Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!!!

Hűha,de jó sokat írtatok és mennyi hasznos tanácsot!!!!!Előre is köszi!!!!

Lezajlott tegnap a temetés,nagyon sokan voltak és elég jól viseltem,nem aéppen a megszokott stílusban zajlott,hát igen,a srác nagy életművész volt.....nem volt pap,nem volt kántálás,öregasszonysírás-rívás,csak kultúrált megemlékezés verssel....tegnap megtudtam a baleset részleteit és nem ő volt a hibás....ez a legborzasztóbb,hogy 30-ra volt lelassítva a lámpa miatt,amikor a kamion balra készült kanyarodni,de túlvette az ívet jobbra és elsodorta.....hát ennyi az élet :cry:

Na de mi ne szomorkodjunk!!!!Mindenkienk gyönyörű napot mára,megyek a patikába,aztán meg délutána barátnőimmel megyünk a babrucikat áruló csajhoz....szerintem elcsábulok,igaz már minden megvan Dénesnek,de hát a ruha sosem elég.....

Majd még jövök!!!!!

Kép Kép
meli1118
 
 


Meli

:shock: Sajnálom!
Hát ez egy értelmetlen halál, bár mindegyik az, de ha azt nézzük, hogy nem is volt hibás...

Jó vásárlást!

málna2162
 
 


Meli!
Hát ez tényleg szörnyű :cry: Gyerekei voltak?

Patika:akartam is kérdezni,hétfőn sikerült venne homeos bogyót az epédre?Ha igen.használ?

Képzeljétek,az előbb csengetett a postás,csomagot hozott.Mi is kaptunk panadolos egérkét. :D :D Pedig már nem hittem benne,mert Málna olyan régen megkapta már.

KépKép
takido
 
 

 
 

Na akkor nézzük, mit tanultam ma tőletek :D

Csuklás - OK, akkor nem etetem, bármennyire is rossz nézni, hogy rázkódik az egész teste :?

Babusgatás - hurrá, akkor még lehet büntetlenül :D
Annyira édes bagolypofákat tud vágni néha, hogy megzabálom

Bár ma hajnalban az 1től 6-ig tartó maratoni sikítás után - valami nem volt rendben a pocakban, félhulla zombiként 20 perc alvásért könyörögtem és azon törtem a fejemet, hogy örökbe adom :oops: :oops: :oops:

Andi, még nem voltunk levegőn, kivéve a visszalátogatást a kórházba a PKU szűrésre, kivárom a kéthetes kort.
Aztán itt nálunk az utcában a Fehérvári úti, meg a Kálvin téri meg a Szabi hídi építkezések miatt majdnem folyamatosan dugó van, állnak és pufognak a kocsik, nem merem kirakni az erkélyre.
De jövő héttől nekiállunk Érdre ingázni az anyuhoz, ott fincsi jó levegő és zöldellő kert van.

Anya dízele bejön a kisasszonynak, kellemesen brummog és álomba rázza, szóval az utazással nem lesz gond :D .

Málna, jobbulást az autódnak!
A bimbóvédő nem jön be a kisasszonynak, már a kórházban is ajánlották, direkt hozattam apával, de ami cumi, cumisüveg vagy bimbóvédő, annak esélye sincs a lányomnál.

Gabi, az a baj, hogy a zenélőtől meg szegény nyúlgyerekem kap hülyét. Egyszer próbáltam, nagy rémület lett belőle, miniállatkámnak más a zenei ízlése :lol:

Meli, tanulj az én káromon, ruhából sohasem elég :!:
A múltkor hajnali négykor vasaltam, hogy legyen mit ráadni.
Kis méretből keveset vettem - apa szerint "úgyis gyorsan kinövi, meg előbb szülessen meg az a gyerek, ...stb", aminek köszönhetően mivel egy párat lebukott, aztán elöntötte a kaki, és fürdés után / lefekvés előtt is újat adunk rá, hiphop kifogytunk a ruhákból.
Most is egy számmal nagyobb van rajta, szegény kis árvagyereken, kb úgy néz ki...

És most nem is tudok elmenni venni, amíg ilyen kicsi. Szóval vásárolgass nyugodtan!

Megyek vasalni... :evil: :evil: :evil:

Musz

KépKép
muszkuru
 
 


Málna
van ám nekem képem angol-muskátliról :wink: :wink:
Tavaly rendeltem a gödöllői kertészetből, de nem bírtam átteleltetni :cry: a középső sötét színű lesz az :wink: :wink:
Kép

Musz
mi is hordunk 62-es, 68-as, és 74-es ruhát is :wink: :wink: alul fogja a kiscipő, az ujját meg visszahajtom :D bodyt meg ugyse látzja senki. A pelust azt nem fogja, viszont a deekát védi :lol:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó
 
 


Sziasztok!

Délelőtt voltunk ctg-n, uh-on és még laborban is. Minden rendben. :D babóca növekszik és még mindig faros. Bpd:9.8 De már beletörődtem. A korai kelés miatt lefeküdtem, mikor hazaértünk és 2-kor keltem. :oops: Főznöm kellene gyorsan, mert apa mindjárt itthon lesz, de semmi kedvem. :roll: még jó, hogy fogyózik :lol:

Gabi, gyönyörű a muskátli. Remélem Esztike gyorsan rendbe jön. Küldök neki gyógypuszit. :D

Musz, nekem még nincs tapasztalatom, de örülj, hogy nem kell neki a műanyag. Akkor a kórházban sem kapott pótlást? Most ez a nagy dilemmám, hogy adjanak-e vagy sem. Valaki szerint inkább kapjon így nem sárgul be, más szerint meg csak cici. Majd meglátjuk.

Dóri, hihetetlen, hogy Gerda már 4 hónapos. repül az idő. Gratula a nyereményhez. :D

Meli, jó vásárlást. A babaruhának nem lehet ellenállni. Tegnap én is vettem még párat. :oops:

Málna, jó pihenést a hétvégére.(mindig olyan szép helyekre mentek). Gondolom megnyugtató, hogy jól sikerült a szakdogád. :D

Sziszi, ne add fel! Csak elképzelni tudom milyen nehéz lehet, de kitartás :!:

Candi, ennyi gyerkőc mellett nem unatkozol. :P

üdv mindenkinek Mamen
mamen
 
 


Gabi, az a bajom a nagy cuccokkal, hogy Makimanóm a hasamban rosszul tartotta mindkét lábfejét, előre a sípcsontjáig visszafeszítve, és most masszírozással kell helyreraknunk.
Viszont amikor a nagy rugiban kapálódzik, belecsúszik a lába, és pont úgy visszafeszítve tartja a rugi szára a lábfejét, ahogy nem lenne helyes.
Jó bonyolult voltam, de ezért nem annyira szerencsés a nagy cucc.

Mamen, én is gondban voltam, hátha éhezik a gyerekem, de a kórházban azt mondták, az újszülöttek minimum 24 órás tartalékkal rendelkeznek, tehát ha születésük után egy álló napig nem esznek, nincs baj.
Szóval a pótlás nem létszükséglet nekik.
Továbbá az előtejben annyi szuperdolog van a számukra, hogy abból pár csepp is elegendő.
Szóval én nem kértem pótlást.

