Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Andi és aautóbiztosítás: azon a nyilatkozaton, amit anno nekem ki kellett töltenem a bónus-malus besoroláshoz a kötelező megkötésekor, volt egy olyan rubrika, hogy volt-e előtte üzembentartott autóm vagy sem. Nyilván ha nem volt, akkor a kártörténeti igazolás tárgytalan. De Ibolya ebben kompetensebb.

Látom, nagy tűzoltó partizást csaptok - topiktali lesz?. A párom egykor tűzoltózenekari tag volt :) Egyébként ma említette, hogy a hétvégére is van valami kirándulás meghívásunk - szerintem mi oda megyünk.

Barbi - nem vittük be a fotómasinát az élményfürdőbe, így ott nem készültek képek. De az állatkertben fényképeztünk, majd egyszercsak eljutok odáig, hogy letöltsem a notebookra, és akkor ide is felkerül előbb-utóbb :)

No, elfelejtettem, hogy még mit akartam, majd még jövök.
Üdv:

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


És az volt a vicces, hogy hazajöttünk és a Szoni mondta, hogy fecskendő(így nevezik a tűzoltó autót vagyis a "szert" amivel vonulnak), kérdeztem hogy apa mondta???De rájöttem, hogy a riasztásnál hallotta, mert elkezdte mondani, hogy figyelem riasztás, figyelem riasztás 1-es fecskendő!!!!! :shock: :shock: :lol: Megjegyezte a szöveget!!!

Kicsi fiam most akkorát esett, megbotlott csak úgy ömlött aszájából a vér, Szoni kicsit meg is szeppent a vér láttán, megnéztem még megvan a 4 foga :roll: :shock: :lol: , és azt nézegettem ma, hogy a bal felső kettes kezd áttörni már a recéje látszik!!!!Kicsit aggódtam, hogy egyből törtött fogú lesz a drágám!!!! :roll:

Barbi:valószínű, hogy 17-ig tart a majális, mert a Flórián Band az utolsó műsorszám a sógorom szerint és ők nem először voltak már!!!!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Huha!!!!

Zsandi!!!Valoban remes napod lehetett,csak ugy uvoltott a gepen keresztul is.Dehat minden jo ha vege jo,remelem kibekultetek es vegul torta nelkul is jol vegzodik ez a nap.
Parodnak NAGYON BOLDOG SZULINAPOT KIVANOK!!!!!!!!

Marti!!!Szegeny Zsombi,es nagyon megijedt az esestol???Olyan jot rohogtem a 4 fogacska megmentesen.Bocs,de tenyleg vicces volt.Szoval Szono meg folytatni akarja a tradiciot es apja utan O is bevonul tuzoltoskodni :lol: Ha mar ennyire gyakorol elore!!!!Edes lehet!!!!

Julcsi!!!

Szuper lehetett a tegnapi napotok!!!!Azert azt gondolom nem bantatok hogy a lanyok idoben kidoltek??? :D Mi is mindig tervezzuk a nagy sportolasokat,Denes szorgalmasabb is.En baromi lusta vagyok es itt Csomoron olyan sok kutya van hogy meg egyreszrol jot tesz a futas,masreszrol fraszt lehet kapnio a hirtelen kutyaugatastol!

Barbi!!!
Remelem szep idotok lesz a Balcsin,olyan jok ezek a tavaszi kirandulasok az egyebkent felkapott helyeken.Minden sokkal nyugisabb,mondjuk furodni meg biztosan nem fogtok,dehat jokat lehet majd setalni.Pomtosan hova mentek??

Na,megyek mert holnap probam van es muszaj dolgoznom.

Puszi mindenkinek!!!Iza :D
rillisz
 
 

 
 

Jaj csajok olyan nagyon rossz kedvem van...nem mennék bele a részletekbe, a családi szennyest nem akarnám kiteregetni.......csak az anyám............én nem tudom, hogy jó anya vagyok-e, de azt tudom, hogy próbálok...és az én anyám nem próbál, sőt ............és ez annyira rossz, hogy az akinek a legközelebb kéne állnia hozzám, sehol sincs :cry:
csak ennyi...köszi hogy leírhattam :oops:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Iza, írtam pü-t. gondolom, majd észreveszed, de inkább szólok nehogy lemaradjunk. :lol: :lol: :lol:

Andi, nagyon sajnálom, hogy összezörrentetek. Én kb. 3 napig tök kivoltam Árpira. Kicsit besokkaltam és asszem rajta töltöttem ki. Na, meg lehet meg fog jönni. Szóval eggyüttérzek, nem jó amikor mosolyszünet van. Remélem azért mostanra már meg tudtátok beszélni. És boldog szülinapot Zsoltinak.

Edit, remélem ennyivel meg is ússzátok. A Barnit meg kivenni az oviból... Hát nem tudom, vele biztos kiszúrás lenne. Remélhetőleg ha már ennyit szenvedtek a hazavivős bacikkal, akkor most annyira megerősödik a kiscsaj, hogy majd ha ő jár oviba ő lesz a legegészségesebb.

Ibolya, jól hangzott a hétvégétek. A kaják is... 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

De utálom az új oldalakat, ilyenkor egy csomó mindenre nem írok...

KépKép
kgiulia
 
 


Andi, a nyaraló Zamárdiban van. Sajnos tőletek messze, de nem baj, megyünk még nyáron, amikor több időt töltünk ott és akkor nem úszod meg, meglátogatunk! (ezt vedd fenyegetésnek :lol: :wink: )

Én már odáig eljutottam az illetékhivatallal, hogy 2 héten belül felhívnak, hogy elküldték a papírt a földhiv-ba, hogy töröljék a jelzálogot. Kíváncsi leszek.

Márti, nagyon sajnálom, hogy ilyen az anyukád. Igen, neki kellene a legjobban melletted állni, kutya kötelessége lenne. Szerintem. De ilyenkor gondolj arra, hogy van egy szerető társad, két egészséges és gyönyörű gyereked, vannak barátaid, mi kell még? (na jó, kicsivel több lóvé)
És mi itt vagyunk, nyugodtan gyere panaszkodni.

Iza, igen, olyan jó ilyenkor sétálni a Balcsi parton, még szinte csak a nagyszülők vannak lent csinosítani a hétvégi házat, nincs sok hülye túrista.
De erről az Andi is tudna mesélni.

