Sziasztok!
Márti!
Remélem már jobban érzed kicsit magad anyukád miatt. Ne őröld magad, bár tudom, hogy nem könnyű. Gondolj arra, hogy mivel előtted ilyen példa van, így sokkal-sokkal jobb édasanyja vagy/leszel a gyerekeidnek!
Fogszámlálgatás ismerős, Marci tud nálun olyanokat esni, hogy vérzik a szája, ilyenkor nekem is első dolgom megnézni, hogy megvan-e még mind a 4 foga!
Valahogy annyira megijedek mindig, hogy kitörik.
Kullancs elleni oltásra dokinénink nekünk is 2 éves kort mondott, de ismerek olyat, aki már 14 hónaposan oltatta a gyerekeit. Szóval, ebben sincs nagy egyetértés. Mi újság azota Zsombival?
Aranyos Szoni, hogy így várja az ovit. Kíváncsi vagyok, hogy tetszik majd neki ősszel, ha már minden nap menni kell. Egyébként tuti élvezni fogja szerintem.
Tűzoltóság
De azért nagy büszkeség ez!
Én gyerekeim is rendszeresen guberálnak a kukában, ettek onnan már szendvicset, amit kidobtunk reggeli után. Néha emiatt a pulton figyel a szemetes, elég hülye látvány.
Barbi!
Zamárdi tényleg arrébb van tőlünk, a Balcsi másik fele. De nyáron a szavadon foglak!
Ismerős a szitu gyerekféltéssel kapcsolatban. Nálunk ismerősök reagálnak így, óbégatna, ha kicsit meginog valamelyik, és folyton a nyomukban vannak. Mi meg csak röhögünk apával. Már hozzászoktunk, vagy mi. Meg talán tudjuk már, hogy mikor van tényleg veszélyhelyzet. Persze előfordul egy-két nagyobb esés, de nem tudjuk kivédeni ezek sokszor úgy sem, ha mellettük állunk.
Edith!
Nagyon jók a képek az erőjáró kismanódról! Nagyon kis huncut a képeken, és mindig olyan jókedvű. Séróbárós kép is nagyon tuti!
Akkor már nincs is olyan messze a dokilátogatásod, május 14. De jó, de jó, de jó!!! Család tudja már? Hogy fogadták a hírt? Épp reggel nézegettem a blogotokban a keresztelős képeket. Szép nagy család vagytok, meg Kriszta baba is olyan szép volt már akkor is!
Elvileg védett vagy bárányhimlő ellen, így talán nem is kaphatod meg, max. olyat, amit a Flóra is a múltkor, de nem tudom, hogy az mennyire jelent gondot terhesség alatt. Szerintem nem lesz ezzel gond. Sőt, lehet Kriszta is kihagyja ezt most.
Biciklizés: én is hallottam ellenérveket, de anyósom pl. mindig meséli, hogy ő 3 hónapos terhes volt a fiúkkal, amikor egyáltalán kiderült, és simán bringával közlekedett. Szerintem itt is a mértékletességen van a hangsúly.
Diétázó csajok! Ne tessék feladni, a pár kiló mínusz is eredmény, lehet most kicsit stagnáltok, aztán megint lemegy ugyanennyi. Már így is klasszak vagytok az eddig elértekkel!
Timi!
Mi újság tetü ügyben? Sikerült kilábalni belőle?
Hanna fülecskéjével van valami változás?
Zsu!
Meggyógyultatok?
Edit!
Mi újság? Ugye nem lett semmi a lázból?
Köszönöm a szülinapi jókívánságokat Zsoltim nevében is!
Zsuzsi!
Sajnálom az ikres barátnődéket, nem lehet könnyű, főleg így, hogy még az okot sem tudják. Ha legalább azt megtalálnák, talán könnyebb lenne elejét venni, vagy kezelni. Gyors gyógyulást kívánok nekik.
Gratulálok nővérednek és Nininek, nagyon ügyesek voltak. A képekre én is nagyon kíváncsi vagyok!
Julcsi!
Jó lehet vetkőzős Livi! Bár gondolom neked nem akkora öröm. Csak nehogy Dorka is megirigyelje a pucérkodást. Lassan jön majd a nem ezt veszem fel, hanem azt, szép kilátások.
Nálunk szerencsére ilyen még nem volt, viszont Marci nem nagyon lehet úgy kardigánt vagy kabit ráadni, hogy nem húzom/gombolom össze, mert azt ő is rögtön leveszi. Flóra meg a sapit nem bírja, azt még bekötve is leapplikálja magáról.