Új privát üzeneted érkezett!

Lányok! Aki nem tudja jobb helyre adni és szívesen adná az adó 1%-t a szegedi Kaálinak annak megköszönöm, itt a számuk: 18078068-1-43 (Kaáli Intézet Alapítvány).

Éva! Gratulálok és sok-sok tejet kivánok.

Karmen
karmen

Sziasztok!

Ágci:Köszi megpróbálok így beilleszteni gifet. A Mikkamakkás torna jó ötlet, én a baba-mamásra tippelek, a délelõtti idõpont ok.

Enikõ: Magadat, Bogit, valami játékot neki, olyan ruhát, amiben tudsz szabadon mozogni, elég egy pár zokni. Pénz: 500 Ft. Szerdán van 4 órától az új klinikán. Nem muszály emelgetni, vannak medicin labdák is.Kép

Kép

Gabi3
inecsg

Sikerült!

Majd még írok ha kicsit oda tudok figyelni, mert a Flóci nem hagy egy perc nyugtomat sem. Kép MIndig talál valami izgalmasat.Kép

GAbi3
inecsg

Ildi: Üritsd ki a beérkezett levelek listáját, mert nem tudom elküldeni a házikóról a képet.

Szerintetek az mennyire normális egy lassan 10 hónapos babánál, hogy este szépen elalszik, majd hajnal 5-kor, 6-kor felébred és tovább nincs alvás? Pedig ásítozik, majd kiesik a száján. Ez a baba a Flóci. Kép Eddig olyan szépen el volt a kiságyban, szépen elaludt magától napközben, most meg rászokott arra, hogy cicin alszik el. Ja meg nem eszi meg az kaja adagját. Fõleg délelõtt. Szopik, aztán egy kis idõ múlva kap anyatejet HA-péppel, ebbõl kb. 60 ml-t eszik meg. Lassan 6-7x szopik egy nap.

Gabi3
inecsg

Köszi szépen a babkocsis tippeket!
A Vansdával is megoldható szereintetek a torna? Mármint hogy nem túl picike?
Én szivesen mennék, pontosabban gurulnék, mert akkora vagyok! Szerintem is ok a délelõtt!
Most megyek a Vandácskával szurira.

Éva: Nagy nagy gratula a kislánykához!!!
Tudod: kicsi a bors de erõsKép
Legyen sok tejcid, a Bébi pedig szopizzon sokat.

Nina74
nina74

Kép
Névtelen

Nina: Szegény Vanda. Írd meg, hogy mi volt az oltáson.

Gabi3
inecsg

Szijasztok!

Gabomano!Pont már az érdekes részleteket nem irtad! Pl:hányszor szopizik Simon, mennyi a súlya, van-e otthon mérlegetek és méritek-e, éjszaka hányszor kel fel, Jázmin hogy viszonyul a tesóhoz, sokkal nehezebb igy kettövel?...stb.
1 hét alatt fél kilót??? Jóóóóisten, na majd ö behozza azt a mennyiséget, amit Jázó nem akart megenni!Kép

Évi! Jaj, de jó, hogy te is irtál. Tök jó, hogy nem kellett császározni, nem is emlékeztem, hogy Lili is csaszival született..Milyenek a napok otthon? Lili hogy fogadta a hugit?

Ágci! juuuj, de jó lesz, már nagyon várom!!! Mi megyünk!!Ha baba-mamás torna lenne, nemtom Hanga mit csinálna, lehet, hogy elszaladna vagy nemtom. Végülis kipróbálhatjuk, ha nem megy a "nagybabásoknak", akkor majd a nagyokat átvisszük a másik terembe öriztetni.

Ildianyu! Hanga ebéd után alszik 13 óra körül. A szobát ilyenkor lesötétitem rolóval, olyan félhomályosra. De neki is volt olyan, hogy valamiért nem akart elaludni délután. Pl. most is csak sikongat..

Gabi3! Szuper a gifed, el is mentettem!Kép

Nina! hogy viselte Vanda a szurit?

