Új privát üzeneted érkezett!

szoni:
En megyek holnap mindkettore. En is elkezdtem kemenyedni... A hetevegen meg eloszor tapasztaltam, hogy akiscsajszink csuklik :) Nagyon mokas erzes :)

junius:
Drukkolok, hogy minden jo legyen es igaza van a lanyoknak, csak pozitivan!

balwin:
Koszi a tablacskat!

baratodildi
 
 


Ejnye lányok, mi ez a passzivitás? :wink:

ÉN vettem ma szoptatós melltartót 880 Ft-ért a Severben, pamut normális bár nincs márkája.

Képzeljétek tegnap olyan érzésem volt mintha a pólóm nedves lenne, megnéztem és a mellemből jött egy kis fehér váladék. Nekem egész terhesség alatt nem voltak érzékenyek a melleim, de a mellbimbóm most kezd egyre érzékenyebb lenni.

Azt mondta a védőnőm, hogy a 33.hét után 2 hetente kell menni tanácsadásra és a 36.héttől hetente a kórházba NST-re. Meg tudná valaki mondani, hogy pontosan mi az az NST és mit csinálnak ott?

Én ma voltam az utolsó vérvételen: vércsoport (összeférhetelenség miatt), vérkép, vízelet. Egy hét múlva lesz eredmény.

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Sziasztok!

Voltam tanácsadáson, minden rendben de mivel nagyon lent érzem a babát így szombaton mennem kell méhszájvizsgálatra, nehogy kinyíljon a méhszáj. Még 2-3 hetet ki kell bírni. 2 hét múlva nst. Teszek fel képet a babaszobáról még készül. Kép Kép Kép Kép
Kép
rena10
 
 

 
 

Sziasztok!

Június!
Az NST (vagy CTG, hol hogy nevezik, uaz a kettő) a baba szívhangját és a fájáserősséget (ha van) nézi. A hasadra tesznek egy kis korong féleséget (vagy neked kell tartani a hasadon) X percig, közben hallod ahogy a Manó szíve kalimpál. Adnak egy papírt, ami olyasféle görbéket tartalmaz, mint az EKG. Nagyjából ennyi.

Rena!
Édes a szoba és barátságos. Még mit csináltok rajta?

Ildi!
Képzeld ma kint tornáztunk. Jó volt, nem voltunk egymás nyakán és volt elég levegő is(már akinek,m ert nekem el volt/van dugulva az orrom) . Az előadáson nem maradtam, mert azt már hallottam.

Na megyek lemeózom a sütit, ami sütöttem és kezdődik a Barátok is.

Kép
Kép
Kép
szonibaba
 
 


Sziasztok,

Tegnap voltam dokinál vizsgálaton.Minden rendben méhszá zárt, szívhang is OK :wink:
Jövő 7 csütörtök a következő Uh+ az utolsó labor!

Június, nem én mondtam, hogy kicsia baba, hanem a doki látta úgy az UH-n.Azt mondta, hogy kb. 2 héttel kisebb mint aminek kéne lennie.Azért kellett beturbózni magam pihenéssel, ivással, evéssel, meg újra kell szednem végíg mostmár az Elevitet!Aztán mikor múlt héten voltam Uh-n ellenőrzésen, akkor már úgy látták, hogy fejlődik szépen, rendben lesz minden.Talán egy picit kisebb mint aminek ilyenkor kéne lennie, de arányosan, mert mindene.Azt mondták.Hát remélem is :wink:


Szona, nekem is nagyon nehezen megy a lépcső, és az emelkedő.Ráadásul mi egy jó kis emelkedős utcában lakunk, tehát bárhová indulok el, egyből fölfele :? és biza szokott szúrni alul a hasam, pedig lassan megyünk! :(


Rena, édes nagyon a babaszoba :wink: tetszik, hogy passzol minden!
manóci
 
 


Jó reggelt!

