Új privát üzeneted érkezett!

HALIHÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ

Panzej
Mi is mennénk,meg jó lenne egy csodálatos világban élni, de apa elment a gyerekkel nagyizni vidékre, én meg kifordítom a lakást! (Elvileg, mert ugye most itt ülök, müzlit eszegetek és sopánkodom, hogy a gyerek mellőlem!) :?

Sára
Mi Froshban utazunk már egy ideje! ÍÍÍmádom a mosóporát/folyadékát! :lol:

Boga
Eleinte úgysem a szex lesz az, ami foglalkoztat. Apát sem! :lol:
Az viszont igaz, hogy össze kell rázódni,mert ugye jó sok idő kimarad, pl. nálunk a bálnásodás elég nagy fokkal lohasztotta az én kedvemet, apa él,hal a gömbölyű formákért! :lol: :wink:

Pasik
Egyenjogúság van, Ők is killéptek a húspiacra!
Akkor most minden pasi fogyni fog, és izmos lesz, göndör haja, és gyantáztatni fogja magát?
Mint mi nők az újságok miatt?
HAHAHAHa
Gabek: lehet hogy a doki nem is olyan okos??
:wink:

Kép
anid

Sziasztok!

Boga,
szex,hát szakmailag 6 hét tilalom,teljesen mindegy,hogy hüvelyi szülés vagy császár.A méh regenerálódik ez idő alatt.Meg különben is folyik a lochia,és a gátsebnek is rendbe kell jönni.De ugye a szex nem csak a hüvelyi behatolást jelenti,vagyis a kényeztetésnek van egyéb módja is,hamár a hormonoknak nem tudunk parancsolni.
Saját tapasztalat,az elsőnél megvártam a 6 hetet,aztán a többinél csökkent ez az idő! :roll:
A hüvely anatómiája természetesen megváltozik,de a jó varrás csodákra képes.Szülés után tornáztasd a gátizmaidat,a neten is biztos találsz róla infot.
Én négyet szültem hüvelyi úton-nagy gyerekeket-és nincs gondom a szexszel,de hazudnék,ha olyan lenne a hüvelyem,mint 16 évesen! :roll:
A párom még nem mondta,hogy rám férne egy hüvelyplasztika! :wink: :lol: (de lehet,hogy idővel szükségem lesz rá)

Szóval nyugi,a párod legyen türelmes szülés után,de azért ne hanyagold el-itt nem csak a szexre gondolok-mert ilyenkor az apukák nagy része úgy érzi el vannak hanyagolva a baba miatt!

Szép napot mindenkinek!

Timi
Kép

Kép
Kép
Kép
ÁKI:1995.07.26.
timiban

Sziasztok!

Látom este megvolt a téma. :lol: :lol: :lol:
Szex, pasik.

Boga!
Mi is megvártuk a 6 hetet, de apa már számolta a napokat, mint a kicsik, hogy mennyit kell még aludnia. :lol: :lol: :lol:
De legközlebb biztos nem várom meg a 6 hetet. :roll: :roll: :roll:
Első reakciója: Te, jobb vagy mint szülés előtt!!! :wink: :wink: :wink:

Hát nálunk ez volt. De a doki szerint ez a ritkább, hogy jobb a helyzet szülés után mint előtt. :(
De nézd a jó oldalát, újra olyan minta akkor lennétek együtt először. Izgi, kitapsztalni, hogy mi, hogy jó.

Tündi és Imi

Tündi
Kép
Kép
_manó

Ez most egy próba, remélem, feltölti! Kép
kgk

Sziasztok!

Kicsit eltűntem, bocsi érte, de a házfelújítás elveszi minden időmet. Na persze a sok hsz elolvasása is elvett pár órát :)
Ebből következően kimaradtam a "nagy vitából", de már inkább nem írom le a véleményemet, nem kezdem el újra ezt a témát.

Gabek! Irigykedek a holland utatok miatt, én is szívesen elmennék oda, imádom a virágokat! Remélem egyszer el is jutok.

