Új privát üzeneted érkezett!

oké, elvileg ha rákattintasz, bejön egy word doksi.Az lesz az!

Kép
zsutita
 
 


Sziasztok!

Zsutita nem semmi ez a szöveg és milyen igaz na azért a cickós dologból kimaradtam sosem voltam nagy dudákkal eleresztve terhességeim alatt de nagyon ott van minden amit leirnak.
Egyébként jól vagyunk csak a köhögés na az nem múlik.
Noámi , hogy álltok már a lakás berendezésével biztos nagyon szép.
Úgy látom nem sokat irogat senki ebben a jóidőben nem baj majd mindenki bepótolja,gondolom.
Mindenkinek köszike aki jelölt az iwiw-en.
Még nem kezdtem el a fogyós napokat bár most megint has me.....sem van a hülye epekövem miatt de már ez is felér egy fogyókúrával.Máténak jelentem már 6 foga van jó megkínozza mit ne mondjak, és ti ,hogy álltok fogilag :?: Már azt se bánnám ha mind kijött volna már minden nyűgöt arra fogok ti nem így vagytok ezzel :?:
Írjatok azért pár sort igaz én sem vagyok gyakori mostanában de a jóidő csábitobb jelenleg.

Kép

Kép
Kép


évi
anyuci3
 
 


Sziasztok!

Dühös vagyok!!! :evil: :evil: :evil: Az előbb írtam egy jó hosszút és rossz helyre kattintottam, és eltűnt az egész!!! :evil: :evil: :evil:
Na akkor mély levegő, és még egyszer...

Anita!
Nálatok is keresztelő volt? De jó! És hogyhogy szombaton? Nagymamádnak mi baja volt Manó nevével? Nem értem. Gondolom tudta már születése óta, hogy hogyan hívják, nem?... :shock:

Erika!
Nagyon drukkolok a nőgyógyászhoz! Aztán majd gyere és mesélj ám!

Noémi!
Meghívó ilyen sokáig jön? Nem semmi! :x Na nem baj, kivárom. Akkor majd csinálok egy oldalt Gesztinek.
Köszi mindenkinek, semmi gond, előbb-utóbb biztos megkapom, bár én még csak 7 napja kértem.

Anyuci!
Ne is mondd, ma megint nagyon nyűgös volt Geszti a foga miatt, lehet hogy beindult a többi is, nem tudom, de iszonyúan nyáladzik, (jobban mint eddig), és őrült erővel rág mindent, többek között persze az ujjamat is, miközben én sikítok... :roll: Kíváncsi vagyok, melyik lesz a következő fogacska.
Gratulálok amúgy a 6 foghoz, szép "teljesítmény"!

Lányok!
Lenne egy általános kérdésem a tapasztaltabb anyukákhoz. :wink: Próbáltam Gesztinek adni 8 hós babakaját, amiben már vannak pici darabkák is, tehát nem teljesen pépes. Megkóstoltam, teljesen puhák a darabkák, de hát mégiscsak darabka. Szegénykém olyanokat öklendezett tőle, hogy még ki is jött az a pár kanál kaja amit megevett. Amúgy ízlett volna neki, csak az állagával nem volt kibékülve. Utána bevágott egy egész üveg pépeset... Szóval mit tanácsoltok, hogyan kezdjem szoktatni a darabosabb kajákhoz? Nem akarok neki persze csak olyat adni, hanem mondjuk 2-3 naponta pár kanállal, gondoltam hogy először pépbe keverek pár kanálnyit, hogy ne legyen annyira tömény darabos, ez valamelyest be is vált, így megette és nem volt öklendezés, de azért láttam rajta hogy nem nagyon tetszik neki. Ti hogyan csináltátok???

Na megyek, megpróbálok az iwiw-en kicsit barangolni és feltenni pár képet.
Jó éjt mindenkinek!

Kép
mamy
 
 

 
 

Sziasztok!

Zsutita!

Nagyon jó lehet az egész szöveg, mert hasonló van nekem is, de ezt most nem volt időm végigolvasni.

hétvégén hordjuk az első darabokat, s jövőhétvégén jön a nagy bútorszállító autó és pá-pá innen... :lol:

Mamy!
Ha nem megy neki így ne erőltesd. Az üveges darabosat szedd ki tányérba, vagy amiből eteted, s te törd meg még villával, mint amikor a burgonyát töröd, ne pépesre, csak kettőt-hármat nyomj rajta. Aztán azt add neki, s majd 1-2hét múlva próbáld újra, s addig mindig csak kevesebbet törj rajta a villával. Na jó kerek mondat, remélem értesz mert leírtam 10sorba az amúgy 3szót. :oops: :oops: de én ilyen vagyok :D

Na de mostmár megyek csajok. Holnap is benézek!

Ja babanet már engem is megtréfált párszor...eltűntek, de általában csak a hosszú írományok :evil: :evil: :evil: -azóta ctrl cézek! Mentem s ha eltűnne ctrl vézek!!! :wink:

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 


Sziasztok!

Elég vacak éjszakánk volt , nem tudm mitől de Máténak megint 39 fokos volt a láza éjjel pedig már nem is köhög jétezik ,hogy fogzástól ekkora láza van?
Mert sírni nem sírt csak nyüzsi volt meg nem állt 1 percre sem .Na de elviszem dokihoz és akkor többet tudok.
Mamy próbáld meg csak nagyon oicit a kanálra tenni még szokatlan a drágának rá kell jönnie hogyan is kell a darabokkal elbánni .Nálunk is előfordúl ilyesmi de belerázódnak nekem példáúl ha kezébe adok egy fél banánt ügyesen elmajszolja igaz figyelek is nehogy nagy darabot egyen ja meg meghámoztam az almát és úgy egészben adtam a kezébe és szépen elszopogatta azon gyakorolt míg csak alúl volt foga de lehet mostmár jókorát le tudna harapni.Mindent bele sikerűlni fog.

Kép

Kép
Kép


évi
anyuci3
 
 


SziasztoK

Naggyából visszaolvasgattam,de nem mindent :oops: :oops:

Mami,szerintem ne eröltesd a darabkákat,ha nem megy ,nem megy...nincs abba semmi rossz.Szilveszter két éves koráig öklendezett a darabkástól és én átturmixoltam a babakaját is.Az egy éveseknek valóban, akkora gangik vannak ,hogy nem igaz :twisted:

Anyuci,szerintem a fogzás nem ,hogy ekkora lázzal,de semekkora lázzal nem jár :( :(

Na egyenlőre ennyi időm van,majd jövök pusz :D
Vendég
 


Sziasztok!

Anyuci!
Szerintem sem a fogától ennyire lázas, az esetleg csak pici hőemelkedés lenne.Nekünk szokott olyan lenni fognövéskor, hogy benyal egy pillanat alatt mindenféle bacit, és azért lázas meg beteg, hiszen az egész szája gyulladásban van, sebes, és a bacik azt szeretik a legjobban.A doki mit mondott?

Mamy!
Én sem erőltetném a darabosat, majd eljön az ideje. Bazsi is nagyon öklendezett egy pici darabtól, aztán mintha elvágták volna, hirtelen minden darabosan kellett neki. Rá kell jönnie a rágásra, szerintem mutasd neki, hogy eszel.Ez nekünk bevált, azóta semmi pépes kaját nem fogad el.Igaz, nekünk már 14 foga van.

Lányok!Készültök a diétára?Május 1?

Noémi!
Sok erőt és kitartást a költözéshez!

