Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Zsuzsi!
Nagyon-nagyon boldog 1. születésnapot kívánok Szandi babátoknak, és persze Nektek is!

Kép

Szuper jók a képek, örülök, hogy mindannyiótoknál jól telnek ezek a napok, továbbra is hasonlókat kívánok, mielőtt újból ránk szakadnak a hétköznapok!

Én sajna nem nagyon jutok ide írni, valahogy mindig gyorsabban telnek azok a napok, amikor apa is itthon van. Meg valahova talán eljutunk csavarogni mi is holnap.

Andi
Kép
zsandi
 
 


Sziasztok Lanyok!!!! :D

Minden kep es a kepen mindenki gyonyoru!!!
Marti,kulon koszi hogy vegre Teged is lathattalak.

SZANDINAK NAGYON-NAGYON BOLDOG SZULINAPOT KIVANUNK!!!! :D

Most nem hiszem hogy ma es holnap sok idom lesz jonni,kicsit suru az elet.Utana viszont ismet leszek.Addig is gyujtogessetek a sztorikat es a kepeket,es lesz jo sok olvasnivalom.

Marti,Julcsi!!!Akkor ahogy megbeszeltuk!!!

Puszi mindenkinek:Iza :D

Azert lehet hogy meg bekukkantok 8)
rillisz
 
 


Sziasztok!

Elöször is:


SZANDINAK NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!!!!
ZSUZSI, NEKED MEG NAGYON BOLDOG SZÜLÉSNAPOT :)


Évi! Annyira nem vagyunk betegek, szerencsére. Mindenkinek szóltam, hogy betegek a kicsik, senki nem mondta vissza. Persze, ha annyira betegek lennének, hogy anyásak, nyűgösek, akkor nem jöhet ide senki, de jókedvűek, játszanak, esznek, csak épp folyik az orruk, és Kata köhög, bár már csak reggel. Bencének már az orra is rendeződik, már csak reggel folyik neki. Remélem kilábalunk belőle szerdáig.

Viszont képzeljétek el, a Bence, kb 3 hete ESZIK!!! Komolyan mondom, ledöbbentem :) Kb óránként hallom: Anya, éhes vagyok! Anya mit ehetek? :):):):) Úgy örülök neki :) Szerintem fel is szedett most magára, de tényleg nagyon sokat eszik. Eddig azért nem szóltam, mert nem akartam elkiabálni :) De jót tett neki a tavasz.

Katával meg nagy bajban vagyok. A mutató ujján tegnap észrevettem, hogy pici pöttyök vannak. De csak a hegyén volt. Ma már tiszta hólyagos az egész, és már a mellette levő két ujja is olyan. Nem tudom hogy az ujjszopás-fogzás miatti erősebb nyál kettős az oka, esetleg valami gomba. De most leragasztottam neki, hogy ne szopja, így viszont szegény fél órát sírt, mire el tudott aludni. Mert persze a másik kezén nem jó a mutató ujj :( Annyira sajnálom. És nem tudom hogy merjek-e rá kenni bármit is.

Szerintetek? Szerdán leviszem a dokihoz, de addig is, mit tegyek?

Puszilok mindenkit :)

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 

 
 

DRÁGA SZANDI! NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT NEKED!

A képek csodaszépek! Rohanok csomagolni!

Zsu! Egyszer Barninak is volt ilyen, állítólag a homokozóban szedett össze valami fertőzést. Bőrgyógyász adott krémet, elmúlt.

Legyetek jók, vigyázzatok Magatokra!

Edit

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Zsu:passzolom a Kata ujjacska gondját :? , gyógyuljatok meg gyorsan, azért az nagyon jó, hogy jókedvűek!!!!!

Edit:mégegyszer jó utat, kellemes lazulást és pusziljuk a Zsandiékat!!!! :lol:

Zsuzsi:Persze elfogult vagyok biztosan, de szerintem a Szandi sokkal szebb!!!!! :wink: Főleg ezen az utolsó képen, mint egy kis angyal!!!! 8)

Iza:rendben , puszi nektek!!!! :lol:

Zsandi:jó csavargást holnapra!!!! :D

Timi:még mindíg nagyon szépek a gyerekek, és a párodnak is jól áll a rövid haj(bár én csak 1x régen láttam róla 1 hosszú hajasat!!)

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Edit, jó utat nektek!!!

Lehet hogy összeszedett valamit, nekem csak az gyanús, hogy pont az az ujja, amit szopik alvás közben.... És ugye fogzik, szal nem tudom. MIndenesetre bekentem sudocrem-canesten keverékkel, és bekötöttem. Most kesztyűben játszik. Este lemosom neki, mert éjjel nem bírna aludni az ujja nélkül szerintem.

Ha nem lesz jobb, szerdán elviszem dokihoz.

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Jó reggelt!

Tegnap írtam nektek de kikapcsolt a gépem!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Edit,
jó utat,és kellemes kikapcsolódást kívánok!

Zsuzsi,
nagyon szép baba Szandi.Nekem azért tetszik jobban Nininél,mert gyönyörű kék szeme van,mint az én Hannánámnak. :wink: Nini is nagyon szép kislány,de Szandi szemei szebbek!

Zsu,
szerintem is fertőzés lehet Kata ujján.Holnap mutasd meg dokinak.Én úgy tudom,hogy a gomba nem csinál hólyagokat!Meg ha az lenne viszketne neki.
timiban
 
 


Hannát hardjuk a dokihoz mindennap.Tegnap apa vitte meg most is.Kicsit kímélem a lelkemet.Tegnap fel kellett szúrni,mert összeforrt az előző lyuk.Sajnos váladék még mindig ürül.A Sumetrolim se jött be! :evil:
timiban
 
 


hordjuk(bocsi,de gyorsan írok,ilyenkor vannak elütéseim)
Holnap már a főorvoshoz viszem.Kiváncsi leszek mit mond!De szerintem már nem húzza tovább az időt.Ha a műtét mellett dönt megbeszélem vele a pénteket,akkor estére már apa is haza ér!
timiban
 
 


Zsuzsi, Boldog első szülinapot kívánunk! Legyen mosolyokban és örömkönnyekben gazdag élete. Nektek pedig teljen benne rengeteg örömötök!!! Nagyon tetszik az új vonalzós képed.

Timi, nagyon sajnálom Hannát!!! Tudom ezt már írtam, de egyszerűen erre már nem is lehet mit mondani. Remélem - ha mégis műtét lesz - azzal egy csapásra megszűnnek a fülproblémái. A képek meg tutik. Habár bevallom nekem jobban tetszenek a rövid hajús pasikáid.

Edit, jó utat, habár ezt már csak hazafelé olvasod. Akkor meg : remélem jól érzitek magatokat.

Barbi, remélem ti is jókat pihiztek. És esztek fini halászlét. Mondjuk annak én csak a levét szeretem, a halat nem... :lol: Pont ami a lényege.

