Új privát üzeneted érkezett!

Alszanak az én kis manóim is.

Szóval volt ott két másik kisfiú egy két és egy két és fél év körüli. Gergő ráült az egyiknek a motorjára, pedig ott volt az övé is. Ezt észrevették és elkezdték lökdösni, végül a nagyobb kisfiú nagyon nagyot lökött rajta és leesett róla. Nagyon sírt, de szerintem inkább azért mert elvették tőle. Hiába mondtam neki, hogy adja oda, mert nem az övé. Utána is megpróbáltam neki elmagyarázni, hogyha nem az övé és kérik tőle, akkor oda kell adni, mert különben így járhat. Hát ennyi történt.
Utána az anyuka kérdezte, hogy nagyot esett-e, de ennyivel elintézte. Nem mondta a fiának, hogy ilyet nem szabad, szerintem még meg is dicsérte, mert elég agresszív volt egyébként is mindkettő. Már amikor a homokozóban játszottak a "mieink" és ők odajöttek. De hát ilyen esett a bölcsiben, az oviban is megtörténik.

Jó sokan voltunk, jó volt találkozni. Már megint egy kicsit be voltam zizzenve. Már nagyon költöznék.
A többieknek mondtam, hogy a jövő héten jön az unokatesó (mostohatestvérem szintén 2 éves kisfia). Remélem, hogy Gergőt le fogja kötni, bár számítok a csetepatékra is. Ő is elég erőszakos kisfiú.

Az interjú jövő hét kedden lesz. Még nem tudom hogy megyek. Lehet, hogy itt marad mindkét gyerek és busszal megyek és fejek le tejcsit Dávidnak. Bár van autója a mostohaanyámnak, egy BMW, de nem biztos hogy ideadná, lehet hogy el se kérném.

Dorkamama örülök, hogy találkoztunk!

Jolka: Remélhetőleg kislány lesz valóban, a lényeg hogy egészséges legyen. Gratula az apukának! :)

Egy kicsit pihenek én is. Dávid már elég nehéz és hazafelé a fél úton kenguruban hoztam, Gergő bele akart ülni a babakocsiba.

További szép napot és hétvégét (főleg ha a férjek nem dolgoznak holnap!)
Nusi

Kép
Kép
tolvethanna

Tündi: Most néztem a képeiteket. És pont ilyen csempét tettünk fel mi is a fürdőbe.

Dorkamama: megnéztem a Ti albumotokat is. Szépek vagytok!

Nusi

Kép
Kép
tolvethanna

Sziasztok!

Tényleg jó volt a tali,örülök, hogy találkoztunk! Babák továbbra is gyönyörűek egytől egyig!

Andi! Üdv a listán, és boldog névnapot!

Jolka! Márkónak nagyon boldog szülinapot kívánok, eszemben volt (mert egy napon van Krisztiánnal), csak nem kerültem gép elé. Örülök, hogy ilyen jók az eredményeid, és hogy kislányod lesz.

Dóra! Jobbulást kívánok Petinek! Nem tudom, aztán írtam-e, hogy jártam abba a nyelviskolába, szóval akkor onnan ismertjük egymást!

Mi ez az e-bay? Zsuzsi, légyszi írj róla egy kicsit!
MOst mennem kell, további szép napot és jó hétvégét mindenkinek!
Petra

Kép
ppetra

Sziasztok!

Nos mi azért nem mentünk, mert senki nem jelzett vissza, hogy bánná-e vagy sem, így azt gondoltam majd legközelebb! Mondjuk volt mit csinálnom. Azért örülök, hogy megint bombasztikusra sikerült a tali.
Ma lesz a lagzi, így már korán felkeltem, mivel mint testvér elég sok feladatom van. Nem mintha az elmult egy hónapban nem lett volna... :? De nem bánom, mert biztosan nagyon jó lesz. A tesóm nagyon szép lesz, és minden rendben alakul!!!!

Hát legalább olyan szép napot kívánok mindenkinek, mint amilyennek a miénk ígérkezik!!!! :lol:

Timi
KépKép
Kép
battatimi

Sziasztok!!

Talira aztán mi sem jutottunk el! HA esetleg valaki hiányolt volna! :lol: VAgy észrevette! Már lassan én sem fogok jelezni semmit a talira, ugyanis már nem tudom hanyadik alkalmat hagytam ki! :cry: Na mindegy! Féltem a széltől, meg a hasim eléggé fájt ahhoz, hogy esetleg Dórát fogjam 1-2 órán keresztül!
Kár, hogy nem készült kép a taliról!

Timi! Nektek mára jó szórakozást, bulizást kívánok! Érezzétek jól magatokat!

Jó hétvégét!
Ági
ágimanó1

Sziasztok!

Először is köszönöm mindenkinek, hogy olyan kedvesen fogadtatok!
Dorka igazán jól érezte magát, főleg, hogy ő volt az egyetlen lányka :) Ha rajta múlik, akkor biztos maradtunk volna még, dehát apának ebédet is kell valakinek adni, ha már hazajön ebédidőben :) A kocsiban már Dorkának is eszébe jutott, hogy éhes, és majdnem az egész utat végigüvöltötte hazáig. A körúton már azon gondoljkodtam, hogy megállok és megetetem, de inkább gyorsan hazamentünk.
Remélem legközelbb a többi kicsi lánnyal is el tudtok jönni, bár akkor is a fiúk lesznek fölényben azt hiszem :D

Zsuzsi! Az orvosodat most sem beszéltülk meg :)

Timi! Jó szórakozást az esküvőhöz és ha lesznek képek majd láthatunk néhányat?

