Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Van valaki akinek gyakran beriaszt a légzésfigyelő?????
Ma éjjel azt hittem megbolondulok!!!!
Nem tudom, hogy a beállítás rossz, vagy tényleges légzéskimaradást jelez. MIkor odanézek szerencsére mindig minden rendben, csak nagyon mélyen alszik Bence. Már mindenféle beállítást kipróbáltam, de kb hetente ezt játsza... nagyon aggaszt. Van akinek esetleg AngelCare-je van? Ti hányas fokozaton használjátok? (kókuszmatraccal?)
Köszi!

Lilypie Fifth Birthday tickers
Lilypie Third Birthday tickers
Kép
kislilla
 
 


Kislilla, nekünk is ez a gondunk, AngelCarünk van szintén, baromi drága volt és most azt mondom, sz.rt sem ér, csak ideges vagyok tőle. Múltkor kivettem Domit, a pelenkázólapra tettem, ami a kiságyon van, és elfelejtettem a légzésfigyelőt kikapcsolni. Nem riasztott be, csak amikor felvettem a pelenkázóról a babát. Jó, nem? Most 2-esen van, még itt riaszt a legkevesebbet nekünk, szintén kókuszmatraccal.

KépKép
nanett
 
 


lányok: nekünk kókuszmatraccal ugyanez a légzésfigyelő a 3-as fokozaton van és eddig csak 1-szer riasztott, akkor is pont Réka félrenyelt.
Azt én is észrevettem, h ha a közelében számítógép v hifi szól és kiveszem Rékát, akkor nem csipog ha nem kapcsolom ki!!
Lányok: még mindig várom a segítséget tápszeres pótlással kapcsolatban, h ki hogy fogadtatta el a babájával, mert nekünk Réka nem akarja, pedig cumisüvegből evett már.... :roll:

Kép
gyanixi
 
 

 
 

Na sziasztok!

Kicsit eltüntem az utobbi két napba, de ugy néz ki Kyrus frontérzékeny... :roll: :shock:
Én is frontérzékeny vagyok, nem bírom ezt a szeles, esős időt, és ugy néz ki ezt örökölte tőlem a kicsi lány, mert két napja nyüglődik...ma van az első nyugodtabb napja én meg hulla vagyok tőle... :? Babzsák ne keseredj el, látod nem csak Samu frontérzékeny, jól összeillenek Kyrussal :lol: 8)

A depresszió engem szerencsére elkerült, max csak a túlsúlyom miatt vagyok depis :lol:

Berzkat, sajnálom a kis Áront, remélem hamar túllesz rajta és meggyógyul! Drukkolok neki!

Köszönjük a bókokat :) Nem is emlékszem ki kérdezte, hogy tudatosan mosolyog e Kyra...hát van hogy csak ugy, álmába mosolyog, de egy hete már ha nagyon magyaráz neki az ember és tetszik neki, akkor tudatosan mosolyog :)
Még nem sok mindent csinál, csak tartja a fejét meg kinyomja magát a karocskájával, meg forgatja a fejét, szemével követ minket, meg most kezdett el mosolyogni, ugyhogy mi még nem forgolódunk, de talán nemsokára az is jön...remélem nem vagyunk nagyon lemaradva... :roll:

Sétálni mi nagyon hamar vittük, nem volt két hetes se, és én nem nyitogattam rá ablakot se 5 percekre, inkább kimentem vele első nap többször keveset, aztán másnap már hosszan sétáltunk :)

Az újj kismamiknak üdv köztünk, jöjjetek minnél többet, képet is hozzatok jó sokat mert azt szeretjük :lol:
És aki be akar kerülni a táblázatunkba, amit hétfőnként teszek fel, az irjon nekem privit az adatokkal és én beteszem :)

Lilo várom a privit :)

A találkozóról nekem is ez a véleményem :)
Tűzzünk ki egy időpontot, mondjuk május harmadik szombatja, vagy ilyesmi, és egy helyet mondjuk millenáris park és aki ott van ott van aki nincs nincs... :roll:
Mert szerintem ugyse találunk olyat ami mindenkinek jó, vagy időbe vagy helyszinileg...vagy nem? :roll:

krisy Kyra sajnos nagyon hisztis kisasszony lett, mert túl sok volt a vendék aki ringatta a fenekét...szóval én amikor tudtam, hogy ez csak hisztis sírás (felvettem és abba a pillanatba nyekk nélkül nézelődött) akkor visszatettem és hagytam sírni, ha nagyon sírt odamentem simiztem a hasiát vagy a hátát, hogy érezze ott vagyok, csak nem veszem fel...szóval fájt a szívem, volt hogy potyogtak a könnyeim, de elkényeztetni nem akarom! Ugyhogy én megtiltottam a ringatást a vendégeknek, és egy hétig kellett csak keménynek maradnom...most már sokkal jobb a helyzet...szerintem következetesnek kell lenni már most, mert akárki akármit mond, ők rettentő okosak, már most tudják, hogy mi az ábra, tudják kinél mit lehet elérni... :wink:

Szülés utáni együttlét...hát nálunk se volt olyan kirobbanó :lol:
Császáros létemre azért tuti nekem is átrendeződött ott valami, mert azért más volt mint elötte...de 1-2 alkalom és olyan mint régen volt... :)

KépKép
KépKép
akíra
 
 


nikole, tényleg, most nézem, hogy majdnem egy idősek a babóink :)
Két nappal idősebb csak Kyrus :)

KépKép
KépKép
akíra
 
 


Na volt itt a védőnő. A fejésre azt mondta, hogy 6 hétig érdemes, utána csak ha akarok lefagyasztani, vagy ha úgy érzem, hogy nem szívta le teljesen. Ez nálam reggel szokott lenni, mert akkor van tejcsi bőven, és akkor ha esetleg estére nem elég amit szopizik, a reggelivel lehet pótolni. Na majd meglátjuk, egy hétig akkor még tuti fejek, mert a jobb mellem így is elég érzékeny. Bár azt mondta ez még nem jelenti azt hogy be fog gyulladni, főleg, ha fejek.
Aranyér ügyben mondta, hogy hívjam Marci gyerekorvosát, mert ő nagyon otthon van homeopátia ügyben. Mondott is két dolgot, majd veszek és kipróbálom. Ráadásul lehet viszerem is van odalent. Nektek nincs olyan érzésetek, főleg ha fáradtok, mintha valami ki akarna jönni még belőletek odalent? Nekem igen, és anélkül hogy tudta volna erre kérdezett rá rögtön. Szóval van valami összefüggés ezekkel a dolgokkal, de állítólag ez is javulni foga bogyók hatására. Ráadásul estére általában jobban érezhetőek és láthatók is a dogok odalent. Na ezért is félek én az első együttléttől, pedig már olyan jó lenne :oops: :oops: :oops:
Valaki még hasonló problémával???

Kép
Kép
nikole
 
 


Akíra, addig amíg te túlhortad, és mindent megtettél, hogy kibújjon, én alig bírtam visaszatartani (alig 37 hetesen született). Így lettek majdnem egyidősek a babók!

Kép
Kép
nikole
 
 


Nanett, gondolom azért nem risztott nálatok, mert ha a pelenkázó a kiságyon van, azt ugyanúgy érzékeli, mivel mozgás. Egyébként nektek milyen gyakran van téves riasztás? Olyankor mit látsz Domin?
Én is 2-resől indultam, de már lassanként feltekertem 4-esre, mert az elvileg nagyobb érzékenység, hátha így jobban érzékeli a kisebb légzéseket is. Most már tényleg nem tudom mit csináljak, ráadásul most van a legrizikósabb időszak (2-4 hónapos kor között), ma teljesen ráparáztam a témára (gyanixi, nehogy megijedj:)!!!!).
Mások, tapasztalat?????

Lilypie Fifth Birthday tickers
Lilypie Third Birthday tickers
Kép
kislilla
 
 


Őzi????????????? :-(


nikole,
nálunkis ilyen unatkozós voltr Dalmi és mi is ezerszer megmutatunk neki mindent a lakásban... :lol: :lol: És tényleg, most már leköti őt minden más, úgy hogy jobb a szitu :lol:

barbamami,
HURRÁÁÁ!!!!! ÚGY VÁRTALAK IDE!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Képeketképeketképeket!!!!!!!

Első sex,
hááát..... mintegy szűzlány olyan voltam... :lol: :lol: de pár alkalom és majdnem olyan lesz mint rég :P :P

Tali,
ezaz tüzzünk ki egy hvégét és usgyi..

Légzésfigyelő:
angelcare van nekünk is, kókuszmatraccal. csak 1szer riasztottbe, mert keresztbefeküdt Dalmi az ágyon és szntem pont a két érzékelő között volt.