Üdv az új kismamiknak! Csak ámulok milyen változások vannak a klinikán a vizsgálatokkal kapcsolatban! Ez azt jelenti, hogy ha aggódós típus vagy, akkor el kell menned valami jó kis drága magánklinikára, hogy megnyugodjál, mert pénz hiányában az állami kórház/sztk ezt már nem végzi el??? Ez felháborító! Akkor mi a fenének fizetünk annyi tb-t???

Ágiboszi! Köszi a listákat, nem semmik! Majd csemegézek belőle :)

Boga! Drukkolok én is neked, a szex tényleg segít, hidd el, tapasztalat! :) (már ha van hozzá kedvetek)

Nálunk a helyzet nem túl rózsás, Sanyika egy hétig meg volt fázva, ezen a héten kigyógyult belőle, most viszont megy a hasa és már kétszer hányt :( Holnap irány a doki, remélem csak valami kisebb víruska...

Brikről tud valaki valamit? És Dorkáról?

Most mennem kell, sziasztok,
Móni

Kép
Kép
huncut

Sziasztok,

Huncut: Már én is gondoltam rá, hogy Brikkel mi lehet vajon.
BRIK, HA OLVASOL BENNÜNKET JELENTKEZZ BE LÉGYSZI!!!

Dorkával és Norbival szombaton találkoztunk, ők jól vannak (a körülményekhez képest), de mióta hazaköltöztek nincs sajnos netjük, így nem tud írni. Telefonon el tudjátok érni, ha valaki szeretne vele beszélni.

Boga: Mi is kivártuk a 6 hetet szex ügyben. Én ugyan császáros voltam, de ettől függetlenül az első alkalom olyan volt, mintha tényleg újra az első lett volna (már ha érted mire gondolok...). Szülésindításnak meg tényleg jó a dolog, mint ahogy a Lányok is írták, nálunk bevált.

Sára: Én mosogatószernek már régóta Frosh-t használok, szerintem a legjobb. :) Szerintem kérj részesedést a cégtől, mert sokakat befolyásoltál a használatra! Megérdemled!!! :lol:

OFF?:

Anid, mint magyar szakos. Egy szakmai kérdés. Ugye jól emlékszem, hogy toldalékolásnál a vegyes hangrendű szavaknál az utsó szótag hangrendje szerint toldalékolunk? (Fogadásom van, help légyszi)

Szép estét

Lilla

lilló

Lilla
Nyertél! :lol: (MIt nyertél?)

Kép
anid

Hello Csajok!

A család alszik, én meg itt ülök egy pohár sörrel, és netezek :D
Tényleg tudja valaki, hogy létezik-e barna sör alkoholmentesben? Mert a Jencikénél azt hiszem keresgéltem de nem találtam. Egyáltalán ivott valaki közületek tejserkentésre?
Sajna muszály mindent kipróbálnom, mert egy hét hawaii után most megint alig van tejcsim, és nem tudom miért. Már tegnap este kezdtem belegondolni, hogy megint jön ugyanaz mint a Jencikénél. Hát majd meglátjuk.
De, Ági a lucerna még a tarsolyomban van. :D

Lilla, gratula a fogadáshoz. :lol:

Sára, mint ahogy Lilla is írta, tényleg kérhetnél részesedést a Frosh-tól :lol: Jó pár embert behálóztál már. Tényleg a nap is csodákra képes. :lol:

Kinga, végre van vonalzód, ügyi vagy. Tök jó, hogy Boti egyedül alszik el. A Jencikét még most is altatni kell, ami éneklésből áll, de amióta megszületett a hugi újra van hátsimogatás :lol: Azért is furcsa nekem, hogy a Janka meg simán elalszik magától, mindig mikor megnézem kész vagyok hogy már megint elaludt. Hát a Jencike ilyet sose produkált. Remélem a Janka megtartja ezt a jó szokását. :D

Brik tényleg jól eltüntél, ha tudsz jelentkezz.
Meg a többiek is: Joe, Kgiulia, Jutka, Rita, Prücsök Te is ritkán jársz., és még biztos többen is vagytok, csak hirtelen ennyien jutottatok eszembe.

