Új privát üzeneted érkezett!

dobok egy pár képet a teregetésről:
Kép Kép na igy kell teregetni a radiátorra Kép az egyik pillanatban felteszem a másikban leveszem Kép munka után édes a pihenés Kép Kép na,ebből is elegem volt,megyek tovább
bibolya
 
 


Ibolya:szerintem ha 7végére lenne rakva a tali, úgy nagyobb lenne az esély :lol: , én max. Pestszentlőrincig tudok elbékávézni onnan nem tudom merre kell menni, szóval mi csak apával tudunk odajutni hozzátok :? .
Zsombi is imád a ruháskosárban üldögélni!!! :lol: Ezek a fiúk csupa ilyen mókás dolgot tudnak kitalálni!!!! :wink:

Timi:boldog hófordulót Hannának!!!és jobbulást :?

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Márti-nekem nem probléma a hétköznap,csak a délután.Tegnap nagyon későn taliztunk volna,azért nem tudtam menni.
És ha valaki lakik felénk ,vagy ha megbeszélünk egy helyet én nagyon szívesen elviszem kocsival a köv.talira.

Hannának én is boldog hófordulót kívánok!
bibolya
 
 

 
 

Sziasztok!

Hannának boldog hófordulót és gyors gyógyulást kívánok!
Timi: minden elismerésem a tiéd, nem tudom, hogy lehet ezt épp ésszel túlélni, hogy szegénynek mindig van valami a fülével. Remélem, most már hamar megtalálják, hogyan lehetne végleg meggyógyítani.
Megkérdeztem a dokinkat a pneumo oltásról, azt mondta, mivel a Szandinak semmi ilyen típusú betegsége nem volt, nem szükséges beoltani. Persze, ha mi akarjuk, beoltja.
Most nem tudom, hogy mit csináljak, szerinted?!

Julcsi: szuperek a képek, az 1 lavór 2 gyerek nagyon tuti. Szeretgetést idővel megtanulják, pár hónapja még a Nini is szétverte a Szandit úgy simizte. :lol:
Hogy vagytok?

Évi: nekem is bejön a military stílus! Jó utat Debrecenbe, érezzétek jól magatokat!

Iza: tényleg nagyon szépeket írsz. Hamburgban még én se voltam, de amit Londonról írtál abban teljesen egyetértek, valami fantasztikus milyen sokkszínű. Jó pár éve voltam kint Angliában és akkor nagyon nem élveztem, hogy mennyi mindent meg „kellett” nézni (kint élnek a barátnőm szülei és az apja mindenhova elcipelt). De ma már örülök neki, mert ezek az élmények örökre megmaradnak.

Ibolya: nagyon aranyos Gergő, ahogy segít teregetni. Remélem csak a foga miatt megy a hasa.

Barbi: neked azért ment le valami a 2 hét alatt? Ádám jól van?

Márti, Andi: nagyon jók a képek, de hiányolom az anyucikat róluk! :wink:

Tegnap éjjel majd éhen haltam. Ahányszor felébredt a Szandi (vagy ezerszer kereste a cumiját), annyiszor küzdöttem, hogy ne menjek ki enni. Végül reggel 6 körül megettem 2 szelet sajtot :oops: , de azt ma szabad, korai reggelim volt.

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78
 
 


Sziasztok, lányok! :(

Nem jó hírekkel jövök. Nemrég jöttünk ismét a fülorrgégészetről. Krisztának ismét torokgyulladása van, ami mellé most társul a jobb fülecskéje gyulladása is. :( :( :( Ésmég nincs láza, de kezd emelkedni a hője, 37,6 volt az imént.

Ismét antibiotikum, + fülcsepp, de mellette kap homeós bogyókat is. Felfedeztem egy gyógyszertárat, ahol rengeteg homeós szerük van, a bárányhimlő elleni cuccok is megtalálhatóak. Remélem, most már hamarosan mindenestől elmúlik. Nem tudom, mitől lehet, mert eddig még sosem vettem le kinn a sapkáját, ha hideg van, mindig jól felöltöztetem, és mégis. Olyan szarul érzem magam.

