Sziasztok Lányok!
Helyzetjelentés magamról: tegnapig ragyogóan alakult a hőm (36,9 végig) , tegnap du. csináltam egy tesztet, mert belémbújt a kisördög (12.dpo) ami persze csont nega lett...azt hittem a szülinapomon ( tegnap töltöttem a 40.-et
) meglephetem magam egy gyönyörű ajándékkal, de nem...
érdekes, utána már nem is éreztem terhesnek magam...ugyanis ilyen vén fejjel, ennyi terhességgel a hátam mögött még képes voltam bebeszélni magamnak
aztán: ma reggel akció után volt egy kis rózsaszín, és a hőm is kezd visszaesni, már csak 36,7...
azt hiszem, ma már nem is iszom cickafarkot, úgy látszik a progitermelésre tényleg jó, mert példaértékű görbém lett tőle
viszont fáj a mellem, mint Zorának, (többek közt ezért is borítékoltam magamnak a babát)
szóval: meg fog jönni, aminek próbálom a jó oldalát nézni (ha egyáltalán van ilyen)
mától újra sportolhatok a Pé-ig ( két hete már semmit nem csináltam, viszont "bűnöztem" ami nem jellemző rám, nem is merek mérlegre állni
de most talán kicsit gatyába rázhatom magam...
aggódnivalóm van bőven: holnap lesz Melissám nagyszabású szülinapi partija, de tegnapra ismét lebetegedett ( de azért lovagolni el kellett vinnem du.
)
remélem a bulit nem kell lemondanom, mert a torta és légvár meg van rendelve, és hát ugye a kis vendégek is alig várják...
Melissa legjobb barátnője szintén beteg, Ő itt is aludt volna holnap, de lehet, hogy a bulira sem fog tudni eljönni
és hogy legyen hab a tortán: Patrik, a 14 éves kisfiam tegnapelőtt elájult a buszmegállóban (épp szállt volna fel) eszemet vesztve rohantam Érte, azóta jól van, valószínüleg leesett a vércukra, mert nem ebédelt a suliban (nem volt kedve
)
de azért csináltatunk teljes vérképet, addig nem tudok megnyugodni...
felmerült bennem, hogy lehet, hogy nem véletlen nem jön össze a baba, bele kéne törődnöm, inkább örülni a meglévőknek ( végülis van két helyes fiam és egy gyönyörű kislányom ) és inkább Velük törődni még többet...
ne haragudjatok, a pesszimista hangvételért, és hogy önző módon csak magamról beszéltem, de mostanában olvasni sem volt időm, a kerti munkák minden időmet elveszik, de ha lemegy a holnapi őrület, visszaolvasok és reagálok, ígérem.
Puszi Mindenkinek, és legyen szép napotok!!