Új privát üzeneted érkezett!

Edith, én ugyan így állok az Ádámmal. Délelőtt már nem tudom lenyomni aludni, legkorábban csak 12-kor. De akkor meg felkel 1 1/2 óra után. Persze ez nem elég neki egész napra, viszont délután szintén nem bírom már elaltatni. Kész rémálom.
Ha aludna mondjuk 2 2-1/2 órát akkor már boldog lennék és ő is jobban bírná a napot.

Évi, csak pihengess, a takarítás megvár. Sajnos.

Mi is volt még a másik oldalon?

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Sikerült mindenhol felporszívóznom és felmosnom,és még a lányomat és az osztálytársát is sikerült időben elhoznom. :lol: :lol: .Főztem is egy kicsit /tényleg kicsit mert csak a Gerinek /

Andi-karácsonyfa díszek megmenekültek?

Edith-ne izgulj,a Geri ugyanezt csinálja alvás fronton.Kell nekik egy jó hét mire sikerül átszokni az 1x alvásra.
A legnagyobb "gondot" ott látom nálunk hogy hiába csak 1 1/2 órát alszik napközben,du.már mire újra elálmosodik addigra már 6 óra van,akkor meg már én nem engedem elaludni.Kb 3 napig nagyon jól aludt,reggel 1/2 8-körül ébredt,délben ebéd ,majd utánna 2- 2 1/2 óra alvás,volt ugy,hogy majdnem fél 4-kor kelt ,igy kibirta simán este 1/2 9-ig.De tegnap csak másfél órát aludt,ezért este már 3/4 8-kor aludt,persze reggel már fél 7--kor kukorékolt és 1/4 12-kor már aludt / kb 2 órát sikerült lehúznia/.Szóval ez egy ilyen ördögi kör,és látom hogy a Barbi is ezzel kínlódik.

Timi-érdekesek ezek a gyerköcök.Én is többször jártam már ugy,hogy a máskor nagyon izlett kaja most nem kellett neki./kelkáp.fözi/.

ahh,na megint mennem kell,a Geri nagyon nem bír magával.Mióta ilyen jól tud menni,állandóan hozza a cípőjét hogy menjünk sétálni.
bibolya
 
 


Évi:akkor jó délelőttötök volt, Samu művelődött kicsit, próbálta a sport eszközöket, hogy behozza a lemaradást :wink: , átválogatta a cipőket és végül enyhe célzással kiakart menni, odavitte a cipődet!!!
Zsombinak a konyhaszekrény mostanában a favorit , már írtam, hogy előhalássza a kézimixert vagy a kávédarálót és megsétáltatja.Vagy Szonival kipakolják a konzerveket a spejzből és azzal játszanak!!!! :wink: Ja meg néha mennek babakocsistól az orvoshoz ez a Szoni heppje, de Zsombi is együttműködik, néha meg csak úgy a könyveket rámolja át.

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 

 
 

Marti!!!

Hozzank kuldhetned a Zsombit konyhaszekrenyt is ramolni es konyvespolcot is.Ugyanis nekunk termeszetesen fel sem tunt :roll: ,de Denes unokatesojaek HUavetkor figyelmeztettek minket hogy le fog szakadni az IKEA-s konyvespolc.Mar teljesen balra dolt,mivel voltam olyan langesz es az osszes muveszeti konyvet amelyek ugye nem kis meretukrol hiresek es a regi nagylemezeket is idepkoltam. :? Ezeket a polcokat meg persze nem ilyen meretes,sulyos konyvekhez talaltak ki.Na gyorsan leramoltam es azota is a konyvek a polc elott varakoznak az atcsoportositasra. :oops:
Szoval kuldheted a fiatalurat :D
rillisz
 
 


Iza:oké küldöm fénypostán!!!!! :wink: Szívesen segítene az biztos.
És az nem gond ha nehezebb, múltkor a fúrógépet is felemelte :shock: , meg apa egy kezes súlyzóját is :shock: :shock: , megoldjuk!!!!! :lol:

JULCSI TE EZT MA NE OLVASD EL!!!!!MAJD HOLNAP!!!!Olyan jó kis virsli salátát csináltam -90 napos fogyis oldalról nyomtattam ki még múltkor-nagggyon jól laktam tőle!!!! 8)

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Na, pakolászásban mi is a toppon vagyunk.

Itt épp a kutya kosarában ücsörög
Kép


Itt pedig már a konyhaszekrényt pakolja
Kép

Kép

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Ennyi szorgalmas ficko egy topicban!!! :shock: Ezt nevezem!!
Tunderi a szep szemud Barbi!!!!Es rengeteget fejlodik,micsoda combon ules a 2. kepen!!!Amig jartam tornara Annahoz,ez volt az egyik remalom gyakorlat.Legalabbis nekem.Annyival kenyelmesebb feneken ulni begorbitett hattal :lol: Na ezzel sem lesz gondja Adamodnak!!!

Martikam!!Biztosan tobb ezerszer leirtad mar a pizzad receptjet,megtenned meg egyszer a kedvemert?Ill.Denes kedveert,mert felsohajtott amikor meglatta a fotot. :oops: En ilyet nem tudok :oops: De majd ezutan Toled megtanulom.Na puszi mindenkinek. :D
rillisz
 
 


Jó reggelt!