Mostanában estére már teljesen kész vagyok. Tegnap du. 5 körül már nem bírtam felállni a fáradságtól és 7-kor pizsiben heverésztem az ágyban.
Rozi sem volt túl aktív , biztos ő is pihikézett velem együtt :wink:

Délelőtt megyek yogára és még beszerzek néhány kórházi cuccot.

Most már egyre többet fáj a derekam (szinte folyamatosan).

Szonibaba! Köszi az infót.

Manóci! Ezek szerint minden rendben van a babával, a dokik néha túlaggódják magukat!

Rena! Nagyon aranyos gyerekszobátok van és látom már rengeteg mindenetek megvan. Ilyenkor mindig rám tör a pánik, hogy nálunk a gyerekszobában milyen kaotikus az állapot.

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Sziasztok!

Manó!
Persze, hogy mindenk o.k. a Kiscsajal :wink:

Június!
Szívesen.
Én is, de szívesen heverésznék pizsiben, de Szonjitól nem olyan egyszerű, pedig már most aludhatnékom van.

Képezljétek!
Anyósom megvette ma a Kiskrampónak a babakocsit: PegPerego Pliko P3, n.sárga színű (amúgy utálom a n.sárgát, de ez teccik). Sokat vaciláltunk, hogy mi is lenne a legjobb megoldás, de végül emelett a kocsika mellett döntöttünk, mert csak 8kg és befér az autónk csomitartójába. Igaz, hogy nem dönthető totálisan vízszintig, de majdnem és anyós szerint még jó is, ha pl. köp a gyerök. Max. a babakocsiban nem fog hasom aludni.
Viszont már a plnztárnál alig bírtam állni, úgy fájt a hasam, azt hittem ott maradok (Szonjival voltunk és kicsit tovább tartott, mint terveztük).

Most megyek, este még benézek, hátha aktívabbak lesztek!

Kép
Kép
Kép
szonibaba
 
 


Sziasztok!

Mar jo regen voltam a forumon, teljesen el vagyok havazva, egy csomo hulye beadandot meg projekt-munkat le kell adnom az egyetemre, azt sem tudom hol all a fejem... De igy legalabb nem sok idom jut a servemen aggodni, mert egyebkent faj nagyon, most mar delelott is faj, hiaba pihenek sokat, amint felkele az agybol, faj :(
na mindegy, holnap megyek dokihoz, majd rakerdezek megint.
Rena: tenyleg nagyon szep a babaszoba!! :)

zetus8
 
 


Sziasztok!

Mindenki kezd nyűgös lenni úgy látom, ezek szerint nem csak én nyafogok. A családom ki fog borúlni mire megszülök. Teszek fel képet de most sem sikerült túl jól.
Kép

Kép
rena10
 
 


rena:
Jo a kep evvel a kedves hatterrel :)

szoni:
Annyira sajnaltam a tornat, de nem tudtam elszabadulni Apukam nevnapja miatt halat kellettsutnom a vendgeknek. Ki is faradtam tole piszkosul :(
Mar egyre kevesebbet birok a konyhaban acsorogni.
Kep van arrol a babakocsirol valahol?

balwin:
Beirnad nalam, hogy 2-an védőnő.

zetus:
remelem nem leszgond a servvel... :( Szomoru, hogy nem tudnak vele semmit csinalni.

Ma megyek megveszem a szoptatos melltartoimat, mert meg aprilis vegeig van egy kedvezmenyes kuponom, igy 15%-ot megsporolok rajta. Amugy azt sem tudom hol all a fejem, kicsit osszetorlodtak a dolgok korulottem a lakasvasarlassal stb...

baratodildi
 
 


Sziasztok!

Látom már mindenki nagyon várja itt az utolsó heteket,pedig a május lesz a leghosszabb mert egyre türelmetlenebbek vagyunk.

Olyan jó lenne már érezni azt a finom babaillatot,de nem kivánhatok ilyet met még nőnie kell.
Májusban már lehet nem fogom birni a 12 óra munkát. És elkezdtem vizesedni,a bokámon szép mélyedés lesz este a zoknitól.