Móni, mennyire nagy ez a házfelújítás? Gondolom van meló bőven. Mennek a gyógymanók Sanyikának, remélem hamar túl lesz ezen a hasmenésen. Nálunk is az ismerősök között nagyon sokan elkapták ezt a vírust. :(

Dorka, hogy vagytok? Ha más nem, majd szombaton üzenj a Lillával, hogy mi a helyzet.

Boga, mi újság, ma még nem jelentkeztél be? Csak nem???? :wink:

Na jó, elfogyott a söröm, úgyhogy elteszem magam hajnalra, mert mindjárt három óra, és a kisasszonyhoz órát lehetne igazítani, olyan pontosan szokott ébredni. :D

Jó éjt mindenkinek

Kép
Kép
angyalka2

Sziasztok!

Tündi,
már annyiszor akartam kérdezni: a dm bababónusz jelentkezés odaért? Már vagy két hónapja feladtam!

Mi megvagyunk, nem tudtam mindent visszaolvasni, az utóbbi időben nagyon el vagyok havazva. Most éppen Pécsről jöttünk vissza tegnap.

Brikkel pont a múlt héten váltottam sms-t, azt írta, jól van, és valamikor majd be is néz ide. Az a gyanúm, hogy olvasgatni szokott minket, de még nem akart bejelentkezni. Nagyon megértem.

Csók mindenkinek
R.

Ui. Nincs valakinek véletlenül (mérnök) ismerőse Luxemburgban vagy azon a környéken? (Panzej, Csillah?)

Kép

Kép
rita81

Hello,

mindenki kint van a jó időben? Enyémke alszik, ma fél 10-kor kelt, így csak ebéd után feküdt le aludni (mint a nagyok :)). Lassan végleg áttérünk az egy alvásra. Jaaaaj hogy rohan az idő!

Képzeljétek, mára sikerült teljesen elapasztani a tejcsit, ez volt az első reggel, hogy úgy ébredtem, hogy nem voltak a mellemben csomók, se feszülés, semmi. Ha nem úgy néznének ki a melleim ahogy, akkor azt mondanám, hogy olyan mint régen. :oops: Hát eléggé megviselte szegénykéket a szoptatás. Bele se merek gondolni, hogy a harmadik gyerek után hogy fognak kinézni... :shock:

Anid: Köszi! Egyébként a kedvenc koktélomat nyertem. És nem én kezdeményeztem a fogadást, én biztosra soha nem fogadok :lol: .

Angyalka: Már megvolt Dorkával a szombati tali most szombaton :lol: , de a napokban talizok még velük, majd átadom Neki az üzidet!
Úgy sajnálom, hogy így szenvedsz a tejcsivel! A sört nekem is sokan javasolták, de én nem próbáltam, nem volt rá szükség :oops: . Szívből kívánom Neked, hogy oldódjon meg végre a dolog Nálatok is!
Alkoholmentes barna sört M.o.-n még nem láttam sajna :(

Kinga: De jó, de jó, hogy végre Neked is van vonalzód! Már rég akartam kérdezni, hogy hogy vagy? Mi a helyzet a betegségeddel?

Huncut: Jobbulást Sanyikának!
Meddig újítatok még fel? A végén jártok már legalább?

Szép napot!
Lilla

lilló

Egy tábla, régen volt már:

Kép

Aki szeretne bekerülni, vagy adatot módosítani keressen priviben!

lilló

Sziasztok!

