Új privát üzeneted érkezett!

Hi!

Újjujj!
2 in 1 az nálam annyi, h egy testben két lélek. Szóval egy baba van a méhemben. :D Bocsi ha félreérthető voltam!! :oops: :lol:

Az orvosom mondta, h minél hamarabb szerezzem be a kiskönyvemet.
Szerintetek? Ti mikor intéztétek el?

Kép
lara26

Lara! Én csak a 12. heti UH előtt voltam védőnőnél könyvecskéért, másnak a doki adta. Szerintem a változások miatt sürgetett Téged. Jó az, ha Nálad van.
brendon

Dimet! Köszi a képeket! Bogi milyen édes!!! Te vagy a "hurkáshasú" :lol: , Mniki a fehér blúzos, Norka egyértelmű, a többiekért majd visszaolvasok itt. Pusz!
brendon

Sziasztok,

jót mulattam Larával kapcsolatban a baba létszám alakulásán.... :lol: :lol: :lol: Lara, gratulálok én is !! :lol:

Már annyira várom a pénteki talit, talán ad majd egy kis lendületet a tovább lépéshez. :cry: Én is kicsit besokalltam, sok a munka is, kevés idő marad egymásra, vérvételre nem tudtam elmenni, majd a következő hónapban. Szóval most csak simán éljük az életet, és kész.
zsizsik

Sziasztok!

Nem olyan rég mutatta ki az uh a pco-t - bár már 2001-ben volt egy uh., amin szerepelt, de nem foglalkozott vele a nőgyógyászom - próbáltam érdeklődni a háziorvostól, hogy van-e valamilyen lehetőség arra, hogy metformint írjon fel, amennyiben nem sikerül az inzulin-....rendellenességet kimutatni - mert a cukrom normális? Azt mondta, hogy nem lehet, csak cukorbetegség esetén.
Most május 18-ra vagyok előjegyezve endokrinológiára, ha valóban bebizonyosodik a pcos, akkor ő felírhatja a metformint?

"az élet utat tör magának"
dera

Sziasztok!

Visszaolvastam az elmúlt napok hozzászólás-termését, de most reagálni - idő hiányában - nem tudok.

Szóval, nálam még mindig semmi piri, és a teszt is negatív. :(
Viszont stresszelek ezerrel, a gyomrom öklömnyi, és a mellkasomban-torkomban is gombócot érzek. Holnap államvizsgázom. És parázom. Pedig ez már a 2. államvizsgám lesz...

Holnap délelőtt szorítsatok nekem! Jövő hét szerdán a mh-ről tudok majd jelentkezni!

További szép napokat nektek!
Pusszancs,

Tükörvíz

Kép
tukorviz

Tükörvíz, no para!És megy a drukk ezerrel!Ügyes csajszi vagy, minden PCOS az!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

szió!

Lara!
Grat ..szupper. :)

Tukorviz!

Drukk az államvizsgádhoz!

Brandon!
Kérdezted, lombikra készülek-e. Hát igen, de gondoltam még befér egy clostis ciklus :) Sajnos nálunk kb 2-3 hét mire a biztosito visszajelez, hogy mehet-e a dolog :)

Ma voltam dokinál, adott clostit, hogy mától szedjem. (2t), és irtk ki Duphastont, hogy azt meg szedjem a 15. naptól :!: Ezt nem értem. Mindegy, majd ha megyek UHra, beszélünk. Vagy kérek tanácsot a centrumban.
Más: meglett a decemberi 3. napi későn készült eredmény, az ACTH. Nah elkezdtem parázni :( Ezt irja:
ACTH: 1.5 pg/ml (fiz. határ: 10.0 -60.0). Ez mi???? Baj??? :o Rambóka! Norka! Valaki!

Pussz
Vendég

Gina, ezt találtam:

Az ACTH a mellékvesekéreg hormontermelését szabályozó hormon. Szintje az agyalapi mirigy, illetve a mellékvesék betegségei esetén emelkedhet, illetve csökkenhet.