Tündi! Már korábban láttam az albumotokat, igazán vagány a kisfiad, a kislányod meg olyan szép, mint a neve :)

Jolka! Gratula a kislányodhoz! Nekünk a genetikai uh-on csak kb. 10 perc után terpesztett be a kisasszony, de addig még a kezecskéjét is odatette, nehogy lássunk valamit! Apa már akkor mondta, hogy ez csak kislány lehet :D

Jó hétvégét mindenkinek!

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Sziasztok,

Timi, Sajnálom, h. nem jöttetek, mert ezek szerint félreértés történt, hiszen egyértelmü volt, h. Dodó már nem beteg és te ezt irtad :Azonban, ha valaki úgy gondolja, hogy nem szeretné, hogy menjünk, mert esetleg elkaphat valamit Dodo-tól, akkor légyszi irjátok meg! , én ebből azt szűrtem le, h. csak akkor reagáljunk, ha probléma a jelentlétetek, de mivel egyáltalán nem lett volna nem gondoltam, h. ezt is meg kell irni. Hamarosan szervezünk akkor egy délutáni talit is, mára pedig jó szórakozást. Várjuk az élménybeszámolót. Esetleg kép? Dodó koszorósfiúként (vagy hogy hivják a fiú koszoruslányt?) közreműködött?

Dóramama, Valóban nagyon fiús a topic, de legalább lesz kiből válogatni a pár csajnak. Ti amugy még kizárólag anyatejeztek?

SZép hétvégét mindenkinek.
Tünde

KépKép
tuzal

Sziasztok!
Mi is nagyon jól éreztük magunkat. VAgyis én mindenképp, mert porontyom ugye picit nyafi lett a végére, ami nem csoda a "nagy" alvásának köszönhetően. Na, de meg van a magyarázat, mert mára kijött a 4. kis örlője, egyúttal a 12. foga. Azért nagyjából egy hónap alatt 6 fog nem semmi, ugye? Annyi, mint ami előtte volt összesen. (Az elmúlt 4 hónapot azonban azért rendesen végig kínlódtuk - de ezt jól tudjátok.)

Ma már reggel 8-ig volt alvás, délután is 3 óra, szóval egy szavam nincs. Azért még nem volt 100-as a kölök, de imádom így is :D

Ja, tényleg kicsit harcias, sajnos. Főleg, ha így fáj vmilye. Bocsi Petra mégegyszer, biztos hamar túl leszünk ezen az időszakon. Igazából ösztönösen jön nála a csapkodás (ilyet sehol nem lát, csak az a baj, hogy nagyszülők, nagybácsik (tesóink) ráhagyják :roll: , sőt nevetnek rajta), minket is csapkod (főleg apját), de türelmesen, kitartóan mutatjuk és mondjuk neki, hogy simogatni kell! Bár azt kell mondjam, hogy tegnap ilyen szempontból még jófiú is volt, mert csak vagy kétszer akarta betámadni szegény Bencét, de azon vagyok, hogy egyszer se legyen.

Jolka, annyira az eszemben van, mikor azt írtad, hogy egy verekedős kisfiú anyukája vagy, pedig igazából, csak bepróbálkozik Boti mindenkinél, mert meg még senkit nem vert... :? (persze, bízom benne, hogy nem is fog)

A gyekők tüneményesek még mindig, sokat nőttek (főleg a legapróbbak), ügyesedtek.
Anyucikkal jó volt találkozni és pár szót váltani.
Dorkamama, örülök, hogy megismertelek, nagyon szép a kislányotok!

Ági, kár, hogy nem jöttetek! :(

További szép hétvégét!

Csillának boldog névnapot (előre is, ha elfelejteném)!!!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

CSilla! Sok boldog névnapot kívánunk neked!!!

Szegény Gergő, de ez tényleg előfordul. Manó nem hagyta magát mikor oda ment hozzá egy kb. 3 éves kisfiú. Mindenáron fel akart ülni a traktorra, persze Manó nem engedte. Nagyon irigy, és akaratos. De a kisráccal együtt megnéztük a járgányt, Manót is bevettem, hogy inkább Ő mutogassa meg, hogy működik, így a kisrác is elégedetten ment tovább.

Csapkodás nálunk még mindig van, felénk is, de én erélyesebben rászólok. Viszont, anyós nálunk is csak nevet, majd sír, mert Manó kiharapott belőle egy darabot. Remélem, hamar kinő belőle, mert nem akarom, hogy Ő legyen a verekedős fiú az oviban, és kiutálják, egész életébe végig kíséri.

Andi!
Kismamaként rúgtak ki? Azt meg, hogy csinálták? Nem hosszabbították meg a szerződésedet? Ezt sajnos megtehetik.

Timi!
Milyen volt a lagzi? Dodo, hogy bírta? Ha kipihented magad, teszel fel nekünk pár képet? Ha nem is nyilvánosan, de a képtárba lehet?

Hétvége szerencsére gyorsan eltelt. Anyóstól kaptam az erkélyre virágokat, én választottam ki őket. :)

Szép estét mindenkinek!!!

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

:( Hol vagytok??? Tudom, jó idő van, de csak történt valami a hétvégén, hogy tudjatok miről írni.

Timi!
MÁr nagyon várom az élménybeszámolót. Minden érdekkel. Kaja, dekoráció, ruha...,minden. Szülők, hogy bírták? Jöhet egy hatalmas kis-nagy regény. :)

Dorkamama!
Ti, hogy vagytok? Neked még lenne időd, írni, hisz a picurka még sokat alszik. Vagy még sem?