Ésakkor most jön a java. Mnden tiszteletem, csajok , és őszinte részvétem azoké, akik éjszaka többször felkelnek a manókhoz, illetve, a manók felébrednek és "szórakoztatják" őket. Hát néhány napja mondtam, hoyg ilyen nálunk még nem volt. Hát most volt. Éjjel 3-tól szinte semmit sem aludtunk, se én se Kriszta, de még a húgom és IStván is felkelt. Csak ordított és ordított, és semmivel sem tudtam lecsillapítani. kezdtem a cumivel, vízzel, fogzselével, majd simi, ölbevétel, maradék vacsora megevése, semmi sem használt. 5-10 percet jó, ha hallgatott, aztán ismét rázendített. Magunkhoz vittem, elcsendesedett, majd ismét kezdte. Újabb adag kaját csináltam, de ez már fél 5 felé volt, szinte mind megette, gondoltam, ez volt a baj. nem. Ő akkor megébredt, és fél 6 utánig játszottunk, énekeltünk, miegymás. Ekkor már átköltöztem a szobájába. Aztán valahoyg elaludt, és én is szundítottam nagy éberen kb. egy órácskát. Fél 7-kor egyszercsak kipattant a kezeim közül.
Azóta csak annyit aludt, amíg felérkeztünk a sürgősségre, most meg már tiszta nyűgi. de sehoyg se jó neki. Se kiságyban, se ölben, sehogy. Most kifárad, aztán remélem, alszik egy jót, mert én is azt szeretném tenni. :oops: Rámfér a pihenés olyan vagyok, mint egy szédült tyúk. :roll:
Amíg fent van, még megpróbálok visszaolvasgatni, de nem biztos, hyog majd írni is tudok, de azért megpróbálok.

Legyetek jók! Puszika mindenkinek! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Timi, emlékszem a napokban kérdezted, hoyg milyen homeós szerek vannak a fülgyulladásra. Most megnéztem a füzetecskémben, és talátam is néhányat. Nem tudom, lehet, hoyga csajok is írták már, de hátha tudok segíteni én is.
Fülfájásra és gyulladáscsökkentésre:
1. Aconitum napellus 9-15 CH
2. Belladonna 9 CH
3. Capsicum annuum 5 CH
4. Chamomilla vulgaris 15 CH
5. Ferrum phosphoricum 9 CH
6. Oscillococcinum

Gennyes fülfolyásra(azt hiszem, Hannának inkább ezek közül kellene, itt lweírom részletesen):
1. Arsenicum iodatum 9CH - napi 2x5 golyócska
(rossz szagú, gennyes váladék esetén, ami nyugtalansággal, szomjúsággal, éjszakai rosszabbodással jár)
2. Hepar sulfur calcarea 15-30 CH - napi 1-2x5 golyócska
(a gennyes folyamat gyógyítására)
3. Kalium bichromicum 9 CH - napi 3x5 golyócska
(Nyúlós fülfolyás, nyálkás-gennyes orfolyással)
4. Mercurius solubilis 9 CH - napi 2,5 golyócska
(Rossz szagú, zöldessárga, bő váladékozás, fokozott nyáltermelés, hidegrázás, verejtékezés.)

Timi, remélem, használni fog valamelyik. Kriszta most elcsendesedett, de még nem alszik. Csak legalább csend van, és nem nyivákol-nyöszörög szegény állandóan.

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Edith:sajnálom a Krisztát!!! :( De nem lehet, hogy nem gyógyult meg teljesen még a múltkoriból és az mászott a fülcsijére????? :shock:
Mennek a gyógypuszik!!!! :wink:

Ébredést én sem bírnám, tegnap mikor leakartam feküdni akkor kelt fel a drága, 20 percig játszottuk a tea-cumi-ölelgetéses játékot és aztán elaludt...szerencsére mert én már kivoltam az egész naptól....szóval nagyon is megértem én is az ébredős babók szüleit!!!! :roll: :shock:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!