Musz

KépKép
muszkuru
 
 


Musz
lábtartás nálunk is így volt. Emiatt voltunkm most orthopédián :wink: mi is masszírozzuk, tornáztatjuk. _Viszont én vagy kiscipőt, v. kiszoknit adok rá, úgy talán nem húzza ki olyan könnyen a lábát.
Bár az én Esztim már nagy franc. Oldalra fektetem, jól kitámogatom a paplannal, de addig mocorog amíg a hátára fordul, onnan meg páros lábbal le a paplan :roll: :roll: és van, hogy csodálkozik, hogy fázik :D :D
Itt egy kép ahol látszódik a lábtartás
Kép
a tiétek is ilyen?

Mamen
ha császár akkor se keseregj :wink: :wink: lényeg, hogy minden jó legyen, és természetesen rendben :D :D

Többiek hol vagytok??????

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó
 
 


Helló Mindenki!!!
Személyesen nem irok senkinek,mert a változatosság kedvéért most is sietek!!De egy képet megint dobok fel!!!
Jövőhéten,vagy utána !ahogy megkapom a pénzt) lesz is gépem,és újra ÁLLANDÓ leszek!!
Puszi nektek!! Kép Kép Kép Ezek között van a Candi-Ádi kép is,amikor a multkor a Muszkurunál voltunk a kórházban!!! :wink:

Kép
bea27
 
 


Sziasztok!!!!Megjöttem a ruhavásárlásból,háááát,elcsábultam,vettem néhány gyönyörű göncöt!!!!!!A meg nem született fiamnak lassan több és vagányabb cucca van,mint nekem :lol:

Ági,felolvastam apának,amit írtál a ruhákról....így aztán meg méginkább lelkiismeret furdalás nélkül otthagyom a félhavit ezekre a szépséges ruhákra!!!!!

Gabi,nagyon cseles a kiscsaj...de miért nem próbálod ki a hálózsákot??Én vettem 2-t is,egy vékonyabbat és egyet a hidegebb napokra!!!Állítólag nagyon jó találmány...persze én nem akarok tanácsot adni neked,aki 3 gyerekkel rendelkezik :oops: de azt mondják,nagyon jól beválik és nem rúgják le a picik a takarót!!!!

Málna,jó pihenést nektek a hosszú hétvégére!!!!De jó nektek,én is mennék utazni!!!!

Dóri,nem vettem meg a homeos bogyit,mert azóta nem fájt :shock: szerintem akkor nagyon beédességeztem,vagy olyat ettem,amit nehezebben emésztettem meg...
most Sudocrent vettem,meg Renniet....ez a popsikrém milyen állati drága....de azt javasolták,ezt próbáljam ki,mert ez a legjobb....nektek van tapasztalatotok??????
A srácnak nem voltak gyerekei-szegény felesége teljesen egyedül maradt...

Mamen,ne srtapáld magad a főzéssel,ha fáradt avgy pihenj!!!!Vagy olvassz ki valamit a fagyóból :lol: Hűha,de hamar itt van már a szülésed!!!!!Aztán én jövök :lol:

Bea,köszi a fotókat,nagyon jók!!!!!!Olyan édes Ádi,igazi nagyfiú már!!!!
És milyen jól mutat Andi kezében!!!!!!


Képzeljétek,ma apával megcsináltuk a nagy sziklakertet!!!!!Persze inkább ő csinálta,én meg magyaráztam...de azért én fáradtam ki jobban :lol: Nagyon szép lett,ha teljesen kész a kert,majd teszek fotókat!!!!!

Most pedig lefekszem,mert naon kifáradtam!!!!Holnap jövök,szép estét mindenkinek

Kép Kép
meli1118
 
 


Nahát!
Bea: ez volt a bosszú, mert multkor feltettem képet? :wink:
Nos Ádi nagyon édi, na de ez a vénasszony :shock:
Málna: hehe, nem teázik a muskátli, de elég úriasan viselkedik :wink: Gratula a jó munkádért, és jó pihenést a hétvégére nektek. Én is vettem új ülést a bicajomra, mert a régi törte az alfelemet, és Apja is megörökölt egy szupi bringát, úgyhogy alig várom, hogy legyen egy kis szabadidőnk már tekerünk is a cukiba! Csak egészségesen :wink:
Dóri: oké, megígérem, ha hétfőig kihúzom, jó? De nem hiszem...na nem is mondok semmit.
Nagyon ügyes volt akkor Gerda és elhiszem, hogy neked rossz érzés volt, képzeld mi lesz majd, ha oviba megy?! Most a másik oldalt is majd megtapasztalod :wink:
Musz: én nem tudok hasznos dolgokat mondani neked, csak azt, hogy nehogy öribe add Esztit én minden bőgős, hisztis bébit szívesen fogadok, de nem adom vissza őket :wink:
Mamen: nagyon jó, hogy ilyen szépek az értékeid, ha faros marad, nem is hagyják a sima szülést?
Meli: nagyon szomorú ez a haláleset, mint mindegyik és értelmetlen is. :(
Remélem a családnak sikerül feldolgoznia majd lassan.
Sziszi: fel a fejjel és csak " lájtosan " félidőtől a futással......
Tudom, hogy Forgácsos dokihoz jársz, de nem az intézetbe? Nincsen ilyenkor ott helyetesítés? Csak azért kérdem, mert a Kaáliba, ha nincs a dokid átad másnak, nekem is így lesz uh legközelebb valószínüleg. Nem éri meg ott próbálkozni másnál?
Nem tudom az ottani rendszert. :roll:
Megyek ellátom éhenkolbász macsekjaimat, aztán jövök még.
Ja és elültetem a mai virág adagomat, kaptam fizut....csak Apa meg ne tudja megint mire költöttem el hhehe

Andi
candi
 
 


Meli
milyen hálózsákot vettél? nekünk vékonyak vannak, viszont 1 kivételével mind gombos, v. patentos, amik között gyönyörűen kidugja a lábát :roll: persze az nem tetszik és sír :shock:
Amúgy most már kezdjük őket kinőni, már nem valami jó megfogni benne :shock: Büfiztetni meg kimondottan rossz benne, mert felcsúszik az egész a nyakához, és persze, hogy teljesen átázik :roll:

Bea
jók a képek.

Candi
jól mutat a kezedben Ádám :wink: :wink: :wink: vénasszony hát...én olyant nem látok :wink: :wink: :wink:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó
 
 


Mamen!
Tényleg az a lényeg,hogy jók az eredmények,a szülésnél meg az a legfontosabb,hogy minden rendben menjen.Ha a császár nem jár kockázattal,akkor annak kell örülni.

Kis_Plutó!
Nagyon szép a muskátlid :D
Nekünk is van vastag hálózsákunk,méghozzá cipzáros.Ajándékba kaptuk,de tudom,hogy az Auchanból van.bár azt nem tudom,hogy jártok-e arra felé.
Jól láttam,hogy Esztike már nevet a nővérére? :D

Meli!
Azért szerintem jobb így,hogy nem hagyott itt gyerekeket félárván.Persze a feleség így teljesen egyedül maradt,de úgy meg a gyerekek emlékeztetnék egyfolytába Apukára.
Örülök,hogy rendbe jött az epéd.
Mi is sudocrémet használunk,még a kórházba kaptunk egy mintát a kismama csomagba,na akkor döntöttem el,hogy ilyet fogok használni.Tényleg borsos az ára,de megéri,és sokáig elég.Mi már 4 hónapja azt használjuk,és még tuti elég lesz vagy 2-3 hónapig :)

Bea!
Nagyon édi Ádi.Majd ajánlom a lányomnak :D :D

Candi!
Izgatottan várom a hétfőt. :D Én hiszek benne helyetted is :P
Tényleg jól mutat a kezedben Ádi :D
Ovi,na igen,érdekes lesz erről az oldalról,még jó hogy az még messze van.Bár ahogy repül az idő 1-2-re itt lesz.Belegondolni is rossz.Mindenesetre nem szeretném,ha oda járna ahol én dolgozom,azt nem tartom egészségesnek.

