Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Ma éjjel most vagyunk fel először 9 órától :D :D viszont én álmosabb vagyok mint amikor éjfélkor kelünk :shock:

Szuzy
hát akkor most már Neked is mielőbbi gyógyulást.
Most valami nagyon ragaszkodó vírust szedtem össze én is, elég lassan javulok :shock: oké gyógyszert most nem szedek, csak a sok (napi 400mg) C-vitamin, meg ha nem felejtek rá csipketea.

Szörnyű, hogy az antibiotikum, így kikezdi a gyerekek fenekét. Szerencsére nekünk ilyen sosem volt :shock: Mi ezt a Normafloert sem használtuk még soha, ez csak Ilditől hallottam, hogy nagyon jó :roll:

Ortopédusról gőzöm sincs ki van itt Pásztón. Ha vinni kell valahová máshova, mi általában a Heim P.-ba megyünk. Adrival évekig oda jártunk Nefrologiára, és utána gyerekbőrgyógyászhoz is oda küldött a dr.nő. Hematologiára mentünk másik gyerekkórházba, de az is Pesten volt.

Ezt a hirtelen jött meleget, hogy bírjátok? Én olyan bajban vagyok, hogy mit adjak a kicsire :shock:
Túlöltöztetni sem akarom, de ő mégiscsak fekszik :roll:
Reggel a legrosszabb, mikor elindulunk Adrival a suliba, még elég hűvös van, ugye általában akkor kel fel a nap. Mostanában utána játszótérre megyünk, és úgy haza. Viszont addigra jó meleg van. A kicsi meg általában végigalussza az egészet :D :D

Timi
na voltatok horgászni??
Mi ma bográcsozunk, viszont a húst elfelejtettem este kivenni :shock: nem baj, mire megreggelizünk, és összepakolunk elvileg kiolvad :shock:

Medveparkról nem tudok többet. Ha a Google-n keresztül beírod, hogy Medvepark több cikket is bead, érdemes utánaolvasni, mert ez a link elég régi. Az biztos, hogy most is megvan még. Állítólag ez elég nagy területen van :wink:

D-vitamin igen kell még :wink: :wink: sőt téli időszakban a nagyoknak is szokta javasolni a dr. nő, bár én el szoktam felejteni. Majd talán most télen, hogy a kicsi folyamatosan kapja nem fogom :shock:

Nálunk Adri mikor kicsi volt zsírkrétával rajzolta össze a falat, na arra még festeni sem volt egyszerű. Azt a zsíros rétegen nem nagyon akarta befedni rendesen a festék :shock: :shock:
Nekem itthon a vízfesték, a gyurma, és az olló a "halálom"
Festéket úgy szeretem, ha én is leülök, na de én nem tudom, ezek a mostani festékek nem jönnek ki a ruhából :shock: :shock:

Zita Neked nincs erre valami jó tipped? Én már Vanish szappannal is próbáltam, meg áztattam, dörzsöltem, és mégsem jön ki :evil: :evil:

A gyurma általában a szőnyegbe köt ki, az olló az megy azt oda szoktam adni, azt ugye könnyen felporszívózom. Szerencsére papíron kívül még nem vágtak mást. :D

Na megyek aludni, bár a kicsikém még nézelődik :shock: :shock:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok!

Tegnap nem jöttem mert teljesen el voltam keseredve :( Ugye apa pénteken is éjszaka jött haza, azt sem tudom mikor mert éppenhogy megriadtam egy puszi erejéig. Aztán reggel közölte, h délután megint megy :( Ilyenkor annyira magányosnak érzem magam... Játszótérre sem esik jó lemenni, mert ált. mindenki családi programot szervez és ismerőssel soha nem találkozunk, de van, h teljesen üres. Ma hajnali 5 körül ért haza, én meg ugy megriadtam, h már nem tudtam visszaaludni. Gépelni akartam apukámnak egy anyagot, de 6-kor Dani szeme is kipattant, most folyamatosan macerál. Remélem az apját nem fogja felébreszteni :roll:

Szuzy
Milyen antibiotikumot kaptatok? Eddigi információim szerint az amoxicilin származékoktól szoktak kiütésesek lenni a gyerkőcök (legalábbis akikkel beszéltem és hasonló cipőben jártak mint mi). Daninak is a fenekén kezdődött, először nagyon kipirosodott majd másnapra érdes réteg képződött rajta, a fütyije is nagyon be volt dagadva. Erre kaptunk a dokinőtől gyógyszertári popsikenőcsöt. Ez volt szerdán, szombatra jöttek a kiütések a testén. Sztem is azonnal álljatok le a gyógyszerrel, Normaflore-t nyugodtan adhatod neki amig helyre nem jön hasmenésileg. (nekünk 2 ampullát kellett adni dokinő utasitására) Drukkolok, h ne legyen olyan, mint Dani volt!!!!! Mi is Dömötör dokinál voltunk Danival, tényleg nagyon szimpi orvos :wink:

Timi
Nézd mit találtam neked :wink:
http://www.jaszberenyzoo.hu/linkek.htm
Voltatok horgászni? Ha apa nem hajnalban jött volna haza rábeszélem a jászberényi állatkertre, de igy.... maradunk a közelben, lehet, h délután kimegyünk Eresztvénybe, azt legalább nagyon élvezik a gyerekek.

Gabi
Hát legjobb, ha rétegesen öltözteted Esztert! Az igaz, h fekszik, de gondolj bele milyen meleg lehet a babakocsiban! Plédet meg gondolom ugyis viszel :wink: Én egyébként nagyon élvezem ezt a meleget, de a gyerekek is, h nem kell pufajkát venni mikor elmegyünk itthonról :lol: :lol: :lol:

Megyek, felébredt Lili is. Bezzeg mikor oviba kell menni :roll:

Szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
mókuska

Ildi!

Tényleg amoxicillin van benne, Curamnak hívják. Remélem mi nem pöttyeződünk be. Csütörtök délben adtam neki először, (napi 3x kellene), de tegnap már az esti adagot nem adtam be, így 3 napig sem kapta. Akkor a Normafloret még adom neki. Első nap egyet adtam belőle, de tegnap és tegnapelőtt kattőt is kapott. (pedig elméletileg egy éves korig napi egy ajánlott, de a doki néni azt mondta-mert fölhívtam-, hogy adjak neki kettőt.
Mit csinál a férjed, hogy ilyen későn jár haza?

Gabi! Nekem a doki néni-amikor Szilárd beteg volt egy kicsit- napi 1000mg C vitamint ajánlott szedni, így lehet, hogy Te is szedhetnél többet is.
Öltöztetés: én sem tudom mit adjak Szilárdra. Egy szál vékony felsőben még féltem-hiába van meleg,ugye ő beteg- de ha többet adok rá megizzad. Ha bejövünk meg csak hüvösebb van és esetleg még jobban megfázik.

Nem akarom elkiabálni, de úgy néz ki nekem enyhébb lefolyású a vírusom, mert csak "taknyos" vagyok, meg a torkom fáj kicsit.

D vitamint én össze vissza adom-mindig elfelejtem. Utánna meg adok egyszerre többet. Amit most megtudtam, hogy nem szabad, mert zsírban oldódó vitamin révén a felesleg nem ürül ki a szervezetből, így túl lehet adagolni, és maradandó károkat okozhat a szövetekben, mint szív, vese stb....

Remélem a pici bőre regenerálódik és a hasmenés is elmúlik!
Szép napot mindenkinek

Kép
szuzy

Sziasztok!

Ildi!
Sajnálom, hogy magányosnak érzed magad. :cry: Megértelek. Nem jön egy hosszabb szabadság a párodnak a sok-sok munka után? Nem így szokott lenni?

Nekem is nélkülöznöm kell a férjemet most (is). :cry:
Tegnap ő elment horgászni egy haverjával. Mi itthon maradtunk, mert nem olyan helyre mentek, ahol a gyerekek szabadon játszhattak volna. Úgy meg nem akartam elmenni, hogy csak az idegeskedés, nyugtalanság van. Erről szólt volna a napunk: -vigyázz beleesel, -ne kiabáljatok, mert zavarjátok a bácsit, -el ne menj, - hagyd békén apát.... stb,stb.
Ez senkinek sem lett volna jó.
Így apa elment horgászni (nélkülünk) (bevallom nektek, nagyon rosszul esett, hogy képes volt nélkülünk menni.)
Ma pedig dolgozik valahol, azt sem tudom hol. :cry: -ugyanis nem beszéltünk már este, olyan későn jött haza. :twisted:

Ildi, délután biztos felvidulsz, ha sikerül valami közös programot csinálnotok. :)

Gabi!
Nagyon jó bográcsozást mára! Az időre nem lehet panasz.
A meleg miatt én nem szoktam kiakadni (esetleg 30 fok felett :wink: :lol: )
Szerintem is réteges öltözködés a nyerő. :wink:
Én, ha most olyan korú babócám lenne, mint Eszter ezt adnám rá: hosszú újjú kombidressz, és hosszú újjú rugdalódzó, vékony cérnasapka. Valamint vinnék magammal egy kis kötött kabátkát és egy plédet. :wink: (hátha szükség lesz rá -alapon)
Nekem a fiaim levetkőztek tegnap pólóra. :shock: Mondjuk a napon tényleg elég meleg van.
:wink: Ja, és fürödni akartak a gumimedencében. :lol:

Szuzy!
További gyógyulgatást nektek!
:wink:
Nekünk is volt ilyen antibiotikum okozta szörnyűség. A pelus nélküliség volt rá a legjobb gyógyír. :wink: Amikor csak lehetett levettem róla a pelenkát.(ennek sok ide-oda pisilés lett a következménye, de megérte, mert a levegőtől szépen gyógyult. :arrow: Nem volt bedunsztolva a popója)

Móni!
Mi van veled? Olyan ritkán írsz nekünk.... :?:

Sziasztok!

ui.: Láttam, hogy a másik topicon megszületett a baby! :lol: :lol:

Timi

Kép

Kép
thimó

Jaj, elfelejtettem megköszönni a linket. :oops: Köszi szépen, majd belemerülök. :wink:

Timi

Kép

Kép
thimó

Sziasztok, tegnap is voltam, de kidobott a gép és nem volt lelkierőm újból írni.