Puszi mindenkinek!

Kép
zsutita
 
 


Sziasztok!

Én a fogzásra-bár nekünk nem volt- de amondó vagyok hogy lehet nagy láz, de jobb ha orvos látja!!!
Csak többet tud mint mi.


Mamy!
Így van, ha ráharap az ízére meg nem fogod tudni levakarni a darabosról! :lol:

Máj.1. 90napos!
Mármint máj.1-je az utolsó nap ugye??? :oops: :wink: :lol: :lol: :lol:
tehát másnap reggel kezdünk ugye???? :D :D :D :D

pusszancs!

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 


Noémi!

Én is úgy gondoltam, hogy azért még majálison ne koplaljak, csak másnaptól.

Többiek?

Kép
zsutita
 
 


A fogzás legyengíti a szervezetet,immunrendszert és esendőbb lesz a gyerek,elkaphat olyan dolgokat is amit egyébként nem,ettől lehet lázas.
A fogzás önmagában nem okoz(hat)lázat :(

Fogyi:nem megy de nagyon-nagyon kéne :twisted: :twisted:
Mindig éhes vagyok és imádok zabálni :twisted:
Vendég
 


Sziasztok

fogzás: lehet magas láz is, nálunk is volt Ákosnak láza

Zsutita: nálatok is 14 fog van????????????? De jó nektek

Nálunk még a napokban mutatta meg magát a 7. fogacska! :cry: De hát majd csak egyszer ki nő a többi is!

ma délután voltam a dokibácsinál Pici Bogárral, és ezerrel vert a pici szíve! :lol:

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok!
És ujra köhögünk!!!!!!!!!Tegnap kezdtük de a doki szerint nugodtan mehetünk oviba,még igazolást sem írt,sőt gyógyszert sem,csak köptetőt meg fenistil cseppet.Ha mgint éjszakáznom kell vele akkoor fellógatom magam a cserifára :?

Erika örülök hogy minden rendben volt uh.-on.
A barátnőm akivel télen a tragédia történt megint terhes,persze ismét lombik,és olyan magas a hcg szintje,hogy lehet hogy ketten vannak :D
Vendég
 


Sziasztok

Bárány
nagy nagy gratula a barátnődnek!!!!!!!!!!!!!
ügye majd megírod, hogy hány babóca lapul a pocakjában?

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok,Erika,persze megírom,mondtam neki,hogy mindenről tudni akarok :D :D Én is nagyon örülök,hogy ilyen hamar osszejött neki újra,megérdemli szegény.Még az sem lenne baj ha csak egy lenne csak minden legyen renbn a babával,és persze ezt kivánom neked is!!!!!És te mit szeretnél fiút vagy lányt??
Vendég
 


Sziasztok

Bárány
apjuk lányt szeretne, nekem édes mindegy csak egészséges legyen, és ha lehet kérni ilyet akkor ha fiú akkor a lányokat szeresse majd, és ha lány akkor a fiúkat :lol: !

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Voltunk dokinál azt mondta ,hogy a váladék nem tud leválni és megtapad az egész arcüregben.Adott másik gyógyit a supraxot de azt mondat szombaton még dolgozik vigyem vissza és ha nem hat akkor beutal egy röntgenre meg vérvételre hogy tisztábban lássunk.
De, hogy ez ne legyen elég Bálint is visszaesett már mérték a lázát mikor mentem az oviba nem tudom milyen járvány van eggyikből ki a másikba be már nagyon sajnálom őket.
na de megyek mert nagyon nyügösek pá oá holnap benézek sziasztok.

Kép

Kép
Kép


évi
anyuci3
 
 


Sziasztok!

Délután már megint nem működött a babanet, nálatok ilyenkor mit ír ki? Nekem valami internal server error vagy mi a fene, férjem szerint ilyenkor le van állítva a szerver, tehát a babanetnél van a bibi.

Erika!
Szívből gratulálok ismét a Pici Bogárkádhoz, és kívánom hogy legyen problémamentes és boldog terhességed, és a végén egy gyönyörű gyermeked! Ha lesz majd uh-kép, felteszed?... Olyan jó, hogy megint van kiért izgulni!

Fogzás-láz: nálunk nem volt láz, sem hőemelkedés, amikor Gesztinek beindult a foga. Azóta sincs, hálistennek (kop-kop). De én is úgy tudom, hogy lehet akár magas láz is sajnos.

Bárány!
Gratulálok a barátnődnek, erős egy nő lehet, hogy nem sokkal a tragédia után belevágott. Örülök ismeretlenül is, hogy sikerült neki.
Amúgy az iwiw-en ahogy láttalak, neked nem is annyira életbevágó az a diéta, szerintem egyáltalán nem vagy túlsúlyos, úgyhogy ne emészd magad, ha nem vágsz bele... :wink:

Anyuci!

és többiek! Köszi szépen a darabos kajás infókat és tanácsokat. Nem akarom erőltetni, dehogyis, csak próbálkoztam. Ma is próbáltam adni neki, picit összetörtem a darabkákat, de így sem nagyon jött be neki. Hagytam a fenébe, és adtam neki pépeset, be is puszilt egy egész üveg pulykahúsos őszibarackot. Aztán 3 órával később egy egész üveg paradicsomos tésztát cukkinivel. A darabosakat egyelőre hagyom, majd 1-2 hét múlva ismét megpróbálom. De akkor sem esem kétségbe, ha nem eszi meg még egy darabig, ahogy többen is írtátok, nálatok is előfordult ilyesmi.

Diéta: ez jó, a majálison még hülyére zabáljuk magunkat, aztán másnap indulhat a "koplalás"?... Na jó, akkor május 2-án startolunk.

Jó éjt minenkinek!

Kép
mamy
 
 


Sziasztok!
Erika,ez jó "ha lány akkor a fiúkat szeresse..."Erre nem is gondoltam még,olyan természetes :D De igazad van a mai világban már semmi nem biztos :(

Anyuci nálunk az ovi dettó,egyikből ki másikba be...

Ezek szerint az orvos is alátámasztotta,hogy a fogzás önmagában nem okoz lázat,főleg nem ekkorát
Elég rég vagyok a "szakmában"rámragadt egy pár dolog :D :D
Jobbulást a gyerekeknek...

Anyuci jók a képek,rámfér a diéta,már egy kicsit kevesebbet is eszek :lol:
Vendég
 


Jó reggelt lányok!

Bárány köszi a dicséretet a képekről , jelöltem Szindit és Szilvesztert nagyon szép lányod van meg kell hagyni.
Az éjszakánk most jobban telt gondolom a lázkúp elnyomta a babócám nagy volt a csend.Ma megint mehetünk a dokihoz hiszen Bálintot vinnem kell igazolás végett is már tele a hócipőm.
Szilveszternek jobbulást gondolom te is ki vagy.

Kép

Kép
Kép


évi
anyuci3
 
 


Sziasztok!
Anyuci,én nagyon ki vagyok,mert én is ezen a télen,kb 5ször köhögtem mint az állat és úgy éreztem az éjjel ,hogy elpusztulok,úgy ugattam,mostmár hangom sincs és a szívritmuszavarom is erősödik.Egyszerűen nem értem mi van velem,a fiam nem is az oviban szedi össze a betegségeket hanem én magam fertőzöm csórit.Nem tudom mi van velem.
És nem tudom megtenni,hogy ilyenkor ne legyek vele,egy házon belül ez lehetetlen.
Jobbulást a fiaidnak,renélem mostmár tényleg túlleszünk a göthösségen mindannyian.