Hoppá!
Merre vagy?

KépKép
takido
 
 


Jó reggelt! :D

Már itt vannak a mesteremberek és betonoznak... :? Én meg pakolok és 10 körül indulunk.
Mindenkinek kellemes pihenést, kismamik vigyázzanak magukra, nagyobb mamik meg a családra!
Puszi
Hétfőn jövök(ezt vehetitek fenyegetésnek is :lol: :lol: )

Muszkuru

sajnálom, hogy Eszti nem fogadja el a bimbóvédőt,pedig egyszerübb lenne. Milyet próbáltál?Nekünk sem jött be bármilyen, csak a Medelás.Az AVENT-essel én sem tudtam szoptatni.
Kitartás!!Ahogy elmúlik a sárgaságmegjön az étvágya és nem fog elaludni.

Kis_plutó

Muskátli gyönyörű, be kell szereznem egyet,vagy kettőt, vagy...
Eszter kis husi nagyon édes!
Máté is hálózsákban aludt, de kitoltam vele és zipp-zárasat vettem neki.Viszont amikor már forgolódott nekünk nem jött be mert mindig guzsba kötötte magát vele.Akkor vettem neki hátulgombolós pizsirugit.Azért hátulgombolóst, mert amin elől volt azt simán kigombolgatta és kimászott belőle :?

Mamen

Ne keseredj el, a végeredmény a fontos! Ha Ő így akar megszületni, akkor megvan rá az oka.Pihenj, mostmár báemikor jöhet a baba.
Kész vagytok mindennel?Megis van már minden?

Bea

Nagyon édes Ádi!!
Jó lenne ha már kenne géped,mindig csak jövőhét, meg azután :wink: Puszi

Meli

Gratula a vásárláshoz.Gyerek ruha-én ruha....aha nálunk is így van 8)
Képet kérünk a kertől a pocakról!!

Candi

Egészséges életmód :lol: Én jártam úgy konditerembe, hogy ettem a csokit és ittam mellé a light colát...csakhogy az egyensúly meglegyen :lol: Vénasszony?!Hol?! (gyagya)
Mit vettél?nekünk elmondhatod :wink: Záras a szám, számzáras :wink:

Anyusziszi

Jól vagy?Mi újság?Dokit sikerült találni?

Hoppá?

Merre vagy?

Na megyek iszom egy KV-t.
Nagy puszi mindenkinek!!

málna2162
 
 


Sziasztok,jó reggelt!!!!

OLyan rossz éjszakám volt,hogy csak na....azon csodálkozom,hogy nem szültem meg :shock: most először kezdtem el úgy igazán keményedni,eddig csak hetente egy-egy alkalommal,de most...minden fordulásnál,ha felkeltem pisilni....ráadásul megint fáj a derekam......na igen,nem voltam massszőrnél egy hónapja...aztán Hidegfront van,Dénes csak ritkábban mozog,de akkor úgy,mint egy gőzmozdony :lol: ja és a mellemhez hozzá sem lehet érni :( ne haragudjatok,hogy nyafogok,de most kivagyok....asszem elsétálok anyuhoz,hátha jobb lesz a derekamnak egy kis mozgás....

Gabi,én is patentos hálózsákokat vettem,akkor azt mondod,nem válik be????Tennék róla fotót,ha apa nem pakolta volna el valahová a gépeket :roll: egyik fényképezőt sem találom....

Málna,jó kirándulást és pihenést....a melósokat otthagyjátok????ilyen megbízhatóak...bocsika,de megjártam már......angol muskátli...túl azon,hogy nagyon szép,még igénytelenebb is,mint mondjuk a futó tiroli....apa pont most vett tőzeget,én is elültetem délután még a maradékot,ami a múltkor kimaradt...itt puffogtam,hogy nincs itthon tőzeg,anélkül nem ültetett,erre a drágám hozott egy 300 L-eset :shock: elég lesz egy ideig :lol:

Dóri,mekkora az a Sudocren adag???Én 125ml-est vettem,ha az olyan sokáig elég,akkor meg sem szólaltam....Nem mintha sajnálnék egy fillért is a macikámtól :oops: csak tegnap hátbavágott,hogy hetente 4-5000-ket hagyok a patikában és nem vezsek gyógyszert...csak Ca,MG,Rennie...steril vatta....de ezt persze ti is tudjátok....

Andi,hülyeségeket beszélsz...milyen vénasszony....Látnál most engem...úgy nézek ki az éjszaka után,mint a dédmamám nézne ki..ha élne szegéyn....

Kata,merre vagy?????

Többiek????

Puszi mindenkinek

Kép Kép
meli1118
 
 


Jó reggelt!

Málna!
Nagyon jó utat és pihenést nektek!
Legalább nem kell így kerülgetnetek a munkásokat :)
Hétfőn várunk frissen,és kipihenten :D

Meli!
Sajnálom,hogy ilyen rossz éjszakád volt.Magnéziumot szeded rendesen?Igaz csak a 36.hétig szabad,legalábbis amit nekem felírt a doki azt addig szabadott.
Én 250ml-et vettem,de a 125-ös 3 hónapra biztos elég lesz.Az mennyibe került egyébként?1800 körül?
Hát a gyerek már csak ilyen kiadásokkal jár :wink: Főleg annak aki nem tud szoptatni,mert a tápszer sem olcsó mulatság.Pont ezen akadtam ki a múltkor.Irattam fel,hogy azért legyen itthon végszükség esetére.Az 1-es tápszer receptköteles,és csak erre van állami támogatás :arrow: 2600ft helyett így 2100ft a 2-es(már nem receptköteles) tápszer meg támogatás nélkül normál áron 1990ft a Rossmanba,Tescoba stb...Hát ki érti ezt :roll:
Holott aki nem tud szoptatni annak az 1-es tápszerre igencsak nagy szüksége van.4,ill.6 hónapos kortól meg már ugyis lehet neki főzöcskézni itthon is.

KépKép
takido
 
 


SZIASZTOK!

Meli
én popsikrémet a Johnson's baby-t szeretem. Kevés kell belőle és nagyon jó. 50ml-es kiszerelést veszek, de 3-4 hónapig bőven kitart...sőt. Fémdobozban van mint a Nívea krém :wink: :wink:
A Rossmannban szoktam venni.
Nálunk ír fel kikevertet a gyerekorvos, az potom pénzért van, de tele van fehér apró szemcsékkel, alig lehet lemosni :? (legalábbis ami van az most olyan ócska)

Hát a végén már tényleg tud kényelmetlen lenni a babamozgás :? :?

Dóri
húúú., én azt gondoltam több támogatás van a tápszerre :shock: :shock: szerencsére egyik gyerekemnek sem kellett.

Málna
jó pihenést nektek!!!!!!

