Új privát üzeneted érkezett!

Szőnyeg Kép

Kép Kép
meli1118
 
 


Hurrá-hurrá,a lányom éjféltől reggel 6-ig egyfolytában aludt :D .
Úgyhogy most boldog vagyok és KIPIHENT :wink:

Nos akkor a beígért szüléstörténet (kicsit bő lére eresztve, és naturálisan :oops: , de ismertek már, beszélni azt tudok, és egyszerűbb leírni, mint körülírni egy csomó mindent, szóval figyelmeztetek mindenkit, most nem lesz virágnyelv :roll: ):

Szombaton hajnali 1 körül furcsa érzésre ébredtem, valami nem volt kerek, de nem nevezném igazi fájásnak sem. Rendszertelenül, és rövid ideig. Mászkáltam a lakásban, hogy ez most az –e vagy sem :? . Hajnali ötig lamentáltam, közben erősödtek kicsit, ezért úgy döntöttem, felkeltem apát.
Musz: Apa, ébredj, azt hiszem, mennünk kell a kórházba.
Apa: „Hmmm, minek?” :lol: :lol: :lol:
Hehehe, szegény azt hiszem enyhén szólva kómás volt.
Mindegy, elmagyaráztam az okot, mondtam, hogy nem vagyok biztos benne, de valami fáj, lehet, hogy hazaküldenek, de én a kórházban nagyobb biztonságban érzem magamat.
Aztán ahogyan készülődtünk, a fájások is erősödtek, de ugyanolyan rendszertelenek maradtak.

Azon is filozofáltam, hívjam –e a dokimat és a szülésznőmet, de úgy döntöttem, először az ügyeletes orvos mondjon rám valamit, aztán ráérek őket nyaggatni, hadd aludjanak :wink: .
Az ügyeletes doki megvizsgált, (jó fej volt :D ), 1 ujjnyi méhszájat állapított meg, és megjósolta, hogy itt dél körül, de legkésőbb kora délután baba lesz.
Ágika nagy lelkesen küldte is az sms-t az anyukájának, hogy nemsokára nagyi lesz.

Berendezkedtem a vajúdóban, aztán kicsoszogtam apához, mert a Szt. Imrében az a rendszer, hogy a vajúdó egy nagy közös 6 ágyas szoba, és oda apák nem mehetnek be, a szülőszobai részleg bejárata előtti kényelmetlen kemény fa padon (párna nélkül) kell ücsörögniük :evil: , amíg a párjuk nem jut el a szülőszobáig, ott már természetesen együtt lehetnek.
Szóval választhattam, hogy én a puha ágyikóban a vajúdóban, apa meg egyedül a folyosón, vagy kimegyek hozzá. Persze kimentem, így együtt feszengtünk a kényelmetlen kemény fa padon (párna nélkül), még két sorstársunkkal együtt. Azt már csak zárójelben jegyzem meg, a köntösöm már nem érte körbe a hasamat, és jó csúnya hálóinget vettem fel, hogy ez menjen tönkre a szülésnél, szóval tuti csini voltam… :evil:

A dokimat és a szülésznőmet végülis nem hívtam fel, mert aznap úgyis ügyeletesek voltak, gondoltam reggel 9-ig, amikor kezdenek, úgysem történik semmi. Aztán megtudtam, hogy a velem a folyosón vajúdók közül az egyikük ugyanezzel a párossal készül bulizni, és ők bizony telefonáltak (később a dokim és a bába is jelezte, hogy értékeli, hogy nem telefonáltam rájuk ész nélkül, bár szerencsétlenek nem sokra mentek az én józanságommal, mert telefonált más) :lol:

Közben Csabának reggel 9 és 10 között vizsgáznia kellett a TF-en (ami ma már TE…), elküldtem, hogy menjen nyugodtan, itt még úgysem történik semmi, nem marad le.

Tehát Csaba fél kilenckor el, befutott a dokim, aki megvizsgált, és megállapította, hogy még mindig csak 1 ujjnyi a méhszáj, és a fájásaim inkább jóslók, mint szülési fájások. Hát erről nekem fogalmam sem volt, nekem bizony eléggé fájtak :shock: .
Azt is mondta, hogy legszívesebben hazaküldene, mert otthon ebben a kezdeti(!) szakaszban hatékonyabb a vajúdás. De én nem tudtam hazamenni, mert a sofőröm éppen vizsgázott :lol: . Erre az a köztes megoldás született, hogy a bábámtól kapok homeobogyót, amelyik méhszájtágító hatású, másfél óra múlva megnézzük a hatását, addigra Csaba is visszaér.
Elkezdtem a bogyókat eszegetni, miközben a „jósló”fájásaim eléggé kínoztak.
Csaba közben végzett, de mondtam, hogy még ne jöjjön a „büntető”padra, majd hívom, ha lesz valami.

12 körül a doki újra megvizsgált, de úgy, hogy majd’ leugrottam a székből.
Doki: „Ágnes, csússzon vissza!”
Én a fájdalomtól alig kaptam levegőt, dehogy mentem vissza. És akkor alkudoztunk (a keze persze végig bennem, legszívesebben kitéptem volna), aztán a végén persze visszacsúsztam, így lettem kétujjnyi, de a folyosón már eltört a mécses. Sírva hívtam apát, hogy mi történt. :cry: :cry: :cry:
Újra vissza a vajúdóba, fájások, várakozás.

2 körül újabb vizsgálat, aminek a végén a doki a burokrepesztés mellett döntött. Ekkor kiderült, hogy a víz meconiumos, nem húzhatjuk túl sokáig a dolgot, és innentől elfelejthetem az alternatív szobát, és a kádat… A burokrepesztés után 3 ujjnyi lettem.
A doki szólt, hogy hívjam a Csabát, addig a szülésznő előkészít.

Csaba 5 percen belül befutott, bevonultunk az egyik szülőszobába, és ott fájdogáltam tovább. Először a szülőágyon, aztán a labdán. Sehol sem volt jó, de a labdán volt kevésbé rossz. Amit furcsállottam, hogy nem bírtam elviselni, hogy hozzámérjenek. A szülésznő a hátamat derekamat masszírozta (őt azért nem ordítottam le), de a Csabának közepesen szépen mondtam, hogy nem kérek masszírozást.. Amikor jöttek a fájások, mindenféle pózt kipróbáltam a labdán, hátha jobb valahogy, de nem volt. A CTG végig a hasamon volt.
Aztán a szülésznőm átrakott minket egy másik szülőszobába, mert az nagyobb volt, és sárga, nem kék színű, nem mintha a mérete akkor nekem számított volna bármit :shock: , én kinéztem magamnak a szülőszobai részlegen egy helyiséget, az volt kiírva „orvosi gáz”, na én oda vágytam be, de nagyon… :lol:

Szóval folytattam a szenvedést a másik szülőszobában, és egyre jobban vágytam a császárra.