Kép
bóbita3
 
 


Sziasztok!
Nagyon régen voltam, de iszonyat sok a dolgom :cry:
Sajna eljött a mérleg időszak is :roll:

Szerencsére nálunk minden a legnagyobb rendben van! Se nem vizesedek, semmi keményedés.
Voltunk kedden 4Ds uh-n, 2 kiló a lyánykánk, és minden OK. Méhszáj zárt, méhnyak sincs rövidülve. Nincs a méhlepényen mégcsak öregedésnek jele sem. Fejvégű a kicsike, és annyira de annyira átlagos, hogy napra pontosan maradt a június 15-e a szülésre :lol:

Méretek (32w3d):
1976 gr
BPD 8,19 cm
HC 29,54 cm
AC 28,67 cm
FL 6,13 cm

Én már szerencsére a meló mellett (meg a bátyuska mellett :D ) mindennel készen vagyok, már csak Réka hiányzik az ágyacskájából.

És íme ő:
Kép

Üdv Mindenkinek, és kitartás Csajok! Már nem tart sokáig :wink:

Pápá: Eszti

Kép Kép
fricky
 
 


Sziasztok!

Most értem haza, csak gondoltam bejelentkezek! Nemsokára indulunk a dokihoz, negyed hatkor....
Remélem ti jól vagytok, és kegyetlen szarul, úgyhogy megyek és kicsit le is dőlök!

Majd ha lesz erőm este jövök és megírom mi volt!


Puszi mindenkinek!

Liza

Kép
elizabeth25
 
 


Sziasztok!

Liza, szíííjja!
Pont gondoltam rád reggel, hogy vajon milyen hírekkel jössz?! Már nagyon-nagyon izgalmasos a helyzet...

Eszti!
Babácskád édes, tök jól látszik az arcocskája.

Ildi!
Ácsorgás nekem sem megy. Ráadásul Szonji ma úgy megfuttatott, de üvöltöttem is vele kegyetlenül. Elsprintelt azzal a hülye motorral, amikor kiabáltam, hogy álljon meg, csak röhögött és begyorsított. Én meg elkezdtem futni mint az őrült (már amennyire a hasam engedte, de azt hittem ott hagyom el) erre Ő perzse mégjobban hajtotta magát. Azt hittem soha nem érem utol, iszonyú volt...

Babakocsit végülis ma kicseréltem egy PP Veneziára, a Brendon honlapján van róla kép. Ez is n.sárga a hivatalos neve Soleo.

Etus!
Akartam is kérdezni, hogy mi van a sérveddel, de ezek szerint semmi jó :cry:

Rena!
Most legalább igazoltan nyafoghatunk :wink:

Kép
Kép
Kép
szonibaba
 
 


Na megjöttem a dokitól! :)
NST+vérnyomás+vizelet rendben, levettek a doki a sztreptokokkuszhoz a kenetet....megnéztük manót uh-on, már 2900 gramm.....méhszáj zárt, még mindig c1000....szerinte kihuzzuk még a hátralévő időt, és így Domcsi 3400-3500 gramm körüli lesz! Hát nem lesz semmi megszülni, bár reménykedem, hátha előbb fog jönni! JA, megkaptam a beutalót, jövő héten megkell csináltatnom az utolsó nagylabort....aztán csütörtökön újra NST+doki és már a laboreredményt is vinni kell! Szóval ennyi van! És ti hogy vagytok?

Kép
elizabeth25
 
 


Sziasztok!

