Na akkor nézzük, mit tanultam ma tőletek
Csuklás - OK, akkor nem etetem, bármennyire is rossz nézni, hogy rázkódik az egész teste
Babusgatás - hurrá, akkor még lehet büntetlenül
Annyira édes bagolypofákat tud vágni néha, hogy megzabálom
Bár ma hajnalban az 1től 6-ig tartó maratoni sikítás után - valami nem volt rendben a pocakban, félhulla zombiként 20 perc alvásért könyörögtem és azon törtem a fejemet, hogy örökbe adom
Andi, még nem voltunk levegőn, kivéve a visszalátogatást a kórházba a PKU szűrésre, kivárom a kéthetes kort.
Aztán itt nálunk az utcában a Fehérvári úti, meg a Kálvin téri meg a Szabi hídi építkezések miatt majdnem folyamatosan dugó van, állnak és pufognak a kocsik, nem merem kirakni az erkélyre.
De jövő héttől nekiállunk Érdre ingázni az anyuhoz, ott fincsi jó levegő és zöldellő kert van.
Anya dízele bejön a kisasszonynak, kellemesen brummog és álomba rázza, szóval az utazással nem lesz gond
.
Málna, jobbulást az autódnak!
A bimbóvédő nem jön be a kisasszonynak, már a kórházban is ajánlották, direkt hozattam apával, de ami cumi, cumisüveg vagy bimbóvédő, annak esélye sincs a lányomnál.
Gabi, az a baj, hogy a zenélőtől meg szegény nyúlgyerekem kap hülyét. Egyszer próbáltam, nagy rémület lett belőle, miniállatkámnak más a zenei ízlése
Meli, tanulj az én káromon, ruhából sohasem elég
A múltkor hajnali négykor vasaltam, hogy legyen mit ráadni.
Kis méretből keveset vettem - apa szerint "úgyis gyorsan kinövi, meg előbb szülessen meg az a gyerek, ...stb", aminek köszönhetően mivel egy párat lebukott, aztán elöntötte a kaki, és fürdés után / lefekvés előtt is újat adunk rá, hiphop kifogytunk a ruhákból.
Most is egy számmal nagyobb van rajta, szegény kis árvagyereken, kb úgy néz ki...
És most nem is tudok elmenni venni, amíg ilyen kicsi. Szóval vásárolgass nyugodtan!
Megyek vasalni...