Én imádom a Balatont, szinte a második otthonom. Még mielőtt én megszülettem vették a mamáék a telket, azóta minden nyaramat lent töltöttem, kicsinek 2-3 hónapot.
Olyan érdekes, mert tavaly, amikor nyáron lent voltunk az Ádám 4 hónapos volt. A szomszéd bácsi megkérdezte, hogy belemártjuk a Balcsiba? Hogy magába szívja a Balaton szeretetét. Én meg mondtam, hogy felesleges, ezt anyai ágon örökölte.
Kicsit kinosztalgiáztam magam. :oops:

Julcsi, úgy tűnik ez az összezörrenések ideje. Pár napja én is kiosztottam az Istvánt. Néha úgy érzem, hogy nem segít eleget. Tudom, tudom, rengeteget dolgozik. Én nem is azt várom el, hogy ha hazajön álljon neki takarítani vagy ilyenek. De azért néha, hangsúlyozom NÉHA nagyon jól esne, ha mondaná, elmegyek az Ádámmal sétálni, addig feküdj le, olvass, vagy csinálj amit akarsz.
Nagyon jól tudja, hogy hónapok óta milyen keveset alszom, és van, hogy elég jól viselem, van, hogy ettől teljesen frusztrált leszek. Na ilyenkor kellene a segítség.
Erre ő, miért nem szólok, neki nem is jutott eszébe. De könyörgöm, szólni kell?
És itt jön az, hogy férfi és nő a büdös életben nem fogja megérteni egymást. Teljesen más hullámhosszon mozgunk.

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Sziasztok!

Jó napunk volt ma. :)

Főleg, hoyg a dokinéni Krisztát gyógyultnak nyilvánította. :D :D :D :D :D Azért azt mondta, hoyg a maradék AB-t még adjam oda (ma este és holnap reggelre jut még). Mondjuk én is így gondoltam. Talán múltkor is így kellett volna tenni, de akkor nem ennél a doktornőnél voltunk. :roll: :roll: :roll:

Aztán hazajöttünk, ebéd, és irány a szabad levegő, mert olyan gyönyörű idő volt, hogy csak na! És még a szél sem fújt!!!!! ami nagy szó, mert idén még olyan nap asszem nem volt, amikor ne fújt volna! Jót sétáltunk, majd az jutott eszembe, hogy jó lenne medvehagymát szedni, ezért Krisztával és a húgommal felkerekedtünk és kiruccantunk egyet az erdőre. Nem időztünk sokat, d eolyan jólesett látni a már félig felébredt természetet! Meg a madárhangok! :) A visszaúton Kriszta teljesen kidőlt, amikor lefektettem sem ébredt meg, aztán 8 előtt én ébresztettem. :)

Julcsi, zsinór nélküli a bill., és aksikkal múködik. Amikor kezdenek lemerülni az aksik meg így szarozik. Lenyomok egy gombot egyszer, kitesz 77 betűt, illetve kia akarok törülni egy betűt, ő kitörli az egsész sort. Hát igen, nagyon vicces tud lenni! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :P :P :P :P :P :P :P :P

Andi, sajnálom a rossz napot. Épp rosszkor történt ezek szerint az időzítés. Eddig már biztos ismét szent a béke, remélem, méguiscsak szép lett a párod szülinapjának a vége! :) Boldog szülinapot neki! :)

Timi, sajnálom, hoyg mégiscsak műtétre kerül a sor, de én is csak azt tudom mondani, amit a többiek, hoyg ha már elkerülhetetlen, remélem, végleg hatásos. Tulajdonképpen mit csinálnak ezzel a műtéttel? Hogyan oldhatná meg a problémát? Örülök, hoyg jobban avygtok. te is jól vagy?

Márti, sajnálom. Írd csak le, nyugodtan, bár mondani erre nem tudok mit! Szörnyű tud lenni az ilyesmi.
remélem, Zsombi már elfelejtette az esést! Szoni pedig nagyon ügyi, hoyg így észben tartotta a hallott szöveget! :O

Iza, örülök, hyog édesanyád is javulgat. Kitartás, meglátod, minden rendben lesz! :)

Évi, örülök, hoyg jól telt Debrecenben! :)

Ibolya, tényleg a ti hétvégétek is jó lehetett! :)

BArbi, szóval innen ismerős ESzti! Most éppen Madridban él (egy ideig a férje munkája miatt). A kislánya meg 5 nappal kisebb az Ádámnál! :D :D :D

Kimaradt még valami/valaki? Én sem szeretem az új oldalakat! :evil:

TAlán még magunkról annyi, hoyg ma kaptam időpontot a dokibácsihoz, május 14-re. És utólag rájöttem, hoyg ezen a dátumon jubileum lesz, de azt nem mondom el, hoyg miért, mert bár prűd nem vagyok, azért mégis pironkodom leírni! :wink: :wink: :wink: :wink: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Jó éjt mindenkinek! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Persze megint elfelejtettem valamit.

Ma voltunk a Lillánál, megnézte ugye a száját is, 4 rágófoga jön egyszerre. Azt mondta, hogy amikor hirtelen rájön a hiszti valószínű a foga nyilal bele, ne csodálkozzak, hogy néha kezelhetetlen. Ez az hisztériás viselkedés azért enyhülni fog, ha végre nem szenved a fogától. Azt ugyan nem mondta, hogy utána egy angyal gyerekem lesz, :lol: de én nagyon remélem.

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Még valami, aztán eldugulok mára, mert már teleírtam az oldalt

Zsoltinak nagyon boldog születésnapot kívánunk! :P

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Na, az új oldal nekem is betett.
Elfelejtettem a Zsombi esését. Hát hallod, én is kipurcantam volna a Szonóval együtt. Hányás, kaki nem gond, de a vér...
Remélem már jól van a kis csibész, sajnos még lesz egy-két ilyen.

Erre eszembe jutott, egyik nap az István ült a számítógép előtt, én mosogattam. Az Ádám jött-ment. Erre kiabál az István, hogy szaladjak gyorsan az Ádámhoz. De mire odaértem már ő is ott volt. Az Ádám meg csak állt az ajtónál. Nem is értettem, hogy most mi a baj? Erre mondja az István, hogy látta, amikor a kis drága elengedte az ajtót, nem kapaszkodott és úgy állt. Majd elkezdett hátrafelé dőlni de úgy, hogy az apja már látta lelki szemei előtt, hogy imádott kisfia mindjárt hanyatt esik. De aztán a kis ügyes visszanyerte az egyensúlyát és újra megkapaszkodott. Nem viccelek, az István lesápadt annyira megijedt.