Nincs valami ötletetek arra nézve, hogy éjszaka 3-kor ne kérjen szopit Imi???
Ugyanis mi már 6 hetes korunktól átaludtuk az éjszakát, de ez a fránya fogzás bezavart, többször is fenn voltuk és 3kor mindig enni is kért. Na a fogzás most alábbhagyott, de a szopi megmaradt.
Lassan jön a vizsgaidőszakom és hát nem valami jó, dolog egy huzamban csak max 4 órát aludni... :(

Ötlet?

Bármilyen megoldás érdekel.

Tünde és Imi

Tündi
Kép
Kép
_manó

Sziasztok!

Tünde ellopizhatom a vonalzódat, mármint a webcímet? Olyan édi.

Kép
Kép
angyalka2

Sziasztok!

Köszi a gyógymanókat, Sanyika talán egy kicsit jobban van, bár ma elég nyűgös volt.

A házfelújítás csempézésből, járólapozásból, komplett konyha és fürdőszobák felújításából áll, parkettázásból, festésből, tapétázásból, ajtócseréből. A mesteremberek vidékiek, nálunk alszanak és mi kajáltatjuk őket. Naponta háromszor megyek hozzájuk, plusz főzök rájuk is. És persze rohangálok még hiányzó anyagok után. Ha minden igaz, május közepére végzünk és végre költözhetünk!

Boga ma nem jelentkezett! Ez szerintem jót jelent…

Angyalka! Használ a sör? Igyál sok folyadékot, mindenfélét! Jó, hogy Janka ilyen tündéri alvásfronton, kívánom, hogy maradjon is ilyen!

Brik! Ha tényleg olvasol minket, várunk vissza! Ha van kedved, gyere és írj! Puszi neked!

Lilló! Egy év szoptatás után nem is lehetnek olyanok a melleink, mint előtte. Szerintem mi már sosem fogunk melltartó nélkül rohangálni az utcán. Vagy túl pesszimista vagyok?

Jó éjszakát mindenkinek!

Móni

Kép
Kép
huncut

Sziasztok lanyok!

Boga ferje vagyok... kis Lujzi apja :)

Kislanyunk vasarnak reggel 5:42-kor szuletett miutan az elso fajas 1-kor jelentkezett. Lujzi egeszseges, 54,5 centis, 3,25 kilos kislany. Ja, gyonyoru is de kisse elfogult vagyok.

Boga jol van es jelentkezni fog amint haza jon. Ha minden jol alakul tovabbra is akkor szerda este vagy csutortok delelott.

Ciao

Kép
boga

...Boga puszil benneteket :)

Kép
boga

Boga és kis családja!!
Nagy-nagy gratula Nektek. Kívánunk sok egészséget és sok-sok tejcsit kicsi Lujzi. :D

Kép
Kép
angyalka2

BOGA!!!!

GRATULÁLOK A KISLÁNYOTOKHOZ!!!MINDEN JÓT ÉS JÓ EGÉSZSÉGET KÍVÁNOK NEKTEK!!!!!

Puszi

Timi
timiban

BOGA!!!!

GRATULÁLOK A KISLÁNYOTOKHOZ!!!MINDEN JÓT ÉS JÓ EGÉSZSÉGET KÍVÁNOK NEKTEK!!!!!

Puszi

Timi
timiban

Sziasztok

Boga
nagy nagy gratula, és sok sok tejcsit a kis Lujzinak!

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

BOGA

ÉLJEN ÉLJEN ÉLJEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SOk puszi és tejcsi és egészség!

Egész nap haldoklik anet!

Móni
Az ókés, hogy szoptatás után nem áll a mell a régi fényében, de szoptatás nélkül? Se tejcsi,se régi cici?? Hogy van ez? Jól kibabarált velem a sors!
Nekem nem hüvelyplkasztikám lesz, hanem cici!

:shock: :roll: :lol:

Jó nagy fába vágtátok a fejszéteket! de legalább szép lesz és jó!

Angyalka
PIHI( ez vicces Jencike mellett) és napi 4 liter folyadék (jobb ötlet)!!!!!!!!!!!

Kép
anid

Sziasztok!

