lányok!
aranyosak vagytok,hogy érdeklődtök,de mondtam,hogy nem fogok ide írni erről a családi problémámról,remélem megértitek!
lehetőségekhez képest jól vagyok,vagyunk,persze nem repkedünk a boldogságtól!azt meg még nem tudom hogyan is lesz ezután,illetve csak nagyvonalakban,elképzeléseim vannak,de még elég képlékeny a dolog!
amúgy Kisnyuszi tényleg állandóan taknyos ezekkel a fogakkal,megőrülök tőle és még van ugye pár!de hát ez van és végül is más baja nincsen,nem volt legalábbis!már ez is valami!
Zala nagyon nagyon jó volt,ránkfért a jó levegő,arról nem is beszélve,hogy nagyon szép helyen voltunk(már nem először és szerintem nem is utoljára).a nagy aquacity mellé felépült egy hatalmas termál-élmény fürdő is(most ott voltunk ázni,igazi élmény a kicsiknek is!csináltak kék égboltot és kis lámpácskákkal megjelenik egy-egy csillag,nap,hold,bolygó!nappal is persze,de állítólag az éjszakai is szuperjó,én arról nyuszi miatt lemaradtam ugye!
egyébként meg ilyen faházas kempingben lakunk,teljesen fel vannak szerelkezve ,persze nem 4csillagosr hotel szinten,de 4csillagos kemping szinten mindenképpen és baromi kedvesek!ajánlom mindenkinek!jövőre!teltház van szeptemberig,asszem!
nyuszi a 3.napra jött bele,elég anyás lett mostanság,így lassan oldódik a lelkem!igen,nyusziról beszélek!
ja!és van ott egy tó is,a camping mellé épült,gyönyörű és le is mentem nyuszival a partra fotózgatni,egyszercsak fogta magát és nyílegyenesen belerohant,addigra már mocskos laza volt a huligánja!már térdig bent volt,mire kikaptam!
nem normális!meg én se,hogy ilyen fürge nyulam van én meg nem járok sprint edzésekre!
na sírás van,kicsit nehéz lehet így aludni szegénynek,mentem,majd érkezem!
ja és GöndörZsófi,megkaptam ám és válaszolni is fogok,ne haragudj érte!már azért,amiért eddig nem tettem!
betegeknek jobbulást,szülinaposok,névnaposoknak sok sok boldogságot!
és láttam uh-képeket is!nagyon cuki!