tény, miszerint édesanyánknak csak két keze van, ne tántorítson el. A túlélő felszerelés mellett – váltóruha, uzsonna, homokozó játék, napkrém, pokróc, kismotor, kistestvér – biztosan minket is haza tud még cipelni. Ha a séta közben vásároltunk is, ez csak egy újabb érv amellett, hogy nagyon elfáradtunk és jogosan követeljük a jussunk.

Ha bármilyen okból a séta befejezése mellett döntünk, ajánlom a zéró tolerancia elvének bevezetését. Semmilyen észérvre, ígéretre, fenyegetésre ne hallgassunk, érjük el – e már taglalt hanghatásokkal élve is -, hogy ne a saját lábunkon kelljen továbbhaladnunk. Ha mindezt még tekergő kígyóra emlékeztető mozdulatokkal is fűszerezzük, biztosak lehetünk benne, hogy légvonalban fogunk hazatérni.

ayse
 
 


Köszönjük a dícsérő szavakat!

Rokica/Majola!
Én is úgy látom, hogy a kisebbek inkább az apukájukra ütnek. :P
Édesek nagyon!

Majola!
Anna taknyizásával kapcsolatban eszembe jutott még, hogy Andris is gyakran volt taknyos (mint már írtam is), olyannyira, hogy a következő dalocskát írtam neki (moat a dallamvezetéstől eltekintek):
Andriska úgy szuszog,
megijednek a mókusok.

Durvább nátha esetén:
Andriska úgy szuszog, megijednek a farkasok. :lol:

(szóval sztem van ez így, majd később viszont kevesebbet lesz beteg).


And!
MINDEN RENDBEN LESZ!!!!

Zsóf!
Az anyja! Én nem mernék felülni ezekre a játékokra.

ayse
 
 


Bocsi, ezt nem bírtam kihagyni... :oops:

Andris a nagyobb autókat is tologatja a pocakján :lol:

Kép

ayse
 
 


Sziasztok!
Jöhetek még?vagy iszonyatos hátatfordításomnak köszönhetően most már én is csak a hátatokat kapom?
:roll:

MseésMarci KépKép
mske77
 
 


Ayse,
Ez a monológ szenzációs!!! :) :) :) Halálra röhögtem magam! :)
Elég vizuális típus vagyok és ugye némi tapasztalattal is rendelkezem. :)

Mi ma a Medvefarmon voltunk, nagyon élvezték a fiúk, csak akkor akadt ki Dani, mikor nem engedtük, hogy bedugja az ujját a farkasokat megsimogatni. Micsoda szülők!!! Biztos neki is hasonló gondolatok járhattak a fejében, mint szegény Andrisnak, akinek mindig sétálnia kell. :)

Mse,
De jó kép! :) Kisnyuszi kiskutya lett egy kicsit! :)

Zsóf,
Tényleg nagyon bátrak a fiaid! :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu
 
 


GYERE GYERE GYERE!!! :) :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu
 
 


Sziasztok!

Mse!
Na ne hülyülj már 8) 8)

Göndörzsófy!

:P :P Azt hittem ez a napijegy csak átvágás és tuti vannak produkciók amire külön kell jegyet venni :roll:
ÚÚÚÚÚÚÚ és nem féltek a gyerekek a szellemvasútba, kimondottan Bubusra gondolok :shock: :shock:
Sokan voltak???
És mennyi is volt a napijegy???
Szerinted a kicsijeinknek is élvezhető már???Beülhetnek egyáltalán a játékokba???

Bár ha jobban belegondolok szombaton a dodzsembe Léna úgy de úgy kacagott :P :P :P :P :P

Ayse!

:lol: :lol: Szerintem roppant találó :lol: :lol: , bár bevallom őszintén hogy nekem és a hozzám hasonlóknak, akiknek a fenekéhez hozzánőtt a kocsi...még nem volt részem ilyen katarzisban :lol: :wink: (bár nálunk nem nagyon lehet elindulni gyalog, max az utcában, mert a legközelebbi bolt is holdtávolságban van 8) )

Benianyu!

Rettenetes anyuka vagy :twisted: Nem hagyod a gyereket hogy tapasztalatot szerezzen :twisted: :twisted: Szörnyű :twisted: :wink: :wink: :wink: :wink:

Mi tegnap keresztgyerekem focimeccsén voltunk...hát elképedve láttam hogy már ebben a korban mekkora tehetségek vannak...volt egy kisfiú aki a legkisebb volt(6-7 éves korosztály), de bátran mehetne a tudásával a férjemékhez csatárnak :lol: :lol: (csak a termete miatt lenne gond, de a tudásával semmi)
Délután meg a szomszédékkal grilleztünk :P

Mit ne mondjak szegény férjnek a 4 nap után nem nagyon volt kedve bemenni dolgozni...de szerencsére remélem irtó rövid hét lesz a mostani, mert ugye holnap már csütörtök.. :P :P :P :P

M.

Kép

Kép
megann
 
 


Lányok, akinek megvan orrszivó Zsuzsa néni száma, átküldené nekem gyorsan priviben?
Köszi.
Majd jövök még, de most zenebölcsi lesz.

KépKép

KépKép
majola
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?