Az ACTH-t az agyalapi mirigy termeli. Feladata a mellékvesék serkentése, a kortizol és más hormonok elválasztásának stimulálása. A mellékvese működése visszacsatolással gátolja az ACTH elválasztását. Az ACTH-kortizol hormonszabályozási rendszer a stresszre adott válaszban játszik szerepet.

Az ACTH mérésére a mellékvese működési zavarainak felderítésében kerülhet sor, a vizsgálatot túl alacsony vagy túl magas plazma kortizol-szint esetén végzik el.

Mitől lehet alacsonyabb, és mit tegyünk, hogy növeljük?
Egyes esetekben az alacsony ACTH-szint következtében az egyébként normális mellékvesék alulműködnek, majd elsorvadnak, ilyenkor Addison-kór tüneteit láthatók. Más esetekben a betegség oka, hogy a mellékvese (pl. egy apró daganat kialakulása következtében) kiszabadul az ACTH-szabályozása alól, nagy mennyiségű hormont termel, ami viszont gátolja az ACTH-elválasztását. Ilyenkor a Cushing-szindróma tünetei jelentkeznek (elhízás, hason megjelenő csíkok, magas vérnyomás, vesekövesség, menstruációs zavarok, csontritkulás, cukorbetegség).

Mitől lehet magasabb, és mit tegyünk, hogy csökkentsük?
A magas ACTH-szint oka is kettős lehet: az ACTH túltermelése, mely a mellékvesék serkentésén keresztül Cushing-szindrómát okoz, illetve a mellékvesekéreg alulműködése (reaktív ACTH-túltermelés). A mellékvesekéreg alulműködése (Addison-kór) tünetei: fáradékonyság, a bőr színének sötétedése, fogyás, étvágytalanság, hányinger, a hidegtűrés csökkenése, EKG-eltérések.
Vendég

Sziasztok!

Lara!
Szretnék így újoncként gratulálni!
Sokat dobott az optimizmusomon.

Dera!
A barátnômnek nôgyógyász adta, szóval igen. A vércukrom nekem is jó, de az inzulinom annál kevésbé. Szerencsére már szedem a gyógyszert.

Tükörvíz!
Holnapi államvizsgára egy nagy kalappal!!
Most még izgulsz kicsit, de a harmadik államvizsga már meg sem fog kottyanni! :wink:

Mniki!
Éljen az 1.cn!! A dokis történet elég elkeserítô!
Remélem minnél hamarabb sikerül elintézni a vizsgálatokat!

Lafi!
Ma ismét okosabb lettem, köszi!

Lona
lona1

Lafi!
Ezt találtam én is :shock: Tehát ha jól értelmezem, lehet ez Addison-kór ( tunetei: idült, súlyosbodó fáradtság, izomgyengeség, étvágytalanság, testsúlyvesztés, a bőr és esetenként a nyálkahártyák sötét elszíneződése (fokozott pigmentácija), alacsony vérnyomás .....ezek nálam nincsenek.) vagy Cushing-szindróma :?: :?: :?: Halálra rémülök !
Vendég

Sziasztok!
Előbújok az aktív olvasói üzemmódból és kérdezni szeretnék tőletek, mert kicsit összezavarodtam :roll:
Voltam 16. napi uh-n, pco-s ciszta egy-két kicsi, de volt két 18-19 mm-es érett tüszőm, még képet is kaptam róluk. Tehát van peteérésem (a doki szerint turbó :D ) de akkor miért nem megy fel a hőm?! Szinte egész hónapban 35.9 és 36 fokon vegetálok. Ez normális? :?

Lara,
gratula a babóhoz :D élvezd ki a várandósság minden percét!

Kép
wandrea

Wandrea, milyen hőmérőt használsz?Jól méred?