Eszti: nagyon edi a babod!! :))
Szoni: sajnalom hogy a lanyod "megszivatott", biztos jol megijedhettel... kitartas! :)

Ma voltam dokinal, nem volt ultrahang "csak" megvizsgalt, ugy megnyomta a hasam, hogy azt hittem kinyomja a gyereket belole... kiderult, hogy az en kisfiam is faros egyenlore, de a doki szerint van meg kis helye, ha akar, akkor meg tud fordulni. Ha a 36. hetig ezt nem teszi meg, akkor kapok vmi homeopatias bogyot, ami allitolag segit. De nem is ertem, eddig mindig fejvegu volt a szentem... A servvel meg csak-csak megbirkozom, nade egy farfekveses gyerek mar kicsit sok lenne... de szerintem megfordul. Majd megbeszelem vele! :)

Jok legyetek!!

zetus8
 
 


Zetus, sokat segít ha beszélsz hozzá, én hiszek benne, akármilyen hülyén is hangzik! :)

Kép
elizabeth25
 
 


Sziasztok!

Eliza szorítok hogy még egyben legyetek bár nem lenne gond ha Domcsi kijönne. Jaj csajok tegnap kimostam 2 adag ruhát ma ki kéne vasalni de látva ezt a mennyiséget nem tudom mikor végzek vele. Nem nagyon bírok állni.


Kép
rena10
 
 


Rena, hát az állás már egy ideje nekem sem az erősségem! :?

Kép
elizabeth25
 
 


Sziasztok!

Liza!
Örülök, hogy minden rendben Veletek. Domi súlya miatt ne aggódj, Szonji 3400gr volt és kijött :wink:

Etus!
A homeós bogyó a Pulzattila (nem tudom, hogy kell írni, én is csak a kismamatornáról tudom az Anditól, azt mondta a gyógyszertárban tudják). És mondott még megfordító feladatot: hanyattfekvésben a popód alá tegyél párnákat úgy, hogy a lábadat is tedd föl és maradj így 15 percet (nagyon durva, én is alig kapok levegőt, de hátha segít).

Figyuzzatok!
Jól tudom, hogy a 30-32. hét között van "kötelező" uh.?
Nekem a 26. héten volt utoljára és most nem mondta a dokim, hogy menjek, a recepción rákérdeztem és azt mondták, hogy a 38. héten kell legközelebb. De az olyan sok köztes időnek tűnik nekem. És így honnan fogom tudni, hogy megfordult-e már? Ha meg csak a 38. héten derül ki, akkor már cseszhetem, mert tuti nem fog befordulni, ha addig nem tette meg.

Kép
Kép
Kép
szonibaba
 
 


Szia Szonibaba!
Rz így van jó tudod, a 26. het nem is annyira kötelező, mint a 30-32. heti. Biztosan kell, hogy fogadjanak Uh-ra. Én a 34. héten vagyok, de legközelebb a 36. héten kell mennem. Szerintem, ha mindenléppen kell még vizsgálat a 38. hét előtt. Kérdezd meg a dokit vagy a védőnődet

Kép
atina_k
 
 


Sziasztok :)

Fricky, édes kislány Réka baba, és nem nagyon takargatja az arcocskáját :)

Rena, tuti a babaszoba :)

Elizabeth, azzal együtt, hogy már akár szülhetnétek is, azért mégis szorítok, hogy a május 14-et célozzátok meg Domcsival :) Pihizz sokat!

Az állás már nekem sem megy túl jól. Tegnap megnéztünk a Munkácsy-kiállítást, és szinte rosszul lettem. Egy-két képnél tudtam csak ácsingózni, úgyhogy gyakorlatilag végigloholtuk az egészet :? :(

Szoni, én is úgy tudom (meg így is csináljuk a dokimmal), hogy a 30. hét körül, aztán meg a 36. héten van kötelező uh. Onnantól meg NST hetente, illetve a 38. héttől hetente 2x. Nekem így lett felvázolva a hátralévő idő.

Kedvet kaptam Renától, dobok fel én is babaszobás (részlet)képeket :) Még nálunk is készülőben van.

És tartozok még egy táblával is :wink:

Kép Kép

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Íme a táblácska :) Remélem mindenkinél beírtam, amit kellett...

Kép

Jó éjt
Judit

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Köszi lányok, akkor szerdán első dolgom lesz, hogy időpontot kérek. De akkor nem lesz túl közel a két uh egymáshoz? Mert mire időpontot kapok, addigra már 33. hetesek is megleszünk sztem.

