Új privát üzeneted érkezett!

Edoci!

Köszönöm! Sajnos "viráglocsolásra" még nem hajlandó Barna, de most már látom, van remény. Egyelőre nem merem pelenka nélkül elvinni itthonról, pedig lehet, hogy azt kéne. Elhatároztam, hogy ezentúl nappalra nincs pelus, fürdés után kap, és reggel leveszem róla. Inkább több nadrágot mosok. (Bár én a pelenkákat is mostam. :) )

Szép napot mindenkinek!

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

Bocs', hoyg tegnapelőtt azt ígértem, mindjárt jövök, végül közbejött valami, tegnap meg nem voltunk itthon.

Szóval a torta:

A piskóta:
11 tojás fehérjét felvertem kemény habbá 11 ek. vízzel és 20 ek. cukorral. Amikor kemény volt, hozzáadtam a tojások sárgáját, pici citromlével felfuttatott szalakálét (étkezési ammónia) és 22 ek. lisztet. A kerek és a téglalap alakú formát kikentem és beliszteztem, majd a masszát elosztottam a két tepsiben-formában. A kerekbe kicsit kevesebbet kell tenni. (Nem tudom pontosan, hány cm az átmérője, de a 3-as szettből a legkisebb.)
A sütési időt sem tudom, mert én sosem aszerint készítek valamit, inkább kiveszem és fogpiszkálóval vagy tűvel ellenőrzöm a közepét: ha nem ragad hozzá, megsült. Mindenesetre fontos, hoyg az első 10-15 percben egyszer se nyissuk meg a sütő ajtaját. Amikor meg betesszük a tepsit a sütőbe, a láng nagy legyen, majd 5 perc után le kell húzni egy kicsit. Villannyal működő sütőknél sajnos, nem tudom a fokozatokat vagy a hőt.

[color=red]A krém:

Kb. félkilónyi főtt sütőtököt botmixerrel pürésítettem, de ez a mennyiség lehet tetszés szerinti is. A tejszínhabot felvertem. (250 ml tejszín.) A túrót (ez is kb. félkiló) kézi mixerrel jó habosra kevertem, majd hozzáadtam először a sütőtököt, majd a tejszínhabot. 2 kanálnyi tköt meghagytam, hoyg majd a Napocska közepe kicsit sárgább legyen. Ezt akkor kevertem a krémhez, amikor a torta már össze voltrakva, és csakis a körtetejére kellett, hoyg jusson.

És akkor az összerakás lépései:
1 kerek és egy téglalap alakú piskóta:
Kép .
A kerek piskótát csak hosszában metszem ketté, a négyszögűt ketté is metszem, és két darabra is osztom:
Kép .
Majd a két csíkot egyforma háromszögekre vágom:
Kép .
A kerek lapokat megtöltöm krémmel, majd a háromszögeket is egyenként, és ugyancsak krémmel hozzáillesztem a törzshöz:
Kép .
Ezt addig folytatom, míg meglesz az egész. A kör és a sugarak legyenek ugyanolyan magasságban:
Kép .
Majd a széleket kidíszítettem tejszínhabbal, hoyg az esetleges egyenetlenségek ne legyenek szembetűnőek :oops: :
Kép .
Majd szemet-szájat tettem neki :) , és további narancsszeletekkel díszítettem. Ez lett a végeredmény:
Kép .

Bocs', ha valakit zavartam vagy untattam ezzel. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: [/color]

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sedith!

NAGYON ügyi vagy!!! Komolyan!
Vendég

Sziasztok!

Sedith!
Nagyon jó ötlet volt a napocskás torta. Gratulálok!

Bilizésben tapasztalt anyukák! Volna néhány kérdésem:
1. Mennyi idő múlva várható, hogy időben szól a gyerkőc, ha pisilnie kell. (4 napja nincs pelus, napi 1-2 "baleset" van, egyébként bilibe, wc-be megy minden.)
2. Mit csináljak, ha nem akar leülni, csak állva hajlandó.

Vagy ne görcsöljek rajta, majd megoldódik idővel?

Szép délutánt!