Nusi!
Megnéztem megint a honlapot. Nagyon tetszik a konyhád látványterve. Mennyibe fog ez kerülni? Gondolom szabadidődben már takarítod a házat. De jó már neked. Holnap akkor hogy mész meghallgatásra? Ügyes legyél!!!!

CSajok, hol lehetne Nyíregyen Majális idején a haverokkal sütögetni? Valami szép helyet tudtok ajánlani? Ez a hátránya a dobozháznak, erkélyre csak nem mehettünk, az "udvara", talán azért nem, mert hajléktalanok még azt hiszik kaja osztás van. :?

Szép napot!

sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!!

Jajjjjjjj de jó ez a jó idő!!!! :D annyira élvezem! peti most aludt el, én meg ízzitom a vasalót... de előtte benéztem, hátha jó sok olvasnivalót találok itt.. de ... :cry:
Én i s kíváncsi vagyoka lagzis élménybeszámolóra, bár még boztosan most pihenitek a hétvégét! :?
na, megyek mert felfűtött a vasaló :evil:

Kép
dora1980

Sziasztok!

Jolka jó lenne már takarítani, de még itt vagyunk Nyíregyházán. Vasárnap költözünk. Addig még munka van a házon. A férjem a két öcsével ma kezdik lerakni a laminált parkettát, korlátot készítenek, költöztetnek. Ez kitart egy hétre. A bútoraink két helyen vannak, plusz még mi itt Nyíregyen. A jövő héten meg még csempézés, külső színezés lesz. A konyha meg majd talán 3 hét múlva. Egyébként fél milka :( De muszáj most szépre és praktikusra megcsináltatnom.
Most pakolászok egy kicsit, amikor alszanak, főleg Dávid, mert Gergő el van nélkülem is.
Írtam, hogy jön az unokatesó. Egész jól elvannak együtt. Néha megy a verekedés. Nem Gergő részéről, bár már rájött hogyha Boldizsárnak szabad, és nem szólnak rá (amikor én nem vagyok ott nem mindig szólnak elég erélyesen) akkor neki miért nem, úgyhogy egyet-kettőt már ő is odasózott. Általában reggel, délelőtt verekszenek, utána estére már szent a béke. Lehet, hogy hosszú távon megszoknák egymást.
Tegnap voltunk megnézni a cirkuszt, csak kívülről, az állatokat inkább. Pont jókor mentünk, mert be tudtunk lógni megnézni őket ingyen. Azért durva, hogy ezért, illetve a gyerek állattal való lefényképezéséért is pénzt kérnek....
Most én is kérjek elnézést mert magunnkról írtam??
Szerintem ez normális.
Még valami. Holnap megyek az interjúra. Fejem a tejcsit, hogy legyen picúrnak. A nagyszülőknek most fel van adva a lecke. Három unokára vigyázni.
Majd megírom mi volt.
A héten lesz tali? Esetleg a tornapályán?
Timi én is kíváncsi vagyok az esküvőre. Beszámolót kérünk!

További szép napot!
Nusi

Kép
Kép
tolvethanna

Dóra!
Jöhetsz ide is vasalni, van egy hegyem, már megint. :) Na és pár Apa ing, de a hosszú ujjúakat nem kell, mert már nem vesszi fel egy darabig. :wink: Jó ajánlat?

Szia

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Szia Nusi!

Ugye, ha elköltöztök, azért még találkozunk. Nyáron jöhetek meglátogatni a bandát.
Akkor most szervezünk egy gyors búcsú talit. :(
Neked mikor jó a héten?
húú, azta, ilyen sok egy konyhabútor? Legalább már igazi fából lesz, vagy laminált bútorlapból? Ebbe benne van már a gáztűzhely is, vagy csak csupasz szekrény? Szerintem én innen megyek nyugdíjba. Ugyan az én szekrényem szupi, de beépített, és itt kell hagyni az új lakónak, a régi nincs meg. :) Mennyi lesz a ház, így összesen? Milyen színű lesz a ház?
Verekedés, ezt meg kell szokni, eg ydarabig még így lesz. Mi is kb, 14 éves korokung vertük egymást az uncsimmal, de utána már nőtt a javára az erőviszony. :) Így legalább megtanulják a gyerkőcök, hogy kell megvédeni magukat, családba marad, nem kell mentegetőzni. :wink: Jaés jó felkészítő ovi előtt. Tudják majd kezelni a konfliktusokat. Ezért lenne jó Manónak egy uncsi. De majd a tesóval pótolja. :D

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok! Boldog névnapot,kívánok neked Csilla! Szia Jolka! Sajnos igen,nem hosszabították meg a szerződésemet,sőt azt mondta a vezető nő,hogy ha vissza akarok menni,akkor végezek el agy felsőfokú azonos tanfolyamot,mert hogy csak középfokum van.Oké ezt megértem,de másfél évig nem volt baj?hogy csak középfokú pénzügyim van.Na mindegy.. :( majd lesz valahogy.Szép napot nektek,,
andrea9

Szia Jolka!