Igen szindi mondta,hogy megjelölted,vagyis tőlem kérdezte,hogy ki az :D :D de elfogadott,ő direkt élvezi,hogy minnél többen jelölik
Vendég
 


Sziasztok!

Sok gyógypuszi a betegeskedőknek!Gyógyuljatok meg minél hamarabb!

Képzeljétek meghoztuk a döntést, szeptemberben Bazsi megy a bölcsődébe, én meg vissza dolgozni. Jövő héten van nyílt nap a bölcsiben, és a jövő héten megyek be a suliba intézni a papírokat, a főnököm örült a döntésnek.Szóval megvoltak az izgalmak, két napja ezen tököltünk, hogy mi legyen. És az az igazság, hogy már rákészültem, hogy visszamehetek. Nem arról van szó, hogy nem szeretem a gyerekem, de kell a pörgés, neki meg főleg.

Na most ennyi, mert a párom jön hódítózni.

Jó éjt mindenkinek!

Kép
zsutita
 
 


Sziasztok!
Zsuzsita,szerintem a bölcsi nagyon jó döntés,mostmár én is belátom,pedig én régen ellne voltam,de mostmár van egy csomó érvem ami melette szól...
Szóval,látom az oviban,hogy azok a gyerekek akik jártak bölcsibe,3 éves korukra teljesen önállóak,egyedül esznek,bekapcsolják a szandált,némelyik beköti a cipőt,nem kell őket beszoktatni...stb
Szépen és érthetően beszélnek.És nem utolsó sorban,megedződnek,és ovis korukra nem betegeskednek.
Viszont az érem másik oldala,hogy arra számolj,hogy átlagban havonta egyszer ki fog dőlni,főleg az első évben :(
Nem tudom mennyire toleráns ilyen szempontból a munkahelyed :?

És köszi a gyógypuszit,nagyon beteg vagyok hangom semmi,nyelni nem tudok..jaj de félek,hogy elkapja Szilveszter :evil:
Vendég
 


Sziasztok!

Zsutita köszi az aggódást lassan de nem akarom elkiabálni javulunk.Szerintem is jó döntés a bölcsi csak hasznotokra válik és majd ha úgy alakúl hogy tesó lesz akkorra meg tul lesztek a nehezén gondolom szeretnél még babát :roll: :?:

Bárány nagyon sajnálom , hogy te is beteg lettél szerintem nyugodj meg nem te fertőzöd a fiadat most isszuk meg a levét annak ,hogy nem volt tél és a bacik szabadon garázdálkodnak gondolom én.

Nem tudom arra milyen idő van de itt iszonyú erős szél tombol majd le viszi az ember fejét.
Képzeljétek ma volt iskolabeiratás el sem tudom hinni, hogy már ilyen nagy Danikám ,lehet , hogy butaság de szerintem a ballagását biztos megkönnyezem igaz előtte még anyáknapja is lesz már bálint is tudja a versikéjét lelkiekben már készülök de biztos kiborúl a bili.
A lényeg aki beteg pihenjen, gyógyúljon vigyázzatok magatokra .

Kép

Kép
Kép


évi
anyuci3
 
 


Sziasztok!

Noémi, Mamy - nagyanyám szerint a Manó az egy modern kori kitalált név, nem normális név, és már akkor is cirkuszolt, mikor megtudta, hogy így lett anyakönyvezve: Nagy Máté Manó. Persze mi már akkor is felvilágosítottuk, és könyvekkel bizonyítottuk az igazunkat, hogy ez egy nagyon régi ősi név, de nem lehetett meggyőzni. Azért nekem nagyon rosszul esett, hogy most is kiverte a patáliát, persze aztán szégyellte magát, mert még a pap is rászólt, hogy most már fejezze be.

Noémi, családostól költözök? Azt hittem csak ti hárman.

Zsutita, szerintem is jó ötlet a bölcsi, én is tervezem, hogy Manót majd 2 éves korában beíratom. Különben én azt tanultam anno pszichológiából, és ezt a védőnőnk is alátámasztotta, hogy a két éveseket a legkönnyebb közösségbe szoktatni.

Nem tudom mi van velem, napok óta olyan fáradt vagyok, hogy reggel 6-kor mikor Manót megetetem vissza kell feküdnöm, és este 10-kor már használhatatlan vagyok. Ma is fél nyolckor keltem fel, de délelőtt 11-kor Manóval humtam fél órát, és most is úgy érzem magam, mint akin átment az úthenger. Még jó, hogy anyukám elvitte a gyermekem sétálni, lehet, hogy kicsit ledőlök. Ráadásul kajálási rohamaim vannak, néha úgy kívánok mindent, más dolgokra meg rá sem bírok nézni. Ugyanúgy érzem magam, mint tavaly ilyekor, mikor Manóval voltam terhes. Rettegek tesztet venni, pedig már 3 hetet késik, bár muszály lesz mostmár, de asszem nagyon kétségbe fogok esni, ha jön a következő babó, abszolút nem így terveztük.

Na megyek, mert alig látok ki a fejemből.

Majd jövök.

Anita

goodfairy
 
 


Sziasztok!
Anyuci nálunk is ezerrel fúj a szél,nagyon hülye idő van,sajna én még szarabbul vagyok már hangom abszolult nincs,és levegőt is nehezen kapok,most voltam a patikában(ügyeletes)és vettem magamnak augmentint,én az öngyógyitó.Majd meglátjuk használ e vagy sem... :oops:

Goodf.És hogy hívjátok a kisfiadat?Máté vagy Manó?Mert késöbb talán a Máté jobb lenne,persze ezt csakis te(ti) döntitek el nem a nagyi :lol: Szerintem jó dolog,hogy mindenkinek más tetszik,milyen uncsi lenne a világ ha mindenkinek ugyan az tetszene :D Nekem a Manó egy kicsit bizarr,de lehet,hogy azért mert sose halottam,hogy van ilyen név :oops: Annó a pasiaimat,így hívtam de nekik nem ez volt a nevük :D :D :D

Föld hívja Nszökét...Nszöke jelentkezz!!!! :shock:
Vendég
 


Sziasztok!

Anita!
Megértem az aggályaidat, és hát a "tünetek"... nagyon úgy festenek, mint a terhességi tünetek. Én is folyton parázok, de gyógyszert meg nem szedek (a 6 hetes kontrollon a dokim azt mondta, ő nem ajánlja, semmilyen fog.gátlót mert mindegyikben van hormon, akármilyen modern is, ő ellene van).
A névvel kapcsolatban, én nem is tudtam hogy a Manó a "rendes" neve a fiadnak, azt hittem csak így becézed! :shock: De nagyon aranyos! Persze hogy van ilyen név, és ne törődj a nagymamáddal, elhiszem persze hogy szörnyű lehetett ha még a pap is rászólt...

Anyuci!
Örülök hogy javulgattok, további gyógyulást nektek (is)!

Bárány!

Neked is sok-sok gyógyenergiát küldök, kívánom hogy gyógyulj meg mielőbb, reméljük nem fertőzöd meg a fiadat.
Én is megjelölhetem a gyermekeidet iwiw-en?... Nem baj, hogy nem ismernek?...