Zsu, sajnálom, hogy betegeskedtek. Hogy alakult Kata ujja? Bence pisijével mizújs? Egy ideje nem írtál róla.

Ibolya, képek nagyon jók. Sokat kell menni kirándulni és akkor szép lassan fel lehet hízlalni Encsit. :lol: Én szívesen adok neki pár kilót...

Andi, élvezd ki, hogy otthon van a Zsolti. Bízd rá az összes gyereket. (Mert persze ez nem így működik, de olyan jó néha)

Iza: :lol:

Rólunk: Tegnap voltunk a szentendrei Skanzenben. Nagyon jó volt! Láttunk csacsikat, és az egyiknek volt egy picikéje. Dorka jól meg is ijedt a mamájától, pedig az csak evett. Livinek meg annyira bejöttek a mekegő kecskék, hogy hisztirohamot kapott. Jó nagyot aludtak a babakocsiban, így mi is tudtunk nézelődni. Majdnem fürdésre értünk haza. Ma is mentünk volna valamerre, de olyan fáradtak vagyunk. Úgyhogy majd legfeljebb játszóra megyünk.

KépKép
kgiulia
 
 


Hahóóóóó!!!!!!!!!!!!!!

Látom mindenki csavarog ma!!!!!!!!!

Tegnap voltunk cirkuszban.(nem mintha itthon nem lenne :shock: :? )
Úgy terveztük,hogy beülök a két nagyobbal(Rebi,Zsolti),addig apa meg Gerda elsétálgatnak Hannával.Amíg vártunk a kezdésre Hanna nagyon érdeklődött mi lehet a sátorban.Hát apa behozta.Gondoltuk megpróbáljuk hátha tetszene neki.Az első sorban ültünk,az ölemben volt.ÉS......Végig nézte a drága!Nagyon tetszett neki.Úgyhogy meg volt élete első cirkusz látogatása!!!!!! :wink:

Képzeljétek úgy néz ki megjavult a gépem! :roll: Apa kipucolta! :oops:
Tavaly nyár végén ki volt takarítva :oops: nem gondoltam volna,hogy itt lesz a bibi!A ventillátora volt poros! :oops: Az egyik oldala nem volt rajta,mert a szerelő elkeverte,majd megkerült,csak nem raktuk vissza.Ezért lett ilyen poros!Szóval elhanyagoltam szegénykét,és mivel hamar melegedett,ezért mindig leállt.
Most müxik! :roll:

Apa elutazott! :cry: De most rövid hét lesz,mindjárt jön haza!!!!! :?

Azért írjatok,hogy teltek a napjaitok!

Ja,és a többi apukáról nem lehetne képet felrakni???
Ti már ismeritek az én páromat,én is megismerhetem a tietekét???
Ugye nem baj?:wink:

Kiv.Márti Rolandját,mert őt már láttam! :wink: Meg talán Évi párját!

Puszi nektek!

Timi
Kép

Kép
Kép
Kép
ÁKI:1995.07.26.
timiban
 
 


Na látom nem kerültetek elő!Biztos jó elfáradtatok és már nincs erőtök ideülni!

Annyira szörnyű amit a hírekben hallottam.Már a gyerekek sem lehetnek biztonságban egy számukra kifejlesztett játékban.Szegény szülők,mit élhetnek most át!Felháborító,hogy egy ilyet nem rögzítenek le rendesen!
Zsolti fiam imádja az ilyen ugrálóvárakat!Órákig képes elugrálni benne(sajnos csak olyankor,ahol ingyenes).Az biztos mielőtt legközelebb beengedem megkérdezem,hogy jól van e rögzítve!Tudom,hogy igen lesz a válasz,de eddig még eszembe se jutott,hogy megkérdezzem,és,hogy itt is baja lehet a gyermekeimnek!

Várlak titeket vissza! :wink:

Pussz!
timiban
 
 


Sziasztok!

Itthon vagyunk. Nagyon jó volt, maradtam volna még. A jó levegő, a nagy csend, egész nap az a legnagyobb problémád, hogy mit egyél ebédre vagy vacsira. Szuper!

Persze rögtön úgy indítottunk, hogy az Ádám leesett a lépcsőn. Nem kell megijedni, csak 2 lépcsőfok volt. Elindult felfelé (az már nagyon ment neki) de félúton meggondolta magát és visszaakart jönni. Kicsúszott a keze és a betont megfejelte. Lezúzta oldalt a fejéről a bőrt. Gyorsan befújtam first-tel, ma már úgy néz ki, mintha legalább 1 hetes sérülés lenne. Nem is nagyon sírt. Úgyhogy túlvagyunk az első véres sérülésen (eddig megúsztuk)

Állandóan kint garázdálkodott a kertben, a házban nem is akart megmaradni. Kicsit megfázott, pedig rendesen fel volt öltözve. Szerintem a fű és a kő, ahogy ücsörgött a kertben nem volt mindig meleg, úgyhogy most taknyizik.
Csak vasárnap amikor mentünk volt olyan napsütés, hogy ő is rövidujjúban szaladgálhatott, tegnap már kellett a pulcsi, ma meg 2 pulcsi, úgy fújt a szél. De a nap sütött szerencsére.

A foga annyira kínozza, hogy tegnap éjjel 2 órát (nem viccelek), összesen 2 órát aludtunk, folyton sírt. Adhattam én neki bármilyen gyógyszert, 1 órát tudott aludni tőle, aztán újra kelt és sírt. Felváltva sétált vele hol a papa, hol én, hol az István. Király volt.

De különben mindenkit elbűvölt (szomszédokat), hogy mennyire barátságos, érdeklődő, belevaló kispasi. Jól érezte magát ő is. A Susyról ne is beszéljünk. Mióta hazajöttünk csak alszik, a Balcsin nem igen állt meg, folyton rohangált.

Végigolvastam mindent, kigyönyörködtem magam a képekben. Egytől-egyig minden baba gyönyörű.

Ibolya, szerintem sincs bálna tested, buta vagy. Tök jól nézel ki, olyan szimpi arcod van.

Timi, nekem is jobban bejönnek a rövid hajú pasijaid. És a párod hogy viselte, mikor ő vitte Hannát a dokihoz? Nem mondta, hogy ez így tényleg nem mehet tovább? Nagyon kíváncsi vagyok, hogy holnap mit mond a fődoki! Állj a sarkadra és végre gyógyítsák meg ezt a tündért, ne csak kísérletezzenek vele!

Márti, Julcsi, biztos jól éreztétek magatokat. Sebaj, ha minden jól megy hétvégén talizunk!

Edit, jó pihit Nektek. Vagy már el is mentetek? Bocsi, én már nem is tudom mikor indultok.

