Na sziasztok!
Kicsit eltüntem az utobbi két napba, de ugy néz ki Kyrus frontérzékeny...
Én is frontérzékeny vagyok, nem bírom ezt a szeles, esős időt, és ugy néz ki ezt örökölte tőlem a kicsi lány, mert két napja nyüglődik...ma van az első nyugodtabb napja én meg hulla vagyok tőle...
Babzsák ne keseredj el, látod nem csak Samu frontérzékeny, jól összeillenek Kyrussal
A depresszió engem szerencsére elkerült, max csak a túlsúlyom miatt vagyok depis
Berzkat, sajnálom a kis Áront, remélem hamar túllesz rajta és meggyógyul! Drukkolok neki!
Köszönjük a bókokat
Nem is emlékszem ki kérdezte, hogy tudatosan mosolyog e Kyra...hát van hogy csak ugy, álmába mosolyog, de egy hete már ha nagyon magyaráz neki az ember és tetszik neki, akkor tudatosan mosolyog
Még nem sok mindent csinál, csak tartja a fejét meg kinyomja magát a karocskájával, meg forgatja a fejét, szemével követ minket, meg most kezdett el mosolyogni, ugyhogy mi még nem forgolódunk, de talán nemsokára az is jön...remélem nem vagyunk nagyon lemaradva...
Sétálni mi nagyon hamar vittük, nem volt két hetes se, és én nem nyitogattam rá ablakot se 5 percekre, inkább kimentem vele első nap többször keveset, aztán másnap már hosszan sétáltunk
Az újj kismamiknak üdv köztünk, jöjjetek minnél többet, képet is hozzatok jó sokat mert azt szeretjük
És aki be akar kerülni a táblázatunkba, amit hétfőnként teszek fel, az irjon nekem privit az adatokkal és én beteszem
Lilo várom a privit
A találkozóról nekem is ez a véleményem
Tűzzünk ki egy időpontot, mondjuk május harmadik szombatja, vagy ilyesmi, és egy helyet mondjuk millenáris park és aki ott van ott van aki nincs nincs...
Mert szerintem ugyse találunk olyat ami mindenkinek jó, vagy időbe vagy helyszinileg...vagy nem?
krisy Kyra sajnos nagyon hisztis kisasszony lett, mert túl sok volt a vendék aki ringatta a fenekét...szóval én amikor tudtam, hogy ez csak hisztis sírás (felvettem és abba a pillanatba nyekk nélkül nézelődött) akkor visszatettem és hagytam sírni, ha nagyon sírt odamentem simiztem a hasiát vagy a hátát, hogy érezze ott vagyok, csak nem veszem fel...szóval fájt a szívem, volt hogy potyogtak a könnyeim, de elkényeztetni nem akarom! Ugyhogy én megtiltottam a ringatást a vendégeknek, és egy hétig kellett csak keménynek maradnom...most már sokkal jobb a helyzet...szerintem következetesnek kell lenni már most, mert akárki akármit mond, ők rettentő okosak, már most tudják, hogy mi az ábra, tudják kinél mit lehet elérni...
Szülés utáni együttlét...hát nálunk se volt olyan kirobbanó
Császáros létemre azért tuti nekem is átrendeződött ott valami, mert azért más volt mint elötte...de 1-2 alkalom és olyan mint régen volt...