Judit!
Nektek is gyönyörűséges a Kiscsaj helye. Tényleg: Anna Luca lesz így egyben v. még nem döntöttétek el, hogy melyiket a kettő közül? És ha két neve lesz, melyiket fogjátok használni?

Nálunk lecsökkent kettőre a lehetséges nevek száma, most úgy tűnik, hogy Bendegúz v. Milán. Szonji már Bendegúznak hívja (olyan drága, ahogy jó északát kíván Neki), Apa meg Milánnak. Lehet, hogy egy harmadikat kéne választani??

Jó éjt Mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
szonibaba
 
 


Szoni, két keresztnevű gyermek lesz, mert nem tudtunk dűlőre jutni a párommal :D Egymás között "Annalucának" hívjuk (még gondolkodtunk is rajta, hogy az Annamária példájára "bejegyeztetjük" így egybeírva, aztán mégsem tettük :) ), de én a kicsivel beszélgetve pl. Lucikának, Lucusnak szólítom Őt; szóval a Luca becézőivel szoktam illetni :) Nem nehéz kitalálni, hogy a két név közül ehhez én ragaszkodtam :wink:

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Jaigen: ahhoz képest, hogy a párod eleinte hallani sem akart a Milán névről... :mrgreen: Szerintem, ha Szonjinak is tetszik a Bendegúz, sőt, már így is szólítja, akkor érdemes rá hallgatni :)

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Lányok a chat-en mutatta ezt egy anyuka!Nézzétek meg, azthiszem komment nem szükséges, a címe "a bébiételes polc előtt".Apák :)!

http://gumicsizma.hu/picture/n_1177322247.jpg

Kép
Kép
petra78
 
 


Sziasztok!

Voltam a dokinál méhszáj c=3110. Mondta hogy lent van nagyon és valószínű 2-3 héttel hamarabb jön a drága. Jó lenne nem kinyílni sokat kell pihenni és a málnaleválteát inkább ne kezdjem el inni. Hát ez van. remélem még 3 hétig egybe maradunk.

Kép
rena10
 
 


Sziasztok!

Megpróbálom ismét felvenni a ritmust veletek, bár be-be olvastam azért mindig és látom, kicsit leállt a topic.

rena! A 3110-ben a 110 mit jelent? hogy 1,1-re nyitva van a méhszájad? Az első szám a méhnyak, azt tudom. Hmm, én ilyen számokat sose kérdeztem a dokitól, de mindig közölte, hogy tökéletesen zárt ezért eszembe se jutott, csak mindig akkor, amikor írjátok, hogy nektek mennyi.
Azok a matricák az ágy felett mennyire erősen tapadnak a falra? Könnyen leszedhető? Vagy ha leszeded, jön vele a tapéta is? És hol vetted egyáltalán?

elisabeth! Szorítok, hogy azért még bent maradjon picit Dominik.

balwin! Naggggyon klasz a babasarok. Mi azt hiszem a fallal nem fogunk semmit csinálni, egyenlőre bizonytalan, hogy mi lesz 1 év múlva. Anyukámmal mindenképp kettémegyünk, nagyon nehéz így együtt. Most az a megoldás van napirenden (persze nem tudjuk az mennyibe kerülne), hogy kettéválasztjuk a lakást. Ha ez maradna, akkor maradna az a babaszoba, ami most lesz, de emiatt egyenlőre hagyom így ahogy van.

zetus! Egy másik fórumon mondta egy csaj, hogy a doki javasolta, mivel faros az ő babája is, hogy a fenekét párnázza fel időnként 10 percre mert ez a testhelyzet állítólag segít megfordulni a babának, mert kényelmetlen nekik vagy mi... Hát amikor így tesz, írtó mozgásba kezd a gyerek, biztos kényelmetlen picit neki, hátha tényleg megfordul. Szerintem érdemes kipróbálni, mert semmi káros nincs benne.

fricky! Réka baba nagyo aranyos az UH felvételen.