Mi majd hétfőn megyünk anyuékhoz, ott is alszunk :wink: :wink:
Na végetért az etetés. Vár a vasalódeszka :twisted:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó
 
 


Kis_Plutó!
Azt elfelejtettem írni,hogy ez a Nestlé tápszerre vonatkozott,a többi nem tudom mennyibe kerül,bár nem hiszem,hogy nagy eltérések lennének,vagy több támogatás.
Kitartást a vasaláshoz.
Kíváncsi vagyok,hogy Eszterke mit szól majd az Anyudéknál való alváshoz. :)

Mi kaptunk ajándékba Gabi popsikrémet,azt is nagyon szeretem,az van az utazós csomagba,mert tubusos,ugyhogy babakocsi táskába nagyon praktikus.És az ára is elfogadható,azt hiszem 300ft.

KépKép
takido
 
 


Sziasztok!!!

Tápszer :shock: hát ez durva és szerintem szégyen,hogy egyáltalán fizetni kell érte....pedig ez annak,aki nem tud szoptatni létszükséglet.....szedem a mg-t napi 3x2-t...miért csak a 36.hétig szabad??Erről még nem hallottam!És a málnalevélteát mikortól lehet inni????Popsikrémet én is biztosan kitapasztalom majd!!!Nekem a gyógyszertári is lehet,hogy jobban bejön,fiam lesz,nem szárad bele a krém a kispunciba...vagy csak naív vagyok megint :?: :lol: na mindegy!!!

Ti mit csináltok a hétvégén????
Dóri,ti az állatkertbe mentek,ha jól emléxem!???
És ti,Gabi???

Kép Kép
meli1118
 
 


Gabi, nekünk épp a másik irányba tartja rosszul a lábát, felfelé :( .
A második képen jól láthatod, ahogy visszafeszíti.

Én pont most hozattam apával hálózsákot, a nyugodtabb éjszakákért. Szóval hiba volt? :?
Direkt kapcsosat, mert a cippzárosat túl durvának gondoltam… :shock:

Bea, a Candi-Ádi kép nagyon jól sikerült! :D

Meli, örülök, hogy apára is hatott a példabeszédem. Tudod, más kárán tanul az okos :lol:
Popsikrémből én a sima gyógyszertárit használom, még a kórházban írattattam fel, szerintem az ára a tizede a márkás cuccoknak, és tökéletesen bevált, semmi pirosodás vagy irritáció nincs Esztimanó popsiján.
Ez nem kikevert, hanem tubusos, valami piros felirattal, olyan fehér izéket, amiről Gabi ír, még nem találtam benne :shock: .

Andi, akkor holnap hajnal három tájban hívhatlak? :wink: :twisted:

Málna, pont Medela a bimbóvédőm. Aventesből anno nem volt „S”-es kis méret, ezért választottam ezt. No mindegy, legalább edződik a mellem… :twisted:

És akkor néhány kép a tegnapi fürdésről
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
és egy friss portré zárásnak :D
Kép

Musz

KépKép
muszkuru
 
 


Ági,szia tökjók a fotók!!!Nagyon cuki kismanó Esztike!!!Pont mi is ilyen kifogót vettünk az Ikeában....már alig várom,hogy használhassam...

Kép Kép
meli1118
 
 


Sziasztok!

Csak most jutottam ide, eddig a konyhában tevékenykedtem... Főztem egy jókora adag kaját, h a következő 3 napban már ne kelljen :wink:

Musz
Esztimanó még mindig gyöngyörü :wink: Ő sem ugy néz ki, mint aki 2 hete született :lol: Már egész szép hurkákat növesztett a combjain :lol:

Meli
Én is sima gyógyszertári popsikenőcsöt használok. Eddig boraxos volt, olyan 50 ft körül van 200g. Most másfajta van, mert mikor begombásodott Dani popója kaptunk kikeverőset, de ez sem volt sokkal több pénzben :wink: Nekünk nem volt hálózsák... kölcsönbe kaptunk párat, de apa azt mondta, h hanyagoljam mert nem lehet benne rendesen megfogni a gyereket, igy nem használtuk.

Dóri
Fogzással szerencsések voltunk, mert egyik gyereket sem viselte meg különösebben. A nagy őrlők ugy bujtak ki, h csak azt láttam, h vmi virit hátul a gyerek szájában :wink: Az egyedüli jel a literszámra folyó nyálmennyiség volt :lol: Nyügösség esetén nálunk is a Nurofen jött be :wink:

Málna
Jó hétvégét Nektek :wink:

Candi
Milyen vénasszony????!!!

Megyek mert a gyerekek szétszedik a lakást :roll:

Kép
Kép
mókuska
 
 


Sziasztok, gyorsan jövök. Csütörtökön, pénteken nyelvvizsgáztattam, péntek du. meg eljöttünk hosszú hétvégére apával Badacsonytomajra. Most innen írok, pecázunk, pihizünk.

Beszéltem a dokimmal, kedden megyek hozzá tüszőnézőbe.
Sziszi, remélem te is elmész valami másik dokihoz! Ne maradjon ki ez a hónap, ha már beszedted te is a cuccokat!!!

Ennyi mára, majd kedden írok nektek, meg elolvasok mindent!

Puszi mindenkinek, és mindent bele.... :oops: :lol:

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá
 
 


helló !

bocsi, hogy eltűntem !
Gyöngyösön és Pesten voltam, tegnap este kavarodtam haza

megyek főzni, délután majd jövök !

Gestomix szedése hat hónapig
vvviki
 
 


sziasztok!

Húúúú de vasárnap van :wink: :wink: :wink:

Vvviki
a szorgos nyulaid nagyon közel vannak a szivecskéhez :shock: :wink: apát nem hagyni pihenni a napokban :D :D

Kata
jó kikapcsolódást!!!Kíváncsi vagyok most is Te fogod e a főfogást :wink: :wink:

Rólunk is egy kicsi. Krisztiánnak 5. napja nincs pelus, ügyesen szól most már, és éjjel sem volt :D :D
Remélem ez végre végleges :wink: :wink:

Többiek merre pihentek????

Képzeljétek a párom Hollókőn van 3. napja. Tele van az a rész hernyóval, neki meg le van gyengülve a szervezete az allergia miatt. Úgy néz ki, hogy a bőre tele van összefüggő piros hólyagos kiütésekkel. Ég és viszket szegénykémnek :cry: :cry: hiába issza a calciumot.Este svédkeserű krémmel kentem be neki az nyugtatta, viszont nagyon viszket neki :shock:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó
 
 


hellóóó !!!

meg szeretném kérdezni, hogy honnan tudja az időjárás hogy Szabóék ( párom és én ) holnap pecázni akarunk!! :x
itt fúj a szél és borús az ég :shock:

Gabi
igyekszünk is a négy nap alatt ! :oops: :oops:
páromat már figyelmeztettem, hogy gyűjtsön erőt :lol:
a párodnak jobbulást !!!
Esztike hogy van ??

Gestomix szedése hat hónapig
vvviki
 
 


Kata
jó pecázást !!!!!!!!
Te se hagyd apát pihenni !!!!! :wink: :wink: :wink:

Musz
Esztike nagyon klassz kis csaj ! :D
olyan aranyos orrocskája van ! igazi csajszi !!!!
és hurkák a combiján !!! :D

Gestomix szedése hat hónapig
vvviki
 
 


Sziasztok!