Mivel hajnal 1 óta fent voltam, és nem ettem, nem ittam, leszámítva egy kis szénsavmentes vizet és szőlőcukrot, kezdtem kimerülni (ilyeneket emlegettek, hogy „kiszáradt” meg „tachicard”, de ezeket csak a vészhelyzetből ismerem). A szülésznőm úgy határozott, beköt egy infúziót (NaCl+glükóz mixet). De én meg úgy döntöttem, nem kérek, brrr infúzió, brrr tű… :( :( :(
A szülésznő rámhagyta, de visszajött a dokimmal, aki leteremtett, hogy mi ez a hülyeség, szükségem van erre. Mire én: „Nekem inkább császárra lenne szükségem”. A doki ravasz volt, mert erre csak annyit mondott, hogy a császárhoz is fel kell töltenie :wink: hehehe
Szóval megkaptam először fél litert, aztán – szerintük – ettől én annyira jól lettem :shock: , hogy kaptam még egy felet, így összesen 1 l ment belém.

A fájásaim nagyon-nagyon fájtak, de továbbra sem tágultam :( .

A bábám – aki ugye nem az EDA híve – hozott egy fajta fájdalomcsillapító hatású illóolajat, a csuklómra kente, ettől egy kicsit jobb lett – bekábultam :roll: . A többieket viszont teljesen kiütötte, a Csaba az ablakban lógott, hogy meg bírjon állni a lábán, a doki és a szülésznő pedig egymást támogatták, rám épphogy hatott… :lol: :lol: :lol:

Közben eszünkbe jutott, hogy az idősebbik gyerekünk nem kapott reggel 5 óta reggelit, így apa egy kicsit magamra hagyott, gyorsan hazarohant, és ellátta nyúlgyerekemet, de egy órán belül újra velem volt.

Akkor már kezdtem feladni, úgy éreztem, nem bírom tovább, csak a császár lebegett a szemem előtt, és sírva könyörögtem a dokinak érte, fájások között remegve. Ő nem hagyta magát, rámparancsolt, hogy viselkedjek felnőtt ember módjára, meg tudom szülni ezt a gyereket, de én kellek hozzá! Ő segít, de ez az én feladatom. Be kell nyomnom a fájásokkal a gyereket a szülőcsatornába, hogy haladjunk, ezzel 4 ujjnyi leszek.
Tehát azt várta el tőlem, hogy abban a helyzetben, amikor úgy érzem, meghalok, annyira fáj, tegyek olyat, amivel még jobban fokozom a saját fájdalmamat. Hát én eléggé jóban vagyok magammal, és nehezen tűröm a fájdalmat, és CSÁSZÁR AKARTAM, szóval a dokinak minden meggyőző erejére, többek között a durvább hangjára is szüksége volt, hogy kizökkentsen ebből a patthelyzetből.

Nem tudom, mi történt, de egyszer csak fordult bennem valami, és eljutottam oda, hogy minden mindegy, ha beledöglök is, megszülöm ezt a gyereket. Felnyomták az oxitocint és onnantól kezdve már egészen jól haladtunk, bár a nyomások közötti szünetben nem tudtam annyira ellazulni, hogy az izmaim kiengedjenek, így a baba feje egy csomószor visszacsúszott :? , tehát kezdhettem előlről ott, ahol az előző fájásnál tartottam.

Aztán csatlakozott hozzánk egy nagyon kedves neonatológus csapat, a meconiumos víz miatt, hogy amikor kijön a baba orra, leszívják, nehogy a tüdejébe kerüljön a trutyi. Tehát amikor félig kint volt a feje, és a legjobban feszített, szünetet kellett tartanom, és nem nyomni, hogy elintézzék :( . Hát az sem volt túl kellemes.
Aztán néhány fájással és kb 2* annyi nyomással megszületett a feje, és a következőnél pedig a kicsi teste is kibújt.
Ami nem is volt annyira kicsi, mindenki nézett, mekkora baba, lilásszürke volt, és nyekergett.
A mellemre tették, de bealudt, nem kezdett el szopizni – ez később kiderült, a sárgaság miatt volt.
Aztán ellátták, apa megfürdette, fényképezkedtünk, és túl voltam rajta. A dokimnak varrnia kellett, mert gátvédelem mellett mégis repedtem egy kicsit :? .

Utána magunkra hagytak minket, apa a meghatottságtól a könnyeit nyeldeste, én meg csak bámultam azt a kis lényt, aki a lányom.

A neonatológusokkal később is találkoztunk, gratuláltak a szép szülésemhez (mert ők lemaradtak a dokimmal folytatott veszekedésemről :lol: ).
A dokim utána vagy 3 alkalommal újra- és újra bocsánatot kért a hangnem miatt, de én megnyugtattam, hogy semmi gond, tisztában vagyok vele, mit miért tett,és hogy ott pont erre volt szükségem.

Később a szülésznőm elpletyizte, hogy ők kint a szülőszoba előtt megbeszélték, hogy nem haladunk, valamit tenni kell, ezért jó zsaru-rossz zsarut fognak játszani, és a dokim bevállalta a mumus szerepét.

Közvetlenül a szülés után a saját lábamon(!) elmentem zuhanyozni, Csaba csak a biztonság kedvéért jött velem, de nem volt gond. Aztán egérkét elgurították a csecsemőosztályra, engem elkísértek a szobámba, apa elbúcsúzott, és mindenki elment aludni.

Ígérem, nemsokára visszaolvasok, és folyt. köv. a kórházi napokról, de most mennem kell

Puszi mindenkinek

Musz

KépKép
muszkuru
 
 


Musz :D :D :D :D
a lényeg a lényeg, ott az a csodás "csöppség". Ügyesek voltatok. A következő gyorsabb lesz :wink: :wink: :wink:
Elárulod nekünk Eszter milyen paraméretekkel született :?: :wink: ez eddig lemaradt.
Utólag visszagondolva ugye milyen jó, hogy simán lett :?: Én Krisztiánnal a 2. indításkor "szerettem" volna császárt, ill. túl lenni a szülésen, akár azzal :oops: :oops: Én féltem a 3. indítástól :shock:

Meli
na akkor Dénes szobája szépen alakul. Vasalás, hát én pont a pici ruhákat nem szeretem vasalni, azzal nem látni, hogy haladok, és a kosár is lassan ürül :oops:

Candi
nem csak Te nem tudsz feljönni a bbnetre. nekem már délután sem működött.


Na megyek, Adrikáért fél 1-kor kell menni, így meg baromi rövid a délelőtt :shock:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó
 
 

 
 

Sziasztok!

Musz!!!Nagyon jó a szülésleírásod!!!Sírtam is és nevettem is!!!!Utólag gondolom örülsz,hogy a dokid eljátszotta a rossz zsarut és rendesen szülhettél!!!A kórházi tapasztalataim alapján a természetes úton szült nők iszonyú gyorsan regenerálódnak :shock: volt olyan,aki délelőtt 11-kor megszült,lezuhanyozott és kijötta társalgóba ebédelni...összetett lábakkal és rózsásan 8) még beszéltük is a többiekkel,hogy vagy ilyen erősek a mai nők,vagy nagyon profik a kórháziak!!!!
Summa summárum:minden jól alakult és Esztike egészséges és gyönyörű...nem is kell ennél több!!!!

