Sziasztok!
Végre tudok írni, a babanet nálunk is hol van hol nincs!:evil:
Winnie27, köszi a választ terpeszpelusügyileg. Nekünk a patikában ezt adták kapásból, mikor kértem. Nagyon nem zavarja, úgy látom, meg időnként úgyis leveszem róla, jól átmasszírozom a combikáit meg alaposan megtornáztatom a lábikókat, el ne gémberedjenek. A piros bevágós csík ellen úgy próbálkozom, hogy kijjebb húzom a kombidresszét, hogy alatta legyen a gumibugyi szélének, ne közvetlenül a bőrét szorítsa. De érdekes a cucc, végülis egy polifoam lapka, ami ott van a lába között - szerintem semmivel nem tartja messzebb a lábacskáit egymástól,mint ahogy alapban is lenne, vagy csak én látom így?:roll: No majd rákérdezek 2 hét múlva az 5 hós méricskénél. Férjem meg viccelget, hogy nem lehet elég korán kezdeni az erényöv viselését
Ami az ekcémát illeti, mi is hajlamosak vagyunk rá. Szerencsére nem túl komoly, a ruhái öblítésére nagyon odafigyelek, meg hogy csak gyógyszertári mosakodót hasznlunk és Babé sampont a buksira. Kis koszmónk még van, de néha megvakarászom és pereg lefele. Bátyusánál is volt, nála egészen akkor múlt el, amikor benőtt a kutacsa és bátrabban mertem fésülni meg átdörzsizni a fejcsijét.
Tejet kiiktattam, néha 1-1 joghurt azért lecsúszik,meg sajt rengeteg, az nem bántja a bőrét. Amikor meg kezd kisebesedni (kb. 2hetente), leheletnyi Locoid kenőccsel bekenem, másnapra rendbe is jön.
Nem tudom, a bolond időjárás teszi-e - tegnap 26 fok volt, dögmeleg, most meg vacogunk 12-ben -, de összevissza eszünk. 2 napja alig kell pótlás, vagy az étvágya csökkent vagy nekem lett több tejcsim, hmmm. Az alvás szintén összevissza, akárcsak nálatok, ahogy olvasom. Van hogy nappal sokat, éjjel is, van hogy sem nappal, sem éjjel nem tud nyugodtan pihenni. Remélem, csak átmeneti.
A kakilási szokások is változóak, pár hete 3 naponta kakilt, azóta naponta, sőt naponta kétszer is. Ki érti ezt? Ja és a legkedvencebbem, hogy már 4. napja éjszaka kakil! De nem ám kicsi trotty, hanem fürdőszobai lekezelésre szoruló, hónaljig terjedő, hátaközepéig totálszaros megkönnyebbülések ezek részéről, amit rettentően díjazok hajnali fél 3-kor. Tegnap a férjemet is felkeltettem segítségül, hogy le tudjuk hámozni róla a ruhát anélkül, hogy hajmosással végződjön a dolog.
Dorcimanónk meg persze végigkacarássza a műveleteket.
deszilvi, Dorcimanó is nagyon türelmetlen este fürcsi után, nála is voltak hisztis kirobbanások, de mostmár múlóban (úgy két hétig tartott az esténkénti visítozás).
roni nagyi, nagyon örülök a jobbulásnak, nem semmi tortúra!
Snoopy, úgy van, ahogy leírtad! Dokinéni, védőnéni "hasznos" tanácsai. Én sajna a nagyfiúnál megfogadtam egy részüket, most a kiscsajszinál kitartok a saját meggyőződésem és elgondolásom mellett! Hála a fórumnak is, hogy megerősített ezekben!!!
Kezdi unni a mózeskosarat, séták közben ha kipihente magát fekve, folyton felkéredzkedik. Ezért mi is vettünk kengurut, hátha abban jobban ellesz, de nem rajong érte a Manó. Elvan benne úgy 10 percig, aztán feszeng. De legalább 10 percig könnyebb cipelni.