Timi. múltkor írtad, hogy Levi ügyesen megérteti magát. Már elég régóta megy a megértetés, sőt, mostmár egyre jobban, főleg anya nyelvén. A mg folyik, de sajna nem mindíg úgy ahogy kellene. Remélem menni fog a dolog rendesen, mert csak úgy jó.

Ildi, aranyosak a rajzok, néha az én fiamat sem kell félteni. Ma például, apja vette észre hogy fél másodperc alatt a kerinél volt(szembe 10m-re lakik).Buta apa nyitvahagyta a kaput, és ment utánna a fiam. Még jó helyre.

Gabi, ruházkodás. Ha adsz rá bodyt, vékony pucsit, és vékony takarót, szerintem untig elég. Nagyobb gyerekeken nálunk nincs csak póló, én azt viszont keveslem. A fiam úgy marad meg a levegőn, hogy egy body+ vékony pulcsi+ kismellény. Sőt még abban is melege van, de nem merem levenni róla. Felénk vannak kissebb szelek is, így jó szerintem.

Orthopedus: megsúgok vmit. Nekem is volt csípőficamom elvileg, akkor még ilyen kemény vmit kellett betenni a gyerek lába közé. Anyámék nem adták rám, csak ha jött a védőnő, és (kop-kop-kop) nincs semmi bajom, nem is látszik. Levivel. mikor voltam controllon, azt mondta az általatok említett doki, ne aggódjak, nincs jel semmi elváltozásra. Pedig genetikai dolog lenne, ha lenne.

D vitamin: én nem adom Levinek már régtől, majd télen megint kap.

Takonykór felénk is volt egy kevés, de el is múlt.
Hát a betegeknek gyógyulást.

Egy aranyos történet.
Tegnap kimentünk a játszótérre, volt kinnt egy 5éves kislány apjával együtt. Eddig a lány nem nagyon barátkozott, de 5hét és meglesz a kistesója. Gondolom, nagyon várja, Levivel elkezdtek focizni, hintázni, mindent az ég világon, hangzott tőlük a játszótér. A fiam úgy kifáradt, hogy este hatalmasat aludt. A lány ráadást úgy vigyázott a fiamra, hogy alig kellett rájukszólni. Megmutatta az öltöztethtős babáját is, amit a fiam ki akart egy idő után sajátítani, de később úgy döntött, hogy mégsem kell. Játszás után bogarásztak, kerestek cserebogarakat, virágokat. LEdöbbentem, mekkora változáson ment át a fiam, aki eddig alig játszott számára idegennel, föleg gyerekekkel. Most viszont, úgy volt, mint aki 100éve ismeri. Kész okos hapsi lett a 17hónapos fiamból. Hát le a kalappal. Apa a kertből nézte mit csainál a fia, és döbbent arcot vágott, mikor kijött utánnunk és nem érdekelte Levit, ki van még velünk. Na ennyi.

Gondoltam megírom, hogy az én szememben mekkora változás folyt le a fiam részéről.De őszintén a mai kiszökése sem volt semmi. Szerencse, hogy kevés autó jár felénk.

Úgylátom elég kisregényt sikerült írnom, most befejezem és később folytatom. Jó pihenést mindenkinek.

Móni
Kép

Kép
horvathne.d.m.

Móni!

Azt mondta az ortopéd doki, hogy ezzel nem lehet viccelni, ugyanis később okozhat gondot, pl 40 évesen csipőprotézis vagy az egyik láb rövidebb is lehet. Anno még a mi időnkben nem volt UH így ráfogták arra is, hogy ficama van, akinek nem is volt. Így lehet, hogy neked sem ficamod volt. (itt nekem is azt mondták, de anyámék fölvittek Bpestre, ott meg azt, hogy kutya bajom) De ma már az UH pontosan megmutatja ha gond van. Szerintem jobb előbb kikezelni (ha van mit) mint később nagy problémákkal szembesülni! Egyébként a ficamra régebben gipsz volt a gyógyír, most nem tudom mi. A terpeszbetét csak kisebb elváltozásokra van. (most is)

Nagyon ügyes a kisfiad. Édesek lehettek a kislánnyal. Jó ha barátkozós tipus lesz, legalább akad neki játszópajtás. (vagy esetleg kistesó is tervben van?)

Sziasztok

Kép
szuzy

Sziasztok!

most gyors leszek "csak" képfelrakásra van időm :wink:
Majd valamikor írok is a nap folyamán, vagy éjjel :roll:
Kép

Milyen jó nagy az ágyunk, ugye? :lol: :lol:
Kép
alvás Kép
beeee :D
Kép
Esztike 1 hónaposan
Kép
mosolyogva, meztelenül

Na most ennyi időm volt.

Szép napot mindenkinek:Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

az utolsó képen látszik az is, hogy miért kell mennünk ortopédiara.
Amúgy is a bal lábfejét hajlítja így be jobban :(
Na tényleg megyek költöm Adrikát

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Jó reggelt!

Gabi!
Köszi a képeket. Nagyon szépek a gyerkőcök! :D Adrikád írtó nőcis az első képen. :wink: Eszter igazán érdeklődően figyel már. Mosolyog, olyan aranyos. :D
Egyébként sikerült már valami napirend-félét kialakítanotok? Adri-Krisztike segít a baba körül?
A lábacskáján tényleg lehet látni, hogy kicsit befelé fordul a lábfeje. Mit mondanak, tornáztatni kell?

Egyetértek Szuzyval,komolyan kell venni a szakorvos diagnózisát. :wink:
Van különbség a csípőficam és az un. kötött csípő között. Az én unokanővérem csipőficamos volt. :cry: Akkor a gyógymód az volt, hogy nyújtás céljából kirögzítették a lábát az ágyhoz. :shock:( kb 40 éve) Állítólag nagyon sokat szenvedett és mégis rövidebb az egyik lába. :wink:
Kötött csípő rengeteg gyereknek van, ami terpeszpelussal és tornával orvosolható. Hála az uh-nak a legkisebb elváltozást is ki tudják szűrni. :D
Azt is szokták mondani, ha a babócának a két combocskáján szimetrikusan vannak a hurkácskák, akkor nincs gond a csípőjével. :wink:

Móni!
Aranyos lehetett Levike a játszótéren. :D Az tök jó, ha barátkozós típus.
Kiszökés: :x :shock: - tényleg jó, hogy nem forgalmas helyen laktok.

D-vitamin: védőnénink szerint elsősorban télen a fontos (napsütés hiányában). Szerintem ne álljatok le róla Levikénél még egyenlőre.(fogacskák, csontfejlődés)

Szuzy!
Hogy vagytok? Szilárd bőre rendbejött már valamennyire? A te náthád?
Hát remélem, alakultok... :wink: :D

Zita!
Van egy jó kis sztorim:
Este a férjem ki akarta kapcsolni a számgépet. Mire én:
-Várj, egy picit bekukkantok a csajokhoz...!
-Minek? Zita nincs otthon, láttam a városban sétálni..., biztos nem írt...
-Kivel sétált?
-Babakocsival....
:lol: :lol: :lol:
Hát tényleg nem írtál... :( :shock: :wink:
Mi újság felétek? :D

Ildi!
Képzeld, úgy néz ki, hogy szombaton irány: Jászberény! :D Nem kellett győzködnöm a drágámat, jó ötletnek tartja. :D
Mondjuk, nálunk szo-on lomtalanítás lesz, de majd kirakjuk pénteken... :wink: a lomunkat. :lol:
Te sem írsz. :( Azt tippelem, hogy otthon van a férjed szabadságon :D Ha igen, akkor igazoltan vagy távol tőlünk. :D
Hétvégén sikerült valami programot csinálni még?

Rólunk: A gyerekek nem járnak oviba. :wink: Dávidon kiütések jelentek meg, amire a gyerekdoki nem tudott mit mondani. :shock: Végül azt mondta, hogy kenjem cinkrázóval és várjak 2-3napot, ha nem javul, akkor vigyem be a bőrgyógyászatra. :shock: :wink:
Viszket a kicsikémnek nagyon és tegnap már az orra is folyt.... :( Így egy pár nap itthon maradunk. Így Benust sem viszem... :wink:

Zita, Gy-on az egészségházban van még a bőrgyógyászat? Bár, bízom benne, hogy nem kell mennünk, mert elmúlik.. :wink:

Látjátok, milyen sokat írtam?!
Aki tud, csatlakozzon! :D :D

Napsütéses, szép napot!

Timi

Kép

Kép
thimó

Sziasztok!

Szerencsére úgy néz ki elmúlik Szilárd hasmenése. Tegnap már csak kétszer kakilt, ez normális. Még a Normafloret úgy gondoltam be adom neki, azt hiszem még kettő van, napi egy dózisban.
A popsija is alakul, akmillával mosogatom neki, kicsit szabadon is hagyom, és Sudocreamot vettem neki rá. Sajnos azonban úgy van ahogy Ildi mondta, megkeményedett rajta egy réteg. (mint akinek megégett) De remélem a pöttyöket megússzuk. Én elég jól vagyok, a párom viszont nem akar javulni.
Szilárdot is elviszem fülészhet, mert állandóan a fülét fogdossa. Jobb ha megnézi. (remélem nincs semmi, mert antibiotikumot nem akarok adni neki)

Gabi! Szilárd is így tartotta a lábát, sőt ha mászik még mindig kicsit befelé áll. Remélem a járásnál nem lesz gond. Majd ha elindul még vinnünk kell ellenőrzésre az ortopéd dokihoz.
Egyébként édes a kis Eszter, kis vasgyúró, és milyen barna! Sokat vagytok kinn?