Gabi,én még sosem vasaltam kiruhácskát,biztosan ez lesz életem kedvenc elfoglaltsága :?

Na megyek főzni,délután meg megyünk anyuval temetőbe és rokonokhoz!!!!!!Még benézek!!!!

Kép Kép
meli1118
 
 


kis ruhácskát :roll:

Kép Kép
meli1118
 
 


Sziasztok!

Én inkább kivasalok két adag babaruhát,mint egy felnőttet :)
Unokatesóm férje mondta,hogy babaruhát ő si szívesen vasalt,csak rátette a vasalót,és már kész is volt :D :D

Meli!
Szép a szőnyeg,biztos nagyon fog tetszeni Dénesnek.

Kis_Plutó!
Esztike alszik a délelőtt nagy részében,hogy tudsz takarítani?

Muszkuru!
Akkor Esztike nagyon ügyes leányzó.ilyen hamar átaludni az éjszakát :wink:
A szüléstörténeted kisértetiesen hasonlít az enyémhez.Én is könyörögni tudtam volna a császárért,de láttam a dokin,hogy hajthatatlan(érthető,nem neki fáj)úgyhogy feladtam,és szenvedtem tovább.
És persze én sem bántam,hogy így történt. :D
Gátsebed jól van? Hány öltésed van,nem tudod?
Az illóolajos részen jót nevettem,gondolom ott nem tűnt viccesnek :roll:

Ha már itt tartunk,van egy kis időm,törlesztem ez irányú tartozásom,és leírom én is a szülést,míg el nem felejtem(bár olyan talán sosem lesz,csak max.szépülnek az emlékek).
Amint azt a b.neten is megírtam.dec.22.-én pénteken dél körül(mikor sütöttem még két adag vaniliás kiflit)elkezdett csordogálni a magzatvíz.Teljes kétdségbeesés,remegve hívtam unokatesóm,hogy most akkor irány a kórház?"Naná",jött a válasz.Azért húztam,halasztottam,de 2-kor rászántam magam.Már csak ügyeletes dokik voltak,megvizsgált,és nem látott magzatvíz csorgást,bár a magzatvízem valóban kevés volt.Nst után felvettek az osztályra,mást aznap nem is csináltak.Másnap reggelre próbaindítást írtak elő.Aztán az oxitocin injekciót már nem kellett bekötni,mert voltak spontán összehúzódások kb.5 percesek. :arrow: a méhszájérlelő zselés indítás kilőve.Még teljesen zárt voltam,ezért visszaküldtek a szobámba,és 3 óránként Nst+vizsgálat,hogy hátha beindultak már a dolgok.Persze mindig úgy mentem a vizsgálatra,hogy mondták,hogy a következőkor indítjuk,ez így ment egész nap,mondhatni kellemes volt.közben az egész család kint várakozott,és döbbenten álltak,mikor mindig megjelentem,hogy még mindig semmi,majd 3 óra múlva.Este 7-kor haza küldtem őket,de este 10-kor még jelenésem volt a szülészeten,és akkor végre már 3cm-re ki voltam tágulva,mondták feküdjek le nyugodtan,és próbáljak meg aludni,mert holnap nehéz napom lesz.Aztán vagy még az éjjel beindulnak maguktól a dolgok,vagy reggel burkot repesztenek.Nagy nehezen sikerült aludnom 5 órát(de csak azért mert előző este semmit nem aludtam,és már hulla voltam)reggel 5-kor aztán beöntés ,és 7-kor jelenés a szülészeten.Burkot repesztettek(az éjszaka során persze semmit nem tágultam)és kitettek a vajúdóba.ekkor még nagyon jól éreztem magam,eljártam zuhanyozni,dumcsiztam az NST-re jött szobatársakkal.8.30 körül jött mellém egy csaj 5 perces fájásokkal(nekem is ilyenek voltak) 9.30-kor szólt a szülésznőnek,hogy toló ingere van,bement vizsgálatra,10-kor megvolt a gyerek.ejha mondom,én is ilyenre jelentkeznék.persze én továbbra is a 3cm-nél tartottam,ezért behívtak a szülőszobára,és rámkötötték az oxitocinos infúziót.először 20(nem tudom,hogy mi a mértékegység)na ettől aztán jöttek a fájások 2-3 percesek is voltak már,de én továbbra sem tágultam.Emelték az adagot 40-re na ekkor már kapartam a csempét,a szülésznő megkegyelmezett rajtam,és kaptam kéjgázt(kb.fél óráig volt hatásos,meg is kérdeztem,hogy nem lehet,hogy kifogyott?mondták,olyan nincs mert ez központilag jön valahonnan)Persze továbbra sem tágultam 4 óra körül aztán megint emeltek 60-ra,na ekkor mondtam,hogy én már nem bírom tovább,főleg mikor megkérdeztem,hogy mi a végső határ amíg emelik.a doki nagy nyugisan 120 :shock: Előbb halok meg,minthogy addig emeljék.Utalgattam,hogy nem lehetne-e más megoldás,eddigre már túl voltam 2 szurin,pár hányáson,és 1 perces fájások tömkelegén,és még mindig ott tartottam,ahol szombat este.egy dolognak kezdtem örülni,hogy az infúziós üvegbe már alig volt valami,mire közölték,hogy nem gond,kötnek be másikat.Aztán látták,hogy mennyire kivagyok,ezért a doki úgy döntött,hogyha lefolyik,akkor pihentetnek,vagyis vissza a vajúdóba,és kezdődik majd minden előről,mert utána nem mehet egyből 60-nal az infúzió.Mindegy nekem már csak a fájásmentesség lebegett a szemem előtt.Este 7-kor sikerült 4 cm-re kitágulni kaptam egy újabb injekciót,ami elvileg görcsoldó,és elmúlasztja a fájásokat. olyannyira hatásos volt,hogy 20-21-ig szünet nem volt a fájásaim között:evil: :evil: Férjemet persze nem engedték még be mert csak 1 apás szülőszoba van,és mi van ha közbe befut valaki.(hát engem nem volt nehéz beelőzni.)Mindenki azt hitte,hogy ma már nálam nem lesz gyerek.Aztán az egy órás szünetmentes fájás után hirtelen tolóinger lépett fel,ekkor megvizsgált a doki(9cm),és a pihenő helyett rohantunk az apás szülőbe.Férjem szegény a folyosón várakozott délután 2 óta,már majdnem hazaküldték,még jó,hogy nem ment.21-kor nagy nehezen feltápászkodtam a szülőágyra,és dec.24.-én 21.45-kor végre megszületett Gerda.Szegénynek a köldökzsinor 2x is a nyakára volt tekeredve,úgyhogy örülhetünk,hogy nem lett baj.Persze a méhlepénnyel is megkínlódtam,nem akart levállni,úgyhogy a doki úgy nyomkodta ki a hasamból,kb ez olyan érzés volt,mintha ikreket szültem volna ez is eltartott vagy 45 percig,már arról volt szó,hogy elaltatnak,és úgy veszik ki. :evil: aztán jött még a varrás,de ez már semmiség volt a többihez képest.
mindezek ellenére azt mondom,hogy megérte,és akár már ma újra belevágnék.remélem nem ijesztettem meg senkit,és ennél mindenkinek csak könnyebb szülést kívánok.Persze az a pillanat,mikor a hasadra teszik úgyis minden rosszat feledtet. :D