Mi tegnap egy hirtelen ötlettől vezérelve elmentünk Szilvásváradra :wink: Vonattal felmentünk a szalajka völgyön és gyalog jöttünk vissza. A gyerekek nagyon élvezték és meglepően jól birták :lol: 3,5 km hosszu, amit Lili végig rohangált, de Dani is jött a feléig - erőltetett menetben- és csak ott kéredzkedett a kocsijába. Aztán persze ujabb lovacskával bővült a háziállományunk :wink: :lol: Itt azonban nagy hibát követtünk el, mivel Daninak egy jópofa tologató játékot vettünk... az autóban meg már összevesztek a lovacskán :roll: Nem volt mit tenni, hazafelé be kellett menni a Tescoba (elsősorban kenyérért) és ott vettem Daninak is egy plüsslovat-természetesen drágábban mint amennyiért Szilvásváradon vehettünk volna :?
Ja, és ahogy elindultunk hazafelé Bélapátfalva határában megláttunk egy mini vidámparkot! Naná, h nem hagytuk ki :lol: Picike, de igen olcsó a többi vásári vidámparkhoz képest (merthogy azt a hatást keltette), a gyerkőcöket alig birtuk kirángatni annyira élvezték :lol: Aztán persze mindkettő bealudt az autóban, ennek az lett a következménye, h Dani 1/2 11-kor még kukorékolt :?
Ma Kozárdra fogunk menni, meg lehet, h egy kicsit átmegyünk a barátainkhoz Cserhátszentivánra :wink: Holnap jelentkezek milyen volt!
Ja, és bocsi, h csak magunkról irtam :oops:

Na és akkor a tegnapi képek:

Felértünk a vonattal a végállomásra:
Kép

A fátyol vizesésnél
Kép

Már a vidámparkban
Kép

Lili mindenképp ki akarta próbálni a lánchintát -élvezte :wink: :lol:
Kép

Hazafelé jövet először Danit, majd Lilit altatta el az uj lovacska :lol:
Kép

Szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
mókuska
 
 


Sziasztok!!!
Tegnap írtam egy nagyon hosszút és minden elszállt... :evil:

Szóval újra!Tegnap nagyon beijedtünk...igazából már pénték éjjel kezdődött,amikor elkezdtem nagyon keményedni...ez még nem baj,normális..de másnap reggel ültem a gép előtt és görcsölni kezdtem...közben már napok óta leszakad a derekam,de erről azt hittem,hogy már velejár....szal ránéztem az órára és fél óra múlva ismét görcs....aztán el kellett mennem nagy wc-re és minden elmúlt...csakhogy szombaton még 2x,tegnap pedig 5x(!!!!)ismétlődött ez meg...nagyon erős görcs,aztán kaki :oops: és mindig keményedtem is közben..na apával jól be is ijedtünk,hogy akkor most szülünk,vagy mi lesz!!!Felhívtam az unokatesóm,aki azt mondta,hogy a szülésznője mondta,hogy ilyen idős terhsen már boldogan lehetnek jóslófájásaim,ami ha nem állandósul és nem is erősödik,akkor nincs gáz....mit gondoltok????Neltek volt ilyen????aztán még azt is olvastam,hogy ha a kicsi feje már beékelődött a medencébe,az okozhat ilyen tüneteket és enm kell megijedni,így akár még a végéig is kihúzhatom!!!!
Na és a slusszpoén:most éjjel éreztem,hogy nagyon fázom(ami igen szokatlan,mert sosem szoktam)mértem egy lázat,38,5fok....remek...egész éjjel nem aludtam,izzadtam és megittam egy üveg vizet,hogy nehogy kiszáradjunk,meg muszáj volt bevennem egy Algopyrint....és reggelre elmúlt....és persze mindez úgy,hogy nincs semmi más egyéb bajom....
Szóval most megint fekszem egész nap...és csak remélni merem,hogy nincs semmi bajom...ha még ma is belázasodok,akkor este kimegyek az ügyeletre...
szerdán meg háziorvos...

A dokimat nem akartam zargatni,pénteken úgyis megyek hozzá,addig meg csak kihúzom valahogy!!!!Most könyörgök Dénesnek,hogy még legalább 3 hetet bírjon ki benn....utána tőlem jöhet......

Ha tudtak segíteni,vagy volt nektek is hasonló írjátok le lécci!!!!!!

És bocs,hogy másra nem reagáltam.....szép napot!!!!

Kép Kép
meli1118
 
 


Sziasztok!

Meli!
Ilyen jellegű tapasztalataim nincsenek,úgyhogy sajna nem tudok semmi okosat mondani.
Nem lehet,hogy túlhajtottad magad,vagy kevesebbet pihentél,és a szervezeted így akar figyelmeztetni? amíg nem rendszeresen jönnek a keményedések,görcsök,addig talán nincs gond.Tényleg lehet,hogy ezek jósló fájások,bár lehet,hogy még annak is korai.Azért ha továbbra is előfordul,én a helyedben inkább felhívnám a dokit.

Mókuska!
Nagyon jó kis programot találtatok ki a gyerekeknek,gondolom nagyon élvezték :D

Hoppá!
Remélem sikerül szép nagy halakat fogni,és rápihenni,ill.gyakorolni a jövőhétre :oops:

Vvviki!
Párod remélem még bírja :D

Kis_Plutó!
Jobbulást Apának.Durva,hogy nincs ellenszer ezek ellen a hernyók ellen.

Muszkuru!
Esztike már most nagyon formás kis babóca :D :D

Mi nyüglődünk egy kicsit.Én a fogára gyanakszom,de lehet,hogy más a gond.Szerintetek az lehet,hogy a felső metszőfog előbb bújik ki mint az alsó?

KépKép
takido
 
 


Sziasztok!
Visszatértünk Zalaegerszegre most egy darabig nincsenek nagyszülök ez a 2 hét egymás után egy kicsit sok volt.
Ezt a hetet jobban élveztem, mert anyu teljesen elkényeztett aludtam is sokat. Még így is nem tért vissza a hangom. Tegnap volt az első éjszaka,hogy nem volt köhögési rohamom szerdán múlt egy hete,hogy szenvedek a betegségtől. Tejem hála Isten van.
Szombaton Szekszárdon voltunk lagziba nagyon jó volt a picinek meg se kottyant mintha otthon lenne ugyanúgy ébredt 2 körül szopizunk mi még mindig bár vannak olyan éjszakák,hogy fél ötkor ébred elöször. Anyukám volt a dada. sokat táncoltam jó volt kiszabadulni, ahhoz képest hogy beteg voltam feltöltödtem energiával.
A kis legény még mindig 3 óránként szopik ha friss levegőn van akkor 4. Hízik is ápr. 17én már 5 kg 87 volt s 65 cm. s majdnem 3 hónapos (ápr.20) Kép Kép

Vvviki!
Remélem neked is kapásod lesz :) Apának sok erőt.

Gerda!
Az én picim is nyáladzik.

Hoppá!
Ma az én párom is horgászik. Már fogott egy keszeget. imádom a halat.

Eszti anyukák!
EGyik baba gyönyörűbb mint a másik.

Bea!
A te kisfiad is igazi nagy legény.

Candi!
Jól áll a kezedben.

Mókuska!
Tavaly mi ott voltunk Szilvásváradon nyaralni. Gyönyörű hely. Idén még nem tudom hova megyünk. Max 4 napra valami bababarát helyre.

Meli!
Az én barátnőmnek volt ilyen s ő kapott rá gyógyszit s magnéziumot de azt csak a 36. hétig szedhette. Sok pihenés sok pihenés.

Kis_plutó!
Gratulálok Krisztiánhoz ügyes fiú.

