Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a kecskeméti infokat. Jó lenne elmenni, csak kocsi nélkül kicsit macerás. Na, még meggondolom.

Enikõ!
Most éreztem elõször a 12. hét körül, Lilinél jóval késõbb. De most figyeltem már árgus "szemekkel", hogy mikor lesz. Kép
Szerintem vérnyomásmérõ tuti van a Feketesas utcában a gyógyászati segédeszköz boltban. Hogy mennyibe kerül, azt sajnos nem tudom.
Én megtanítottam Lilinek, hogy kell lefelé jönni, de azért néha még így is elindult fejjel elõre. Hogy bírod naponta 40X? Én a végén azt csináltam, hogy odahúztam egy széket a lépcsõ aljához, mert nem gyõztem egész nap utána rohangálni.

Éva!
Nagyon nagy gratuláció Anna babához! Ha ráérsz, majd írd le, hogy milyen volt.

Banita!
Utólag is boldog névnapot Bálintnak! Kép

Edelweiss!
Nagyon telik az idõ! El sem hiszem, hogy Te is mindjárt babázol! Jó lehet, hogy már alakul a babakuckó! Kép

Ágci!
De jó, hogy visszajöttetek! Kép

Gabómamó!
Mi van Veletek?

Ja, ma én is estem egy jó nagyot.

Ildianyu
ildianyu

Sziasztok!

Gyakorlom a képbehelyezést, berakok egy képet Annáról, bár azt hiszem a legtöbben már láttátok!

Zsófi(20+4)

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Itt nem mûxik az Indexes módszer
KépKépKép

Hogyan lehet képet berakni???

Zsófi

www.mamami.hu
zsuzsófi

Szabó Lõrinc

Hangverseny

Háp! Háp! Háp!
Jönnek a kacsák!
Hej,de szomjas,hej,de éhes
ez a társaság!

Bú! Bú! Bú!
Boci szomorú!
De hogy feszít tyúkjai közt
a Kukurikú!

Röf! Röf! Röf!
Orra sárba döf:
sonka lábán Kucu néni
fürödni döcög.

Gá! Gá! Gá!
Szalad világgá
Liba mama, ha a Szamár
rábõg, hogy: "I-á!"

Rút! Rút! Rút!
Föl is, le is út:
mérges pulyka te szereted
csak a háborút!

Bú! Röf! Háp!
Sípok, trombiták:
víg zenével így köszönt e
díszes társaság.

Kép Kép Kép Kép

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Zsófi
A kép beillesztése a következõ, persze szóközök nélkül:
image {file neve}
A képnek jpg vagy gif formátumúnak kell lennie.

Ildianyu
Bizony, nemsokára babázunk mi is. Már nagyon várom, bár Pöttömkével megbeszéltem, hogy lehetõleg várja ki a márc. 21-et, amikorra ki vagyunk írva. Tegnap volt egy kósza görcsöm is, olyn mint a mensis volt. Ez már jósló fájás ugye? Viszont se elõtte, se utána szerencsére semmi.

Edelweiss
edelweiss

Edelweiss:
Pont a minap jutottál eszembe, Jó hogy irtál. Azt még nem irtad meg? hogy mi lesz Pöttömke neve. Örülök, hogy minden ok. vigyázz magatokra.

Éva:
Nagy -nagy gratula a kislányhoz. SOk boldogságot,Meg rengeteg tejcit kivánok.

Nina74
nina

Edelweiss!

Igen, az már jóslófájás. Kép

Ildianyu
ildianyu

Sziasztok!

Átmentem a rutin vizsgán Kép! Úgy örülök! Pedig remegett a lábam nagyon a pedálon, ráadásul tiszta jég volt a vizsgapálya! Azóta már a belvárost járom az autóval, vigyázzatok Kép Kép!

Vevike! Gratulálok a kisbabádhoz! Jelentkezz minél hamarabb!

Gabómamó! Végigküzdöttem magam a topikon, akartalak olvasni milyen a két babóval, de nem találtalak! Hogy telnek napjaitok? Szerintem az eleje még nem olyan húzós, hiszen a kicsi sokat alszik. Aztán pár hónap és már együtt játszanak, lesz idõd mindenre. Tomi 6 hónaposan kezdett négykézláb járni, azóta szinte aranyéletem van, hiszen folyton egymást kergetik, kúsznak, másznak a szobában Jázminnal. Néha csak úgy leülök és figyelem õket, gyönyörûek, nem tudok betelni velük Kép Kép!

Ági! Igen mi hagytuk ott a játékokat! Jövõ héten hétfõn és csütörtökön anyukámnál leszek a Csillag téren a babókkal, ha ráértek gyertek fel! Telefonálj majd és megadom a címet. Köszönöm a e-mailt, nagyon korrekt volt, de azt hiszem én is felhívom õket, biztos ami biztos. A hónap végéig lehet feladni a jelentkezési lapot, ugye?

Lara! Elkészült a ház-terv! Még van ugyan rajta némi módosítanivaló, de azért elküldöm nektek! Berakom a Corel-be és írok hozzá feliratokat, mert nem biztos, hogy mindegyik egyértelmû (lásd. a biliárdasztal helye) Én nem is tudtam, hogy van egy telketek!

B.Anita! Enikõ! Az e-mail már íródik napok óta, kitartás Kép!

Képzeljétek, eladtam a babakocsit az autósüléssel együtt (Déli Aprós úton), 70 ezer-ért, most jöhet a nagy vásárlás Kép!
Puszi!
jazmin_tomi

Sziasztok!

Enikõ: Köszi a verset! Most már tudni fogjuk kívülrõl, helyes sorrendben.Kép A vérnyomásmérõ kb. 20 ezer Ft. Ha jól emlékszem, de nem biztos. Bogi nagyon ügyes, hogy már pohárból iszik.