Először is jobbulást kívánok minden kicsinek és nagynak! Megmondom őszintén, hogy azt gondoltam, hogy ha itt lesz a tavasz és a jó idő, akkor legalább egy kis időre búcsút mondhat mindenki a betegségeknek, de ezek szerint sajna nem így van. Kívánom, hogy mindenki lábaljon ki belőle gyorsan!

Hiszti:
Egy ideje én is kétségbe estem ugye, hogy ez még túl korai, mi lesz ebből később. Mostanában annyira nem látom vészesnek - lehet, csak hozzászoktam :wink: -, inkább azzal küzdök, hogy a fülükön ülnek. Sokszor bebizonyítják egy nap, hogy szinte mindent értenek, amit mondok, de ha az fegyelmezés, akkor tuti nem.

Marci új hobbija lett, hogy felmegy a kanapéra, ágyra, és ott röhög és ugrál. Én meg hülyére aggódom magam, hogy leesik és összetöri magát. A másik nagy buli az én ördögeimnek a pakolás. Mindeg ajtó kinyitása megy gond nélkül és ezt ki is használják.

Képeket megnézegettem többször is, szuper jók! Kriszta baba sorozatában nagyon tetszik a huncut, fűben ülős, na meg az állatokkal ismerkedősek. Nagyon aranyos! A Kántor ikrek is csúcsszuperek, annyira aranyosak a lavórban. Egyébként nagyon feltűnt, hogy mindig olyan jól eljátszanak egymással. Jó látni, hogy mennyire szeretik egymást.
Samu képen is nagyon jók, nekem nagyon tetszik ez a military-s szerkó, úgyhogy ne tessék mentegetőzni. :wink:
Gergő fiú is nagyon édi, ahogy tereget. Nálunk csak a lepakolás megy, feltenni valahogy nem csípik. Miért szeretik a gyerekek a ruháskosarat? Mintha Marcit látnám.

Évi!
Érezzétek jól magatokat Debrecenben, biztos jó lesz.

Márti!
Ne csalódj a taliszervező képességedben, biztos gond volt az is, hogy nem hétvége volt, na meg lehet, hogy mi ijesztettünk el mindenkit. De azért én nagyon örülök, hogy ott lehettünk. A többiek meg sajnálhatják a fincsi sütidet, most is azt eszem éppen.
Jók lettek a képek, le is mentem őket, hogy nekem is meglegyen. Köszi!

Iza!
Élménybeszámolódat ismét élmény volt olvasni, kérünk ilyet még sokat! Érezzétek jól magatokat a hátralevő időben is!

Diétázó csajoknak sok-sok kitartást, türelmet, és látvnyos sikerekekt kívánok!

Tegnapi dokinál: lézeres kezelésen voltunk Flórával. Nem tartott tovább 1 percnél, de nagy volt a sírás, mivel le kellett fogni, és még a szemét is betakarták az erős fény miatt. Szerencsére nem foglalkozott vele sokáig. Augusztusban megyünk megint, akkor megnézik, és esetleg megint lesz lézer. Ezzel állítólag a felszívódás folyamatát gyorsítják meg, amúgy már tök szépen elhalványodott, csak elég mély. Ezen segít a lézer.

Andi
Kép
zsandi
 
 


Jöttem dühöngeni!
Decemberben vettük az autót, akkor kötöttünk rá biztosítást. Akkor be is fizettük az első negyedéves díjat, most április elején küldték a csekket a követekező negyed évre. Erre tegnap kaptunk egy újabb csekket, hogy a mi általunk kért vagy szükséges módosításokat végrehajtották, fizessük be, 69900 Ft. :shock: És mindez jún. 30-ig nyújt fedezetet, tehát fél éves díj. :shock: Felhívni nem tudom őket, mert folyton foglalt, írtam e-mailt, hátha válaszolnak. :twisted: Az a fura, hogy A0-as kategóriába kerültünk az új kocsi miatt, ezen a közel 70 ezres számlán meg M4 szerepel. Nem értek hozzá, de az M az Malus-t jelent, vagyis baleset után kerül oda az ember, nem? :( Nem is volt balesetünk szerencsére! Fel fogok robbani! :twisted: :twisted: :twisted: Jó lenne, ha végre válaszra méltatnának, és elmondaná valaki, hogy tévedés történt!
Bocsi az offért. :oops:

