Sziasztok!
Bocsi, h igy eltuntem, ma sikerult nethez fernem es most egy darabig (majus vege) igy is lesz. Visszaolvastam, de aztan ugy dontottem, h gyorsan irok, mert lejar az idom (apu setalm Zsoltival, en az irodajaban netezem, mivel otthon nincs
), lehet, h nem tudok minden(ki)re reagalni.
A vonalzot most nem tudom kicserelni, ugyhogy Zsolti meg egy darabig egy eves marad
Itt vagyunk Oxfordban, jol erezzuk magunkat, meg a varos felfedezesenel tartunk. Csodas hely, es most meg az ido is az, a szokastol elteroen. Egy honapot leszunk itt, apa itt (is) dolgozik, most jottunk ki eloszor vele, jovo evben majd sokat leszunk itt. Az egesz orvosos dologgal ugy vagyok, h egyszer legyen meg a pozitiv teszt, akkor majd raerek gondolkodni, h mi is lenne jo, illetve hol lenne jo szulni. Sajnos en is az a fajta vagyok, aki szereti magat biztonsagban tudni, attol eltekintve, h a termeszetes szules hive is vagyok, de majd a terhesgondozas alatt szerintem kiderul, h megbizok-e az itteniekben. |Gondolom.
sedith!
Nagyon orulok a hirnek es tovabbra is szoritok nektek!!! En is remenykedem, h a dolgok egyszeruek, mert en azt sem tudom, h van-e peteeresem v nincs, a homerozos probalkozasom mar az elejen kudarcba fulladt, de gondolom nem veletlen, h Zsoltika masodik lehetseges alkalomra osszejott tervezes nelkul
A mult honap meg felprobalkozasnak szamitott, mert kislanyra hajtva visszafogtuk magunkat a "veszelyes" idoszakokban, de most mar nem tesszuk.
Mindenkinek koszonjuk a szulinapi koszonteseket
Az kibirtuk bar eleg huzos volt, osszesen 24 ora.
azert meg remelem jelentkezek, ha nem, hazaerve majd kuldom a fotokat!