Ildi: Nagyon vigyázz az elesésekkel! Szerintem nincs olyan messze Kecskemét. Ha jó az idõ tavasszal egy jó kis egésznapos kirándulásnak tök jó az egész családnak. Nincs messze a belváros sem. Van cukrászda, McDonalds' meg ilyesmi.

Orsi: Gratulálok a sikeres rutinvizsgádhoz! További jó vezetést kívánok. Milyen autóval tanulsz? És melyik iskolánál? Csak hogy tudjam melyik autó elõtt ne lépjek le a járdáról!Kép

Ágci: Örülök, hogy jól pihentetek, és hogy Cumika is jól érezte magát.Kép

Képzeljétek, Flóci szombatra virradó éjszaka kb. hússzor felsírt. Következõ éjjel is. Lehet, hogy jön a foga?!

Gabi3
inecsg

Sziasztok csajok Kép

Gabi3: Igen, elképzelhetõ, hogy fogacska van a dologban. Van már neki foga, vagy ez lesz az elsõ? Nekünk a fehérboros textilpelenkavéggel törénõ ínymasszírozás vált be fájdalomcsillapító gyanánt Kép Kép A fogzási gélt lenyalta (és naponta max. 4x lehet alkalmazni, neki meg egész nap fájt az ínyeKép) Panadolt meg nem szerettem volna nyomni bele, mert megszokja és ha tényleg baj lesz (ne adj Úr Isten), akkor nem fog hatni!!! Egyébként a gyerekorvosunk javasolta, hogy jó minõségû lehûtött fehérbort csöpögtessek egy tiszta pelenkára és azzal masszírozzam meg az ínyét! Nálunk bevált...régi módszer, de hasznos Kép Lehet, hogy most megint meg leszek kövezve Kép de õsidõk óta így csinálják és még senki sem lett alkoholista vagy félõrült..... ettõl legalábbis nem Kép

Orsi: Már nagyon várom a levelet! Akkor már megvan a jogsi? Vagy még van valami vizsga? Nem tudom nálatok, hogy mûxik, én nem Mo-on vizsgáztam! Ügyi vagy a babakocsiügyben! Nagyon jó áron sikerült eladni! Lesz biliárdasztaltok? Kép Annak egy külön szoba kell? Nem?

Meso: Köszi, megkaptam Kép Majd holnap írok neked!

Ágci: Dejó, hogy megjöttetek! Örülök, hogy jól telt a sielés! A párod polgári szolgálatos lesz? Egyszerûbb lett volna ha bevonul katonának nem? Bár nézõpont kérdése. Lehet, hogy ez a jobb! Nem, amaz, mert az megvan 6 hónap alatt a polgszolg. meg 1,5 év, nem? És a gyerek után nincs valami kedvezmény??? Én úgy tudom, hogy elvileg kellene, hogy legyen! Vagy rosszul tudom? És hol tölti a polgárit? És mit fog csinálni? Este hazamehet hozátok? Vagy milyen ez? Itt nálunk nincsen ilyesmi. Itt vagy katona vagy, vagy katona! Ez a 2 közül választani Kép Kép

Ildikó: Arra a 40 lépcsõzésre 3-an vagyunk Kép Anyu, apu meg énKép Mi bírjuk, de a Bogi hogy bírja? Neki a hónaljáig ér egy lépcsõfok!! Kép Ügyes a kiscsaj. Én nem hiszek a horoszkópban, de a Bogira nagyon jellemzõek a Kos vonások! Iszonyatos nagy a mozgásigénye! Ez a gyerek ha ébren van állandóan száguldozik Kép Nyomul mindne fele.
A lépcsõt már mi is próbáltuk elbarikádozni. Eredmény: egy laza mozdulattal arrábtolta konyhaszékeket! Kép Most anyu kitalálta, hogy a Praktikerbe vesz ilyen kiskerítést! Nem tudom azt hogy bütyköli majd meg! Kép De én azt hiszem, nem lesz gond neki Kép

Pussz
EnikõKép

ps. 26-ától leszünk Szegeden. Összehozunk egy talit valahol?? Nálunk is lehet, de jáccóházban is talizhatunk (pl Tesco, Pláza) Várom a véleményeket! Kép

ceniko
Szeged

Hahó!

Enikõ: Még nincs neki egy sem. Talán ez lesz az elsõ?!Kép Nem tudom, hogy örüljek neki vagy sem, mert még mindig szopik. Igaz hallottam már olyat, hogy foggal is lehet szopizni, mégsem harap. Mondjuk néha így is úgy ráharap az ínyével hogy az csak na. Köszi a tippet, nem mondom hogy megfogadom, de ha már semmi sem hat lehet hogy bevetem. Tali ügyben mi benne vagyunk. A Mikkamakka nekem szimpatikusabb, de ha a többieknek a Tesco vagy a Plaza jobb mi ott leszünk, csak nekünk mind a kettõ tök messze van. De majd meg oldjuk.Kép

Jó éjt mindenkinek!
Gabi3
inecsg

Enikõ: Azt elfelejtettem, hogy vannak ilyen lépcsõ elé szerelhetõ korlátok direkt gyerekek "ellen". Nézd meg a MIcimackóban vagy a Brendonban, de lehet hogy a Faktumban is lehet kapni.
Gabi3
inecsg

Sziasztok,
Enikõ,
a Brendonban lehet kapnbi, lépcsõ elzáró kiskerítést, vagy hogy mondjam. Nézzétek meg ott is, de nerm tudom mennyibe kerül.
A plogári szolg. 11 hó, és ugyanúgy van minden, mikor nem az, csak 25ezer a zsold.Kép Majd meglátjuk, mi lesz. Egyelõre úgy néz ki a kórházba megy, és informatikusnak, még jó, hogy legalább a szakmájábsn, de ez is mélg változhat, lehet, hogy mégis eltolja nov-ig. Addig lehet. Sajnos semmi kedvezmény nincs, hogy családos. Ha lenne még 3 gyerek, egy tehetetlen nagymama, én munkanélküli lennék nem gyesen, akkor talán... Azért ez valahol szégyen, de hát talán jövõre változik a helyzet.
Várnyomásmérüt a Media Marktban nézd meg, ott van többféle, és olcsóbbak a cuccok, mint a Feketesas utcai orvosi mûszereboltban. És valóban 20 körül van.