Andi
Kép
zsandi
 
 


Na, még egy kis off. :oops:
Ezt találtam a biztosító honlapján, úgyhogy kezdem kapizsgálni, hogy mi is történt:
"Tájékoztatjuk továbbá, amennyiben Ön, legkésőbb az ajánlat tétel napjától számított 90 napon belül nem juttatja el Biztosítónkhoz a megszűnt előzmény szerződéséről kiállított „Kártörténeti igazolását” úgy a Magyar Posta Biztosító Zrt. a Rendelet 3. sz. melléklet 7. pontjának (3) bekezdése alapján szerződését köteles visszamenőleges hatállyal M04-es osztályba sorolni."

Ezek szerint valamit nem adtunk le időben, amit le kellett volna.
Csak azért traktállak már megint benneteket ezzel, hogy megkérdezzem, volt már valaki hasonló szituban? Mi van ilyenkor?

Andi
Kép
zsandi
 
 


Zsandi:Remélem ez csak valami próbálkozás, mondjuk én nem értek hozzá, de apa elmondta, hogy szerinte ilyen nem igazán van!!!!! :shock: :roll:
Ne hadjátok magatokat!!!! :evil:



És amúgy tök vicces volt, ahogy a Zsombi tegnap is bólogatott...a Zsandinak nagyon tetszett!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Offandi: ilyen van. Próbáld meg őket elérni valahogy telefonon és megbeszélni, hogy elkülditek a kártörténeti igazolást (postán, faxon), és tekintsenek már előtt az M4-es cucctól. Én tavaly júliusban vettem az autót, akkor tőlem is kért ilyet a biztosító, de mivel a másik kocsi (amit lecseréltünk) kötelezője ugyanannál a biztosítónál volt, csak egy nyilatkozatot kellett kitöltenem, hogy össze tudják ezt vezetni. Tehát ha az előző autótok is ennél a biztosítónál volt, akkor nem bonyolult a dolog.
Egyébként az elég érdekes gyakorlat, hogy csak úgy - minden előzetes figyelmeztetés nélkül - postáznak egy csekket, és meg sem mondják, hogy ez miért van. Nálunk a biztosító küldött figyelmeztető levelet a kártörténeti igazolás elmaradásáról, meg a határidőkről (persze ők kavarták el, mert mikor kötöttem a biztosítást, akkor elintéztük ezt a részt is, de ez már egy másik történet :) )
No, befejezem, viszem Samut dokinénihez, mert extra nyűgi, ömlik az orrából a taknyi, és masszív hasmenése van. Szerencsére nincs hőemelkedés és láz sem. Lehet, hogy Debrecennek lőttek...
Bár remélem, hogy "csak" a fogzás.
Pusz,
Évi

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Sziasztok!

Eddig áramszünetünk volt. Tiszta őskor, semmi sem működött. Nem is vesszük észre, mennyire nélkülözhetetlen az áram, csak ilyenkor amikor nincs. :x

Hanna babának boldog hófordulót kívánunk. És sok gyógymanót a fülecskéjére.

Hú, Krisztának és Samunak mennek a gyógypuszik.

Szegény Kriszta, biztosan azért nem aludt éjjel mert fájt valamilye. Én már rutinos nem alvó lévén, ha ennyire sír éjjel, akkor gyorsan adok neki Nurofent. Mert az, hogy kel ezerszer egy dolog, de ennyire sírni nem szokott. Amikor így ordít akkor nála is betegség szokott kezdődni.

