Jó reggelt!
Anyusziszi
Sajnálom a baleseted!
Nem tudsz valakihez elmenni, legalább UH-ra? Lehet, hogy repesztőszuri nélkül is megrepedt!
Ettől függetlenül nem értem, hogy az orvos miért nem rendelt vissza UH-ra????!!!!
Máté néha hajnalban átkéredzkedik, de inkább a saját szobájában alszik. Én nem mondanám, hogy örülök neki, főleg azért nem mert állandóan húzza a hajamat, és onnantól kezdve én már nem tudok nyugodtan pihenni.Apa viszont szereti hallani ahogy szuszog mellette.
Meli, Musz
Sírni hagyás. Az én véleményem az, hogy nem fogja megérteni, hogy sírással nem ér el semmit. Azon kívűl, hogy úgy behergeli magát, hogy telehányja a kiságyat
…
Innentől kezdve ez már nem megoldás. Ő csak kis ösztönlény még, aki mivel nem tud beszélni és sms-t küldeni
, így üzen. Persze előbb- utóbb rájön, a menetre és tudni fogja, hogyha sír akkor anya, vagy apa megjeleni az ágynál. De szerintem akkor sem megoldás. Neki most az kell, hogy veletek legyen. Tudom már mondtam egyszer(vagy ezereszer
), hogy a kenguru egy nagyon jó találmány!
A sírni hagyás csak „idősebb” korban működik. Pl. tegnap este Máténak ezerszer elmondtam, hogy ne másszon bele a sóderkupacba mert telemegy a cipője, és utána csak nyafog. Nem értette meg.1001.-re nem szóltam fogtam felvittem a szobájába és ott hagytam. Ordított egy darabig, aztán abba hagyta. Elkezdett kiabálni, hogy befejeztem a hisztit, és hogy jó leszek, szót fogadok, anya nem haragudj, ne légy szomorú.
Muszkuru
Nem tudod két hét alatt elkényeztetni!!!! A csuklás természetes náluk, igaz engem jobban zavart. Azt mondta a védőnő, hogy azért kezd el csuklani mert evés közben nagyon mohó, és sok levegőt is nyel hozzá. Az INFACOL erre nagyon jó. Csak nem tudom mennyi idős kortól lehet adni…
Ha fáj a melled, próbálj meg bimbóvédőben szoptatni. Inkább, minthogy kisebesedjen mert az csak további gondot fog okozni
Kis_plutó
Eszter mggyógyult már?
Vikike
Gratulálok, nagyon ügyes Levi!
Nálunk is csak Minimax megy. Máté is imádja az Elmót, meg a Szezám utcát, bevallom nekem néha már egy kicsit sok, amikor állandóan fejhangon ordítanak benne, de Máté tátott szájjal nézi. Viszont a gyerekeknek jó, mert vannak benne oktató jellegű részek
Mamen
Jobbulást neked!!
A torta dobos volt. Én nem szeretem, de mivel elég későn rendeltem meg már nem volt más választásom, de nem bántam meg mert nagyon fini volt. Nem volt tömény krémes
Takido
Ezzel az evéssel én is így voltam. Azért próbálj meg odafigyelni a rendszeres evésre. Nálam az lett az eredménye, hogy a tejem tápértéke elkezdett csökkeni, és Máté nem hízott.
Cumi. Én is cumi ellenes voltam, de megtörtem. Viszont most nagy háború zajlik, hogy letudja venni tőle. Csak este és a délutáni alváshoz kaphatja meg,és bizony sokszor kemény hiszti van …És bizony a fogorvos is már mondta, hogy sürgősen el kellene hagyni!Tuti, hogy a következőnél nem fogok cumit venni.
Máténak 6 hónaposan kezdtek kibújni a fogai. Ő is nyáladzott már hamarabb. Kopp-kopp, nálunk szinte tünetmentesen zajlott le a szinte minden fogzás, kivéve a hátsó őrlőknél. Nekünk a dentinox nem vált be. Ha nagyon kínlódott adtam neki egy kis nurofent.
Mi csak 1 éves kora után költöztünk külön, és kb. másfél volt amikor végre visszamertem adni a légzésfigyelőt…Az utóbbi csak az én hülyeségem volt…
Meli
Szupi, hogy rendben vannak a laboreredményeid!
Temetés
Sajnálom, tényleg szörnyű ilyen fiatalon. Tisztelet a kivételnek, de a nagyon sok köztük, aki őrült módján vezet…
Máté keresztapja is motorozik és pont a múltkor mesélte, hogy vitte a motorját szervizbe, és ott mondta neki a szerelő, hogy a megvásárolt motorokat 1000 km-es olajcserére a vevők 90%-a viszi vissza.A 6000 km-esre már csak a 30-35%...Azért ez durva. És nem azért mert mind eladta…
Várjuk a képeket majd a teraszról. Mesteremberek
Na én is tudnék mesélni…
Candi
Milyen az angol muskátli?!(Teázik?
)
Nem kengurutornázom, hanem Veresre járok át egy kis konditerembe tornázni. De mostanában nem voltam. Viszont esténként futok. Nem nagy köröket, csak itt az utcánkban, viszont az utca végén felfutok a templomkerten keresztül. És oda 50 db lépcső vezet…Úgyhogy jóóóóóóóóóóóó!!
Icus
Szia! Már az új munkahelyről írsz?
Remélem elkaptad apát!!
Hoppá
Merre vagy?
Tegnap el kellett vinnem a kocsimat szervizbe, mert ereszti az olajat. Nem igazán nyugtatattak meg a problémát illetően…Úgyhogy most nincs kocsim. Apa fuvarozza Mátét.
Egy tuti: Már ezerszer megbántam, hogy lecseréltem a kis polot…
A hétvégén nem leszünk mert megyünk a Zemplénbe, oda ahol már voltunk egy pár hónappal ezelőtt. Baráti társasággal megyünk 16-an. Az egyik család egy transporterrel jön, úgyhogy viszünk bringákat!!
Remélem jó idő lesz.
Tegnap vettünk Máténak biciklisülés, csak még arra nem jöttem rá, hogy, hogy kell összerakni…
Ma még nálunk is betonoznak, de aztán kész vége nincs több munka (gondolom én, úgyis kitalálunk valamit)
Megyek, szöszmötölök egy kicsit.
Csütörtökön voltam bent a suliban. Megnézte a tanár a dolgozatomat, van egy kis javítani való de egyébként azt mondta, hogy jóóóóóóóóóóóó!HOPPÁ!!!!!KÖSZI!!!!