Úgy látszik, Kriszta "igazi" csaj, a konyhában csak azt tudja, hoyg hol az ajtó! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (Arra mondják, aki abszolút nem tud főzni meg ilyesmi.) Dehát sebaj, úgy látszik, a mostani srácok sokkal háziasabbak, tehát meg fog élni ő is valahogy! :D :D :D :D :D :D :P :P :P :P :P :P :P JAjj, mit beszélek, 'sze lángost már tud sütni, azt be is bizonyította! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Csak azért mndom ezt, mert bár nagyon érdekes a szekrény (érdekes, hoyg épp az, ahol a porcelán-üveg dolgok vannak, véletlenül sem a plasztikos-inoxedényes) és próbálkozik a bizonyos dolgok kicsempészésével, még nem okozott balesetet. Mondjuk én sem vagyok árs ebben, és annál a szekrénynél, ha Kriszta is mellettem van, befőttesgumivel összekötöm a két ajtót, így pedig nem tudja kinyitni. :oops: :oops: :oops: Pedig direkt csináltam neki olyan helyet egy kisszekrényben, ahol kedvére pakolászhat, de az mégsem tetszik. Hát, mi így vagyunk vele.

A tegnapi alvás jól sikerült, bár korántsem a terveim szerint. Kb. 3/4 12-kor aludt el, és negyed 2-kor már megébredt. Aztán egészen estig csak kint voltunk, sétáltunk és olyan 3/4 5-től fél 6-ig még szunyókált egyet a babakocsiban. Így fél 9-kor program szerint le lehetett fektetni.

Ibolya, írtad, hoyg 6-kor már nem engeded aludni. Ez nekem is logikus, de érdekes módon, már kisebb korában azt figyeltem meg Krisztánál, ha esti alvás előtt akár kevéssel is alszik egy jót, az éjszakája sokkal nyugiodtabb, mint amikor kidől este. Még most is van olyan, hyog 8-kor!!!! én ébresztem, még játzik egy keveset, vacsizik, esetleg fürcsi, majd a tápszer és 9- fél 10-kor ismét alszik.
Jaj, a tegnapi alvással kapcsolatban még annyit, hoyg annyi haladás történt, hogy délben, ahogy letettem, egy mukk nélkül elaldut, este pedig csak egyszer kellett kibújnom a kádból, hogy visszaadjam a kiesett cumiját, :roll: :roll: :roll: különben ismét hang nélkül aludt el.

Nekünk azóta sem működik a kamera, vissza kell vinnünk, hoyg megnézzék, mi a baja.

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


árs= társ A többi hiba miatt azért érthető a szöveg. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Évi, örülök, hoyg nem búcsúzkodni akartál! :) Akkor gyere, amikor tudsz, természetesen! :)
Krisztának nem mondhatnám, hoyg van olyan kedvenc játéka, ami nagyon leköti. Pillanatnyilag a párnák léptek elő kedvencekké, van vagy 3 is, amit kedvére hurcolászhat. Meg is teszi, viszi, ledobja, popsiját az égnek tartva ráfekszik, szóval nagyon édi, mindenesetre. Aztán van úgy, hoyg napokig nem játszik a játékaival, amik a zsákokban vannak, majd ha meghozom a kedvét a zsákjaihoz, leül és kipakolássza őket. Ilyenkor is mindig talál valami rég elfelejtett kedvencet, amíg meg nem unja ismét.

Barbi, nagyon tündéri kicsi szépszeműd! Látszik, hogy nagy hozzáértéssel végzi a dolgát. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (Kriszta már tátá-zik a szobájában, kíváncsi vagyok, hogy húzzuk ki délig a nemalvást.)
Érezzétek jól magatokat a Balatonon! Vagy már el is mentetek? :o

De gondolom, nem sokan és nem sűrűn lesztek ezen a hétvégén, mert mindenki kihasználja a csavargásra. Mi hétfőn-kedden megyünk valahová! :)

Mindenkinek gyönyörű, napsütéses, betegségmentes (meg minden) hétvégét kívánok! :) :) :) Hogy majd legkésőbb szerdán mindenki frissen, üdén, kipihenten jelentkezzék! :) :P

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Ja, Barbi, annak a hatalmas vázának hogyan sikerül még épnek lennie??????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Vagy jól látom, hogy a nyakánál van egy repedés? Az az Ádám műve? :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

NA, most már megyek, mert megtöltöm az oldalt! :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Én vagyok...apa elment melózni :( apósom sincs itthon, de legalább anyóskám nem dolgozik ma!!!!Én már ennek is nagyon tudok örülni!!!! :wink:

Barbi:nagyon "kisbetyár" a fiacskád is, nade így kell ezt csinálni!!!!
Végre van lehetősége garázdálodni, naná, hogy nem hagy unatkozni!!!!! :lol:

Tegnap a fiam is csak 1x alidt, 2 órát aztán délután már nem raktuk le, így már 8kor szundizott!!!! 8) Délutánra azért elég zizi lett, de lementünk még sétálni, így kibírta alvás nélkül.Ma 5kor fészkelődött, apa átreptette hozzám és 6 után ébredt ahogy szokott!!!Bár nyugatlan éjszakája volt, lehet hogy a foga :? , mert az 5-dik múltkor ugyebár kijött szerintem jön a 6-dik is a másik oldalon.

Ééééééééééééééééés holnap lehet hogy jönnek hozzánk a Julcsiék!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Már nagyon várom!!!!
Tényleg Julcsikám túlélted a víznapot????? :shock: :shock: :shock: :shock:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!

Edith, az Ádámmal is így volt mikor még nagyon baba volt, hogy akár az éjszakai alvás előtt is képes volt kicsit (1/2 órát) aludni. És utána simán elaludt újra. De most hiába látom, hogy fáradt, nem alszik.
Tegnap 1 1/2 órát aludt, ettől teljesen zizi volt estére. 3/4 7-kor már fürödtünk. Viszont cserébe 1/2 7-kor kelt reggel.

A vázának története van. Valaki kapta volna, csak összetörték. Az István elhozta, hogy megragasztja, nálunk a házban elfér. (akkor költöztünk). Szépen lefestettük. Csakhogy azóta rájöttünk, hogy nálunk már ennek nincs helye, ja, és szépen lassan letört a 2 füle, és a nyakának is nekidőlt a Norbi (az István fia). De az Ádámnak ez az egyik kedvence, állandóan feláll mellette.
Most arra várok, hogy lomtalanítás legyen és repül a váza.

