Sziasztok,
jol telnek aranylag a napjaink. Jazmin aranyos Simivel, de legtobbszor nem nagyon izgatja, ugy mint Eva Lilijet. Mondja Siminek, hogy Si es nagyon aranyos. A cumijat is odaadja neki, de szerencsere Simi nem fogadja el, csak a cici kell neki, de azt el tudna viselni 24 oran keresztul.
Ejszaka is szopizik, eddig 2x ejfel es 4 korul, de az elmult ejjel szopizott 1,2 ,3 es 4 orakor is, de rovid ideig es aludt is tovabb. Amikor csak 2x szopizik,akkor sokaig tart akar masfel ora is 1 szopi.
Nina,
biztos Simi is szopizni fog nagyon sokaig ejszaka is. Nekem ninncs olyan szerencsem mint a tobbieknek, hogy 2 hetesen ataludta a babo az ejszakat. Jazmin is 11 honapos koraig evett.
A Neonato a Cam-nak a testvere. Itt megtalalod:
www.neonato.it gondolom a cam is hasonlo cimu.
Kulonben mindenki kulon szobaban alszik. Jazmin a sajatjaban en Simonnal a haloban, a ferjem a nappaliban es ove Jazmin, nala van a babiorzo, o eteti reggel Jazmint.
Lara,
egyenlore nem nehezebb, bar a reggel az jo. Szopi, bufi, kakamatyi, tisztaba teves, Jazmin kakamatyi, tisztabateves stb.
Nu akkor a szulesrol, bar Simi most sirdogal.
Februar 5-en voltam ctg-n es meg is vizsgalt a doki. 4 cm-re voltam nyitva. Azt mondta a doki, hogy masnap reggel menjek 7-re burkot repeszt, mert o penteken nem lesz es en mar idozitett bomba vagyok. De lehet, hogy hamarabb is talakozunk. Nu en mar hazafele taxival mentem, mert mar odafele is majdnem kitaknyoltam, annyira csuszott.
2 korul mar voltak fajasaimkb 15 percesek, ami meg csak joslonak szamit, de en mar gondoltam, ma itt lesz vmi.
4 korul mar 7-8 percesek voltak, de elviselhetoek. Anyukamnak mondtam, hogy maradjon itt a ferjemnek is mondtam hogy ma lehet, hogy szulunk. Fel is hivtam a dokit, hogy mit csinaljak. Azt mondta, meg varjak a bemenetellel. Hat en vartam. Volt, hogy 4-5 percsek voltak, volt, hogy 15 perces. Es kepzeljetek el, a dokim felhivott este negyed 10-kor, hogy akkor mi van. Teljesen meg voltam hatodva milyen rendi. Ugy beszeltuk meg, hogy menjek be, o is bejon, megnez es majd meglatjuk, de akkor en mar bent is maradok a szuloszoban. Szerencsere a valasztott szulesznom pont dolgozott. 10-re beertunk megvizsgalt a doki, azt mondta bo 4 cm-re vagyok nyitva,. kuldjem haza a ferjem, csinalnak 1 ctg-t es reggelig pihenjek. Na a ferjem megvarta azert a ctg-t a doki hazament, nekem a ctg kozben mar 5 perces fajasaim kezdtek lenni, de eleg komolyak. Ejfel korul mar 2-3 perces fajasok voltak, megvizsgalt az ugyeletes doki, 6 cm-re voltam nyitva. A ferjemnek szoltam oltozzon be, mert itt ma lesz vmi. Szoltak a dokimnak, nem emlexem mikor ert be. Burkot repesztett. Nekem megint nem fajt. A multkor vki azt irta, hogy fajt neki. Elkezdodtek az 1 perces fajasok. Es kepzeljetek el, szinte aludtam az 1 perces fajasok kozott. A szuleszno mondta is, hogy laccik, mennyire ellazultam. Nu szoval azert elgondolkoztam azon, hogy nem hulyeseg az az EDA. Sajnos a fajasaim rovidek voltak es tolo fajasaim sem voltak, csak 1-2. Emiatt agodott 1 kicsit a szuleszno. Ezert nekem kellett kinyomnom Simit, es a fajasok rovidsege miatt csak 2x tudtam nyomni 1 fajas alatt. Nu azert 2 ora 25 perckor megszuletett Simon Andras. Nagyon picinek tunt, pedig masfel kiloval tobb volt , mint Jazmin. Es a feje csak 2 cm-rel nagyobb, mint Jazmine volt. Ez eleg erdekes. Negyed ora alatt osszevarrt a doki, felszivodos , boralatti varrast csinalt, ami nem is laccodik kivulrol. Kozben mar jokat poenkodtunk a dokival. 3-ra keszen voltunk teljesen. Mondtam a dokinak, hogy nem akarok a 10 agyasba fekudni. 4 korul mar szopizott Simci, mint 1 gep. Reggel jott a szuleszno, hogy csak a 10 agyasban van hely, de ha itt maradok, akkor lesz kesobb 3 agyasban is. Mondtam akkor maradok. A szuloszoban maradtam kb fel 10-ig. Gyonyoru szep hoeses volt egesz ejszaka a szules alatt. A fak nagyon szepek voltak. Hat ennyi, nagyon jo volt rajta tul lenni. Ja a ferjem csendben volt vegig, a multkor is szoltam neki, hogy ne beszeljen, mert idegesit. Tenyleg meg sem szolalt, rendes volt.
nu csok mindenkinek,
gabomamo