Gina, azért még ne izgulj feleslegesen!!!Nem eszik forrón és nem hiszem, hogy bármi ilyen szindrómád lenne....Nehogy bemeséld magadnak!!!!
Vendég

Lafead,
digitálisat használok és mindig egyformán, egy időpontban szájban mérem. Tudom, a higanyos az igazi - de ez valami spéci kütyű. A kisfiamnál mindig a higanyossan párhuzamosan használtam és tényleg egyformán működnek.

Kép
wandrea

Hát akkor nem tudom...nem lehet, hogy gond van vele?Kifogyott vagy tönkrement vagy nem tom...
Ez így elég fura....
Vendég

Bizti nem ment tönkre. Nem az van, hogy nem ingadozik, ugrál 55.9 és 36.2 közt, csak valahogy alapból ki vagyok hűlve :roll:

Kép
wandrea

hoppá 35.9

Kép
wandrea

Szerintem akkor is gáz, mert ez a hő hát...enyhén kihűlés...szóval nem kéne másik hőmérővel megpróbálnod?
Vendég

Sziasztok!

Kb. 2 hete olvasgatlak benneteket, korábban nem is tudtam, hogy létezik ilyen betegség. Teljesen véletlen tévedtem erre az oldalra. Férjemmel babát tervezünk és olvasgattam a babás topikokat. Így találtalak meg benneteket és a pcos.hu oldalt is. És akkor jött a döbbenet! Velem is ez lenne?
18 éves koromtól 2 évig nem menstruáltam. Az orvosok csak Dianet akartak nekem adni. Féltem a hormonoktól így elutasítottam. Inkább mentem természetgyógyászhoz, ittam kecskeruta teát, és néha voltak 90 napos ciklusaim. 2 hónap alatt 10 kg híztam. Nagyon kívántam az édeset, volt mikor 300 g milkát egyszerre bevágtam. Anyukám keresett egy endokrinológust, elmondtam neki a tüneteket, csináltatott velem terheléses vizsgát, és ott kiderült hogy magas az inzulinszintem. Na, meg a tesztoszeron hormom is magas volt. Diéta, sport. A 10 kg le is ment. Amivel nagyon szenvedtem azok az aknés pattonások voltak.
Megismertem a férjem, 3 hónapig szedtem Dianet, de tovább nem voltam hajlandó. Majd megint kimaradt a menstruációm, néha szebb majd rosszabb lett az arcom. Na meg hullott a hajam. De azzal annyira nem foglalkoztam. Majd 2005 vége fele javulni kezdett a helyzet, voltak 30-40 napos ciklusaim, az arcom is szebb lett, de persze nem tökéletes. Férjemmel elhatároztuk, hogy jöhet a babóca. Csak hiába vártuk. Felkerestem egy nőgyógyászt, csak egy hormonvizsgálatot csinált, na persze, hogy a tesztoszteron magas (102), az LH és FSH arány is rossz volt. Diánét ajánlott. Vártam fél évet úgy gondoltam bízzuk a természetre. De nem jött a baba. Így beleegyeztem a Dianéba, 3 hónapig szedtem, 3 hónap után pedig Clostyt (napi 1) kaptam. Ez az első Clostys hónapom.
És ekkor jött a pcos döbbenet. Nem vagyok biztos abban, hogy a nőgyógyász a helyes módszert választotta. Láttam vannak akik a hasonló cipőben járnak. És! Azóta már bejelentkeztem TŰŰ dokihoz , jövő csütörtökre :lol: , és megyek a Pcos közönségtalira is. Már nagyon várom!!

Bocsi, hogy ilyen hosszúra sikeredett :?

Minden Jót!!
apple

Holnaptól megpróbálom higanyossal. Csak mindig félek, hogy szétharapom, ébredés után még egy ideig nem vagyok magamnál :wink: Köszi a válaszokat! :D

Kép
wandrea

Apple, szia!
Hát ez PCOS tünetegyüttes. Bármi kérdésed van, itt jó helyen vagy.
De látom, szépen el kezdted szervezni a dolgokat, ügyes vagy!
Vendég

Wandrea, csak egy próba, hogy az mennyit mérne...Nem?
Vendég

Ginuska!