Ki hogy áll a cuccok beszerzésével? Babaszoba?

Mi hétfőn hozzuk el a pelenkázó komódot Veszprémből (a tetején lévő cuccok még az előző tulajéi, azt ne nézzétek):
Kép
Ha már itt lesz, akkor lesz végre lehetőségem kimosni a ruhákat, mert most csak be van b***va az egyik szekrény aljába, mivel nincs nekik hely és már teljesen átláthatatlan, hogy mi is van, meg mi kell még.
Magamnak még nem vettem semmit (gondolok itt szoptatós hálóing, szoptatós melltartó, melltartóbetét, meg úgy egyáltalán a korházi csomagba - amit május végére tervezek összeállítani.
De múlt héten ismét beszereztünk egy-két jó cuccot (törülköző, egy vastagabb takaró, kiszoknik..., de a kedvencem ez:
Kép

KépKép
evica76
 
 


Rena, akkor tényleg pihenj sokat!

Evica, én sem tudtam, melyik szám mit jelent, most lecsekkoltam :D

[quote]A írta: cervicogramm értéke egy négyjegyű szám: első jegye a nyakcsatorna hosszúsága. Az érintetlen terhes méhszájat 3-mal jelöljük, a 2 a megrövidült, az 1 a gyakorlatilag kifejtett (elsimult, tehát a szülési táguláskor bekövetkező változás) jelölése. A következő számjegyek sorrendben a nyakcsatorna külső-középső-belső részének nyitottsága cm-ben.


Hú, nagyon elegáns pelenkázós komódotok lesz, tetszik :) A zsiráfos ruci meg nagyon jópofa :D
A kórházi csomagom még nekem is hiányos, és ami már megvan, azt sem raktam még egy kupacba :oops:
Egyébként a falat mi sem bántottuk volna, ha emberi színe lett volna; de ez volt a hálószobánk, és tetőtől-talpig bordó színben pompázott :)

Megszületett a döntés, meg a szerződés is: lesz köldökzsinórvér-levételünk a szülésnél. Megkaptuk az egységcsomagot :)

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Sziasztok lanyok, csak bekoszontem!

Balwin koszi a tablat....:)

Domcsi szuletese> a heten meg maradjon bent, de jovo heten tolem mar johet.....tobb okbol is kifolyolag, remelem o is igy fogja gondolni :)

Tovabbi kellemes hetveget mindenkinek!

LIza

Kép
elizabeth25
 
 


Evica a micimackókat én rajzoltam kartonpapírra és fel vannak ragasztva a falra. Tapéta nincs nem tudom hogy a festék le fog-e jönni ha leveszem de szerintem ha levesszük őket akkor már festés is lesz.

Kép
rena10
 
 


No végre van egy képem is a kiságyról, ami lesz. Valamivel le kell majd kennünk, hogy hasonló árnyalatú legyen, mint a komód.

Kép

KépKép
evica76
 
 


sziasztok lányok

nagyon szépen alakulnak már a babaszobák
Evica- ez jó, te veszprémbe jársz dolgokat beszerezni én meg Pestre. Hol találtad ezt a pelenkázót, mármint melyik weboldalon. Én a www.babaszoba.hu apróhirdetéseket szoktam figyelni, elég jó dolgok vannak rajta. Én onnan vettem a szoptatós széket.
Rena
nagyon kreatív vagy és ügyes. És mivel festetted ki? VÍzfestékkel? Én most azt tervezem, hogy a pelenkázó komód oldalára, szavéta technikával macikat fogok tenni. Mit szóltok hozzá?

Lányok, ti vettetek pelenkázó táskát, mert én sehol nem találok, ha vettetek, melyik típusút ajánlanátok?