Évi, adjál Samunak aktivátort. Az csodákat tesz a hasmenéssel.
Samu tündéri a képeken, nekem is tetszik a szerkója. Jó kis pasis.
Remélem rendbe jön hamar és tudtok menni Debrecenbe.

Andi, sajnálom ezt a biztosítós dolgot. Nem tudom, hogy hol kötöttétek a biztosítást, egy ügynöknél vagy bent a biztosítóban? Esetleg, ha ügynöknél próbáld meg őt utolérni.

Az Ádámot gyógyultnak nyilvánítom, ma már nem kellett porszívóznom a nóziját.

Zsuzsi, nagyon érdekes, de a 2 hét alatt 2 kg ment le. És nem is jött vissza. Úgyhogy lehet, megint belevágok, lassacskán csak lemegy a maradék.

Julcsi, az nagyon jó, ha ennyire szeretik egymást a csajok. Kíváncsi leszek, később (ha már nagyobbak lesznek) lesz-e veszekedés, esetleg hajtépés. De jó lenne, ha így maradna. Azt meg majd csak megtanulja a Dorka is, hogy finomabban imádja a Livit.

Én még mindig az illetékhivatallal küzdök. Amikor megvettük a telket az illetékre részletfizetést kértünk. Meg is kaptuk de csak jelzálog bejegyzés mellett. Ezzel még nem is lenne semmi gond, de a tartozást már 1 éve kifizettük és a jelzálog még mindig rajta van. Decemberben beszéltem velük, bocsi de sok a munka, ha bemegyek azonnal leveszik, ha nem, akkor kb. 2-3 hónap.
Azóta az is letelt, és még mindig rajta van. Hétfőn újra felhívtam, mondtam, hogy nem tudok bemenni és igazából nem is akarok. Mert ugye amikor rátették a jelzálogot akkor sem kellett bemennem, és pikk-pakk elintézték. Most már eltelt 1 év és felháborító, hogy még mindig nem vették le. Nagyon udvariasan, de erőszakosan megmondtam a csajnak, hogy 2 hetet adok, utána nem így fogok beszélni.
Azt mondta, hogy pénteken hívjam a kolléganőjét, addig elintézik. Az ugye ma van, de mivel szinte egész nap áramszünet volt, mobilról meg nem akartam hívni, majd hétfőn megpróbálom. De nagyon ajánlom nekik, hogy végre intézkedjenek. :evil:

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Tudom már mit akartam.
Lekvárt mikor lehet adni nekik?

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Andi-menj be a postára ,vidd be az adás-vételit,meg az egész paksamétát amit kaptatok a kocsivásárlásnál.Akkor ha jól értelmezem ,még 2 autótok van?Vagy már a másikat eladtátok?Ha igen,akkor annak a kocsinak is kell az adás-vételije,meg a biztosítása.Ha ugyanannál a biztosítónál volt akkor csak a kötvényszám kell.A postán mindent elintéznek -csak rohadt lusták a biztosítónál.Sajnos ez nem az ő érdekük hogy visszakerüljetek A0-ba,ezért aztán nem is szólnak semmit.Sajnos tudom hogy mirőll beszélsz,2 évig kötöttem a biztosítónak a biztosításokat.
Ha tudok valamiben segíteni-akár felhívni őket- irj nyugodtan a messengeren keresztől megbeszéljük.
bibolya
 
 


Barbi-csak igy határozottan!!!!! Jól csinálod,elöbb-utóbb leveszik a jelzálogot.Sajnos én is csak ugy tudtam ezt elintézni,hogy bementem személyesen.
Lekvár-mi már próbáltuk-Gerinek nem izlik.Viszont a nutella az igen-kaláccsal ugy eszi mint aki még életében nem kapott kaját.
bibolya
 
 