Dalmi ma hétig aludt és egyszer kelt...helyreállt a kis drága (csak már előre félek a 2. költözéstől :evil: )

Fenix asszem ma jön haza!!!!!!!!!!! GYERE VÁRUNK!!!
Vendég
 


Kislilla, régebben előfordult, hogy tényleg mélyen aludt Domi, amikor beriasztott. Akkor nagyon megijedtem, de már rájöttem, hogy nem volt nagy baj, csak nem érzékelte a légzést a gép. Nincs rendszeresség a riasztásban, össze-vissza van. Szerintem a 4-es nagyon érzékeny, nem?

Gyanixi, - ahogy már írtam - nekünk a 3. tápszerünk van és kb. az 5. cumisüveg felelt meg neki. Volt kisérletezés bőven.
nanett
 
 


Nanett, hát ez az, szerintem is nagyon érzékeny már a 4-es, ezért kéne mindent éreznie.... Amikor tesztelem (az útmutató alapján) akkor pl ha a kiságy rácsát fogom azt már nem érzi (tehát riaszt), csak ha a matracot - az én értelmezésemben ezek szerint nem túl érzékeny (akkor sosem riasztana, mert mindent érzékelne, a legkisebb távoli rezgéseket is). Hú, valahogy így van a logikája azt hiszem, de sok különbséget egyébként nem tapasztaltam a különböző fokozatok között. Az mindenesetre érdekes, hogy a 2-es jön be nektek leginkább...

Lilypie Fifth Birthday tickers
Lilypie Third Birthday tickers
Kép
kislilla
 
 


sex:

énis császis voltam és mi 4 hetet vártunk de nekem abszolút nem fájt,sőőőőőt nagyon jó volt.


teszek fel képeket(sokat)ha nem gond:

Kép apán csücsülök
Kép a félszemű
[img]
http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 635.01.jpg[/img] nézegetek
Kép anyának egy mosoly
Kép fincsi

meg még jön 4 és eldugultam :P
kismama18
 
 


Kép mint a nagyok
Kép egyszer majd nekem is ekkora kell
Kép jé ez villog
Kép sikerült!megfogtam
kismama18
 
 


Sziasztok
:D
Légzésfigyelő:
Nekünk is AngelCare van kókusszal legmagasabb fokozaton, 1x riasztott,de szerintem azért ,mert el volt csúszva az egyik tábla eléggé hátul volt.Azóta 1x sem riasztott szerencsére.

sex: Én is császáros voltam (5hete) de már nem nagyon bírom az elvonást :lol: :lol: :lol: .Szerintetek már szabad?Kicsit félek én is előre :? .Remélem nem lesz gond.


Kép

Timi
tftimi
 
 


Timi! A legmagasabb, vagyis 5-ös fokozaton? Hogyhogy ekkorára állítottátok?

Lilypie Fifth Birthday tickers
Lilypie Third Birthday tickers
Kép
kislilla
 
 


Sziasztok! :lol:

SEX:

Mi is nehezen bírtuk,és a 6 hetes kontroll után végre szabad ut volt mindennek! Nekem nagyon jó volt,mondjuk simán szültem,de olyanoktól is hallottam,hogy fájt..stb. Nekem semmi szerencsére! :D

LÉGZÉSFIGYELŐ:

Nekünk Álomvirág van,és még nem riasztott be egyszersem szerencsére. Ha kiveszem Gabikát a kiságyból azonnal jelezz viszont!

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


sziasztok

nikole:
írtad, hogy árt a babának a sok szopi tea, mi baja lesz tőle? 2 napja nincs kakamanó? szerinted ezért?
én is fejek, de már unom, nem merem abbahagyni, amióta volt a mellgyuszim, de el kéne...

gyanixi:
elkezditek a tápit? nálunk is volt olyan, hogy nem ette a lefagyasztottat, de mint kiderült, nem volt elég éhes, nálatok ez nem lehet?

Kép

Kép

Kép
luisa
 
 


luisa: nem árt a babának a sok szopi tea, csak van akit nagyon pukiztat. Ezért mondta a védőnő, hogy napi 1 litert igyak, az nem okoz gondot, de a 3 liter már okozhat. A kórházban egyébként fél litert javasoltak, pont a puki miatt. Én napi 1 litert iszom (4 filter). Mondjuk elég sokat pukizik Marci, de nem tudom mitől...

Kép
Kép
nikole
 
 


luisa: de lehet, h nem elég éhes...nem tudom igazán!!
Az tuti, h nincs annyi tejem, mint volt és félek is, h mi lesz ha megint mellgyuszim lesz, akkor teljesen kiakadok....azért három már elég volt!!
Mindenesetre próbálkozunk a tápival, ha nem lenne elég a tej, mert mérésem szerint többet kéne ennie!!