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

Boeske

Szerintem nagyon ügyesek vagytok,ne aggódjál!Én egyfolytában kérdezgettem hogy : kell pisilni? Ezt egy idő után megelégelte és mondta hogy majd szól ha kell!S tényleg szólt!
Különben is valahol el kell kezdeni!Én is mostam a nadrágokat az elején! :lol:

Sedith
Nagyon ügyi vagy!

edoci

Ja, Boeske,még azt akartam írni,hogy Máténak attól függ mikor milyen kedve van hogy ráül-e a bilire és úgy pisil vagy éppen állva csúrgat bele. (ha siet nem ül le "trónolni".)Még aránylag jól bele is céloz! :lol:

edoci

Lányok!

Utálom a kiabálást, sőt még a hangoskodást is, szóval most sem elkiabálni akarom a dolgot, de .... nincs kizárva...., hogy .... na, majd még néhány nap, és aztán tesztelek!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Már alig várom! Legszívesebben most mennék tesztet venni, de tudom, ha megveszem, akkor nem tudok uralkodni magamon. :oops:

Bocs', hoyg most másra nem reagálok, de a tortás dicséreteket azért köszi! :)

Puszikaaaaaaa mindenkinek!!!!!! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok lanyok!

Mar teljesen be vagyok sozva a juniustol.
Mar alig varom.

Szoval elkeztem szedni az Elevitet.
Azota ejjel nappal ennek.

3 hete fogyozom is es fogytam mar 6 kg-ot.
Elevit mellett meg nehez megallni, hogy ne egyek.

Igy most egesz nap almazom, amitol meg eg a gyomrom.
Szoval semmi sem jo.

Magi
Vendég

Edit!!!

Megy neked a nagy drukk!!!

Magi
Vendég

Sedith!
Drukkolok! De jó lenne!

ÉÉÉÉs, a tegnapi napot megúsztuk szárazon Barnával. Már rövidebb utakra is pelus nélkül megyek vele. Annyira örülök neki. :) (Egyébként régebben úgy terveztem, hogy akkor jöhet a 3. baba, ha Barnát már nem kell pelenkázni.)

Magi!
Mindjárt itt a június. :) Gratulálok a -6 kg-hoz. Lassan nekem is vissza kéne fognom magam, de sajnos még van a húsvéti finomságokból, és így nem megy.

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

Boeske!

Gratula a pelenka nelkuli naphoz.
Nalunk most pelenka nelkuli ejjelek is vannak.
Legalabb is most eloszor nem kapott ejjel pelust es szaraz volt reggel az agy. :lol:

Igen junius meg 2 honap nemsokara itt van.
Mar nagyon varom es sokat gondolkodom azon, hogy megvarjuk e, de meg sikerult kitartanom.

Foleg azert mert ugye holnap kene pe-nek lenni. Mivel mi lanyra probalunk koncentralni, igy elotte ket nappal kellene, amibol mar kicsusztunk. :shock: IGy a honapbban mar lekestem.
Termeszetesen, ha fiu lesz ugyan ugy fogjuk szeretni es fogunk neki orulni. :lol:

Nekunk is van sok husveti finomsag meg, de ha rajtam all meg is marad.

Magi
Vendég

Sziasztok!

Mindenkinek, aki már próbálkozik szoratok a + tesztért! Mostmár úgyis csak 2008-as baba lehet! :wink: :lol:

Sedith!

Te milyen ügyes vagy!!! Nagyon szupi kis torta lett!!! :D

Magika, Boeske!
Gratula a szobatisztasághoz!

Rólunk: Húúúúúúú, Peti ma akkorát esett a játszón, hogy azt hittem infarktust kapok! :shock: Egy kicsi padszerű izéről dobott egy hátast, de úgy, hogy a tarkója koppant!!! Iszonyatos üvöltés volt, de nem hosszú, erre az első szava, mikor már nem üvöltött, hogy " mammmmm" és bevágott egy fagyistölcsért hazáig! :shock: Szóval nagyon figyeltem, mit csinál, hogy mozog, iszik-eszik-e stb, de azóta volt kaki, pisi, kaja dögivel, rohangálás, jókedv, röhögés, szóval talán lenyugszom, és elhiszem, hogy rendben van, de nagyon megijesztett! :( Még éjjel azért tuti, hogy figyelni fogom.

