Sziasztok!
Azt hittem csak én vagyok megint ilyen szemtelen hogy nem jövök, erre látom alig kell olvasnom.
Betti
nagyon ügyi a pici. Tényleg hamarosan szalad
.
Meliz
reméljük te is olyan hamar túl leszel rajta mint én. Nekem is volt ilyen, kb 2 hétig tartott. Most már megint a régi vagyok. Kitartás
.
Anita, Keditke
tudjátok, hogy jövök, csak megint nagyon összejött a meló. Reggel fél 7re megyek és este 8ra érek haza. Kicsit sok és már nincs kedvem netezni. Bocsiiii.
Máskülönben jól vagyunk, kicsit még fájdogál a hasim, mondjuk nem is csoda, tegnap egész nap talpon voltam. Hol a lakást rendezgettem, hol locsoltam, gazoltam, vetette. Szóval kellemesen elfáradtam estére. Hányinger már csak akkor van, ha valamit sokáig tartok a számba (pl. valami rágósabb kaja, mondjuk kenyérhéj
) picit nehéz így enni, de túlélem
.
Tegnap mondtam a páromnak, hogy kell kis locsolókannát is venni, mert mikor mi megyünk öntözni a virágokat, akkor biztos Kópé is akar majd jönni. Aztán jobban belegondoltam, hogy az még két év. Ugye jövő nyáron (olyan fél évesen) még nem nagyon fog szaladni utánnunk a kertben
. De olyan jó volt elgondolni
.
Majd el felejtettem
Keditke
te hova fogyózol? Én 50 kg vagyok és minenki azt mondja, hogy átsüt rajtam a nap. ( Na jó, most híztam egy hét alatt 2 kg-ot, de ebéd után mértem magam
)
Na készülődöm, mert megyünk anyuékhoz grillezni, és ha így folytatom elkésünk.
Puszi
Hajni