Majd meglátjuk hogyan alakul a nyár, de lehet hogy csak Tiszalökig jutunk el. Van ott nyaralónk (családé). Ha dolgozni kezdek, akkor szerintem még jó darabig a szabadidőnkben a házat fogjuk csinálni. De írni fogok majd.
A talira inkább a csütörtök vagy péntek a jó, főleg mert Tündéékkel beszéltük, hogy oltások lesznek kedden és szerdán. Azt hiszem Zalán és Bence, de majd az anyukák megerősítenek vagy cáfolnak ebben. :lol:
A konyhabútor csak maga a szekrény. Folyóméter ára 100-130 ezer forint. És bútorlap, ún. potforming.
A ház, telek nélkül kb. 22 milka. Csak csupaszon. A berendezést, függöny stb. nem számolva.
A ház alsó része mogyoró színű, a teteje világos bézs, vanília talán. Majd rakok fel képet, ha kész lesz. Elől az oszlopok is világos színűek lesznek, meg az ablakoknál is körbe a díszléc (felül meg a sötét színű).

Nusi

Kép
Kép
tolvethanna

[quote="tolvethanna"]
írta:
tolvethannaÉs bútorlap, ún. potforming.

Bocsi. postforming

Kép
Kép
tolvethanna

:)

andrea9

andrea9

andrea9

Na jó fel adom! Nem sikerül másképp!:)

andrea9

Sziasztok,

Valóban oltásra megyünk szerdán, holnap pedig Petráék, de az időjárást is figyelembe véve a péntek igérkezik legjobbnak(most legalábbis). Döntsön valaki más végre, h. mikor menjünk, mert vagyunk itt elég sokan és ha mégis szerda jó a többségnek, egyáltalán nincs örihari.

Nusi, El tudom képzelni milyen örömtáncot fogsz járni, amikor beköltöztök, nálatok ugye még az új ház örömén felül ugye ott van, h. férjed végre megint egész héten veletek lesz. A munkahelyet illetően, pedig nem tudom h. mit is szeretnék a helyedben. Nekem ugye még a 2 éves gyereket is furcsa érzés lesz bölcsibe adni, de látom, h. mi minden szól mégis mellette.

Képzeljétek ma reggel volt egy rövid rémületem. Zalus majdnem 10-ig aludt, de nekem meg 11-re fogorvoshoz kellett mennem, tehát ahogy felkelt kaptam ki a kiságyból (amit sosem szoktam, hanem még ott játszik egy, másfél órát) és látom, h. a pelus csont száraz. Megrémültem, mert mikor dolgoztam volt egy olyan kuncsaftom, aki azért járt hozzám, mert a 20 éves makkegészséges fia orvosi műhiba miatt halt meg egy nap alatt. Nem tudott pisilni és nem állapitották meg időben az okát és urémáiában meghalt. Na azt se tudtam mit csináljak, kit hivjak, aztán a józan ész döntött, vártam egy kicsit és a pelus meg is telt 5 perc alatt. Azóta rájöttem, h. a kisfiam valszleg régóta nem is pisil már éjszaka (ami ugye a szobatisztaságra szokatás kezdetének egy jele). Szóval paramama vagyok, nem vitás. Néha mégis nehéz hideg fejjel gondolkodni, ha a gyerekemről van szó.

Szép napot mindenkinek.
Tünde

KépKép
tuzal

Sziasztok!

Nekünk jó lesz a pénteki Tali, de majd a többiek döntenek! :)
Szerdán két éves tanácsadáson leszünk.

Tünde!
Nagyon ügyes nagy fiad van. :) Ez már tényleg a szobatisztasság jele. Nekünk még tele a pelus reggel. :)

Nusi!
Nem is tudtam, hogy milliomosok vagytok. :) Jó tudom, nem nagyon jön ki olcsóbban egy ház manapság.

Andi!
Akkor most táppénzen, vagy munkanélkülin vagy otthon? Melyik éri meg neked.
Vonalzót, a következő képpen tudod berakni.
A babafalvától kapott linket jelöld ki, majd másolás (ctrl+c).
Ezután a babaneten a profilba az aláírás dobozodba illeszd be (ctrl+v), majd lent a mehet gomb katt. Elvileg utána már jó lesz.

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Köszike,megpróbálom.eddig táppénzen,most majd munkanélkülin. :(

andrea9

Szia Andi!

Megint nem sikerült, nem rossz linket másols be?

Probáld itt megcsinálni a vonalzód: www.lilypie.com
A középső linket kell majd a profilba bemásolni. A prog egyből kidobja a linket, ha kész a vonalzó, nem kell mailre várni. Ha kell segítség szólj.
Gondolom, az neces, lenne anyagialag, meg már késő is, hogy csak járulékot fizesetek utánad?

Szia

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Hú Nusi, nem semmi ez a 22 milka! Nem semmi pénzeket el tudnak kérni a konyhabútorra, mi szerencsére ismerőssel csináltattuk. Remélem, azért még találkozunk, gondolom, apukádhoz fogtok jönni. Mi is a honlapod címe? Kíváncsi vagyok a konyhádra.

Pénteki tali nekünk is jó, a szokásos 10 óra mindenkinek jó?

TÜnde! Igen ez már a szobatisztaság jele, nekem is Anyukám mondta.

Jolka! Nem tudom, hol lehetne sütögetni, erdőben ugye nem....

Timi! Várom én is beszámolót és a képeket, nagyon kíváncsi vagyok. A szomszédunk is szombaton nősült.
Petra

Kép
ppetra

Sziasztok!!!

Kedvesek vagytok, hogy ennyire érdeklődtök a lagzi után. Képeket majd teszek a képtárba, mert ide nem sikerült!
Minden nagyon jó volt. Na ennyi!

Szép napot!

