Sziasztok,
első éjszakánk a lakásban, de nem vagyunk még teljesen készen, csak a háló, a fürdő és a konyha (igaz ott még van egy-két dolog), de úgy döntöttünk, hogy ha itt vagyunk, azért hamarabb elpakol az ember. Kár, hogy nekem nem alszik napközben Lelle, mert akkor lenne időm mindent szépen a helyére pakolászni, csak már tök égő, hogy több, mint egy hónapja elköltöztünk Gödöllőről és még mindíg az anyóséknál dekkolun(igaz, nagyon jó dolgunk van ott
, főznek, mosnak, vasalnak ránk.
De már mindhármunknak nagyon hiányzik a megszokott kis életünk. Úgyhogy most már itt vagyunk nem a legpompásabb állapotban, de így esténként tudok pakolászni, ha Lelle alszik.
Ma evett zöldbosót. Azt hittem nem fog ízleni neki, de nem úgy tünt. A borsóról azt gondoltam, hogy nem is lehet nekik adni, mert puffasztja őket, de akkor minek van 4 hónapos kortól? Én vettem egyet, kipróbáltuk, megette. Viszont a sütőtököt almával nem ette meg, elég édes volt és az almát sem, azzal délutánonként szoktam megkínálni, de nem ízlik még neki. Viszont nekem nagyon
!!!
Nekem az elején, amikor hazajöttünk a kórházból és onnantól még vagy két napig volt sok tejem, utána már nem. Éppenhogy csak kifutotta estére. Este meg inkább lefejt tejcsit kellett adni, vagyis az volt elég, mert a cicizés nem, nem is volt estére nekem benne, mindegy volt, hogy napközben mennyit volt cicin. Éjszaka viszont kétszer is tudtam néha fejni, 120-180 miliket, és abból kapott este és napközben, ha éhes maradt. Sosem tudtam lefagyasztani, pedig úgy vártam már, hogy egy aventes zacsi megteljen tejcsivel és feldátumozhassam, lefagyaszthassam... de nem volt rá lehetőségem.
Aztán szülés után 3 hónapra jött meg, na onnantól kezve nem kell már a cici sem neki, még mai napig rakom (raknám) cicire, de beleszív, és ami szájában van, azt egy erős brrrRrr-vel rámfújja. Természetesen mindeközben jót nevet és játszik a cicivel. Beleszív, elfordul, nevet nagyot, vissza, beleszív, elfordul, nevet nagyot vissza... ez mindaddig megy, amíg össze nem csípi a bimbót, vagy bele nem markol a mellembe. Aztán bezár a bazár.
Pelenkakiütésre azt hiszem a borax-os krémet írja az orvos, vagyis amikor megszülettünk és eljött hozzánk, nekem azt írta rá, hogy ez arra van.
Nekünk meg a hajlatok voltak nagyon kipirosodva, nyaka, hónalja, térd mögött, hurkák között, azt hittem nem törlöm meg rendesen, de kiderült, hogy ez valami bőrallergia, mert én nagy okos, a fürdőkrémről átálltam kicsit a neogranormonos babafürdetőről, mert olyan fincsi volt az illata, nah, azóta is csak a gyógyszertárit használjuk. A doki meg írt hidrocortysonos krémet, azt használj szép lett tőle, semmi nincs már ott.
Holnap hozzánk is jönnek vendégek, ide a nagy dzsumbulyba. Ebédre megyünk anyósékhoz (éjjen), úgyhogy főzni nem kell szerencsére, de majd sütök valamit a cukrászdából. Lelle mellett nem igazán lehet nagy dolgokat művelni, hmmm ha aludna, legalább egy órát...
Nah, minden jót mindenkinek, húzok most még gyorsan pakolok!!!
Üdv
pimpoka és Lelle