Itt vagyok ismét.
Gratulálok Krisztikének a pelus elhagyásához.
Valahogy motiválni kellene arra, hogy most már véglegesen hagyja a csudába a csomagot.
Azt magam sem tudom, miként lehetne, mert minden gyerek más, de Te biztos megtalálod a módját.
Lehet, hogy a mamájának való büszkélkedés bejön majd nála. Sok sikert!
Én most azt vetettem be a fiúknál, hogy ha nyafi nélkül, ügyesen, gyorsan elkészülünk reggel, akkor kapnak egy-egy szem smartis-drazsét.
Bevált, mert 10 perc alatt kész vagyunk. Ebben benne van a pisilés, mosdás, felöltözés, cipő-húzás. Beninek csak ki készítem a ruhát és ő felöltözik, Dávidot még öltöztetni kell inkább, de ő is alakul. Most már jó, mert jóval kevesebb ruhát kell felölteni, mint télen.
Szerdán kirándulni voltak az óvódával, itt egy közeli erdészházban. Annyira, de annyira izgatottak voltak, hogy már 8-kor indultunk az oviba (egyébkén fél 9-kor szoktunk)
Rendesen motiválta őket a kirándulás.
Az jó, hogy tetszik Krisztikének az ovi.
Nem baj, hogy alvásidőben mentetek, majd lesz még alkalom közelebbről is megismerkednie a nyár folyamán az ovival. Biztos megengedik, hogy bemenjetek, ha arra sétáltok.
Nekem Dávidot mindig olyan szívesen látták, ha mentünk. Mondjuk nekem ott volt Beni
-így naponta 2X is mentünk.
Az óvónőkben eddig nekem mindig csalódnom kellett, de pozitívan.
Akiről azt gondoltam, hogy: " hú, csak őt ne!"- róla kiderült, hogy szuperül bánik a gyerkőcökkel és nagyon szereti is őket.
Szóval megtanultam: "ne itélj elsőre"!
volt egy ilyen reklám, de már nem emlékszem, mivel kapcsolatos...
Majd megtanulja Kriiszti, hogy vigyázzon Eszterre!
Egyébként nem hiszem,hogy direkt okoz a hugának fájdalmat, csak kíváncsiskodik.
Eszter taknyossága, torokgyuszija helyrejött már?
Ildi!
Cipő: amíg kisebbek voltak a gyerekek mi is megvettük a legjobb minőséget.
Hát bizony a Siesta cipőcske-szandál hasonló árban volt már akkor is.
Most tavasszal mind a két srácnak sportcipőt vettünk.
Talán pont Wink-et, de nem tudom pontosan.
Aztán még kell szandi is.
Múltkor épp a férjemmel beszélgettünk erről a gyerek ruházkodásról.Körülnéztünk szabadidő-ügyben.... Aztán úgy gondoltuk, hogy nem fogunk vagyonokat kiadni gyerekruhára azért, hogy az oviban a homokban játszanak, a fűben hemperegjenek stb.. Erre tökéletesen megfelel a kínai minőség is. Nem gondolom, hogy a gyerek jobban érzi magát a 11.000. Ft-os Nike szabadidőben, mint a 2.500.Ft-os kínaiban.
Ráadásul a legdrágább ruha is bepiszkolódik, elszakad, foltos lesz.
Majd, ha esetleg nagyobbak lesznek és tudnak rá vigyázni és értékelni akkor kapnak majd "minőségibb" ruhákat.
Persze, azért kell alkalmibb ruha is.
Az anyáknapjára már nem jutott időm.... , pedig nekem is nagy élmény volt tavaly. Már most is megvannak a meghívók, amiket a srácok készítettek. Tegnap kaptam..
Megyek a dógomra...
Timi