Most már tényleg eldugulok. Holnap úgysem leszek, úgyhogy most írtam rendesen, nehogy elfelejtsetek.

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Azért, gondoltam, még feldobok néhány mai képet. Ha már amúgyis megvannak a gépen! :roll: :roll: :roll:

Lepkevadászat:
Kép .
Kriszta és a húgom:
Kép .
Az erdő szélén:
Kép
Kis huncut:
Kép .
A sapka levétele utáni séró! :P
Kép .
Gyíkocska - ami akkora volt, hoyg ekkorát még sosem láttam: vagy 25-30 cm.
Kép .

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Mártikám,
én sajnos tudom miről beszélsz.Neked is nehéz lehet,hogy arra nem számíthatsz akire legjobban kéne.Nálunk is ez a helyzet,de ezt tudod!
Ránk számíthatsz,gyere és öntsd ki a szíved.Ne csak mindig én panaszkodjak!

Andi,
remélem sikerült kibékülni a pároddal.Minden házasságban vannak bukatatók,különben enélkül biztosan uncsi lenne az egész!Nem mintha én élvezném a mosolyszüneteket,de tökéletes élet nincs!
BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK ZSOLTNAK!

Nálunk most nincs konfliktus,mert alíg találkozunk!De szerintem ti is inkább a mostani helyzeteteket választjátok,mint azt amiben most én élek!De remélem már nem tart sokáig.Most albérletben gondolkodunk,mert nem tudom mikor jön össze a hitel,és tényleg rossz egymás nélkül!

Rebinek tüszös mandulla gyulladása van,de már teljesen láztalan.Hat a gyógyszer,amit szombaton elkezdtem.Ma már nagyon rossz volt.Nem fogadott szót,hozta a formáját.

A férfiak meg sohasem fognak egy hullámhosszon mozogni velünk.Nálunk is legtöbbször az volt a gond,hogy éjszaka nem igazán aludtam ki magam.(napközben meg nem tudok aludni)Így esténként hulla fáradt voltam/vagyok(egy rossz éjszaka után)és megyek időben aludni.A párom meg megkérdezi miért nem maradok még kint vele tv-zni.Hát ilyenkor szoktam neki elmagyarázni,hogy mennyire rossz az alvásból többször felébredni,és reggel úgy érezni,hogy alíg pihentél.
Erre jön az,hogy egész nap dolgozik(én meg csak itthon vagyok)Tudom,hogy sokat dolgozik,megértem,de ő is értse meg,hogy én is lehetek fáradt.
Most ezek a viták is elmaradnak.De valamikor belátja,hogy nem mindig tudom magam kipihenni.(ilyenkor vagyunk egy hullámhosszon
:lol: :lol: :lol: )

Jó éjszakát!

Timi
Kép

Kép
Kép
Kép
ÁKI:1995.07.26.
timiban
 
 


Edith,
hát a műtét abból áll,hogy a fül mögötti részt,a csecsnyúlványt kipucolják,az oda betelepedett baciktól.valami ilyesmit olvastam a neten róla.De holnap kifaggatom a dokit!
Puszi
timiban
 
 


Sziasztok!

Timi: nagyon sajnálom Hanna babát, remélem ez a műtét végre tényleg megváltás lesz számotokra. Sok-sok gyógypuszit küldök!

Márti: nem tudok mit mondani, nagyon sajnálom, hogy anyukáddal ennyire rossz a kapcsolatotok. De hidd el te pont ezért vagy csodálatos anya, mert tudod, milyen anya „nélkül” felnőni.

Edit: mi még mindig az AR-es tápszert eszük, mert a Szandi nem fogad el mást. De a Milumil jó éjt papi vagy mi a neve is elég sűrű. Tők fini édes, de a Szandinak az sem kell.
El is felejtettem gratulálni a nyereményhez! Egyszer a Ferkó is nyert kb. ennyit, de azóta max. annyit amennyiért játszik (és az se kevés).

Barbi: nálunk is a Ferkó parázik mindenen. A Szandi még csak elkezdi a mozdulatot, ő már aggódik mi lesz a vége. Nem tudom, mi lenne, ha mi is ilyenek lennénk. Szerintem vattába csomagolnánk a gyereket. :wink:

Edith: ismét nagyon jók a képek!

A vasárnap nagyon jó volt. Bár sok mindent nem néztünk meg, inkább csak drukkolni mentünk a nővéremnek. És képzeljétek, megnyerték a Ninivel a szépségversenyt!! :lol:
Valami kastélyba mehetnek 3 napra. Olyan jó volt látni, végre egy kicsit visszatért az önbizalma.

Nálunk is volt egy kis veszekedés hajnalban. Gondolom a fogyókúra és az állandó éjszakai kelések hatására rendesen kikeltem magamból. Egyszerűen nem értem, miért nekem kell 7 hónapja szinte minden éjjel többször felkelnem + reggel is én etettek, amikor a Ferkó is itthon van. Ráadásul most még munkája sincs, arra se foghatja.

Megyek, megpróbálok aludni, remélem ma hagy a kiscsaj. Bruttál éjszakáink vannak, de ma eldöntöttem, ha felébred és üvölt, kap Nurofent. :oops:

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78
 
 


Végre van babanet,de most már mennem kell a többiekért az oviba.

Hannával voltam a dokinál.Alíg tudta kiszedni az elfordult tubust!
Most annyira vacakul érzem magam.Olyan egyedül vagyok!!!
A műtétet még nem tudja mikor lesz,ha lesz.Csüt.reggel kontroll.

Márti,
nagyon jó volt dumcsizni.Kár,hogy messze laksz.Itt nem igazán tudok senkivel sem beszélgetni.De majd ha odaköltözünk,talán lesz egy normális barátnőm a te személyedben. :wink: (na most jól rád ijesztettem :lol: )

Puszi nektek!
(ha lesz ma még időm benézek)

Timi
Kép

Kép
Kép
Kép
ÁKI:1995.07.26.
timiban
 
 


Timi:annyira azért nem vagyok ijedős!!!!! :shock: És miből gondolod, hogy normális vagyok??????? :roll: :lol:
Remélem minden rendben lesz a műtét után!!! :wink:

Mi most hogy megbeszéltük kinek mi a dolga mikor itthon van a drága, tök jól megvagyunk...és nekem egy hangom se lehet, mert ha nem bírok feltápászkodni éjjel a cumikeresésre a párom mindíg megy!!!!! :shock: :lol:

Iza:nevetgélj csak azon , hogy néztem megvannak-e a fogai :wink: , aztán majd TE is- mint a Zsandi írta- izgulni fogsz, először a pocakos hónapok alatt, aztán, hogy lesz-e foga, haja :shock: , fog-e darabosat enni!!!!Szóval lesz ez még így se!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Persze én is tudom, hogy ez így utólag vicces, de akkor nem nevettem :oops: :roll: :lol: !!!!

