Sziasztok csajok
Gabi3: Igen, elképzelhetõ, hogy fogacska van a dologban. Van már neki foga, vagy ez lesz az elsõ? Nekünk a fehérboros textilpelenkavéggel törénõ ínymasszírozás vált be fájdalomcsillapító gyanánt
A fogzási gélt lenyalta (és naponta max. 4x lehet alkalmazni, neki meg egész nap fájt az ínye
) Panadolt meg nem szerettem volna nyomni bele, mert megszokja és ha tényleg baj lesz (ne adj Úr Isten), akkor nem fog hatni!!! Egyébként a gyerekorvosunk javasolta, hogy jó minõségû lehûtött fehérbort csöpögtessek egy tiszta pelenkára és azzal masszírozzam meg az ínyét! Nálunk bevált...régi módszer, de hasznos
Lehet, hogy most megint meg leszek kövezve
de õsidõk óta így csinálják és még senki sem lett alkoholista vagy félõrült..... ettõl legalábbis nem
Orsi: Már nagyon várom a levelet! Akkor már megvan a jogsi? Vagy még van valami vizsga? Nem tudom nálatok, hogy mûxik, én nem Mo-on vizsgáztam! Ügyi vagy a babakocsiügyben! Nagyon jó áron sikerült eladni! Lesz biliárdasztaltok?
Annak egy külön szoba kell? Nem?
Meso: Köszi, megkaptam
Majd holnap írok neked!
Ágci: Dejó, hogy megjöttetek! Örülök, hogy jól telt a sielés! A párod polgári szolgálatos lesz? Egyszerûbb lett volna ha bevonul katonának nem? Bár nézõpont kérdése. Lehet, hogy ez a jobb! Nem, amaz, mert az megvan 6 hónap alatt a polgszolg. meg 1,5 év, nem? És a gyerek után nincs valami kedvezmény??? Én úgy tudom, hogy elvileg kellene, hogy legyen! Vagy rosszul tudom? És hol tölti a polgárit? És mit fog csinálni? Este hazamehet hozátok? Vagy milyen ez? Itt nálunk nincsen ilyesmi. Itt vagy katona vagy, vagy katona! Ez a 2 közül választani
Ildikó: Arra a 40 lépcsõzésre 3-an vagyunk
Anyu, apu meg én
Mi bírjuk, de a Bogi hogy bírja? Neki a hónaljáig ér egy lépcsõfok!!
Ügyes a kiscsaj. Én nem hiszek a horoszkópban, de a Bogira nagyon jellemzõek a Kos vonások! Iszonyatos nagy a mozgásigénye! Ez a gyerek ha ébren van állandóan száguldozik
Nyomul mindne fele.
A lépcsõt már mi is próbáltuk elbarikádozni. Eredmény: egy laza mozdulattal arrábtolta konyhaszékeket!
Most anyu kitalálta, hogy a Praktikerbe vesz ilyen kiskerítést! Nem tudom azt hogy bütyköli majd meg!
De én azt hiszem, nem lesz gond neki
Pussz
Enikõ
ps. 26-ától leszünk Szegeden. Összehozunk egy talit valahol?? Nálunk is lehet, de jáccóházban is talizhatunk (pl Tesco, Pláza) Várom a véleményeket!