Timi
KépKép
Kép
battatimi

hihihihihih!!
biztos szerettetek volna ha ennyivel elintézem, ugye?!?!? :lol:
Na de azért ennél jobb beszélőkém van!
Nos a lagzi nagyon jol sikerült. Viszont a szertartásokon volt egy kis gond. A tesóm a házasságkötő teremben rosszul lett, és ugyan azt mondta hogy jol van, de ez a templom előtt megismétlődött. Nagyon bosszantott, hogy az orvos, akit kihivtunk - u.i. a tesóm zsibbadásra panaszkodott - olyan vizsgálatokat csinált, mintha le kellene valakit százalékolni, de semmit nem adott azért, hogy egy kicsit összeszedje magát. Orvosnak nem is nevezném, bohóckodott ott feleslegesen. ááá....
Dodot még a délutáni lánykiadásra elvitttük, de amikor a hivatalba mentünk ő utközben elaludt, így ő nem vett részt a polgárin, a templomin pedig nem nagyon akart nyugton maradni. Ezek után jobbnak láttuk letenni az anyósnál. Így nyugodtan megvacsoráztunk, majd hazajöttem, lefektettem, és indult a felhőtlen mulatság :).
Mindennek ellenére nagyon jól éreztük magunkat. Az uram - aki nem egy mulatós fajta, sőt... - úgy megtáncoltatott, hogy csak lestem. Öröm volt nézni, hogy így felszabadult. Ami még nagy szó, hogy a szüleim hajnali négyig birták, ugyanis a papám nem kimondottan társasági ember, azonban tiszteletben tartotta örömapai szerepét. Ill. tudni kell, hogy ő minden hajnalban 3 órakor ébred, és ezek alapján már több mint 24 órája volt talpon. Na de rá sem volt semmi panasz :)
A tesóm gyönyörű volt, és a párja is nagyon csinos volt. Ha lesznek képek rakok, de egyenlőre még nem kaptam. A kaja isteni volt, csaka töltött káposztábol hiányoltam a paradicsomot. Éjfél után a teraszon grilleztek, meg temérdek mennyiségű gyümölcs. A süti a Csekö cukrászdábol volt, amit nagyon szeretünk, és önmagukhoz hűen most is isteni volt a süti. De külön dicséret a vőfélynek. Olyan jó vőfélyt választottak, hogy az csak na. Sosem beszélt feleslegesen, és ami nagy szó, egy kortyo sem ivott egész éjszaka.
Nos röviden ennyi!

Tali: Minket is érdekelne a tali, mint mindig azonban nekünk megintcsaka élután lenne jó. Ugyanis Dodo másfél hét után ma ment először bölcsibe, és már nem tudom kivenni. Azonban Nusiékkal mi is szeretnénk talizni!!!!
Tünde: A multkori talira azért is nem mentünk mert betegnek már nem mondhatni Dodot, de még folyt az orra. Na mindegy majd legközelebb.

Nusi: :shock: Ez egy kisebb vagyon!!!! Habár ha belegondolok, hogy a mi 50nM-es belvárosi lakásunk, ami ráadásul tetőtéri 13milkába került, akkor egy nagy családi ház, teljesen felszerelve 22 milka...akkor még hagyjad. Mindenesetre nagyon kiváncsi vagyok a végeredményre. Legalább jó nagy kertetek van? mindig álmom volt a hatalmas kert ahol a gyerekekkel kiszaladgálhatjuk magunkat.

Csillának utolag sok boldog névnapot kívánunk!

Nos ennyi helyet foglaltam, de nem kérek bocsánatot, mert ti kértétek :wink: !
Szép estét!

Timi
KépKép
Kép
battatimi

HELLÓ LÁNYOK!!

MEGINT LEMARADTAM MINDENRŐL SAJNOS :cry:
Hát ez van.

Szia Dorkamama, még nem volt lehetőségem, hogy üdvözöljelek! Jó, hogy itt vagy.

Andrea! láttam nyitottál egy saját kis topicot, bár írtam neked, hogy gyere ide hozzánk. De látom ügyi voltál, úgyhogy már régen megtaláltál bennünket. Jó, hogy itt vagy.

Jolka! Jól vagy? Tudjátok már hogy mi lesz a babus? Bár teljesen mindegy. Azt gondoltam, hogy ha lesz még egy ( én nagyon szeretnék ) nem is fogom megkérdezni a nemét. Van már egy kislányom, kisfiam, a harmadik meg tök mindegy lenne, és megint meglepi, mint Janka volt. Őt nem kérdeztük meg. Amikor Zsebike a hasamban volt (ez az úgy becenév :D ) sokat tépelődtünk, hogy egyáltalán megkérdezzük- e a nemét. Hát valahogy jobb érzés volt nem tudni, hogy mi lesz. Lehet, hogy nem jól gondolom? Teljesen más volt átélni a pillanatokat akkor amikor nem tudtuk, és most amikor tudtuk. Mégegyszer nem kérdezném meg.

Képzeljétek! (Persze megint van mentségem, hogy szűk 2 hétre eltűntem) Jankával szavalóversenyen voltunk ma egy hete a Szabó Lőrinc Általános Iskolában, kinnt Sóstóhegyen, és az ovisok közül I. helyen végzett. Nagyon büszke voltam rá, mert olyan ügyi volt. Az öreg néne őzikéjét szavalta el, nagyon megdicsérték, gyönyörűen elmondta!!! Na és a férjem is letette aznap a 3. államvizsgáját, úgyhogy megvolt az ok az ünneplésre. Volt minden: vacsi, pezsgő....
Szerdán kapja a 6 éves szurit, mert 2 héttel elcsúsztunk, kicsit taknyi volt amikor kapnia kellett volna, meg aztán pontosan aznap volt a szülinapja, nem volt szívem elrontani a napját. A múlt héten pedig a doktornőnek volt valami más elfoglaltsága. De most nem fogja megúszni.

