Sziasztok!!!!
ITT VAGYOK!!!! Juppijeeee!!!
Meggyógyult a laptopom szerencsére. Meg minden rendben. Szombaton költözünk véglegesen el innen az új lakásba, ahol sajna még lesz 1-2 alakítás lassacskán. Na de ennyi legyen.
Megvan a kocsi. Végülis mivel igazából 2helyen probálkoztunk skodával, de egyiken sem ment az ügyintéző mondhatni sz@rt a fejünkre, holott minden papír már be volt adva...szóval az utolsó verzió az az hogy a skodás ismerősünket(ő az üzletkötő) felhívta egy ismerősünk, akivel közölte hogy azért nem veszi fel a telefont mert olyan elfoglalt....így nem tudtunk beszélni vele, holott a kocsi már le volt foglalva...stb. Na erre mondom férjnek, menjünk be a suzukiba, mert elegem van a kínlódásból és ott is van ismerős. Szóval lényeg, hogy pénteken voltunk érdeklődni, s most csütörtökön már vesszük át az autót. Suzuki ignis ezüst vagy szürke minden van benne. Azért nem tudom a színt mert feketét akartunk, de az limitált volt, s már nincsen, így valami szürkét vagy mindegyszínűt csak ne piros, kék, zöld, meg ilyenek. NEkünk a többi suzuki az új swift meg sx4 nem tetszik és én amikor letettem a jogsit ignisbuzi voltam. Na most megkapom!!!
Kocsiról ennyit.
Zsebi egy kicsit beteg volt, de nurofennel kezeltem. Már jól van, de nekem is állandóan orrdugulásom van és fáj a torkom, hogy mitől vajon???
Amúgy kisbetegeimnek jobbulást kívánok.
Zsutita de jó hogy örülnek a munkahelyeden, az enyémen majdhogy kinéznek ha bemegyek. Bár nem érdekel mert én nem akarok oda visszamenni, de novembertől nekem munkahely kell sajna, mert mennem kéne melózni, de vajon hova???
Zsutita milyen két baba????
Felületesen olvastam végig csak de nem emlékszem neked másik babára!!!
Erika!
Tényleg fura a "kérés" "ha lány a fiúkat szeresse...és fordítva. Ez furi. Amúgy Te és Bárány nem vagytok a mássággal kibékülve??? Vagy mi?
Mondjuk engem nem zavarnak a homoszexuálisok vagy bármi nemnormális szexuális viselkedés, vagy bármi ami a normáktól eltér, de nem tudom mit szólnék hozzá ha konkrétan az én lányom leszbikus lenne. Jó nem utálnám ezért, meg nem tagadnám ki, talán fura lenne de biztos hogy elfogadnám...
Na de azért remélem minden rendben lesz a későbbiekben nemi fejlődését tekintve
No megyek majd még írok!
Viszont a hétvégétől megint nem jövök majd csak 3-a után mert akkor ki-bekötik a netet, kábelt, telfont, meg mindent.
Jó éjt és jó gyógyulást mindenkinek!
UI: ja ezt le kell írjam. Egy 140kilós mamám kollegája(pasi) aki szakács és cukor beteg már csak 1hete van a 90naposból 27kilót fogyott, most kérdezgetik hogy hogy csinálta, mert szinte "lapos" a csávó most, na és mivel kicsit bő a bőre most elkezd mozogni, s utána erősíteni. Mert azt mondják nagy testsúllyal nem szabad keményen tornázni, csak kis hasizom, vagy gugolás(én napi 10-15öt csinálok 1hete) ilyen egyszerűeket, mert nem fogyni fogsz, hanem izommá ég a zsír s ugyanannyi kilok (majdnem) maradunk csak nagy 100bicepszel...
Szóval értitek ti mit akarok!!!!
Pusza kicsiknek nagyoknak, apáknak, anyáknak, kismamáknak, egyszóval mindötőknek!!!!