Hello Csajok!
A család alszik, én meg itt ülök egy pohár sörrel, és netezek
Tényleg tudja valaki, hogy létezik-e barna sör alkoholmentesben? Mert a Jencikénél azt hiszem keresgéltem de nem találtam. Egyáltalán ivott valaki közületek tejserkentésre?
Sajna muszály mindent kipróbálnom, mert egy hét hawaii után most megint alig van tejcsim, és nem tudom miért. Már tegnap este kezdtem belegondolni, hogy megint jön ugyanaz mint a Jencikénél. Hát majd meglátjuk.
De, Ági a lucerna még a tarsolyomban van.
Lilla, gratula a fogadáshoz.
Sára, mint ahogy Lilla is írta, tényleg kérhetnél részesedést a Frosh-tól
Jó pár embert behálóztál már. Tényleg a nap is csodákra képes.
Kinga, végre van vonalzód, ügyi vagy. Tök jó, hogy Boti egyedül alszik el. A Jencikét még most is altatni kell, ami éneklésből áll, de amióta megszületett a hugi újra van hátsimogatás
Azért is furcsa nekem, hogy a Janka meg simán elalszik magától, mindig mikor megnézem kész vagyok hogy már megint elaludt. Hát a Jencike ilyet sose produkált. Remélem a Janka megtartja ezt a jó szokását.
Brik tényleg jól eltüntél, ha tudsz jelentkezz.
Meg a többiek is: Joe, Kgiulia, Jutka, Rita, Prücsök Te is ritkán jársz., és még biztos többen is vagytok, csak hirtelen ennyien jutottatok eszembe.
Móni, mennyire nagy ez a házfelújítás? Gondolom van meló bőven. Mennek a gyógymanók Sanyikának, remélem hamar túl lesz ezen a hasmenésen. Nálunk is az ismerősök között nagyon sokan elkapták ezt a vírust.
Dorka, hogy vagytok? Ha más nem, majd szombaton üzenj a Lillával, hogy mi a helyzet.
Boga, mi újság, ma még nem jelentkeztél be? Csak nem????
Na jó, elfogyott a söröm, úgyhogy elteszem magam hajnalra, mert mindjárt három óra, és a kisasszonyhoz órát lehetne igazítani, olyan pontosan szokott ébredni.
Jó éjt mindenkinek