Ja, erről eszembe jutott, hogy listát írtam, mit kell vinni magunkkal, és amit beraktam szépen kihúztam a listámról. Csak az Ádám ebédjét hagytuk itthon. (az utazóágyat is majdnem, de az még idejében eszébe jutott az Istvánnak)
A héten fagyasztottam neki két adagot, hogy ott ne kelljen pacsmagolni, erre itthon hagytuk. Siófokon jutott eszembe. Jó anya vagyok, mi?
Viszont nagy hírem van, az Ádám egész hétvégén darabosat evett és simán megette. Először rizseshúst, a papa csinálta. Akkora tányérral megevett, hogy attól féltem már beteg lesz. Utána húslevest, de csak villával összetörve. Úgy látszik jót tett neki a Balatoni levegő, végre megeszi a darabosat.

Végül jót röhögtünk az Istvánnal, mert vittem a Susy egyik kedvenc játékát. Még mondta is a drágám, hogy milyen aranyos vagyok, még a kutyára is gondoltam. Erre mondtam, hogy ja, csak a gyerek kajáját hagytam otthon.

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Hahó!!!!Itt vagyok, csak eddig nem voltam!!!! :lol:
Délelőtt BM-es majálison voltunk , a lánykám ugrálóvárazott :shock: , most én is ledöbbentem ahogy az Árpi mondta a hírt...szörnyű!!!!

Aztán estére programunk volt a Julcsiékkal az Izát és a Dénest néztük meg a Zeneakadémián....én már múltkor is el voltam ájulva a Dénestől, de most még jobb volt és az Iza is nagyon nagyon...nem is tudom leírni........ :oops: egy élmény volt de tényleg!!!!!Én köszönöm nektek ezt az estér, végre kitudtam kapcsolni az agyamat, nem gondolkoztam a hétköznapi gondokon, szóval felüdülés volt...a Julcsiék hazahoztak egy szavam sem lehet és KÖSZÖNÖM!!!!!

Barbikám:örülök, hogy ilyen jól sikerült a pihi, kaját nem vittél a gyerekenk, hát MILYEN ANYA VAGY TE??????????????????? :shock:
István fogott valamit, a bot végén kívűl?????

Timi:nagyon ügyi lánykád van, hogy így végig ült egy cirkuszi előadást!!!!!

Engem ma kinyiffantottak a manók...biztos tudták, hogy este nem leszek így már napközben
zétzilálták! az idegszálaimat!!!De holnap már itt lesz apa!!!!! :wink:
Röviden ennyi :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Barbi, tök jó, hogy Ádám darabosat evett. Látod tud ő ha akar! Menjetek sűrűbben Balcsira és pár hét után szotyit fog pucolni magának.

Timi, nem semmi Hanna a cirkuszi előadáson. Én néha azon gondolkozom, hogy a Livi hogyan fog végigülni akár 45 percet a suliban.

A mai előadás!!! Annyira jó volt. Iza pedig... Húú látnotok kellett volna. Meg persze hallanotok, de igazából annyira betöltötték a színpadot. Nem is tudom szavakba önteni. Nagyon nagy élmény volt!!! Köszönöm!

KépKép
kgiulia
 
 


Sziasztok, Drágáim! Én is itt vagyok! :)

De még mindig nagyon fáradtan. :oops: Mert a Nagy Pihenésünk után annyira fáradtan érkeztünk haza! :P :P :P :P :P :P Megpróbálom elmesélni, milyen is volt a étvége, de nem tudom, meddig hagyja Kriszta. :roll: Ma reggel 6 óra 10 perckor kelt, aztán játszadozott magában valameddig ( :oops: ) majd ismét elaludt.

Szóval vasárnap du. a sógornőm szülinapján voltunk anyósékkal, ahonnan elég hamar eljöttünk, mivel a húgomék már tűkön ültek, hoyg mikor indulunk. Végre hazaértünk, és este 8 óra 5 perckor!!! sikerült elindulni kirándulni.

Töredelmesen bevallom, hogy Kriszta anyósoméknál vendégeskedett két napig, amíg mi rándultunk, de mindenkinek jót tett akikapcsolódás. :)

Aztán vasárnap este sötétben megérkeztünk a kirándulóhelyre, de a mi megszokott helyünk foglalt volt. :roll: :roll: :roll: :( tanácstalanok voltunk, mit tegyünk, sötét volt már javából, aznap jócskán esett az eső. Mi eldöntöttük, hoyg ezt az éjszakát a kocsiban töltjük, Ani és Csaba (húgom és barátja) viszont eltökélte, hoyg felhúzzák a sátrat. Aztán továbbmentünk, és azon az alapon, hogy vak tyúk is talál szemet, sikerült egy nagyon klassz sátorozóhelyet találni. persze, ez csak másnap, napfénynél derült ki. Mondhatni elég jól aludtunk az autóban, fázni cseppet sem fáztunk, csak a lábaim gémberedtek el reggelre. De ez már mellékes volt.
Hétfőn hétágra sütő napra ébredtünk. Egész nap fönn is volt az égen, de volt amikor felhők mögé bújt, olyankor meg gyorsan magunkra kellett ezt-azt kapni. A hétfő a pihenés jegyében telt, nekünk is legnagyobb gondunk az volt, hoyg mit együnk a következő étkezéskor. :P Sütöttünk miccset (csevapcsicsa-szerűség, kis bőr nélküli kolbászkák, és isteniek, ilyet csak itt nálunk lehet kapni, mer a csevap is azért másabb egy kicsit), ettünk otthonról vitt kajákat, römiztünk, tüzeztünk (ültünk a tűz közül) és főleg nevettünk nagyokat.
Tegnap nagyon szürke volt anap, vagy kétszer, ha kidugta az orrát, hogy lássuk, de azért nem volt hideg, és nem esett. Reggel éppen faltunk valamit, aztán máris odatettük főni a bográcsgulyást, amiből jól belaktunk. :P Még haza is hoztunk belőle, és Kriszta is evett egy keveset. Nem volt túl fűszeres.
Hamar összepakoltunk, negyed egykor már el is indultunk, de nem haza, hanem tovább, fölfelé az úton. tegnap már rengetegen kijöttek oda, és túl nagy lett a tumultus azon a részen, ezért igyekeztünk elfelé onnan. Kb. 1 km-re fennebb leparkoltunk, és átmentünk a patakon - "hegyet mászni". Hát, megtettünk vagy 4-5 km-t az tény, és hoyg milyen helyeken jártunk, az szóvban el nem mondható. Gyönyörű lankás oldalon kaptattunk felfelé, nagyon lassú tempóban, ami egyáltalán nem volt megerőltető még számomra sem, ahhoz, hoyg elérjük a látni vélt tisztást. Amikor meg oda felértünk, hát elállt a lélegzetünk, mert a túlsó oldalon nem tisztás volt, hanem szakadék, majdnem egyenes pala- és sziklafal, fönn pedig, végig az ormon ösvény húzodótt. Még István és Csaba sem mert tejesen azon menni végig, annyira szédületes volt amagasság. A lenti, szakadékban levő fákhoz képest kétszer olyan magasan voltunk, persze, a tetejüktől számítva. Én csak néha mentem ki a szélére kukucskálni, azt is hason, illetve négykézláb tettem. Aztán egy hatalmas félkört leírva, végigmentünk ezen a gerincen és a túlsó felén, egy patakocska völgyében zatán szépen visszaereszkedtünk az aljba, és még véletlenül is a túloldalon hagyott kocsikkal egyirányban bukkantunk fel. Olyan jó volt! Kár lett volna kihagyni.
csak azt bánom, hoyg egész kirándulás alatt egy felvétel se készült, mert a kameránk azóta sem működik. Ahúgomék meg nem hoztak gépet, bízva a mi kameránkban. :(
Így a mi csodás hosszú hétvégénk fényképtelennek sikerült.
HA megtalálom a tavalyi képeket, megmutatom, hoyg kb. milyen helyen sátoroztunk, de ez az a hely volt, amit már elfoglaltak előttünk. De gyönyörű ez is, és a másik is, ahol voltunk.