Málna!
Jó olvasni,hogy Mátét milyen következetesen neveled. Nekem a grafológus azt jósolta,hogy nem leszek következetess anya. Próbálok rá odafigyelni.

Anyusziszi!
Sajnálom. Kitartást!

Vikike!
Társam. Ügyes kisfiad van. Jó neked,hogy 4-ig alhatsz én csak nagy ritkán.

Mamen?
meggyógyultál? Már biztos,hog ynem fordul meg a babád?

Puszi Mindenkinek.
Egy két kép amikor 3 hónapos volt
nika04
 
 


Sziasztok!

Meli, hívd fel az orvosod!(azért fizeted!) Apa mindig leszúr engem is, hogy nem merem zavarni a dokimat. Addig nyaggatott, amíg felhívtam és utána megnyugodtam.
Biztos nincs baj, de jobb, ha tud mindenről és te sem aggódsz. :wink: remélem már jobban vagy.

Esztik nagyon édesek. :lol:
Nika, a nagyfiad is nagyon aranyos. Még nem gyógyultam meg teljesen, de már jobban vagyok. A baba még mindig faros, minden lehetséges, de az idő egyre fogy.
Már bepakoltam mindent és tájékozódtam a császárról. :roll: Majd meglátjuk. Most azt olvastam, hogy jobb lenne, ha magától beindulna a szülés és úgy császároznának. De igazából nem tudom mi lenne a jobb.
Mókuska, nagyon szép helyen jártatok. Én is élveztem volna, de már csak a boltig tudom elvonszolni magam. :) Most megyek is apával sétálni.
üdv mindenkinek: Mamen
mamen
 
 


Sziasztok!!!!

Köszi a tanácsokat és a megnyugtató szavakat!!!!Ma teljesen jól vagyok!!!!LÁzam nincs,szerintem újra az allergiám tombol...és keményedéseim is csak ritkán voltak ma,viszont Dénes sokat mocorgott szerencsére...ez olyan megnyugtató!!!

Mamen,már csak 14 nap!!!!!!Úristen!!!!De jó,utánad én jövök!!!!
Én olvastam néhány helyen,hogy hogyan lehet megpróbálni a faros bébit irányba fordítani..te nem próbálod meg...2 hét alatt még akármi lehet!!!!A héten én is befejezek mindent,ami még elmaradt:babaruhák és egyebek mosása vasalása,kókuszmatrac kicsomagolása,a szoba kitakarítása ismét....én sem vagyok ám már valami fitt....egy kis séta után köpöm a tüdőm :cry:


Holnap bográcsozunk anyuéknál...remélem jó idő lezs és tudok kicsit feküdni a nyugágyban kinn...ma egész nap a tv előtt ültem-feküdtem....
Mindenkinek szép estét,holnap jövök!!!!

Kép Kép
meli1118
 
 


Sziasztok!

Ma elmentünk Kozárdra és nagyon-nagyon jó döntés volt :wink: :lol: Még apának is tetszett, pedig Ő előitéletekkel indult el. A gyerekek egész nap rohangáltak (nem is tudom hogy birták :roll: ). Lili lovagolt, aztán együtt lovaskocsiztunk...volt nagyon klassz kirakodó vásár közben pedig folyamatos müsor ment. Mikor kiértek a barátaink (az ő kislányuk csupán fél évvel idősebb Lilinél) a lányok egyből el kezdtek játszani, Lili rávette Bogit, h táncoljanak a szinpad előtt, ahogy kell :lol: :lol: :lol: Az biztos, h nem a félénk, szégyenlős oldalát mutatta egyik gyerekem sem :wink: Az egészben az volt a legklasszabb, h a falu határában egy nagy réten volt a rendezvény, ott lehetett parkolni is és nem volt tömeg a nagy hely miatt.


Holnap már csak a telekre fogunk menni, pihizünk, lustizunk (legalábbis mi apával, a gyerekeket ismerve ők tutira rohangálni fognak egész nap :lol: ) aztán du. csurditunk egyet :wink: Este meg pakolhatok apának, hétvégéig nem lesz itthon :cry:

Na és akkor pár kép...

Lili a barátnőjével. Látszik, h ki irányit-kit :lol:
Kép

A lufikról mindig tudtuk, h éppen hol kószálnak
Kép

Mézeskalácsot is festettek
Kép

Dani csupa maszatosan a nyalókától... éppen az általa festett kalácsot majszolgatja
Kép

Itt már a barátainknál. Lili szőrén ülte meg a lovat.
Kép

Nika
Az a huncut mosoly :wink: Nagyon édes Bertold baba :lol: Anyánál én is nagyon szeretek lenni, olyankor tényleg lehet pihenni.

Meli
Én sem tudok semmi okosat mondani, terhesen nem voltak ilyen tüneteim. Viszont nekem szokott ilyen lenni, h nagyon erős görcseim vannak majd mennem kell a WC-re. Ilyenkor van, h fél, egy órán keresztül csak az erős görcsök jönnek... Jó pihizést és bográcsozást :wink:

Mindenkinek jó időtöltést a holnapi napra is!

Kép
Kép
mókuska
 
 


Sziasztok!!!!!

Tökjó lett volna a mostani éjszakám,ha a szomszéd kiscsajnak a barátai nem hoznak hajnali 2-kor egy májusfát és nem szarakodnak vele nagy hanggal fél 4-ig :evil: :evil: De már teljesen jól vagyok,bár a reggeli nagy wc ma is görccsel érkezett....asszem ez már így is marad :x :x

Ildi,nagyon jók a fotók,Lilike milyen nagylányos és bátor :shock: én rá nem mernék ülni nyereg nélkül egy lóra!!!!!!Dani pedig nagyon cuki...jó lustizást mára..a gyerekek meg hadd rohangáljanak,legalább jól alszanak az éjjel :lol:

Edina,tényleg nagyon cuki a kis Bertold!!!!Kis manóarca van :lol:

Dóri,remélem ma már nem vagytok nyűgösek...szerintem mindenkit kicsiket és nagyokat is megviselt ez a néhány fronttal teli nap....ma végre átlagos napos idő lesz,enm lesz 10 perc nap,5 perc eső és szél :roll:

Többiek,merre vagytok?

Ma már csak szerintem délután jövök,nemsokára átsétálunk anyuékhoz!!!!

Szép napot mindenkinek!!!!!

Kép Kép
meli1118
 
 


helló Mindenkinek !

Meli
el tudom képzelni, hogy megijedtetek !!!
tegnap csak olvasni volt időm benneteket kutyafuttában, de egész délután azon járt az eszem, hogy mi lehet Veled és szorítottam értetek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
az nagyon jó hír, hogy Dénes mocorog odabent aktívan !!! :D :D
azért beszélj a dokiddal, engem például a dokim nagyon meg tud nyugtatni, biztos látta rajtam mindig, hogy egy pánikolós nőszemély vagyok :lol: :oops:

Ildi
Dani nagyon klassz maszatosan is !!!
Bélapátfalva egy kőhajításnyira van Egertől , Szilvásvárad sincs messze, a páromat majd ráveszem, hogy mi is menjünk ki kisvonattal :shock:
Lilike nagyon elemében volt ! ő volt a főnök !

Mamen
én is hallottam már olyan trükkökről, amivel rá lehet bírni a babát a megfordulásra, keress rá a neten, hátha segít
szerény személyem faros baba volt, nagy és dundi, császár lett a vége, de anyum szerint nem volt vészes
pihengess és sétálj !