Orsi,
gratulálok a vizsgádhoz, én tudtam, hogy ügyes lány vagy.Kép Csütörtök jobb lesz.

Gabi3,
igen lehet, hogy jön, vagy most kzdi,k anyu úgy hiányzol éjszakai magánszámot. Kitartás, egyszer abbahaagyják. Ha kell a könyv...Kép Vagy megvetted, már nem emlékszem biztosan.
Most szia mindenkinek:
Ágci

Kép
Ágci

Jó reggelt mindenkinek!

Ágci! Megvettem a könyvet. Használuk is amikor kellett. Ma reggelre virradóra már nem sírt fel. Lehet hogy csak a hasa fájt. Mert kipróbáltunk egy-két konzervet. Talán abban volt olyan amit az õ kis pocakja nem szeret. De leképzelhetõ a foga is, mert mintha érzékeny lenne az inye.Kép

Szerinetm Éviék már otthon vannak!Kép

Gabi3
inecsg

Ildianyu! Amikor 2 éve a hátamról vettek le ambulánsan 2 anyajegyet és kikisértek a folyosóra utána, fél órát ott ültem, de akkor is olyan rosszul voltam (mütét közben folyton azt láttam magam elött ahogy vághatja éppen) utána bevittek egy korterembe és lefektettek még fél órára.
Ezek után meg sem merem kockáztatni ébren a császárt, mert szerintem elájulnék. SZörnyü volt ez az anyajegy levétel is pedig semmit sem éreztem!

Zsófi! Most tudtam csak olvasni a kérdéseket, de. megirom a választ.

Karmen
karmen

Az elöbb nem Ildianyunak irtam, hanem Gabi3-nak. Irtam neked levelet is végre. Majd még irok, csak ezt most találtam meg.

Karmen
karmen

Szia, Ágci!

Már azt hittem, a polgári szolgálat réme keményített be úgy, hogy babanetezni sincs idõd Kép Örülök, hogy jól éreztétek magatokat!
Múlt héten el akartam vinni Kittit a gyógytornászhoz, de közben felült, kapaszkodás nélkül, ennek örömére várok még egy kicsit.
A mozgásfejlõdés topicban olvastam ugyan gyakorlatokat, de úgy tûnik, az mind forgás megsegítésére van, Kitti viszont úgy forog, mint egy ringlispíl, ezen kívül ha felállítjuk, nem spiccel, lábával rugózik, és mondom, most már fel is ül, és (sajna) állandóan ülne. Szerintem az egyensúlyérzékével semmi baj, mondhatni kiváló. Csak az istenért nem mászik... (a gyerekorvos szerint csak nem szokta meg hason, de a gyerekorvos nálam már rég eljátszotta a kártyáit).
Szóval továbbra sem tudom, vigyem, ne vigyem.
Mit mondasz?
(Ja, tanár vagyok, de kicsit nagyobbakat tanítokKép)

Méri
méri

SZia Méri,
szerintem nagy gáz akkor nincs, kicsit lustácska. Írj egy e-mail címet, az enyém a profilomban, és estére összeszedem az okosságokat - próbálom. Elküldöm magánba, jó?
Ágci

Kép
Ágci

Zsófi! Tesomék 4 hónaposan mentek elöször uszni, de volt már ott 7 hetes baba is. Szombaton 8-10ig van úszás, ott kell jelentkezni is. Volt amikor 3 felnött ment be a babával, igy szerinte nincs megszabva mennyien kisérhetik be. Tesom szerint 1000 Ft.

Karmen
karmen

Sziasztok!

Lara: Hogy tetted be a gifeket?

A Flóra már tudja lapozni a könyvet?Kép Igaz, hogy néha többet is lapoz a kelleténél, meg gyorabban, de ez õt nem zavarja.

Gabi3
inecsg

Sziasztok!!!

Nem lesz mostanában tali?
Olyan kíváncsi vagyok már rátok!
Karmen!
És elõre kell jelentkezni, vagy csak ott a pénztárnál?
Ez a sportusziban van, ugye?

Merre vagytok elveszve?
Drukkoljatok nekem, hogy végre érezzem Bencót!!!!
Úgy szeretném......

Zsófi(20+6)

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok,
Zsófi a sportusziban, de szerintem vasárnap vidd. Jobb. A telcsiszámot, vmelyik csajszi biztos idemásolja neked. 1000,- az is. de elég, ha ott vagytok.
Próbálj neki beszélni, vagy biztos van az unokahugodnak zenélõ macija vagy ilyen kis felhúzhatós aranyos hangú kütyüje, tedd a pocakodra. Ha tetszik neki, vagy ha nem biztos fogja jelezni.Kép

Lányok, akkor legyen a következõ tali akkor mikor jönnek Enikõék. Hol? Tesco gyermekmegörzõ? Vagy legyen a Mikkamakkában?
Holnap elmegyünk arrafelé, megkérdezem, hátha kapunk vmi kedvezményt, ha sokan megyünk.
Ágci

Kép
Ágci

Sziasztok!
Ágci: 25-én megyünk át és kb 1 hétig maradunk. 26. kivételével bármelyik nap megfelel nekünk és bárhol,a Mikkamakka is tökéletes, ha a többieknek az egyszerûbb..nekünk teljesen mindegy Kép

Pussza
Enikõ

ceniko
Szeged

Szép napos jó reggelt mindenkinek!