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Jujj, Viki, elhiszem, hogy megijedtél. De ha minden a szokásos módon zajlik, talán tényleg nem kell aggódnod. Valóban, azért ma éjjel még légy résen! :) :) :)

Boeske, gratulálok Barnának a száraz naphoz!!!! Akkor elméletileg már jöhetne az újabb tesóka! :wink: :wink: :wink:

MAgi, a te fiad is nagyon ügyes, csak így tovább.
Ne búsulj, hamar itt lesz az a június! :) :P Mondom, én, aki rengeteget küzdöttem ma azzal, hogy megcsináljam-e a tesztet vagy sem. Aztán rávettem magam a várásra, mert asszem, kicsit mégis elkiabáltam a tegnap a dolgot. Az este már enyén rózsaszínes-barnás volt a váladékom, de ma megint tiszta. Estére viszont ismét elszíenződött, úgyhogy megtörténhat, hoyg reggelre már "vendégeim" lesznek. :roll: :roll: :roll: Általában éjjel szokott nekem beköszönteni a mikulás.
De nem baj, mert inkább 2008-as babát szeretnék, mint szilveszterit! :lol: :lol: :lol:

Jó éjt!

Ja, Móni, kicsilány, picurka, Jevi, kacika merre vagytok? És persze, Andi, meg akit még kifelejtettem. Adjatok egy kis füstjelet! :P :P :P

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok! Ismét én...

MEGVAN A 2 DARAB CSÍKOCSKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Hát, mi 2008-at céloztunk, de lehet, hogy elkapjuk még 2007 farkát! Ez már attól függ, mennyire lusta babóca lesz! :wink: :wink: :wink:

Őszintén? Felemásak az érzések. Olyan boldog vagyok, hoyg el sem tudom mondani, de annyira aggódok a következő hónapokat illetően. Biztos, hoyg az ismeretlentől félek, és amikor bekövetkezik, akkor már nem is lesz az, és nem is lesz olyan nehéz, de azért mégis bennem van a félsz.
De : "Ej, ráérünk arra még!" gondolni :P :P :P :P :P , most csak örülni akarok a hihetetlennek: ez a baba az első próbálkozás előtt összejött!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

Sedith!

Hatalmas gratula, és vigyázz magatokra!

Nekünk ebben a hóban nem lesz babánk az tuti!!!! Ma van a pé-m tuti biztos vagyok benne, hő alapján is, meg amúgy is! Férjem viszont 3 napja kő kemény antibiotikumot szed, és még 2 napig szednie is kell, így tuti kimarad ez a hónap! :( Nekünk már biztos, hogy csak 2008-as babánk lesz, és egyre biztosabb, hogy Peti bölcsis lesz szeptembertől! :( Kicsit szomorú vagyok, de majd elmúlik! :)

Amúgy Peti jól van, nem volt gond éjjel sem, és minden olyan, mint máskor, így asszem megnyugszom! :)

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Edith!

Nagyon gratulálok!!!! Hihetetlen!
Vigyázz magatokra!

Valszeg nekünk is kimarad ez a hónap, mert az elmúlt hétvégén, pénteken vagy szombaton volt pé-m, és szombaton du halt meg férjem nagypapája, úgyhogy nem nagyon volt hancúr....
Talán majd májusban, nem is bánnám ha februári, vagy még inkább tavaszi baba lenne.

Szép du-t mindenkinek!
Vendég

Sedith!
De jó!!!! Meglátod, szuper a 20-21 hónap különbség. :) :) :)
Éljen, éljen!

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

Kacika, Viki!

Sajnálom, hogy ez a helyzet, de olyan gyorsan repül az idő. Jön a következő hónap.
Meg majd nekem a július is. :)

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

Sziasztok!

Sedith!
Hatalmas gratula Nektek, én is olyan boldog vagyok, mintha velem történne...! :)

Rólunk: Napközben már teljesen szobatiszták vagyunk, éjszakára még hagyok pelust, mert reggelre mindig pisis. Aki már ezen is túl van, hogy csinálta? Meg kell várni, amíg száraz marad a pelus, vagy nem kell ráadni eleve?
Sajna úgy néz ki, hogy Viola is bölcsis lesz szept.-től, de remélem hamar várandós leszek, én szept.-től mindenképp próbálkozni szeretnék, sajna még a Párom bizonytalankodik! :cry: De indokot mindig lehet találni, és az idő röpül... :(

Viki!
Én úgy érzem, jobban meg fog viselni engem a bölcsi, mint Violát, egyszerűen nem tudom még "elengedni", olyan szörnyű érzés! :( Csak hát a hülye anyagiak... :?

Na, nem is kesergek tovább!

Sedith-nek még: A torta se kutya, nagyon ügyes vagy!!!