Mielőtt nagyon kétségbeesnél:
- egy mérés, nem mérés! A legnagyobb valószínűséggel sima mérési hiba!
- minden más értéked (kortizol, aldoszteron, ha néztek persze!) jó?
Szedtél szteroidot mostanában hosszabb ideig és hagytad abba hirtelen? (pl. allergia, asztma elleni gyógyszerek)
Tapasztalsz furcsa tüneteket? Barnás bőrelszíneződés, hirtelen fogyás v. hízás? Vérnyomásproblémák v. fokozott vízfogyasztás?
Ha semmi problémád nem jelentkezett az utóbbi időben, akkor szerintem mérési hiba. Egyáltalán, reggel volt a vérvétel?
Ha más előnye nem is lesz a dolognak, legalább végre eljuthatsz egy endokrinológushoz, mert ezzel kénytelen lesz a körzetid beutalni!!!!!! :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers

rambóka

Wandrea!

A PÉ, mint peteérés egy szleng szó bizonyos értelemben.
Valójában az ovulációra értjük. Csak az hülyén hangzana, h. "volt OVI-d?" :lol:
A peteérés egy folyamat, melynek végén a petesejt az LH csúcs hatására kiszabadul a petefészekből és elindul a petevezetőkön keresztül a méh üregébe, h. menet közben találkozhasson a spermiumokkal. A helyén kialakuló sárgatest fog progeszteront termelni.
A hő akkor emelkedik, ha van progi.
Tehát hiába látott a dokid két gyönyörű érő tüszőt, ha azok nem repednek meg, nincs progi, nincs hőemelkedés, de sajnos megtermékenyülés sem!!!! :cry:
Mindenképpen menj vissza hozzá pár napon belül, ha továbbra sem emelkedik a hőd, h. megnézze, h. mi történt odabenn, felszívódtak v. cisztává alakultak-e. Ha nem alakulnak cisztává, akkor lehet, h. köv. hónapban UH monitorozás mellett érdemes lenne tüszőrepivel próbálkozni, de lehet, h. simán is menni fog!!!!
De az is lehet, h. még ebben a ciklusban megrepednek, csak kicsit később!!!
Lehet, h. neked is 19. napi PÉ-ből lesz babád???? Kíváncsian várom a folytatást!!!!! :wink:

rambóka

Szia Lafead!

Igen, ezért is csatlakoztam hozzátok, hisz még nagyon újonc vagyok a témában, és nagyon örülök, hogy rátok leltem :lol: Így sokkal könnyebb.

Máris lenne egy kérdésem, ha esetleg jelentkezett volna valakinél ilyesmi:
Napi 1 clostyt szedtem 5 napon át (a menzeszem 5. napjától) A 13. napon szurkálódást éreztem a bal petefészkem területén, a 16. napon pedig egész nap fájt a hasam ott lent. Mintha meg akarna jönni. Van vkinek vmi ötlete mi lehet ez??
Előre is köszönöm!
Minden kismamának szeretnék gratulálni! Használjátok ki a várandóság minden percét, hisz megdolgoztatok érte!
apple

Hali csajok!

Üdv az újaknak..... :lol: :lol: :lol:

Úgy irigyelek mindenkit, aki megy holnap talira!!!! Sajna én nem tudok!!! :cry: :cry:

Tükörvíz drága!
Egy nagy kalappal......abból a jó büdiből :wink: :wink:

Wandrea!
Én is attól tojtam, hogy szétharapom......most meg már ott tartok, hogy ki se nyitom a szemem....beveszem....oldalamra frdulok...megtámasztom egy párnával, hogy ne csússzon ki és még 10 perc szunyi!!!! -és jön apa a kávémmal... :) :) -tudok ám élni :lol: :lol: :lol:

Rambóka!
Nagyon tetszik a pé-s leírásod....... :) :) neked tanítanod kéne.....:) :)

Pusza
csipi78

Apple!