Boga és családja,
nagy gratula kis Lujzihoz! Sok örömöt, és kevés hasfájást nektek!

Lányok, asszonyok,
azért is írok mostan, hogy megkérdezzem, tudjátok, hogyan működik a homeopátia? Valaki felvetette nekem ezt a témát, és nem hagy nyugodni. Nem is tudtam, hogy okkult "tudományon" alapszik. Szóval, ki mit tud erről?

Pusza,
R.

Kép

Kép
rita81

BOGA! Mar gyanus volt, h igy eltüntél és elmaradtak a beszamolok :lol:!
Eljen! NAGY-NAGY gratula az egész csaladnak :D! Sok boldogsagot kivanunk!!
Lujzinak nagyon édes neve van! (ha kislanyunk lesz egyszer én is Lujzit szeretnék, csak az apjat kell majd meggyözni....)

Angyalka, a biopiacon van malata sör, az az igazi szoptatasra allitolag (ez van rairva). Sportoloknak is ajanljak ugy tudom :) Csak irto draga, 350 körül van egy 30 ml-s üveg :shock:
A markara nem emlékszem, de ha gondolod megnézem szombaton a piacon.

Ugy örülök, h kiprobaltatok a frosch termékeket, juhé!

Gyerek alszik mint a bunda, megyek a dolgomra!

Sára

Kép

Kép
saara

Sziasztok,

Boga,

ÉLJEN!!!

SZÍVBÖL GRATULÁLOK LUJZÁHOZ! SOK BOLDOGSÁGOT ÉS TEJCSIT KÍVÁNOK!

Rita,
Vegyészmérnök ismerössel szolgálhatok. Kérdés?

puszi

Csilla

Kép
Kép
Kép
csillah

Kedves Boga Család!

Nagyon sok örömet és boldogságot kívánunk! Gratulálunk a kisleányhoz!

Edina és Anita

Kép
educi

Sziasztok Lányok!

Segítsetek légyszi!

Már szinte egész éjjel nem alszunk, mert a felső fogacskákkal kínlódunk. Mi a legjobb szer ilyenkor? A patikában a Dentinox N gél-t adták. De ez csak nagyon rövid ideig hat. Kezdek (hogy valamelyikőtök szavával éljek) zombisodni. Ilyen hullának utoljára az első 6 hét után éreztem magam.

Most csak ennyire futotta, mert reggel mikor írhattam volna nem ment ez a fránya Babanet.

Edina és Anita

Kép
educi

Boga családnak szívből gratulálunk a kis Lujzihoz! A mamának pedig mielőbbi felépülést, sok-sok tejcsit kívánunk!

Várjuk a beszámolót a szülésről, és hogy hogyan tetszett a klinika! :)

Lilla

lilló

Educi,
homeos bogyókat is használhatsz,vagy Nurofent,Cataflamot(ez csak receptre kapható).Ezek csillapítják a fájdalamt,legalább tudzok aludni.

Puszi
timiban

fájdalmat,tudtok :oops:
timiban

Sziasztok

Educi
gél = 0 - legalábbis nálunk
nekünk a Cataflan cseppek jöttek be

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

boga :
Nagy nagy gratula nektek, sok tejet és kitartást a kis Lujzihoz!!! :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Kedves Lujzi, Boga és Lujzi Apukája:-)

Kívánunk nagyon sok Boldogságot, Egészséget Nektek, és sok tejcsit a babótoknak!

Én is kiváncsi vagyok a szülésre, várjuk a beszámolót.!!!

Szilvi, Áki

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
b.szilva

Sziasztok!

Bogamama, Bogapapa, nagy gratula a kis Lujzihoz!! Isten eltesse sokaig!!

Rita, agrar, talan gepeszmernok van. De korbekerdezhetek, mire kell?