Zsutita!
Hihetetlen, hogy szalad az idő, igaz? Mi is már voltunk két bölcsiben a kerületben, ahová költözünk az ősszel, körülnéztünk milyenek, és hogy van-e hely? Mi is úgy tervezzük, hogy 2 évesen beadjuk bölcsibe Gesztit, és visszamegyek dolgozni. Sajnos muszály... Bár nagyon szerettem volna, ha itthon maradhatok vele 3 éves koráig, és csak oviba megy, de nem kivitelezhető. A sok hitel... :evil: A fenébe, hogy ez a piszok pénz még a családi életbe is "beteszi a lábát". De a lakásba meg pont Geszti miatt vágtunk bele "vén fejjel" és a hitelt törleszteni kell.
Igaza lehet Báránynak (mint tapasztalt anyukának) a bölcsis gyerekek ügyességével és fejlettségével kapcsolatban. Nézzük ezt az oldalát, és akkor talán könnyebb elviselni a dolgot.
Már félve írom le: tali?... :oops: Remélem még benne vagy, bár sajnos eddig mindig meghiúsult valami miatt... Hétfőn nem jó, de kedden ha megyünk, rád csörgök.

Iwiw-re még nem tettem keresztelői képeket, mert kevés a tárhely, de ha meglesz Gesztinek a meghívó, és megcsináltam az oldalát, akkor oda teszek majd fel.

Jó éjt mindenkinek!

Kép
mamy
 
 


Persze,Mami nyugodtan jelöld meg a gyerekeimet is az iwiwen,csak örülnek a sok ismerősnek,főleg a lányom :D :D
Én meg majd megjelölöm Geszti bébit :D (ha lesz meghívója)
Vendég
 


Sziasztok!

Bárány!
Megjelöltem Szilvit és Szindit. :wink: Klassz, hogy Szilveszternek is ugyanazon a napon van a szülinapja, bár tudom erről már beszéltünk, de most megint láttam, és örülök hogy majd ha eljön a nagy nap, (idén vasárnapra esik, de jó!) akkor egyszerre ünnepelünk, és majd mesélünk egymásnak, milyen volt. Nekünk biztos nagyon nagy ünneplés lesz, az ELSŐ szülinap! :lol:
Ja, és érdekes hogy van egy ugyanolyan nevű pasi az iwiw-en, mint a kisfiad. Láttad már? Pedig nem egy tucatnév. :wink:

Látom, ma mindenki távol volt a babanettől, (én is...) nem baj, szép idő volt, nekem meg ezer dolgom itthon... :?

Kép
mamy
 
 


Sziasztok!
Mami,igen tudom,hogy van egy ugyan olyan nevű mint a fiam,és meg is jelölte a fiamat,csak ezért :D Tök jópofa.Hát tényleg nem egy tucat név,főleg,hogy eggyesek szerint a Szilveszter név nagyon nem divat,de én imádom!!! :D
Nekem is bejön,hogy nemsokára eggyütt fogunk ünnepelni,majd nyomunk föl egy csomó képet,remélem mindenki kitart a topik-ban addig,és persze még jóóóó sokáig.
Éppen ma nézegettem a képeiteket,hát nem semmi ,hogy milyen jó helyeken jártatok a férjeddel :shock: :shock:
Geszti meg nagyon gyönyörű minden képen,az édes kis fülcsikéivel.
Puszi mindenkinek!!!
Többiek írjatok!!!!
Vendég
 


Bárány!
Hát ez tényleg nagyon jópofa dolog, hogy megjelölte a fiadat. :lol: Aranyos gesztus. A Szilveszter név nekem is baromira tetszett fiatalabb koromban, bár emlékszem arra, amikor még elég kicsi voltam, azt hittem hogy női név... :oops: :roll: Aztán amikor tudatosodott bennem, hogy férfinév, elhatároztam ha fiam lesz, Szilveszter lesz a neve. De aztán most amikor vártuk Gesztit, és még nem tudtuk, hogy kislány lesz-e vagy fiú, akkor már nem került szóba, mert nem illik a vezetéknevünkhöz, és a férjemnek nem is nagyon jött be...
Szerintem nagyon jó kis topikunk van, tuti hogy jó sokáig kitartunk! Tényleg jó lenne már egy topiktali.
Hát igen, sokfelé jártunk régebben, akkor még anyagilag is jobban megengedhettük, most már csak álmodozunk hogy milyen jó is volt. Csodálatos, felejthetetlen emlék mind.
Egyébként Horvátországba idén is megyünk, de azt hiszem hogy Egyiptomba mostanában nem... :roll:

Többiek :?: :?: :?:

Kép
mamy
 
 


Sziasztok!

Ma nagyon fárasztó napom volt, reggel két bébivel voltam délig, mert szomiasszonyom megint vizsgázott.Hú!Hát nem kellenének ikrek!Baromi nehéz, főleg ha együtt sír mind a kettő.Az egyiknek valami baja van a másik meg azért, mert nem ő van kézben.
Ennek az eseménydús délelőttnek köszönhetően délután aludtam egy jót a dedemmel. Nem is emlékszem rá, mikor volt ilyen utoljára, de ma nagyon ki lettem ütve.

Anita!
Én se tudtam, hogy a Manó igazi név, én is azt hittem, hogy így becézitek, de szerintem nagyon jó.Tetszik nagyon.Az ősökre meg nem kell hallgatni, a névadás szerintem csak rátok tartozik a férjeddel. Egyébként meg ott a Máté, és később úgyis választhat Manó, hogy ő melyiket szeretné. Nekem is két nevem van, és mindig aláhúzták a naplókban, hogy melyiket használom.A fősulin volt egy tanárom, aki mindig Rékázott(ez a második nevem), mert a csoptársam is Zsuzsa volt, és meg se hallottam, nem reagáltam rá, annyira nem vagyok hozzászokva.

Mamy!
Maga a tali ötlettel nincs bajom, de a jövő hét elej bizti nem jön össze. Hétfőn reggel megyünk a bölcsibe, mert nyílt nap lesz, kedden meg rendőr-nap van, a férjem nem dolgozik.A Városligetben lesz valami rendezvényük, arra megyünk ki, plussz nekem aznap kell bemenni a melóhelyemre elintézni a papírokat, hogy visszamegyek dolgozni. Szóval apa kimegy Bazsival a városligetbe, én meg ha végeztem a suliban, megyek utánuk.Szerdán meg lehet, hogy megint bemegyünk a bölcsibe, mert még akkor is nyílt nap van.

Bárány!
Először is tremélem, hogy már lassan gyógyulgatsz, és a gyerekek nem lettek betegek.
Köszönöm a biztatást a bölcsivel kapcsolatban, én is azt hiszem, hogy jót fog neki tenni. Korai egy kicsit a másfél éves kor szerintem, de sajna nekem a munka szempontjából a február nem lenne jó, muszáj szeptemberben kezdenem.De annak viszont haszna lesz, hogy Bazsi leköti magát, nagyon eleven gyerek, imádja a gyerekeket, az idegeneket, és tudopm, hogy nem az a típusú gyerek, aki elvan az anyjával 10 évig is, nem érdekli más.A beszédre én is gondoltam, hogy talán könnyebb lesz megtanulnia, ott húzzák egymást a gyerekek.Meg sok verset mondanak, meg mindenféle foglalkozás van velük. A védőnőm azt mondta, hogy a bölcsibe vannak fwejlesztő pedagógusok, nyomon követik a gyerekek fejlődését, dietetikus állítja össze a kajájukat, nem ehetnek meg minden szart, meg hogy ő is nagyon ajánlja a gyerekemnek.