KépKép
takido
 
 


Sziasztok!!!
Dóri,köszi neked is ezt a szép történetet!!!!!!Eddig mindenki,akivel beszéltem erről azt mondta,hogy nincs a világon ennél jobb dolog!!!Én is nagyon várom már és érdekes módon nem is izgulok(még)

Lányok,nekem annyira fáj az epém...a dokim mondta,hogy a nagy méhem egészen felnyomta a belső szerveimet és a jobb mellem alatt az epehólyagom egészem előredomborodik :shock: és evés után,pláne,ha olyat eszek,amit nehezebb megemészteni....hát nagyon fáj....volt valakinek közületek ilyen gondja?Próbálok naponta többször keveset enni és az emésztésem amúgy príma és mégis....help!!!!!

Kép Kép
meli1118
 
 


Meli!
Biztos,hogy az epéd fáj?
Nekem a gyomrom,meg a nyelőcsövem égett a sok sav miatt.
Egy pillanat,megnézem a homeopátiás könyvemben,hátha találok,valamit.

KépKép
takido
 
 


Egyet találtam:
CHELIDONIUM MAJUS 9CH napi1-2x5 golyó
Az epehólyag működését javító szer,csökkenti a jobb bordaív alatt fellépő csipkedő,szúró fájdalmat.

KépKép
takido
 
 


Dóri,köszi!!!Van bőven gyomorégés is,de az teljesen elkülöníthető....ez pont ott fáj,ahol írtad és valóban erős szúró fájdalom!!!!!Hétfőn elugrok majd a patikába...

Kép Kép
meli1118
 
 


Meli!
Remélem használni fog :D

KépKép
takido
 
 


Dóri
hát nem adták "ingyen" Neked sem a lányodat :wink: :wink: de az biztos, hogy megéri :lol: :lol:
Na persze én könnyen beszélek :oops: nekem nem voltak hosszú vajúdások, és a fájásokat pedig elég jól viseltem :D :D
Oxitocin, adagolós géppel volt? ahol kiírják a cseppszámot? Nekem olyan volt 5-el kezdtünk, 15-nél kezdődtek a fájások ( a rendes valamit érők :lol: ) burokrepesztés után ment a 20. Nekem azt mondta a szülésznő az a max :shock: :shock:
Nekem az a méhlepény nyomás rosszabb volt mint a tolófájások. A 3. után mondtam a dokinak hagyja abba :oops: mondjuk ő is úgy gondolta, hogy jön az altatás :wink:

Meli
nekem a gyomromat nyomta Esztike. ha hanyadt feküdtem, egyből megindult a sav :? :? féltem is emiatt a szüléstől, de mire elértünk a tolófájásokig teljesen leszállt :D és így nem volt gond

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó
 
 


Hello csajok, olvasgattam a szüléstörténeteket. Én is AKAROK ilyet, még ha életem legfájóbb percei-órái :roll: -napjai :shock: lesznek is!!!! Én, lehet, hogy csak így a távolból, de egyáltalán nem félek a szüléstől. Mindig az van bennem: hányan kibírták már...

Ma tanítás helyett értekezletünk volt. A legjobb az volt, hogy kint Németo-ban kaptam egy sms-t: "szombaton nem lesz a szakközépben tanítás, helyette értekezletet tartasz. "
Én: ??????????????????? :shock:
Aztán megírták, hogy miről. Semmi extra, csak a közlés volt kissé furcsa. De jobb volt, mint 4 órát végigtanítani. Meg különben sem jöttek volna el sokan a diákok közül... Szombat, nem iskolanap :lol:

Most hívott anyukám, hogy este süssünk "szalonkát hadzsmávó"... Imádom, jó kis kaja. De apa mindjárt hazajön, megbeszélem vele. Negyed óra múlva hokimeccs, de sajna csak a tv-ben, úgyhogy csak utána jöhet szóba!

Írjatok!
Málna?? :roll: Candi ?? :roll: Hőtök? Mi hárman (Sziszi, Viki és én) már "elvéreztünk" , bennetek az uccsó remény!!

Plutó, mielőbbi jobbulást nektek!

Na, megyek bekapcsolom a tv-t, meg rendet rakok, de azért bekapcsolva marad a bnet is. Mostanában tök sokszor nem nyitja meg az oldalt, pedig tök sokat próbálkozom :?

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá
 
 


Meli, veszel homeós bogyót? Remélem használni fog.

Dóri, írhatnál arról is, hogy telnek a napjaitok?!

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá
 
 


Kis_plutó!
Igen,olyan gép volt,a doki beírta a cseppszámot,és a gép autómatán adagolta.Néha eszembe jutott,hogy megnyomkodom azt a gépet :twisted:

Hoppá!
Ígérem,majd írok arról is,hogy hogy telnek a napjaink,de most éppen megyünk levegőzni.
Jó sütögetést nektek. :)

KépKép
takido
 
 


Hoppá!
Gondolom "örültél" annak az sms-nek Németországban.Azért remélem jól sikerült az értekezlet.

KépKép
takido
 
 


Merre vagytok lánykák??

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá
 
 


Sziasztok!
Candi!
Nagyon Boldog Névnapot még a 8 napba beleférek.

Musz!
Gratulálunk.

Bea!Kis_plutó!
Nagyon édik a bébik!

Zsizsik!
máskor jobb hírekkel jössz.

Sziszi!
Sajnos más topikot se tudok olvasni.
A kisfiam nagyon keveset alszik nappal csak mikor kinnt vagyunk a friss levegőn nem sokat van el egyedül, s akkor vár a házimunka. Nappal csak 2-2,5 félórát alszik.
Kedden voltunk tanácsadáson 5,87 kg 65 cm.

Engem is elkapott a pusztulat láz meg minden most már alig van hangom.
Jövő héten is Kanizsára megyek csak hétvégére ugrottunk haza.

Kis_plutó!
Jobbulást a kis betegeknek.

Meli!
tesztik a név Dénes.

Takido jó,hog jelentkeztél. Gyönyörű a kislányod!

Hoppá!
Jó szalonnasütést irigyellek ilyen jó időben nincs is jobb mint egy kis kerti parti. Én bennt kuksolok kurálom magam.

Puszi a Többieknek is megyek babát fürdetni.