Na megyek készüldőni a dokihoz.
Szép napot mindenkinek!

Kép
szuzy

Sziasztok!

Timi
Hát apa sajna nincs szabin, nála nem megy ilyen egyszerüen a dolog :x Bár mára azt mondta a főnöke, h nem akarja bent látni, apa mindjárt rákérdezett egy dologra, h megcsinálja-e, mire a főnök azt mondta, h jó, max. 4 órát bent lehet.... Nem tudom tényleg csak annyi ideig lesz-e bent :roll: Jellemző Rá, h szabi alatt is be-be szalad 1-2 órára :roll:

Ugye milyen klassz képeken a jászberényi állatkert? Anyukám mondta, h az oviból minden évben viszik a gyerkőcöket és dicsérik nagyon, folyamatosan szépitit :lol:
Mi vasárnap du. kimentünk Eresztvénybe a játszótérre aztán még egy kicsit sétáltunk a főtéren, h Lili tudjon rollerezni :lol:

Tegnap egyébként takaritottam, főztem, mostam, cipőket mostam aztán irány az ovi, amikor meg be szerettem volna lépni a bnetre nem müködött :twisted:

Milyen kiütések vannak Dávidon? Az egész testén van? Lilin szoktak időnként kijönni csalánkiütések, de nem csak a törzsén, hanem az egész testén csoportokban amik óránként vándorolnak a testén :shock: Egy könyvben olvastam, h vannak ilyen "vándorló" csalánkiütések..... Én azt vettem észre, h mikor tul sok tejterméket v. epret-málnát evett telitödött a szervezetében és ilyenkor jelentek meg (mondjuk ha jól emlékszem kb. egy éve nem volt rajta ilyen). Ilyenkor pár napig nem kapta ezeket a dolgokat és szépen el is mult.

Szuzy
Az az érdes réteg majd szépen le fog hámlani Szilárd popójáról :wink: A fülét a foga miatt is macerálhatja, nekem is csinálta mindkét gyerek, néha véresre vakarták. Nyomkodd meg a környékét, ha nem érzékeny akkor biztos, h nincs gyulladás és tényleg csak a foga miatt sugárzik oda a fájdalom :wink:

Most megyek mert rengeteg a vasalni valóm, este jövök ha apától ideférek a géphez :x :roll: :lol:

Kép
Kép
mókuska

Ildi!

Úgy látom elég képzett eü-s dolgozókká léptünk elő. Már vizsgálni is tudjuk a gyerkőc fülét. Szerencsére tényleg nincs semmi. Én is szoktam a fülét így vizsgálni (ellestem egy dokitól) De úgy gondoltam, hogy mivel az apjának is középfül gyulladása van, inkább nézze meg szakember is.
Jelentem a popó már hámlik is, de sokkal-sokkal jobb a helyzet. Már nem égő piros. A hasmenés is elmúlik szépen. Remélem most már minden ok lesz.
Én holnap megyek nőgyászhoz (folytatva az elkezdett vizsgálatokat) rákszűrés+uh. Valahogy a hátam közepére sem kívánom, de muszály minden rosszat kizárni. Egyébként Bpestre megyek ahol szültem. (SOTE II ) Kíváncsi vagyok mennit kell perkálnom így, hogy nem oda tartozom. Szerintem holnap nem fogok jelentkezni. Így mindenkinek hasonlóan szép napot kívánok, mint amilyen a mai volt.

Gabi, Móni, Zita, Timi merre vagytok? Kihasználjátok ezt a szép időt? Mi is voltunk ma kinn kétszer is. Egy nézelődős sétán és egy alvóson. Így ma nem is főztem semmit. Igaz még van maradék, de már holnapra nem lesz semmi. Pedig ugye holnap sem lesz időm főzni ha megyünk. De bízom anyukámban....
(úgy látszik eddig a hét minden napján orvosnál voltunk, ill megyünk)

Üdv mindnekinek

Kép
szuzy

Sziasztok,eddigi hozzászólásaimat kidobta velem a gép. Kép

Vagyunk, de kihasználtuk a jóidőt is. Tegnap, csinálgattam az udvart, fiam pedig bárányokat nézett,meg galambot fogdosot papival. Jó időbeosztás? Papi jobban kifáradt, fiam pedig semmit nem aludt éjszaka. :? :(

Timi.
A kiszökéstől nem vagyok boldog, de mostmár zárva a kapu, kulcs pedig eldugva.Gondolom,mindenki gyerkőce csinál ilyet, vagy hasonlót, de egy idő után leáll róla Levi.
Ritkán írok, mert telefonálgatás, papír hegyek, ügyvéd, föld intézés, takarítás, mosás, főzés. Tovább nem írom, tudjátok ti is.

Férjem mániája:
-Ne főzzél, majd csak hétvégén.
Eltelik egy óra, addigra kész a kaja, visszaér ahová elment vagy csinált vmit, köv kérdés.
-Mi van enni?
Ilyenkor már jó ha van mit eléje tenni. :lol: :lol: :lol:

Szuzy.
Orvosokat én sem vagyok boldog, mondjuk rég láttam már dokit. Lehet,nekem sem ártana egy látogatás.

Ildi-
Trakimajálisra jöttök? Beharangoztam apának, de még nem döntött róla. Kikapcsolódásnak jó lenne, rég voltunk el otthonról.
Eresztvény: nagyon dícsérik felénk is, tényleg ennyire szupi hely?
Tarjánban van játszóház a könyvtár közelében, volt már ott vki, milyen?

Zita.
Merre vagy, rég láttalak. Utólag mégegyszer megnéztem a privit, bocsi a ruhák miatt. Szuper volt a bemutató, csinos ruhákkal.
Lesz még?

Egyenlőre ennyi, este írok még egy aranyos történetet.Remélem nem dob ki a gép.

Móni
Kép

Kép
horvathne.d.m.

Sziasztok!

Móni!
Sajnos, én a saját szememmel láttam, hogy pont itt a házunk előtt majdnem elgázolt egy autó egy kis totyogóst. :cry:
Az volt a szerencse, hogy hatalmas lélekjelenléte volt a sofőrnek, így éppenhogy, de sikerült lefékeznie. :)(vagy odaállt egy angyal és feltartotta a kocsit, mert tényleg alig pár centin múlott :wink: ) Nagyon megijedt mindenki...(én is-egy jó darabig hatása alatt voltam a jelenetnek) Ráadásul az anyukája is az utcán volt, csak hagyta szaladozni egy kicsit. :roll: Gondolhatod, azt a riadalmat... :cry:
Na, ezt gondoltam leírom. :wink: Én nem bántásból írtam azt, az előző hsz-ban, csak tényleg úgy gondolom, hogy nagyon kell vigyázni. :wink: Ilyenkor igaz: jobb félni, mint megijedni!!!

Ildi!
Látod, én csak jót akarok neked!! :D Komolyan azt gondoltam, hogy így megy a párod szakmájában... :wink:
Rollerezés: :lol: :lol: Megy neki?
A kiütések(vagy csípés): nem tudom jellemezni, majd megpróbálom lefényképezni inkább. :wink:
Egyébként az én tippem sok-sok utána-olvasás, tanácskérés után: bélférgesség. :?
Dávidnak már volt, sőt valszeg az asztmás dolgokat is a féreg miatt produkálta. :wink:
A kutyánkkal szoros kapcsolatot ápol. :roll: Nagyon szereti azt a fránya dögöt. :lol: Mondjuk féregtelenítve van, de csak évi 1X- ez kevésnek bizonyult... :shock:
Na mindegy, majd lesz valami fejlemény. :wink:

Szuzy!
Tudod: a drukkjainkra számíthatsz+++++++++++ :)
Örülök, hogy lassan rendbejön a popója Szilárdnak. :D
Anyukád egy kincs! :D

Megyek kisütöm a palacsintát.
Megpróbálok még ma jönni, de akkor légyszi ti is, Ok? :D

Timi

Kép

Kép
thimó

Helló Mindenki! :D

Ildi!
Nem tudom, hogy nézted-e mostanában az Ikea-honlapját. Én most nézegettem és ezt neked küldöm (ha esetleg nem ismered még :wink: ):

http://www.ikea.com/ms/hu_HU/rooms_idea ... aster.html (kapcsold be a hangfalat, mert zene is van hozzá)

Na, nem csevegek itt magamban, megyek! :D

Sziasztok!

Timi

Kép

Kép
thimó

Sziasztok!

Fürdés után lefotóztam Dávid pöttyeit:
Kép
Kép

Remélem, látszik valamennyire. :wink:

Szerintetek? :wink:

Jó éjszakát!

Timi

Kép

Kép
thimó

Sziasztok!

Ma annyit, de annyit vasaltam...., de meg lett az eredménye, üres a ruháskosár!!!!!!! :lol: Igaz, ma is mostam és holnap is fogok, de kezdem utól érni magam, a szennyesládába is elférnek a ruhák :lol:

Timi
Köszi a linket, már nézelődtünk az IKEA oldalán is. Konkrétan ez az ágy nekem tetszik, egy hibája van: nincs ágynemütartója :? Nekünk ez is nagyon fontos, hiszen helyhiányban szenvedünk, de végülis meg lehetne oldani egy ágy alatti fiókkal, csak ehhez tudni kell az ágy magasságát is. Még van időnk dönteni -és persze pénzt gyüjteni hozzá :x :?