Bocsánat, hoyg ilyen hosszúra sikeredtem, de muszáj volt elmondanom.

Most megpróbálok rendesen visszaolvasni, ha még hagyja Kriszta, és írok is! :)

Puszi mindenkinek! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Kriszta bámulja a patakot, tavaly júliusban:
Kép .
Kép .
Kép .
Kép .
Így sülnek a miccsek:
Kép .
Kriszta a sziklán:
Kép .

Na, felkelt a csaj, egyelőre enniy vagyok, visszaolvasás majd később. :P

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Sziasztok lányok!

Végre újra itt vagyok. Miután hazajöttünk Németországból, nagyon betegek voltunk, úgyhogy nem tudtam jelentkezni. Most már végre jobban vagyunk, de megint van izgulnivalónk, mert a férjem új projektet kapott, ezúttal Frankfurtban. Ez szuperül hangzik, csak a a probléma, hogy a héten derül ki, hogy vihet-e minket magával (remélem!). Ha nem, akkor nagyon nehéz időszak előtt állunk, mert legalább őszig kint kell lennie, de valószínűleg tovább. Nem lenne egyszerű.

KépKép
KépKép
scullyx
 
 


Edith:jó nagyot kirándultatok :lol: , nagyon szép hely tényleg!!!!

Kinga:de jó, hogy jöttél, és mi volt a betegség????A Laura volt beteg vagy mindenki???? :roll:
Szorítok, hogy ti is "beférjetek a bőrönbe"!!!!!!

Nekem most nincs jó kedvem, reggel hívott a nővérem, hogy tegnap este meghalt a nagymamám!!!Mikor a koncerten voltunk, azért nem akart már este hívni!!!! :cry: Persze már felnőtt vagyok, és ez a drága mamimnak már megváltás, mert nagyon nagy fájdalmai voltak, de annyira nagyon rossz, borzasztóan szerettük, ők voltak a Tatával a gyermekkorom fénypontjai , azok a vidám nyári szünetek, a sok-sok szeretet amit kaptunk, nagyon boldog voltam ott.Azért nagyon jó, hogy a múltkor még lementünk....megpuszilgattam és mondtam neki , hogy mennyire szeretem. :cry:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!

Mártikám,fogadd őszinte részvétemet!
Tudom sajnos mit érezhetsz,én fél év leforgása alatt veszítettem el a nagyszüleimet.

Én is magam alatt vagyok egy kicsit a lányom miatt ,ezért nem is akartam irni majd csak ha már lenyugodtam.

majd késöbb jövök,ha már alszik a Gergő.
bibolya
 
 


Edit, azóta hogy van a hasad? Remélem a kirándulás nem tett be. Habár azt biztos írtad volna. Azért ha tudsz szedjél magnéziumot, hogy a múltkori hasfájás nem jöjjön vissza. Tök jó nagyot kirándultatok. Nekünk is ilyen kéne...

Kinga, ki volt nagyon beteg? Mindannyian? És mi volt a baj? Szorítok, hogy mehessetek apával.

Márti, fogadd őszinte részvétemet!!! Ez most nagyon nehéz!

KépKép
kgiulia
 
 


Sziasztok!

Látom a mai nap másoknál is szomorú.Ma már én is sírtam egy sort!
Holnap megoperálják Hannát!Tudom,hogy most már ez lesz a jó döntés,amennyit szenvedtünk már a fülével.Nagyon bízom benne,hogy örökre elfelejtjük ezt a gennyes középfül-gyulladást.
Reggel 8-ra megyünk be,és 10 körül lesz a műtét!Kérlek titeket legyetek velünk holnap,és szorítsatok,hogy minden simán menjen!!
A párom holnap este hazajön,addig anyu vigyáz az ovi után a nagyokra!Ha minden rendben lesz pénteken hazajöhetünk!

Mártikám,
fogadd őszinte részvétemet!
Nekem már nincs nagymamám.De nekem is megrázó volt elveszítenem őket.Az egyik mamim mellett nőttem fel,mert mindig ő vigyázott rám,amikor a szüleim nem tudtak.Őt 13 éves koromban vesztettem el,nehéz volt.Nem akartam eljönni a sírja mellől.Mikor ő elment addigra már a másik nagyim is nyugdíjas volt,így hozzá is sokat jártam.Felnőtt voltam amikor ő is itt hagyott.Én láttam utoljára élve,mert a kórházban halt meg nálunk.De abban az évben veszítettem el az édesapámat is,júniusban,mami meg szeptemberben halt meg.Na és még akkor váltam a volt férjemtől is!Szóval abban az évben minden összejött.De két jó dolog is történt még a halálesetek előtt ismerkedtem meg a Bandival.ÉS ebben az évben lett meg a felsőszintű szülésznői diplomám,mondjuk arra már nem igazán tudtam tanulni(de azért jó eredménnyel végeztem)mert a vizsga már az elvesztések után volt.
Mártikám,ha kérhetek tőled most ilyet,holnap felhívhatlak a kórházból,ha szükségét érzem?

Ibolya,
megosztod velünk majd miért vagy magad alatt?

Kinga,
örülök,hogy jelentkeztél.Mi baj volt nálatok?

Edith,
igazán szép helyen jártatok!Én is úgy elmennék apaval kettesben valahová.Igaz nem most,majd ha minden rendben lesz!De már ránkférne,az biztos!