Zsuzsi:gratula nővéredéknek és jó pihizést a nyereményhez!!!! :wink: Nagyon ügyesek!!!!

Edith:a punk Kriszta a legjobb!!!!! :lol: :lol: :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Ádámnak boldog hófordulót!!!!

Lebattyogtunk a tanácsadásra, az ovis érettségről szóló igazolásért, Szoni többet nyafizott mint a tesókája, cipelni kellett vagy a babakocsiban ült!!!!! :roll: :shock:
Megkérdeztem a dokit a "kullancsos" oltásról, azt mondta 1.5 év alatt semmiképp , de inkább 2 éves kor felett oltaná be, mert ez aktív oltás vagy mi és a gyerek immunrendszerének kell kialakítania a védettséget az oltás hatására!!!!Még majd megbeszélem az Ildikóval!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Ja és apa megy megint díszelegni Flórián napon, ezért 2-án be kell mennie próbálni 3-án meg az ünnepségre , és mindez nagyon szép csakhogy mindekét nap szabad neki!!!! :evil: De hogy ez megtiszteltetés!!!!! :? :evil:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Mártikám,
annyira biztos az vagy,mint én! :lol: :roll: Lesz rá alkalom,hogy megismerjük egymást! :lol:

SZONINAK BOLDOG HÓFORDULÓT!(igaz ő már nagylány
:lol: )

Puszi
timiban
 
 


ÁDÁMNAK IS BOLDOG HÓFORDULÓT!:lol:
timiban
 
 


Na, végre én is idekerültem. Először a babanet volt bibis, mint, asszem, mindenkinél, majd kint voltunk, majd esti szertartás, és most itt.

Ma lightos napunk volt, mert nem főztem (a húgommal ettem amit kaptunk :P :oops: ) csak Krisztának, mert István ott maradt, ahová kiszállásra ment, nem fejezhették be ma a munkát. Így délben a lányommal egyszerre én is szundiztam egyet, majd ebédet főztem neki (pórés-cukkinis tészta), és indultunk is sétálni. Jó hosszúra nyúlt ismét a kiruccanás, mert találkoztunk ismerős babával, és elmentünk a templomkertbe játszani. (Sajnos, nincs a közelben olyan jó füves térség, ahol csend is legyen, jó levegő is, íyg ide mentünk. )
A két kicsi olyan jól érezte magát, másztak, felálltak, gurítgatták a labdát, estek, füvet téptek, virágot szagoltak (és ettek :P ), és főleg ropogósan jó nagyokat nevettek. :) Csak úgy csilingelt a nevetésük. MI meg gyönyörködtünk bennük.
Fel akartam tölteni a képeket a gépre, de képzeljétek, nem múködik a kamera. Azt írja, kondenz képződött a belsejében, és ki kell szárítani, nyitva hagyva a kazettarészt legalább egy órát. NA, én már annál is többet hagytam, mégsem működik még mindig. Remélem, nem romlott el teljesen, mert István leharapja a fejemet! :oops: :oops: :oops:
Kriszta mostanában nagyon enhezen alszik el, legyen az nappal vagy este, sokadszorra játsszul el a sírni kezd-bemegyek-simi-puszi-kijövök-sírni kezd forgatókönyvet. :roll: :roll: :roll: De eddig még mindig én nyertem, ha nem is elsőre! :P


Barbi, Ádámnak boldog hófordulót kívánok! :)

Márti, az elég baj, ha nem lehet Roland veletek, amikor amúgy szabad lenne. Én is mérges vagyok, mert IStvánéknál nem lesz szabad elseje, hanem ők megkapják most pénteken a szabadnapot, amikor meg a cég viszi őket egy flekkenes piknikre. Hát, köszönöm szépen, és a családdal akkor hogy lehet kiruccanni. VAn eszük a főnököknek! :evil: :evil: :evil:

Timi, most még rosszabb lehet a férjed nélkül. persze, van telefon, d eaz nem uyganaz.
Ami a pasikat illeti, vanak IStvánnak is "húzásai", de azért sikerül tartani az egyensúlyt. Hétközben éjszaka nem kel fel Krisztához, de hétvégén pl. van úgy, hoyg ő eteti hajnalban, vagy ha a csajszi felkel, lefoglaja, hyog én még pihenhessek. Prsze, ez nála sem jött úgy magától :P , de megbeszéltük. Most mi jól vagyunk ilyen téren, de azért olyan 2-3 havonta tele szokott csöpögni egy kisebb pohár, ami kiömleni készül, és olyankor jön a fejmosás, megbeszélés, és aztán egy ideig megint nincs gond. :roll: :roll: :roll:
Ami nekem halálom, hogy reggel felkeljek reggelit készíteni neki. :evil: :evil: :evil: (A szendvicspakolásról szerencsére ügyesen leszoktattam még amikor Krisztával utolsó hós pocakos voltam. Azóta csak ritkán visz magával szendvicset, de persze, magának akkor sem hajlandó készíteni. )
De most már rájött, mivel tud "megfogni": pl. nem minden reggel ébreszt reggelit készíteni. Csak amikor indul, jön, hoyg megpusziljon. :) És így nekem is megfelel. Így szívesen felkelek máskor, ha látom benne a jóindulatot.
Pedig, ha meglesz a másik babó is, biztos, hoyg méginkább ki kell vennie a részét a dolgokból. :P Amúgy takarításban is mindig segít, és még sok mindenben, de pl. nem mosogat. Azért nem panaszkodhatok rá.

Na, elég az eszmefuttatásból, most megyek lefeküdni, mert jó hulla vagyok én is.
Jó éjt! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Sziasztok!!! :D

Na ilyen sem volt meg hogy ennyire keves olvasnivalo legyen 1 nap alatt!!! :lol:
Tudom hogy nem mukodott a babanet,en is probaltam jonni mar elobb is.Most nagyon gyors leszek mert meg sokat kell gyakorolnom ma.Rengeteg darabot kell megtanulnom az elkovetkezo hetekben.