Vettem babakocsit, a másikat eladtam. Az amerikai bababoltban. Nagyon elégedett vagyok. Pierre Cardin márkájú és minden kütyüvel felszerelt, minden állítható. Szép sötétkék és almazöld, fehér hímzés, majd megpróbálok képet is felrakni.

Jut eszembe: Jolka! Még mindig nem jutottam el, hogy a picajettel hogyan lehet képet kicsinyíteni, igaz nem is nagyon próbáltam. Ha már neked jól megy, leírhatnád, hogyan kell. Köszi előre is.

Na most sokat írtam ám, bepótoltam a lemaradást.

Pussy Mindenkinek: Emese

Kép

Kép
jurem

Sziasztok!

Timi!
Már éppen csalódtam, hogy ilyen kevesett írtál, de bepótoltad. :) Köszi, képet várjuk. Talit csinálunk D.u-ra is. Ok? Nusi neked jó két nap tali is? Egy D.e-t és egy D.u-án? Többiek?

Szia Mesi!
Tényleg nagyon büszke lehetsz a kislányodra. Na meg az apucira is. :)
Doki szerint állítólag kislány lesz, apa miatt megkérdezük, na meg a család miatt, már nagyon kiváncsiak voltak, de még nem 100%. :)

Cirkuszba volt végül valaki, mi sajnos nem jutottunk le. De pl. az elefánt hátán egy fotó, 1500Ft volt, nem semmi.

Szép estét mindenkinek!

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Mesi, holnap küldök privit, ha nem felejtem el a prog. müködéséről.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Visszaolvastam kicsikét, köszönjük a Janka köszöntéseket így utólag is. Legót kapott, hercegnőset, most ez megy. Szerencsére nem a sokadik babát kérte, ugyanis nagy fairytopiás gyűjtőmániás!!!És még a 3.részében új babákat találnak ki... Kész katasztrófa. Lehet, hogy Zsebi is babázni fog? :lol:Úgy látom, nagyon tetszik neki a sok szárnyas barbie... :lol:

Minden babának, akinek most volt szülinapja vagy névnapja nagyon sok boldogságot kívánunk!!!

Na mosmár tényleg lépek: Emese

Kép

Kép
jurem

Sziasztok!

Van egy rossz hírem. Annyira összevesztem ma este édesapámmal, hogy holnap elmegyünk. Nevelési dolgokba szólt bele. Lehet, hogy én is feszült vagyok a holnapi interjú és a költözés miatt.
A mostohaanyám meg egyenesen megfenyegetett.
Most megint úgy vagyok vele, hogy az a nő be nem fogja tenni hozzánk a lábát az biztos.
Az tény, hogy köszönettel tartozom nekik, mert ennyi ideig elviseltek és nem fizettünk a rezsiért, stb. de besokalltam, kész vége.
Szóval a tali ugrott, legalábbis részemről.
Viszont jó lesz végre a férjemmel együtt lenni, mert hát csak ő az akiben bízok és akire teljes mértékben támaszkodhatok.
Valószínű, hogy a konfliktus kezeléssel vannak gondjaim, esetleg túl érzékeny, őszinte vagyok. Ki tudja? Dehát részben Apám nevelt ilyennek!
Bocs mindenkitől!
Majd igyekszem jelentkezni azért.
Nusi

Kép
Kép
tolvethanna

Nusi, nagyon sajnálom :( Én megértelek, mert én is ugrok, ha a gyermeknevelésembe akarnak beleszólni... Várunk nagyon, hogy jelentkezz!!! Kívánok Nektek boldog, nyugodt új életet!

Timi, és hogy van a tesód? Lehet tudni, mi volt ez? Csak az esküvő miatti stressz?

Nekünk egyébként a péntek lenne jó, ha még lesz tali a héten...

Jó éjt!

Ja, persze nagy - nagy gratula Zalusnak, az ügyes nagyfiúnak, aki a szobatisztaság elejére lépett, juhhhhééééé!!!!!!!! :D

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

S.O.S
Szétesett Manó ágya (már Zsuzsit hívtam). Honnan lehet venni jópofa gyerekágyat, elfogadható áron, elsősorban Nyíregyen?

Eddig ez tetszik apának:
Kép
A környéken, hol lehetne ilyet venni? Ez sajnos szombathelyen van. :(

Sziasztok

Ja Tünde!
Egyszer tettél fel linket gyerekbútorokról, meg van még?

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Nusi! Nagyon sajnálom, remélem, rendeződnek a dolgaitok. Hogy sikerült az interjú? Remélem, azért neten jelentkezel.

JOlka! Eszembe jutott egy tűzrakóhely, a Tüskevár horgásztónál van, van játszótér is. Van egy gyerekbútoros nyh-n vagy nem túl messze, kaptunk szórólapot, de nem találom. Majd utána nézek neked.

Petra

Kép
ppetra

SZiasztok,

JOlka, Megvan mobilogic.hu, de horribilis az ár. Nem akarok beleszólni, de nagyon nem ajánlák az ilyen ágyat alvásra, csak az ágy kinézetűt. Hozzáteszem egy ilyen ágyért ettől függetlenül lehet nem ragaszkodnék én sem az elveimhez, mert tényleg baromi jól néz ki.