Puszi

Timi
Kép

Kép
Kép
Kép
ÁKI:1995.07.26.
timiban
 
 


Na, ismét itt!
Krisztás ruhateregetés, szemételvivés és vásárlás közötti szünetekben sikerült átfutnom a hozzászólásokat! :)

Örülök, hogy szinte mindenki kimozdult egy kicsit, ha nem is mindenki több napra. Azért - főleg a képekből ítélve - látom, hogy mindenki jól érezte magát, és a gyerkőcök is mind toppon voltak! :)

Edit, ti remélem, jól fogjátok érezn magatokat! :)

Zsuzsi, a szülinapi képek nagyon jók, de főleg az ünnepelt gyönyörű: osztom a többiek véleményét a csodaszép nagy szemeiről! :) Még mutass tegnapi fotókat is! :)

Márti, nagyon sajnálom, hoyg meghalt Mamád! Őszinte részvétem! :( Azért próbálj mindig az együtt töltött gyönyörű percekre gondolni, és akkor meglátod, valamivel könnyebb elviselni a halált.
Azért örülök, hoyg tegnap egy csodás estében volt részetek! Talán hamarosan ismét ki tudtok repülni egy kicsit a hétköznapokból! :)

Kinga, örvendek, hoyg ismét köztünk vagy! :) Sajnálom, hoyg betegeskedtetek, ki volt a beteg? :(
Bízz benne, hogy ti is mehettek a férjeddel! Különben valóban nehéz lenne több hónapig nélküle! :roll: :(

Ibolya, mi a baj Encsivel, mi történt? Vagy csak felhúzott valamivel? próbálj, valóban megnyugodni, bármi is legyen az!

Julcsi, hát kiránduljatok ti is! :D Persze, ha volna, akire a manókat rábízzátok, nem lenne gond. :)
Amúgy, köszönöm kérdésed, a kirándulás alatt egyszer még előjöttek a görcsféleségek, de az hétfőn volt, a pihenős napunkon. Tegnap a túra alatt nem voltsemmi, pedig tartottam tőle. István is állandóan csak kérdezte, nincs semmi baj, bírom-e, menjünk tovább? De nem éreztem semmit, úgyhogy nem volt gond. A magneziumot én is tudom, hoyg jó görcsre, de ezek azért nem voltak kimondottan görcsök, inkább olyankor ittam jó sok folyadékot és így is megszűntek.

Edit, különben én is arra gondoltam, hoyg a mensiidő lehetne, de nem. Mert ápr. 14-én kellett volna megjönnie, és az, amit éreztem, az most, hónap végén volt.

Na, nem tudom, hoyg még mire akartam reagálni. Jaj, igen, Timi, szerintem is jó ötlet bemutatni a férjeket, bár azért a legtöbb apuka már szerepelt a képeken, mégha véletlenül is. A Rolandon kívül talán Árpit is láthattad a csajokkal! :)

Még valami magunkról, illetve Krisztáról. Az este vacsi közben rámutatott a vizes üvegre és kimondta, hogy víííííí. Aztán lett még belőle dvíííí, és bvíííí is, de alapvetően vííí és nagyon jól fel lehet ismerni.
És még volt egy érdekes szitu. Az este a szomszédék voltak nálunk, Zsolt, a férfi meg játszott Krisztával. Egyszer Kriszta rámutatott, Zsolt meg kutyát utánozva ugatott néhányat. Kriszta annyira meglepődött! :shock: Egyszercsak pedig nagy mérgesen farkasszemet nézett Zsolttal és nagyon komolyan annyit mondott neki: búúúúúúúúúú. Hát mi akkorát nevettünk! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Aztán Marika, tanította, hoyg rázza a mutatóujját és mondja na-na! Azt azóta is előszeretettel utánozza! :) :D :D :D

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Hát, lányok, úgy látszik, ez ma nem a topik napja! :( Nemrég kopogott a szomszédnő, és hírül adta, hoyg egy volt kollégám, aki itt lakott a faluban meghalt. Pedig nagyon fiatal volt még, negyven valahány éves. Gyerekük nem volt. Ez a második agyvérzése volt, ami aztán el is vitte. NAgyon sajnálom, mert bár elég rövid ideig dolgoztunk együtt, nagyon jó embernek ismertem meg. :(

Timi, szívvel lélekkel mellettetek leszek holnap, nagyon remélem, hoyg ezzennel aztán lezárul ez a kálváriás fejezete az életeteknek. Nagyon-nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen, Hanna baba hősiesen álljon helyt, neked pedig sok-sok lelkierőt, kitartást kívánok. Adja isten minden jól végződjön. :)

Puszika

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Márti, nagyon nagyon sajnálom a nagymamádat. De annak nagyon örülök, hogy legalább a múltkor még eljutottatok hozzá, láthatta a dédunokáit és kicsit megölelhetted.
Igen, ez mindig annak nehéz aki ittmarad. Hiába tudod az agyaddal, hogy neki esetleg jobb így, te beledöglesz a hiányába.

Az István fogott halat, tele volt a hűtőláda mikor hazajöttünk.

Timi, egyik szemem sír, a másik örül. Örülök, hogy végre megműtik Hannát, és naaaaagyon bízom abban, hogy végre meggyógyul.
De sajnálom is a műtét miatt azt a kis drágát. Nagyon sok erőt kívánok Neked, és holnap annyira fogok izgulni értetek!

Kinga, üdv újra itthon. Szorítok én is, hogy mehessetek apával.

Edith, jó kis kirándulásotok volt. Még mindig nem mesélted el, vagy csak én voltam figyelmetlen, hogy a család tudja már a jó hírt?

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Sziasztok!

Márti, őszinte részvétem neked. Nem is tudom mit írjak, nekem még (szerencsére) nem kellett ilyesmit éreznem.

Ibolya, írj ha megnyugodtál, remélem nincs nagy baj!

Kinga, jó, hogy írtál drukkolok értetek!

Mi tegnap kint voltunk majálisozni, Bence élvezte a forgókat, a lovat, a dodzsemet.

Kata meg a füvet :)

MIndkettőjüket megkapta egy picit a nap, de nem vészes :)

Ma megyünk orvoshoz, mert Kata nem javul, sajnos.

Julcsi, az ujja ugyanolyan, ha nem csúnyább, kíváncsi leszek mit mond a doki. Bence még mindig bepisil, most rá szeretnék kérdezni, hogy nem lehet-e hormonhiány, amit a Timi mondott.

Pusz

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Ja, Barbi, anyukámnak mondtam a múlt vasárnap, amikor itt volt nálunk, majd a húgának-mamáéknak is, anyósék pedig és a sógornőmék vasárnap értesültek róla. Külön-külön, mert úgy adódott. Mindenki örvendett, természetesen, de nem volt akkora meglepi, mit amikor Krisztát jelentettük be. Szóval, most már egy ideje készítgettük a családot, hoyg jövőben ismét "keresztelünk". :D :D :D :D :D De azért mindenki izgatottan várja! :wink: :wink: :wink: Legfőképpen én a jövő hétfőt (14-ét)! :oops: :oops: :oops: Alig győzöm kivárni. :P :P :P

Abból a halból passzolhatnál nekünk is, nagyon szeretjük, mindketten,sőt horgászni is szeretnk, mindketten. Legnagyobb hal, amit eddig kihalásztam az akkora volt (hosszra) mint egy jól megtermett férfitenyér, és nagyon büszke vagyok rá! :D :D :D :D a Marosban fogtam 2-3 évvel ezelőtt. :)

Puszi, megyek terítsem ki a 2 kimosott plédet, és tegyek egy következő adagot be. Hú, már alig van ahová teregetnem, pedig még a tömbház elé is vittem le a kötélre! :roll: :roll: :roll:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Zsu, megy a drukk, hoyg most már mindenestül meggyógyuljatok! :) Kitartás! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Sziasztok!

