Sziasztok!
NAGYON hosszú leszek, előre is bocsi.
Na sikerült a gép elé ülnöm, és még a babanet is bejött. Juhéjjj! Ritka mostanság!
Angel, Geszti: Salátafőzi. Sikerült valamit csinálnom, hát látszatra olyan volt mint a spenót v. sóska. Kis krumplival sűrítettem. Hát egy darabig jól ment, aztán úgy csapkodta a fejét jobbra-balra hogy tiszta trutyi lett minden. Úgyhogy másnap újra próbálkoztam, és jelentem elfogyott. Szerintem nem is volt olyan rossz, mint amire számítottam. A májat csak simán adtam neki, utána répával trükköztem, úgy már lecsúszott.
Angi: Gondoltam én is arra, hogy esetleg allergiás a Kitti, úgyhogy ha nem múlik továbbra sem, akkor mondom a dokinőnek, hogy csináljunk vmi tesztet, vagy nemtom mi kell ehhez, hogy kiderüljön. Amúgy még mindig szívom a nóziját. Kb. most már egy hónapja. Szegényke hogy utálja. (én is).
TeoTimi üdv közöttünk.
Edi: nálunk ha valamit olajjal csinálok, azt olivaolajjal, azt mondta a dokinő az nagyon egészséges. Gratula a fogyáshoz!!!
Az a lábasos kép, nagyon melegben készült, és nálunk pont odatűz a konyhába a nap, így szerintem nem fázott a karja, az a kis hurkás. Az etetőszék „nóném” legalábbis azt hiszem. A Corába volt anno 9E Ft környéke, és nem akartunk valami drágát, úgyhogy ez van most. Ja és a kis „kacsám” Hipp-es instantos teát iszik, mindenféle ízben szereti. A védőnő azt mondta hogy limonádét is lehet neki adni, úgyhogy most az is issza. Valóban kacsa, mert egy fél lityót simán megiszik egy nap.
A tejpép már csak ilyen, mint az összes többi kaja is, mire megnyamnyogják addigra kihűl. Mellesleg én is azért etetem fürcsi előtt, mert olyankor már én se viszem ki szívesen pizsibe, meg hálózsákba a konyhába. Majd ha már nem lesz este tejcsi akkor is úgy tervezem, hogy megiszik valami kis folyadékot és utána elalszik. De ezt még nemtom mikor lesz, mert este azért még szokott cicizni.
Szomszédok: mi egy 11 emeletes panelben lakunk, ahol a bejáratnál (a házban) van egy kis bolt. Nagyon jó mert akármikor le tudok menni, minden a duplájába kerül, és vághatom a füstöt mert alig lehet látni a sok alkesztől aki állandóan itt ténfereg a boltnál. Úgyhogy nekem se könnyű. Amikor a Kittivel kimegyek, még oda is szoktak jönni, hogy de édes stb. Csoda hogy még nem rúgtam be a natúr leheletüktől. Pfújjjjjj, brrrrr….
Miket eszünk: hát dióhéjban majdnem mindent amit meg tud fogni megrágja. Volt már perec, meg kifli csücsi, sajtos rúd nyamnyogása, ubisali kóstolás, joghurtok, és majdnem minden amit kinéz a számból
És egy napunk dióban: 5:30-6felé kelés, aztán nyögdös a kiságyban (kaksizik). 7felé anyatej, 8felé visszaalvás 9-10ig. Kajcsi. Utána játék itthon, majd dél felé séta. (alvás) 1-2 felé ebéd. Utána játszás itthon, vagy séta, vagy ide-oda menet stb. És ha szerencsém van akkor még egy délutáni alvás van valamikor (ma pont nem volt). 5 felé gyümi vagy joghurt. Várjuk aput, játszás, 7-kor vacsi, 7:30 fürcsi, 8 anyatejcsi, bealvás rajta, ágyba becsempészés, és reggelig durmi. Mégse volt olyan dióhéjnyi, bocsi.
Jaj ezek a harisnyák katán, nagyon édes az a kis virág a popóján. Én is akarok olyat!!! És micsoda játéka van azon a szuper színes gyönyörűséges szőnyegen.
Melódia: Gratula Pistike fogához. Én úgy tudtam, hogy az alsó kettő utána a fölső kettő jön ki, de ezek szerint ez sem törvényszerű. És hol van a 3. fogacska?