Nekünk a szerdán (baba-mama torna!) kívül mindegyik nap jó. Legyen a MIkkamakkában!Kép

Hát ez a Flóci...Hajnali 5 kor felébredt,aludt még egy órát és 6 órától nem hagyott békén. Pedig õ is ásítozott rendesen. Éjszaka csak kétszer ébredt este 10 és 11 között. Kép Remélem nem lesz belõle rendszer. Ráadásul simán feláll a kiságyban is hálózsákban.Kép

Gabi3
inecsg

Sziasztok!
Képzeljétek, nem vagyok normális! 2-3 napja Vanda csak kétszer kel fel(ami ugye szinte sewmmiség),erre most meg Én nem tudok aludni.Jó mi? Ma is gondoltam egyet fél kettõtõl vasaltam. Altatót csak nem vehetek be.

Tudtok nekem valami ötletet adni, hogy milyen babakocsit vegyek?-strapabiró,könnyû, nagykerekû,...Ja és nem baj ha nem kerül 100000-be.

Gabi3
biztos aranyos a Flóci ahogy áll a hálózsákban.Hihetelen dolgokat tudnak mûvelni.
Flóci mennyi idõs?

Na tegnap megint mit hallottam... Az egyik ismerõsömnek azért nem irta ki a gyermekorvosa az anyatejet, mert jól eszi a baba a tápszert. Jó mi? Cukipofa. Jóhogy eszi a gyerek mikor nincs más.

Meso: holnap tudok rákérdezni az anyatejre. Csak el ne felejtsem.

Gabomamoékról, Éváékról nem tudtok semmit?

Nina74
nina74

Nina, tényleg ne felejtsd el, kár lenne, ha napi 8 dl kárba veszne:-)))

Mi is mennénk talira, nekünk bármikor jó.

Enikõ, te most hol vagy?
Azt hittük Szegeden!

Ágci!
Megpróbálom. Hátha végre reagál vmire.
Bár lehet, hogy csak nekem túl vastag a hasfalam:-(((((

Pussz:
Zsófi(21)

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Nina: Próbálj meg aludni éjszaka és ne vasalj! Tudni kell rólam, hogy ha van vasalni valóm tuti nem azt csinálom meg legelõször. Ilyen lusta háziasszony vagyok.
Nagyon nézzetek körül babakocsi ügyben, nehogy úgy járjatok mint mi. A jó babakocsi tulajdonságai: Nagy traktor kerék, bolygósítható elsõ kerekek(könnyen lehet vele fordulni), természetesen a hátsók fékezhetõek, a háttámlát nem hevederes megoldással lehet dönteni, bõven elég 3 fokozatú dönthetõség, nem baj ha van hozzá lábzsák (fõleg így télen), esõvédõt minden babakocsihoz lehet külön kapni 1-2 ezerért. A könnyûségrõl csak annyit, hogy a könnyû babakocsiból minden nehezéket kispórolnak, kisebb kerék, mûanyag alkatrészek(ami könnyebben megy tönkre), keskenyebb is, meg ilyesmik. Nem baj, ha mindkét irányba tolható, ja és a rugózás sem mindegy. És nem utolsó sorban legyen márkája, így könnyebb szervizelni és nem megy olyan könnyen tönkre. Amit Banita is írt nézz körül apró hirdetésekben vagy használtbaba boltban. A Lengyel u.-iban
még nem jártam, így hogy nem tudom pontosan hol van, de a többiek biztos meg tudják mondani. A februári Kismamában a babakocsikat tesztelték, ár is van mellette. Ha van kocsitok lehet olyat választani, ami un. travel systemes. Ez olyan amire rá lehet szerlni az autós ülést és nem kell kivenni a bébit. Mi sokáig használtuk. De ez már kicsit exrta.
Kicsit hosszúra sikerült, de remélem segítettem.

Zsófi: Szorítok, hogy megmozduljon ez a kicsi fiú. Voltál azóta a dokinál? MIt mondott?

Gabi3
inecsg

Gabi!

Nem, émég nem voltam, jövõ hét kedden kell mennem, akkor kikönyörgök egy soron kívüli Uh-t is, mert már régen láttam Bencót.
Telefonban annyit mondott, hogy ne aggódjak.
Nem sokra megyek vele. Kép

Zsófi(21)

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Zsófi: Tényleg NE aggódj, az uncsitesómék március 25-re várják a babát (pont mikor Bogi született Kép) és a Krisztianna 23 hetesen érezte elõször a magzatmozgásokat! Õ is tökre kivolt, hogy minden szakkönyv a félidõt nevezi meg az elsõ magzatmozgás érzékelése idõpontjának és õ még semmit sem érez! Ehhez képest óriási eltérések vannak! Minden ember másképp van összerakva és minden baba is! Lehet Benci még lustácska, de majd ha egy hét múlva nekilendül.... majd nem tudsz aludni tõle Kép Kép
Most Palicson vagyunk, majd a jövõ héten megyünk Szegedre. Majd ha találkozunk a talin elmesélem...de Mesonak megírtam tegnap este! Kép

Nina: Ha van autótok és szoktatok utazgatni jönni-menni akkor tényleg célszerû olyan kocsit venni, ami ilyen travel system tipusú. Könnyebb szállítani benne babót - a hordozóban-és sokkal praktikusabb. Mi is olyat használunk és nagyon meg vagyok elégedve. (Graco)

Gyerekek, hol van a Mikkamakka helyileg? Melyik utcában? Vagy melyik kocsmánál Kép én minden városban a kocsmákról tájékozódom, függetlenül attól, hogy nem járok kocsmába Kép Azokat valahogy megjegyzem!! Kép Kép Hogy miért???