SZijasztok, Lara
lara

Volt nagy sirás-rivás. meg gondolom még lesz is, estig. Ugyhogy megyek is teszek veszek mig alszik utána ugysem tudok majd. szegényke. Ugy sajnálom ilyenkor.

HA VALAKI TUDJA MESO VAGY ZSÓFI EMILJÉT AKKOR LÉGYSZI, MERT ÉN NEM TALÁLTAM. SOS.Köszi. Lehet hogy itt van valahol csak Én vagyok rendkivül béna.

Nina74
nina74

Na már meg is találtam. Irtam is, Ugyhogy Meso légyszives olvasd el.
Nina74
nina74

Sziasztok!

Ma rövid leszek! Nálunk minden rendben. Anna szopik, van is neki bõven tej, akár még 2 gyereknek is elég lenne Kép Lili különösebben nem érdeklõdik utánna, de az is tény, hogy Anna eszik, alszik, nézelõdik és csak tisztábatevéskor és fürdéskor ordít mint a sakál, de akkor Lili is azt csinálja, ugyhogy nincs gond Kép Kép Kép

Enikõ!
Köszi a biztatást Kép Kép Ahogy elnéztem a gátsebet nem is reménykedtem abban, hogy az elkövetkezendõ 1 évben kell majd valamilyen fogamzásgátló módszert alkalmaznunk a párommal Kép Kép
Hát ez van!
Legyetek jók!
Éva
vevike

Sziasztok,

jol telnek aranylag a napjaink. Jazmin aranyos Simivel, de legtobbszor nem nagyon izgatja, ugy mint Eva Lilijet. Mondja Siminek, hogy Si es nagyon aranyos. A cumijat is odaadja neki, de szerencsere Simi nem fogadja el, csak a cici kell neki, de azt el tudna viselni 24 oran keresztul.
Ejszaka is szopizik, eddig 2x ejfel es 4 korul, de az elmult ejjel szopizott 1,2 ,3 es 4 orakor is, de rovid ideig es aludt is tovabb. Amikor csak 2x szopizik,akkor sokaig tart akar masfel ora is 1 szopi.

Nina,

biztos Simi is szopizni fog nagyon sokaig ejszaka is. Nekem ninncs olyan szerencsem mint a tobbieknek, hogy 2 hetesen ataludta a babo az ejszakat. Jazmin is 11 honapos koraig evett.
A Neonato a Cam-nak a testvere. Itt megtalalod: www.neonato.it gondolom a cam is hasonlo cimu.

Kulonben mindenki kulon szobaban alszik. Jazmin a sajatjaban en Simonnal a haloban, a ferjem a nappaliban es ove Jazmin, nala van a babiorzo, o eteti reggel Jazmint.

Lara,

egyenlore nem nehezebb, bar a reggel az jo. Szopi, bufi, kakamatyi, tisztaba teves, Jazmin kakamatyi, tisztabateves stb.

Nu akkor a szulesrol, bar Simi most sirdogal.