Eloszor is Timi!!!!Aterzem milyen nehez lehet egyedul,de gondolj arra hogy ez az allapot nem tart mar sokaig,persze tudom ez nem vigasz olyankor amikor pici lanyod fulevel ilyen gondok vannak :(
Hidd el hamar tul lesztek rajta es megoldodik ez az allando betegeskedes!!! :D KITARTAS!!!!!!!Es tudod hogy nem vagy egyedul!!!!! :D

Martikam!!!
Hat hagy rohogcseljek mar,na.Akkor is baromi vicces volt!!! :lol:

Szoval megint gond volt anyukaddal :( Hat nem konnyu megtanulni hogy amennyire lehet mindenki vigye a sajat csomagjat es ott probalja letenni es annyit,ahol annak helye van.Es a csalad sajnos erre mindig remek taptalaj,hogy egymas dolgait tegyuk-vegyuk.
En is most tanulok am minden szempontbol,es hol jobban megy hol nem.De valtozni merni kell es eldobni a rossz beidegzodeseket es a vilag egyszeriben kinyilik!!!De en azt hiszem ezt Te nagyon is jol csinalod,csak ugye az nehez hogy meg mindig ha csak fel labbal is,de belemesz a regi utcaba,aztan utolag erzed a rossz hatast.Persze en ugyanezt csinalom,meg szerintem sokan masok is.Szerintem ezt nagyon nehez megtanulni,hogy az ember megtalaljon egy masfajta reakciot.Akkor azon mindenki meglepodik es mar indulhat is a masfajta hozzaallas a dolgokhoz.
Ha ilyen egyszeru lenne....... :? Bar valoszinuleg ilyen egyszeru!!! :D
Na nem okoskodom tovabb,ezt ugyis tudod magadtol is.Viszont ez a majus 6-a.Nagyon jol hangzik,meg nem tudom elore,de lehet hogy kiugrom Hozzatok egy kis tuzoltosdira :wink:
Ja,es ha minden igaz talan meg is tudlak kergetni akkor az uj fenykepezonkkel (ne izgulj meg nincs meg,a hetre igerik)es megtanulom hogyan kell felrakni a topicra eeeeeesss akkor nincs konyorulet am.Az en kepeimen rajta leszel ha tetszel magadnak,ha nem!!!! :wink: :lol:

Na eltuntem,mert senki nem fog helyettem kiulni jatszani.

Illetve Edith!!!

Csucs jok a kepek!!!! :D Es nagyon irigyellek,mert bar,, diszkiserettel ''voltam London zeg-zugos utcain,de ilyen bator soha nem lennek hogy erdobe jarjak imadni a termeszetet.Pedig annyira szeretnem,es gyerek koromban rengeteget csinaltam,de akkor meg mas vilag volt.De valahogy manapsag egy erdorol is mas dolgok jutnak az ember eszebe.Bar biztosan sokan mashogy gondoljak ezt,es remelem is hogy nekik,nektek van igazatok.
Es olyan jo volt latni a kepeket,mintha egy mesekonyvet lapozgattam volna. :D
Es hogy van az uj kislako????? :wink:

Sok puszi mindenkinek! :D
Azert lehet hogy meg benezek piheneskent :wink:
rillisz
 
 


Márti, boldog hófordulót Szoninak!

Barbi, Szépszeműdnek is boldog hófordulót kívánok!

Edith, nagyon jók a képek! Habár szerintem a pumukli Kriszta üti a többit. :lol: Tök jó olvasni és olyan aranyos ahogy ennyit alszol. :lol:

Zsuzsi, nincsen képed Niniről és anyukájáról? Nem csináltak fényképet a szépségversenyen? És add át a gratulációmat, ügyik voltak.

Timi, tarts ki! Nagyon gáz amikor hiányzik mellőlünk Ő. Mikor Árpi még éjszakázott... na azokat nagyon utáltam. Most meg, hogy ne jöjjön haza estére és ne mondhassam el neki, hogy mikkel fárasztottak el a csajok... Nem irigyellek titeket!

Barbi, amit írtál az István lesápadásáról... Valószínű emiatt vagyunk mi nők itthon a gyerekekkel.

Képzeljétek. Altattam a csajokat délután, mert keveset aludtak délelőtt. Persze ettől függetlenül nem aludtak el, de alvás helyett nagyon jól szórakoztak. És a nagy buliban Livi levette a harisnyáját és a pelusát. (Még jó, hogy nem volt kakis. Na az szép lett volna...) Mostanában ilyen kis vetkőzős. Rájött, hogyan kell le és felöltözni. De mivel anya mindig felöltözteti, kénytelen vetkőzni. Remélem ez a korszak hamar átmegy rajta, mert nagyon hűvös van itthon.

Szép álmokat mindenkinek!!!

KépKép
kgiulia
 
 


Iza:persze mondom nevetgélj csak!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Huuuuuuuuuuuuú akkor 6-ig gyorsan le kell adnom még pár kilót!!!! :shock: :lol: De büszke rám a párom, mert már -6 kg-nál tartok!!!! :wink:

Tegnap megkérte apa a Zsombit, hogy mondj azt , hogy ANYA, erre rávágja a kisbetyár, hogy APA!!!! :shock: :lol: Az egy dolog, hogy pofozgat engem, meg lefejel, de ez már sok!!!!! :shock: De most reggel kaptunk jó reggelt puszit a Szonival, szóval most eldugulok!!!! :wink:

ZSuzsi:tényleg a Niniről valami közeli képet rakhatnál fel...ha publikus!!!! :wink: Mennyi idős is most?????

Timi, Julcsi:köszi a kiscsaj nevében, de valőban ezt nem tartjuk számon, inkább a visszaszámlálás megy az oviig :lol: , tegnap is mondta hogy ő nem akar a dokihoz jönni, ő az oviba akar menni!!!!! 8)

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Julcsi:Livi :lol: :lol: , naggggyon remélem én is, hogy kinövi!!!!! :shock: :D

Hogy milyen anya vagyok :roll: ........csináltam milánóit tegnap előtt, egy kicsi benne maradt a tányérba, mondom kidobom.A kuka jól tele volt :? , mikor odanézek a fiam a kukából eszi a tésztát!!!! :shock: :shock: Szóval már éheztetem is!!!! :oops: 8)

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Márti, most még az éheztetés is a lelkedre írható!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :P :P :P :P :P :P :P :P :P
Ne búsulj, a kukát Kriszta is előszeretettel túrkálja! :oops: :oops: :oops:


Julcsi, csak akkor alszom, amikor van rá időm. :P Pedig tudnék én ennél is többet! :oops: :oops: :oops: megmutatnám a tegnapi képeket is, de még mindig nem megy a kamera. Az útmutatóban pedig semmi mást nem ír erről, csak hoyg kell hagyni száradni. Nos, egész éjjel volt ideje, mégsem megy. Mondom, István ki fog ütni, hogy elb.....tam a gépet. :oops: :oops: :oops:
De legalább nem lesz tele az oldal a képeinkkel! :roll: :roll: :roll: :roll:
Drukkolok, hogy Livi kinője ezt a vetkőzős periódust. Kriszta eddig csak a zokniját húzgálja előszeretettel. És kimászik az egyik hálózsákból. A másikból nem tud.