Angyalka, hiaba a masodik, mindenki megkuzd a tejcsiremmel. Szerintem igyal nyugodtan alkoholos barna sort, en is ittam egy-egy poharkaval. Es segitett is! Ami meg segitett azok a homeos bogyok, a nagy husszeletek, a spagetti (vagy barmilyen mas teszta), a pizza (!), alvas, folyadek. Ja, es egy fura dolog. NEZD, es erezd ahogy szopik. Valahogy nekem attol jobban jott. De igy is sokszor apadozott, de sosem adtam fel! Csak azt adtam, neha, amikor nagyon elkeseredtem, probaltam a tapszert, de nem ment bele. Szoval nekem mondjuk lehetosegem sem volt mas, de orommel mondhatom, a gyerkoc megmaradt! Es most igy a fozelekes korszakaban mar hizik is szepen, es meg mindig szopik!!

Sziasztok, tovabbi szep estet!
P

Kép
Kép
panzej

Educi
A homeos Chmomillát próbáljátok ki, ha kicsit nyűgös máris adj neki 5 golyócskát, nponta többször is adhtod, nálunk ez nagyon bevált, és nincs mellékhatás. A Dentinoxnak meg van határozva, hogy hányszor használhatod naponta, és többször nem lehet, tehát az ártalmas :roll:

Rita
Én olvstam, hogy hogyan működik a homeopátia, de be kell valljam, hogy teljesen belezavrodtam. :oops: Valami olyasmi, hogy ami nagymértékben árt, az kismértékben pont az ellenkezőjét hozza ki. Miután félig elolvastam arra jöttem rá, hogy mindegy, hogy hogy működik, lényeg, hogy használ :lol:

Boga család
Gratula a kiscsajhoz, leljétek benne örömötöket :-)

Üdv,

Gabi

Kép

Kép
gabek

'Stét!

Ritának:
A homeopátia legfőbb alapelve az úgynevezett hasonlósági törvény, melynek értelmében a hasonlók hasonlókkal gyógyíttatnak. A beteg azt a gyógyszranyagot kapja homeopátiás higításban, ami higítatlanul adva az egészséges emberben kiváltja a beteg panaszokhoz hasonló tüneteket.

Lilla

lilló

Sziasztok!

A Boga családnak kívánok sok örömet és boldogságot a kis jövevényhez!

Móni

Kép
Kép
huncut

Bálint! Nagyon-nagyon sok boldog születésnapot kívánunk!

Kép
Kép
angyalka2

Bálint
Nagyon sok ilyen szép napot kívánunk neked :-)
Szólj anyának, hogy készíthet új vonalzót :-) :) :lol:

Gabek

Kép

Kép
gabek

Sziasztok!

Boga!
Gratulálunk a pici Lujzihoz, sok tejcsit és írd majd meg milyen volt a szülés.

Lilló!
Bálintnak nagyon sok boldog születésnapot kívánunk.

Sziasztok.
Andi

Kép
andusz

DRÁGA BÍÍ!NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK NEKED!SOK BOLDOGSÁGOT AZ ÉLETBEN!!!
PUSZI NEKED ÉS A SZÜLEIDNEK IS!

Kép

Kép

Timi
Kép

Kép
Kép
Kép
ÁKI:1995.07.26.
timiban

Drága Kicsi Bálint!

Nagyon Sok Boldog Születésnapot kívánunk Neked! És még 1000x ennyi sok szép szülinapot, és jó egészséget Neked!

Puszi: Szilvi és Áki

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
b.szilva

Sziasztok,

Bálintnak sok boldog szülinapot kívánok!

Rita,

Válaszoltam, csak nem tudom, hogy megkaptad-e?

Egy kis megjegyzés a hálapénzröl, ajándékról.

A mai helyi lapban olvastam, hogy egy 60 év körüli férfi ellen eljárást indítottak. Januárban kihallgatták, mert nemi eröszakért volt gyanúsítva, pár napig fogva is tartották. Csak egy kihallgatás volt. Utána egy másik rendör szabadlábra helyezte, mert megtalálták az elkövetöt.