Nika
a kislegény nagyon helyes !!!!! kékszemű !!!! :D
a csajok készüljenek a környéken !!! :wink:
párom viccesen mondta, hogy reméli, hamar összejön a baba, mivel nem akarja hogy félárván szülessen - ezzel utalt rá viccesen, hogy már nem húszéves :lol: :lol: :lol: :lol:

Musz ??
Kata ???
Andi
apropó, milyen vénasszonyról beszéltek ??????
ha minden vénasszony ilyen fiatalnak nézne ki, akkor a vén bácsik is nagyon boldogok lennének.... :lol: :lol:

Gestomix szedése hat hónapig
vvviki
 
 


Sziasztok,

Most nem csak bekukkantok egy kicsit, hanem irok is egy par sort :)

Malna, tetszik a cappucinod :D
Hogy lehet ilyet csinalni?
Multkor is irtam, de elszallt.....cuki pofa a Mate a hatizsakos kepeken, orokmozgonak kepzelem el!
Jo nyaralast nektek!

Meli,
Mamennek teljesen igaza van, hivd fel az orvosod, azert fizeted hogy keznel legyen ha szukseged van ra!
Orulok hogy jobban vagy es elmultak a gorcsok, de azert meseld el a dokinak penteken hogy mi tortent.

Mokuska,
Tegnap bent olvasgattam a babanetet es altalaban pici ablakban nyitom meg a monitorom sarkaban, a hatterben meg valami fontos doksi van nyitva :wink: De meg kellett nyissam nagy ablakba mert nem tudtam megnezni a fotokat amiket beraktal es a kollegaim rogton jottek a gephez hogy milyen gyonyoru hely, hol van, meg milyen rokonaim vannak a kepen.... :shock:
Olyan jot rohogtem :D
Cukik a gyerkocok es szuper hogy ilyen sokat kimozdultok, kirandultok :)

Viki,
Ugorj apara, ugy latom jo helyen vannak a szorgalmas nyulak :wink:

Kép
icus
 
 


Candi,
Nem tudtam hogy irhatok-e vissza a ceges email cimre vagy sem, koszi az infot a Kaalival kapcsolatban.
Nem olcso, de egy bebi minden penzt meger :P

Apropo venasszony :wink: Adi jol mutat a kezedbe

Kép
icus
 
 


Sziasztok, a váltpzatosság kedvéért megint csak kutyafuttában, és önzően, csak magamról:

ma voltam dokinál (12. nap), csak 12-14 mm-es tüszőim vannak :cry: Ez nem elég a tüszőrepi szurihoz :cry: Pénteken kell visszamenni, de szerintem akkor sem lesz jobb a helyzet. Úgyhogy stimu ide vagy oda, sz@r az egész, megint el vagyok kenődve.

Mindenkinek jó éjt, mindent bele.

Puszi, édesek a képek!

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá
 
 


Sziasztok!!!

Csak gyorsan,mert indulok anyuhoz a züzletbe... :lol: majd du.jövök bővebben....dokival kapcs.teljesen igazatok van,de nem akartam zavarni ezen az ünnepen is,mint múltkor húsvétkor...és most jól vagyok...tegnap nagyon jól sikerült a bográcsozás...és grilleztünk is,amíg a pöri kész nem lett...szóval jól belaktam!!!

Kata,ne szomorodj el,még lehet ebből nagyobb tüsző is!!!Megy a drukk!!!!

Icus,szerintem is minden pénzt megér egy gyerek!!!!És én azt vallom,hogy NEM éri meg várni,hogy na majd talán összejön...akik már több,mint egy éve próbálkoznak sikertelenül úgy,hogy közben odafigyel(hőmérő,stb..)szerintem ott érdemes körülnézni!!!És ez az érzés,amikor benn mocorog,szerintem nem hasonlítható semmihez.....
Remélem,hogy TI is minél hamarabb átélitek ezt az érzést!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Puszi mindenkinek,majd még jövök!!!

Kép Kép
meli1118
 
 


Sziasztok,

Hoppá
Nem biztos, hogy nem nőnek tovább, biztosan később lesz pé-d.
Te most hová jársz dokihoz? Budapestre?
Engem esetleg ma vagy holnap meg tudna nézni a dokid?
(persze csak, ha elérthető távolságban van)
Ugyanott tartok, ahol Te. :P 13. cn.

Bocs, hogy nem írok egyenként, de most nem nagyon van kedvem. Nekem olyan hétfő :twisted: van.

A 4 nap jó volt. Pénteken bevásárlás, gyerekmentes este.
Szombat-vasárnap-hétfőn nyaraló, bográcsolás, barátok, gyerekek... Tegnap játszóterezés sok ismerőssel... Nagyon jól telt.

Csináltam sült tejbegrízt meggy szósszal. Már annyit nyafogot apa érte, hogy megcsináltam tegnap. Hát Tomi annyit evett :shock: , jól telerakta a pocakját.

Más (horror)
Képzeljétek egy ismerősöm 5-6 hónaposan elvetélt. A kiskölök feltekerte a lábára a köldökzsinórt és ahogy ki akart szabadulni letépte a méhlepényt :cry: :twisted: ...megcsászározták, a baba nem maradt életben. :cry:
Ilyet még nem hallottam, iszonyú lehet.
Szegény csaj még 3-4 hónap mire helyreáll. Azt nem is tudom, hogy lehet-e még gyereke. Hála istennek van már neki 3. :lol:
Vendég
 


Sziasztok,

Bocs, hogy nem jöttem, nálunk a múlt hét őrület volt, bent voltam este 8-ig minden nap, hétvégn füvesítettünk, korlátot festettünk, virágot ültettünk, szóval szépül a kertünk, a festő, háát ha így halad sosem lesz kész, már három hete csinálja a két szobát és a fürdőszobát.
Borzasztó, remélem megéri, olyan kupi van az emeleten.
Muszáj tanulnom is, tegnap is tanultam, két hét múlva vizsga, közbeszerzés, pénzügy, jog:( Brrrrr.
Viszont a gyerekem mozog ezerrel, nagyon jó érzés. A doki mondta, (3 kg híztam), hogy nagyon figyeljek, bele is írta a kiskönyvembe, diéta:(
Úgyhogy megpróbálok figyelni, de hát most azért van étvágyam.


Hoppá, simán nőhetnek, ne legyél elkeseredve, drukkolok ezerrel.
Szisz, ez borzasztó, a hideg fukos a hátamon, sült tejbegríz, nyam, én is most csináltam simát, és zabkorpával, leírod a receptet, jólhangzik:)
Málna, kocsid rendben van, milyen volta pihenés?
Meli, csak nem dolgozol, jaj én is úgy feljegyezném már a sok hasznos tanácsot, popsikrém, cumi stb., de még annyira nem ezek foglalkoztatnak, most babaszoba őrületben égek:) No majd kérdezek:)
Mamen, mi a helyzet? Hogy vagytok?
Candi, vénasszony??????? Dehogyis, és tényleg jól mutat a kezdben:)
Gabi, Beus jók a képek, szépek mint mindig.
Musz, édes ez a lány:) hogy vagy, tudsz pihenni, hagy a kisasszony?
Na megyek, itt az utódom, lassan mellettem fog ülni egész álló nap, három hónapig, jaaaaj.
Szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
nektarin
 
 


Nektarin
22. héten 3 kilónál tartasz, az nagyon jó.
A doki nem tudom miért mondta, hogy diéta... :?: :roll:

Sült tejbegríz
1,25 liter tejet felforralni cukorral, csipet sóval, forrás után 8-10 evőkanál gríz. Sűrű tejbegrízt kell főzni.
Utána valami nagyobb tálba, tepsibe önteni, hogy kb 2 cm magas legyen és hagyni kihűlni. Hasábokra vágni, a kihúlés közben keletkezett bőrét levágni ügyesen minden hasábról. Beleforgatni darált diós prézlibe és forró olajban kisütni.