Ismeri közületek valaki a Linostar nevû pelenkát? Ha igen mi a vélemyényetek róla?? Itt nálunk az elég olcsó, de nem merek venni, mert mi csak ilyen légáteresztõset használunk (fõleg Pamperst néha Liberót) és nem tudom, hogy a Linostar ilyen-e vagy nejlonos??? Elõre is köcce

No megyek fõzni Kép
Pussza Enikõ

ceniko
Szeged

Na a Kisasszony most hányt össze mindent. Annyit eszik néha, hogy ez a vége. Álltalában,ha nyügös, fáradt akkor csinálja ezt Velem. hogy szabályozzam? Úgy eszik ilyenkor mint aki egy hete nem evett... Pedig most sem lehetett éhes.
Na majd kiokoskodunk valamit.

A Mikkamakkát Én sem tudom ám hogy hol van.
Kocsiügyben kössz a segitséget. Majd ha jobb idõ lesz keresek valamit, most ebben a cudar idõben nincs kedvem boltról boltra járni.
Használt kocsiot érdemes venni szerintetek?

Képzeld Zsófi, Én is 1hétig ültem tök csönben a fotelban...Kép De utána abba sem hagytaKép
Ha éjszaka a párom a hasamra tette a kezét, rögtön odaköltözött. A Bordám meg a nemtudoménmim ugy sajgiott hogy csak na.
Ugyhogy tuti hamarosan virgonckodni fog a legényke!

Nina74
nina74

Sziasztok!

Szóval a Mikkamakka helye: A kakasos templom háta mögött a Százszorszép Gyermekházban van, hátul. A nemi beteggondozó mellett.Kép Ha még így sem: Sas patika melletti téren van. Onnan már oda lehet találni. Jó kis hely. Enikõ sajnos nem tudok arrafelé kocsmátKép

Nina: flóra is csinált néha ilyet velem. A hátamon csurgott, mikor büfiztettem. Vicces volt. Flóci 23-ánlesz 10 hónapos.

Enikõ: Nézd meg a csomagolóját, azon elméletileg rajta kell lennie, hogy mit tud a pelus.

Szerintetek lehet már a Flórának sárgaborsót meg száraz zöldborsót adni?

Tettem a babaszuba albumba új képeket at i betûnél keressétek.

Gabi3
inecsg

Sziasztok,
csak gyorsan:
Nina
nézd meg a Micimackóban a Graco kocsikat. Mi ott vettünk Graco Mirage babakocsit, 20ezer körül van, szerintem nagyon szuper, és azóta már láttam ennyiért jobbat is. nekünk narancssárga van, de most már van skékben is. Ez a kosz miatt elõnyösebb. Nem fontos, hgoy meg tudd fordítani, nekünk az elsõ kocsinkat lehetett, a gyerkõc aludt. Mikor már nem,. akkor meg nézelõdött mindig. Vízszintesre lehet dönteni, majd megnézed. Egyébként Gabómamóéknak is tök jó van, ez 47000,- azt is lehet ott kapni, az az új. De a Babybellben is lehet. Ha gondolod, tudok adni kártyát, amivel 5%-os kedvezmény van a Micimackóban, azt hiszem 10%.
A hányásról még majd írok este.
A Mikkamakka A Kálvin téren van, Anna kúttal szembeni templom háta mögött.

Zsófi,
most lesz a nagy uh, nem kell még kérned semKép.
Most mennem kell:
Ágci

Kép
Ágci

Ritának márc. 6án kell mennie UH-ra akkor láthatja végre a babát. Amugy jól van, otthon pihen. Üzeni, mindenkinek köszöni a gratulációkat és hiányoztok neki!

Karmen
karmen

SZiasztok!

Gratulálunk Évinek és Anna babának!!Kép

Gabomano! Miért nem irsz, csak nem elfoglalt vagy?

Gabi3! hát ha csak nyáron osztják az algyöi telkeket, akkor lehet, hogy mi sem eröltetjük.
Gifek: Kép

Enikö! Én is osztanám Ildianyu véleményét, mert én meg nem vagyok nagy darab, Hangát mégis késön a 20.héten éreztem...

Banita! Voltunk tavaly az algyöi önkorm-nál, és mondtuk mi is, hogy azt hallottuk, hogy támogatnak párszázezerrel. Az önkorm-nál a nö, fel volt háborodva, hogy mit képzelünk! Aztán algyöiektöl hallottam, hogy adnak támogatást, de csak "ismerösöknek".
Egyébként lehet, hogy egy napon fognak születni, mert úgy tervezzük, hogy ö is októberi legyen..

Edelweiss! Juuuuj, de jó, akkor lassan lehet visszafelé számolni!

Orsi! A telek, ami a mienk, az eladó. Gratulálok a vizsgához, akkor majd figyelem a T-jelü autókatKép
Nagyon jó árat kaptál a babakocsiért! És most vesztek másikat? Azt a kék-fehér kockásat adtad el, igaz?

Tali ügyben én a Tescora szavaznék! Márcsak a közlekedés miatt. Könnyebben megközelithetö mindenkinek..legalábbis ebben a babakocsi tolást gátló idöben.