Üdv: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26

Sziasztok!

Bocs, h nem voltam, de eleg sok zur volt itt, Zsolti beteg volt (meg most is az), mi pedig keszultunk utazni. Ma este aztan a dokino a beleegyezesevel indulunk Angliaba.

Monika

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham

Sziasztok!

Mónika!

Zsoltinak nagyon boldog születésnapot kívánunk! És persze mielőbbi gyógyulástt!
A családnak pedig jó utat! :D

Jevi!

Melyik bölcsibe megy Viola szeptembertől??? Peti a 48-as téri 3-as bölibe! (azért még én is reménykedem ám, hogy mégsem :wink: ) Szobatisztasághoz gratula, szépen haladtok, majd csak szárazak lesznek az éjjelek is! :)

Boeske!

Ja, de én olyan türelmetlen fajta vagyok!!! :wink: :lol:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Sedith
Gratulálok!Vigyázz magatokra!

Boeske
látod,megy ez!Ügyesek vagytok!Csak így tovább!

Viki
Hú,hát nem semmi,biztos én is frászt kaptam volna,de a lényeg hogy nem lett semmi komoly baj!

Móni
boldog szülinapot Zsoltinak!S jó utat nektek!

Jevi
Én úgy próbáltam az éjszakai peluslevételt hogy vártam addig amíg 2 hétig nem pisilt be éjszaka,utána vettem le róla.Most is előfordulnak néha balesetek,de van a lepedő alatt védő.

Magi
Nemsokára itt van a június!Meglátod milyen hamar el fog telni az idő!

Rólunk:nekem hétfőn kellett volna megjönnie,de a mai napig se híre se hanva.(nem szokott késni)Csináltam egy tesztet,de negatív.Amúgy is holnap megyek dokihoz rákszűrésre,majd meglátjuk mit mond.Igaz mi elvileg augusztustól kezdünk majd próbálkozni,de most simán becsúszhatott volna.Nem bántam volna.

Jó éjt mindenkinek!

edoci

Sziasztok!

Mónika!
Zsoltinak nagyon boldog szülinapot kívánunk!

Kép

Jó utat nektek, hová mentek pontosan? Rokonokhoz?

Viki!
Violka az egyetemi bölcsibe megy, ami a 400 ágyasnál van, mivel nekem az van a legközelebb. De még én is reménykedem... :wink:

Edoci!
Köszi a választ!

Jó éjt. Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26

Móni, máris mentek? Nagyon jó utat kívánok nektek, akkor! És persze, BOLDOG SZÜLINAPOT ZSOLTIKÁNAK! :)

Móni, kérdezted, múltkor, hogy mit tudok Angliáról az ottani egészségügyi ellátásról. Hát sajnos, nem volt alkalmam időben leírni, de ha még benézel, és olvvasod, amit írtam, akkor megtalálhatod a dolgokat ugyanitt a Várandósságnál a Babát várok című, már sajnos kihalt topikban. Olvass vissza néhány oldalt, azokat az írásokat, amiket egy Olive nevezetű írt. Sajons, asszem soha semmi jót nem tudott mondani. Haza is ment szülni Magyarországra.

Évi, örülök, hyog jelentkeztél, és hoyg Violka így ügyeskedik már.

Többi babó is nagyon ügyes, majd mesélek én is a bilis tapasztalatainkról, de most hulla vagyok. Kb. 3 napja nagyon aluszékony lettem délután. Ma kb. 5 percet sikerült szundítani. :roll:

Edoci, a teszten,a mit vettem, azt írta, hoyg a mensi késése előtt 4 nappal is ki tudja mutatni. Érdekes, ha sosem szokott késni, és mégis negatív. Hátha mégis ott van a te babócád is! :wink: :wink: :wink:

Különben köszönöm mindenkinek a gratulációkat, és természetesen amennyire tőlem telik vigyázok magunkra. :) Már olyan természetesnek érzem, hoyg valaki ismét bennem lakik4 :)

Jó éjt, csajok, és drukk-drukk mindenkinek.

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

Zsoltinak boldog születésnapot! És jó utat!

Sedith!
Pihenj, amennyit csak tudsz. Ha Kriszta alszik, akkor Te is feküdj le! A házimunka megvár.

Edoci!
Doki után jelentkezz!

Viki!
Megértem a türelmetlenséget, én is ilyen vagyok.