Gázolás: amikor még Gyöngyösön dolgoztam egy üzletben egy kislányt elütöttek előttünk :( Nagyon forgalmas az az ut, keskeny és minden autós száguldozik rajta. A kislány az apukájával jött vásárolni és hirtelen átszaladt az uton, ott hagyva az apukáját a járdán. Pedig okos volt, egyedül is elengedték, de akkor vhogy nem figyelt. Én éppen pakolásztam, mikor csikorgást és egy hatalmas puffanást hallottam, ahogy kinéztem csak láttam, h vki repül! Szerencsére egy karcolás nélkül meguszta, még a kórházba sem akart bemenni, de az autósnak olyan lelkiismeret furdalása volt, h szinte könyörgött az apjának, h menjenek vele be a kórházba, mert addig nem tud megnyugodni amig az orvosoktól nem hallja, h tényleg semmi baj nem történt a kislánnyal. Később ő hozta vissza őket a boltba... Azóta is borzongok ha eszembe jut :(

Móni
Traktormajálisra mindenképp menni szeretnénk, a naptárba is beirtam nehogy elfelejtsük :lol: Az eresztvényi játszótér nagyon klassz, és csodák-csodájára még nagyon jó állapotban van! Na és persze ott az erdő, lehet jókat kirándulni, főzni, nyársalni, esetleg elmenni Salgóbányába, nemrég nyilt egy vadászház. Liliék már voltak az ovival, állitólag nagyon klassz és hát nem utolsó sorban ott a salgói vár :wink: Egy napot nagyon tartalmasan el lehet ott tölteni :wink: :lol: A játszóházban mi voltunk, elég jól megcsinálták, van nagyobb és kisebb csuzda, ugrálóvár, házikó és többféle játék. 700 ft/óra. Mondjuk mi télen voltunk, ebben a szép időben inkább játszizunk :wink:

Szuzy
Rákszürésre nekem is kéne menni, most nagyon trehány disznó voltam, ugyanis a tavalyi évben kimaradt :oops: Szégyen, de mindig tolódott vmi ok miatt (ugye két gyerekkel nem tudok menni, ehhez apa segitsége is kell)

Megyek gépelni, ugyhogy jó éjszakát mindenkinek :wink:

Kép
Kép
mókuska

Timi
:shock: Ez tényleg akármi lehet! Lili csalánkiütései máshogy néznek ki. És a bélféregtől lehet kiütéses? Én ma utána olvastam egy könyvben, ott nem emliti mellékhatásként. Viszket még szegénynek?

Kép
Kép
mókuska

Sziasztok!

Bocsi az eltűnésért, de megint annyi minden összejött.

Timi, férjed sztoriján jót nevettem. :lol: Talált, kedden (is) Gy-on voltunk, egész nap rohangáltam, volt, hogy babakocsival. :wink:

Mi hétvégén lomtalanítottunk, pénteken még szabit is kért a férjem, hogy jobban haladjunk. 3 nap alatt végeztünk a felével… :roll: Pénteken suli/ovi után még meglátogattuk apai nagymamámat Vanyarcon, jó későn értünk haza, már nem bírtam netezni, és azóta csak most jutottam ide. :oops: (Erről jut eszembe, hogy ott van egy országos hírű ménes is, ha jól tudom, a hétvégén rendezvényeik is vannak tök jó programokkal, hátha valakit érdekel. :wink: Mondjuk bármikor lehet menni és nagyon szép az a vidék is! :D ) Majd mesélek, csak sokminden van. :wink:

Rövidre kell fognom, mert kicsim türelmetlen..

Gabi! Mosóporból talán az Ariel kids a legjobb, de van olyan festék (talán ólomtartalmú???) ami semmivel nem jön ki… :(
Képeken olyan tündeményesek a gyekőcök! :D Már régebben akartam írni, hogy Adri és Lili haja valami fantasztikus (sok, hosszú és még hullámos is), gondolom családi örökség anyai ágon! :wink:

Ildi, Timi! Köszi a salireceptet, kétszer is gyártottam azóta, óriási sikere volt :arrow: az egyszerű ételek a legjobbak! :D

Állatkertek: de jó, hogy így összegyűjtöttétek őket!!!!! :D Timi, ha mentek, légyszi csinálj képeket, hagy keltsem fel a családom érdeklődését !!!!! :wink: :D

Szuzyéknak, Timiéknek jobbulást! :!:

Móni! Most legközelebb Egerben vonulnak fel a ruhák, de amint lehet, itt is lesz újra, mert akkora sikere volt. Én most épp egy blúzra hajtok a kollekcióból, azt nyomozom, lehet-e vásárolni belőle... :wink:

Most csak ennyi... :roll:
zichy

Timi!

Igen, ott a bőrgyógy! Én még nem is láttam ilyen kiütéseket! :shock: Remélem, sikerül megtalálni az okát és szépen rendbejöttök! :!:
zichy

sziasztok!

Timi
nemváltottál mostanában öblítőt v. mosóport v. habfürdőt?
Mert ilyen kiütéseim nekem szoktak lenni :x :x most is vasn a lábamon. Én a Persil mosóportól vagyok ilyen, és most kerültek elő a vékony nadrágjaim, amik valószínűleg még azzal lettek kimosva :shock:
Mindenkép babaszappannal fürdesd, az szépen szárítja :wink:

most büfizünk, és nem tudom folytatni, majd később

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok!

Timi! Én sajnos nem tudok tanácsot adni kiütés ügyben. eddig szerencsére nálunk nem volt "divat" kipattogni. Remélem ezután sem lesz. Már az Ildi Danijának kiütései is ilyesztőek voltak, de a Tiétek se semmi. Mielőbbi jobbulást Nektek. Eddig mi megúsztuk a pöttyöződést antibiotikum ügyben,így bízom benne, hogy most már nem jön ki.

Sajnos az én fülem is elkezdett fájni, s a héten a fejem is többször fájt.

Timi! Anyukám tényleg egy kincs. Kár, hogy nem lehet klónozni.... A drukkot köszönöm, eddig segített. Az uh-n nem láttak semmi elváltozást, a rákszűrés eredménye jövő héten lesz meg.

Ildi! Nekem is volt olyan, hogy 4 évig nem láttam nőgyógyász, nemhogy rákszűrésre mentem volna. De tényleg legjobb megelőzni a bajt, menjünk el minden évben lányok!!!

Zita! Nagy munkában voltatok a hétvégén. Lom az van nálunk is egy csomó, mire a pincét kipakolnánk..... Szóval ügyesek vagytok.
Hozzátáplálásról még? én nem szopi után próbáltam, mert akkor ugye már nem kérte, de nem is akkor amikor totál éhes volt, mert akkor meg türelmetlen. Én úgy csináltam az elején, hogy két szopi között félidőben. Mert akkor nem volt türelmetlen. Először egy-kétr kanál, majd fél üveg, aztán már az egész. Szépen apránként.

Na mára ennyi.
Sziasztok
Szuzy

Kép
szuzy

Sziasztok.

Zita, most nézem vanyarcot, Sarlóspuszta nevűt ír, ami lovasprogrammal is foglalkozik. Erre gondoltál? Holnap, pénteken megyek Bgyarmatra, leht hogy összefutunk.

Kiütések, nem tudok mit mondani. Allergiavizsgálat?

Szuzy, az jó ha jók az eredmények. Így nincs miért aggódni.:)

Ildi, hát nem is tudom, nem drága egy óráért a játszóházban? Mi nem tudom eljutunk e oda. Amúgy trakimajális, úgy néz ki, hogy megyünk.

Képzeljétek, játszottam a fókusz rádióban, és 2szer is nyertem. Nyertem 1000ft levásárolhatóságot a helyijáratossal szemben, és 10%kedvezményt a piaccal szembeni festékszerű üzletben. Már csak egy jobb dologra hajtok, valami autós vacakra. Apa kiakadt, én meg bögtem, hogy nem lehet semmivel kedveskedni. 2perc, jött a fiammal és megvígasztaltak(Levi jobban vígasztalt).

Ma végre befejeztük az udvart, kifüvesítettük. Levi hordta a seprűt, hozott egy régi rossz távirányítót, hordta a lapátot. Meg tudtam volna zabálni, olyan ari volt. Mindenben segített, sőt még este is le akart menni, de már nem tudott. Fürdés, és utánna 5perc múlva aludt is. Kíváncsi vagyokk, milyen lesz az éjszaka.

Beszéltem telefonon a manusszal,aki a kocsi miatt felelős, és nem bírok vele megegyezni. Szóltam az ügyvédnek, mink is bmegyünk ha tárgyal vele, mert csak jobb lenne neki is peren kívül megegyezni. Hátha vmi összejönne. Remény hal meg utoljára. Ugye?

Na megyek, holnap ha tudok, jövök.

Szombat és vasárnap nem biztos hogy leszek, csináljuk a tetőt, cserépcsere+rendrakás. Hétfőn jövök, ne írjatok regényeket. Jó hétvégét mindenkinek.

Móni
Kép

Kép
horvathne.d.m.

Halihó!

Úgy látszik csak Móni és én látogatjuk e topicot. Mi újság lányok? A jó idő itt van, Ti meg a szabadban csináltok programot?

Mi is kinn voltunk. Sőt Szilárd még mindig kinn alszik, majd 3 órája. Igaz éjszaka nagyon sokat voltunk fönn. Remélem ma éjszaka nem kell virrasztanunk ismét. A héten szinte minden nap fájt így is a fejem!

Holnap ha ilyen jó idő lesz szeretnénk elmenni Szentkútra egy kicsit kirándulni meg misére. Aztán ebéd Anyuméknál, délután nővérem kislányának szülinapi köszöntője, és mivel a Szabi nagyija az ő szomszédjuk oda is át szándékszunk ugrani.

Ma voltam masszőrön, csuda jó volt. Csak azt nem értem a fejem már megint miért fáj???
Na megyek is nem nézem a monitort, ilyenkor az sem jó.
Sziasztok

Kép
szuzy

Sziasztok!