Kép
gyanixi
 
 


kislilla:amikror bejelzett akkor a 3-as fokozaton volt,azért állítottuk érzékenyebbre hogy jobban érezze a mozgást[/img]

Timi
tftimi
 
 


Sziasztok!

Kislilla
Nekünk is angelcare van most 4-es fokozaton, 3-on beriasztott 1* mikor Niki nagyon mélyen aludt, azóta semmi. Ha kiveszem a babát az ágyból riaszt.

kismama boszibaba nagyon helyesek vagytok!

boszibaba
szerintem rád hasonlít a baba

barbamami
jó itt látni, álomszülésed volt.

Kép
Kép
bbeti
 
 


Sziasztok,

AngelCare: nekünk is ilyen van, szerintem jó. Ha túl szoros a matrac (kókuszmatracnál gyakori) lehet olyan, hogy nem érzékeli a mozgást, és beriaszt, ezt ki kell tesztelni. Amióta a forgókát feltettük az ágyra nálunk is jóval később riaszt, ha kivesszük a babót és bekapcsolva marad, de rájöttem, hogy a forgó még mozog, azért van....
Egyszer nálunk is beriasztott éjszaka.... fúúú ezt nem kívánom senkinek. Szerencsére nem volt gond...

Krisy, ilyen pici babót szerintem nem lehet elrontani. Azért sír, mert valamilyen valós igénye van, és szeretné ha visszaállna a komfortérzete. Ha úgy érzed, vedd ki, szerintem ne fogd vissza magad, ez nem fogja elrontani.

Gyanixi, mi pótlásként adunk tápit. Ha éhes elfogadja, ha elég a tejci, akkor nem. Az is lehet, hogy Réka nem éhes....?

Luisa, nem írtam még: Laura nagyon édes a kis ruhájában, Te pedig igazán bombázó vagy... :D A tejci visszaállításához pedig külön gratula, én aztán igazán tudom mekkora meló és kitartás..... :)

Barbamami, ez jó kis történet, kísértetiesen hasonlít az én szülésemre, nálunk szerencsére azért a doki ott volt... :lol: Kitartás a gyerekekkel, hát nem lehet egyszerű..... :lol: , de Te nagyon ügyi vagy....

Lilo

Kép
Kép
34372
 
 


Akíra, Livi írtam privit.... :lol:

Kép
Kép
34372
 
 


Sziasztok!Az újdonsült anyukáknak gratulálok,jó egészséget és sok tejcsit kívánok!
Már régen nem írtam,de mindig olvaslak titeket,csakhát nemigazán tudtam mit,merthát minden rendben van velünk!
Első sex:mi 3 hét után kipróbáltuk nagyon óvatosan.Első 1-2 még azért elég érzékeny dolg,de mára már semmi probléma.A párom nekem azt mondta,hogy semmi különbséget nem lehet tenni a szülés előtti állapothoz képest:UGYANOLYAN MINT VOLT!!!Pedig én rendesen szültem és nem végeztem intim tornát sem.
Egy nagyon hülye kérdés:Lányok nekem a kislánynak az egyik füle jobban elál mint a másik.Nem annyira zavaró,de nem értem miért más a kettő???Mondták hogy forgassam az ágyban,de így is arra az oldalra fordul amin szokott aludni.Van még valaki hasonló helyzetben?? Kép Kép Imád fürcsizni,csak kivárni nem azidőt ilyenkor nálunk is megy a hiszti...6-7között

KépKép
vicuska
 
 


Reggelt :)

Hát de jó nektek, hogy imád fürödni a kicsi, én bármivel próbálkozhatok, nem imádja sehogysem... :cry:
Amig a kiskádba fürdettük visitott tőle, mire megfürdettük lila volt a gyerek feje az üvöltéstől, és már fulladozott...
Ezért elkezdtük a nagykádba apa karjai közt, így mostmár legalább nem visít, de látszik rajta, hogy alig várja, hogy vége legyen...hát nem tudom, remélem azért majd jobb lesz előbb vagy utóbb...van még ilyen baba? Vagy Kyrus az egyetlen vízgyűlölő? Mit csinálhatnék vele? :cry: :roll:

Nekünk nem Angel Care van, de nekünk eddig egyszer riasztott be amikor lejjebb fektettük mint szoktuk és így az egyik táblán nem volt teljesen rajta, inkább csak a másodikon, és gondolom ezért, hogy az egyik alig érzékelte, ezért riasztott be! De miután felfektettük ugy hogy mindkettőn rajta legyen, ugy már jó volt és azóta se riasztott :)

lilo küldtem privit!
barbamami, téged pedig betettelek a táblába :)

KépKép
KépKép
akíra
 
 


vicuska:

lehet hogy azért áll egy kicsit jobban ki mert mikor arra az oldalára fordítja a fejét akkor a füle begyürődik és egy idő után már nem megy vissza annyira mint amennyire kellene.de szerintem ilyen sok kisbabánál van,többeközött a Patriknál is.hogy ne forduljon el mindig az eggyik felére próbálj meg egy kispárnát tenni a háta mögé úgy hogy a másik oldalán fekszik,vagy ha nemszeret oldalt akkor arra az oldalra tegyél egy össze hajtott pelust és akkor nemtudja annyira elfordítani a fejét.a forgatásra pedig tényleg figyelj nehogy laposabb legyen az eggyik oldala a fejének.meg azt is kipróbálhatod hogy elfordítod kispárna a háta mögé és teszel eléje játékokat hogy lekösse és ne azzal foglalkozzon hogy megkéne fordulni.meg azon az oldalon álj ahol a játékok vannak és onnan beszélj hozzá és akkor se a visszafordulással fog foglalkozni.ja meg mikor oldalt van figyelj a fülére hogy rendesen a feje mellet legyen ne gyürödjön be.
kismama18
 
 


ja és nem okoskodom csak velünk is ez volt a helyzet és én is ezeket csináltam és nekünk bejött.
kismama18
 
 


Hello Lányok!

Akíra: fürcsi doloban próbáljátok ki azt, hogy a kis mellére meg a hasára tesztek egy vizes pelus. Ettől biztonságban szokták érezni magukat. Általában az a gond, akkor nem szeretnek fürdeni ha nem érzik magukat biztoságban. Talán ez segít... mi is rá szoktuk rakni (persze folyamatosan locsoljuk meleg vízzel), de análkül is imád fürödni.

Első együttlét: Hát én nagyon tartottam tőle, és szerintem ezt a párom is érezte... de kár volt, mert minden nagyon jól sikerült! Annyira örülök neki! persze kérdeztem, hogy ő érez e valami változást, meg hogy neki milyen volt, erre azt mondta, hogy jobb mint valaha! Na mondjuk jól ki is voltunk éheztetve... de tényleg jó volt. :wink:

Kismama: Patrik nagyon szépen fejlődik és olyan helyes kisfiús arca van! Őt sem lehetne lánynak nézni, ahogy az én kisfiamat sem! :wink:

Vitte: ment privi. :wink:

Üdv: Zsana

KépKép
Kép
r. zsana
 
 


Ismét tündéri babóképeket tettetek fel4!!!

Lilo, ari vagy nagyon!!! :)

Most rohanunk is, megyünk görkorit nézni, már alig várom, hogy görkorival rójjuk Lorival a Városliget köreit, remélem találunk jót.

Szép hétvégét mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
luisa
 
 


Az elsö együttlét nálunk is érdekesen ment,de azért nagyon jó volt igaz én császárral szültem de kivártuk a hat hetet ami szegény páromnak már eléggé húzós volt mert mi a terhességem alatt sem szeretkeztünk és én már anniyra sajnáltam szegényt :):):):):):):):) azóta meg már minden tökéletes :D:D:D:D

nika70
Salgótarján
 
 


Akíra: Marci is végigüvöltötte a fürdéseket, de mióta (3 napja) megetetem fél-1 órával fürdés előtt egy kicsit, csak 10 percig szopizik, hogy ne legyen üres a poci, egészen jól viseli. Utána persze jön a rendes esti szopizás, hogy tényleg tele legyen a bendő, és jót aludjon!!! Nem tudom te hogy eteted, de ha nem így egy próbát megér! Nekem is egy másik ordítós kisbaba anyukája javasolta, nekik is bejött! Persze az öltözködés már nem megy csendben, de legalább nem az egész fürdés alatt zeng a fürdőszoba...