Márti: fogad őszinte részvétem. Tudom milyen nehéz, nekem is pár éve halt meg a nagyim. Szerencsések vagytok, hogy még találkoztatok vele nemrég és láthatta a manókat.
Az én mamim ezt már nem élhette meg, pedig biztos imádta volna a lányokat.

Márti, Julcsi: azért örülök, hogy tegnap is jól éreztétek magatokat. Hogy áltok a diétával? Én egyre jobban viselem. Tegnap rám jött az egyik régi farmerom. Olyan boldog vagyok!!

Ibolya: remélem csak valami kiskamaszos problémátok van.

Timi: nem tudok mit írni. Nagyon remélem, ez lesz a megoldás a problémára és végre tényleg elfelejthetitek az egész szörnyűséget.

Zsu: jobbulást a gyerköcöknek. Én is sokáig szopiztam az ujjamat, de soha nem voltak rajta hólyagok. Kíváncsi vagyok mit mond a doki.

Rólunk: én nagyon sz@rul vagyok. Iszonyúan fáj a torkom és érzem, hogy taknyos is leszek.
A Szandit tegnap anyós megetette paradicsommal, ez még nem is lenne akkora baj, ha észrevette volna, hogy bekakilt (pár órára nála hagytuk). Szétmarta a popsiját és a puniját a kaki.
Tele van hólyagokkal, és annyira csúnya, hogy sírni tudnék. Kenem neki folyamatosan, meg levegőztetem, de látszik rajta, hogy nagyon fáj neki.
+ öröm, a nővérem hívott reggel, hogy a kisfiának az osztálytársa skarlátos lett. Most aztán várhatom, hogy mi lesz, mert ha ők betegek lesznek, akkor mi is.
Utána olvastam, de azt nem írják sehol, hogy mikor fertőz a betegség. Nem tudjátok véletlenül, már a lappangás alatt is fertőz? Tuti lesz ha elkaptuk, mert még én se voltam.

Bocsi, hogy szinte csak magunkról írtam.

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78
 
 


Sziasztok!

Hááát, megint nem tudok rendesen írni, mert ma ugyan már nincs itthon apa sajna, de most meg a gyerekek nem partnerek benne. Marci nem hajlandó aludni, Flórát meg már fel is zargatta. Igaz, hogy 1/4 10-kor keltünk valamilyen csoda folytán, lehet itt kell keresni a magyarázatot.

Márti!
Őszinte részvétem, nagyon sajnálom a nagymamádat. Tudom, hogy borzasztó elveszíteni valakit, örülök, hogy a közelmúltban még tudtatok kicsit együtt lenni.

Élmény volt olvasni a hétvégi élménybeszámolókat, szupi, hogy mindenkinél jól sikerültek a programok.
Mi tegnap végülis csak Hévízig jutottunk, nagymamáztunk, meg csavarogtunk. A keszthelyi majálist szándékosan elkerültük, borzasztó tömegnyomor szokott lenni, amit egyikőnk sem szeret. Mindenesetre épp az jutott eszembe, hogy így is sokkal jobban telt az idei ünnep, mint a tavalyi, mert egy éve pont kórházas váltásban voltunk, Flóra hazajöhetett, Marcit meg bentfogták.

Editék már itt vannak Alsópáhokon, délelőtt beszéltem vele, ma délután jönnek. Már nagyon várom!
Képeket sajna nem fogok tudni csinálni, mert a gépünket kölcsönadtuk még a hétvégén, még nem kaptuk vissza.

Na, megyek is, ha már alvás nincs, legalább egyenek valamit ezek a törpök.

Andi
Kép
zsandi
 
 


Persze egy-két dolgot kihagytam, bár nem is tudok most mindenkinek regaláni.

Timi!
Holnap nagyon-nagyon fogok drukkolni nektek, sokat gondolok rátok! Kívánom, hogy minden rendben legyen, legyetek hamar túl rajta, és sikerüljön megszüntetni a bajok forrását! Sok-sok puszit küldök a drága Hannádnak! Kitartás!

Zsu!
Jobbulást kívánok Nektek is!

Zsuzsi!
Drukkolok, hogy ne kapjátok el, főleg, hogy te sem voltál. Gyors gyógyulást kívánok Szandi babának, remélem hamar rendbe jön a popsija.

Ibolya!
Remélem semmi komoly nincs a nagylányoddal, talán csak valóban a kamaszodás jelei jönnek.

Andi
Kép
zsandi
 
 


Sziasztok!

Köszönöm,hogy mellettem álltok,és támogattok lelkileg!Nagyon jól esik!Most kicsit már jobb a kedvem,hisz itt mászik körülöttem a drága és jó kedve van!

Zsuzsi,
neked mielőbbi gyógyulást!Sajnálom Szandi puniját és popóját.Sudocremet használj rá!Az hamar hámosít és nem fog neki fájni.

Pusz
timiban
 
 


Köszi csajok, aranyosak vagytok.Pénteken lesz a temetés, Roland persze dolgozik nem tudja elcserélni, szóval lehet hogy vonatozhatok.Anyósom vesz ki szabadnapot és itthon marad a gyerkőkkel!!!


Zsuzsi:gyógyulj meg, Szandi popója :cry: , remélem a skarlát elkerül titeket!!!

Zsu:mennek a gyógypuszik Kata ujjacskájára is!!!!

Timi drágám:persze hogy hívhatsz!!! :lol: Majd gondolok rátok, kitartás, remélem ezzel vége ennek a rémálomnak!!!!

Zsandi:pusziljuk az Editéket!!!!És pihizzenek sokat!!!!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek az érdeklődést.Semmi komoly baj nincs,csak én viselem néha nehezen a lányomat.Ma reggel egy kicsit a lelkembe gázolt,hogy pénteken kapott egy 3-ast környezetre és még csak annyit sem tett,hogy szólt volna.Ami nem lenne egy rossz jegy,de ő aki tavaly osztálydicsérettel ,a dicsőség falra is kikerült a kitűnő bizijével,ennyire nem érdekli most a tanulás.Hiába mondom neki,hogy bizony most már nem elég csak a figyelem az órán, tanulni is kell,olyan mintha a falnak beszélnék.Rendszeresen elfelejt mindent amit kérek tőle,nem csinálja meg a leckét,órán beszélget,eszik,és ezeket mind-mind be is irják a tájékoztatóba.Fáj,hogy a lányom ,aki tavaly egy 4-ért is sírva fakadt,most a 3-as jegyért egy szót sem szól,ugy csinál mintha nem történt volna semmi.Hiába mondom ,hogy igy már nem lesz kitűnő tanuló,egy vállrándítással mindent elintéz.Visszafelesel,néha olyan flegmán beszél,hogy szivem szerint megcsapnám,de tudom,hogy csak a kezem fájdulna meg bele,nála nem sok mindent érnék el.
Sajnos,most ugy érzem nagyon telítődik az a bizonyos pohár,én hirtelen haragú vagyok,de reggel már veszekedni sem volt kedvem,hazajött a férjem,neki sem mondam el-ebből érzem,hogy kezdek a padlón lenni.Én máskor leordítom a gyerek fejét a helyéről ez 5 perc,elmondom a páromnak is és megnyugszom.Ezért is érzem azt ,hogy most valami baj van velem,mert nem ez történt.
Persze a kicsi is 2 napja tiszta zizi,ő is próbálgatja,hogy meddig mehet el,olyan erőszakosság és hiszti van benne,hogy az csak na.