Balcsira csak holnap megyünk, ma meg holnap még dolgozik az István. Így is örültem, hogy a 4 napból legalább kettőt itthon lesz. Mondjuk nem volt nehéz rávenni, a telek előtt van egy patak, a papa telefonált, hogy tele van hallal. És mivel az István imád horgászni, így rögtön csinált magának 2 szabadnapot.
Talán holnap 12 körül indulunk.

Futok, ha jól hallom a csattogásból, az Ádám éppen a WC felé vette az irányt.

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Csajok!

Én már annyiszor le akartam írni, miért szeretem ezt a kis létszámú topicot.
Lehet, hogy hülye példával kezdem, de ez világítja meg legjobban a lényeget. Ha ezzel a topiccal végeztem, olvasni szoktam még egyet. Itt igen sokan vannak, néha úgy érzem, boldog boldogtalan csatlakozik oda. Kb. Két hete jelezte az egyik anyuka, hogy hosszú ideje rosszul van gyermeke. Arcüreggyulladás lett a vége, és a tüdőgyuszi is esélyes volt. Leírta a gyógyszereket, mit kell ennie a manónak, azóta nem jelentkezett. Ez kb. két hete volt. Szerintem sanszos lehetett a kórház is. Azt hiszitek, megkérdezte valaki, hogy mi van a kiskölökkel azóta? Bár az utolsó három napot nem olvastam el. Bezzeg mikor nem jött meg az anyukának a menszesze (babát szeretnének), naponta többször is megkérdezték tőle a teszt eredményt. Azt gondolom, nálunk ilyen elő nem fordulhatna. Ez bizonyítja, mennyire felszines egy banda. Bocsi a kirohanásért, de ANNYIRA kikívánkozott belőlem.

Márti!

Tarts ki, majdcsak eltelik a nap valahogy. Hogy sikerült a tegnap mosás?

Barbi!

Annyira aranyos Ádám, látom te sem unatkozol. Ha elindul, még rosszabb lesz a helyzet. Kipróbáltam a foly. szappant, nekem tetszett az állaga és az illata is. A hidratáló krémről van tapasztalatod?

Edith! Jó csavargást kívánok! Vigyázz magatokra!

Puszi/Edit

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Edit:kösz a kérdést :lol: , még mindíg tart, mert apósom tegnap este permetezte a fákat így nem akartam az erkélyre teregetni!!!
Kispasim meg már fél 10-kor elaludt :shock: , biztos még a tegnapot piheni ki!!!!

Az én meglátásom erről a topikról, hogy beszélgetünk életszagú, komoly dolgokról és ami nem mellékes, hogy nagyon őszintén!!!!És ez nagyon jó!!!!
Már nézegettem tegnap, hogy holnaphoz 1 hónapra lesz, hogy megnyitottam és ez nagyon jó döntés volt, persze nem vagyunk sokan, de ez nem is baj...ha valakinek gondja van itt mindíg vígaszra talál :wink: !!!

Mindenkinek jó pihenést, lazulást erre a pár napra!!!! 8)

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Bevittem a kiscsávót, hátha alszik. Mivel elég korán kelt, már mindenért nyafizik olyan álmos. De a hangokból ítélve eszében sincs aludni. Hogy lehetne elmagyarázni neki, hogyha álmos akkor aludjon?

Edit, nekem is tetszik a szappan, csak nem látom, hogy használna az ekcémájára. Minden esetre sokkal egészségesebb mint az agyonillatosított babaszappan.
A krémről nem tudok nyilatkozni. Azt még nem használtuk. De a fogkrémet igen, az nagyon jó mindenféle fogíny vérzésre, gyulladásra.

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Mire befejeztem a hsz. és elküldtem addigra elaludt. Siker!

Mártikám, akkor most egy rövid ideig fél üzemmódban vagy? Vagy a Szonó a mamánál?

Jajj, Edit, azt elfelejtettem, hogy én a szappannal mosom az Ádám haját is. Ugyan ez, ha belemegy a szemébe csípi, de sokkal jobb mint a sampon. Úgyhogy nagyon óvatosan öblítem le.

Megyek, írom a listát, hogy mit vigyünk holnap és még eszembe jutott egy-két dolog.

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Barbikám:bizony csak a félkapacitásom van kihasználva, a kiscsajt már 8 előtt le kellett vinnünk!!!! :lol: Most meg itt garázdálkodok, mert nincs teendőm!!!! :oops: :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!

Barbi: nagyon jó a sorozat Ádámról. Tényleg nagyon szépen ül, és ez a pakolás haláli. A Szandi is mostanában kezdi felfedezni a lakást. Egyelőre, a könyveimet falja. Szó szerint. Megrágja, kitépi a lapokat. :?
Tegnap a gyógyszertárban megkérdeztem a Calciumot azt mondták semmi különbség nincs, csak ahogy Edith is írta a Sandos cég gyártja az egyiket.
Suzy meg lett nyírva? Vagy amúgy is ilyen rövidszőrű?

Ekcémára, száraz bőrre már akartam írni, én amikor vettem a koszmó elleni sampont (BABE gyógyszertárban kapható 1700 Ft körül volt) akkor ajánlottak egy fürdetőt is kifejezetten száraz bőrre van. Én nem vettem, de lehet egy próbát megérne.

Évi: a Szandinak most a sűtifaló formabedobó a kedvence. Képes fél órát is játszani vele, csak sajna fogni kell neki, mert egyedül még nem találja meg mit hova kell berakni. De ha megmutatom mindig beletalál. Ilyenkor olyan édes, látszik milyen sikerélmény neki. Néha még meg is tapsolja magát.
A másik nagy kedvenc a járássegítő kismotor, tologatja föl-le, aztán amikor elér a falhoz üvölt, hogy fordítsam meg.