Jó hosszú lette, bedugulok lassan.Holnap megyünk a Margit-szigetre, majd este, ha úgy alakul, benézek.
Jó éjszakát mindenkinek!

Kép
zsutita
 
 


Anyuci!

Igen, szeretnénk még egy babaát, de sajna az nem most lesz, nem úgy alakult az életünk, és most nem fér bele.Pedig annak idején úgy gondoltam, hogy egymás után legyenek, ne kelljen visszamennem dolgozni, meg akkor közel vannak egymáshoz. Más lenne a helyzet, akkor lehet, hogy így lenne.De sajna nem ez van!

Kép
zsutita
 
 


Sziasztok!

Teljesen kivagyok! Manóm ugyanolyan beteg, mint a múltkor. Holnap reggel dokinéni, remélem "csak" allergia. Abból gondolom, hogy dokinéni is mondta a múltkor, hogy mivel nem volt láza szerinte ez allergia, és most sem lázas, viszont állandóan dörgöli az orrát, meg a szemét, és olyan piros az orra mint egy kis bohócnak.

Bárány, csak én szólítom Manónak meg anyukám, rajtunk kívül mindenki Máténak szólítja. A párom meg Sz@rosbékának.
:) :oops: Persze vannak akik Mátékázzák, attól meg égnek áll a hajam, és amikor szólok érte, csakazértis úgy szólítják. Szörnyű családom van. :x

Mamy, gyógyit nekem sem írja fel a dokinőm, merthogy ugyebár Manóm is nagyon nehezen jött össze, és ez valszeg a tabletta miatt volt. Nagyon felborította a hormonháztartásom.

Most csak ennyi, majd jövök még, most kivasalok míg Manóm alszik.

Sziasztok

Anita

goodfairy
 
 


Sziasztok!
Mami
Köszi a biztatást de nem nagyon gyógyulok,egyenlőre ugyan úgy szenvedek mert már van az orromban egy bazi nagy herpesz is,nekem minden betegségnél előjön,és köhögök mint az állat...
Mindjárt itt a nyár én meg göthösen.... :evil: :evil:

Goodf:jobbulást a kicsinek,szerintem jobb lenne a nátha minta az allergia,de persze az ember nem válogathat :evil:
Én legalább is nagyon félek az allergiától,mert kérdem én,hogyan lehet egy gyerek éltéből kiiktatni a virágport,a háziport stb,stb
És az alleria meg az asztma sajnos kéz a kézben járnak... :(
Vendég
 


Sziasztok!

Zsutita!
Hát nem lehetett könnyű a két babával... És hány éves a másik baba?
Talival kapcsolatban, gondoltam hogy nincs bajod vele :wink: csak már tényleg félek bármit mondani (azaz írni) mert mindig közbejön valami. Na nem baj, majdcsak sikerül előbb-utóbb.... :roll: Ha nem jó a hét eleje, nekünk csak a péntek lesz jó legalábbis egyelőre úgy néz ki, mert csütörtökön szabadnapos a párom és ilyenkor jövünk-megyünk, intézkedünk.

Anita!
Jaj, nagyon-nagyon sajnálom hogy Manó már megint beteg... :cry: Tudom, már talán "uncsi" de én továbbra is nagyon sok gyógyenergiát küldök neki...

Bárány!
Herpesz?... az orrodban?... jaj... hát akkor továbbiakban is jobbulást.

Lányok!
Szerintetek mitől lehet az, hogy Geszti mostanában nem nagyon akar inni? Próbáltam már szinte mindenből (csőrös pohár, sima pohár, egyedül a cumisüveget nem mert azt már régen elutasította, de most már megfordult a fejemben hogy előveszem), szóval kéne innia szerintem mert már csak reggel szopizik, akkor is elég keveset, és nappal csak gyümit, főzeléket eszik, délután néha tejpépet. Próbálok minden étkezés után, és az étkezések között is adni neki folyadékot, de mindig csak pár kortyot iszik, aztán játszik a pohárral, stb. Eleinte gyümilevet próbáltam higítva, nem nagyon kellett neki. Aztán vizet adtam neki, na azt már jobban itta, de mostanában már megint csak pár kortyot hajlandó. Tegnap óta teszek bele neki frissen nyomott almalevet, így jobban ízlik neki de ma megint nem nagyon akart inni pár kortynál többet. Néha még félre is nyeli szegénykém, olyan kis szeleburdi, ilyenkor persze messzire hajítja a poharat és vádlóan néz rám. Nem akarom hogy ellenérzése alakuljon ki az itallal szemben.
Amúgy szerintem elég a pisis pelus, és gondolom jobban inna, ha szomjas lenne, de hát ezt is meg kell tanulni, hogyan vezessem rá, hogy igyon? Vagy "bízzam rá" a dolgot, és hagyjam hogy akkor igyon amikor ő akar? Erőltetni sem akarom. Mi a véleményetek? Na már megint rátok zúdítom a problémáimat, de ti már tapasztalt anyukák vagytok.

Kép
mamy
 
 


Sziasztok!

Gyors bekukk.A betegeknek gyógyulást kívánok én is.
BALÁZS TEGNAP ELINDULT!Eddig is ment pár lépést önállóan, de tegnap a Margit-szigeten egyszer csak elengedte a kezem, és kb 5-6 méter gyalogolt egyedül.És azóta is gyakorolja rendületlenül.De olyan édes, hogy tartja fel a jobb kezét, mintha kapaszkodna a kezünkbe, mert eddig is így közlekedett, de most nincs semmi a kezében.MA akkorát nevettem rajta, mert amikor hazajöttünk a sétából, a láncon lógó cumiját fogta meg, felemelte, és úgy közlekedett.NAgyon édes látványt nyújtott.

Mamy!
Majd meglátjuk, hogy alakul a hét vége, mármint a péntek, de délelőtt elméletileg oké a tali. Az ivással kapcsolatban én azt tudom javasolni, hogy vegyél neki csecsemőteát, a granulátumot, és azt add neki, és esetleg a cumit is próbáld meg.Nekem ugyanez volt tavaly nyáron, hogy hirtelen nem volt hajlandó semmit inni, mi is akkor tértünk rá a teára.

Na puszi, megyünk fürödni!
Jó éjt mindenkinek!

Kép
zsutita
 
 


Sziasztok!!!!

ITT VAGYOK!!!! Juppijeeee!!! :lol:

Meggyógyult a laptopom szerencsére. Meg minden rendben. Szombaton költözünk véglegesen el innen az új lakásba, ahol sajna még lesz 1-2 alakítás lassacskán. Na de ennyi legyen.
Megvan a kocsi. Végülis mivel igazából 2helyen probálkoztunk skodával, de egyiken sem ment az ügyintéző mondhatni sz@rt a fejünkre, holott minden papír már be volt adva...szóval az utolsó verzió az az hogy a skodás ismerősünket(ő az üzletkötő) felhívta egy ismerősünk, akivel közölte hogy azért nem veszi fel a telefont mert olyan elfoglalt....így nem tudtunk beszélni vele, holott a kocsi már le volt foglalva...stb. Na erre mondom férjnek, menjünk be a suzukiba, mert elegem van a kínlódásból és ott is van ismerős. Szóval lényeg, hogy pénteken voltunk érdeklődni, s most csütörtökön már vesszük át az autót. Suzuki ignis ezüst vagy szürke minden van benne. Azért nem tudom a színt mert feketét akartunk, de az limitált volt, s már nincsen, így valami szürkét vagy mindegyszínűt csak ne piros, kék, zöld, meg ilyenek. NEkünk a többi suzuki az új swift meg sx4 nem tetszik és én amikor letettem a jogsit ignisbuzi voltam. Na most megkapom!!! :D
Kocsiról ennyit.