Bocsi,hogy egy kicsit hosszú lettem és hogy nem irok senkinek,de őszintén megmondom még ehhez sincs kedvem.
bibolya
 
 


Timi-azért holnapra nagyon szorítok nektek!!!!!!!!!!
Biztosan nem lesz semmi baj,jelentkezz ha hazajöttetek. Kép
bibolya
 
 


Még azt akartam irni,hogy ne értsetek félre ,nem azzal van a bajom,hogy 3-ast hozott haza,hanem azzal,hogy itt volt 4,5 nap és még csak el sem mondta.És elötte való héten,direkt kértem,hogy tanulja a környezetet mert tudtuk,hogy doga lesz /náluk mindig szólnak előre/,ennek ellenére bele sem nézett a füzetébe.A férjemmel is csak az a bajom,hogy ő sem érti,hogy nekem mi a bajom.Ebből is látszik,hogy a csajszi tiszta apja.Vagy fordítva?Az apja tiszta Encsi?Ők annyira egy húron pendülnek, egy a szava járásuk,a gesztusuk,mindenük és ezért nem értenek meg engem.

na jó most már megyek tényleg eldugulok,mert még a végén velem lesz tele az egész oldal.
bibolya
 
 


Sziasztok!!!

Martikam!!!!
Annyira sajnalom hogy ilyen hirre kellett bejonnom a topicba!!!
Remelem jol fel tudod dolgozni,es a kismanok kicsit felviditanak!!!
Nagyon nehez barmit is mondani,de az mindenkeppen nagyon jo erzeskent kell hogy benned maradjon,hogy meg tudtatok talalkozni!!!Gyere minel tobbet,irj jo sokat,es gondolj a szep kozos tortenesekre!!!

Mindharmotoknak -Julcsinak es Arpinak is nagyon koszonjuk hogy eljottetek tegnap este. :D Olyan jo volt a tudat hogy Ti is ott vagytok!!!Sajnaljuk hogy nem jottetek hatra hozzank a koncert utan,bar biztosan rohanni kellett a babokhoz.De olyan jo lett volna talalkozni,es Denes is csalodott volt,hogy nem ismerhetett meg Titeket :cry:
En viszont lattalak is benneteket.Martit a podiumrol is,aztan az utolso darabra (amikor Denes jatszott)beultem az egyik paholyba es akkor a Julcsiekat is lattam!!! :D
Szoval orulunk ha tetszett a koncert,es meg egyszer koszi a szep sorokat is!!!! :D

Ibolya,

Nem letezik hogy igy kezdo kamaszkent hirtelen ratort a feltekenyseg a lanyotokra es ilyen modon probalja felhivni magara a figyelmet???? :? Hat nem lehet konnyu,de kitartas,csak ugyes legy es ne huzd fel tulsagosan magad,lehet hogy ez a cel.Inkabb beszelgessetek jo sokat,hatha kiderul hogy egeszen mashol van a gubanc.Persze konnyen beszelek,kivulrol mindig nagy okos az ember. :?

Timi!!!

Nagyon gondolok Ratok holnap!!!Ne felj,minden rendben lesz es vegre megszabadul ettol az orok fulfajastol!!Majd jelentkezz,mi ujsag!!!

Edith,
Mi van a kis pocaklakoval??Hopgy tetszett Neki a kirandulas??? :D

Sok puszi mindenkinek
rillisz
 
 


Ibolya, nagyon sajnálom, hogy így érzed magad. Sajnos Enikő valószínüleg belépett a kiskamaszok lázadó korába. Ezt biztos nagyon nehéz lehet megélni. Legalábbis én ezen már jó előre parázok... Az biztos, hogy ilyenkor nagy önfegyelem kell, hogy ne kalapáld el alaposan. Viszont az még nagyobb gáz, hogy nem érzed partnerednek a férjedet. Nem csinálunk egy mamabulit? A múltkori nagyonjól sikerült és ott te is (és még aki jönne) ki tudnád magadból kicsit beszélni a bajokat. Hidd el a múltkorinál is szóba kerültek a pasik és jól kibeszéltük őket. Csak egy olyan időpontot kéne találni, ami jó a legtöbbünknek. Mit szólsz/szóltok?

Andi, puszi Editéknek.

Timi drága. Nagyon szorítok holnap , hogy minden a legnagyobb rendben menjen. Ha holnap felhívod a Mártit megengeded, hogy beírja nekünk, hogy mi van? Tudom, hogy CSAK jó híreket fog mondani, de nagyon aggódok. Neked meg sok erőt kívánok, hogy bátran és erősen végig tudd csinálni. Bíznunk kell benne, hogy ez lesz az utolsó megpróbáltatása annak a kis csöppségnek.

KépKép
kgiulia
 
 


Jucsi,
neked is köszi!Meg is szerettem volna kérni a Mártit,hogy írjon rólunk pár sort holnap!

Zsu,
mi volt a dokinál?
timiban
 
 


Timi!!Küldök nektek gyógypuszit, meg gyorsfelépülős puszit, meg neked kitartáspuszit :wink: :
Kép

Ezt a szivecskét is találtam nektek, tudd, hogy mindenki szorít értetek!!!!:
Kép

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!

Julcsi, az ujjára kapott egy hidrkortizonos kenőcsöt, állítólag allergiás reakció... pont ott??? Na majd meglátjuk.

Tüdeje tiszta, rengeteg a váladék. Köptető orcsepp továbbra is....

Ellenben a szomszéd Zitának kétoldali tüdőgyulladása lett :(

Timi, várjuk a híreket!!!

Ibolya, én is féleg ettől a korszaktól, már előre :( És a mai világban egyre hamarabb kamaszodnak a gyerekek :(

Julcsi, mamabuli nem rossz ötlet :)

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Én benne vagyok a mamataliban, asszem rám férne!!!!
Megrendeltem a koszorút, szerintem csodaszép lesz, a tesóimmal meg apukámmal közösen vesszük.majd lefotózom!!!
Julcsi:mi van a montázsos képpel???Azt mondtad megmutizod????? :shock: Azt vágtad 1x az Árpi fejéhez????????????????????????? :shock: :D

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Timi Drága, nagyon szorítok holnap. Mennyi ideig tart ez a műtét? Ez komoly műtétnek számít? Vagy csak rutin?