Gratulálok! Valszeg a closty hatására volt peteérésed és talán még ovulációd is (lásd fent :wink: ).
Ha időben sikerült a párod figyelmét és őt magát is magadra vonni, akkor reméljük, h. újonchoz illően legközelebb már azzal a kérdéssel jössz, h. mit jelent a 2. csík a hcg teszteden! :wink:

Mindenesetre talán érdemes lenne elkezdened hőmérőzni reggelente közvetlenül ébredést követően (gyakorlati kérdésekben majd Csipi eligazít, immáron profi :wink: ), ill. ha mégsem babásodnál be hirtelen, akkor a következő ciklustól LH tesztelgetni a 12.-16. nap közt.
Sok sikert!

Csipi!

Isten ments! :shock:
Meg a diákokat is tőlem! :lol:
Sajnálom, h. nem jössz talira!

Tükörvíz!

A Kinai Népköztársaság teljes éves termését neked! :lol:

rambóka

Sziasztok!

Megint lemaradtam.. :oops:

Lara!
Nagyon nagy gratula a 2in1-hoz! :D (Én is jól szórakoztam a létszámról való találgatásokon! :lol: )

Ginuska!
Tényleg kellene mégegy vérvétel, mielőtt halálra rémülnél! :shock: Neked nincsenek ilyen ijesztő tüneteid!!! :shock:

Tükörvíz!
Gondolok Rád! :)

Apple!
Üdv itt! Asszem a legjobb helyen vagy! :D
És különben is, nagyon ügyesen intézed a dolgaidat!
Nekem is clostis hónapom volt és ugyanezeket éreztem, úgyhogy megmaradunk! :lol:

Csipi!
Jót röhögtem a hőmérőzős technikádon! :lol:

Rambóka!
Utólagos engedelmeddel magamra vettem, amit Apple-nek írtál! :wink:
Különben tényleg taníthatnád! Mondjuk írásban és akkor nem kéne a diákoknak Isten mentése! :lol:
Láttam a másik topikon a képeket! Odavissza voltam! :)

Irigy vagyok a tali miatt! :(

Viszont!
Vasárnap találkoztam Kavicskával! Ezért meg Ti irigykedhettek! :P

Felteszem a görbémet. Úgy, hogy megelőlegeztem magamnak egy nyavalyás 36,7-et holnapra (mert csak így teszi be a PIROS vonalat!) Annyi biztosan lesz! Remélem több is...Minden pé-s tünetet felsorakoztattam, úgyhogy kezdhetek reménykedni...Mindenesetre ma estétől megtámogatom magam egy kis utróval! :lol:

Kép

Kép Kép
backa

Szia Rambóka!

huh... Hát ez nagyon jó hír.
én hőmérőzök, csak most pont nincs előttem a papírkám. Nagyjából
36 körül mozgott, 14. vagy a 15. napon lement 35.4-re. Ma pedig 18. napomon 37.4 volt. Ez most jót jelent?? :?

Köszke
apple

Apple!
Nagyon jót!!!
:D Izgis 2 hét áll előtted! :D

Kép Kép
backa

Hajrá Apple!!!!!! :D

És neked is Backa!!!!!

Zebrapár????? :wink:

Larának ki lesz a párja?????????

rambóka

gina, csináltasd meg megint. nekem is rontották már el, és ijesztő eredmény jött ki....és utána jó lett minden.
dimet

Köszi Rambóka! :D

Igazad van! Zebra nem maradhat páratlanul! (Ez legfeljebb úgy mehetett volna, ha Lara mégiscsak 3in1! :lol: )
Szóval, Lányok?! Ki lapul itt egy kis titokkal??? :wink:

Kép Kép
backa

Backa, Rambóka!

Köszönöm!

Remélem mihamarabb itt mindenki átmegy zebrába :lol:

Holnap talizunk!
apple

Sziasztok Lányok!

Mindenkit üdvözlök, a holnapi találkozóra (főleg Petrányira) nagyon kiváncsi vagyok :wink:

Lara! Gratulálok az UH eredményedhez!!!!