Hosszú hétvége: mi is szeretnénk menni az állatkertbe, meg a gödöllői reptéren lesz valami repmajális szerű, oda lehet hogy kinézünk, meg a párom keresztszülihez megyünk szurdokpüspökibe a természet lágy ölére. És szerintem egy baráti szalonkasütés is lesz valamelyik nap. De lehet hogy szombaton kinézünk a kincsem parkba, ott meg Elvis imitátor verseny lesz, és fellép az egyik ismerősünk is, és talán megkuksizzuk. Jó lett volna valami hosszabb kiruccanásra, de most nem állunk úgy sajna.
Anita: nekem megette a földiepret, de ez tényleg nagyon fincsi volt. Nálunk is megy a takony már több hete, és olyan idegesítően tudja magát kaparászni, vakarja az orrát, a szemét, de úgy hogy majdnem kikaparja szemét. Főleg akkor csinálja előszeretettel amikor tiszta kajás az arca.
Jubi: Jazi nagyon kis édes abba a sapiba. Tök jó hogy már biztosan ül, nekem már nagyon próbálkozik, de csak úgy tud, hogyha egyik kezével kapaszkodik valamibe. Viszont ő is szeret ülésből előre dőlve elindulni mászni. És szerintem lassan sikerülni fog Jazinek is, még egy pár fejre esés és megtanulja hogy induljon el.
Fodri: én is megyek, vágatni, meg melírozni. Már nagyon várom nekem mindig volt valami kis szín a sérómban, és most ez a semmilyen egyszerűen borzasztóóóó. Majd tegyél fel képet, hogy milyen lettél.
Sue: Jézusom ez a ciciharapás borzasztó lehet. Nekem néha még az is fáj ha kirántja a szájából és olyankor úgy rászorít. Jobbulást neked.
Ez nekem is furcsa hogy ennyi mindent tilt a védőnőcid. Nálunk nincs ilyen sok tilalom, ami van azt se szoktam betartani, de néha így is gondolkoznom kell, hogy mit is csináljak neki. Végülis nem ehet mindig, krumpi-répát…
Hettie: kiesés, jaj szegény Arti. Meg szegény te, mert szerintem téged jobban megviselt. Nekünk anno az ágyról esett le, 2* is. Másodszorra ráadásul rólam huppant le, egyenesen belefejelt a földbe (szőnyegpadlóba) de igazából meg se kottyant neki. Meg már nagyon soxor ütötte be a fejét, majd ha valami baja lesz akkor már tudom hogy miért van. De szerintem sincs semmi baja, hogyha ugyanolyan jókedvű.
CzMelcsi: Buli, hú de jó lehetett. Mi május 12-én megyünk majd eskem-beskemre. Már nagyon várom, meg bevallom egy kicsit piázni is szeretnék. Úgy hiányzik, én régen soxor ittam fincsiket, imádom az édes likőröket, meg mindenféle női „körömlakkokat”.
Beusa: baráti kör ugyanaz, és ugyanúgy megmaradt szerencsére. Mivel nekünk külön lakásunk van (mármint szülőktől mentes) ezért mindig itt vannak az összeröffenések, bulik stb. Meg még több ismerős/barát is lett, persze a babóból kifolyólak, kismamák, anyukák.
Tina: Szegény Marvin haja. De még így is szívtipró. Mibe csücsizik? Babykompban?
Nekünk nem volt semmi gondunk a kecskeméti hamival, de amióta én kotyvasztok én se veszek, hanem a Mildit szoktam, de abból is általában a gyümiket. Nekem az ilyen nyúlhús meg bárány annyira bizarr, hogy én se ennék belőle, ezért a lányomnak se adok.
Beuka: nagyon szupi az etetőszék. Tisztára eltűnik benne Boti. Most a
www.mazsola.hu –n vagy egy fotópályázat ahova az evéssel kapcsolatos képeket lehet beküldeni és szavazni lehet rájuk. Az első 5 baba nyer, valami csomit, ha érdelek akkor kuksizd meg.
Ja és van még egy szépségverseny:
www.bastiano.hu oldalon, tavaszi szépségverseny 2007 címmel. Ide lehet küldeni babaképeket.
Na azt hiszem mára ennyi, bocsi hogy sok (sokk) voltam.
Bettus
Ui: és akkor a hangulatjeleket tegyétek a helyére, mert wordben írtam, ott nem tudtam beszúrni, bocsi
ilyeneket gondoltam némelyik végére.
Jóéjt