Meggyszósz
Befőttet lével együtt felforralni + pici vizzel elkevert vaniliás pudingpor + fahéj + cukor.

Jó étvágyat.

Hoppá
Megkaptam a pü-t, köszi.
Fehérvár szép hely lehet, de most kihagyom... :wink:
Majd kiderül jövő hónapban, hogy milyen szép tüszőket tudok nevelgetni odabent. :shock:
Vendég
 


Sziasztok!

Ma egy kicsit emléknapot tartok. Egy éve, hogy elvesztettem a babámat. :cry: De ez a ficánka itt a pocakomban nem hagyja, hogy szomorkodjak. :P Még egyben vagyunk, semmi jele, hogy ki akarna jönni, még van bő egy hetünk.
Viki, Meli, Nem próbálkozom a megfordítással, már kevés a hely és állítólag fájdalmas is. A komplikációkról nem is beszélve. (köldökzsinór, stb.)

Sziszi, nagyon jól hangzik a recept. Azért kell levágni a bőrét, hogy tapadjon a panír? Nem kell tojásba forgatni? Megyek és kipróbálom. :D

Nektarin, látom te sem unatkozol. Azért ne vidd túlzásba és pihenj, amennyit csak tudsz!

Meli, remélem nem dolgozni mentél. :?:

Hoppá, még ne add fel :!: Drukkolok :!:

Többiek? üdv mindenkinek. Mamen
mamen
 
 


Szia Mamen

Bizony, ügyi vagy. Azért kell leszedni, hogy rátapadjon, nem kell normál panír... Felesleges kalória :wink:

Húúúúúúúúú, már mindjárt szülsz.
Van konkrét időpont a császárra vagy ugyanúgy megvárják, amíg beindulsz magadtól?
Vendég
 


Sziszi, azért csak most jövök, mert megcsináltam. :lol: Isteni finom, úgy belakmároztam, hogy mindjárt kidurran a pocakom. :D
A császár máj. 11-én pénteken lesz, ha előbb nem indul be magától. De tovább nem várunk, már így is érett a baba a dokim szerint. Tudom, hogy jobb lenne a spontán a babának is meg nekem is, de nem akarok kockáztatni.
Szóval kezdődik a visszaszámlálás, de igazából még nem fogtam fel. Most próbálok infókat gyűjteni a császárról és a kórházi szokásokról, megyek másik topicba is.
Köszi a szuper receptet. :wink: Jöhet a többi.

Mamen
mamen
 
 


Na a mai nap eddig a csúcs. Evés, bukás, ordítás, majd újra és újra ez a trió.
Reggel fél 7 óta. Annyit aludt, amíg végső mentőövként beraktam a kocsiba és mentünk 3 kört a dízellel. De ahogy leállítottam a motort, újra kezdte.

Kicsit kivagyok. Fél kettőkor még hálóingben reggeliztem a gyerek feje felett, mert ölben / mellen csendben van.
A porcicák egymást kergetik a lakásban, nyúlgyerek ma még nem kapott enni...

Feküdt már a hordozóban, a pihenőszékben, a franciaágyban, a saját ágyában, a pelenkázón (!)...
Ahogy leteszem, ordít.

Apát már risztottam, ma tuti nem megy edzeni...

Musz

KépKép
muszkuru
 
 


háháhá, és amikor az előbbit írtam, nem tudtam, mi teszi fel a koronát a napomra:

mikor Csaba hazaért, és végre sikerült leválasztanom magamról a gyereket, és éppen a hűtő felé indultam, valami eleségért, csengettek és beállított az apósom + a sógornőm a komplett családjával, babanézőbe (természetesen előzetes bejelentés nélkül...)

Musz

KépKép
muszkuru
 
 


Sziasztok!!!4

Háááát,bevallom,nem azért mentem,hogy dolgozzak,de nosztalgiából megcsináltam 9 orchideás csokrot.......nem volt megerőltető és már úgy hiányzott....lassan elfelejtem hogyan is kell :lol: aztán hazajöttem és apa mondta,hogy mehetnék van rajta,enm megyünk el bevásárolni,üres a hűtő,meg a spájz...úgyhogy most értünk haza,nem mondom,hogy nem esik jól majd a pihenés 8)

Musz drága,kitartás.....bejelentkezés nélkül érkezőknek nyomd a picikét a kezükbe és vegyél egy pihentető fürdőt :lol: addig hadd ringassák....biztosan a frontok viselik meg szegénykét....de azt nem szeretném hallani,hogy 2-kor reggelizel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Hogy lesz így tejcsi??????!!?!?!?!?!?!

Mamen,igazad van,tényleg rizikós ilyenkor már megfordítani!!!!Ne felejts el üzenni,ha megszületett a picikéd....


Sziszi,a sztori borzasztó....meg is ríkattál vele....a süti nagyon jól hangzik,pedig milyen egyszerű...de nekem eszembe sem jutna!!!!
Nem találtál még dokit,aki nagy hirtelen megcsinálná az UH-t???Pedig a 13 napon vagy!!!!Menj el valahová,nincs ismerősöd,akinek jó a dokija?????

Eszti!!!De jó,hogy már ilyen mozgékony a babád!!!!Ezt a diéta dolgot én sem értem.....a 22.héten több,mint jó ez a 3 kg.....hadd ne mondjam,én hol tartok....már akkora a fejem,mint egy léggömb :cry: :cry:Festő:nem is mondok semmit...hozzánk ha minden igaz hétfőn jönnek a burkoplók,ha nem,akkor morcos leszek...jó lenne ezeken túllenni a szülésig....

Többiek,merre vagytok????

Szép estét mindenkinek!!!Holnap jövök!!!!

Kép Kép
meli1118
 
 


Sziasztok!

Én is vagyok :wink: :wink: :wink:

Nagyon jó volt anyuéknál. A kicsi is jól viselkedett, az éjszakánk is nagyon jó volt, és napközben is sokat aludt :D
A nagyok is már annyira várták, hogy ott aludjunk újra. dec.-től nem aludtunk ott.

Mamen
várom a híreket :D :D :D bizony nem érdemes már kísérletezni a megfordítással.

Musz
telihold volt az éjjel. Lehet, hogy azt érezte Eszter. :?
Sajnálom, hogy ennyire pocsék napotok volt.

Meli
csak óvatosan azzal a csokrozással, irgum-burgum.
Jóslófájások simán lehettek a tegnep írtak.
Hasmenés is belefér. Így a vége felé, meg már annyira nem férhet, hogy bármit nyomhat, azért vigyázz magadra!!!

Na estére egy pár kép :wink: :wink:
Kép Adrikám
Kép ma reggeli idill :wink: :wink:
Kép ez a cumi csak az enyém :D
Kép szeretnék végre felöltözni :D :D
Kép és végül egy igazi mosoly

Jó éjszakát, akiknek esedékes egy szép szerelmes, eredményes éjszakát kívánok Kép
Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?