Backa, Jó hallani Rólad - főleg ilyen jó híreket... (lesz ez még jobb is, hm?)

Kismamik jól vagytok (Dimet, Ezo, Méhecske, és még aki nem jut eszembe)?

Mi csináljuk a stimulációt (injekciózás), ez a hónap egy szerencsés hónap kell hogy legyen!!! :wink:

Mennem kell, mindenkit üdvözlök

Kép
kikka

Kikka!
Neked is lóhere van a tickereden! :wink: Naná, hogy szerencsés hónap lesz! :wink: :lol:
Mikor lesz uh?

Kép Kép
backa

Kikka! Hogy jutottál el a lombikig? Megkérdezhetem az előzményeidet?

Rambóka: a kínai népköztársaság termése az egész topiknak jár, gyerek formájában! :mrgreen:

Sziasztok mindenki! Gratulláresz a zebrásoknak!
szisza30

Szijasztok!

Ugye tudtok segíteni?

Egy éve hagytam abba a fogamzásgátlót, mert babát szeretnénk. Azóta sem rendeződött a menstruációm, és januárban egy UH vizsgálat kimutatta, hogy policisztás mindkét petefészkem. (Hetekig a földet súroltam orrommal, annyira magam alatt voltam.) Az orvos felírta a Clostylbegtet, amit nem szedtem be, mert túl okos lettem az interneten olvasott információktól, és úgy gondoltam, hogy a probléma kezelésére tartósabb megoldásra volna szükség. A második nőgyógyász irányított át egy meddőségi központba, ahol összesen négyszer vettek vért (egy-egy vérvétel egy egész délelőttöt betöltő program volt), elvégeztek mindenféle hormonvizsgálatot, aminek az eredményét nem kötik az orromra addíg, amíg a páromat teljesen ki nem vizsgálják. A probléma az, hogy erre az andrológiai vizsgálatra telefonon kell bejelentkezni, és állítólag írtósokat kell várni egy-egy időpontra. A telefont pedig egyáltalán nem veszik fel. Tudom, hogy nehézségekkel kell megküzdenünk ahhoz, hogy babánk legyen, de én remélem, hogy van egy olyan másik út, ahol kicsit egyszerűbben kezelik ezt a problémát. Ugye van ilyen?

Nagyon kedves Lányok! Ha tudtok Budapesten egy olyan orvost, aki anélkül megpróbálná hormonaimat rendberakni, hogy hónapokig várat, akkor kérlek Titeket, adjatok valami elérhetőséget! Nagyon-nagyon-nagyon megköszönném!

És engedjétek meg, hogy irigykedjem azokra a kismamákra, akiknek már ott mozog a picibetyár pocakjukban! :D

More
more

more, írtam privit.
dimet

Dimet! Nem szerettem volna nagyon butusnak tűnni...dehát rá kell kérdeznem...hogy tudom olvasni a privát üzenetedet? :)
more

Szisza,
Megígérem, ha lesz babó, leírom a történetemet ....
- röviden annyit, hogy négy éve várjuk Őt, és ebben a négy évben a lombik kivételével már minden volt (műtétek, vetélések, több tucat orvos, inszeminációk, stb)

Backa,
Babonából, ha nem haragszotok, nem szeretnék a lombik közben folyamatosan tudósítani, ha majd túl vagyok rajta, akkor beszámolok :wink:
(Csak azt kérném addig, hogy titokban szorítsatok Nekünk, jó?)

Üdv Kikka

Kép
kikka

Dimet!

Küldtem Neked két privát üzenetet is, remélem, nem bénáztam el és megkaptad! .)

More
more

Sziasztok !

Üdv az újaknak, a "régieknek" pedig nagy cuppppp

most ennyire futotta

Holnap találkozunk (én kb. 1/2 4-re leszek ott) :lol:

mniki

Sziasztok!