Nusi, Nagyon sajnálom, h. épp az utolsó pár napban mérgesedett el a viszonyotok. Remélem, h. Apukáddal azért helyreáll a béke. Ugye hallunk még rólatok?

Emese, Kislányodhoz gratulálok. Mig nem volt gyerekem el sem tudtam képzelni, h. mit is jelent egy ilyen a szülönek, de kezdek lassan rájönni, bár mi még csak 1-1 szó hallatán büszkélkedünk. Hol vagyunk mi még a versmondástól? :wink:

Remélem délután nem fog esni, mert a kisvonattal Sóstóra akarunk kimenni.

További szép napot.
Tünde

KépKép
tuzal

Petra, Oltással mizujs? Hova kapta Bence és lázasodást emlitett a doki?

KépKép
tuzal

Szia Tünde!

húú, biztos igazad van, lehet, hogy nem is akar majd rajta aludni Manó, csak játszani. Ugyan erre se tudnék mellé kucordni. :) Néztem egyszerű fenyőágyakat, de nulla mindegyik, gyengevackok, jó pénzért. Lehet, hogy egy nekünk is jól bevált gyerekheverőt kap, ágyneműtartóval. Csak találjak egy igazi rugós heverőt. Addig köztünk alszik, apának nem engedem, hogy még1x hozzányúljon, majd csak egy szakember. Még jó, hogy mind a ketten technika szakosak vagyunk. :D
Ja a link csak mintának kell, ha estleg csináltattok csak

Petra!
Köszi az infót.
Tényleg Bence, hogy bírta a szurit?

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jolka!! Nem néztétek az erdélyi bútorboltban?? ami a 41-es főút felé van(az SZTK után) www.erdelyibutorbolt.hu vagy a kikol-ban...

Kép
dora1980

Sziasztok!!!

Jolka! A lagzi is a tüskevárban volt, és azt én is nagyon tudom ajánlani. Nagyon szép a környezet, csak én félnék, hogy Domi viznek szalad!!!! de egyébként az minden szempontból ideális, vagy a Verba tanya még ilyen, viszont jó előre foglalni kellene a helyet, mert ilyenkor mind a két helyen nagyon sokan vannak. Kiságy: tudom ajánlani a praktikerrel szemben lévő Gold buto boltot. Nagyon jó kikás butorok vannak, és az áruk is jó!!!

Anita: csak az esküvő előtti stressz, gyomorgörcs miatti éhség...stb. ami ilyenkor szokásos. Azonban utolag mondta a tesom, hogy nagyon megijedt hogy nem-e az agyával van baj, mivel teljesen lezsibbadt és nem tudott értelmesen beszélni... na de már kutya baja. Dilibb, mint eddig! :)

Nusi!! ÚÚÚÚÚ, de sajnálom. Én is tudok ám ilyen hirtelen lenni, pláne, ha arrol van szó, hogy gyerek... meg gondolom belefáradtál, hogy valamilyen szinten azért alkalmaszkodnod kellett két gyerekkel máshoz. Én is laktam az anyósomnál, terhesen... :roll: még erre rátetőzött a millió érzelmi kitörés. Szabályosan sirógörcsöket kaptam a végén. Aztán még időben elköltöztünk, és minden rendbejött. Azért ne tünj el, szeretnénk hallani rólad meg a fiúkról!!! :) Na hogy sikerült az interjú? Remélem azért ennyi jó volt a napban!!!

Petra: Hogy viselte Bence az oltást? Remélhetőleg minden rendben lesz vele!!!!

Szép napot mindenkinek!!!

Timi
KépKép
Kép
battatimi

sziasztok!

Nem jött be a babanet tegnap és ma délelőtt sem :(
Alig győztem visszaolvasni az eddigieket!

Tünde! Igazi nagyfiad van, aki lassan szobatiszta lesz!!!! De jó!!! Én még csk napközben jártam úgy, hogy evés előtt majdnem száraz volt a pelus. Aztán kivettem a gyerek alól, hogy mégis tisztát rakjak alá... hát nem várta meg :D

Délelőtt anyukám elvitte sétálni Dorkát, addig rendbe kaptam a lakást és még vasalni is tudtam :) (azért még maradt...) most délután meg én sétáltam egy jó nagyot a csajossal. Etetőszéket akarok venni és tájékozódom, hogy milyenek léteznek. Van valakinek valami praktikus tanácsa?

Nusi! Rossz lehet, hogy apukáddal így összevesztél, de ha a nevelésről van szó én is ugrok! Remélem azért idővel kibékültök!
Hogy sikerült az interjú? Én sajna lemaradtam, hová költöztök? De azért nagyon irigyellek, szép új ház, nagy kerttel!!! :lol: Bár nem lehetett könnyű összehozni! Le a kalappal! Sajnálom, ha már nem találkozunk, és remélem, hogy néha hallunk majd felőletek! Sok boldogságot kívánok az új életetekhez!

Én lelkes vagyok, ami a talit illeti, számíthattok ránk! Részünkről mindegy mikor, leszámítva a péntek délutánt, de délelőtt ráérünk.
Jajj, majdnem elfelejtem a nagy hírt! Dorkának kibújt a 2. foga! Remélem a többi is így fog kijönni, hogy nem veszünk belőle észre semmit :mrgreen:

Na megyek, mert megjött apa!

Dorkamama

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Még egy dolog:
Emese!
Nagyon ügyes nagylányod van! Biztos nagyon büszke vayg rá!
Mostmár tényleg mentem!