Zsófi! Már én is tiszta ideg voltam, hogy miért nem érzem már Hangát, aztán itt a Babaneten az egyik anyuka javasolta, hogy próbáljam ki, hogy hasra fexem. Kipróbáltam, abban a pillanatban elkezdett mocorogni..KépKépIgy éreztem elöször a mozgást. Esetleg próbáld ki te is. Ne félj, nem lesz baja a babának ettöl! Ja meg ne két órát feküdj hason, hanem csak pár pillanatra.

SZijasztok, Lara
lara

SZiasztok!

Gratulálunk Évinek és Anna babának!!Kép

Gabomano! Miért nem irsz, csak nem elfoglalt vagy?

Gabi3! hát ha csak nyáron osztják az algyöi telkeket, akkor lehet, hogy mi sem eröltetjük.
Gifek: \image { gif vagy kép neve kiterjesztéssel }

Enikö! Én is osztanám Ildianyu véleményét, mert én meg nem vagyok nagy darab, Hangát mégis késön a 20.héten éreztem...

Banita! Voltunk tavaly az algyöi önkorm-nál, és mondtuk mi is, hogy azt hallottuk, hogy támogatnak párszázezerrel. Az önkorm-nál a nö, fel volt háborodva, hogy mit képzelünk! Aztán algyöiektöl hallottam, hogy adnak támogatást, de csak "ismerösöknek".
Egyébként lehet, hogy egy napon fognak születni, mert úgy tervezzük, hogy ö is októberi legyen..

Edelweiss! Juuuuj, de jó, akkor lassan lehet visszafelé számolni!

Orsi! A telek, ami a mienk, az eladó. Gratulálok a vizsgához, akkor majd figyelem a T-jelü autókatKép
Nagyon jó árat kaptál a babakocsiért! És most vesztek másikat? Azt a kék-fehér kockásat adtad el, igaz?

Tali ügyben én a Tescora szavaznék! Márcsak a közlekedés miatt. Könnyebben megközelithetö mindenkinek..legalábbis ebben a babakocsi tolást gátló idöben.

Zsófi! Már én is tiszta ideg voltam, hogy miért nem érzem már Hangát, aztán itt a Babaneten az egyik anyuka javasolta, hogy próbáljam ki, hogy hasra fexem. Kipróbáltam, abban a pillanatban elkezdett mocorogni..KépKépIgy éreztem elöször a mozgást. Esetleg próbáld ki te is. Ne félj, nem lesz baja a babának ettöl! Ja meg ne két órát feküdj hason, hanem csak pár pillanatra.

SZijasztok, Lara
lara

Ágci: Mi is most vettünk egy G. Mirage-t. Akciósan volt 23 ezer. Milyen kártyás kedvezmény van a Micimackóban?

Gabi3
inecsg

Gabi3:
Hol volt akciós a babkocsi?
A corában mintha láttam volna nem tudom milyen Graco kocsit 30 ezerért, de amilyen szerencsém van holnap már nem lesz akciós!
Olyan hülye vagyok nekem minden azonnal kell! De lehet hogy nem is kell másik babakocsi? Van már itthon kettõ. Csak az egyiknek kiszivta a nap a tetejét(Graco örököltük), a másik meg kicsi(no name). Na majd meglátjuk.

Ágci:
Köszi a kártyát szerintem kell majd.
A Százszorszép gyermekházat tudom hol van. Az a volt Uttörõház ugye? De hogyhogy mögötte?
Tali ügyben ha beleszolhatok: Tesco

Nina74
nina74

Képzeljétek ilyen nincs! Felhivtam a Corát? hogy holnap ugye már drágábbak lesznek a babakocsik, mert ma nem tudok kimenni. Kapcsolnak jobbra, kapcsolnak balra,mog kikötöttem valami osztályvezetõnél.Erre azt mondja nekem a Hölgyemény:-Na jó ha ma nem tudnak kijönni akkor hétvégéig hagyom az árárt!!
MOst vagy megvezetett, Vagy olyan rendes.....Remélem nem csak viccelt! Holnap beszámolok.

Ja holnap megyünk agyhártyagyulladás elleni szurira
Nina74
nina74

Sziasztok,

Lara,

vegulis raerek, de lusta vagyok irni. Mindig olvaslak benneteket. Aranylag jol telnek a napok. Simon meg egyenlore jol viselkedik. Az ejszaka kicsit macerasabb, mert tegnap is 1 ora is volt 1 szopi, amiazert igen faraszto. De nappal tudok alukalni 1-1 fel oracskat.Tegnap este a kormometis ki tudtam festeni. Ezek igen fontos dolgok. Kép

babakocsi ugyben: nekunk Neonato van, ami szerintem nagyon jo. Esernyore csukhato, konnyu, labzsakos, 4 fokozatba dontheto, szep stb. A kerekei nem tul nagyok, de jok. A nagy kerek utan furcsa, de megszoktam en is.

A magzatmozgast en mindket babonal eleg keson ereztem meg. 22-23 het tajekan. Nem hiszem hogy ettol fuggene barmi is.

nu csok mindenkinek,
gabomamo
gabomamo

Ja azt elfelejtettem, hogy Simon 1 het alatt hizott fel kilot. Kicsit soknak tartom, de ha igy halad, majd fogyokuraztatom.
g.
gabomamo

Gabomamo:
Azért az a fél kilo nem kispályás dolog. Jázo hogy viselkedik a kisöcsivel?
Azt a babakocsimárkát nem ismerem. De majd utánanézek.
Simi hányszor eszik éjszaka? Soxor? Nekem ez az éjszaka a gyengém.
Nina
nina

Sziasztok!