Julcsi: hogy bírtad a víznapot?

Márti: hol találtad a virslis receptet? Ma hús napom van, kéne valami ötlet.

Képzeljétek a Szandi már tudja kérni a teáját, igaz tejnek mondja, de legalább már szól, ha szomjas.

Mi most gyerek nélkül vagyunk. Tegnap anyós vigyázott rá délután, amíg elmentünk nagybevásárlásra. Délután meg hívott a sógornőm, hogy had aludjon náluk. Kaptam az alkalmon, mert már napok óta nem alszunk. De végre kibújt a 4. foga.
Szégyellem bevallani, de ma 11-ig fel se ébredtem. :oops:

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78
 
 


Zsuzsi, köszi, hogy megkérdezted a Calciumot. Akkor most nyugodt vagyok, mert nálunk általában csak a Sandoz van itthon. (azt iszom az allergiámra)

Igen a Susy fodrásznál volt, teljes generálon. Muszáj volt, annyira béna szőre volt. Igazából kis kopinyó volt, most levágattam rövidre, hátha erősödik.

11-ig aludtál? Hát, ezért most nem annyira szeretlek. :lol:
(Gratula a 4. fogacskához.)

Az előbb elkiabáltam az alvást. Ez a rohadt dög Susy fél óra múlva felkeltette, mert az ablak alatt ugatott. Hát hol máshol! :evil:

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Zsuzsi itt:
http://90naposdieta.uw.hu/recipe.php?&recipeid=217

11-ig???? :shock: :shock: :shock: Helyettem is aludhatnál 1-2 órát!!!! :wink: :lol: :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


MÉG ÉLEK!!! Túléltem az első víznapot. Igazából azt hittem nehezebb lesz, de ha éhségre iszol valóban eltelít. Ittam 1,5 L gyógyteát, és kb. egy liter vizet. Szerintem még sohasem ittam ennyit egy nap. Alapból nagyon keveset szoktam inni. De büszke vagyok magamra, mert csakazértis végigcsináltam.

Barbi, nekem a kutyakosárba csücsörgő Ádám tetszik a legjobban. És annyira büszke vagyok rád(/rátok) és Ádámra. Emlékszem mennyire későn kezdett el mászni meg ilyenek és most meg annyira gyorsan behozta a lemaradást. Ezt a rámolásból is látom. Szóval nagyon ügyes kicsi fiú, nyomj egy nagy csókot a kis szöszke fejére. (Ezen az érzésen - hogy milyen ügyes kisfiú - most tökre elérzékenyültem. Nagyon örülök, hogy ilyen ügyes gyereket tudtatok összehozni!!!)
Holnapra pedig jó utat, érezzétek jól magatokat. És ne vidd az összes ruhásszekrényt... (én azt szoktam Árpi örömére) :lol: :lol: :lol:

Zsuzsi, alvás 11-ig. :shock: Így azért ki lehet bírni... :lol: Most elgondolkoztam, hogy én is kiadom a csajokat albérletbe. Amúgy a mindmeggetés oldalon nagyon tuti kajákat találsz. Le van bontva napokra (fehérje, keményítő, stb.) Hoyg bírod amúgy a diétát?

Edit, Barbi, az a mosdókrém amit a doki ír fel receptre nem jó az ekcémára? Ez van a tubusra írva: unguentum hydrophilicum... Mi ezt használjuk újszülöttkoruk óta a mai napig, mert Livi nem bírja a fürdetőket (Gabi, J&J és társai). A dokitok nem tud fürdetőt és ilyen szereket felírni? Hiszen indokolt is lenne. Mondjuk azt nem tudom, hogy árban mekkorák a különbségek.

Erről a topikról. Én azért szeretem ezt a csapatot, mert kis létszáma miatt szinte majd mindenki személyesen ismeri egymást. (Oké, Edith-ék majd egyik nyáron erre jönnek nyaralni, majd ha a LEGksisebb is elég nagy lesz. Ibolyáék meg ott lesznek a kövi talin.) Ha itt valakinek problémája van, a többi topikos is a sajátjának érzi. Ha valaki nagyon kivan valami miatt, a többi topikos aggódik, segíteni akar. De mindenki. Ezt én olyan kis családi topiknak érzem. És nagyon szeretem. Szóval Márti, - ezt már mondtam ugyan - de nagyon jó hogy megnyitottad a topikot. Mondjuk a "tápos topik" név helyett lehetett volna "bolond tyúkok" vagy valami ilyesmi a témája. (Árpi most javított ki, hogy akkor ő nem írhatna ide.) De ha már egyszer így alakult, akkor ennek így kellett lennie.

Márti, holnap megyünk! Már várom.

KépKép
kgiulia
 
 


Sziasztok!

Na, én vagyok most az ügyeletes hulla. Ebéd után az volt a szándék, hoyg mindenki lefekszik audni. A szándék meg is történt, de van itt a családban egy kis egyéves éppen múlt gézengúz, aki bizonyos terveket jól át tud húzni. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ja, és képzeljétek, Krisztának hívják! :D :D :D :D :D Egy ideig csendben volt, majd amikor már én is az álom határán voltam, úgy gondolta, hoyg jobb, ha most kiejti a cumiját. amikor bejöttem hozzá, éreztem, hogy "gáz" van, nos ezzel neki is nekem is kiszökött minden álom a szememből. :P :P :P :P :P Nemsokára ébresztjük Istvánt, mert megyünk egy focimeccsre. Alig várom, legalább kimozdulunk.