Kép
Kép
nikole
 
 


akira,
nálunk is a fürcsi elötti kajáltatás hozott eredményt :-) azért üvöltött mer éhes volt..szegény :shock: Próbáld ki hátha...
Amúgy osztom Lilo véleményét. Egy ekkora gyerek még nem "hisztis" és nem "elkényeztetett". Csak vannak szükségletei és fel kell dolgoznia a "kinti" életet, ami 2-3 hónap...és ehhez anya öle a legjobb gyógyír :D Mi sose hagytuk sírni és mégis ügyesen eljátszik magában már és nem "elkényeztetett" és nem "hisztis" sőőőt :lol: nagyon is meghálálja a sok törődést, dajkát stb. PErsze mindenkinek más módszer jön be, csak gondoltam leírom, nálunk mi a szitu. :lol: :lol:

vicuska,
gyönyörű ez a lány...!!!!!!!!!

boszibaba,
nagyon szépen fejlődtök, gyarapodtok, édibaba Gabika!!!!!!!

kismama,
Patrik tényleg igazi HAPSI!!!!!!!!!! :wink:

rzsana,
HOYG VAGYTOK???????

Lolo,
megkaptam privit...írok nemsokára... :wink:

Na lehet jönnek képek tőlünk is végre...mindjárt
Vendég
 


Jaaajjjjjjj :evil: :evil: Nem tudok anyuék gépéről feltenni képeket, mert túl nagyok és itt nincs kicsinyítős program... :evil: :evil: :evil:
Van valaki akinek elküldhetném és lekicsinyíti???
Vendég
 


bacilivi nekem küldheted és lekicsinyitem :)

Kép

ekkorába jó vagy kissebbre? ez 600x450 pixeles

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok!
Köszi a hozzászólásokat légzésfigyelő ügyben. Remélem csak túlparáztam a dolgot, mindenesetre kegyetlen érzés arra ébredni, hogy beriaszt, pláne hogy már többször előfordult! Végül most 4-esen használjuk. Amúgy a kókuszmatrac tényleg nagyon szoros, ágyazásnál alig tudom bepréselni a kiságyba, ráadásul a rácsvédő is ott van még közötte...

Más: Végre beizzítottam Bence blogját sok-sok képpel és kevés szöveggel:), ha van időtök és kedvetek, nézegessétek!!!
http://bence.blog.hu

Lilypie Fifth Birthday tickers
Lilypie Third Birthday tickers
Kép
kislilla
 
 


legzésfigyelő
Nekünk is angelcare van. Mindig beriasztott, már azon gondolkoztam hogy kidobom a francba. Állíthattam én bárhová, sosem volt jó. Téves riasztás hegyek voltak, amik éjjel elég ilyesztőek.Aztán rájöttem, hogy v.színű az a baja, hogy a kiságy alja rácsos, és nem fekszik kemény felületen, mint ahogy a használatija írja. Vágattunk egy funérlapból egy vékony csíkot, kicsit szélesebbet mint a légzésfigyelő érzékelője, és ezt betettük a kókuszmatrac alá, rá az érzékelőt. Komolyan mondom, azóta egy riasztásunk sem volt, és 2-es fokozaton használjuk. Viszont amint kivesszük a gyereket, 5-6 másodpercen belül már jelez . Érdemes kipróbálni. Nekünk bejött. Szóval megszűnt a téves riasztás, éles meg hál istennek még nem volt.

berzkat
 
 


Lilla: elolvastam és megnézegettem Bence babát nagyon aranyos és pofás a blogja késöbb meg ha már tud írni majd írhatja ö tök jó :) hogy ez nekem nem jutott az eszembe :D:D:D:d :lol:

nika70
Salgótarján
 
 


Hú Berzkat! Zseniális ötlet!!! Tényleg ezt írja a használati, de eddig nem vettem komolyan! Már csak azt kell kinyomoznom, hol csinálják meg, már intézkedek is:)
Köszi!!!!

Lilypie Fifth Birthday tickers
Lilypie Third Birthday tickers
Kép
kislilla
 
 


Sziasztok! :D

Jaj,tök jó,hogy ennyi kép van! Boginak lesz miből választani,az biztos!
Vicuska,ANNYIRA kislányos a pofija Lottinak!! Nika,Kismama, a tiétek meg igaz pasi! Én nem is tudom,hogy nem lehet látni egy babán,hogy kislány vagy kisfiú. Az a halálom,mikor pl. egy kisfiúra azt mondják,hogy "de szép kislány!"..