Zsuzsi, gratulálok a nővéredéknek! :) Biztos, hogy kellenek neki pozitív ráhatások, hogy visszatérjen az önbizalma és az életkedve. Bár ha van egy gyönyörű kislánya, ez mégsem lehet olyan nehéz! :) Én is szeretnék képet látni róluk, ha lehet! :)

Szép napot mindenkinek! :)
itt esős az idő. Az éjszaka hatalmas tócsák keletkeztek. :( Pedig tegnap még olyan szép volt minden! :)
Puszi

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Andi, milyen volt a közös szülinapozás?

Edit, és többiek, tudjátok, még mi jutott eszembe? Azért szerintem relatív nagyon ez a Barnus viszi haza az oviból a betegségeket. Mert biztos, hogy valamivel nagyobb így a kockázat, de akkor hogyan betegedik meg az én lányom vagy a többieké, akiknek nincs ovis-iskolás testvérük? Pontosan úgy elkaphatnak tőlünk valamit, hazavisszük az üzletből, postáról, bárhonnan, mert olyan beteggel találkoztunk még tudtunkon kívül is. Vagy akár mi is elkaphatjuk tőlük, ugyanis ma éjjel arra ébredtem, hoyg nyelésre nyilall a bal fülem. Remélem, nem lesz semmi baj belőle, mert most nem érzem, de nem szeretnék gyógyszeres kezelés az elkövetkező 8 hónapban! :roll:

A bárányhimlőnek még semmi jele nálunk. Szerintetek, ha én már volta bárányhimlóős, és ha mégis kiüt Krisztán, jelent-e ez valami kockázatot a babónak? NAgyon remélem, hoyg életre szóló az immunitásom! :roll:

És még valami. Szerintetek szabad várandósan biciklizni, mert én úgy tudom, hoyg nem, de én több olyan kismamát-anyukát ismerek, akik szinte végig bicajoztak. Csóvaáltam is mindigafejem. Csak azért szeretném tudni, hogy majd egy-egy rövidebb utat vajon beiktathatnék? De persze, ez nem létkérdés, úgyhogy szerintem inkább kihagyom, mintsem bajunk származna belőle. :roll:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Edith, azt elhiszem, hogy tudnál többet is aludni. Hidd el én is pedig nem is vagyok babás. Szüleid, anyósodék tudják már a jó hírt?

KépKép
kgiulia
 
 


Na azt nem tom' mért küldtem el mikor még akartam írni...

Márti, milyen anya vagy te?!?!?! :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
kgiulia
 
 


No, most mondjátok meg!!!!! :shock: Pironkodom is nagyon!!!! :oops: :oops: :oops: :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!

Barbi: Ádámnak utólag nagyon boldog hófordulót!

Edit: én úgy tudom a bárányhimlőt csak egyszer lehet elkapni, ha te már voltál nem hiszem, hogy még egyszer lehetsz. A pocaklakóra sokkal veszélyesebb a rubeóla. Biciklizést nem tudom, én görkorizni akartam, de az nem engedték. :wink:

Julcsi: jót mosolyogtam a vetkőző Livin, nagyon aranyos lehetett. :lol: Azért drukkolok, hogy kakisan ne adja elő ezt a számot.

Márti: elküldöd nekem priviben a hűtős torta receptjét? Arra gondoltam azt csinálom meg a Szandinak a bulira.

Mi ma megyünk a bölcsibe jelentkezni, ha jövő áprilisba szeretnénk már járatni, most kell jelentkezni. De szerintem nem veszik fel, mert nem ide vagyunk bejelentve. :?

Ezen a gépen nincs kép a nővéremékről, majd később keresek a másikon. A versenyen fényképeztem, de a barátnőmnél van a gép azokat se tudom megmutatni.
Tegnap hívták őket az ügynökségtől, akik a versenyt rendezték ma mennek és profi fotókat csinálnak róluk.

Nagyon aggódom az ikres barátnőmékért. Az egyik kisfia havonta legalább 1x befullad, és kórházba kerül. :cry: Most megint taknyos lett (így szokott kezdődni) és tegnap délután már nagyon szarul volt. Este nem hívott, és most sincsenek otthon. Nagyon remélem, hogy nem megint a kórházba vannak.

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78
 
 


Diétázó csajok: én semmit nem fogyok, az első napokban lement 2 kg, de azóta semmi. :cry: :cry: Valamit tuti rosszul csinálok. Ti hogy áltok?

Márti: ezek szerint én is éheztetem a Szandit, mert ő meg a macska kajára van rákattanva alig tudom elráncigálni a táltól, ha véletlenül elől marad.

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78
 
 


Zsuzsi, én is el vagyok kenődve fogyásilag. Ledobtam 5 kilót és azóta sehova nem mozdul a mérleg. Most kéne gondolom ráhajtani nagyon a tornára. Ha majd lesznek profi fotók az egyiket fényképezd már le. Tök kíváncsi vagyok! valahol megjelennek a képeik?
Az ikres barátnőd kisfia asztmás? Pici korban lehet vajon akupunktúrázni? Mert azzal úgy tudom lehet javítani. Csak azt nem tudom hány éves kortól lehet. Van azóta híred róluk?

