hihihihihih!!
biztos szerettetek volna ha ennyivel elintézem, ugye?!?!?
Na de azért ennél jobb beszélőkém van!
Nos a lagzi nagyon jol sikerült. Viszont a szertartásokon volt egy kis gond. A tesóm a házasságkötő teremben rosszul lett, és ugyan azt mondta hogy jol van, de ez a templom előtt megismétlődött. Nagyon bosszantott, hogy az orvos, akit kihivtunk - u.i. a tesóm zsibbadásra panaszkodott - olyan vizsgálatokat csinált, mintha le kellene valakit százalékolni, de semmit nem adott azért, hogy egy kicsit összeszedje magát. Orvosnak nem is nevezném, bohóckodott ott feleslegesen. ááá....
Dodot még a délutáni lánykiadásra elvitttük, de amikor a hivatalba mentünk ő utközben elaludt, így ő nem vett részt a polgárin, a templomin pedig nem nagyon akart nyugton maradni. Ezek után jobbnak láttuk letenni az anyósnál. Így nyugodtan megvacsoráztunk, majd hazajöttem, lefektettem, és indult a felhőtlen mulatság
.
Mindennek ellenére nagyon jól éreztük magunkat. Az uram - aki nem egy mulatós fajta, sőt... - úgy megtáncoltatott, hogy csak lestem. Öröm volt nézni, hogy így felszabadult. Ami még nagy szó, hogy a szüleim hajnali négyig birták, ugyanis a papám nem kimondottan társasági ember, azonban tiszteletben tartotta örömapai szerepét. Ill. tudni kell, hogy ő minden hajnalban 3 órakor ébred, és ezek alapján már több mint 24 órája volt talpon. Na de rá sem volt semmi panasz
A tesóm gyönyörű volt, és a párja is nagyon csinos volt. Ha lesznek képek rakok, de egyenlőre még nem kaptam. A kaja isteni volt, csaka töltött káposztábol hiányoltam a paradicsomot. Éjfél után a teraszon grilleztek, meg temérdek mennyiségű gyümölcs. A süti a Csekö cukrászdábol volt, amit nagyon szeretünk, és önmagukhoz hűen most is isteni volt a süti. De külön dicséret a vőfélynek. Olyan jó vőfélyt választottak, hogy az csak na. Sosem beszélt feleslegesen, és ami nagy szó, egy kortyo sem ivott egész éjszaka.
Nos röviden ennyi!
Tali: Minket is érdekelne a tali, mint mindig azonban nekünk megintcsaka élután lenne jó. Ugyanis Dodo másfél hét után ma ment először bölcsibe, és már nem tudom kivenni. Azonban Nusiékkal mi is szeretnénk talizni!!!!
Tünde: A multkori talira azért is nem mentünk mert betegnek már nem mondhatni Dodot, de még folyt az orra. Na mindegy majd legközelebb.
Nusi:
Ez egy kisebb vagyon!!!! Habár ha belegondolok, hogy a mi 50nM-es belvárosi lakásunk, ami ráadásul tetőtéri 13milkába került, akkor egy nagy családi ház, teljesen felszerelve 22 milka...akkor még hagyjad. Mindenesetre nagyon kiváncsi vagyok a végeredményre. Legalább jó nagy kertetek van? mindig álmom volt a hatalmas kert ahol a gyerekekkel kiszaladgálhatjuk magunkat.
Csillának utolag sok boldog névnapot kívánunk!
Nos ennyi helyet foglaltam, de nem kérek bocsánatot, mert ti kértétek
!
Szép estét!