Alszik Marci (fél 9-kor evett utoljára), lassan éledni fog sztem. Férj meg mellette..
Móni,
szóval elég gáz volt a nélkülem töltött nap a gyerkeknek, különösen Vikinek. 365 napnál nem régebbi kell. Nekem holnap megy férj intézni az Eötvös u-ba kell menjen. A TAJ-t asszem mintha postáznák (?) ezt olvastam volna, ill a többit odaadják neki holnap. Szerintem ingyé van, bár holnap kiderül és megmondom.
Brutál hasfájás volt tegnap éjjel, ordítás, SEHOGY sem jó szegényemnke, pedig mindent bevetettünk. aztán szépen reggelig meg csak szopizni jelentkezett. Uez az ordítás vikt reggel az indulás előtt, ill. most fél 9-ig.
Kh-ban mondta a gyerekdoki adhatunk neki már Infacolt, úgyhogy most kapott kaja előtt, és azóta alszik. Remélem tudunk aludni éjjel. Fiúk ráadásul állítólag hasfájósabbak, mint alányok, bár Vikinél is volt emlékszem.
Pedig tényleg mindent bevetek, hasrafordítás, büfiztetés, vállon séta, táncolás, ringatás, múmiapóz (betekerve plédbe, ez a nyerős sokszor), pocisimi, lábtorna, és olyankor semmi nem segít tényleg, annnyira elkeserítő az és tök megvisel.
Nektek nem volt ilyen?
Pulsatilla C200-as dolgozik, mert nincs rajtam depi, némi baby blues..
Nelli, három a kislány- tetszik.
Nézd a jó oldalát, ruhák, nem lesz hasfájósság (legalábbis kevésbé). Tényleg nálatok volt?
Szilvi,
gátmetszés volt, ja.
asszem vagy 10 ml érzéstelenítőt kaptam, de egy-egy varrást nég így is éreztem. Dokim szerint átlagtól érzékenyebb vagyok arrafelé.
Basszus, fér horkol, és se megágyazva, fürdővíz a szoba közepén.
Ja, elfelejtettem mondani, hogy mondtá k ma a csecsemősök a kh-ban, hogy a szeles időtől, meg frontoktól a babák is megbolondulnak benn náluk is, és a ringatás sem segít ilyenkor. Lehet Marcikára még ez i spluszban hatott. Meg tudom most alakul az emésztőrendszere.. de akkor is olyan szörnyű és az ember úgy sajnálja, hogy tehetetlen tulajdonképpen. Na mindegy, majd elmúlik ez a korszak. Aztán jön a fogzás.
pusz