Petra
a fotó igen jó sokat röhögtem, nagyon tipikus :lol: :o :o :o

Kép
atina_k
 
 


Atina mi itt vettünk, 3500 Ftért! (és még sok mást is)

www.babaholmiolcson.hu

Kép
elizabeth25
 
 


atina... húúúúúúúúúú, hát ezt pont a babaszobán találtam tényleg, mondta a csaj, hogy már vitték volna mások is, csak messze volt nekik. Holnap meg úgyis megyünk Balatonfüredre, így hazafele útbaejtjük.

Nézegettem még az origo babázóján is a hírdetéseket, meg mindenfele...

KépKép
evica76
 
 


Szia lányok!

Most csak böngészgetek a neten, és megint találtam valami aranyosat.Bocsi ha fárasztó vagyok :) !
http://www.videopost.hu/video.php?vid=711

Kép
Kép
petra78
 
 


Sziasztok!

Atina pasztellal színeztem ki és utánna kézzel kell elsimítani, kicsit macerás de szép. Na meg időigényes és októbertől csináltam. Szerintem jó ötlet hogy matricákat akarsz tenni a komódra. Majd hozzál képeket.

Kép
rena10
 
 


petra! Most nézem, mi napra pontosan ugyanott tartunk!!!! De jó!!!!!!!!!!!!A video igen jó volt, az jó lenne ha a valóságban is ilyen gyorsan menne a vége, nagy has, bébi karban! :-)

Rena, nagyon ügyi vagy

még nem mertem nekiállni, a komódnak de a szalvétákat már megvettem ( a megvettem helyett azt írtam az előbb : megettem, Igen hülye vagyok ) :lol:

Kép
atina_k
 
 


Hoztam képeket a szobáról a múltkori nem sikerült jól. Kép Kép Kép Kép Kép
Kép
rena10
 
 


Rena

angyon szuper a szoba űgyi vagy ! MILYEN SOK JÁTÉKOTOK VAN MÁR. éN AZT ALIG VETTEM.

Kép
atina_k
 
 


REna, tényleg nagyon szép a szoba! Nekünk sincsenek még nagyon játékok...gondoltam azt folyamatában majd veszünk! :)

Kép
elizabeth25
 
 


sZIASZTOK KISMAMIK
MERRE JÁRTOK MA MÉG SENKI SEM ÍRT SEMMIT, MI MA MEGVETTÜK A KISBABÓCÁNAK AZ ELMARADT ÁGYNEMŰT A BRENDONBA, NAGYON-NAGYON SZÉP ÁS ARANYOS. mÁTÓL LEHET KAPNI AZ ANYÁKLAPJÁT, MEG A BABA MAGAZINT, AMIBE VANNAK BRENDON KUPONOK

Kép
atina_k
 
 


Sziasztok!

Gyorsan bekukkantok. Látom ma mindenki elfoglalt. Ágyneműt én is akarok venni disney-et- micimackósat-hogy teljes legyen a szoba, de az árától majdnem hanyatt dobtam magam. A derekam majd le szakad és tegnap erősen nyilíllt oda le. Remélem nem tágultam tovább.

Kép
rena10
 
 


Sziasztok!
Én is csak gyors bekukk.

Rena!
A Babaszobán árul két lány is Disney-s ágyneműt, keress rá, jó áron adják.

Atina!
A szalvétatechnika jó ötlet, én is szeretem és olyan szépen meg lehet csinálni, hajrá! Aztán majd kérünk képet.

Evica!
Tecccik a kiságy :wink:

Vigyázzatok magatokra, Jó éjt!

Kép
Kép
Kép
szonibaba
 
 


Sziasztok!
Látom mindenki pihizik ahogy tud....
Mi tegnap előmajálisoztunk Váralján, az alábbi fotó jelenlegi állapotom tanúságára szolgál.
Atina: :) neked mekkora a pocakod?Mikor mész legközelebb dokihoz? Én talán jövő7en kezdem az NST-t és akkor megejtem a 35-36heti UH-t és vizsgálatot is.
Rena:nekem is nyilallgat odalent, olyan érzésre hajaz néha a dolog, mintha hólyaghurutom lenne, persze nincs.Ez a méhszájtól jön? (Jópofa vagyok hogy a második gyerekkel nem tudok ilyeneket, ugye?De emlékeim szerint előzőnél nem éreztem ilyen intenzíven)

Jó pihit mára mindenkinek, mi elvileg délután kürtőskalácsot sütünk.... nyami!
Kép

Kép
Kép
petra78
 
 


Sziasztok!