Kép
nika04
 
 


Sziasztok,megjöttem!!!Nagyon jól telt a délutánom,anyuval 5-kor hazaértünk a rokonoktól és pont fordultunk be az utcánkba,amikor összefutottunk az unokatesómékkal,akik a fagyizóba igyekeztek és velük mentünk,most értem haza!!!Apa nemsokára jön a meccsről és teljes lesz a létszám!!!!

Kata,szalonnasütés....hű de jó,nekem hiányzik az ilyesmi az életemből mostanában....már a hagyma illatától felmegy a savam,pedig úgy imádom,hogy gyakran elcsábulok :oops: aztán egész éjjel szenvedek!!!!Értekezlet :roll: biztos jobb mondjuk,mint az unott fejeknek órát tartani....

Edina,örülök,hogy benéztél!!!Sajnálom,hogy a fiad nem valami nagy alvó...de ez még változhat...reméljük kedvező irányba!!!És ha a párod sokáig távol van van segítséged???Legalább a bevásárlásnál???Mondtad,hogy emeleten laktok,gondolom nem könnyű mindent neked felcuccolni!!!!

Dénes szerintem nagyon éber gyerek lesz,csak magunkból kiindulva...mindketten úgy alszunk,mint a nyulak :P már mondtam is apának,hogy lassan el kell kezdenem hozzászoktatni magam a napi 4 óra alváshoz.....hú de kemény lesz!!!!!

Na én szerintem elköszönök mára,megyek zuhany és ágy!!!!!Pusz mindenkinek

Kép Kép
meli1118
 
 


Jó reggelt!
Itt vagyok a szokásos reggeli beköszönésre, este nem megy ez nekem, hogy a fene rágja meg.
Musz, Dóri hát egyikőtöknek sem lehet mondani, hogy könnyű és gyors szülése volt. Bár gondolom a Gyerekek minden szenvedést megérnek és nem mondjátok azt, hogy soha többet.
Musz: milyen szépen alszik Eszti! Segítségetek van, vagy Apával kettesben babusgatjátok Esztit? Tejci van? Idősebbik gyermek mit szól a kis jövevényhez?
Dóri: sokat sétálgattok? Babakocsi bevállt? Oviban voltatok már sokat?
Nika: köszönöm a köszöntést! Jövő héten jó meleg lesz, gondolom sokat lesztek a levegőn.
Kata: én meg sem sütöttem a szalonnát, csak úgy simán a vágódeszkáról hagymával bekatonáztam, pedig általában nem szeretem.
Meli: fini volt a fagyi? Hát én is mindig ezt mondom, ha egyszer lesz babánk tuti az alvással gondok lesznek, én nem aludtam 1 éves koromig éjszakánként, biztosan visszakapom majd.
No megyek, mert késésben vagyok, már meg sem ígérem, hogy este jövök, csak reménykedek, hogy beenged a net.
Szép napot nektek!

Andi
candi
 
 


Sziasztok,jó reggelt!!!!

Andi,fini a fagyi,mostanában különösen rá vagyok kattanva :oops: csak nem dolgozol ma is????Kicsit pihenhetnél,legalább vasárnap!!!!Remélem én is,hogy este be tudsz jelentkezni,nekem mostanában összejön :o

Többiek,merre vagytok????Málna????Ígértél fotókat!!!!!!

Szép napot mindenkinek,megyek vissza apához dvd-zni!!!!!

Kép Kép
meli1118
 
 


Jó reggelt!

Holnap lesz időm, és akkor bepótlok mindent!
Ahőm tegnap felugrott 37.3-ra :shock: ma meg vissza zhant 36.8-ra :x Szóval piri itt tipródik a küszöbön...
MEgyek mert Mátéval reggelizünk.Puszi

málna2162
 
 


Helló Málna!!!Sajnálom azt a hőt....remélem ez csak átmeneti és nem lesz belőle mensi!!!!Várunk minél előbb , szép napot nektek!!!!!

Kép Kép
meli1118
 
 


Háhá, én is tudom már Gabi trükkjét - szoptatok és netezek :D

Visszaolvastam, de annyi mindent írtatok, bocsánat, hogy nem reagálok mindenkinek külön.

Köszönjük szépen a gratulációkat, és a dícsérő szavakat :D

Tényleg lemaradtak a száraz tények, szóval
4100 gr, 56 cm, 34 cm-es fejkörfogat(!) és 9/10-es Apgar.
Ez lenne Eszti :roll:

Andi, nyúlgyerekem szegény nagyon el van hanyagolva, tegnap kb 10 percet sikerült "beszélgetnem" vele, ráadásul új szobát kapott, pénteken költözött, a dolgozóba, helyes lett, de mégsem a régi szobája.
Ráadásul most vedlik, ilyenkor az állatkák sokkal érzékenyebbek, szóval biztosan nagyon nehéz neki :( .
De sajnos bármennyire is szeretnék változtatni a jelenlegi helyzeten, nem nagyon megy, mert amíg a kis piócámtól még egy röpke pisilés erejéig is alig bírok megszabadulni, rá már tényleg csak annyi időm jut, hogy rendbe tegyem a ketrecét, adjak valami finomat enni, és mondjak neki pár kedves szót :(
Ráadásul hozzáérni is alig lehet, mert pillanatok alatt mibdent elborít egy hatalmas szőrfelhő.

Dóri, minden elismerésem a tied! A méhlepény nálam már könnyen jött, de most belegondoltam mi lehetett volna még :shock:

Na, azt hiszem, most sikerül meglógnom, elmentem zuhanyozni... :roll: :oops:

Majd még jövök

Musz

KépKép
muszkuru
 
 


jó napot Mindenkinek !

bocsi, hogy tegnap nem jötem, de dolgoztam, azután a fodrász barátnőm a fejemet tette emberi formájúvá, s este bedőltem az ágyba

Málna, Andi
hajrá ! nektek még esélyes a hónap !
nagyon szurkolunk, hogy ez a hónap sikeres legyen nektek !!
már rég volt zebrásunk !!! :shock:

Musz
akkor eltanultad Gabi trükkjét !!! a kicsik úgy tudom, ilyenkor még nem látnak színeket de néhány hónap múlva már Esztike - Gabi Esztikéje is - lesi a monitort és veri a billentyűzetet :lol: :lol:
az egyik barátnőm a kisfiát akkor szoptatta esténként, amikor a Szerencsekerék ment és abban az a nagy színes kereket forgatták
ő a babára figyelt, a párja a tévét nézte ( egyszobás lakásban laktak még akkor ), s egyszer a kis gengszer felfedezte a tévét
na, innentől kezdve ha az anyja szopi közben nem úgy tartotta, hogy lássa azt a színes villogót, akkor kitört a balhé :?
mindig avval poénkodott, hogy a gyerek 18 év múlva is a tévé előtt fog majd enni, csak akkor lehet, hogy már nem tejcsit iszik
állati jó Esztike nyuszis ágyikója !!!
kis pióca - találó kifejezés

