Sziasztok!
Először is jobbulást kívánok minden kicsinek és nagynak! Megmondom őszintén, hogy azt gondoltam, hogy ha itt lesz a tavasz és a jó idő, akkor legalább egy kis időre búcsút mondhat mindenki a betegségeknek, de ezek szerint sajna nem így van. Kívánom, hogy mindenki lábaljon ki belőle gyorsan!
Hiszti:
Egy ideje én is kétségbe estem ugye, hogy ez még túl korai, mi lesz ebből később. Mostanában annyira nem látom vészesnek - lehet, csak hozzászoktam
-, inkább azzal küzdök, hogy a fülükön ülnek. Sokszor bebizonyítják egy nap, hogy szinte mindent értenek, amit mondok, de ha az fegyelmezés, akkor tuti nem.
Marci új hobbija lett, hogy felmegy a kanapéra, ágyra, és ott röhög és ugrál. Én meg hülyére aggódom magam, hogy leesik és összetöri magát. A másik nagy buli az én ördögeimnek a pakolás. Mindeg ajtó kinyitása megy gond nélkül és ezt ki is használják.
Képeket megnézegettem többször is, szuper jók! Kriszta baba sorozatában nagyon tetszik a huncut, fűben ülős, na meg az állatokkal ismerkedősek. Nagyon aranyos! A Kántor ikrek is csúcsszuperek, annyira aranyosak a lavórban. Egyébként nagyon feltűnt, hogy mindig olyan jól eljátszanak egymással. Jó látni, hogy mennyire szeretik egymást.
Samu képen is nagyon jók, nekem nagyon tetszik ez a military-s szerkó, úgyhogy ne tessék mentegetőzni.
Gergő fiú is nagyon édi, ahogy tereget. Nálunk csak a lepakolás megy, feltenni valahogy nem csípik. Miért szeretik a gyerekek a ruháskosarat? Mintha Marcit látnám.
Évi!
Érezzétek jól magatokat Debrecenben, biztos jó lesz.
Márti!
Ne csalódj a taliszervező képességedben, biztos gond volt az is, hogy nem hétvége volt, na meg lehet, hogy mi ijesztettünk el mindenkit. De azért én nagyon örülök, hogy ott lehettünk. A többiek meg sajnálhatják a fincsi sütidet, most is azt eszem éppen.
Jók lettek a képek, le is mentem őket, hogy nekem is meglegyen. Köszi!
Iza!
Élménybeszámolódat ismét élmény volt olvasni, kérünk ilyet még sokat! Érezzétek jól magatokat a hátralevő időben is!
Diétázó csajoknak sok-sok kitartást, türelmet, és látvnyos sikerekekt kívánok!
Tegnapi dokinál: lézeres kezelésen voltunk Flórával. Nem tartott tovább 1 percnél, de nagy volt a sírás, mivel le kellett fogni, és még a szemét is betakarták az erős fény miatt. Szerencsére nem foglalkozott vele sokáig. Augusztusban megyünk megint, akkor megnézik, és esetleg megint lesz lézer. Ezzel állítólag a felszívódás folyamatát gyorsítják meg, amúgy már tök szépen elhalványodott, csak elég mély. Ezen segít a lézer.