Februar 5-en voltam ctg-n es meg is vizsgalt a doki. 4 cm-re voltam nyitva. Azt mondta a doki, hogy masnap reggel menjek 7-re burkot repeszt, mert o penteken nem lesz es en mar idozitett bomba vagyok. De lehet, hogy hamarabb is talakozunk. Nu en mar hazafele taxival mentem, mert mar odafele is majdnem kitaknyoltam, annyira csuszott.
2 korul mar voltak fajasaimkb 15 percesek, ami meg csak joslonak szamit, de en mar gondoltam, ma itt lesz vmi. Kép
4 korul mar 7-8 percesek voltak, de elviselhetoek. Anyukamnak mondtam, hogy maradjon itt a ferjemnek is mondtam hogy ma lehet, hogy szulunk. Fel is hivtam a dokit, hogy mit csinaljak. Azt mondta, meg varjak a bemenetellel. Hat en vartam. Volt, hogy 4-5 percsek voltak, volt, hogy 15 perces. Es kepzeljetek el, a dokim felhivott este negyed 10-kor, hogy akkor mi van. Teljesen meg voltam hatodva milyen rendi. Ugy beszeltuk meg, hogy menjek be, o is bejon, megnez es majd meglatjuk, de akkor en mar bent is maradok a szuloszoban. Szerencsere a valasztott szulesznom pont dolgozott. 10-re beertunk megvizsgalt a doki, azt mondta bo 4 cm-re vagyok nyitva,. kuldjem haza a ferjem, csinalnak 1 ctg-t es reggelig pihenjek. Na a ferjem megvarta azert a ctg-t a doki hazament, nekem a ctg kozben mar 5 perces fajasaim kezdtek lenni, de eleg komolyak. Ejfel korul mar 2-3 perces fajasok voltak, megvizsgalt az ugyeletes doki, 6 cm-re voltam nyitva. A ferjemnek szoltam oltozzon be, mert itt ma lesz vmi. Szoltak a dokimnak, nem emlexem mikor ert be. Burkot repesztett. Nekem megint nem fajt. A multkor vki azt irta, hogy fajt neki. Elkezdodtek az 1 perces fajasok. Es kepzeljetek el, szinte aludtam az 1 perces fajasok kozott. A szuleszno mondta is, hogy laccik, mennyire ellazultam. Nu szoval azert elgondolkoztam azon, hogy nem hulyeseg az az EDA. Sajnos a fajasaim rovidek voltak es tolo fajasaim sem voltak, csak 1-2. Emiatt agodott 1 kicsit a szuleszno. Ezert nekem kellett kinyomnom Simit, es a fajasok rovidsege miatt csak 2x tudtam nyomni 1 fajas alatt. Nu azert 2 ora 25 perckor megszuletett Simon Andras. Nagyon picinek tunt, pedig masfel kiloval tobb volt , mint Jazmin. Es a feje csak 2 cm-rel nagyobb, mint Jazmine volt. Ez eleg erdekes. Negyed ora alatt osszevarrt a doki, felszivodos , boralatti varrast csinalt, ami nem is laccodik kivulrol. Kozben mar jokat poenkodtunk a dokival. 3-ra keszen voltunk teljesen. Mondtam a dokinak, hogy nem akarok a 10 agyasba fekudni. 4 korul mar szopizott Simci, mint 1 gep. Reggel jott a szuleszno, hogy csak a 10 agyasban van hely, de ha itt maradok, akkor lesz kesobb 3 agyasban is. Mondtam akkor maradok. A szuloszoban maradtam kb fel 10-ig. Gyonyoru szep hoeses volt egesz ejszaka a szules alatt. A fak nagyon szepek voltak. Hat ennyi, nagyon jo volt rajta tul lenni. Ja a ferjem csendben volt vegig, a multkor is szoltam neki, hogy ne beszeljen, mert idegesit. Tenyleg meg sem szolalt, rendes volt.

nu csok mindenkinek,
gabomamo
gabomamo

Sziasztok!

Gabómamó,
Örülök neki hogy jól vagytok! Napközben is 1-1,5 órát szopizik Simi?

Vevike,
Ha sok tejed van én ajánlanék neked egy babát, akinek nagy szüksége lenne anyatejre, mert az anyukája nagyon beteg. Ha megoldható a dolog, akkor megírom e-mailben a részleteket.
A gátsebedet felszívódó varrattal varrták össze? Tudsz már ülni, vagy még nagyon fáj? Ha nem fog szépen begyógyulni a sebed (írtad hogy mindenfele repedtél), akkor biztos mondta a dokid, hogy lehet hüvelyplasztikát végezni, de reméljük erre nem kerül sor!
Nálatok hogy telnek a napok? Anna hányszor szopik? Ilyenkor Lili mit csinál? Kb. mennyi ideig tart egy szopi? Én azt vettem észre, hogy a második gyerekek alkalmazkodóbbak. Bálint pl. már a kezdetek kezdetén is 15-20 perc alatt kiszívta az adagját (mintha tudná, hogy nem érünk rá lacafacázni), míg Benivel eleinte egy szoptatás volt hogy 1 óráig tartott. Odakészítettem magam mellé a telefont, újságot, ennivalót,innivalót, és elvoltam.
Éjszaka hányszor kel fel Anna? Mikor van a fektetés? Lilivel közös szobában alszik?