Mostanában összesürüsödtek a dolgaim. Vasárnap a festő javitotta ki az ablakcsere utáni dolgokat. Sajnos meszes fal és szárazon kell felsikálnom minden pöttyöt. aztán függönymosás,vasalás,közben főzés. Sose érek a végére. Közben csinálgatom a babasarkot...már alakul.
Balwin!
nagyon tetszik a babaszoba.
Rena!
A tiétek meg már teljes fogadóképes...

Ma megkérem apát rakjon fel képeket.
Már arról beszélgettünk jövő majálison viheti a lányát állatkertbe stb.... mi nem megyünk ma sehova,a lányom kimegy a barátnőjével.

Kép
bóbita3
 
 


sziasztok lányok!

már jó, hogy néhányan jelnteztetek!!!!!

Petra
szép nagy a pocid, hát én mindig azt gondolom más fotóját látva, hogy nekem még nincs ekkora, aztán mondom apának fényképezzen már le engem is hadnézem meg képen. Na, ekkor szoktam elcsodálkozni. Majd este én is teszek fel képet. Ma még elszeretnék menni valami majális szerűre, ahol bocskor szíjjat, meg kókuszost lehet venni. Nyami- nyami. De körtöst is szívesen bevállalom. És hol sütöd, adakint szabadtűzön, vagy hol? Mert nekem is vannak rúdjaim, de még nem próbáluk ki.

Kép
atina_k
 
 


Sziasztok lányok!

Nem voltam itthon az elmúlt pár napban, de látom nem hiányoztam :wink:

Balwin! Lágyszi írd majd át a táblázatban, hogy 7-én megyek kórházba. Azt mondta a doki akkor megcsinálja az első NST-t és UH-ot is.

Nekem a 30. héten kellett UH-ra menni és utána a 36. héten. A megfordító gyakorlatokat én is megpróbálom, hátha sikerül. A homeopátiás bogyón kicsit csodálkozom, mi lehet benne amitől a babuci úgy dönt csinál egy hátraarcot?

Időnként elég nagy mennyiségű előtejem van, ez normális??? :?:

Nekem kicsit bele kellett húzni a kórházi csomag összeállításába, remélem minden megvan.

Egyenlőre ennyi, legyek jók :D

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Sziasztok!

Petra!
Tényleg szép nagyra nőttetek!
Milyen lett a kürtöskali? Én is ííímááádom, de csak akkor jutok hozzá, ha az Obi előtt árulnak lakókocsiból.

Bóbita!
Legalább te sem unatkozol. Mondjuk jobb időtöltést is el tudok képzelni, mint a vasalás.

Atina!
A szabadtüzi kürtöskalács meg biztos nagyon faintos lehet, ha van hozzá eszközöd kísérletezd ki és szállítsd az infot, mert akkor mi is kipróbáljuk.

Június!
Nem a bogyótól fordul meg a Babó, hanem az állítólag ellazítja a méhet v. mi és akkor kicsit nagyobb lesz a helye a forgolódáshoz (legalábbis a gyógytornász vhogy így magyarázta).
És akkor most meddig kell kórházban lenned? Ugye nem a végéig?

Én ma elkezdtem tanulni, jövő szerdán már vizsgázom, brrrr. És olyan uncsi tantárgy+sehogy sem tudom kényelembe helyezni magam, v. nem kapok levegőt v. a gyermeket nyomom agyon.

Ha volt vki majálisozni, az ne fogja vissza magát, meséljetek!

Kép
Kép
Kép
szonibaba
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?