Hát igen, kicsit ellaposodott a topic. :(
Azért szerintem nem vészes, csak annyi minden más elfoglaltság akad ilyenkor, hogy a babanet egy kicsit háttérbe szorul.
:wink:
Személyszerint én próbálkozom rendszeresen írni, de néha elkeseredek. Mert vagy nem vagytok itt, vagy be sem tudok lépni. :twisted:

A kiütések múlóban Dávidon, de még viszket neki. (remélem nem jönnek újabbak...)

Az igazolásom csütörtökre:
Kép egy kis piknik :)
Kép egy kis nyársalás :)
Kép egy kis horgászat :)
Kép és a zsákmány :wink: :lol:

Pénteken csak este tudtam bekukkantani, de nem volt új hozzászólás senki részéről.... :wink: :wink:

Mindenkinek további kellemes hétvégét kívánok! :D

Timi

Kép

Kép
thimó

Timi!
Nagyon aranyosak a fiúk! Jó lehetett a kirándulás. Merre horgásztatok? Csütörtökön én is megkívántam a nyársalásos kenyeret, így reggelire csináltam is magamnak, igaz csak a konyhában.... Úgy nem az igazi. Más a hangulata kinn.
Én is vágyom már egy kis kirándulásra.

Igazolás elfogadva!
Szió Szuzy

Kép
szuzy

Sziasztok!
Nálam is az a helyzet, hogy ha tudok jönni, általában esténként, nem enged be a bbnet :evil: :evil: szóval ezért a lemaradás.
Ildiék anyuéknál vannak csütörtök estétől, Ő azért nincs :wink: :wink:
Gondolom a gyerekek élvezik a kertes ház előnyeit most ebben a szupi időben. :D :D
Mi most napi rendszerességgel látogatjuk valamelyik játszóteret :D gyerekek élvezik nagyon :wink:

Szuzy
az én fejem is nagyon fáj, pedig én alapjáratban nem vagyok egy fejfájós :roll: most arra gyanakszom, hogy a nátha még nem tört ki rendesen,és az a baj :shock:

Pénteken a kicsit is le kellett vinni a dr.nőhöz. Rengeteg trutyi jön az orrából, és a toka is piros :cry: :cry: orrcseppet kap. Remélem gyorsan helyrejön majd. Szerencsére nem viseli meg, sőt hagyja az orrszívatást is ügyesen :wink: :wink:

Timi
nagyon klassz helyen voltatok :D én is szeretnék már valahová kirándulni. Remélem a traktormajálisra jó idő lesz, mert oda mindenképp szeretnénk elmenni.

Tegnap a fiúk a párom, és Ildi párja Parádon voltak a gyorsulásin. Hát a párom jól átfagyott. Itt hiába volt jóidő az erdőben nem volt annyira meleg :shock: :shock:
Viszont jól érezte magát azt mondta jövőre Krisztiánt is viszi :wink: :wink:

Na megyek ebédelni, majd ha tudok még jövök

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok!

Gyorsan jelentkezem, mielőtt végleg leírtok… :wink:

Nekünk sajnos szomorú hétvégénk volt. Férjem apai nagypapája csütörtökön elaludt, aztán már nem is kelt fel. 85 éves volt, szombaton temettük. :cry:

A lomtalanítás folytatását így elhalasztottuk, kirándulni sem mentünk, csak a szokásos hétvégi programok futottak: vásárlás, főzés, mosás… Meg ugye a fiamnak szombat délelőtt még suli volt (férjem szabit vett ki), most úgy elröppent a hétvége, észre sem vettük. :? Mondjuk szombaton késő délután kivonultunk az udvarra, a férjem, végre valahára szétszedte a kutat (nem volt nehéz, szinte érintésre darabjaira hullott :oops: ), mi meg anyuval (kijött vigyázni a lurkókra a temetés idejére, aztán ott ragadt :wink: ) locsoltuk a veteményest, nagyon kellene rá az eső!

Timi!
Piknik-képek annyira jók!!! :D A kedvencem a zsákmányos, de olyan jó hangulatú mind! :D

Örülök, hogy a pöttyök múlóban! :D

Erről jut eszembe, hogy nálunk, ha elindulunk kirándulni, már a falutábla után zsibognak a gyerekek, hogy mikor állunk meg valahol enni, mert olyan éhesek… :shock: És az út folyamán kb 50 km-enként akarnak egy pikniket. :lol: Másnál is ez megy??? :?:

Móni!
Pénteken csak kocsival voltam, hoztam-vittem a nagyokat. :wink:
Tetőcsere??? :shock: Azta! Jó kis meló! Szívesen néznék „ilyen volt – ilyen lett” képeket róla. :wink:
Kocsiügyhöz mennek a drukkok!

Igen, Sarlóspuszta!! :wink:

Móni, tudsz olyan netes elérhetőséget ahol mezőgazdasági támogatásokat, pályázatokat lehet nézni??? :?:

Szuzy!
Úgy örülök, hogy az eredményeid jók! :D Az jutott eszembe, hogy esetleg pszichés(-stresszes) alapon nem lehet?
Rákszűrésre tényleg érdemes elmenni!
Anyumat én is klónoztatnám (néha magamat is, de nem szuperségből, csak a teendők miatt).. :wink:

Család meggyógyult?

Fejfájás: azt mondják, szülés(ek) után érzékenyebben reagál a szervezet a frontokra, attól is lehet… :roll:

Gabi!
Kicsi lánynak jobbulást! Néha gondban vagyok én is az öltözéssel, reggel 2,5-6 fok van, mikor hazajövünk 20-25 fok. Óriási a különbség, + , - pulcsikkal próbálom megoldani. :?
Játszóterezés: :D
Parád: jó lehetett! :D Arra bizony hideg van, múltkor én is megjártam, mert nem vittem dzsekit és jobb híján a tartalék pólóimat húztam egymásra. 8)

Ildi!
Biztos jót pihiztetek! :D
Kikában 50%-os akciók vannak, néztétek esetleg???

No megyek dolgozni, írjatok!!!!! :!: :lol:
zichy

sziasztok!
Na ma nem kell főznöm így több időm van :wink: :wink:
Már túl vagyok a reggeli sétán (adrit kísértük) palacsinta-sütésen, és rendbe tettem a konyhát, mindez negyed 10-ig. Szerencsémre Esztike mindezt végigaludta. Majd még fel kell mosni, meg Adri szobáját rendbe tenni, bár van egy csomó vasalnivalóm :lol: lehet annak esek neki :wink:

Zita
részvétem :cry: :cry: :cry:
Itt is nagyon kéne az eső. A virágaimat meg kéne locsolni, mikor már búnak eresztik a fejüket, akkor kapnak csak vizet :oops:

Nálunk idén szigetelés van tervbe véve. (ezt anyósom tervezi :wink: )
Mi a konyhát szeretnénk megcsinálni, festés mindenképp, jó lenne lapozni, meg ronda nagyon már a csempe és azt cserélni :D
A fürdő valószínűleg megint halasztódik :shock: :shock: ott nagyon sok meló lenne :shock:

Szuzy
ti szoktatok már Szilárddal játszótérre menni? mert esetleg találkozhatnánk ott :wink: :wink: mi a Régivásártér út elején lévőre szoktunk menni ( benzinkúttól jól ki van taposva egy gyalogút :wink: ) vagy a hivatallal szembenire, bár ott délután elég sokan vannak :D :D

Tegnap a párom reggel vállalta a gyerekeket, így negyed 10-ig aludtam, olyan jó volt :D :D (halkan megjegyzem simán tudtam volna még aludni :oops: )

Na most rakok képeket, és utána hasznossá teszem magamat :roll:
Kép én a két kicsivel
Kép Esztike 6 hetesen :wink:
Kép Krisztike kisminkelte magát :roll:

A Fogamzás :arrow: Babagyártásban2006 a mi évünk topicba tettem még fel többet is, de most ide nincs több időm. Elfogyott Krisztián türelme

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok, újra.

Timi, kimaradás megbocsájtva, első a család, utána jöhet a szórakozás.:)
Nincs kiütésetek, már jó dolog, eggyel kevesebb gond.

Gabi, aranyosak vagytok, végre a család fele le van fényképezve.

Szuzy, neked is ment a drukk az eredmény miatt, jó lett a vége, szuper.

Zita, részvétem, de legalább nem volt fiatal. Még ma sem megy ki a fejemből az ügyvédem, ahányszor Bgyarmaton járok, elszomorodom.:(
Tetőcsere lemaradt, képet nem tudok tenni semmiről, telefon amin rajta lenne még mindíg szerelőnél. Talán 2hét és nálam lesz újból, akkor pótolom a lemaradást.Amúgy nem tetőcsere lett volna csak a rossz cserepeket cserélték volna ki. Rossz időt mondtak végig, ezért elhalasztották. A végén meg 7ágra sütött a nap.Így tolódik egy kicsit.
Mezőgazdasági dolgok, konkrét címet nem tudok, de az FVM honlapját megnézed, több információt kapsz.www.fvm.hu
Nézd meg hátha segít neked.

Na ennyi egyenlőre. Majd gondolkodom és jövök ha tudok.

Ildi! Trakimajális akkor bizti hogy jöttök?
CSajok ki jön még oda?
Topiktali?

Móni
Kép

Kép
horvathne.d.m.

Sziasztok!

De örülök, hogy jelentkezik mindenki! :lol: :lol:

Zita!
Na jó, sikerült elkerülnöd a végleges leírást!!! :lol: :lol:

Húú, az tényleg nagyon rossz lehetett, hogy meghalt a férjed nagypapája. :cry: Sajnálom. :cry:
Egy haláleset mindig olyan szomorú... , de azért jó, hogy ilyen szép életkort élt és élvezhette a dédiség örömeit is .... :) Srácaid hogy fogadták a szomorú tényt?