Márti, ahogy tudsz valamit azonnal írj!

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Ibolya,Márti
köszönöm a képeket.Nagyon aranyosak!

Barbi,
nem igazán rutin műtét.Vagyis nem ritka,de nem mindenapos!Hát az orrmandula műtétnél komolyabb az biztos.A fül mögötti részt nyitják fel és az ott lévő antrumüreget pucolják ki.Nem tudom pontossan mennyi idő,a Bandi szerint legalább egy óra.(az orrmandula 5 perc volt)

A Bandi azt mondja ne nézzem végig,mert biztos rossz lesz nekem látni ahogy felnyitják azt a részt.
Hát a műtőbe biztos hogy bemegyek,aztán nem hiszem,hogy végig nézem.Ha nem a saját gyerekem lenne,biztos megnézném,mert különben elég látványos műtét.(a párom szerint)
Tudom ez most nektek horrorisztikusan hangzik,de mi másképp látjuk.De most tényleg nem tudom,hogy lelkileg benn bírnák e maradni.

Akkor holnap jelentkezem Mártinál!

Puszi és jó éjt mindenkinek!
timiban
 
 


Sziasztok!

Jaj, Timi, most olvasom, hogy Hanna műtéte holnap lesz. Én is nagyon szorítok nektek, és drukkolok, hogy ez valóban megoldást jelentsen erre az elhúzódó fülgyulladásra.

Márti, öszinte részvétem a nagymamád miatt! Biztos nehéz lehet... (óriási szerencsére a nagyszüleim még élnek, illetve az egyik nagypapám - akit alig ismertem - halt meg sok-sok évvel ezelőtt)

Ibolya - elhiszem, hogy kiakadtál, én is előre félek ezektől a dolgoktól. Furcsa lehet szembesülni azzal, hogy mennyit változik egy gyerek (tavaly kitűnő - most meg nem érdekli a tanulás), és hogy nem egészen érted, mit miért is tesz. Iza jót mondott nagyon, próbálj vele sokat beszélgetni, kettesben lazulós programot csinálni (bár könnyű ezt mondani), hátha jobban beavat ilyen alkalmakkor az élete történéseibe.

Zsu, jobbulást Katának!

Zsuzsi, gyógyulj meg te is! És remélem, hogy a skarlátot megússzátok! Megnéztem neked a skarlát terjedését, ezt írja az okos könyv: váladékkal, levegővel és tárgyakkal is átvihető (azaz érintéses és cseppfertőzéses), DE többnyire csak azok kapják meg akik szorosabb kapcsolatban vannak egy sakrlátos beteggel (egy lakásban, egy légtérben). Akkor fertőz, amikor a tünetek jelentkeznek, és addig, amíg a tünetek észlelhetők. Lappangási idő: 2-5 nap (ritkán 7 nap), tehát 1 héten belül jelentkezik. Az emberek csak mintegy 10%-a kapja el a betegséget, leggyakrabban a 3-8 éves gyerekek.

Zsandi, majd mesélj, hogy sikerült a mai délután.

Barbi - én is kérek halat, ha esetleg nem bírtok a rengeteg zsákmánnyal :) Nálunk após nagy horgászguru.

Julcsi - mamatali ismétcsak jó ötlet. Időpontjavaslat?

Edith, jó volt olvasni a kirándulásbeszámolót! És a tavaly nyári fotók is tök jók!

Samu továbbra is imádnivaló kiscsávó, nagyon sokszor megnevettet minket. Dumagép, legújabb tudománya a köszönés (hellóhellóhelló), kéri a cumisüveget (tetete), stb. Elkezdtett bohóckodni (bujócskázik, kukucskál egyre többet), és jelentkeznek a hisztikorszak első tünetei (rugózik, leül és így nyökög vagy kiabál)... Ez utóbbi persze a kevésbé vicces. Az evésnél is egyre öntudatosabb, ő is kitartóan szeretne próbálkozni az önálló kanalazással, aminek az az eredménye, h minden csupa kaja lesz körülötte, és 3x annyi ideig tart egy étkezés, mint eddig.

No, megyek aludni, jó éjt!

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Évi:de jó volt olvasni a Samu "dolgait" édes kispasi!!!! :wink: Zsombi is olllllyan akaratos, hogy csak na!!!!Azt hiszem most mindannyian ezzel "szenvedünk"!!!!! :roll:

Timi!!!!NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT NEKED!!!!!Rendbe fog jönni a Hanna fülecskéje csak erre gondolj ma!!!!! :lol:

Kép

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Mártikám,
nagyon köszönöm!!!!!

Megyek felkeltem a csajokat.Zsolti már ébren,Hanna 1/4 6 kor kelt,de visszaaludt.Lassan indulnom kell,még az oviban ki kell tennem a nagyokat!
Akkor majd jelentkezem!mégegyszer köszönöm mindenkinek a drukkokat!

Puszi

Timi
timiban
 
 


Jó reggelt! Mire ideültem volna, bejelentkezett anyós, úgyhogy most nem tudok írogatni. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Kriszta ma reggeli tudománya: Dííí-díííí, ami azt jelenti, hyog Gyí, gyí! Megfogta a tréningfelsőmből kilógó madzag két végét, én meg mondtam neki: gyí, te, lovam, gyí, gyí!, amit ő dí, dínek ejt!

Timi, Nagyon boldog névnapot neked! És nagyon várjuk a híreket! :)

Mentem is...

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Zsuzsi, tegnap írtam pü-t. Nem tudom, hogy megkaptad-e valamiért szarakszik a levelezőm.

Timi, nagyon boldog névnapot neked! minden rendben lesz, egyszerűen nem lehet másképp!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szorítok nagyon!!!!!!!!!!!!

Évi, elképzeltem kis táncoló Samut amint hisztizik. Én mosolyogtam rajta, ti biztos nem. Néha Livit is ki szoktam nevetni, olyan látványosan tud szenvedni. Pedig ez nem éppen a helyes nevelés... Időpont? Majd kerítek egy naptárat és kinézem. Habár más is megteheti. Nekem végülis bármelyik jó.

Zsu, allergiás reakció? Hatott a krém? Szebb lett az ujja?

Fúú, mennem kell úgy érzem betermeltek a csajok... :lol:

KépKép
kgiulia
 
 


Sziasztok!

Timikém, nagyon boldog névnapot Neked!
És borzasztóan szurkolok értetek! Komolyan mondom olyan ideges vagyok, mintha én feküdnék kés alá. Csak már túllennétek rajta.

Julcsi, már annyiszor akartam kérdezni, hogy a költözés miatti kicsit megzavarodott csajok megjavultak? Visszaállt a régi rend, hogy újra nyugalomban vagytok?

Barbi
Kép
b_barbie
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?