Meli
fagyit akarok !!! holnap ennem kell egy jó fagyit mert belepusztulok !!!! :oops:
imádom az olasz és pikáns kajákat !!!! abban a pizzériában biztos hetente megfordulnék ! 8)

Gestomix szedése hat hónapig
vvviki
 
 


Kép Kép

Kép
bea27
 
 


Sziasztok! 8)
Üdv. az elveszetteknek.
Sajnálom a piros naposokat és drukkolok, akinél még él a remény ebben a hónapban.
A szüléstörténetek nagyon jók voltak és kicsit elgondolkodtam, lehet, hogy jól járok a császárral :roll: Pénteken voltunk ctg-n és uh-on, minden rendben. Már meg sem kérdeztem, hogy biztos lány-e. Majd meglátjuk nemsokára. Még mindig faros, így máj. 11-re tervezzük a műtétet, de még bármi történhet. Szép, érett baba, mondta a dokim. Kérdeztem:megvan már 2,5 kg, nevet:már 3,5. :shock: (remélem csak túlzott) :D
Péntek óta dögrováson vagyok: torokgyulladás(pedig már nincs is mandulám :evil: ), takonykór és fejfájás. Éjjel két óránként fent voltam. Már sok mindent próbáltam:bioparx spray, aloe vera first, mézes tea, szopogatós propolisz, langyos sós vizes öblögetés. Ha van még ötlete, megköszönöm. Ja, és folyamatos vendégség volt mellette. Itt voltak barátnőmék, utána mi mentünk köszönteni, ma pedig unokatesómék jöttek. Szóval alig élek, bocsi, hogy nem írok többet.
Gabi, köszi az ajánlatot. Élek vele, küld a számod priviben, hogy tudjalak értesíteni. :lol:
Mamen
mamen
 
 


hellóó !

Bea
Ádika már kész pasi ! 8)
már 4 hónapos !!! ő a topik első babája !!!!!!!!!!
olyan klassz a hajacskája ahogy feláll !

Zsizsik
lábad hogy van már ???

Mamen
gyors gyógyulást kívánok !!!!!!

Kata
imádnám a szallonát, de ha megenném, kétnapig dögrováson lennék :x
így vagyok a füstölt kolbásszal is :cry:
én is azt gondolom, hogy a szülést eddig mindenki kibírta, nekem is ki kell valahogy :roll:
a barátnőm szerint az a fontos, hogy ne félj a szüléstől, mert az nagyon rosszat tesz !

Edina
de jó, hogy benéztél !
tud valaki segíteni neked amíg a párod nincs otthon ?

Andi
ma is dolgoztál ??

megyek Irigy Hónaljmirigyet nézni, imádom őket, annyira hülyék, hogy az már jó !

jó éjt mindenkinek !
a babáknak pocifájásmentes éjszakát, anyukáiknak pedig nyugodt éjszakát !
ja, és ZEBRACSÍKOS TESZTEKET !!!!!!

Gestomix szedése hat hónapig
vvviki
 
 


Gabi
Esztike hogy van ?????
gyors gyógyulást neki is !!!

Gestomix szedése hat hónapig
vvviki
 
 


Bea üzenete a képekhez: ezek a mai friss képek Ádiról, levegőzés közben a mobil ágyikójában. :lol:
Azért jó dolga van ám a kis srácnak mi? :D
Musz: na most már minden világos, hogy sikerültek ilyen jól a vizsgáid, Eszti okos fejecskéjében volt a tananyag :wink:
Milyenek az éjszakák? Van egy kis alvás is?
Sok tejecske van?
Mamen: remélem azért még bármi történik is, hátha simán születhettek! Sajna én sem tudok már jobb gyógymódokat, inkább csak azt mondom ágyikó és egy jó kis alvás, hátha segít. Gyógyulj meg hamar.
Meli: dolgozom én minden nap, ilyen a tavasz tudod, majd júniusban lelazulok. Ez a sok munka arra pont jó, hogy eltereli a figyelmemet a babkérdésről egy kicsit.
Így ebben a hónapban hőt sem mértem és a napokkal is bajban vagyok.
Málna: nagyon jó az új avatarod! :wink: Hogy van a kis Ördögfióka? Kiváncsi vagyok a holnapi hődre.
Viki: új lett a frizkó? Valamit változtattál?
No most ennem kéne már valamit.
Lehet benézek még.
Jók legyetek!

Andi
candi
 
 


Viki: egyszerre, tényleg a mirigyek vannak? Na én is belelesek!

Andi
candi
 
 


Hát ez ma sem jött össze - szóval csak távirati stílusban :roll:

Egérke nagyon rendes baba, csak akkor nyüszög, ha tényleg valami baja van (kakis-pisis pelus, harc a pukikkal vagy az éhséggel).

Tejem szerencsére van, ami valamiféle csoda, mert sem anyunak, sem a nagyimnak anno nem volt egy csepp se, az öcsém, és én is tápszeren nőttünk fel.

Alvás nekem 4 óra / éjszaka, apának 10 óra, mivel csendben nyüszögünk, ő simán tud aludni :twisted:

És akkor néhány újabb kép az elmúlt napokból:
A nagybácsival - öcsém imádja, majd megeszi :lol:
Kép
Kép

Reggeli szopi - a fotel egy isteni találmány, így csak estére szakad le a derekam...
Kép

Különleges nyuszi vigyázza az álmát :wink:
Kép

Puszi mindenkinek!

Musz

KépKép
muszkuru
 
 


sziasztok!

Mamen
majd délelőtt küldöm a számom :wink: :wink:
Én terhesen elég sokat olvasgattam a neten, ugye a kicsi32. héten medencevégű volt :? na én is kaptam tippeket, hogy lehet menet irányba fordítani....
Viszont olvastam, hogy egy doki mit mondott a kismamájának :wink: Semmi nincs véletlenül. A pici is nagyon sok minden miatt lehet faros, szóval, ha Ő úgy döntött, meg van az oka :wink: :wink:
Szerintem ha oda kerül az ember csak az lebeg a szeme előtt, hogy a picivel minden rendben legyen (nekünk még lehet, hogy jobban is :shock: )szóval ha császár akkor úgy lesz jó. :wink:
Amúgy meg ugye úgy is szenved az ember lánya, csak úgy a szülés után :shock: ki van ez találva...

Musz
most már többet tartózkodik Eszti a kiságyban? Na nagyon szép méretekkel rendelkezik a pici :D :D Neked nem becsültek súlyt, ugye? V. én emlékszem rosszul?

Viki
hát ez a hülye taknyosság eléggé ragaszkodik a kicsihez :? napközben már nem jön annyi váladék, na de reggel :shock: :shock:

Na most már készülni kell a suliba, majd délelőtt megpróbálok jönni, és új képeket is rakok :wink:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó
 
 


Gabi: este nézegethetem akkor a képeket :wink:
Musz: micsoda nyuszi :shock: :wink:
Nagyon jók a képek! Eszti rendes kislány akkor, Anyudék voltak már nálatok? Na mindig ezek a kérdések látod :?
Na megyek munka után. Szép napot

Andi
candi
 
 


Sziasztok!!!!