Lomtalanítás: Nálunk megvolt! :P Viszont a padlás nem lett letakarítva, pedig onnan is lenne mit kidobni (sőt, talán mindent.. :wink: )
Jászberénybe mi sem jutottunk el. :cry: Elhalasztódott, majd valamikor.... :(
Eső: nem akarok hülyeséget mondani, de a neten olvastam, hogy lesz a héten csapadék. :wink: Eső, de mellette meleg=veteményesnek való időjárás. Olyan : "májusi eső aranyat ér"- idő, áprilisban. :D :wink:

Jaj, az evés az nálunk is hasonlóan zajlik kiránduláskor. :wink: Most is a nyársalni való kolbászból kellett nekik szendvicset csinálnom, mert ők már nem bírták volna ki tovább kaja nélkül. :lol: Drámai volt a helyzet, mert Dávidkám ezt hajtogatta: Ana, éhen halok!!! :D Szó sem lehetett arról, hogy kibírják nyársalásig... :wink:

Nincs sok időm, de nem állhatom meg szó (betű) nélkül Gabi képeit.
Az első olyan jó. Krisztike rózsaszín cumikával. :D Elsőre az jutott eszembe, hogy az előző pillanatban kapta ki Eszter szájából a cumit mert Eszter nagyon fintorog. :lol:
Egyébként édik vagytok mindannyian a képeken. :D Krisztike sminkje igazán jól sikerült. :wink: :lol: Gondolom, kikente az egészet, ha már egyszer sikerült megszereznie... :D
Majd a babagyártósokhoz is benézek és megkukkolom a többi képet is.

Dicséretet érdemelsz, hogy ilyen sok mindent megcsináltál már reggelről. :shock: :D Ügyi vagy! Nagyon megy neked ez a "nagycsaládosdi".

Szigetelés: az nagyon jó!!! Mi is tervbe vettük már egy párszor, de amikor kiszámoltuk, hogy mennyibe kerülne, gyorsan ki is húztuk a tervek közül. :wink:

Be kell fejeznem! :wink:

Sziasztok!

Timi

Kép

Kép
thimó

Sziasztok!

Gabi! Tényleg nagyon ügyes vagy. Három gyerkőc mellett, hogy vagy képes mindent ellátni fel sem foghatom!
Még nem voltunk vele soha játszótéren, de a nyáron biztos elmegyünk már vele. Nekünk itt van közel a Mszőllősi úton. De még a központban lévő is szóba jöhet. Egyenlőre hosszú útra csak úgy megyünk, ha visszafelé apa hoz minket autóval.

Zita! Őszinte részvétem. Nagyon sajnálom a nagypapát. De tényleg szép kort megélt, hiszen még láthatta a három dédunokát is. Biztos ez adott neki sokszor erőt. Mert ugye nekik már csak mi vagyunk a fontosak!

Móni! Köszönöm a drukkot.

Lányok Ti ilyen szép időben mita dtok a csemetékre? Pl délután amikor már jó idő van adtok rá harisnyát? Én de harisnay, hosszú újjú body, mellény és szabadidő ruha. Du ugyanez, csak a mellény elmarad. De nem tudom nem öltöztetem e túl a gyerkőcöt. Délután alszik kinn, így nem merem jobban levetkőztetni, mert alvás, fekvés közben azért nehogy fázzon. (árnyékban alszik és egy vékony pléd alatt) De ha a héten tényleg 30 fok lesz, akkor nemhogy harisnya hanem a hosszú újjú body is lekívánkozik róla...
Na sziasztok

Kép
szuzy

Helló mindenki!
:D

El sem hiszem, hogy sikerült bejutnom erre a ...... babanetre!!!!
Írni viszont már nincs idő, mert mennem kell a srácokért az oviba. :twisted: :twisted: :twisted:

Szép napot ! :D
Timi

Kép

Kép
thimó

Itt vagyok, folytatom, ha már elkezdtem! :wink:

Szuzy!
Hát ugye, egy szaladgáló-játszó gyerek és egy babakocsiban ülő, ill. alvó gyerek öltözkedése között kell, hogy legyen némi különbség. :wink:
Ha érdekel az én véleményem: nem öltözteted túl, habár a harisnyára talán már nincs szükség így 20 fok körül. :wink: Gondolom kora reggel meg még úgysem nagyon mentek ki. :wink:
Azért csalóka az idő, mert árnyékban-szélben nincs olyan nagy hőség. Napon igen, ott nagyon meleg tud lenni, ott még a szabadidő felső is lekerülhet.

Apropó időjárás: nálunk most tök sötét van, dörög és esik. Szedtük a lábunkat oviból hazafelé, nehogy megázzunk. :P
Kedves Gabi és Zita!
Remélem nálatok is megkapják a növénykezdemények a nekik járó csapadékot végre! :D

Móni!
Én nem nyilatkozom topiktali-ügyben, mert nem akarok igérgetni. :wink: Mindenesetre most úgy néz ki, hogy én arra a traktormajálisra nem tudok eljutni. No, de sebaj! Aki ott lesz, az fényképezzen és így én sem maradok le teljesen. :wink:

Zita!
Tegnap voltunk vásárolni Gy-on és tudod kit láttam? Téged és a gyerkőcöket. :D Igaz, hogy csak egy pillanatra... :wink: Jól láttam, hogy hullámos a hajad? :shock: :D

Kitört a háború a fiúszobában, mennem kell!!! :roll: :x

Írjatot ti is!
:D
Timi

Kép

Kép
thimó

Sziasztok!

Hát tegnap nekem sem sikerült bejutnom, hiába próbálkoztam többször is. Igen, érdekel a véleményed Timi. A harisnyán már én is gondolkodtam, hogy talán nem kellene. Én nagyon fölfázós vagyok, valószínű ezért a nagy óvatosság. Ha alszik szerinted akkor sem fázik a dereka? Igaz alá is teszek egy plédet.... Meg a pelus is melegít.
Úgy gondolom, hogy bennt még szükséges, még ha itt poroszkál is, mert ugye a földön van. De ha kimegyünk leveszem róla.

Állatkert: valamelyik nap láttam a tv-ben, hogy Nyíregyházán már fókák is vannak. És készül egy fóka show is. Medence meg minden. Szeritem irtó klassz lehet. Én eddig is el voltam szállva a Nyíregyházi állatkerttől, de ezzel még jobb lett a szememben. Ha kicsit nagyobb lesz Szilárd, szerintem oda elvisszük.

Engem ilyen trakrot majális nem hoz lázba, a férjemet sem hiszem. Szilárdnak lehet, hogy tetszene. Mi tulajdonképpen ez a traktor majális? Van műsor, program, vagy csak a trakik vannak kiállítva?

Tegnap előtt találkoztunk séta közben egy ugyanolyan idős kislánnyal, mint amilyen Szilárd. (itt lakik a szomszéd utcában, szoktunk néha találkozni) Olyan édesek voltak. Szilárd folyamatosan a kislány keze után nyúlkált. Megfogta neki, a kislány meg nagyokat kacagott. Szóval nagyon tündériek voltak. Ha minden igaz a héten lesz egy kis közös játék nekik.

Na sziasztok!

Kép
szuzy

Halihó!
Előbb elfelejtettem írni, hogy van iwiw-es meghívóm. Kéri valaki?
Na most már tényleg megyek..

Kép
szuzy

Halihó!
Mizujs? Egész nap nem járt itt senki? Magammal azért mégsem társalgok....
Várom jelentkezéseteket!

Kép
szuzy

Szia Szuzy!

Bocsi, én tegnap akartam jelentkezni, de nagyon elszaladt velem az idő. :wink: :?

Most vendéget várok és még egy kicsit a lakást (legalább a nappalit) rendbe kell raknom. :wink:

Jövök majd...

Szép napot neked és a többieknek is! :lol: :lol:

Olyan jó meleg van már, pedig még csak fél 10! :D

Timi

Kép

Kép
thimó

Sziasztok!

Én is előkerültem :wink:
Csütörtökön annyira váratlanul utaztunk el, h még elköszönni sem volt időm :( Eredetileg péntek du. akartunk anyáékhoz menni, de apáéknak szokás szerint közbe jött vmi meló, igy kétséges volt, h legalább minket el tud-e vinni. Épp az oviból tartottunk hazafelé, mikor eszébe jutott, h mi lenne, ha minket gyorsan levinne Orosziba még az este. Mondom semmi akadálya, bár pénteken takaritani akartam, de az ugyis megvár, egy fél óra alatt meg össze tudom dobni a cuccunkat. Végülis pénteken végeztek a munkával, de későn igy nem tudtunk volna lemenni, szóval jó döntés volt :wink:

Nagyon jól éreztük magunkat, leginkább a gyerekek. Egész nap kint voltak az udvaron, este alig lehetett őket berángatni. Dani állandóan lépcsőzött, motorozott, Lili rollerezett.... egy percig sem unatkoztak :lol: Hétfőn este jöttünk haza, mert de. bementünk Gyöngyösre vásárolni. Az első boltban kitört Lilin a hiszti, mert nem vettük meg neki azt a plüss lovat amit kinézett. :roll: (1800 ft volt és ugye kettőt kellett volna venni mert már Dani is lómániás :roll: :lol: ) Aztán mikor a cipőboltban apa fizette ki a majd 13e ft-ot azt mondta, h inkább vettük volna meg a két lovat :lol: :lol: :lol:

Szuzy
Sztem sem kell már harisnya ebben a melegben. Bár ha hüsibb nap van, akkor én is ráadom Danira, de egyébként már zoknizunk. Nekem már többször voltak pólóra vetkőztetve, pláne játszóterezés közben. :wink: Traktormajálison régi traktorok vonulnak fel, vannak különféle ügyességi versenyek, tavaly volt távirányitós autóknak verseny (külön pályát épitettek nekik), volt szinpad is ahol -igaz nem folyamatosan-, de voltak fellépők. Nálunk mindkét gyerek szereti a traktort, ugyhogy nem unatkoztak (mi meg egyébként is mg. sulit végeztünk apával, neki még jogsija is van rá)

Zita
Részvétem a nagypapa miatt :(
Vanyarc épp a multkor volt a tv-ben (Menetrend c. müsor), mondtam is apának, h el kéne menni egyszer :wink: Épp a lovas tanyát és a babamuzeumot "reklámozták"...
Ez az evés dolog nálunk is igy megy :lol: Pl. az oviból hazafelé jövet egy rakat kaját megesznek+isznak (persze Lili ált. mindig megszi az uzsit, többször repetázni is szokott :roll: ) aztán mikor hazaérünk folyamatosan azt nézik, h mit ehetnek :roll: Ha kocsival megyünk vhová akkor is fel kell pakolnom, mert mihelyst elindulunk szomjasak és éhesek lesznek a drágáim :lol:

Móni
Traktormajálisra készülünk, remélem semmi nem jön közbe :wink:

Timi
Jajj nagyon aranyosak a fiuk ahogy nyársalnak :lol: :lol: :lol: Én már idejét sem tudom mikor nyársaltunk igy utoljára, nálunk mindig a korábban már emlitett csurditás van. (egyébként mikor ide kerültem én sem tudtam, h mi az, anyáékkal mindig a hagyományos módon sütöttük a szalonnát :wink: )

Lányok! Nálatok mi lesz a hétvégi program? Mentek vhová? Mi egyenlőre semmit nem terveztünk. Gondolom mindenhol tömeg lesz, ahhoz meg semmi kedvünk. Jó lenne itt a környéken kirándulni egyet!

Megyek megnézem a husit, h kiolvad-e már. Sült oldalas lesz krumplival :wink:

Szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
mókuska

Sziasztok!

Ildi!
Üdv. itthon!!! :D
A tesód említette, hogy anyukádéknál vagytok. :)
Rögtönzött kiruccanás: :D Jól tettétek!! :D Tök jó, hogy bármikor szívesen látnak titeket!! :D
Cipőár: :roll: :twisted:
A mániákkal megfertőzik egymást, ez nálunk is így van. :wink: :D Az én fiaim már voltak Micimackó-, Hunyor-major-, oroszlán-, rajongók, és most Pókember van a színen. :roll: Zárójelben jegyzem meg, hogy sem mesén, sem filmen nem láttak pókemberes történetet. :shock: Biztos Benire az oviban ragadt rá és így fertőzte meg Dávidot. Mindenből kettőt, így az igazi! :D
Most olvasom, hétfő este óta már itthon vagy és csak most jössz élménybeszámolót tartani???!!!! :evil: :lol: Ejnye-bejnye, pedig hiányoztál nekem! :D

Nem akarok vészmadár lenni, de ha nem kapjuk össze magunkat és nem írogatunk ide, akkor a jobb sorsra érdemes topicunk kimúlik szépen, csendben. :x :D
Tudom én, mindenkinek rengeteg dolga van (nekem is) és nem is a babanetnek kell lennie az elsőnek, de azért, ha életben akarjuk tartani ezt a virtuális kapcsotatot, akkor ÍRNI KELL! időnként.

Azt is tudom, hogy Gabi és Ildi máshová is ír. :wink: Természetes, hogy a másik társaságot sem akarják cserbenhagyni és két helyre írni már dupla idő. :D
No meg persze Gabi mostanában jobban vonzódik a babások közé, ezt is tudom és meg is értem. :D (Gabi, ha pocakos leszek, gyakrabban írsz majd?) :)
Gabi!Azt is a szomszédból kell megtudnom, hogy beírattad Krisztikét az oviba?? :!: :!: :D Engem is érdekel!! :D

Zita! Te is úgy hiányzol! :D Járulj hozzá a topic fellendüléséhez! :D
Móni! Ez neked is szól!
:D :D

Szuzy!
Egyébként én hajlamos voltam túlöltöztetni a lurkókat. :wink:
Nem, szerintem, ha be van takarva, nem fázik a deraka alvás közben sem. :wink:
Az tök jó, hogy találkoztok hasonló anya-gyerek párossal. :D Ezt én is úgy szerettem volna, ha lakott volna elérhető közelségben hasonló korú baba. :wink:

Na, befejezem a filozofálgatást. :wink:
Kérlek, ne értsetek félre, nem akarok én senkit számonkérni, hogy miért nem ír és megbántani meg pláne nem akarom. :D

Tisztában vagyok vele, hogy nem mindig van miről írni (nekem is próblémám volt és néha még mindig az...), és nem is mindig van kedv és idő eljutni ide. :wink: Jó kis téma kellene, amit alaposan kivesézhetnénk. :wink:

Valami ötlet esetleg? :D

Sziasztok és írjatok! :!: :!:

Timi

Kép

Kép
thimó

Ildi!

ÓÓÓ, én a napokban még beszélni sem nagyon beszélek a férjemmel, nemhogy még együtt elmenjünk valahová. :wink: Olyan későn ér haza és olyan fáradtan, hogy nem sokan komunikálunk.
:( Lehet, hogy ide a közelbe ismét kiruccanunk, de nem tudom még... :wink:

Sült oldalas: az nagyon fini!! :wink: Nálunk gulyásleves és fornetti (Gabi féle) lesz a vacsora. Ebédelni én csak szendvicset szoktam mostanában.... :D

Timi

Kép

Kép
thimó

Sziasztok!

irulok-pirulok :oops: :oops: :oops: mentségemre szól, hogy napok óta éjjel elnézelődik a kicsi, így én égve hagyom neki a lámpát és alszok :D :D na de így is tiszta álomkór vagyok néha :shock: :shock: :shock:

Nálunk most hétvégén elég sok program lesz ( most idén 600 éve város Pásztó) és ezzel kapcs.-os programok is lesznek :wink: :wink:
Viszont ami engem érdekel, az a gokard bemutató, v. felvonulás :roll: nem is tudom pontosan.

Amúgy mi megyünk anyuékhoz, valószínűleg szombaton, és egyet ott is alszunk :D :D Ez majd attól függ Hollókőn mikor végeznek a páromék :D :D

Timi
igen most már hivatalosan is ovis Kriszti, de csak szeptemberben kezd. Végül abba az oviba írattam ahová Adrika is járt :wink: Óvónők az egyik volt már ott amikor mi jártunk, viszont nem ismerem, ill. nem ugrik be, a párja és a dadus most mennek nyugdíjba, úgyhogy helyettük a másik oviból jön valaki.
viszont amit sajnálok, pont alvásidőben mentünk, és így csak az udvart ismerhette meg, na az nagyon tetszett neki :wink: :wink: mindent kipróbált.

Ortopédusnál is voltunk. A bokája teljesen rendben van, a lábfejét kell tornáztatni, de azzal sem lesz gond úgy néz ki :D :D Majd 11-én megyünk Uh-ra a csípőjével, bár az orthopédus szerint az sem kötött.

Egészségügy változatlanul kiborító. Baromi hosszú sorok, nem hozzáértő emberek. 45 percig vártam a kartonozónál mire sorra kerültem, ráadásul aki ott volt, még a kicsi adatait sem tudta bevinni a gépbe :shock: :shock: a kollégáját kellett hívni...szóval nem semmi.

Amúgy Esztikét nagyon megdicsérték ma. Itt volta védőnő, elcsodálkozott, hogy milyen szépen beszélget, oldalra fordul, és hasra téve szépen emelgeti a fejét. Ja, és ma mérekeztünk is 5920g :D :D olyan kis tömör-gyönyör :lol:
Muszály volt levinnem, mert tele van az feje pöttyel. A tej, és a meleg együtt, de alvás után szinte összefüggő piros az egész :shock: :shock: katunk rá kenőcsöt.

Ildi
nálunk most apa mánia van. Tibi keddtől megint itthon van, és Krisztián meg vele. Muszály mert nem lehet egyedül hagyni Esztikével :evil: :evil: :evil:
Tegnap a fürdőben vártam, még bejött autóért, a kicsi elkezdett üvölteni, hát a bátyus úgy belenyúlt a szájába, hogy vérzett is :evil: :evil:
Mit ne mondjak, szegénykém ok nélkül, de jó edzett lesz :shock: :shock:

Ja, és két napja megint nincs pelus :D remélem ezúttal marad is. Ma miután az eleje becsurgott megint pelust akart :shock: viszont megmondtam, hogy Teri mamának meglepit kell okozni, ő nem tudja, hogy már ilyen ügyes. Szóval rábeszéltem a gatyira :wink:

Na most muszály mennem, majd holnap ujra jövök

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Halihó!