Jevi!
Előbb-utóbb az éjszakák is szárazak lesznek. Szerintem nagyon ügyes Violka, hogy nappal már nincs pelus!

Barnán már 2 napja éjszaka sincs pelus, nem is volt belőle probléma. Este megkérdeztem, hogy akar-e pelenkát, de határozott nem volt a válasz. :) De a legjobb az, hogy nem szól, ha pisilnie kell, hanem egyedül szalad a wc-be. :)
Egy baj van csak, mindent állva akar, na gondolhatjátok....
Szóval majdnem teljes a siker. De ő már majdnem 3 éves, úgyhogy talán ezért ment ilyen könnyen.

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

Sziasztok

Tegnap voltam dokinál,megcsinálta a rákszűrést,stb,azt mondta szerinte minden rendben van,nem lesz babóca,de azért ma menjek be hozzá uh-ra,abból ki is derül hogy miért fáj a hasam egy hete.
Persze az éjszaka megjött,de azért megcsinálta az uh-t.Valószínűleg felfáztam és ezért fáj,ezért jött meg később.Ráadásul mondta hogy most még fél évig biztos külföldön lesz,utána biztosabbat tud mondani,de amire szülnék addigra visszajön.(most kb havonta jön haza és akkor mindenki megrohamozza)Na jó fej,mert ha előbb-utóbb terhes leszek azért addig kéne járnom valakihez amíg meg nem szülnék... :roll: De sms-ben tartsuk a kapcsolatot.Komolyan agyrém!

edoci

Edoci!
A kórház legalább megvan még, ahol szülnél? (Bocsánat, már nem emlékszem, melyik kórház, pedig mintha írtad volna régebben.)
Tudom, ,nem jó bizonytalanságban lenni. Nekem most spec. orvosom van, kórházam nincs. :(
A köv. hónapban próbálkoztok, vagy most augusztusig vártok?

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

Boeske
Igen,írtam régebben a kórházat,Mátét az Istvánban szültem,de ott nem voltam megelégedve a dokimmal.Az esztergomi kh-hoz tartoznék a mostani állás szerint és a dokim is itt dolgozik (ha éppen nincs külföldön).A másik amire jogosult vagyok az a Honvéd kh.
Igazából most már nem tudom hogy várjunk-e augusztusig.Nem akarok az utolsó pillanatban orvost keresni. :oops: Júniusban majd meglátjuk megint milyen változások lesznek! :? De igazából már jöhetne,nem teszünk annak érdekében semmit hogy ne jöjjön. :wink:
Na meg az augusztus mellett szól hogy nem szeretném az esküvőmet végighányni. :oops: (bár nem törvényszerű hogy az embernek ugyanolyan terhessége legyen mint az előző...)

edoci

Sziasztok lanyok!

Sedith!
Hatalmas gratula Nektek, most kicsit irigy vagyok!

Aggodalmam, hogy ebben a honapban nem volt pe-m.
A homerozesnel nem esett le ahom, egyszer csak az atlag 36,6-rol atlag 37,1-re felmet.
Az LH teszten is vegig egy csik volt. :cry:
Lehet hogy csak minden 2. honapban van pe-m?
Mindenesetre vettem cickafark teat es majd fogom inni. Mar csak egy honap van hatra es kezdodhet az eles project.

Drukkolok mindenkinek nagyon, aki mar elesben probalkozik, aki meg nem annak meg kitartas meg egy kicsit.

Tegnap elkeszult Zoli szobaja, teszek fel egy par kepet:

Ha engedne, de valamiert mindig az irja ki, hogy hiba tortent, pedig a meret 600x600 pixel alatt van. :cry:

Magi
Vendég

Sziasztok!

Magi
Én most minimikroszkópot vettem hogy figyeljem a pe-t,hogy van-e egyátalán,stb.remélem beválik!
Neked meg drukk!
Próbáld csak a képet,hátha engedi egyszercsak! :wink:

Hát nekem meg ahogy megjött szombaton,ma már nyoma sincs! :shock: Akárhogyis nem tudom mire vélni,remélem minden rendben van tényleg! :oops:

TÖBBIEK???

edoci

Probalom a kepeket:

Meg mindig nem megy!

Magi
Vendég

Na talan most :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép

Magi
Vendég

Sziasztok!