Pár nappal késöbb a férfi felhívta azt a rendört aki, öt kihallgatta, megköszönte és mondta, hogy szeretné meghálálni. A rendör ezt megtagadta, mondta, hogy eszébe ne jusson. De ennek ellenére a férfi két kosár édességgel beállított a rendörségre és a portán hagyta az ajándékot, egy kis köszönö levelet és a névjegykártyáját.

Most eljárás indult a férfi ellen megvesztegetés miatt. A kihallgatáson mondta, hogy ö nem megvesztegetni akart, hanem megköszönni, hogy a rendör kedves volt vele. Pénzbüntetést kap.

Azért más területen nem ilyen szigorúak. Pl. szülés után a szülök vihetnek be egy tortát és az éppen müszakban dolgozók azt elfogyasztják. De mást nem szabad.

puszi
Csilla

Kép
Kép
Kép
csillah

Kicsi Biiii! Nagyon boldog szülinapot kivanunk!!!

Anya mit szol, hogy mar 1 éves vagy? :D

Sára

Kép

Kép
saara

Sziasztok!

Biinek boldog szulinapot!! Milyen tortat kap/ott??

Rita, en is irtam, es en sem tudom megkaptad-e.

Kép
Kép
panzej

HALIHÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ

ÓRIÁSI PUSSZANTÁS BÍÍNEK!
:lol:
SOK boldogságot neki és szüleinek!

Csilla
Ez tetszik! Hány évnek kell eltelnie,hogy idáig eljussunk????

Kép
anid

Bálintnak boldog 1. születés napot kívánunk!

Kép
Kép

Timi, Gabi!

Homeos bogyót, hogy adom be? Azt tudom, hogy nagyon apró, de mégis hogyan nyeletem le? Minden patikában lehet kapni?

Többieknek is köszi a tippeket. Hívom a doktornénit a recept ügyében, hogy ne kelljen a beteg gyerekek közé menni a rendelőbe.

További szép napon kívánok.

Edina és Anita

Kép
educi

Sziasztok

MINDEN SZÜLINAPOSNAK NAGYON BOLDGO SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!!!!

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1177503492.94.jpg[/img]

Sziasztok

Erika[/img]

Kép

Kép
erika13

Sziasztok!

Bíínek mi is nagyon sok boldog szülinapot kívánunk! :D

Educi! A bogyókat oldd fel egy kis vízben és azt add neki, de arra számíts, hogy beletelik vagy fél órába, mire felolvad. Ja, és utána fél óráig no kaja, no pia :)

Sziasztok,
Móni

Kép
Kép
huncut

Sziasztok :)

KEdves Bíííííííí!

Nagyon sok boldog szülinapot kívánunk Neked :) Istenke éltessen sokáig füleg érjen bokáig:)

Boga:)

Nektek is hatalmas gratula a ksi Lujzihoz, boldogságok, egészséget az egész családnak, a kicsi lánynak meg sok sok fini tejcsit :)

Bocsi az eltünésért, de folyton valami fentforgás van nálunk mostanában. Az utcsó történés, hogy Dani multhéten kismotorozás közben eltörte a kezét, így most gipszben van a drágaságom és mit ne mondjak még nehezebb vele.

Educi

Homeós bogyót old fel, műanyag!!! kanálban egy kis forróvízben, akkor nem kell fél órát várni a csodára hogy elolvadjon, és úgy ad be neki. De bevallom neked, hogy ennyi idősen én már simán beadtam a kisszájába a kupakból a bogyót és ő maga elszopogatta simán. Mostmeg már ő nyitja a kicsi száját magától, ha meglátja hogy adni akarok neki.

Nah most ennyi telett tőlem, elnézést de hívnak a főnökök, küldtem listát ki dalokkal, mesékkel, akit érdekel az irjon mailt, vagy ha valaki jövőben nem szeretne ilyen listát kapni az szóljon és őt kiveszem a címzettek sorából :)

puszi

Ági és a törött szárnyú óriás ;)

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?