KépKép
kgiulia
 
 


Zsuzsi, biztos nem csinálsz semmit rosszul adiétában. Vannak bizony ilyen stagnálási időszakok, miután aztán ismét leadsz valamennyit. Mindenképpen mérd le magadat centikben, és amikor elbizonytalanodsz, így mérd magad. Meglátod, mennyire fel tud dobni. Comb felső részénél én 6 cm-t fogytam, csípőnél 5-t, derékban 7-et és mellbőségben szintén 5-t. Miközben összesen fogytam vagy 5-6 kilót.
Az a kérdés, hoyg az eredeti súlyodhoz képest, illetve ameddigle akarsz fogyni, ahhoz képest mennyi a fölösleged. Mert ha csak 5-7 kiló, nem várhatod, hogy egyből leadd, tehát, a fogyás mértéke nagyban függ attól, hoyg mennyit szeretnél fogyni. Ezért nálam is többszörös stagnálási időszakok voltak, de én nem bizonytalanodtam el. Igaz, hoyg most még lenne kb. 2 és fél hetem a 90 nap lejártáig, de már nem tartom a diétát előírásszerűen. azaz az első 3 napot próbálom többé-kevésbbé betartani, de úgy, hoyg azért reggelire eszem - ha szükségét érzem - valami olyasmit, ami aznap megengedett. A gyüminap a nehéz, ezért azt nem is úgy csinálom, hoyg csak gyümi, hanem délben ált. valmi zöldségsalit eszem. Pl. múltkor estére sajtot, joghurtot és olajbogyót ettem gyüminapon.
Különben utánaolvastam, és ha rendesen tartanám is a gyüminapot, úgysem származna belőle baj. Egy orvostól éppen ezt kérdezte valaki, hoyg hetente egyszer gyümölcsnapot tart, az árthat-e a babának, és azt mondta, hoyg sőt, jót tesz neki, nem beszélve arról, hoyg az anyuka szervezete is egészségesebb marad, nem hízik annyira. Nos, én csak gyümölccsel nem bírom, és nem is fogom ezt rendszeresíteni, de még a 90 nap lejártáig, így lightosan, gondoltam végigcsinálom.

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Julcsi, akkor az előző hsz-om eleje neked is szól! Szóval tessék nem elbizonytalanodni! :P :wink: :wink: :wink: :wink:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Julcsi: azért az 5 kiló nagyon jó!! Ügyi vagy! Most tarts ki, mennyi ideje csinálod?

Fent lesznek majd az ügynökség oldalán a képek, megkérdezem majd a webcímet.

Nem asztmás, és nem is kruppos ez a legszörnyűbb, nem tudják mitől van. Már mindent megnéztek, semmire nem allergiás. Eddig úgy tűnt terhelésre fullad, de ez az elmélet kezd megdőlni. Tegnap már szinte végig az etetőszékbe és az ágyba voltak, hogy nehogy kifárassza magát, mégis nagyon csúnyán vette a levegőt.

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78
 
 


Sikerült elérnem őket, persze, hogy kórházban vannak!! Annyira sajnálom őket. :cry: :cry:

KépKép
zsuzsi78
 
 


Sziasztok!

Zsuzsi,
sajnálom a kisfiút.Mennyi idős?Ha megtudsz valamit,hogy mitől lehet a fulladás írd meg,ha nem gond.Sajnos a szívbetegségek csinálnak ilyet,de gondolom erre is kivizsgálták már.Talán nincs nagy baj a háttérben.
Nininek és az anyukájának én is gratulálok.Várom a képeket.
Nálunk a Gerda mondogatja,hogy nevezzem be a Hannát egy baba szépségversenyre,mert olyan gyönyörű.Nagyon jól esik amikor ezt mondja.Biztos elfogult is,de a többi tesójára nem mond ilyeneket. :wink:
timiban
 
 


foly.(csak az előbb is írás közben kikapcsolt a gép :evil: :evil: )

Edizth,
én úgy tudom szabad biciklizni,de csak módjával.Azt mondják a dokik majdnem minden sportot lehet folytatni kismamaként,amit addig is űzött,de csak "lájtosan".
A bárányhimlőt elvileg nem kapod el,hamár átestél,de övsömöröd lehet,de ez is ritka.De ha mész a dokihoz akkor kérd meg,hogy kérjen egy vér vizsgálatot emiatt,ahol meg tudják nézni van e titer emelkedése a vírusnak.Ha gondolod utána nézek milyen veszélyekkel járhet,mert virustanból nem igazán vagyok otthon.
timiban
 
 


Zsuzsi:sajnálom!!!! :(

Zsu, Edit:egészségileg hogy álltok???Nagyok, kicsik?????

Nekem van miből fogyni, úgyhogy én nem adom fel!!!!Bár szerintem ez még rajtam nem is látszik!!!! :shock: Mondjuk nem sok mindenkivel találkozom ugyebár, de senki sem jegyezte még meg :( !!!!Apa persze dícsérget, na de ő elfogult!!!! :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Edith,(z nélkül :? )

Megint kikapcsoltam! :shock:

Van már 2 hete a bárányhimlővel való találkozásnak?Csak azért,mert én úgy "tanultam",hogy ha a beágyzódás előtt éri vmilyen "kár"a zigótát,akkor a természet bölcs!Tehát,ha károsodik kilőködik és nem ágyazódik be.(sajnos erre is vannak ellen példák)
Engem vakbéllel operáltak amikor menseselnem kellett volna.Nem jött meg,a kórházból hazamenve csináltam egy tesztet és pozitív lett.Hát nekem is végig futott az agyamon,hogy mennyi káros anyag érhette a magzatot(altatás)és akkor mondta egy genetikus,hogy ilyen kis terhességnél(kb.3 hetes lehetett a fogantatástól számítva)kilőködött volna,ha károsodik.
timiban
 
 


Sziasztok!

Márti!
Remélem már jobban érzed kicsit magad anyukád miatt. Ne őröld magad, bár tudom, hogy nem könnyű. Gondolj arra, hogy mivel előtted ilyen példa van, így sokkal-sokkal jobb édasanyja vagy/leszel a gyerekeidnek!
Fogszámlálgatás ismerős, Marci tud nálun olyanokat esni, hogy vérzik a szája, ilyenkor nekem is első dolgom megnézni, hogy megvan-e még mind a 4 foga! :oops: Valahogy annyira megijedek mindig, hogy kitörik.
Kullancs elleni oltásra dokinénink nekünk is 2 éves kort mondott, de ismerek olyat, aki már 14 hónaposan oltatta a gyerekeit. Szóval, ebben sincs nagy egyetértés. Mi újság azota Zsombival?
Aranyos Szoni, hogy így várja az ovit. Kíváncsi vagyok, hogy tetszik majd neki ősszel, ha már minden nap menni kell. Egyébként tuti élvezni fogja szerintem.
Tűzoltóság :evil: De azért nagy büszkeség ez! :wink:
Én gyerekeim is rendszeresen guberálnak a kukában, ettek onnan már szendvicset, amit kidobtunk reggeli után. Néha emiatt a pulton figyel a szemetes, elég hülye látvány.

