Hello Lányok!
Molli!
Szerintem se kombinálj, én is örülök Neked, írj nyugodtan!!
és hát: mindannyian vagyunk olykor rossz passzban...pl. én is épp most: már napok óta sz...kodik velem a francos menstruációm, görcsölök, mint az állat, barnázgatok...de csak ennyi
remélem reggelre beindul rendesen, szeretnék túllenni rajta, nagyon nem kívánatos vendég már nekem...
de hát, miért is sikerülne egy kósza aktusból, még ha PÉ idején is történt...ma már megint oda jutottam, hogy elegem van az egészből, lehet, hogy öreg vagyok én már ehhez...de holnap már tuti másképp gondolom
köszönöm az IWIW jelöléseket, hát amilyen fiatalok vagytok mindannyian
hirtelen baromi vénnek érzem magam a 40 évemmel
Pandácska!
Őszintén csodállak a bátorságodért a szurik miatt...nekem a barátnőm adja be a Gynevacokat, de mindig parázok kicsit...én képtelen lennék rá, de biztos: a kényszer nagyúr!!!
nagyon megérdemelnéd már azt a + tesztet, úgy érzem Te és Andi lesztek a következők, akik a babás táblába költöznek...én mindenesetre drukkolok ezerrel, mindkettőtöknek
Éva drága!
Remélem Balázs is nemsokára hajbakaphat a kistesóval
Zora!
Örülök, hogy a doktornővel való személyes konzultáció végül pozitív lett, de abszolút megértem az érzékenységedet, szerintem ennyi várakozása után már hiper érzékenyen reagálunk mindenre...én is ilyen vagyok.
Most megyek, kicsit fejembe szállt a pezsgő, de nehogy azt gondoljátok, hogy alkoholista vagyok, de a sikertelen hónapok végén, két hetes abszisztencia ( remélem, jól írom
) után, hétvégenként este lecsúszik egy-egy pohár vörös bor v. pezsgő...persze abban a reményben, hogy a köv. PÉ-től számított másfél évben jó okom lesz a megtartóztatásra
Ui: Melissa bulija remekül sikerült ( bár mi iszonyú fáradtak voltunk, és újfent megfogadtuk, hogy ez volt az utolsó itthoni szülinapi buli, 9 gyerek volt
) de szerintem jövőre újra bevállaljuk
az ugrálóvárnak óriási sikere volt, majd megpróbálok képerket felrakni, ha már mindenki "dolgozóban" lesz...
kislányom nunusa még mindig piros, ma nem is volt hajlandó ügetni a lovas edzésén, bár először ült igazi nyeregben, az is megzavarta...de hát még érzékeny az alsó fertály...
puszi Mindenkinek és köszönöm mégegyszer a köszöntéseket
egész jól viseltem e jeles év/tized fordulót