Magika! Gyönyörű a Zoltán szobája! Tetszik neki? Én ki sem mennék belőle, ha az enyém lenne, na jó, csak a szabadba játszani mennék! :P
Remélem, hogy ez a peteérés dolog nem tesz be nektek! Azért szerintem nem árt próbálkozni. Tudod, hogy mikor szokottlenni a peteérésed? Mert ha én a 25 napos ciklusomból levonok 14-et, az a 11. napot adja meg kezdetnek, olyankor pedignekem már lejárt a peteérésem. Nálam a 8. napon kezdődik. És ez nem humbuk, hisz Kriszta már itt van élő bizonyítéknak, a kismanó meg a pociban is példa rá.
Ha gondolod, én megadom azt a címet, ahol kiszámoltam az ovuláció időszakát: http://www.euuzlet.hu/ovul/ovulcalc.html
Remélem, hoyg segít nektek is. :) :) :)

Edoci, erről a mikroszkópról olvastam még egy topikban. valami páfrányokat mutat peteéréskor, ha jól emlékszem, ugye? Drága volt? Nekem már úgysem kell, de én iylenről még nem si hallottam egészen a napokig, ezért gondolom, hoyg nem egy olcsó valami. Sok sikert hozzá! :)

Amúgy én kaptam időpontot a dokibácsihoz, május 14-ére. :D :D :D Már alig várom, nagyon remélem, hogy csakis jó híreket mond majd! :) Különben még szinte semmi nyoma a pocakosságomnak. Még jól érzem magam, nincs eddig émelygés, hányás, pedig valamikor iylenkor kezdődtek Krisztával is, ha jól emlékszem. De még jöhetnek ezek. Viszont eléggé aluszékony vagyok, ma aludtam is jó másfél órát, amíg Kriszta is azt tette. És a mellbimbóim váltak nagyon érzékenyekké. ennyi. több nem is kellene. :roll: :roll: :roll: :roll:

Puszi és drukk mindenkinek! :)

Csapat jelentkezz! Mi ez a pangás? Jó, ma nem volt babanet, de akkor is! :)
Jó éjt! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok

Magi
Nagyon szép Zoli szobája!Én is elfogadnám magamnak! :lol:

Sedith
Igen,olyan páfrány alakzatot rajzol ki.Nem volt drága,azt hiszem olyan 2100 ft körül.Egy próbát megér.Nekem kolleganőim csinálták ezzel a módszerrel,nekik bevált!
Örülök hogy eddig jól viseled!Majd írd meg mi volt a dokinál!Kíváncsi vagyok!

Szép napot mindenkinek!

edoci

Sziasztok!

Magi!
A szoba nagyon jó lett. Zoli akarta, hogy Micimackós legyen?

Edoci!
Nekem is van minimikroszkópom, bár én inkább akkor használtam, amikor még nem akartunk gyerkőcöt. De nekem nagyon jól mutatta a peteérést.

Sedith!
Remélem megúszod a komolyabb rosszullétet. Minden terhesség más, én másodszorra sokkal jobban viseltem az elejét. Remélem Neked is így lesz.

Én meg már megint nagyon várom, hogy lecserélhessem a vonalzóm a 2. várakozós hónapra. Remélem, már csak 2-3 nap. :)

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

Vonalzócsere.....

Hurrrrááá!!!!!! :wink:
:D :D :D

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

Sziasztok :D

Csatlakozni szeretnék hozzátok. A vonalzókból látszik, hogy van már két lurkónk. Úgy volt, hogy lesz még egy babánk 2007 végére, de sajna ez szerdától már nem igaz. Úgyhogy most szünet, aztán Apával gyúrúnk ismét a harmadik babára, de a nyár a mienk!! Szóval ősztől lesz projekt, és szeretnénk, ha még 2008-ban meg is születne a baba.

Nos, egyelőre ennyit rólunk, aztán majd jövök, olvasgatok, de egyelőre sok fekvést, pihit kell tartani a doki szerint.

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Csirkesz!!!!!
Háromszor is elolvastam, amit írtál, azt hittem, rosszul látok...
Sajnálom, hogy Nálad is így alakult. :(
Neked is 3 ciklus várakozást javasolt az orvosod?