Meso,
Sikerült valamit kezdened a lefagyasztott tejcsiddel? Mert ha nem, akkor neked is tudom ajánlani azt a kisbabát akirõl Évának írtam! Ha még aktuális a dolog akkor feltétlenül szólj!

Képzeljétek tegnap Bálint este 8 órától reggel 8-ig aludt. Eddig a "csúcs": este 8-tól nyegyed 6-ig. Olyan fura volt! Fölkeltem hajnalban, hogy mi van már? Hozzá voltam szokva, hogy 4-5 fele még felébred.
Ma voltunk Bálinttal vérvételen a Sportorvosiban. Bálint meg se nyikkant (mondjuk Beni sem, mikor ennyi idõs volt, de késõbb, hajajjjj...)! Én meg voltam elégedve most is, meg eddig bármikor (Benitõl eddig 3-szor vettek vért, és mindig a Sportorvosiban). Csak hogy valaki írjon pozitív véleményt is... Már többen panaszkodtatok, hogy milyen állat módon szurkálták meg a babákat.

Sziasztok: Anita

Kép

Kép

Kép
banita

Sziasztok!

Tegnap este óta nem volt kapcsolat a modem és a központi számítógép között, írás közben szétkapcsolt és nem akart semmit sem csinálni. Mérges voltam, mert beírtam egy hosszabb szöveget. De most már mindegy.

GAbó: Nagyon jó lehetett hóesésben szülni. Kép Nekem fájt a burok repesztés. Biztos valami állat doki csinálta. Kép Ki volt a szülésznõd?

Szerintetek mit kell ahhoz csinálni, hogy egy pár napos gátseb kiszakadjon? Az egyik ismerõsünknek sikerült ilyet produkálni, szerencséjére még a kórházban voltak.

Évi: Hat hét lemúltával lehet intim tornára járni, biztos jót fog tenni. Helyre hozza a sérült izmokat. Kép

Gabi3
inecsg

Ja:

Lara: A Délház Megszünt vagy mi, nem veszik fel a telefont. Még jó, hogy nem kapkodtuk el a házat.

Ha valakinek kell 2 db Pampers pont elcserélném _Nestlé vonalkódra.

Gabi3
inecsg

Sziasztok!

Gabi3: Én az intim tornát már évek óta csinálom és az ég világon semmit sem ér! Kép Jártam tanfolyamra is Pesten! A Kriston Andreásra! Meg volt videokazim is (nekiadtam tesómnak). Ahhoz, képest a gát szana-szét repedt,szakadt, meg a hüvelyfal meg a méhszáj is. A megelõzésben szerintem biztosan nem segít, utólag sem sokat Kép A varratszedés napjától csinálom, minden nap, még többször is mint amennyit javasolni szoktak, és semmi...Kép nem ezen múlik, mint minden ez is alkati dolog..... Kép de ez csak az én véleményem. Azért nem adom fel, csinálom tovább Kép Már megszokásból is Kép

Gabómamó: örülök, hogy írtál! Nagyon ügyi, hogy így szopizik Simi. Bár engem ezek a maratoni szopizások kicsináltak Kép De ha van sok tejcsi, akkor nincsen semmi gond! Hogy lehet, hogy Jazó nem féltékeny? Még akkor sem ha Simi éppen szopik??? Engem a nõvérem a kukába akart dobni amikor megszülettem Kép (õ 3 éves és 2 hónapos volt akkor) Olyan féltékeny volt, mindig ütöt vágott. Biztosan ezért lettem ilyen gyagyás Kép
Van friss kép Simirõl??

BAnita: Hû de ügyi Bálint, hogy ilyen nagyot aludt!! Megsúghatnád a receptet, ugyanis míg Bogi régebben reggel 9-10-ig durmolt, addig újabban hajnal 5-6-kor már felkel! Hogy miért???
Anita: Miért vettek vért Bálinttól?? És miért vettek eddig már 3x is vért Benitõl?? Én nem emlékszem, hogy nekünk kellett volna menni vérvételre!! Ti miért voltatok??