Ma déélelőtt-délben ajándék-mikrót voltunk venni a sógornőmnek. (anyósék és jómagunk közös ajándéka)
Hát, nem tudom, Krisztát egy vékony harisnyába és rövidujjú blúzba- rövidnadrágba öltöztettem, mégis úgy leizzadt a kocsiban, mint egy ló. Klímánk persze, nincs, de lehet, hoyg jobb is. Szörnyű, hogy április létére ilyen dög melegek vannak. Mi lesz még nyáron! :roll: :roll: :roll:

Topik: az egyik legjobb dolog, ami ért az utóbbi néhány hónapban. :) Ti már elmondtatok mindent róla, és egyet is értek az elmondottakkal. Mindenesetre, örülök, hogy közétek tartozom. És természetesen abban is bízom, hogy egyszer személyesen is megösmerek mindenkit! :) :D :D :D

Na, asszem itt az ébresztő ideje. Kellemes délutánt mindenkinek! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Na kipurcantam :roll: , a drágáim most dőltek ki..Szonó fél 9kor jött fel, délután 3 órát aludt a mamáéknál :shock: , Zsombi után mászkáltam egész délután én már tök kész voltam , de töpörtyűk nem!!!Persze ilyet is csak külön az én tiszteletemre művelnek!!!!
Bár Zsombi lehet hogy érezte mi lesz a nap végén, mert sokszor megölelgetett :shock: :shock: :shock: ilyet nem szokott csinálni!!!! :wink:
Na megyek, ma este engem sem kell majd altatni!!!! 8)

Zsuzsi:végre akkor kibújt ez a fog is!!!!És nagyon ügyi a lánykád, hogy tud inni kérni,Zsombi csak elmarja az üveget, ha meg kifogy balhézik!!!! :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Jajajajajajaja boldog hófordulót a Kántor lányoknak...azt hiszem most, hogy a legfiatalabb(egyenlőre :lol: ) topikbaba is 2 nap múlva 1 éves lesz...ezek a hófordulós köszöntések már elavultak!!!! :lol: Legközelebb a Hanna baba másfélévességét köszöntsük szerintem!!!No ezt jól megaszontam!!!!Lépek...joccakát!!!! :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!

Ma kirándultunk egy jó nagyot Pilisvörösvár környékén, a dolomitoknál.
Samu a hátihordozóban aludt kb fél órát, aztán pedig egy pihenőnél még egy órát. Gyönyörűen sütött a nap, csodás volt a táj, szép dolgokat láttunk. Aztán kertpartyztunk. Voltunk néhányan, bár gyerek Samun kivül nem jött.
Ő is kidőlt ma jó korán, már 8-kor teljesen szétesett... És alig 8 után már aludt is.
Aztán - Barbiékhoz hasonlóan - holnap mi is ellépünk a városból, de nem a Balcsira (bár azt is bírnám), hanem haza, Baracsra. Anyumék most nincsenek otthon (hosszúhétvégéznek), de öcsémék jönnek.

Zsuzsi, nagyon jól hangzik ez a 11-ig alvás, és Szandi újabb foga is.

Márti, azért ma neked is jó dolgod volt alapvetően, az tök jó, hogy ilyen nagyon közel vannak anyósodék, és úgy látom, hogy Szoni nagyon szeret ott lenni.

Andi, képzeld, mégiscsak sikerült - az előbb tök fáradt aggyal nekiálltam a tutajos feladványnak, és talán mégiscsak bekerülnék ahhoz a japán céghez :) (nem volt evidens...)

Edith, sajnálom a déli (nem)alvást, hiába no, nem robotokból vannak ezek a gyerekek... Itt is borzasztóan meleg volt ma.

Julcsi, gratula a víznaphoz! És holnapra jó Mártizást! :)
Jó éjt mindenkinek!

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Sziasztok!

A Kántor ikreknek én is boldog hófordulót kívánok!

Julcsi: nagyon ügyi vagy a víznappal, én már a gyümi napon is éhen halok, nem is tudom hogy fogom kibírni.
Köszi a levelet nagyon jóleset.

Márti: ma a Szandi is hozzám vágta az üveget amikor úgy adtam oda neki, hogy már csak egy korty volt benne. :lol:

Barbi: irigykedem a Balcsi miatt, én is szívesen mennék már Taksonyba, de sajnos az idén még nem volt meg a nagytakarítás, de remélem a jövő héten sikerül megcsinálni és akkor már mi is mehetünk.

Évi: olyan jól hangzik, hogy ennyit kirándultok. Nekünk is van háti hordozónk, valakitől örököltük, de én egy lusta dög vagyok. :oops: Esélyét sem látom, hogy valaha is vállalkozzak egy túrára.

Még nincsenek fent a képek a nővéremékről, de rakok ide egyet.

Kép

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78
 
 


Sziasztok!!!!

Iszonyu faradt vagyok,de azert gyorsan bekukkantottam.
Es a topicrol tudjatok ugyis mit gondolok.
Nagyon orulok hogy azon az augusztus 13-an valami furcsa veletlen folytan pontosan hozzatok keveredtem. :D
Most megyek mert mindjart bogni fogok,es akkor megint lehet majd velem foglalkozni,meg a lelkemmel. :oops:
Szoval,nagyon koszonom hogy ilyen klasszak vagytok. :D

Jo ejt mindenkinek:Kakukktojas(vagy lehet hogy igaz,hogy megsem az?)
rillisz
 
 


Ahhoz képest, hogy későn feküdtem le, már 5 óta ébren vagyok!!!! :?

