Sziasztok Lányok!
Köszi a hiányolást
, nem tűntem ám el...
Vasárnap jöttünk haza anyuéktól, azóta itthon vagyunk. Csak épp vasárnap este óta sem netünk, sem pedig tv-adásunk nem volt. Ugye, egy szolgáltatól "kapjuk"...
Helyzet ugyanaz,mint januárban. Nem lehet őket felhívni, azt sem tudod, mi van, több napig se net, se tv.
Na, most írtam nekik olyan kétoldalas levelet, hogy azt hiszem, azt nem teszik zsebre...
Tegnap estére állt helyre a rend, nagyjából vissza olvasgattam, ma reggel voltam inkább tüzetes...
Viszont nem jegyzeteltem, úgyhogy, ha nem haragszotok, csak emlékezetből reagálnék!
Bodza!
Nagyon szép helyeken jártatok, és nagyon jó képeket készítettél!!!! És tényleg árad belőletek a nyugalom, a harmónia.
Kellett a gyerkőcöknek útlevelet csináltatni, vagy simán átmehettek veletek Ausztriába?
Mse!
A képek alapján, Ti is nagyon tuti helyen voltatok!! Kisnyúlról ismét tuti képek készültek!!!
Egyetértek Ayse-val, tényleg nagyon jó színe van anyud hajának. Régen én is vörös voltam, kipróbáltam minden árnyalatot, ami csak létezik. Mostanában újra kacérkodom a gondolattal, hogy visszafestetem, de nekem nincs energiám kivárni, míg a feketéből újra vörös leszek...
Egyébként, eddig azt mondtam, hogy tiszta anyud vagy, de most, hogy láttam a képet apukádról, már nem merem egyértelműen ezt mondani!!!
Megann!!
Sorstárs!
Tudom, hogy nem nyugtat meg, de kb. 1 hete, Gergőbe is belébújt a kisördög. Hisztis, semmi nem jó neki, (enni sem nagyon akar), "felesel". És kiröhög, amikor kiabálok vele. A legújabb, hogy utánoz, amikor a mutató ujjammal kalimpálok, és úgy "fenyegetem". Ő is megveszíti a mutatóujját, és rázza a kezét. Közben röhög.
Prüntyi!
Nagyon tetszik a készülő Tüncsi-játszótér. Megkérdezhetem, hogy mennyiből fog kijönni a végén??? VAgy baráti alapon csinálják, olcsóbban??
Ancsi!
Nagy-nagy gratula a kislányhoz!! Bár, nem akarlak elkeseríteni, de nekem is azt jósoltak, majd a 28-ik heti 4D-s uh mutatta meg a kukit.
Párod mit szólt? Ő nem akart kukist másodiknak?
Benianyu!
Beni-Dani képek nagyon helyesek, Beni olyan nagyfiús az új hajával!!! És jól látom, rendesen be van neki lőve??? Nem semmi a krapek!!
Totka!
Szeretném, ha tudnád, hogy én is szorítok ám, bár mostanra valszeg már túl vagy mindenen, és remélem, ma már haza is mehetsz!!!
Ayse!
Te is nagyon tutkó képeket tettél fel... Lili annyira, de annyira szépséges, bájos kislány. Bár nem ismerem személyesen, de valahogy úgy képzelem el, hogy olyan lehet, mint Nolcsi, csak kislányban... Olyan kis csendes, jó lelkű...
Mea!
Olvastam, hogy Balázst műteni is kellett sérvvel....
Hát ez marha f@sza, mondhatom!! Szegény, kijutott most nektek bőven... Gondolom, költöztök ezerrel...
Barbi!
Hogy telt az első telken töltött hétvége??? Fiúknak hogy tetszett az új szobájuk?
Zsóf!
Kérdésedre nem tudok válaszolni, márcsak azért sem, mert akár én is feltehettem volna.
Épp tegnap beszéltük Robival, hogy most egy kicsit úgy érezzük, mintha kezdene kicsúszni a talaj a lábunk alól, és Gergő venné át az irányítást. Baromira nem örülünk ennek, és azt gondoljuk, hogy most, csírájában kéne elfojtani a dolgot. Csak épp azt nem tudjuk, hogy hogyan.
Az elmúlt pár napban Gergő abszolút kezelhetetlen volt. Nem feltétlenül hisztis, csak épp baromi akaratos. És ha mindezt épp röhögve adta elő, akkor röhögve. A lényeg, hogy mindig az ő akarata érvényesült.
Én sajnos a tűrőképességem határán voltam, vagyok, és a hétvégén anyu is megjegyezte, hogy Gergő nagyon más most, mint szokott. Olyan, mintha kifordult volna magából, abszolút nem fogad szót.
Persze, először jól elmókázik ezen, de aztán, ha bekeményítek, akkor úgyis ordítás a vége. Az ő részéről is, meg persze az enyémről is. Az meg senkinek sem jó.
Most ott tartunk, hogy Robi is bekeményített, ezen Gergő igencsak meg van lepődve. Robira nem jellemző, hogy felemeli a hangját, vagy ilyesmi, inkább próbálja Gergő szép szóval, babusgatással rávenni dolgokra, vagy épp lehűteni, ha hisztis.
De most látom, hogy nála is kezd feszülni a húr, és most az elmúlt 2 napban háromszor is előfordult, hogy egy - egy műsor alkalmával berakta Gergőt a szobájába, hogy ott folytassa a hisztit.
Általában működik, mert kb. 20 perc múlva lehiggad, ilyenkor mindig jön, és bújik, hol az apjához, hol hozzám.
De bizony a hideg vizet is be kellett vetnem tegnap is, és tegnap előtt is. Eddig ez bizonyult a leghatásosabbnak...
Na, most jó hosszúra nyúlt a mondandóm...
Egyébként tegnap volt a harmadik házassági évfordulónk. Igaz, mi már szombaton (is) megünnepeltük, Robi kijött Szentendrére, anyuékra passzoltuk Gergőt mi meg elmentünk egy jó kis mexikói étterembe.... Annyira durva, mintha tegnap lett volna az esküvőnk. Most meg már a harmadikat ünnepeljük...
Nem tudom, hogy hogy leszek az elkövetkező napokban, holnaptól Robi szabin van, viszont hétfőn dolgoznia kell...
Szombaton kimegynk anyuékhoz, de nem maradunk ott, hosszú hétvége alatt itthon leszünk. Mármint, hogy nem anyuéknál, de örülnék, ha nem a négy fal között csücsülnénk.
Ja, és jövő szerdán megyek a fogyókúrás akupunktúrára, az lesz az első alkalom, nagyon kíváncsi leszek.