Ágci. A Mikkamakkás dolog részemrõl okés, ha épp Szegeden leszünk Kép

Évi: Tényleg felszívódó varrataid vannak vagy ki kellett szedni?? Hány öltéssel varrtak össze?? Kaptál hintõport rá? Én kaptam boraxos hintõport amivel szórni kellett magam minden betétcsrénél... elég borzasztóan nézett ki a gátam, meg minden más is Kép De ez a hintõpor segitett sokat! Ha esetleg nem kaptál a klinikán, akkor feltétlenül vegyetek, mert nagyon jó!!

No most megyek ebédet kell csinálnom Kép

Pussza
Enikõ

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok!!!

Voltam tegnap Uh-n, megmérték Bencó fejét, már 5*6,5-es, meg a szívét is megnézték. Tök jó, hogy az orvosom van az UH-ban, mert soron kívûl mentünk, és 5 percet kellett várni, míg másokat elõjegyzett idõponttal sem vizsgáltak meg.

Amúgy tegnap mintha Bencót éreztem volna, de nem vagyok benne vmi nagyon biztosKép

Mi is mennénk talira!!!
Mikor legyen?

Megpróbálok Annáról beilleszteni egy képet:
Kép

Zsófi(21+2)

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Nem is hiszem el, hogy sikerült!!!

Na még egyet:
Kép

Zsófi

www.mamami.hu
zsuzsófi

Nem is hiszem el, hogy sikerült!!!

Na még egyet:
Kép

Zsófi
Zsuzsófi

Hahó!

Kép

Gabi3
inecsg

Kép
inecsg

Kép

Na?

www.mamami.hu
zsuzsófi

És ez?

Kép

Zsófi(21+2)

www.mamami.hu
zsuzsófi

Nagyon állat! Lassan át kell nevezni a topikot!
Kép

Gabi3
inecsg

Sziasztok!

Enikõ!
Fél éves volt Beni is, mikor kaptunk beutalót vérvételre. Vashiányom volt, és megnézték hogy Beni is vérszegény-e (mivel szopott). Elkezdte õ is szedni a vasat, aztán én kértem a doktornõt, hogy adjon beutalót, és nézzük meg, hogy beépült-e a vas a szervezetébe, vagy kell esetleg még tovább szedni.
A 3. vérvételre pedig a 3 éves kötelezõ vizsgálatok alkalmával került sor.

Bálintot ugyanezen ok miatt vittük vérvételre, de neki rendben van a vérképe (lehet hogy azért, mert 1 hónapja szedem a vasat, bár nem hiszem hogy ennyi idõ elég ahhoz hogy felszívódjon).

Vevike, Meso!
Mi újság van anyatej ügyben?

Sziasztok: Anita

Kép

Kép

Kép
banita

Anita

Még nem hívott fel a másik anyuka, aki Ninán keresztül jelentkezett, és nem tudjuk mennyi kell neki.
Írd meg mailben a számod, és ha marad még anyatej, szólunk!!!

meso5@freemail.hu
Meso

Sziasztok!

Nem kell senkinek Pampers pont!? Még 28-ig be lehet küldeni!

Gabi3

Flóci csak hajnali ötkor kelt. Utána már csak 7 után. Remélem megtartja ezen jó szokását.
inecsg

Sziasztok!

Vevike
De jó, hogy már otthon vagytok! Hatalmas gratula Anna babához.

Gabó
Olyan jó, hogy Simi is ilyen kis ügyes volt és nem kellett császározni.
Sok-sok tejcsit és boldogságot mind a négyõtöknek, a két mamának és a két kis picurkának. Kép

Nina
Mi is a Cora-ban vettük meg a babakocsit. Még nem tudom mennyire fog beválni, de remélem nagyon. Ott a Graco Voyagert és a Mirage-ot akciózták amik szerintem jobbak, de amikor mi mentünk, akkor a Voyager helyett Ultima volt kitéve, ami szerintem okosabb. Azóta megnéztem a Micimackóban és máshol is, a Cora-ban kb. a fele volt az ára. Gyorsan meg is vettük. Kép A babakocsi és a hordozó együtt volt kb. 40 eFt összesen.