Évi:nagyon jó olvasni , hogy mekkorákat túráztok!!!!Én múltkor már abba is majdnem kipurcantam, hogy a tanácsadásra lementünk a 2 manóval gyalog!!!!Mentségemre legyen mondva, hogy nagyon meredek ez a Zólyomi út és felfele a Zsombi a nyakamban volt!!!! :lol:
Na igen először nem akartam ideköltözni anyósékhoz, de így lett és nem bántam meg!!!!Olyan jó, hogy ennyire szertik a gyerekeket és nagy türelemmel és odafigyeléssel játszanak velük.Nagy-nagy segítség, egyedül nagyon nehezek lennének ezek a Rolandnélküli napok!!!! :roll: :(

Zsuzsi:tarts ki!!!Majd a víznapodon erősen támogatunk lelkileg!!!! :wink:
Nagyon csinos a nővéred :shock: , 2 gyerek után, nem semmi!!!!!
Én ilyenkor mindíg elszégyellem magam, hogy én meg milyen bálna vagyok :oops: , de ez azért genetikai dolgo is.......UGYE???????? :roll:
A Szandi is ugyanilyen bályos kis tündér mint a Nini!!!!!Nagyon hasonlítanak egymásra!!!!

Iza drágám!!!!Majd jön az Edith aztán tényleg jól fenékbe billent!!!!!(ezen múltkor jót mosolyogtam Edithkém :lol: :lol: :lol: :lol: )
Nem vagy kakukktojás, valahogy idekeveredtél......................MINDEN ÚGY JÓ AHOGY TÖRTÉNIK!!!!
AZ hogy még nincs babátok nem jelent semmit, mert hamarosan LESZ és szerintem beszélhetek mindenki nevében:HOGY ALIG VÁRJUK!!!!!Addig meg irogass pihenés képpen, lazulgass itt velünk...nekem nagyon sokat jelent, hogy visszajöttél!!!! 8) :wink:

Edith:jó csavargást mára és holnapra, érezzétek jól magatokat!!!!

Barbikám:ti is lazulajtok egyet, naptejet vigyél a drágádnak víz mellett még jobban fog a nap!!!!Istvánnak jó horgászást és sok halat kívánok!!!!!

Edit:na jobb lett a Barnus szeme????Remélem megnyugodott, hogy nem marad örökre így!!!! :roll: Szegénykém!!!!
Nem is kérdezek rá Virágra TUTI, hogy jól van és holnap utánra arra a 4 napra nagyon jó pihenést nketek is!!!!És jó találkozást a Zsandiékkal!!!!! :lol:

Ibolya:gondolom Ti is csavarogtok, nektek is kellemes időtöltést kívánok!!!!

Zsandi:remélem minden rendben és azért nem bírsz jönni, mert ahogy a Julcsi mondta a 2 manód 3 felé szalad!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsu:Meggyógyultatok már remélem!!!!! :roll:
Írhatnál magatokról!!!!! :wink:

Julcsikám:ti meg gyertek, szeretettel várunk titeket!!!! :wink:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Jó reggelt!

Kriszta is 3/4 7-től fenn van, és eddig csendben volt, most viszont már elég gyakran mámá-zik (ez én vagyok.) Sokszor sírt az éjjel, fél 5-kor!!! megetettem, mert az este nem volt rendes vacsi, csk tápszer, így éhes volt.
Én nem vagyok valami jól, ma éjjel, amikor egyszer kipattantam az ágyból, akkorát nyilallt az alhasam, hoyg megijedtem. Most is olyan tompa nyomásfélét (mert nem fájdalom) érzek az alhasamban, derekamban, mintha meg akarna jönni. Nem is gubbasztok itt sokat, megyek, és ha Kriszta is úgy gondolja, még pihenek egy kicsit.
Nem tudom, merjünk-e elindulni kirándulni? Túrákra különben sem vállalkoznék, de azért a friss hegyi levegő, lehet, hoyg jót tenne!

Julcsi, Márti, jó talizást mára. Aztán kölcsönösen sírjátok ki magatokat egymás vállán a fogyival kapcsolatban. :wink: :wink: :wink: :P :P :P

Zsuzsi, tényleg nagyon csini a nővéred. Két gyereke van? eddig csak a Niniről tudtam. :oops:
A fotón pedig igazán jól néznek ki mindketten! :) Gratulálok nekeik még egyszer!
Szandinak gratulálok a fogacskához!
És mivel nem tudom, hoyg holnap itthon leszünk-e, szeretnék inkább előre
NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNNI A LEGKISEBB TOPIKLAKÓNAK!!!!!!!!!
Kép .

Puszi mindenkinek! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Edith:vigyázz magatokra , pihengess!!!!Nem tudom mitől lehetett, de ne ugrándozz, ha nem feltétlenül szükséges!!!!! :roll:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Edith!

Ha nem lennél várandós, nem kellene most megjönnie? Nekem mindkét terhességnél az elején ugyanígy fájt a hasam, mikor menstruáltam volna. Nyugodj meg és lazíts, nem lesz gond!!!

Márti!

De korán toppon vagy már! Én alig látok ki a fejemből. Virág este olyan nyűgös volt, hogy majdnem lehidaltam.
Barnus szeme sokat javult, már csak néha vakarja. Ma Anyunál aludt, annyira készült a hétvégi ott alvásra.
És annyira várja Alsópáhokot, hogy csuda. Megmutattam neki a honlapot, azóta csak azt hajtja, hányat kell aludni. Kíváncsi leszek Virágra, még soha nem aludt idegen helyen.

Andi! Régen hallottunk Rólatok!

Zsuzsi!

Szerintem Te a nővéreddel is nagyon hasonlítotok egymásra. Igazi csinik!

A 15. fog, ez a jobb alsó szemfog szerintem már csak pár nap és megjelenik.

Puszi/Edit

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Sziasztok!

Edith: egyetértek Edittel, a terhesség alatt nekem is a mensi idején voltak görcsök. De nem lesz gond, ha tudsz azért pihiz is.

