Ahhoz képest, hogy későn feküdtem le, már 5 óta ébren vagyok!!!!
Évi:nagyon jó olvasni , hogy mekkorákat túráztok!!!!Én múltkor már abba is majdnem kipurcantam, hogy a tanácsadásra lementünk a 2 manóval gyalog!!!!Mentségemre legyen mondva, hogy nagyon meredek ez a Zólyomi út és felfele a Zsombi a nyakamban volt!!!!
Na igen először nem akartam ideköltözni anyósékhoz, de így lett és nem bántam meg!!!!Olyan jó, hogy ennyire szertik a gyerekeket és nagy türelemmel és odafigyeléssel játszanak velük.Nagy-nagy segítség, egyedül nagyon nehezek lennének ezek a Rolandnélküli napok!!!!
Zsuzsi:tarts ki!!!Majd a víznapodon erősen támogatunk lelkileg!!!!
Nagyon csinos a nővéred
, 2 gyerek után, nem semmi!!!!!
Én ilyenkor mindíg elszégyellem magam, hogy én meg milyen bálna vagyok
, de ez azért genetikai dolgo is.......UGYE????????
A Szandi is ugyanilyen bályos kis tündér mint a Nini!!!!!Nagyon hasonlítanak egymásra!!!!
Iza drágám!!!!Majd jön az Edith aztán tényleg jól fenékbe billent!!!!!(ezen múltkor jót mosolyogtam Edithkém
)
Nem vagy kakukktojás, valahogy idekeveredtél......................MINDEN ÚGY JÓ AHOGY TÖRTÉNIK!!!!
AZ hogy még nincs babátok nem jelent semmit, mert hamarosan LESZ és szerintem beszélhetek mindenki nevében:HOGY ALIG VÁRJUK!!!!!Addig meg irogass pihenés képpen, lazulgass itt velünk...nekem nagyon sokat jelent, hogy visszajöttél!!!!
Edith:jó csavargást mára és holnapra, érezzétek jól magatokat!!!!
Barbikám:ti is lazulajtok egyet, naptejet vigyél a drágádnak víz mellett még jobban fog a nap!!!!Istvánnak jó horgászást és sok halat kívánok!!!!!
Edit:na jobb lett a Barnus szeme????Remélem megnyugodott, hogy nem marad örökre így!!!!
Szegénykém!!!!
Nem is kérdezek rá Virágra TUTI, hogy jól van és holnap utánra arra a 4 napra nagyon jó pihenést nketek is!!!!És jó találkozást a Zsandiékkal!!!!!
Ibolya:gondolom Ti is csavarogtok, nektek is kellemes időtöltést kívánok!!!!
Zsandi:remélem minden rendben és azért nem bírsz jönni, mert ahogy a Julcsi mondta a 2 manód 3 felé szalad!!!!!
Zsu:Meggyógyultatok már remélem!!!!!
Írhatnál magatokról!!!!!
Julcsikám:ti meg gyertek, szeretettel várunk titeket!!!!
Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."