Bea,nagyon jók a fotók és Ádikának tényleg nagyon jó sora van....

Musz,nagyon örülök,hogy van tejed,én is remélem így lesz nálam is!!!!Az én öcsém is alig várja a keresztfiát....tőle kapjuk majd a kengurut és alig várja,hogy magára köthesse és felvághasson vele a városban :roll: le kellett hűtenem az érdeklődését,hogy ez azért még odébb lesz :lol: A mi fiunk ágyikójában pedig macikiállítás várja a kis tulajdonost....ha meglátok egy szép macit nem tudok neki ellenállni :roll:

Andi jó munkát neked...bevallom nekem hiányzik ám a tavaszi nyűzsi,szeretm a palántaszezont,meg 2 hét múlva ballagás,anyák napja....de már nem tudok ott lenni az idén....de jövőre biztosan besegítek majd...
A Kaáliban mikor lesz az insem????Azért gondolom észben tartod :lol: de a sok munka valóban tökéletesen el tudja terelni a gondolatokat.....

Viki,sajnálhatod,hogy nem ehetsz ilyen fini dolgokat....én bezzeg..még a vasszöget is megemésztem....de rám meg rakodnak a kalóriák.....mondtam is apának,hogy lassan csülköt növesztek :cry: de nem baj,majd leadom.....

Gabi,Dénes is eddig harántos,vagy faros volt,szerencsére befordult,de nagyon élénken ficánkol mostanában,remélem nem keveredett vissza egyik kedvezőtlen fekvésbe sem....minden nap elmondom neki,hogy okosan maradjon csak ott,nagyon jó az úgy.....

Mamen,hűha,mindjárt itt az az időpont!!!!!!Aztán rögtön utánad jövök én is!!!!!Izgi!!!
3,5 kg :shock: nem rossz,akkkor a végéig igencsak meglesz a 4kg....talán jobban is jártok a csaszival 8) de addig még be is fordulhat....sokat mocorog még???Mert ha ilyen nagy már,akkor nincs valami sok helye :lol:

Remélem sokan jöttök ma,eglsz nap itthon vagyok,majd csak a patikába ugrok át és kikérem a házassági kivonat másolatunkat!!!!!
Hellóka

Kép Kép
meli1118
 
 


Sziasztok,

Jól telt a hétvége, voltunk a nyaralóban. Napozás, bográcsolás, pihizés.
Tegnap elkezdtem szedni a Clostit és iszonyúan fáj a fejem. És ömlik belőlem, nagyon erős piri. :cry:

Hoppá
nálad van valami mellékhatás?

Málna
veled mi újság? Teszt, hő...?

Mamen
Már nem valószínű, hogy megfordul a baba, mert nincsen rá helye.
A császárral nem fáj a szülés, de utána rosszabb, nehezebb felépülni. Ahogy ismerősökkel beszéltem egy a lényeg, hogy akarjál hamar felépülni és ne hagyd el magad. Drukk !

Bea
Szép nagyfiú már Ádika, nagyon aranyos.

Musz
Irigy vagyok, hogy ilyen sokat tudsz aludni. Én sokszor nem bírok még újszülött nélkül sem. Gratula, szép nagy lett Eszti, jól megnövesztetted. :lol:

Többieknek üdv, most nem írok már többet, dolgozni kell.
Vendég
 


Gabi, még szülés előtt egy hónappal, az utolsó kontrollon mondott a doki 3600-3800 gr-ot, kiindulva Csaba és az én méreteimből.
De ez csak egy elvetett mondat volt, amúgy nem foglalkoztak vele, hogy mekkora a baba bennem :shock:

Mamen, próbálj meg mielőbb meggyógyulni, további gyógyító ötletem ugyan nincsen, de küldök gyógypuszikat!

Vvviki, nem is tudod, mennyire igaz a pióca.
A szobatársamnak kellett megmutatnia, hogyan tudom leválasztani magamról a gyereket szopi után, ha ő még cumizna/szórakozna, mert amikor elhúztam magamtól, a vákuum vitte magával a mellemet/mellbimbómat. Hát még ilyet sem láttam :shock:

Andi, anyuék rendszeresen jönnek, amikor kedden hazajöttünk a kórházból, riasztottam őket, így bevonult az egész család: apu, anyu, öcsém, nagynéni
Nagyon jó volt, hogy jöttek, egy csomó trükköt mutattak - mármint anyu és a nagynéném, aki védőnő, nem a családom férfitagjai :lol: - ami a kórházban kimaradt, viszont egy baba ellátásához létszükséglet.

Mától Csaba újra dolgozik, úgyhogy kettesben leszünk, de azért a mentőbrigádom ma is jön látogatóba.
Nem kell, hogy végig itt legyenek, de tudom, hogy pár óra nagyon jól fog esni.

Meli, én a plüssöket magamnak vettem eddig, olyan jó, hogy most itt a gyerek, akire rá lehet fogni :lol:

Sziszi, nem akartam én megnöveszteni, mondogattam is neki - mikor a hasam kezdett egyre nagyobb méreteket ölteni, hogy inkább bújjon ki, és majd idekint megnő. Hát nem hallgatott rám.

Viszont így utólag - bár nem így akartam, ennek is örülök. Sokkal könnyebb egy nagyobb babával bánni, jobban meg merem fogni, kevésbé tűnik törékenynek, nem aggódom, ha nem eszik túl sokat, vannak tartalékai :wink: :lol:

Szóval Meli, nem baj, hogy Dénes is Eszti nyomdokaiba lép, növögessen csak szépen nyugodtan, lehet, hogy a szülés egy kicsit nehezebb lesz, de az utána jövő napok neked lényegesen könnyebbek! :roll:

Musz

KépKép
muszkuru
 
 


Ami reggel lemaradt :wink:

Bea, Musz a csemeték gyönyörűek :D :D :D

Tegnap olyan aranyos volt a párom. Napok óta hiába, hogy alszok elég KO voltam. Na tegnap reggel 7-kor megetettem a kicsit, és hagytak engem aludni, vállalta a 3 gyerkőcöt :D :D nwegyed 10-ig aludtam (hozzáteszem simán tudtam volna még :oops: :oops: )

Ma reggel láttam gólyát. :D :D Mivel nekem már nincs rá szükségem küldtem hozzátok, bár amúgy is Pest irányába repült :wink: :wink:

Sziszi
mennyi napig kell szedned a closty-t? Csak nem csinál hosszú mensit Neked :shock:

Mamen
küldtem a számomat :wink: :wink: :wink:

Na és az ígért képek :D
Kép én és a kicsik :D
Kép 6 hetes nagylány
Kép a kiságyban
Kép szintén a kiságyban
Kép járókában
Kép :D :D
Kép fürdés :wink:
Kép
ráadás kép :lol: Krisztike kisminkelte magát :shock:

Na megyek, hagyok helyet Málnának is :twisted: :twisted:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó
 
 


Sziasztok!!!!