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

Szia Boeske :D

Igen, nálam is így alakult, de tudod eszembe is jutottál, meg a hihetetlen optimizmusod is, és bevallom, ez is segített abban, hogy én is racionálisan, ill. pozitívan álljak hozzá az eseményekhez.
Na és igen, az én dokim is 3 ciklusnyi pihenőt írt elő, aztán nincs akadálya a próbálkozásnak. Most meg éppen az 5-6 hét szexmentes időnket töltjük, mert nekem azt is előírt az orvosom. Így aztán az első ciklus garantáltan terméketlen lesz :lol: :lol:
Neked mennyi idő után jött meg a mensid a műtétet követően?

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Szia!
Most 35 napra jött meg. Múltkor ( Barna előtt is volt egy korai vetélésem) 29 napra.
4-6 hét a normális, ha 6 hét után nincs semmi, akkor irány a doki. De szerintem nem lesz gond.

Hát, optimizmusom van, de sajnos emellett türelmetlen is vagyok. Szerencse, hogy lekötnek a srácok, meg építkezünk, meg tanulok a vizsgáimra, úgyhogy azért múlik az idő.

Szép hétvégét! Jó időt mindenkinek!

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

Sziasztok!

Tegnap délután hazajöttünk anyuéktól! Hétfő óta ott voltunk, mert szétszedték a lakást megint, de ezt a részét most hagyjuk! Peti nagyon jól érezte magát, egész nap kint voltunk, rohangászni, motorozni, játszótéren csúszdázni, hintázni, stb.... Szóval itthon vagyunk újra, minden rendben van velünk, köszi a hiányolást Remélem mindenki rendben van.

Csirkesz!
Sajnálom, ami Veled történt, remélem a szünet után hamar újra pocakos leszel! :)

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Bocsi, h igy eltuntem, ma sikerult nethez fernem es most egy darabig (majus vege) igy is lesz. Visszaolvastam, de aztan ugy dontottem, h gyorsan irok, mert lejar az idom (apu setalm Zsoltival, en az irodajaban netezem, mivel otthon nincs :( ), lehet, h nem tudok minden(ki)re reagalni.
A vonalzot most nem tudom kicserelni, ugyhogy Zsolti meg egy darabig egy eves marad :wink:

Itt vagyunk Oxfordban, jol erezzuk magunkat, meg a varos felfedezesenel tartunk. Csodas hely, es most meg az ido is az, a szokastol elteroen. Egy honapot leszunk itt, apa itt (is) dolgozik, most jottunk ki eloszor vele, jovo evben majd sokat leszunk itt. Az egesz orvosos dologgal ugy vagyok, h egyszer legyen meg a pozitiv teszt, akkor majd raerek gondolkodni, h mi is lenne jo, illetve hol lenne jo szulni. Sajnos en is az a fajta vagyok, aki szereti magat biztonsagban tudni, attol eltekintve, h a termeszetes szules hive is vagyok, de majd a terhesgondozas alatt szerintem kiderul, h megbizok-e az itteniekben. |Gondolom.

sedith!
Nagyon orulok a hirnek es tovabbra is szoritok nektek!!! En is remenykedem, h a dolgok egyszeruek, mert en azt sem tudom, h van-e peteeresem v nincs, a homerozos probalkozasom mar az elejen kudarcba fulladt, de gondolom nem veletlen, h Zsoltika masodik lehetseges alkalomra osszejott tervezes nelkul :o A mult honap meg felprobalkozasnak szamitott, mert kislanyra hajtva visszafogtuk magunkat a "veszelyes" idoszakokban, de most mar nem tesszuk.

Mindenkinek koszonjuk a szulinapi koszonteseket :D :D :D Az kibirtuk bar eleg huzos volt, osszesen 24 ora. :shock:

azert meg remelem jelentkezek, ha nem, hazaerve majd kuldom a fotokat!

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham

Sziasztok!

Eloszor is :

Csirkesz!
Sajnalom, ami tortent! :cry:
Masod sorban udvozollek itt kozottunk! :lol:

Lanyok!

Hogy vagytok???
Hogy telt a hosszu hetvege?
Nekunk eleg mozgalmas volt.
Szombaton vasaroltunk.
Vasarnap a Vasuttorteneti Parkba mentunk.
Hetfon Tropicariumba.
Kedden meg kirandultunk es majalisoztunk.

Ugy elfaradtam, hogy most alig elek.
Meg jo, hogy bent a cegnel mindenki szabin van, igy eleg nyugodt az elet.