Zsebi egy kicsit beteg volt, de nurofennel kezeltem. Már jól van, de nekem is állandóan orrdugulásom van és fáj a torkom, hogy mitől vajon???
Amúgy kisbetegeimnek jobbulást kívánok.

Zsutita de jó hogy örülnek a munkahelyeden, az enyémen majdhogy kinéznek ha bemegyek. Bár nem érdekel mert én nem akarok oda visszamenni, de novembertől nekem munkahely kell sajna, mert mennem kéne melózni, de vajon hova???
Zsutita milyen két baba???? :shock: :shock: :shock:
Felületesen olvastam végig csak de nem emlékszem neked másik babára!!!

Erika!
Tényleg fura a "kérés" "ha lány a fiúkat szeresse...és fordítva. Ez furi. Amúgy Te és Bárány nem vagytok a mássággal kibékülve??? Vagy mi?
Mondjuk engem nem zavarnak a homoszexuálisok vagy bármi nemnormális szexuális viselkedés, vagy bármi ami a normáktól eltér, de nem tudom mit szólnék hozzá ha konkrétan az én lányom leszbikus lenne. Jó nem utálnám ezért, meg nem tagadnám ki, talán fura lenne de biztos hogy elfogadnám... :oops: Na de azért remélem minden rendben lesz a későbbiekben nemi fejlődését tekintve :wink:

No megyek majd még írok!
Viszont a hétvégétől megint nem jövök majd csak 3-a után mert akkor ki-bekötik a netet, kábelt, telfont, meg mindent.

Jó éjt és jó gyógyulást mindenkinek!

UI: ja ezt le kell írjam. Egy 140kilós mamám kollegája(pasi) aki szakács és cukor beteg már csak 1hete van a 90naposból 27kilót fogyott, most kérdezgetik hogy hogy csinálta, mert szinte "lapos" a csávó most, na és mivel kicsit bő a bőre most elkezd mozogni, s utána erősíteni. Mert azt mondják nagy testsúllyal nem szabad keményen tornázni, csak kis hasizom, vagy gugolás(én napi 10-15öt csinálok 1hete) ilyen egyszerűeket, mert nem fogyni fogsz, hanem izommá ég a zsír s ugyanannyi kilok (majdnem) maradunk csak nagy 100bicepszel... :wink: Szóval értitek ti mit akarok!!!! :lol:

Pusza kicsiknek nagyoknak, apáknak, anyáknak, kismamáknak, egyszóval mindötőknek!!!!

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 


Sziasztok

Végre van babanet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Noémi
másság: nincs vele bajom, ha más gyereke az, de én úgy szeretném ha az enyimek nem lennének azok, már csak azért is hogy unokáink legyenek! Tudom ez önzőség, de én akarok unokákat és ez csak így lehetséges! De lehet hogy addigra már nem is leszek, de akkoris unokákat szeretnék!

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok!
Végre ittvagytok,megpróbálam visszaolvasni is.. :D

Zsuzsita:Balázsnak gratula az első lépésekhez :!: Most aztán szaladhatsz utánna :D

Mami,lehet,hogy már furcsa,hogy ezt mondom,de az enyémek sem akartak inni soha.Ha nem szólnék a fiam a mai napig el lenne napi 2 deci folyadékkal.Csak ugye ő már nagy ,ráparancsolok,hogy idd meg ,és kész :o Amikor kisebb volt gyakran szárazon vettem le róla a pelust,és nagyon idegesitett a dolog, és néha még most is idegesít.De nem mondtam még soha dokinaik idáig :oops: Más gyerekek meg megállás nélkül szlopálnak még éjjel is :lol: Nem tudom mi lehet az oka.Na ettől sem lettél, okosabb :? :?

Nszöke:Ha már rátértél a témára....Elnézést mindenkitől,de utálom a buzikat :x
A lakáshoz és a kocsihoz gratula :!: :!:
Vendég
 


Sziasztok csajok!

Végre én is irok van mit .képzeljétek a fejembe vettem ,hogy egy kicsit úgymond tanulok na de nem olyan keményen mint Noémi de azért ide is kell tenni az asztalra egy kis tudást merthogy elmélet is lesz.Ugyanis műkörömépitésre adtam be pályázati lapot remélem sikerül mert még nem vagyunk elegen egy új csapathoz kb 20 főnek kel összegyűlni és akkor mehet a dolog május 10 után.
Mindig is szerettem volna ezt művelni tetszik amiket látok olyan szép ha egy kéz szép körmökkel van megáldva.Igaz ez nem mindenkinek jön be lényeg ,hogy nekem tetszik.

A másságot én nem itélem el de biztos kiakadnék ha a gyermekeim ilyenné válnának de igy van ezzel szerintem minden szülő.

Noémi sok szerencsét a kocsihoz balesetmentes közlekedést!!!!!!!!!!!! :P :P :P

Kép

Kép
Kép


évi
anyuci3
 
 


Sziasztok!

Köszi a tanácsokat ivás ügyben. Ma facsartam egy kis édes narancslevet és azt tettem a vizébe, (nem sokat), hát látni kellett volna azokat az arcokat, amiket vágott!!! Ilyesmiket: :shock: :? :x :roll: :| :mrgreen: De a lényeg, hogy végül ivott belőle. Rájött, hogy nem is olyan rossz. De azért azt hiszem maradok inkább az almalénél. Minden étkezés után és között is fogok neki adni, ha tetszik neki, ha nem. Mert kell a folyadék.

Bárány!

Elhiszem hogy idegesített és még most is idegesít a dolog, de nagyobb gyerekeket tényleg könnyebb meggyőzni, hogy igyanak. Szilveszternek nem lett semmi baja, hogy keveset ivott és száraz volt a pelusa? Gesztinek mondjuk nem száraz, sőt néha úgy felduzzad rövid idő alatt, hogy olyan mintha fel lenne fújva. Kakija is normális állagú, nem kemény. (Már bocsánat a témáért...)

Anyuci!
Én azt mondom, tök mindegy az ember mit tanul, ha szivesen tanulja. Sok sikert kívánok neked, bár ez a téma nekem nem nagyon jön be, de az a lényeg hogy te szereted!

Noémi!
Gondolom már a költözés lázában égsz, de jó neked!... Én is úgy költöznék már!!! Kitartást hozzá.

Zsutita!
Meg fogom próbálni a csecsemőteát, ilyen granulátumot eddig még nem vettem. Csak a filteres mecsek baby teát még az ősszel, de ki kellett dobni mert megbogarasodott... :cry: olyan gusztustalan volt, és ilyenkor az ember arra gondol, te jó ég, ezt adtam én a gyerekemnek? Persze akkor még nem volt bogaras, 1-2-szer ha főztem belőle teát, de azt sem itta meg. (szerencsére).
Cumi alatt a rendes cumit érted? Mert azt ki nem állhatja Geszti, csak játszik vele, mint bármi más játékkal, de nem cumizik. Néha a szájába gyűri, szív rajta kettőt, és úgy köpi ki, hogy a szoba másik végében landol.