Edit: 15. fog?!?!? Hú az nem semmi. Drukkolok, hogy könnyen áttörjön.

Márti: persze a nővérem a Gabó születése előtt is vékony volt, de azért ő sem így nézett ki a Nini után. Azt meg amiért ennyire lefogyott, szerintem nem irigyled. Most az a baj, hogy már túl vékony, bár most kezd helyrejönni lelkileg, és végre eszik is rendesen.

Zsu: tényleg merre jártok? Remélem már mindenki meggyógyult.

Kérdés: tegnap azt mondta a sógornőm, hogy keresztelőn a babának fehérbe kell lenni. :shock: Ez tényleg így van, mert én már vettem neki egy rózsaszín csodát.

Itt egy kép a nővérem két gyerekéről. A Gabó amúgy a keresztfiam is 9. éves, csak sajna keveset találkozunk, mert versenyszerűen judózik. Mindennap edzése van, hétvégén meg versenyek.

Kép

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78
 
 


Sziasztok Drágáim!

Gyorsan beköszönök, dél körül indulunk.
Julcsikám, jelentem a ruhásszekrény bepakolva. :lol: :wink:
(De nem is nekünk, inkább az Ádámnak) Tavaly mikor mentünk nyaralni meg is jegyezte az István, hogy egy induri-pinduri manóval vagyunk többen, és a cuccunk 5x annyi.

Zsuzsi, szerintem a Szandinak sokkal szepp a szeme, mint a Nininek. Neki olyan hatalmas és gyönyörű kék!!!

A gyönyörűségnek nagyon-nagyon boldog születésnapot kívánunk, anyukájának millió puszit!

Most csak ennyi, úgy hallom megjött az István, úgyhogy indulunk.

Vigyázzatok magatokra.
Millió puszi

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Zsuzsi:persze nem irigylem a nővéredet ezért a lelki válságért, meg mindenért :oops: , de vannak olyan nők akik semmit sem tesznek és szülés után nagyon jól néznek ki!!!Ez volt a mondanóm lényege, sajnálom, ha megbántottalak!!!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Márti: dehogy bántottál meg :wink: , csak azért írtam, hogy ne érezd magad rosszul, hogy te nem így nézel ki. Ő sem tudott eddig annyira visszafogyni, mint amilyen volt.
Persze vannak, akiknek simán lemegy minden. Ilyen az ikres barátnőm. 6 héttel a szülés után már a régi farmerájában járt. Szoktam is mondani neki, milyen undorító, hogy ilyen génjei vannak. Ráadásul állandóan eszik, mégis tök vékony. :shock:

Köszönjük a szülinapi jókivánságokat, ma kezdjük is a bulizást. Jönnek a szüleim, meg a nővéremék. Most megyek is mert valami ebédet még össze kéne dobni.

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78
 
 


Sziasztok!!! :D

Mindenkinek napsuteses lazulos szep napokat!!!!

Marti,Julcsi erezzetek jol magatokat,biztosan szuper lesz.Aztan kepeket kerek,es Julcsi!!!Kapd mar le a Martit egyszer meg mielott en is fotozhatnam :wink: Csak ugy eszrevetlenul.OKE? :lol:
Es Marti!!!Nekem is rengeteget jelent hogy itt lehetek!!!!!Koszi Neked,hogy letrehoztad ezt a topicot,meg ugy altalaban!!!!!! :D

Zsuzsi!!!Nagyon csinos a novered,es a gyerekek is gyonyoruek!!!
Magatokrol is kuldhetnel kepeket!!Annyira imadom nezegetni a csapatot!! :D

Andi,Edit
Jo talalkozot!!!Most latjatok egymast eloszor??Mikor lesz a nagy nap?
Edit ha lehet azert a Hevizi uszkalast ne hagyjatok ki,mi imadjuk.Mondjuk a picit nem szabad meg bevinni,de szerintem meg tudjatok olsani valahogy.Orulok hogy Barnus szeme jobban van!! :D

Zsu,Timi,Ibolya!!
merre vagytok??? :roll:

Barbikam!!!

Jo Balcsizast Nektek is,aztan hosszas elmenybeszamolot!!!! :D

Edith!!!

Remelem minden rendben,pihenj sokat es talan nem artana Magneziumot szedni,az nem art de sokat hasznal.Vigyazz nagyon magadra!!!!!! :D

Puszi mindenkinek en megyek dolgozni,mert mar elment a fel nap es meg semmit nem csinaltam. :?
rillisz
 
 


Tudtam hogy valakit kihagyok!! :evil:

Evi!!Neked is szep napot,es biztosan irtad mar de most nem emlekszem.Hol van Baracs???
rillisz
 
 


Sziasztok! Most csak nagyon gyorsan, mert a gyerek itt éhezik, meg álmos is :)

Szóval nem gyógyultunk meg, mindenki visszaesett tegnapra :( Kata is újra taknyos, köhög, nekem lázam is volt, úgyhogy szerdán megyünk orvoshoz és szerintem AB lesz belőle :(

Azért nem tudok írni, mert mondtam hogy csütörtökig itt volt a barátnőm, tegnap A keresztapa, ma meg jön anyósom :(

Szóval el vagyok havazva, még meghalni sincs időm :(

Pusz

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Szandinak negyon boldog szülinapot kívánunk!!!!!
Zsuzsi:neked meg egy gyönyörű visszaemlékezős-meghatódós-szeretgetős napot!!!!
:
wink:


Kép

Kép

Kép

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Kép

DRÁGA SZANDI!NAGYON BOLDOG ELSŐ SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!

