Juci, tudod, én is ezzel az éjjeli itatás-nem itatás témával küzdök. Betegség alatt megint kapott vizet, egyre gyakrabban ébredt. Aztán nem kapott, küzdöttünk egymással. Pár napja apára biztam, kap vizet...és láss csodát, csak egyszer vagy kétszer ébred. Megmagyaráztuk neki azt is, hogy csak keveset igyon, mert pisis lesz különben mindene, és csak pár kortyot iszik.
Most úgy érzem, mintha csakazértis küzdött volna velem éjjel, és igy, hogy teljesül az akarata, megnyugodott. De valójában nem értem, mindig máshogy reagál.
Te hogy oldod meg, hogy sok éjjeli ivással ne kelljen éjjel tisztába tenni?
Ti tényleg költözni akartok? Miért? Vagy már mondtad? Egyszer sem értettem, miért irod, azt hittem, valami vicc.
Róki, örülök, hogy jobban vagytok. És nem is rossz, hogy miket szeret Zsuzsa, sok egészséges dolog van benne. Julcsi nem eszi meg a paradicsomot.
Szilvi, jobbulást Tominak! Remélem, ma már jobb éjszakátok lesz.
And, gratulálok! 6 mm
És nemsokára 50 centi lesz! Hihetetlen, mi történik odabent!
Barbi, majd elküldöm Gabinak a kiscicák képét! Biztosan ellenállhatatlanok lesznek.
Mea, de izgalmas! Én szeretek költözni.
Anikó, jó kikapcsolódást a tengernél! Kicsit irigykedem, a legeslegjobban tengerparton szeretek lenni.
Ayse, Isten éltesse a szépséges Lilit!
Mi ma megjártuk Annával a Heim Pál kórházat, átmosták akönnycsatornáját. Szegény nagyon sirt, de szerencsére mire azt hittem, most kezdik, már vége is volt. Nem is láttam rendesen, aannyira fölé hajoltak, nem engedtek oda, mert nem fértem volna el.
És képzeljétek, utána bilincs volt az autónkon. Felhivtuk őket, mondták, jönnek, fizetünk és leveszik. Másfél perccel azelőtt m,entek el, és 40 percet vártunk a tűző napon Annával. És az ott dolgozók mondták, hogy ezt naponta több kórházból érkező anyukával megcsinálják, akik őrjöngenek tehetetlenségükben. Azt hiszem, ez az igazi szemétség, igazi aljas, pénzhajhász, undoritó dolog. Elképzeltem valakit három gyerekkel, esőben. Ja, és mázli, hogy kijöttek, mert egyébként postára kell menni és elfaxolni a bizonylatot. Direkt ott büntetnek, mert tudják, hogy nincs hová állni a túlzsúfolt kórházba érkezőknek.
Annyira felidegesitettek, hogy megirtam a történetet az Indexnek. És a kerületnek is el fogom küldeni, akik a céget alkalmazzák.
Annát elvittük Ceglédre orrtisztitásra is. A második alkalommal már olyan elnagyoltan csinálták, hogy nincs kedvem visszavinni. Ugyanúgy szörcsögött utána. Ezt itthon is meg tudom csinálni, és akkor szegényt nem éri ennyi atrocitás.