Na végre megérkeztem én is Kép Tegnap jöhettünk haza, de csak délután, így már nem volt se energiám, se idõm írni. Mostanában ennek a kettõnek igencsak szûkében leszek Kép Köszönöm mindenkinek a gratulációkat! Azért nem jelentkeztem már 12-e óta mert 11-én este mentem be szülni este 10 órára és 13-án reggel 6.12-kor született meg Anna RENDES SZÜLÉSSEL!!!!!
Szóval kb. 1,5 napig voltak ugyan fájásaim, de nem elég erõsek (mondhatnám azt is hogy semmit sem értek), de annyira azért fájtak, hogy aludni egyáltalán nem bírtam. A dokim azt mondta miután a ctg szinte semmilyen fájásokat sem mutatott, hogy várunk addig amíg lesz valami, nem indítjuk semmivel, hisz hova is sietnénk, a kiírt idõbe még lazán beleférünk. Akkor nagyon csúnya dolgokat gondoltam magamba, de így utólag nagyon hálás vagyok neki érte! Végül is 13-án reggel fél 1-kor arra ébredtem, hogy ismét erõsödnek a fájások, de akkor már nem is mertem hinni benne. Valamikor elkezdtem mérni õket. 7 percenként jöttek, majd hirtelen 4 perc lett belõle. Ezért kimentem (105 szobába voltam beszállásolva, ez a két apásszülõszoba mellett van) szólni a szülésznõknek, hogy akció van. Szóltak az éjszakás dokinak, aki nem nagyon siette el a dolgokat, megvizsgált és közölte 3 cm! Elõkészítettek, szóltak a dokimnak, én hazatelefonáltam a páromnak, hogy jöjjön (kb 4 óra lehetett), felraktak a ctg-re, ahol a fájások megint elkezdtek rövidülni (már nem is reménykedtem!). Negyed 6-kor beért a doki. Azt mondta, hogy megnézzük, hogy érdemes-e még tovább is várakozni, vagy inkább császár lesz megint! Már 5 cm-re voltam kitágulva úgyhogy örömmel közölte velem, hogy ebbõl még ma délelõtt baba lesz!!!! Megrepesztette a burkot, újra rámrakták a ctg-t és innentõl kezdve nem tudok hiteles beszámolót adni. Volt egy fájás, aztán a következõ már tolófájás volt. Tényleg nem tudom elmondani mi történt, de az biztos, hogy 6.12-kor megszületett Anna 2980 g 49 cm. Amilyen kicsi volt, olyan kárt csinált. Repedt a méhszáj, a hüvelyfal és még vágtak is. Az összevarrás is legalább addig tartott, mint maga a szülés! Az élmény felejthetettlen!!!!!!!
Azt, hogy valaha is újra rendes leszek "altájon" nem biztos, de megérte Kép
Hát egyelõre ennyi! Majd még folytatom!

Legyetek jók!
Éva
vevike

Sziasztok!

Nina: Az akciós babakocsi a Micimackóban van, de már csak kettõ van belõle. Szerintem ne hamarkodd el, gondoljátok át. A Mikkamakkába hátra kell menni, és ott van.

Gabó: Hát te itt! Mesélj még! Hogy zajlott a szülés? Hogy viseli Jázi Simit? Hányx szopizik Simi baba?

Évi: Gratulálok, hogy rendesen meg tudtad szülni Anna babát! Remélem szépen meggyógyul az altájad! Tudsz már ülni, meg ilyesmi? Írj még ha van idõd!

GAbi3

image gurulos.gif
inecsg

D:Gifekgurulos.gif
inecsg

Sziasztok!
nina,
a kocsi tényleg a Micimackóban van, de nem kettõ mint ahogy gabi írta, mert mi még áprilisban vettünk uilyet, uennyiért, csak lábzsák nem volt hozzá, és akkor is azt hittük, hogy ez utolsó darab, aztán azóta is ez az ára.Kép
Ma voltunk ott, az ajtó mellett rögtön balra-narancssárga, meg benn is van, de az össze van kapcsolva ikerkocsinak, de biztos, hogy van még belõle. A Corás majdnem olyan, csak annak nagyobb kerekei vannak, de szerintem az csúnyább. Még korábban különben Gabómamó mesélte, hogy vmi ismerõsének hiperszuper nagykerekû babakocsija van 8azt hiszem olyan terep), és ugyanúgy "pattog" benne a gyerkõc.Kép
Amit írtam Neonato kocsi, arra gondoltam, csak nem jutott eszembe, az pedig a második ajtó utûn rögtön balra van a Micimackóban., Mondjuk ott a mélykocsi része is rajta van, de azt nem muszáj megvenni, Gabóék azt hiszem 47-ért vették.
No, még jövök hírekkel:
Ágci

Kép
Ágci

Itt vagyok,
Gabi3 a gurulos.gif elé után tegyél { } amúgy a \image az jó volt.

FIGYELEM
No, voltam ma a Mikkamakkában, beszéltem az igazgatóval, nagyon kedves hölgy. A múltkori talin felkerült az ötlet, mi lenne, ha tornáznánk vhol, vhogy, a babákkal ugye nem biztos, hogy el tudunk járni aerobik órákra. Nos, ott van tornaterem, gondoltam megkérdezem. Amiben megállapodtunk, mehetünk, akár egy héten többször is, odaadja a tornatermet, a fizetség pedig, ha megvesszük a belépõt. Ez ügye most 400,-, de mondta vehetünk 10 alkalmas bérletet is, akkor gondolom olcsóbb, és akkor lehúzzák az 1-1 alkalmat. A gyerekek addig a játéktárban lehetnek, közülünk megbeszéljük ki vigyázz rájuk, de a lehetõségekhez képest az éppen ott levõ hölgy is segít, csak hát ez attól függ, mennyien vannak. Mondjuk van olyan idõpont, amikor lehet kérni gyermekfelügyeletet (3 éves kor felett), akkor hanyagoljuk az ott létet. No, mit szóltok hozzá? Lenne egy fix idõpont, ezt meg kellene beszélnünk, délelõtti órában (kb. fél 10es, vagy 10es kezdéssel), és mehetnénk minden héten.Kép
Lefogyni lehet, hogy nem fogynánk attól, amit tartanék, de átmozgatásnak jó lenne. Aztán, ha úgy érezzük, bele lehet erõsíteni...
A kisebb babákkal is lehet jönni, egy plédre letesszük õket és kész. De próbálhatunk baba-mama tornát is, csak egy 12 kilós Cumikát nem biztos, hogy tudok emelgetni.Kép
Mit gondoltok? Márciustól mehetünk.
Ágci

Kép
Ágci

Sziasztok!