Kép Kép


Nem is mondtam,hogy Hanna az utóbbi időkben korán kelő lett.Pedig már reménykedtem,hogy megúszom.Még ZSoltikát is megelőzi.Ha 6-kor kel az már jónak számít!Igaz este korán fekszik(7-kor)de tovább nem tudom ébren tartani.Szóval amíg a Zsolti mellett vissza tudtam pihizni(mert ő tv-t néz)Hannától már nem lehet.Most ő kelti a Zsoltit is a sikogatásával.

Mártikám,
nekem tetszik a "nagyobb dátumú" szülinapi köszöntés!Most,hogy Szandi is belépett az egy évesek táborába,szerintem is átállhatunk a féléves megemlékezésre! :wink:
Tegnap készítettem friss képeket,majd felteszem!Gondolom már várjátok! :wink: :roll:

Puszi

Timi
[url=http://lilypie.com]Kép[/url

Kép
Kép
Kép
ÁKI:1995.07.26.
timiban
 
 


Timi:én már várom a képeket :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: !!!!!!

Azt sajnálom, hogy akkor még egy ilyen korán kelő gyerkőcöd van!!!! :?

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Szandinak nagyon boldog első szülinapot kívánok!!!! Kép

Mi szombaton itthon voltunk,csak a rossmannba mentünk el a barátnőmmel bevásárolni.Az akciós termékekből is akartunk vásárolni,persze,azokból már semmit sem találtunk.Délután meg mikor a Geri elaludt,kihasználtam a jó időt és napoztattam egy kicsit a "bálna"tastemet.Mikor meg felkelt,sétáltunk egy jó nagyot.
Tegnap meg elindultunk a Margitszigetre,de félúton meggondoltuk magunkat és egészen Visegrádig mentünk.Boboztunk egy jót,fagyiztunk,sétáltunk a friss levegőn,találtunk egy kisebb fa játszóteret ott játszottak egyet a gyerekek.Az én rossz étvágyú lányom felfalt minden kaját hazafelé a kocsiban,megkellett áltunk egy Meci-nél mert még mindig éhes volt./kb 2 nap alatt eszik annyit,mint tegnap/.
Ma meg megyünk megint a barátnőmékhez ebédre,csak ma bográcsozunk.Kiváncsi vagyok milyen lesz,még soha nem csináltunk igy kaját,gőzünk sincs hány óra kell ,hogy elkészüljön.Lehet hogy csak uzsi lesz belőle?Mindegy,azért mi még készülünk egykis sütivel is.
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

látod Márti,én teszek fel magamról is képet.Akinek nem tetszem,az nem néz meg. :lol: :lol: .
De különben is te már jó útra tértél,keményen fogyizol,ugyhogy szeretnénk látni már képeket.

na most megyek,megcsinálom a sütit,meg még krumplit is kell vennem a boltba és megpucolni,összevágni stb....
szóval még van melóm és azért még de.átt kéne érnünk.

puszi mindenkinek és további szép napot
bibolya
 
 


Ibolya:nagggyon jók a képek, látszik hogy élvezték a csemeték a kiruccanást!!!! :lol:
Anyósomék ma grill partyt szerveztek, jönnek a párom testvéréjék is!!!!

Én magamról még mindíg nem talaltam jó fotót, de majd igyekszem...legkésőbb a fodrász után. :wink:
De a tegnapi napról mindjárt nézek, nagyon jól éreztük magunkat!!!! :lol: :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


A képek:

Dorina:
Kép

Livi a homokozóban:
Kép

sétálnak a csajok:
Kép

Zsombi:
Kép

Lett több kép is, de nincs felhatalmazásom, hogy bármelyiket felrakjam :lol: , de magamról találtam egyet, amin a habtestem nem látszik:
Zsombi almát majszol:
Kép

Jó volt a tegnap, kicsi fiam először megpofozta a csajokat :shock: :shock: :oops: , nem tudom mi okból, de a Julcsi nagyon bejött neki, szó nélkül odament , megölelte és megpuszilgatta, kaját is tőle kért és lemenni is vele akart!!!! :shock: :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Ibolya,
nagyon jók a képek.És nincs is "bálnatested" :lol:

Mártikám,
biztos remekül éreztétek magatokat Julcsiékkal,a képek erről árulkodnak! :wink:

Na akkor folytatom én is a képekkel.

Kép
Kép
Kép
timiban
 
 


folyt.(csak a gépem :evil: )

Kép
Kép
Kép
Kép
timiban
 
 


Szép napot!

Szandinak és persze neked, Zsuzsi nagyon boldog első születésnapot kívánok!!! Hogy fogjátok töletni a mai napot?

Zsu, jobbulást! Ha ilyen betegek vagytok, hogy tudsz vendégeket fogadni? Vagy nem szeretnéd őket visszamondani?

Iza, Baracs Dunaújváros mellett van kb 5 km-re, a város agglomeriációja. A szüleim ide költöztek kb 6 évvel ezelőtt (előtte a városban egy panelban laktak / laktunk), vettek itt egy csodaszép családi házat nagy kerttel rengeteg gyümölcsfával.

A képek, amiket feltettek nagyon jók! Ibolya, látszik, hogy jól telt a nap, és látom, a lányod nem véletlenül lett éhenkórász - aki ilyen cigánykereket csinál nyilván megéhezik.
Márti, Julcsi - kérünk még fotókat! Édesek a gyerköcök nagyon!
Hannababa zsömleevése is zseniálisan jó!

Mi is grilleztünk tegnap a kertben, Samu végig ott intézkedett körülöttünk :)
Üdv:

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Kép
Kép

Kép
Kép
timiban
 
 


Sziasztok!

Köszönjük a köszöntést!

Tegnap az én szüleimmel ünnepeltünk, ma meg a Ferkó családjával.

Most rohanok is, de itt egy pár kép tegnapról.

Kép

Kép
Márti: isteni fini volt a torta, csak az ünnepelt nem evett belőle

Kép
amyuméktól kapott vizilóval

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?