Rakok fel gyorsan képet..,aztán megyek :roll:
Szép napot mindenkinek! Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami
 
 


barbamami : képzeld pedig Gegére pont a múlt héten mondja a szomszéd kiscsaj hogy "milyen szépen alszik a lányod" :D:D:D:D

Mondom neki hogy fiú de ne izgasd magad erre azt mondta hogy olyan szép pofija van Gegének hogy hirtelen lánynak nézte :):):): pedig nem is öltöztetem lányosan igazi pasis cuccai vannak és mégis.Mikor pár hetes volt az utcán is megkérdezte egy ismi hogy kislány? mondom szerintem fiú és még kékben is volt :):):):) úGy látszik már az sem biztos ha világoskékben van akkor fiú :D:D:D:D:D:D:D

nika70
Salgótarján
 
 


Bogi nagyon édes ahogyan összekuporodva alszik :D:D:D

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok lányok!

barbamami,
Bogi ooooolyan édes!!! :D Kis pufi pofija van. Amúgy jól vagytok?

Ez a fiut lánynak nézős dolog ismerős. Nemrég az Europarkban liftben utaztunk egy idős házaspárral. A nőci ránézett Márkra, és azt mondta a pasinak:" NÉzd öreg, itt a Beni mennyasszonya..." (Beni az unokájuk)... Azóta is szoktunk ezen viccelődni a párommal, hogy Márk a "BEni mennyasszonya" :D
Ja, még volt olyan közértben is, hogy:"De kis formás ez a kislány"...

LÉgszésfigyelő téma,
Nekünk "baby control" van, és még egyszer sem riasztott. Persze az elején mindig elfelejtettem kikapcsolni éjszaka, amikor kómásan ébredtem etetni, és ilyenkor jó kis éjszakai ébresztést kaptak a szomszédok is....

Lányok, van akinek a babája már a saját szobájában alszik?! Párom feszegeti, hogy Márk az új lakáson a saját szobájában aludjon. Én meg még nem merem külön tenni éjszakára... Tuti, hogy nem tudnék nyugodtan aludni, és a végén ott kötnék ki én is a szobájában... Szerintetek?!?!!?!?

Kép
dijcsi
 
 


Hello Lányok!

Barbamami: csodálatos kislányod van! Büszke lehetsz rá!!! Hát, Ő sem újszülöttnek néz ki...

Dijcsi: Nálunk kezdettől a saját szobájában van Bálint... nem tudtuk másképp megoldani, mert a nappalin kívül 2 félszobánk van, az egyik a háló, ahova épp befér a franciaágy, más semmi...így maradt, hogy Ő már a sajár szobájába megy, de meg kell, hogy mondjam jól tűri ( bár nem tudom milyen lenne ha velünk lenne :roll: ), most már régóta átalussza az éjszakát, és mi sem zavarjuk, ha este még beszélgetünk vagy TV zünk ami elég ritka..., de Apa sem kelti fel ha korán megy dolgozni. Szóval nekünk, ha kényszerből is, de bevált, van baby hallgatózonk légzésfigyelővel, az egész éjszaka be van kapcsolva, hogy haljam jól van e. Reggel is úgy kelek, ha hallom hogy már nyöszög ugrok! :wink:

:wink: Bacilivi: köszi mi jól vagyunk! Ma kaptunk oltást, amit Bálint nagyon hősiesen viselt megint! Ugyan most egy kicsit sírt, de ahogy felvetten megtudtam nyugtatni és utána még mosolygott is. Hát, ez mindennél többet ér! Vackor szépen gyarapszik, most nem tudom hány kg, de 7 kg már biztos van... múltkor próbáltuk lemérni és 65-68 cm között van (a 68-as ruhák épp hogy jók), ami nagyon szép eredmény, mert csak 51 cm-el született! :wink: Szóval remélem szép magas pasi lesz. Egyébként meg egy tünemény nem lehet vele betelni. Veletek mi újság? Rég meséltél Dalmiról!

Üdv: Zsana

KépKép
Kép
r. zsana
 
 


Dijcsi nekünk is a kezdetektől saját szobájában van és szereti. Mi is nyugodtan alszunk,légzésfigyelő és bébiörző be van kapcsolva. Amúgy is úgy alszom,mint a bagoly,a legkisebb neszre is ugrok. :lol:
Csajok nem tudom kinek van még rajtam kivül BERGON kocsija,de képzeljétek,hogy jártam ma a séta közben. Már hazafele jöttünk,erre egy csekk hang,és a jobb első kerék kigurul a helyéről! :shock: Én csak néztem. A szerencsém az volt,hogy rendes srác jött,és a helyére rakta! Erre nem is gondoltam. Most már akkor ilyen is előfordulhat? :?

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


nika,
előre is köszi :wink: :D Megírod privibe az emilcímed?