Melo megint sok, így én is csak bekukk. Szeretem olvasni a topikot, ha van időm, ha nincs akkor meg csak szeretném :)

Várom már én is a holnapi talit, remélem okosodok majd jó sokat. Igyekszem odaérni 4-re, csak a város másik végébőn megyek...

Egy kérdésem volt a múltkor, megismételném mert nem láttam rá választ, tud vki segíteni?
Szóval: progi nézés előtt abba kell hagyni a kecskeruta és a cickfark tea iszogatását?

Köszi, lányok és ne dolgozzatok (olyan) sokat!

Este még benézem, ha emberi időben érek haza...

Pussza

Kép

Kép
bettica

Sziasztok!

Én is csak bekukk...

Üdv az újaknak!

Backa, gratula a piros vonalhoz! Nekem is van olyanom! :wink: És most nézem hogy ciklustársak is vagyunk!

Kép

Lafim?! Kandika?!

Apple, szépen megugrott a hőd, drukk!!!

Pussz mindenkinek! Holnap tali! :lol: és nagyon remélem hogy most el is tudok menni...

Kép

Kép
anyoooka

kikka, titkon drukkolunk. és majd tényleg akkor szólj, ha megvan az a két csík. meglesz ám!!!!

szedtünk bodzát. csinálok bodzaszörpöt. kevésbé cukrosan. :)

more. írok.

már megint éééééééééééhes vagyok. nem lehet!!! nem ehetek mindig :cry: :cry: :roll: kiszsé mindig éhes. vagy nemtom mi van.
dimet

Anyooo!Édes vagy, hogy hiányoltál!!!!Előadásom csücsültem!
Grat a piroscsíkhoz, irigyellek...
Backa neked is grat!!!!

Apple, az jót jelent!!!!

Kikka, szorítok!!!!

Tükörvíz???????????????????????

Röviden:várom a mensit, szeretném ha úgy megjönne hogy szerdán legyen a 3. nap és végre megnézhessem a hoermonokat mi változott....Mert volt valami gond ebben a hónapban az tuti....

Kép

Még mielőtt azt írnátok, hogy babás vagyok...nem volt pém lh szerint + tegnap reggel negáztam is!
Vendég

Hali lányok!

Hát én már nem tudom mit gondoljak..... se piros csík :cry: ....se mensi :cry: ...se zebra :cry: :cry: :cry: .................

Csipi

Kép
csipi78

Sziasztok Csajszik!

Köszönöm a drukkot!!
Már ez az egy nap is sokat tanultam :wink:
De! Gondolom holnap a talin még többet okosodok!
Már alig várom :lol:

akkor holnapig!
apple

Sziasztok.
Én is irigykedem a holnapi találka miatt, nagyon jól hangzik, biztos klassz előadásokat hallhattok, de építkezünk-felújítunk ezerrel, így sajna én sem tudok erre időt (és pízt) szakítani :?
Azért majd beszámoltok az eseményekről itt is, ugye?!

Rambóka,
köszi a fejtágítást :lol: Tudom, hogy meg kell repedniük a tüszőknek, de én már ennek is örültem. Egy évig azt sem tudtam, van-e pé-m. A doki is említette a tüszőrepit, még van is egy injekcióm meg utrom otthon a lombikból, de nem akartam semmit sem bevetni, amíg a pajzsmirigyem nincs rendben. Apát is végre műteni fogják, nem lenne okos és fair sem vele szemben most türelmetlenkednem :roll: Aztán pedig azonnal összehozzuk! :lol:

Kikka,
kitartás a következő hetekben :lol: szorítok.

Csipi,
megpróbáltam ma. Egyben maradt a higanyos 8) de ugyanazt mérte mint a digitális... Aztán csak vártam-vártam arra az apa féle kávéra, de rá kellett ébrednem, hogy jobb, ha felébredek :lol:

Lafead,
Csipinek is írtam, ugyanazt mutatta. Tehát nem a hőmérő gáz, hanem a hőm :lol: Talán még felolvadok ebben a hónapban... :?

Kép
wandrea

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?