Sziasztok!
Megpróbálom ismét felvenni a ritmust veletek, bár be-be olvastam azért mindig és látom, kicsit leállt a topic.
rena! A 3110-ben a 110 mit jelent? hogy 1,1-re nyitva van a méhszájad? Az első szám a méhnyak, azt tudom. Hmm, én ilyen számokat sose kérdeztem a dokitól, de mindig közölte, hogy tökéletesen zárt ezért eszembe se jutott, csak mindig akkor, amikor írjátok, hogy nektek mennyi.
Azok a matricák az ágy felett mennyire erősen tapadnak a falra? Könnyen leszedhető? Vagy ha leszeded, jön vele a tapéta is? És hol vetted egyáltalán?
elisabeth! Szorítok, hogy azért még bent maradjon picit Dominik.
balwin! Naggggyon klasz a babasarok. Mi azt hiszem a fallal nem fogunk semmit csinálni, egyenlőre bizonytalan, hogy mi lesz 1 év múlva. Anyukámmal mindenképp kettémegyünk, nagyon nehéz így együtt. Most az a megoldás van napirenden (persze nem tudjuk az mennyibe kerülne), hogy kettéválasztjuk a lakást. Ha ez maradna, akkor maradna az a babaszoba, ami most lesz, de emiatt egyenlőre hagyom így ahogy van.
zetus! Egy másik fórumon mondta egy csaj, hogy a doki javasolta, mivel faros az ő babája is, hogy a fenekét párnázza fel időnként 10 percre mert ez a testhelyzet állítólag segít megfordulni a babának, mert kényelmetlen nekik vagy mi... Hát amikor így tesz, írtó mozgásba kezd a gyerek, biztos kényelmetlen picit neki, hátha tényleg megfordul. Szerintem érdemes kipróbálni, mert semmi káros nincs benne.
fricky! Réka baba nagyo aranyos az UH felvételen.
Ki hogy áll a cuccok beszerzésével? Babaszoba?
Mi hétfőn hozzuk el a pelenkázó komódot Veszprémből (a tetején lévő cuccok még az előző tulajéi, azt ne nézzétek):
Ha már itt lesz, akkor lesz végre lehetőségem kimosni a ruhákat, mert most csak be van b***va az egyik szekrény aljába, mivel nincs nekik hely és már teljesen átláthatatlan, hogy mi is van, meg mi kell még.
Magamnak még nem vettem semmit (gondolok itt szoptatós hálóing, szoptatós melltartó, melltartóbetét, meg úgy egyáltalán a korházi csomagba - amit május végére tervezek összeállítani.
De múlt héten ismét beszereztünk egy-két jó cuccot (törülköző, egy vastagabb takaró, kiszoknik..., de a kedvencem ez: