Sziasztok Lányok!
köszönöm mindenkinek a biztatást!
még mindig barnázom, főleg amióta a doktorbácsi megnyomkodott. Most már nem is izgulok, hanem félek. Átolvastam a leletet, amit kaptam. Azon átsiklottam, hogy Magne B6-ot is kell bevenni. Azt ki sem váltottam. Ki tudja mi az? Vitamin? Mert hogy szedem az Elevitet. Az már nem sok együtt? És mg pezsgőtabletta? Az kell az elevit mellé? Azt sem vettem ki! Jaj, csak nehogy ezen múljon
Nagyon idegesít ez a barnázás. félek, még csak "kisterhes" vagyok (így mondták az UH-n) és már is veszélyeztetett. Ma nem teszteltem,de a hétvégén fogok. Gabriellel, ami gyengébb, mint amivel kezdtem, de hát remélem erős lesz. Most jól jön a 4 nap pihenni fogok, ahogy mondtátok is. Tudom, hogy nyavajgós tipus vagyok, de kérlek Titeket, hogy ne haragudjatok....
Backa!
Örülök, hogy nincs ez az immunvalamid, mert az ellen nem nagyon tenni. Legalább is ezt hallottam (ami nem jelenti azt, hogy az úgy is van) nekem volt a véremben olyan macska-kutya izé, pedig csak kutyám van, de az nagyon közeli
Hajnoca!
köszönöm szépen.... nagyon sokat segítenek ezek az apro kis megerősítő infók....
Wandrea!
Hát igen... én már csak így gondolkodom, hordani akarom a kismamis cuccokat. Hihetetlen, hogy alig nőtt a cicim.
A párom azt mondta, hogy a múltkor azért éreztem meg mindent, mert tele nyomtak hormonokkal és azok felerősítették a tüneteket! Lehet, hogy igaza van?
Amúgy nekem is alacsony a hőm....
Vikimi!
10 nap múlva UH. vissza kell menjek a SOTE II-re, mert ugye oda rohantam be, a Forgács helyett, (konferencia miatt nincsenek) Nagyon nagyon izgulok. Most fájdogál kicsit a hasim, vagy nem is fáj, hanem úgy érzem. és barnázok. köszönöm, a drukkot, nagyon köszönöm
Lányok!
Nem győzőm eléggé hangsúlyozni, hogy mindannyiotoknak nagyon hálás vagyok a biztatásért.