Barbamami,
OOOOOlllyyan ééédes virágszál Bogi!!!!!!!!!!! Látom ám, hogy a tőlünk kapott Maci őrzi álmát.. :wink: ... Remélem jól vagytok?!! Tesók??

Mikor pár hete csipőszűrésre mentünk Dalmi FULL rózsaszínban volt, még a takaró és a játék is...Erre valki: "de édi, kisfiú??"
Jaa...és szeretnénk ha buzi lenne ezért van rózsaszínban... :lol: :lol:

rzsna,
nemiiisigaaz...meséltem ám Dalmiról!! Pl, hogy ügyesen megfordul...hangosan kacag és agybafőbe kapjuk a dicséreteket, hogy milyen kiegyensúlyozott jó baba... :D :D Anyapa mája meg dagad... Tegnap mértem 6,8 kiló a kis zsírkislány... Egyébként most lelassult a hízása kissé..Gondolom a mozgásfejlődés miatt. Na meg mostanában minden sokkal érdekesebb a kajálásnál...lassan csak sötétben hajlandó enni, mert akkor nem vonja el a figyelmét semmi... :lol:
Vackorra büszke lehetsz jó nagy baba..És tuti bazi magas lesz...Szerintem Dalmi is magas csaj lesz,ugyhogy.... :wink: :wink: :P :P

dijcsi,
mi is kezdetektől külön szobában vagyunk és szintén van légzésfigyelő és bébiőr. Bár neketek biztos nehezebb lesz az átszoktatás, de szntem a költözés pont jó erre, mert akkor ígyisúgyis kizökken a kis megszokott helyéről. mIkor mentek pontosan?
Vendég
 


nika
hülye vagyok...most látom, hogy ia profilodban ott az emilcím... :oops: :oops: na akkor megy... :D
Vendég
 


boszibaba... :evil: :x nekünk is bergon van...azt hittem ezek tartósak... :evil:
Vendég
 



Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


Sziasztok Mamik!

Üdv Barbamami Bogi tündéri kislány és hát a szülésed is elég gyors volt. Bár azt mondják, hogy a második, harmadik gyerekek elég gyorsan jönnek.
Volt a szülőszobán egy hölgy aki 20 perc alatt szült meg. Tényleg neked nem fájt ez jobban mint az előzőek, mert azt is mondják, hogy gyorsabbak, de fájdalmasabbak is.

Nagyon szépek a babák Nika70 az a babakocsis kép is super. :lol:

Lenne egy olyan kérdésem, hogy kinél mikor eset le a köldökcsonk? Nálunk Dávid holnap két hetes, de még megvan neki.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
krisy79
 
 
 


bacilivi,
Most várjuk, míg folyósít a bank, aztán rögtön költözhetünk :D Ez még 1-1,5 hét :? Remélem, hogy már jövő hétvégén már ott leszünk... JJJJJJJJaj, de nagyon várom. Bár ott nem lesz egy ideig netem :?

r.zsana,
Bálint szép nagy baba, jó súlyban van. És milyen hosszú már!! :wink: Márkra épp hogy jók még a 62-es rugik, de a 62-es bodykat már rég nem tudom ráadni...

Lehet, hogy tényleg az lesz a legjobb, ha az új lakáson már a saját szobájában lesz. Tuti, hogy az első hetekben megszakad a szívem, hogy nem látom...

Tegnap voltunk az Asko-ban fürdőszoba butor nézni, az egyik eladó csaj nagyon nézegette Márkot, aztán kérdezte, hogy mennyi idős, amikor mondtam csodálkozott, ő azt hitte, hogy fél éves... Hát igen, nagy baba, idősebbnek néz ki a koránál, de azért ennyire mégsem... Tuti, hogy életében nem látott még csecsemőt a csajszi...


Na, megvettem a májusi kismamát, kinyitottam, és az volt az első gondolatom, hogy ki az a donna tonna a fényképen :( Száz kilósnak nézek ki.... A babás kép valamivel jobb, Márk tündéri rajta :D

Márk egyre értelmesebb, és egyre jobban nyilik a külvilág felé. Van egy jó pár plüs állatkája, amiket imád nézegetni, mindig magyaráz és mosolyog nekik, néha meg hangosan nevetgél. Ilyenkor meg tudnám zabálni, olyan édes. Ma meg, séta közben, kivettem a babakocsiból a parkban, és nagyon nézegette a galambokat, nekik magyarázott ezerrel.

Kép
dijcsi
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?