Mostmár tényleg megkezdõdött nálunk is a visszaszámlálás. Alig hiszem el, hogy már túl vagyok a 36. héten is. Tegnap voltunk az elsõ CTG-n és Pöttömke hatalmas ficánkolást rendezett ez alkalomból. Elégedettek is voltak vele. KépKép

Puszi,
Edelweiss
36+1
edelweiss

Nina
Pöttömkét ha tényleg kisfiú lesz, akkor Gergõnek fogják hívni, ha mégsem, akkor Flóra baba lesz. Kép De biztos igaza lesz a dokinak, ennyire nem nézhette el, mert vagy 3-szor megnézte. Kép

Edelweiss
edelweiss

Edelweiss:
Nekem csak egyszer látta a 20. héten, hogy kislány, de bejött. Azt mondják nem szokott tévedni.
Én is vettem egy Ultimát. Kispapi már ki van akadva.
Na megyek mert Vanda sikitozik.
Nina
nina74

Sziasztok!

Képzeljétek a Flóci kétszer is lecsücsült egyedül, úgy hogy nem vágódott hanyatt. Kép

Tegnap a fürcsinél a férjem a Flóra kedvenc Kokkolínó macijának a füleire tett 3-3 ruhacsipeszt. Úgy elámult szegény. Aztán meg alig lehetett elvenni tõle. Hisztizett és hátra vágta magát a kádban. Persze megfogtam úgy hogy nem merült. Érdekes volt.

Gabi3
inecsg

Nina,

mi az az Ultima?

g.
gabomamo

Gabomamo:
Graco ultima
Simi hizik szépen? Jázo még mindig rendes vele?

Gabi3
Én mindig elcsodálkozom hogy mi mindennek tudnak örülni ezek a törpicsekek.
Floci egyébként szeret fürcsizni? Sokáig pancsol?
Gabomamo:
Képzeld Vanda már megint 3-4szer felkel éjszaka szopizni.
Kezdek megint komás lenni.

Meso:
Jelentkezett már a lány? Tuti fog mert szegénynek nagyon kell. De ha Banita ismerõsének is nagyon kell,akkor ha nem túl bonyolult szerintem felezd el. DE nem akakrok beleszolni.
Nina
nina74

Nina: Szeret nagyon fürcsizni! Locsi-pocsizik (bent a szobában) el akarja kapni a vizet meg a habot. A törötlközésnél vannak kisebb-nagyobb hisztirohamok, meg az öltözésnél. Ekkorra már nyûgös is meg fáradt is meg álmos is. A Papájával szoktak képes könyvet nézegetni, amíg én elkészítem a vacsit.

Nem tudjátok,a Graconak van honlapja?

Nem kellenek senkinek sem a Pampers pontok?!

Gabi3
inecsg

Gabi3
www.graco.de
Nézz szét rajta. Nekem egy kis segítség kellett anno, mert nem tudok németül egy mukkot sem.

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

Köszi, Edelweiss. Németül én sem tudok, de angolból valami csak hasonlít.

Gabi3
inecsg

Sziasztok!
Gabi3: Ha nincsen rájuk szükséged én elfogadom a Pampers pontokat, de sajna mi nem fogyasztunk Nestlé kajákat, így nem tudok érte adni Nestlé pontot! Esteleg valami mást Kép? Megegyezünk......

Edelweiss: Szép neveket választottatok a babuleknek! Mindkettõ nagyon szép!Kép

Nina: Ha kisfiú lett volna, hogy neveztétek volna el a babót???

Évi: Hogy vagy altájon?? Kép Húzódik még? Van hintõporod? Komolyan mondom neked, hogy nagyon szupi, érdemes venni, ha a klinikán nem adtak!!! Remélem Neked nem tart olyan sokáig a felépülés, mint nekem. Kép Sürgõs jobbulást kívánok!

Gabó: És ti hogy vagytok? Simi baba rendesen viselkedik? Hagy aludni??