Délelött elvoltam bevásárolni-már megint sikerült egy kisebb vagyont otthagynom.Meg megcsináltattam a téli kabátomat-potom 850 ft-ért cseréltek benne cippzárt.De ez még tök olcsó ,mert a másik helyen mindezt 2000 ft-ért csinálták volna meg.Mondtam is az eladónak,hogy ennyiért már kabátot lehet venni!!! :lol: :lol:
Kicsi fiam olyan ügyesen megy már,jóformán már el sem esik,nagyon ritkán megy négykézláb.Viszont beszélni mlég egyáltalán nem beszél,de amit mondok neki ált.mindent megért.De csak amit akar,olyan kis szelektív hallása van,Andi,ismerős ugye?És persze felmászik mindenre,a frász kerülget néha,áthajol a fotel karfáján,néha az az érzésem,hogy csak a jó isten tartja ott.
És tudjátok mit csinál még:a cumisüveget fejjel lefelé tartva a cumit nyomkodja a szönyegen,vagy bármin és rájött,hogy ugy folyik,néha spriccel előle a tea.A konyhát előszeretettel takarítja igy,mert ugye ami kifolyik azt el is kell maszatolni!!!!! :lol:
megmutatom,hogy ma mire mászott fel: Kép Kép
bibolya
 
 


Köszi, aranyosak vagytok a tanácsokkal, közben sikerült lenyugodnom is. Kicsit füstölt csak a fejem. A vicc az egészben, hogy az előző autónk nem a mi nevünkön volt, hanem a Zsolti tesójáén, tehát elvileg nincs is mit bemutatni, mert a Zsolti nevén csak nagyon régen volt egyszer autó. Keszthelyen kötöttük a biztosítást a postán, velük már beszéltem, azt modták, hogy ők nem tudják mi ez, a pesti központ telefonszámát adták meg. Na, ott meg folyton foglalt a vonal, az e-mailre meg azóta sincs válasz. Mindenestre befizetni nem fogjuk, inkább megszüntetjük a biztosítást. Na, nem is folytatom, majd megoldódik.

Nemrég értünk haza egy maratoni sétából, apa is velünk tartott, nem érzem a lábaim. Most meg pakolom a törpéket és elmegyünk vásárolni, apát addig is hagyjuk tanulni. :wink:

Este majd jövök részletesebben is. :wink:

Andi
Kép
zsandi
 
 


Barbi:gondolom a nem bóti tele tartósítóval, hanem a saját befőzésű az nyugodtan menet.

Zsandi:örülök, hogy megnyugodtál, majd megoldódik a dolog, de tényleg nagyon bosszantó tud lenni, előugrik a nagy semmiből egy ekkora számla és fogalmatok sincs, hogy miért!!!!! :?

Évi:remélem semmi komoly és nem kell lemondani az utat!!!! :roll:

Megyünk le szellőztetjük még kicsit a gyerkőket!!!

Zsandi!!!Azért az tök vicces, hogy az iwiwen a Zsolt Hévízen, te pedig Keszthelyen laksz!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: Akkor külön laktok???? :wink: :shock:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!

Nálunk a helyzet változatlan. Kriszta már elaludt, de egyszer már felsírt. :( Nem tudom, miylen éjszakánk lesz ismét! Mindenesetre, igyekszem lefeküdni, mert tegnap is az éj második felében volt a baj. Hátha azért a sok szer már hatni kezd. Ma egész délután csak nyávogott. A szó szoros értelmében, olyan éles, nyávogó hangot adott ki szinte állandóan. Úgy sajnálom szegénykét, mert állandóan odakap a jobb füléhez, biztos fáj neki. De ennél többet nem tudom, ha tehetek ért. Én még a fájdamát is átvenném, ha tudnám, d esajnos nem lehet. :(

Olvastam, hoyg más babók sincsenek jól: Ibolya, Évi, gyors felépülést a gyerkőceiteknek! Különben mindketten olyan édesek, és olyan kis huncutok! :wink: :wink: :wink: :wink:

Julcsi, a lányaid is gyönyörűek! Olyan jó látni, amikor két testvér annyira szereti egymást! :) Remélem, ez mindig így lesz közöttük is, mégha most néha durva is ez a szeretet! :) Dorka és Livi is beteg még? (Bocs, már régebb olvastam vissza... :oops: :oops: :oops: ) Ha igen, akkor nekik is további gyors gyógyulást kívánok4 :)

Barbi, örülök, hogy Ádámkád már meggyógyult. Én már adogattam egy-egy kis szilva- és baracklekvárt Krisztának. Általában a joghurba teszek 1 kiskanállal. Ygy nem túl édes. És én is csak házi lekvárt adtam.