Mar csak ez a honap es johet a project.
Vettem cickafark teat is, nehogy juniusban ne legyen pem.
Igaz azt mutatja a hogorbem es az LH teszt is, hogy minden 2. honapban nincs pe-m, de en azert remenykedem. :roll:

Meg ebben a honapban szeretnek fogyni 5 kg-ot es tuti jo lesz. Majdnem onnan indulnek, mint az elozo terhessegnel.

Mindenkinek sikeres projectelest!!! :D

Magi
Vendég

Sziasztok!

Magika!

Nekem eddig a hőgörbe alapján minden hóban volt pé-m, de ebben a hónapban a ferti már 3.szorra teszi át másik napra a pé-met, ilyen eddig még nem volt, lehet ebben a hóban nekem sem volt pé-m! Na mindegy, mert ez úgyis egy laza hónak indult, csak mostantól legyen minden ok. ! Szorítok, hogy Neked is legyen pé-d júniusban! :) :wink:

LH tesztet ebben a hónapban vettem először, de mivel el kellett mennünk itthonról apa nélkül, pont mikor aktuálissá válhatott volna, így csak két negatívom lett az utsó két napban! :( Utána meg nem pazaroltam, ha úgysem lehetett volna akció! :) Te mióta használsz LH tesztet, és melyik fajtát, szerinted megbízhatók???

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Viki27!

4 honapja merek hot, es akkor keztem el LH tesztet venni.
Egy nagy dobozos rozsaszint szoktam venni, amit a DM-ben lehet kapni.
Volt meg Rossmanos is arra meg Babymark van rairva.
Kicsi narancssarga doboz.

A rossmanos 2000 korul van a DM-es meg 4000 korul.
Szerintem mind a ketto egyforman jo.
En 13. naptol szoktam nezni 22 napig.
Nekem 18-22 kozott szokott lenni pe-m.
De csak minden 2. honapban. :(

Szoval szerintem mindegy milyen tesztet veszel, olyan mint a terhes teszt, ugyan azon az alapon mukodnek ugyan az van benne, csak mas ceg gyartja, igy en is mar csak Rossmannost szoktam venni.

Magi
Vendég

Magika!

Köszi a váalszod, én most a dm-ben vettem azt a rózsaszínt, Corax a neve! Nekem a 21-23. napon szokott lenni pé-m, most a 19.-en csináltam a 2. negatívat, ami ugye így már érthető is, hogy negatív lett. A ferti viszont áttette ma reggel a pé-met a 23. napról a 27. napra a hő alapján, amit viszont végképpen nem értek!!!!!!! amióta szülés után megjött, stabil 36-37 napos ciklusim vannak, így kizárt, hogy a 27.-en legyen pé-m!!! Aztán majd meglátjuk, mert május 8-ra várom a mensit! :)

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Viki27!

Nekem 30-31 napos ciklusaim vannak es 18-20 nap korul szokott lenni a p-m. Szoval ha 30-14=16. napon kene a papir szerint p-nek lennie, nekem megis mindig a 20 korul van.

Zoli is igy jott ossze. Akkor is pont igy volt. Lehet, hogy neked is tenyleg a 27. napon van. Tehat tessek 2-3 naponta akciozni. :lol:

Magi
Vendég

Magi, Viki!

Én nagyon drukkolok Nektek!

Móni!
Örülök, hogy jól utaztatok! Jelentkezz, ha tudsz!

Mi elkaptunk egy elég agresszív hányós-hasmenős vírust, gyerekektől nagyszülőkig mindenki elkapta. :(
Most kb. úgy érzem magam, mintha 8 hetes várandós lennék.

Sajnos tanulni sincs kedvem, de nem izgat, majd csak átcsúszom valahogy. (Legalábbis remélem.) Aztán nálunk is indulhat az újabb próbálkozás.

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

Sziasztok!

Szerintetek gyes alatt, hogy jar a tappenz? Mar megvan az uj 180 napom is az osszes szabimat kiveszem akkor iden is mar meglesz, ha jovore szulok.
Tegnap kicsit besokaltam a munkahelyemre, igy erosen fontolora veszem, hogy elvonulok tappenzre gyes vegeig, majd utana ugy is bejelentem, hogy terhes vagyok es azert nem megyek.

Szerintetek?

Magi
Vendég

Sziasztok!

Magika!

Én eddig úgy tudtam, hogy ha szabin, vagy táppénzen vagy, akkor nem jár a gyes! Csak a melóval töltött napok után jár, de én még ugye gyed-en vagyok nem dolgozom, így tapasztalatom az nincs e-téren!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?