Orsi: Én nem vagyok türelmetlen, de mikor jön már az a levélke?? Kép Ugye tudtok jönni a talira??

Csajok, akkor mikor és hol is lesz a tali a jövõ héten???
Tescoban? Avagy a Mikkamakkában?? Tornával egybekötve, vagy sima tali??
Lányok idõpotokat,helyeket kéretik írni, hogy kinek mikor jó ill. nem jó!! Köcce!

Akkorkezdem én Kép Csütörtök vagy péntek jó nekünk bármikor. Kedden délután megyünk Szegedre, szerdán hivatalos ügyintézni valóm van, és csütitõl ráérünk Kép Tök mindegy hol!

Jó éjt Pussza
Enikõ

ceniko
Szeged

SziasztoK!

Képzeljétek, ma voltunk a Corában, és minden babaruci, ami megmaradt a babahetekrõl, még jobban le volt értékelve!!!

Ilyeneket vettünk: 7600 Ft-os overall-bundazsákká alakítható- 1990-ért, lányka kord kabát 990-ért, kord overall 1990-ért, szõrme kabát 990-ért, kétrészes együttes 990-ért, tipegõ 590-ért, polár pulcsi 590-ért...
Ott is hagytunk vagy tízezer Ft-otKépKépKépKép

Nagyon dögös lesz Panni, igazi csinibaba
Kép

Én meg itt dicsexem Kép

Amúgy Bencó ma is csendes volt Kép

Zsófi(21+3)

www.mamami.hu
zsuzsófi

Enikõ:
Hát az érdekes dolog lett volna ha fiú llett volna, mert az utolsó percben sem volt egyetértés névügyileg. Mikor terhes lettem, azt hittem majd Én mazsolázgatok a nevek között, nem ghondoltam volna, hogy ennyire határozott elképzelései vannak kispapinak.
Szóval nekem a Merse Benedek kombináció tetszett volna, de õ hallani sem akart róla.
Igy maradtunk az Õ verziójánál: Bene Eliot
Lett volna egy köztes megoldás: Rabán
Rully Merse Benedek
Rully Bene Eliot
Rully Rabán

Na majd a második babulek fiú lesz, és már van neve legalább.

A lányneveknél is a Vanda tuti volt, de az utolsó napokban közölte, hogy legyen még Tamara is..

Nekünk a tali bárhol bármikor jó. Ja csak hétfõ ne legyen.
Meg márc 5 sem jó mert megyünk megint szurizni.

Na majd még benézek.
Üdv:Nina

Ágci: hol vagy elveszve?
nina74

Sziasztok! Kép

Nina!
Még mindig nem jelentkezett az, akinek kell a tej. Pedig már majdnem mindegyik vizsgálatot megcsináltatta anya.

Banita, írj anyunak mailt, ott megbeszélitek a tejet. A címe: meso5@freemail.hu
Kép
Képzeljétek, ma többször is éreztem a bencót, egyszer még a kezemmel is!!!
Olyan boldog vagyok!!!

Kép

Zsófi(21+4)
Kép

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Enikõ: Okszi a talira elvisszük a pontokat, de elõtte szólj hogy nem felejtsem el. Addig találjatok ki valamit cserébe.Kép

Zsófi: Na ugye, hogy megmoccant. Ugye milyen jó érzés?! Honnan szeded ezeket a gifeket? Pont most ürült ki a családi kassza. Kép

Nina: Tök jó neveket találtakok ki.Kép

Nekünk a hétfõ és a szerda nem jó, a többi nap oké. Fõleg a Mikkamakkára szavazok, de többség dönt, a Tescoba is lemegyünk. Inkább a délelõtti órák lennének megfelelõek.

Képzeljétek, Flóci ma reggel 7 óra után ébredt. Persze volt egy kis hajnali szopi, amibe nem aludt bele, de nem nyivákolt, hogy letettem. Egészen délután egyig bírta, pont ebédkor elaludt a cicin, fél háromkor ebédelt meg. Jó mi!