Timi
Ha rajtam mulik nem fog kihalni a topic, csak az elmult napokban besürüsödtek a programok, munkák, este meg már nem volt erőm a géphez ülni. Ráadásul apa is hajnalban ment dolgozni igy reggel egyedül voltam a gyerkőcökkel. Még jó, h a sógornőmék el tudták vinni az oviba :wink: A cipőárakon én is nagyon ki tudok akadni, de nem lehet mindent a kinaiban venni. Daninak néztem ott Wink sportcipőket (2-3000 ft között voltak), de kb. 6 féle közül egy sem volt jó :roll: Vagy szük volt v. tul nagy.... muszáj voltam a cipőboltba menni, de egy nagyon szupit sikerült vennem, félcipő igy hüvösebb-esős nyári napokon is tudjuk hordani. Ja, és arra engedményt is kaptunk, 7000 helyett "csak" 6000-be került :twisted: Lilinek meg szandált kellett venni, az is 6000 ft-ba került :roll:

Lili is ismer olyan mesefilm figurákat, amiket egyáltalán nem engedünk nézni, pl. pokémon, spongyabob.... sztem is az oviból ragad rájuk :roll:

Ha egyedül vagyok én sem forditok nagy gondot az evésre, sokszor csak Dani miatt főzök :oops:

Nálatok (Zita, Timi) készülnek már a gyerekek az anyák napjára? Nekem tavaly akkora élmény volt, már most is nagyon várom :lol: Itt a központi oviban olyan furcsa szokás van, nem csinálnak müsort, hanem mikor az anyuka megy a gyerkőcért elmond neki egy verset amit az ovónénik tanitottak be :shock: Liliéknek olyan jópofa müsort találtak ki, még az anyukákat is bevonták, körjátékokat játszottunk velük :lol: Olyan családias hangulata volt... :wink:

Gabi
Még mindig olyan gyakran szopik Esztike? Azért he hizlald tul :wink: :lol: A végén nagyobb csaj lesz, mint Adri :lol: A pelust sztem már ne engedd visszarakni Krisztiánra, mert a végén még szept-ben sem mehet oviba!

Na megyek mert balhéznak a gyerekek... :roll:

Kép
Kép
mókuska

Jó reggelt!

Ezt nézzétek milyen programot találtam vasárnapra-hétfőre!
http://www.agroservice.hu/almavirag.htm
Jónak mutatkozik, én nagyon szeretem az ilyen fesztiválokat. Ma reggel beszéltek róla a tv-ben én meg gyorsan utána néztem, na és el kezdtem füzni apát, h nézzünk ki :wink: :lol:

Megyek mert ágyhuzás, takaritás.... :twisted:

Szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
mókuska

Sziasztok!

Gabi!
Neked áldott jó kislány Eszter! :D Kiegyensúlyozott, elégedett. Feltételezem, hogy te is az vagy és ezt a magabiztosságot érzi ő is.
Na, de azért, hogy éjjel is elnézelődjön magának??!! :shock: :D Komolyan, szerencsés vagy! :D a tavaszi babákat is olvasgatom néha(rajtad keresztül találtam oda :wink: ), hát úgy sajnálom némelyiküket, hogy az anyukaságot nem örömként tapasztalják meg. :(

Esztin a képeken is látszódik, hogy milyen jól fejlett, jó táplált. :D Tömör-gyönyör: :lol: :lol:
Az jó, hogy nincs semmi komoly baj a lábával. :D

Ilyen kiütések szoktak lenni a piciken. :wink: Volt az enyémeken is. Mindig találgatott a dr-nő, védőnő, hogy mitől van... :wink: Hol azt mondták tejkiütés, hol azt, melegtől, hol azt allergia... :roll:

Most ennyire futotta, mert öltöznünk és mennünk kell, de folytatom ....

Legyen nagyon jó a mai napotok! :D

Timi

Kép

Kép
thimó

Sziasztok!

Sikerült gyorsan átfutnom a termést, de most csak bejelentkezem, mert mindjárt mennünk kell. Nagylányom tegnap teljesen taknyosan jött haza az oviból, úgyhogy most Gy-on vagyunk, mindjárt megyünk a doki nénihez. Ráadásul anyumtól írok, mert nálunk nem megy a net (illetve megy, csak a gépem nem tud rákapcsolódni :x ). Remélem lesz még időm utána rendesen írni is, mert csak délig vagyunk bent.

Addig is szép napot mindenkinek !!! :D
zichy

Jó reggelt!

Timi
a tavaszi babásokhoz már nem nagyon írok. Kicsit besokaltam én is azon amit írtál. Én nem tudom, annyit jajjgat némelyik. Szülés azt megértem, mert mindenkinek más a fájdalomindexe, de annyira "túldramatizálnak" egy-két dolgot :D :D
Na meg nincs is időm. Ja, és ott sokan ugye összejárnak, és ők egymás között szépen elírogatnak :shock:

Képzeljétek este bekentem Esztike arcát, és mára a pöttyök sokkal pirosabbak lettek :shock: :shock: azt tudom, hogy van sok bőrgyógyásztati krém ami először felerősíti a tüneteket :shock: bizot ebben a kikevert krémben is valami olyan van :wink: :wink:

Ildi
én Adrikának most majd a Quelléből rendelek szandált :wink: Itt van márkabolt, és ha nem jó nem kell elhozni. Tibinek egyre többet vásárolunk ott, ugyanis ott van rávaló méret :wink: :wink:
Sok év után úgy néz ki ott sikerül farmerdzsekit venni, most hétvégére jön majd meg, és csak 9000 ft. a Levis-nek a legnagyobb méret is nagyon kicsi volt , és 18000 ft-ba kerül. :roll:

Zita
nagylányodnak jobbulást!!!
Nekem Krisztinek folyik megint az orra :evil: :evil: Ez a hülye idő. Van, hogy délután mikor én bejövök etetni a kicsit még szupi idő van, elég a pulcsi, de fél óra múlva már eléggé hűvös az idő :evil: :evil:

Móni
veletek mi ujság? rég jelentkeztél.

Szuzy
na beszéltük a játszóteret, a benzínkút mögöttit, állítólag hétvégén jól szétbarmolták :? :? Pedig az csak tavaly épült, és olyan szupi volt.

Ildi
én is várom az anyák napját :D :D :D és mostanában a "titkos-kottával" sem találkoztam, biztos azóta fújja az egészet :D :D :D
Nálatok mikor lesz???

Ki mit főz? Én mostanában rászoktam az egyfogásos kajára :roll: ennyi telik. ma azt hiszem paprikáskrumpli lesz. Levest is megenném, de az általában elmarad, mert nem jut rá idő.
Most megyek is, lejárt a mosógép :D

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Itt vagyok ismét. :wink:

Gratulálok Krisztikének a pelus elhagyásához. :D Valahogy motiválni kellene arra, hogy most már véglegesen hagyja a csudába a csomagot. :wink: Azt magam sem tudom, miként lehetne, mert minden gyerek más, de Te biztos megtalálod a módját. :D Lehet, hogy a mamájának való büszkélkedés bejön majd nála. Sok sikert! :D

Én most azt vetettem be a fiúknál, hogy ha nyafi nélkül, ügyesen, gyorsan elkészülünk reggel, akkor kapnak egy-egy szem smartis-drazsét. :wink: Bevált, mert 10 perc alatt kész vagyunk. Ebben benne van a pisilés, mosdás, felöltözés, cipő-húzás. Beninek csak ki készítem a ruhát és ő felöltözik, Dávidot még öltöztetni kell inkább, de ő is alakul. Most már jó, mert jóval kevesebb ruhát kell felölteni, mint télen. :D

Szerdán kirándulni voltak az óvódával, itt egy közeli erdészházban. Annyira, de annyira izgatottak voltak, hogy már 8-kor indultunk az oviba (egyébkén fél 9-kor szoktunk) :D Rendesen motiválta őket a kirándulás. :wink:

Az jó, hogy tetszik Krisztikének az ovi. :D Nem baj, hogy alvásidőben mentetek, majd lesz még alkalom közelebbről is megismerkednie a nyár folyamán az ovival. Biztos megengedik, hogy bemenjetek, ha arra sétáltok. :wink: Nekem Dávidot mindig olyan szívesen látták, ha mentünk. Mondjuk nekem ott volt Beni :wink: -így naponta 2X is mentünk.

Az óvónőkben eddig nekem mindig csalódnom kellett, de pozitívan. :D Akiről azt gondoltam, hogy: " hú, csak őt ne!"- róla kiderült, hogy szuperül bánik a gyerkőcökkel és nagyon szereti is őket. :D Szóval megtanultam: "ne itélj elsőre"! volt egy ilyen reklám, de már nem emlékszem, mivel kapcsolatos...

Majd megtanulja Kriiszti, hogy vigyázzon Eszterre! :D Egyébként nem hiszem,hogy direkt okoz a hugának fájdalmat, csak kíváncsiskodik. :wink:

Eszter taknyossága, torokgyuszija helyrejött már?

Ildi!
Cipő: amíg kisebbek voltak a gyerekek mi is megvettük a legjobb minőséget. :wink: Hát bizony a Siesta cipőcske-szandál hasonló árban volt már akkor is. :twisted:
Most tavasszal mind a két srácnak sportcipőt vettünk. :wink: Talán pont Wink-et, de nem tudom pontosan. :oops: Aztán még kell szandi is. :wink:
Múltkor épp a férjemmel beszélgettünk erről a gyerek ruházkodásról.Körülnéztünk szabadidő-ügyben.... Aztán úgy gondoltuk, hogy nem fogunk vagyonokat kiadni gyerekruhára azért, hogy az oviban a homokban játszanak, a fűben hemperegjenek stb.. Erre tökéletesen megfelel a kínai minőség is. Nem gondolom, hogy a gyerek jobban érzi magát a 11.000. Ft-os Nike szabadidőben, mint a 2.500.Ft-os kínaiban. :wink: Ráadásul a legdrágább ruha is bepiszkolódik, elszakad, foltos lesz. :wink:
Majd, ha esetleg nagyobbak lesznek és tudnak rá vigyázni és értékelni akkor kapnak majd "minőségibb" ruhákat.
Persze, azért kell alkalmibb ruha is. :wink:

Az anyáknapjára már nem jutott időm.... , pedig nekem is nagy élmény volt tavaly. Már most is megvannak a meghívók, amiket a srácok készítettek. Tegnap kaptam.. :D

Megyek a dógomra...
:lol: :lol:
Timi

Kép

Kép
thimó

Nahát!!!

Amíg én írtam a kisregényemet, addig Gabi is és Zita is írt már. :D Reagálni már tényleg nem tudok most... :(

timi

Kép

Kép
thimó

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?