Éva: Nagyon örülök, hogy hazaértetek. Kívánok nektek sok boldogságot, sok türelmet és még több tejcsit!! Kép Mint már említettem Bogi is pont ilyen "paraméterekkel" született. Hosszra, súlyra és "altáji kárcsinálásra" is gondolok. Kép Ne reménykedj gyors gyógyulásban Kép Még 6 hónap után is majd meg haltam úgy fájt ha pl szeretkezni próbáltunk.... Eléggé rosszul is érintett a dolog, már majdnem kétségbeestem és mentem a dokimhoz, hogy mi a fene van velem??? Azt mondta, hogy ilyen gátseb után ne csodálkozzak, hogy fájdalmaim vannak!! Kép Engem is legalább egy órát stoppoltak! És legalább fél óráig szedték ki a varratokat! Te már azon túl vagy?? Na az még egy "szép" emlék Kép Ja és a szexuális életem körülbelül mostanra állt helyre! Most már nem érzek késszúrkálós fájdalmat.... sõt! Kép Remélem te hamarabb meggyógyulsz!

Ágci: Te milyen gyakran jársz a Micimaciba?, Kép Csak, mert mindig olyan jól informált vagy Kép Még a helyét is tudod melyik kocsi hol van. Nem szeretnél eladó lenni?? Kép Lehet, hogy neked jobban menne, mint az ottani lányoknak Kép

Gabó: Ez a Simi nem semmi. Egy hét alatt fél kiló?? Ez igen!! Éjszaka hányszor kel fel?? Sokat sír? Írd le a szülésedet annyira kíváncsi vagyok Kép Meg szerintem a többiek is Kép

Gabi3: Melyik napokon, hány órakor és hol van a baba-mama torna?? Mit kell vinni??? A babák közben mit csinálnak?? Vagy õket kell súlyzó helyett emelgetni Kép ?????

Lenne egy kérésem: Kép
Ha valaki a Feketesas utca felé jár, megkérhetem, hogy ugorjon be az Orvosi mûszer boltba és kérdezze meg mennyibe kerül a csuklón mérõ vérnyomásmérõ!!! Fontos lenne. Kerestem a neten infót róla, de sajna semmi sincs Kép Itthon elég drágák a kütyük és apukámnak nagyon sürgõsen szüksége lenne egy ilyen mûszerre, mert elég sz@rul van Kép Kép Kép Van még másik orvosimûszer bolt is Szegeden???? Bocsi, hogy már megint OFF voltam!

Pussza
Enikõ

ceniko
Szeged

Enikõ,
nem olvastad a tegnapimat. A Media Marktban is van, és ott tuti olcsóbb. Ha elõbb eszembe jutatod, ott voltunk délután, megnéztem volna. Egyébként 20 és 25 között van az ára, de annál olcsóbb szerintem nincs. A Corában is lehet kapni.
A Micimackóban épp délután voltunk (a párom ma rövid napos volt), mneg akartam vmit nézni, azért mentünk, és akkor mindig megnézem a babakocsikat.
Ágci

Kép
Ágci

Sziasztok!

Annyit írtatok, hogy nem gyõzöm elolvasni.

Ágci, Lara, Gabómamó!
A ti gyerkõcitek nappal világosban alszanak? Lili egy hete nem hajlandó aludni délben, de ha du. elviszem, akkor alszik egy kicsit a babakocsiban. Ma viszont besötétítettem a szobájában, és aludt. Kíváncsi vagyok, holnap mi lesz.
Ja, és elkezdett válogatni. Eddig imádta a spenótot, most nem hajlandó megenni. Kép

Orsi!
Gratula a rutinvizsgához! Kép

Éva!
Gratulálok mégegyszer! Kép És milyen jó, hogy császár után sikerült "rendesen" szülnöd! Kép

Enikõ!
Apukádnak javulást. Ha arra járok, megnézem neked. Tuti van másik bolt is, csak nem jut eszembe, hogy hol. Meg Ágci írta, hogy a Mediamarkt-ban is vannak, és olcsóbban. Arra mostanában tuti nem járok.

Ja, bementünk ma a Micimackóba Lilivel, is kinézett egy nem túl szép nagy piros, szív alakú párnát, amin macikák voltak. Addig ordított, amíg meg nem vettem. Kép Többet sem megyek vele bababoltba, vagy ha megyek, babakocsival, hogy ne tudjon rohangálni és nézelõdni. Kép

Ildianyu
ildianyu

Ágci:
Láttam, hogy írtad, a Médiát, de én másik orvosi mûszer boltot kérdeztem. A Média egyébként drága szerintem. A szomszédnéniék 1 hónapja vettek egy nyomtatót (akciósat) és 2 nap múlva láttak tök ugyanolyat 15 ezerrel olcsóbban a belvárosban! Kép Itt Jugóba is hirdetik a szegedi Médiát, de iszonyatos árak vannak!!!

Ildikó:
És aztán elégeddett volt Lili?? Legalább meg van becsülve az a párna?? Kép

Pussz
Enikõ

ceniko
Szeged

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?