Sziasztok!
Éjfélre itthon voltunk (még a gyereket is elhoztuk anyuéktól). Gergő ennek ellenére reggel simán ébresztett 6-kor!
Mi meg hullák voltunk, mert már péntekre virradó éjjel sem aludtunk igazán (ez rajtam, gondolom, erősen látszott
).
Hogy ő hogy bírta?
Hát anyuék szerint semmi gond nem volt vele, evett, aludt, randalírozott, de azóta egész nap szopja az ujját, nem csak amikor álmos. Szóval ugyanolyan kis vidám, mint volt, de szerintem egy kicsit megérezte, h. egész nap nem voltunk vele.
Most próbáljuk bepótolni.
A talira visszatérve: Én még annyira maradtam volna, hiszen alig tudtunk beszélgetni, de muszáj volt elindulni, ha haza akartunk érni.
Kikka!
Te a párom számára voltál nagy meglepetés.
Jövünk hazafelé, egyszercsak megszólal: " Te, az a széparcú csaj is PCO-s?" Mondtam neki, h. nem mindenki olyan ronda ragyás, mint én, csak ő pont beleválasztott!
Lafi!
Érdekes, mert a Lafihoz én más arcot képzeltem, az igazi keresztnevedhez viszont mindig ilyen almaarcú vidám csajszit.
Zsizsik, Dimet, Kincs!
Olyan furcsa volt, mintha régóta ismernélek titeket, pedig csak egyszer találkoztunk ezelőtt!
Lecsó!!!
Mert olyan harapósak vagyunk és mindenkit elzavarunk, aki nem tősgyökeres régi motoros!
De lüke vagy! Nyugodtan odajöhettél volna! (Max. én kétszer mutatkoztam volna be.
A többiek már ismerik a rettenetes arc- és névmemóriámat!
)
Mniki!
Párodnál tenyésztés és antibiotikumrezisztencia vizsgálat volt már? Milyen antibiotikumokat kapott eddig?
Apple!
Kitartás! Remélem nem kell sokáig várnotok. Jó, h. a párod is eljött!
Csakegy!
Lilla is jól tud időzíteni. De annyira aranyos volt. Párod viszont kitartóan hallgatta az előadásokat.
Az enyém is, de speciel a tejszínes-fagyis dologról mélyen hallgatott!
Almodo!
Nagyon tutik a cd-k. Pontosan ezt a H. J.-ot szerettem volna és a Zeneovi is nagyon aranyos. Most jöttem rá, h. mennyi ovisdalra emlékszem (a tekeredik a kígyó különösen tuti!
). Lehet, h. előbb-utóbb még énekelni is fogok????
Kisegér!
Nagyon aranyos a kisfiad, nem is gondoltam, h. így szalad az idő!
Kandika, Kavics!
Veletek különösen nagyon szerettem volna beszélgetni és nagyon sajnálom, h. nem jöttetek el!!!!!!!
Norka!
Még sok ilyen talit szeretnék, egyre gyarapodó gyerekszobával!
De szerintem te most pihenj egy kicsit, megérdemled!