Barbi!
Zamárdi tényleg arrébb van tőlünk, a Balcsi másik fele. De nyáron a szavadon foglak! :)
Ismerős a szitu gyerekféltéssel kapcsolatban. Nálunk ismerősök reagálnak így, óbégatna, ha kicsit meginog valamelyik, és folyton a nyomukban vannak. Mi meg csak röhögünk apával. Már hozzászoktunk, vagy mi. Meg talán tudjuk már, hogy mikor van tényleg veszélyhelyzet. Persze előfordul egy-két nagyobb esés, de nem tudjuk kivédeni ezek sokszor úgy sem, ha mellettük állunk.

Edith!
Nagyon jók a képek az erőjáró kismanódról! Nagyon kis huncut a képeken, és mindig olyan jókedvű. Séróbárós kép is nagyon tuti!
Akkor már nincs is olyan messze a dokilátogatásod, május 14. De jó, de jó, de jó!!! Család tudja már? Hogy fogadták a hírt? Épp reggel nézegettem a blogotokban a keresztelős képeket. Szép nagy család vagytok, meg Kriszta baba is olyan szép volt már akkor is!
Elvileg védett vagy bárányhimlő ellen, így talán nem is kaphatod meg, max. olyat, amit a Flóra is a múltkor, de nem tudom, hogy az mennyire jelent gondot terhesség alatt. Szerintem nem lesz ezzel gond. Sőt, lehet Kriszta is kihagyja ezt most. :wink:
Biciklizés: én is hallottam ellenérveket, de anyósom pl. mindig meséli, hogy ő 3 hónapos terhes volt a fiúkkal, amikor egyáltalán kiderült, és simán bringával közlekedett. Szerintem itt is a mértékletességen van a hangsúly.

Diétázó csajok! Ne tessék feladni, a pár kiló mínusz is eredmény, lehet most kicsit stagnáltok, aztán megint lemegy ugyanennyi. Már így is klasszak vagytok az eddig elértekkel!

Timi!
Mi újság tetü ügyben? Sikerült kilábalni belőle?
Hanna fülecskéjével van valami változás?

Zsu!
Meggyógyultatok?

Edit!
Mi újság? Ugye nem lett semmi a lázból?

Köszönöm a szülinapi jókívánságokat Zsoltim nevében is!


Zsuzsi!
Sajnálom az ikres barátnődéket, nem lehet könnyű, főleg így, hogy még az okot sem tudják. Ha legalább azt megtalálnák, talán könnyebb lenne elejét venni, vagy kezelni. Gyors gyógyulást kívánok nekik.
Gratulálok nővérednek és Nininek, nagyon ügyesek voltak. A képekre én is nagyon kíváncsi vagyok!

Julcsi!
Jó lehet vetkőzős Livi! Bár gondolom neked nem akkora öröm. Csak nehogy Dorka is megirigyelje a pucérkodást. Lassan jön majd a nem ezt veszem fel, hanem azt, szép kilátások. :wink:
Nálunk szerencsére ilyen még nem volt, viszont Marci nem nagyon lehet úgy kardigánt vagy kabit ráadni, hogy nem húzom/gombolom össze, mert azt ő is rögtön leveszi. Flóra meg a sapit nem bírja, azt még bekötve is leapplikálja magáról.






:oops: :? :) :evil:

Andi
Kép
zsandi
 
 


Na, kicsit össze-vissza lett megint a hsz-em, mert visszaolvasás közben ide is írok, meg oda is, és persze nem néztem át a végén. Az utolsó sorban az emotikonok meg azért vannak, mert ha írok, és beillesztek egyet, azt mindig a végére teszi, és onnan írom át oda, ahova akartam eredetileg, és elfelejtettem kitörölni. Szóval, bocsi.

Andi
Kép
zsandi
 
 


Edith, én is úgy tudom, hogy ha ilyen nagyon korai terhességben károsodik valami, akkor spontát vetélés van. Habár erre is van ellenpélda. Ezt nem mint orvos gondolom, hanem ennél a résznél nagyon alapos volt a biosztanárunk. Bicikliről úgy tudom lehet, kivéve az utolsó nem tom hány hetet/hónapot.

Zsuzsi, tényleg a szíve rendben van a kicsinek? De a dokiknak mégcsak tippjük sincs, hogy mi lehet a baj?

KépKép
kgiulia
 
 


Na, visszaolvastam, és nem csak össze-vissza a hsz-em, hanem tele van hibával is. :oops: Emlékezzetek a betű összevisszaságáról egyszer bemásolt szövegemre. :roll:

Andi
Kép
zsandi
 
 


Zsombi a vetkőzésében szerencsére még csak nekem segít, ha kihúzom mind2 kezét a bodyból akkor ő lehúzza a fejéről!!!!

Zsandi:most akkor megnyugodtam kicsit, hogy te is aggódsz a kitört fog miatt, és hogy a te manóid is a kukából csemegéznek!!!!! :lol: :lol: :lol:

Tmi:rakhatnál fel képeket, már rég láttuk a gyerkőceidet!!!A Zsoltika új séróját még nem is mutiztad!!!! :roll:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Zsandi!!!!Ne parázz értünk mindent, én azon az alsó sormintán sem akadtam fenn!!!!! :wink: :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Hónapfordulósoknak természetesen tőlem is mennek a puszik, csak mindig lemarad, mert így a szülinap után már nem tartom akkora jelentőségűnek. Ezért a saját gyerekeimet is folyton "leegyévesezem", amikor kérdezik a korukat. A következő fok majd a "lassan másfél évesek" duma lesz. :roll:

Andi
Kép
zsandi
 
 


Edit:szerintem a bisiklizést csak azért nem javasolják, nehoyg eless, nem hinném hogy versenybiciklis babérokra törnél :shock: :lol: , az hogy elkerekezel valahova simán belefér, nagy pocival meg lehet hogy fel sem tudsz majd ülni!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Szerintem meg bárányhimlő ellen védett vagy!!!!Nekem anyám azt sem tudja, hogy voltam-e!!!!! :?

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Andi, enyim gyerekeknek a zippzár sem okoz gondot. Lazán kinyitják és ha érdekli őket akkor vissza is húzzák. Persze ez a ritkább eset. :lol: :lol: :lol:

KépKép
kgiulia
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?