Gabi3
inecsg

A férjem éppen papírrepülõt ereget, nekem kell visszadobálni. Tök jól repülKép
inecsg

Enikõ: Megnézte a férjem a vérnyomásmérõket a Mediában. A legolcsóbb karra tehetõ digitális 15000, a csuklón mérõ 17-18000-tõl indul. Remélem még nem késtem el az infóval.

Híreink: Gergõ a héten volt 5 hónapos. Már 8kg és 74-es ruhákat hord. Sajnos már két hete várjuk a 4 hónapos oltást, de csak lehet hogy a jövõ héten kapjuk meg. A székletében hasmenést okozó bacikat találtak, ezért kell még várakoznunk. Minden étkezés elõtt répát kell vele etetni, ez megfogja a hasmenését. A tegnap megevett répa jó volt, mert ma 4 vizes kaki helyett 1 krémes sikeredett. Egyébbként vidám, mozgékony, nem látszik betegnek.

A talira nekünk a csütörtökön kívül bármelyik nap megfelel.

Kellemes hétvégét kívánok mindenkinek! Kriszti
gykriszta

Sziasztok!
Akkor mit szólnátok a pénteki talihoz? Délelõtt 10 körül??? A Tescóban a jáccóháznál??

Kriszta: jajj köszi,nem, még nem késtetek le. Kedden megyünk át Szegedre délután, elsõ utunk a vérnyomásmérõ lesz! Kép Nagyon aranyos vagy, hogy megnézetted a pároddal Kép és neki is köszönöm nagyon, hogy megnézte! Kép Cuuuppppppp
Gergõnek jobbulást! Bár a súlyából kiindulva olyan nagy baj, hál Istennek nem lehet Kép Szép nagy fiúcska Kép

Gabi3: Hány Pampers pontod van? Kép Csak hogy tudjak valamivel készülni Kép

Pussz
Enikõ

ceniko
Szeged

sziasztok!

Gabi3: www.smilies.org

Nekünk még mindig bármelyik nap jó, bárholKép

Gabi, tényleg csodálatos érzés....meg olyan csikisKép
Kép

Zsófi(21+4)

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!
Írni nincs most sajnos idõm, de töltöttem fel fotót, ha van kedvetek kattintsatok a profilra és nézzétek meg!
Pussz!
Orsi
jazmin_tomi

Sziasztok!

Kriszta: Szépen nõ Tomi babóci. A kaki gond meg biztos megoldódik gyorsan. Kép

Enikõ: Kettõ Pampers pontunk van, nem kell túl nagy dologra gondolni ellenérékben. Elég egy köszi is. Kép

Zsófi: Köszi az infót.

Megkóstoltattam a Flórával a Danoninót hozzá háztartási kekszet evett. Nagyon élvezte. Én meg kidõltem, valahonnan összekapkodtam valami bacit. Lázam még nem volt, nem is lesz. Fáj a fejem, szédülök. Péntekre mindenféleképpen meggyógyulok. Szerencsére a férjem foglalkozott ma a Flócival. Megfõzte az ebédet is. Én meg aludtam vagy 3 órát. Aranyba kéne foglalni a nevét. Kép

GAbi3
inecsg

Meso:
Sajnálom, hogy még nem jelentkezett a lány. Én Õt nem ismerem, csak a védõnõje mondta, hogy nagyon nagy szüksége lenne tejcire a Babájának. Lehet, hogy a védõnõje nem érte még el? Nem tudom.

Gabi3
gyógyulj meg minél hamarabb. Csak Flóci el ne kapja.

Nina74
nina74

Sziasztok!

Nina: Most már sokkal jobban vagyok! Lázam nem volt. Továbbra is szopik a Flóci, úgy hogy nem fogja elkapni. Ilyenkor az ellenanyagot is megkapja a tejecskével. Itthon maradt a Papa, úgy hogy van idõm feküdni.

GAbi3
inecsg

Sziasztok!

Banita!
Szóltál annak a lánynak, hogy kell e a tej?

Gabi, megtaláltad az oldalt?

Képzeljétek nagy ritkán már a kezemmel is érzem a kis huncutot!!!!

Zsófi(21+6)

www.mamami.hu
zsuzsófi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?