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Sziasztok!

Köszönjük érdeklődéseteket, jól viselte Bence a szurit. Fenékbe kapta és lehet lázas, de szerintem ezt mindegyiknél elmondják. Egy picit sírt, aztán ő vígasztalta a másik kisfiút, mondta, hogy ne sírj :D

VOltunk ma délután a tornapályán, ketten voltunk Bencével. Nem tudom, hogy vandálok csinálták vagy direkt van így, de mind a két csúszdáról leszedték az alsó kapaszkodót, amivel már önállóan közlekedett Bence. Nagyon mérges voltam. Az elefántot és a lipityókát viszont megjavították, lipityókáztunk is, nagyon tetszett Bencének.

Emese! Gratulálok Jankához, biztos nagyon büszke vagy rá!

Jolka! Én is a kikolt akartam ajánlani a jég utcán, bár még nem voltam, azt mondják, jó.

Tünde! Jó kis áraik vannak, nem semmi. Én nem erre gondoltam, amit nekünk bedobtak szórólapot, az nyh. vagy környéki bolt, talán Debrecen, de nem biztos.

Petra

Kép
ppetra

Sziasztok! Tegnap sehogyan se akart bejönni az oldal,ma pedig rohannom kell a védőnőhöz.Holnap cukor terhelés.Brrrr...Jolka köszönöm később megpróbálom,a vonalzót.Jurem,köszönöm utána valóban megtaláltalak benneteket.Puszi mindenkinek,szép napot,később jövök..

andrea9

sziasztok!!

Nusi: megnéztem az oldalatokat! .....istenem a szavam is elált. Nagyon jol haladtatok napról napra. Szép lett a ház, és gondolom nagy örömeteket fogjátok lelni benne!!!

Tünde: Sok sikert az oltáshoz a nagyfiúnak!!! remélhetőleg nem lesz gond vele!!!

Szép napot mindenkinek.

Timi
KépKép
Kép
battatimi

Sziasztok!

Köszönöm szépen mindenkinek a bútorbolt tippeket!

Apa tegnap tanított, majd megbeszéles volt, ráadásul Mutis nap volt, így nem voltunk sehol. De, csak lassítunk egy kicsit, nem akarom elkapkodni a vásárlást. Képzeljétek, csak 3eft-ért hoznák házhoz a kocsiságyat, Szombathelyről. De a Muti, meg most a fejem, hogy minek akarok "flancolni", hogy ez gazdagoknak van kitalálva, nekik is el kell valahol költeni a pénzüket. :D Végül is ennyibe fog kerülni egy normális ágy is, de az tényleg ágy lesz ágynemű tartóval. Ráadásul a kocsisra, nem tehettem volna fel a párnás falvédőt, színbe nem passzoltak volna. :)
Engem nem zavar, ha Muti, vagy a családból "beleszólnak" a gyereknevelésbe. Nem kell mindent megfogadni. :) Anyós még nem próbálkozott, na 1x, talán, amikor azt mondta, hogy ne forgassam Manót :twisted:.
Ja, erről jut eszembe, hétvégén Anyós megtanította Manóval a nevüket. Papa, most Bléllla, Mama pedig Lárliii. :) Anyós oda van, de nem szeretném, ha keresztnevűkön szólítaná őket, Após sem volt oda érte. Ez még visszaüthet, később. Különben aranyos, mert állandóan gyakorol magának Manó, állandóan ismételgeti, Papa Bléllla, Mama Lárlii. :D Dédi dédi, Anya Anyu, Apa Apu.

Andi!
Fájdalommentes vérvételt neked. Itt vagy Nyíregyen? Ma mi volt a helyzet a laborba?

TAli!
Tündi, Ági és Zsuzsiékért lehetne a kórházi játszin a tali? Mit szóltok? Talán akkor Ági is eljön. :)

Szép napot mindenkinek!

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Dorkamama!

Nekünk egyszerű fa etetőszékünk van. amit át lehet alakítani kisasztallá és széké. A tálcát előre hátra lehet állítgatni, le lehet venni. CSak két pontos öv van hozzá, de a tálca 100%-ban tartja a kicsit. Nagyon könnyen mosható. Nem volt más választásom, mert kaptuk, lehet, hogy nem ezt vettem volna meg, de most már tökéletes, főleg, hogy mennyi mindent kapott már. Ja a hozzá kapott huzatot, már ezer éve nem használjuk, mert minden nap lehetne mosni. :)

Szia

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Eddig úgy néz ki, nekünk is jó a péntek.

Andi! Mi az üdülőn lakunk, így elég kicsi rá az esély, hogy már találkoztunk, esetleg a boltban. Máshová nem nagyon szoktunk menni, mert minden más dolgunkat Nyíregyen intézzük.

Jolka! Márkónak sok boldog névnapot kívánok!

Szép napot!

Ádimama

Sziasztok!

Elkezdtem gondolatban takarítani a pincét. :) Ki akarom meszelni, meg ilyesmi, mert a régi cuccokat oda akarom elsülyeszteni, persze gyerekruhákat nem. Tehát nincs valakinek szüksége egy 1 szezont használt téli-nyári kocsigumikra? :) Méretet nem tudom, de előtte egy astrán volt. :) Olcsón adnám, nagyon.
Ha nem kell, akkor visszem apunak lomnak. :)

Talival, akkor mi legyen?
Jó a korháznál? Anitának, Áginak és Zsuzsinak tudok szólni.

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?