A mássággal nekem sincs az égvilágon semmi bajom, elfogadom, nekem is van meleg ismerősöm. Ugyanolyan emberek, mint bárki más. A nemi élete pedig mindenkinek a magánügye, egy társaságban vagy pl. munkahelyen nem tök mindegy, hogy este kivel bújik ágyba az illető? Mit számít az? Én teljesen heteroszexuális vagyok, de ennek ellenére elfogadom a homoszexuálisokat, csak a végleteket nem szeretem, amikor hivalkodnak és provokálnak.
Na erről ennyit.

Kép
mamy
 
 


Jaj, hát a legfontosabbat meg elfelejtettem!!! Geszti tegnap délután felállt!!!!!!! Igaz, kicsit inogva és bizonytalanul, de teljesen önállóan állt egy darabig. Úgy volt, hogy apja feküdt az ágyon, Geszti mellette kúszott-mászott, odakúszott hozzá, és feltornázta magát, úgy hogy belekapaszkodott a combjába. Először térdre húzta magát, aztán kinyomta az egyik lábát, majd a másikat, és kicsit előre dőlve megtámaszkodott a páromon, és baromi elégedetten nézett körbe! :lol: Párom úgy kiabált ki nekem hogy jöjjek már, nézzem meg mit művel a lányunk. Ő mondta el, hogyan történt a folyamat. Nagyon klassz!!! Azóta is próbálkozik szorgalmasan, ha valami magasabb dologba tud kapaszkodni, és én is segítek neki, tartom a kezét stb. és nagyon iparkodik, erőlködik, hogy fel tudjon állni. Néha sikerül, néha nem. Persze nem erőltetem. Amikor sikerül, akkor gyönyörűen megáll, és szépen a talpán áll, nem lábujjhegyen. Tudom persze hogy még korai hogy álljon, de szerintem 1 hónap múlva simán fel fog tudni állni önállóan, kapaszkodva. Abból kiindulva, hogy szinte megállás nélkül, folyamatosan jár a lába (amikor fekszik akkor is), szerintem hamar el fog indulni. Jaj nekem!.... :roll:

Na eldugultam, jó éjt!

Kép
mamy
 
 


Sziasztok!

Ma voltam amunkahelyemen, intéztem a papírokat a visszajövetellel kapcsolatban.Mostmár nincs visszaút, le vannak adva a cuccok hozzá.

Mamy!
A teáról csak annyi jutott még eszembe, hogy szerintem ne hippeset vegyél, egy ismerősömnek se jött be, nekünk se, a gyerek nem fogdta el, és dobhattam ki a 700 forintot az ablakon.A milupás az jó, azt szereti minden gyerek, és a dm-ben korrekt áron 499-ért adják.Egyet ne vegyél abból, a kékszőlőt, az gáz állítólag, bár mi olyat sose vettünk.Az őszibarackos, és a gyümölcsös nálunk a best.


A másságról én még nem is nyilatkoztam: én teljes mértékben el tudom őket fogadni, persze más lenne, ha a saját gyerekem lenne.Nem tagadnám meg, de biztos életem végéig azon gyötörném magam, hogy mit rontottunk el.Nekem van egy nagyon jó barátom, aki az esküvői tanum is volt anno, aki eléggé annak tűnik, bár ezt sose fogja magának bevallani.A lányokkal hetek után csődöt mond. Sajnálom őt, mert nehéz lehet ez a kínlódás.
És én már voltam a férjecskémmel buzibárban is, tök jó volt.Egy baráti párral mentünk el, és megállapítottuk,k hogy sokkal igényesebb, mint egy sima szórakozóhely.Ez pesten az egyik legismertebb, az Angel, régebben a bptv-n adtak le műsorokat.Csak pénteken lehet bemenni heteróknak, és éjféltől van transzishow, ami igazán jó volt.Eleinte meghökkentett minket, hogy fiú, meg lány párok vannak többségben, de nem zavart.Csak ott hirtelen szembesültünk vele, hogy ilyen is van.Nem tartottam természetesnek, de elfogadtam.Csak annyira kellett figyelnünk, hogy ne fehér felsőbe menjen a párom, mert az azt jelenti náluk, hogy párt keresel.És hát a párom szőke, kék szemű, szóval vigyázni kellett rá.De nem volt gáz, na azért nem sokszor mennék oda.Kuriózumnak viszont jó volt, elmondhatom, hogy láttam ilyet is.

Na ez hosszú lett, befejezem, jó éjt mindenkinek!

Kép
zsutita
 
 


Ja Mamy!

Gratula a felálláshoz, letehetitek a kiságyat, mert innentől kezdve megpróbál majd kimászni.

És Évi!
A műkörmözés nekem nem jön be, de tök jó, hogy neked tetszik, és szívesen foglalkoznál vele.Szerintem ez a legfontosabb,. hogy te szeresd, mások véleménye nem számít.Sok sikert hozzá, remélem elindul a tanfolyás!

Na tényleg mentem!

Kép
zsutita
 
 


Sziasztok!

Bárány!
"utálom a buzikat" röhögtem. :lol: :lol: :lol:

Anyuci engem érdekel a dolog! NEm értem amúgy hogy csöppentél ebbe a "társaságba" ez valami osztály, vagy fizetős vagy milyen tanfolyam?

Zsutita: Angel nagyon jó lehetett, egyszer én is elmennék, csak érdeklődésképp.

Mamy!
GEszti felálláshoz gratula!
Ja ha már itt tartok akkor Bazsi menéshez is, mert volt ilyen ha jól olvastam ugye, Zsutita???!!! :roll:

Költözési láz??? A frászt már inkább a hócipőm van tele, de érdekes mert még "csak" innen pakoltunk ki, hogy ott mi van, azt jobb nem is említeni... :oops: :oops: :oops: 100,2m-en zsákok, dobozok, stb, hogy szombaton a bútort hova tesszük nem is tudom, és utána még a bepakolás... :cry: :cry: :cry: :oops: :twisted: :twisted: addigra be is dilizek szerintem, s közben jönnek mindenfélét kikötni bekötni, itt is ,legyél meg ott is...hát nem egyszerű.

Ráadásul még épphogy most kezdődőtt a suli már indulnak a vizsgák is, és ugye nekem elmaradásom van bőven...úgyhogy jövőhéten befészkelünk s indulhat a tanulás!!!!

No jó éjt mindenkinek!

Erika nem vagy önző szerintem! Csak furi hogy még épp hogy a babócátokat várjátok s már unokára gondolsz, nekem még nem is jutott ilyesmi eszembe... :oops: :oops: :?

Puszi

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 


Sziasztok!
Mami gratula Gesztinek a felálláshoz,szerintm pont jókor,bár gyerekenként nagyon változó,hogy ki mikor áll fel,a lányom hat hónaposan felállt 8 hónaposan futott a fiam csak 10 hónaposan állt föl és 12 futott.Szoval családon belül is nagy a külömbség :D :D
Ivás:eddig semmi baja nem lett az enyimeknek a kevés ivástól,remélem nem is lesz..Bár a lányom amikor csecsmő volt folyton be volt horpadva a kutacsa,na az tényleg a folyadék hiánytól volt,de nem lett semmi baja,szerencsére..
Most hirtelen ennyi jutott eszembe
Nszöke további jó költözködést :D :D
Vendég
 


Sziasztok!

Bárány!
A kutacsot én is figyelem, tudom hogy ha behorpad az már gáz, de szerencsére Gesztinek nem horpadt... Ezek szerint lehet, hogy csak én parázok túlságosan, és amennyit iszik, az elég neki. Mindenesetre ma reggel belediktáltam jópár korty vizet, mert biztos ami biztos...

