Na sziasztok, ujra itthon!!!!
Masodik napunkat toltjuk itthon Lujzival, most az alvas idomben gyorsan irok kicsit.
Eloszor is koszonom mindenkinek a sok drukkot, es a rengeteg gratulaciot! Ferjecskem beolvasta oket telefonban, amikor meg a korhazban voltam, nagyon jol esett, tenyleg!!
Igyekszem gyorsan osszefoglalni a lenyeget, aztan, ahogy tobb energiam lesz, reszletezem is.
Annak ellenere, h vegul nem is annal a dokinal szultem, aki atvett, mert nem ert volna fel videkrol, a szules eleg gyorsra sikeredett, ahhoz kepest, h elso baba.
Szombat ejjel fel3-ra ertunk be, es 05:40-kor megvolt a kislany!
Amikor mar jol benne voltunk a fajasokban, es azon gondolkoztam, h juthatnek most gyorsan haza inkabb, belepett egy fiatal orvos, es elmondta, h a dokim tutira nem er fel videkrol, es ot kerte meg, h vezesse le a szulest, rendben van-e.
Meg jo, h rendben volt, csak szakember legyen... Lujzi uton volt, mese nem volt.
Szulesznot vegul nem valasztottam, de nagyon nagyon aranyos ket holgy volt bent, az egyik, amennyire tudom, egy 3-ad eves gyakornok volt, a szulesznom nevere csak felig emlekszem, majd utananezek, de nagyon nyugodt, higgadt, es kedves volt.
Szombat este tarsasoztunk ferjemmel, kb fel 12-ig, majd aludni mentunk. 1-kor arra ebredtem, h olyan fajast erzek, amit eddig meg soha, nem volt kerdes, h ez mar AZ. Aztan 5 percenkent jott a tobbi, igy gyorsan lezuhanyoztam, es indultunk is a korhazba, mert ugy tunt, ez komoly.
Megvizsgaltak, es ram raktak a ctg-t.
Amikor beertunk, 1 ujjnyira voltam nyitva, negyed ora mulva kettore.
Mondtak, h irany a szuloszoba. A 3-as szamu volt a mienk:)
Ami utana jott... a lenyeg, h egesz gyors volt.
Vegul az 5 agyas szobat valasztottam, es nagyon orulok neki, mert volt egy lany, aki a 3. babajaval volt bent, es rengeteget tanultam, lestem el tole, sot nem is kellett, mert automatikusan es nagyon termeszetesen csinaltuk azt, amit o.
A noverek is kedvesek voltak, odafigyeltek ram, lemostak a sebem az elso ket nap, megkerdeztek, kerek-e fajdalomcsillapitot,stb, szoval nem lehet rajuk panaszom, nem is volt.
A csecsemo osztalyrol annyit, h bar a noverek nagyesze szinten keszseges volt, azt nem sikerult megertenunk, h miert a csecsemo osztalyon nincs futes, es miert van allandoan huzat bent, meg furdetes alatt is nyitva volt az ablak!!!!
Kicsi lanyom neha meg most is ugy szorcsog, mint egy kis suni, szopi kozben, es csipas a szeme is
De most mar vegre itthon, mar csak pihenunk, eszunk es alszunk, es orulunk egymasnak, mi harman
Na, egesz hosszura sikeredett! Megyek aludni, mert osszeesek...
Udv, puszi mindenkinek!