Gabi,nagyon jók a képek!!!!Olyan jót nevettem Krisztike rózsaszín cumiján,csak nem Esztikétől nyúlta le :lol: Én is gyakran látok gólyát és mindig küldöm valakinek :P

Sziszi,sajnálom a fejfájást és az erős mensit....nem lehet,hogy a melegfront miatt is fáj???Holnapra meleg,zivataros időt mond....régen nekem ilyenkor fájt a fejem...persze apiri meg a Closty gondolom megkoronázza a napodat....ebben a hónapban rajtatok a világ szeme!!!!!

Ági,én sem bánom,ha jó nagy baba lesz..mondjuk én koraszülött voltam,36 hétre jöttem és csak 2600g-al,de a drágám időre jött és jó nagy fiú volt......viszont mindketten alacsonyak vagyunk...szerintem azért is van olyan nagy hasam...te mennyit szedtél fel a végére???És mennyi ment le már????Gondolom jó sok volt a víz....neked is dagadtak a lábaid a végére....

Kép Kép
meli1118
 
 


Szisztok!

Tegnap írtam de eltünt :evil: :evil: :evil:

Candi!
NAGYON BOLDOG SZÜLTÉSNAPOT KÍVÁNOK!Remélem megkapod a jósnő által mondott ajándékot.
Szalonna evés sütés előtti állapotban,amit egyébként nem szoktál kívánni?Továbbra is gyanús vagy nekem :D Teszt van otthon?

Na majd jövök még bővebben,lányom reklamál a kajáért. :D

KépKép
takido
 
 


Candi

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!

Kép
ÉS VIRÁG A TORTÁHOZ :wink: :wink:
Kép

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó
 
 


Candi

BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!
Vendég
 


ANDI!!!!!!NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!

Kép Kép
meli1118
 
 


Málna!
Várunk a reggeli hővel.Remélem visszament :)

Musz!
Örülök,hogy megy a szoptatás,ezek szerint Esztike is ügyeskedik.Szoktad mérni,hogy mennyit eszik? Canpol mellszívót használod?Meg vagy vele elégedve?
Próbálj meg aludni napközben,mikor Esztike is alszik. :)
Nyúlgyerek miatt pedig ne legyen lelkiismeret furdalásod.1 inséges év,de kárpótlásul jövő ilyenkorra dupla simi adagban lesz része :D
Büszke nagybácsi nálunk is van :)

Candi!
Sajna már nincs meg az a bűvös hatása a babakocsinak,hogy egyből elaludna benne,persze azért minden nap sokat vagyunk a levegőn :)
Az oviban egyszer voltunk,mert nem szeretném,ha összeszedne valami betegséget.A kolléganőkkel azért találkozom,mert van színházbérletünk+voltunk nőnapi vacsin is.

Kis_Plutó!
Jobbulást Esztikének :!: Nagyon jók a képek :) Úgy látom esztikének is gönyörű nagy kék szemei lesznek.

Meli!
Amint meglesz Dénes nem fog hiányozni a munka,és garantáltan unatkozni sem fogsz :P

Bea!
Cuki Ádi :D Látom már ő is egyre jobban érdeklődik a játékai iránt.

Anyusziszi!
Tényleg jó kis programotok volt a hétvégén.Fejfájást,pirit sajnálom,remélhetőleg hamar elmúlik.

Mamen!
Valamilyen homeos készítménnyel nem próbálkoztál?

Gerda az imént úgy bekakilt böfiztetés közben,hogy még az én pólomra is jutott belőle,pedig volt rajta is pár réteg ruha :roll:
Már máskor is előfordult+madár is tojt már le minket,de valahogy mégsem nyerünk a lottón. :?

KépKép
takido
 
 


Sziazstok, csak gyors bekukk:

Candi, nagyon boldog szülinapot neked!

Majd este jövök!

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá
 
 


Hoppá!
Majd írd meg,hogy hogy sikerült a szalonna sütés.

KépKép
takido
 
 


Sziasztok,

Gyors beköszönés, hú még visszaolvasni sincs időm, annyi közbeszerzési pályázatom van, és már lassan tanulnom sem ártana, szóval......
Kész a terasz, jaj nagyon jó lett, most a festő munkálkodik még, kicsit lassú, de remélem megéri:)
Tegnap iszonyat fejfájásom volt, egész délelőtt feküdtem, közben a munkások munkálkodtak, így hát nem nagyon sikerült kipihennem, most megyek dolgozni, a héten megpróbálok jönni, itt bent örület van, de csütörtökön megyek dokihoz is.
Puszi mindenkinek a képek nagyon jók, azokat megnéztem:)

Kép
Kép
nektarin
 
 


Sziasztok!



CAndi

Nagyon boldog szülinapot kívánok!!!

Kép
Kép
Kép

Beadtam a dolgozatomat, csütörtökön fogok konzultálni a tanárnővel.Megvan a záróvizsga időpontja is :Június 30.Az elkövetkezendő időben nem leszek túlgyakran mert baromi sok tanulni valm lesz, de igyekszem azért benézni.
A tickerem sajnos jó... Azaz nem mégcsak a 2. cn.Az igazsághoz azért hozzátartozik, hogy "annyira"nem vagyok elkeseredve.A closty beváltotta a hozzáfűzött reményeim egy részét.Volt tuti pé-m, és valszeg ezután is lesz, én semmilyen pecsételésem nem volt ebben a ciklusban.Vasárnap reggel a 28. napon megjött, mindenféle egyéb kiséretek nélkül, és azért ez is nagyon jó.
Tényleg csoda lett volna ha még a baba is összejön.
Július 7.-én nyaralni megyünk, tegnap döntött a család.Tuti akkor fog összejönni, vagy már úgy megyek...
Most rohanok Mátéért a bölcsibe, utána meg megyünk rendbe tenni az albérletet 8)
Tényleg nem kell valakinek, ismerősnek albi?

Este ha hazajöttünk visszaolvasok!Puszi mindenkinek

málna2162
 
 


Málna, Sziszi, ugye tudjátok,hogy teljesen egyszerre, vasárnap délután találkoztunk kö..ög pirivel :shock: Így hármunknak nem lesz nehéz megjegyezni, hogy a másik hányadik napon tart!?!? :lol: Mindhárman Clostyzunk..... De izgi.......... Ti kaptok tüszőrepi szurit????????

Málna, ügyes vagy, remélem ötöst kapsz!! :wink:

Candi, te tényleg gyanús vagy!! :lol: Megjött, vagy inkább van már otthon egy poz. teszted? :roll: Mesélj! Hányadik napon vagy????????? Szülinapi ajándék???

Bocs, de jön tanítványom, majd jövök még.
Takido, örülök, hogy ennyit jössz. A szalonnasütés jó volt, jó sokat ettünk :oops:

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá
 
 


:oops: Bocs, hülye vagyok, most nézem, mi a Sziszivel péntek reggel találkoztunk pirivel :oops:

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?