Noémi!
A költözési lázat azért gondoltam, hogy megvan, mert annyira örültél, és annyira vártad már a napot amikor költöztök. Így értettem. Azt persze elhiszem, hogy nem egyszerű, én is költöztem már jópárszor.... És még előttem áll egy nagy költözés, de az már az utolsó lesz!

Képzeljétek, Geszti tegnap reggel óta nem fogadja el a cicit... :cry: Igaz, már nem sok tejem van, de annyi még volt hogy reggel tudott cicizni, az kitartott kb. 10 óráig. De tegnap reggel, és ma reggel sem kellett neki a cici, ahogy letettem a szopi pózba, sírni kezdett, és ahogy meglátta a cicit, dührohamot kapott, egyértelmű volt hogy nem kell neki. Hiába próbáltam egymás után többször, közben megvigasztaltam persze, semmi baja nem volt, de ahogy megint akartam neki adni, megint sírni kezdett. Lehet, hogy ennyi volt a szopi?... Olvastam több helyen is, hogy ilyenkor már előfordulhat, hogy a babák elutasítják a cicit, főleg azok a babák, akik már esznek mindenfélét. Hát, ez van..... Nagyon sajnálom egyébként, de hát ez az élet rendje, előbb-utóbb úgyis bekövetkezik. Azért még reménykedem, hátha visszajön a kedve, bár ha pár napig nem cicizik akkor úgyis megcsappan a tejem. Fura dolog ez, valahol a lelkem mélyén bőgni tudnék, mert nagyon sokat kínlódtam hogy tudjak szoptatni, de ugyanakkor örülök, hogy már ilyen nagylányom van, aki szépen fejlődik, és hát ha nem kell neki, most mit csináljak?... Erővel nem tuszkolhatom a szájába a cicit. Hát meglátjuk, ha még pár napig ez lesz, akkor elkönyvelem magamban, hogy elég volt neki a szopiból. :roll:

Na megyek, mert nyűgös a nagylányom!...

Kép
mamy
 
 


HOL VAGYTOK, CSAJOK :?: :?: :?: :?: :?: :shock: :roll:

Azért én írok...

Csak annyit akartam elújságolni, hogy 3 napja Gesztit mintha kicserélték volna. Kipihent, és vidám, (nem mintha eddig nem lett volna vidám, de nagyon sokszor nyűgösködött a nappali alvás hiánya miatt). Jelentem, nagyon drasztikus lépésre szántam el magam. Elhatároztam, hogy ha törik ha szakad, leteszem napjában kétszer aludni (na ez megint magyarázatra szorul, ugyanis eddig is letettem) de a lényeg, hogy nem veszem fel, ha sír. Eddig ezt azért nem mertem megcsinálni, mert amíg kisebb volt, úgy felhergelte magát, hogy a sírástól hasfájást kapott. Most már hogy nagyobb, úgy ítéltem meg, hogy megpróbálom, és szerintem kezdi "megérteni" hogy nem akarok neki rosszat. Sírdogál egy darabig, aztán elalszik magától, és ma délután pl. 2 és fél órát aludt, utána pedig mosolygósan, vidáman ébredt, sokáig játszottunk és 1 órával később fektettem le, mint eddig szoktam. És az az érdekes, hogy mostanában mindig hason alszik, vagyis 3 napja, ahogy leteszem, azonnal hasra fordul és úgy alszik el. Eddig soha nem aludt hason.
Na hát csak ezt akartam elmesélni, remélem azért előbb-utóbb idetévedtek...

Jó éjt mindenkinek!

Kép
mamy
 
 


Zsutita!
Még azt akartam neked írni, hogy vettem Gesztinek milupa babateát, gyümölcsöset. Imádja!!! Köszi a tippet! Persze nem csak azt kap, hanem felváltva vizet és teát, és a teát is hígabbra csinálom, mint ami rá van írva. Persze így sem nagyon iszik ha én "tukmálom", hanem csak akkor, amikor ő hajlandó. De akkor szinte kikapja a kezemből a poharat és szinte vedel. Tündéri, ahogy csurog ki a lé a szája szélén és szuszog közben nagyokat.
Szóval nem parázok most már az ivás miatt, mert iszik ő rendesen ha szomjas, és a pelusok is mindig jó pisisek.

Kép
mamy
 
 


Sziasztok Csajok!

Tényleg el van veszve mindenki. Nekünk elég zsúfolt hetünk volt, meg mi egyébként is állandóan csavargunk. Az én hideghez szokott kis Manóm nagyon élvezi, hogy egy szál "semmiben" lehet kinn. Tegnap pl. csak egy pólót adtam a body tetejére, sapi nuku és úgy sétáltunk.

Hétfőn voltunk dokinál, sajna allergia, kapott szemcseppet, Fenistil cseppet meg persze szívom az orrát. A szeme már szép, nem is cseppentek neki, de a Fenistilt végig használni kell az allergiaszezonban. Vettünk gyerekülést a hordozó helyett, mert az már nagyon kicsi az én nagy fiamnak, nem kényelmes neki, mindig nyavajog, ha beleteszem. Néztem régebbi képeket, mikor megszületett és hoztuk haza még elveszett benne, most meg már alig fér el.

Képzeljétek már többször próbálkozott azzal, hogy mikor le akarom ültetni nem hagyja, hanem kinyomja a lábával magát. Na most ezt tegnap odáig fejlesztette, hogy ült a kanapén úgy, hogy a háta neki volt támasztva a lábamnak, és egyszer csak belekapaszkodott a pólómba és húzta fel magát. És majdnem sikerült is neki, az egyik térdén "állt" a másik lábát pedig nyújtotta kifele. Én meg néztem nagy bambán, hogy mit csinál a gyerek, hisz még 7 hónapos sincs. :shock:

Ja, és a hét "szenzációja", hogy hétfőn a TB-nél az egyik segítőkész alkalmazottnak hála majdnem kiesett a babakocsiból. Történt ugyanis, hogy épp emelni akartam fel a babakocsit, merthogy két lépcsőfokon kell bevinni (akadálymentesítés, röhögnöm kell), erre jön ki egy faszi, hogy majd ő emeli az elejét a babakocsinak. Mondom neki, ne emelje, erre megemelte a fejrészét, amit szépen felnyomott majdnem ülő helyzetig, erre a gyerek a lábrész felé elkezdett kicsúszni. A frász jött rám, azt sem tudtam, hol fogjam meg a gyereket, hogy ne essen ki, már a derekáig kinn volt a kocsiból. És persze a fószer szerint én vagyok a hibás, mert nem kötöm be a gyereket a kocsiba. Na erre elöntötte a vörös köd az agyam, mondtam neki, hogy mit gondol miért mondtam, hogy ne emeleje meg az elejét a kocsinak, és hogy mikor ül a gyerek akkor be szoktam kötni, de mikor fekve alszik akkor mi a fenének. Erre persze rávágta, hogy különben is elege van ebből a csomó anyukából, akik itt tobzódnak a babakocsikkal, mikor benn alig van hely, miért nem lehet kinnhagyni az utcán. Na ezen aztán még jobban felháborodtam, és közöltem vele, hogy még az ő két szép szeméért sem fogom az alvó gyerekem kinn hagyni az utcán egy percre sem, és hogy ő nem azért van, hogy ossza az észt, hanem hogy segítsen.

Nos nálunk ennyi történt a héten, majd jövök, addig is mindenkinek kellemes időtöltést erre a hosszú hétvégére.

Anita

goodfairy
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?