Évi, remélem, nincs gond, és elmehettek mégis Debrecenbe! :) A gépünkön nekünk is NOD32-es vírusölő van, István szerint nem ezzel van a gond, de nekem midegy, mert úgysem értek a számítógép felszín alatti dolgaihoz. :P Közi azért a segítséget! :)

Andi, örülök, hoyg Flórával minden rendben. Én most gondolkozom el azon, hogy Krisztának a bal combján van egy elég jó nagy, kb .2cm-es átmérőjű rózsaszín-lilás akármi, mintha véraláfutás lenne. De nagyon halvány. Ezt nevezik hemangiómának? Azért amiket én láttam képeken, azok sokkal durvábbak voltak, ezért nem isszenteltem erre nagy figyelmet, d elegközelebb rákérdezek a dokinőnél. Sőt, születése után inkább barnás volt, és meg volta győződve, hoyg ebből majd egy anyajegy fog lenni.
Sajnálom a biztosítós kálváriátokat. :(

Márti, mint mindig, most is nagyon jó képeket (és szövegeket) készítettél. NAgyon aranyos minden manó, kár, hoyg csak annyian "gyűltetek" össze. :roll: :roll: :roll: Mi sajnos egyhamar nem veszünk részt nálatok vagy másnál babatalin! :P
Valószínű, hogy vlami visszamaradhatott Krisztánál a múltkori gyulladásból, de különben beszéltem egy kolozsvári anyukával, akinek a kislánya néhány napja esett át ugyanezen a betegségen, a lépcsőházunkban meg egy kisfiúnak ugyancsak fülgyuszija van. tehát a levegőben is lehet valami, úgyhogy ez most inkább fertőzés, mint megfázás. Csodálkoznék is, hisz én eddig még sosem vettem le kinn a sapkáját Krisztának.

Jaj, Barbi, még eszembe jutott, hoyg tegnap éjjel én is adtam Krisztának Nurofent, de nem használt.

Lányok, kb. ennyi jutott eszembe, most megyek lefeküdni, mert rámfér az alvás. :roll: Jó éjt mindenkinek! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Sziasztok!

Edith!
Jó éjszakát kívánok Nektek, remélem tényleg jó lesz. Sajnálom Kriszta babát, talán hamar túl lesz rajta. Olyan kis elesettek tudnak lenni, amikor betegek. :(

Márti!
Valójában egy helyen lakunk ugye, csak mindketten azt írtuk városnak, ahol a közös életünk előtt éltünk. Aki ismer bennünket régről, az vagy keszthelyinek, vagy hévízinek ismer. :wink:


Ibolya!
Nagyon aranyos Gergő, ahogy próbálkozik. Persze csak innen tűnik aranyosnak, el tudom képzelni, hogy neked nem annyira.
Nálunk is állandó műsor a kanapé újabban, ma Marci akkorát esett róla, mint egy ház. Jött aztán hozzám vígasztalódni, és utána első dolga volt, hogy újból felmásszon. :evil:

Barbi!
Örülök, hogy Ádám rendben van! Most már maradjon is így!!!
Nem semmi a te illetékhivatalos sztorid sem. Ezt már én is megtanultam, hogy ami a hivatalnak fontos, az gyorsan megy, ami meg nekünk, arra várjunk csak. Utáááálom!

Évi!
Mi volt a dokinál? Ugye csak fogacska áll a háttérben? Nagyon remélem!

Na, lassan lépek, mert kész a sütőben a pizza, Zsolti meg már éhen akar halni. Épp most mászkált körbe a konyhában, hogy mit is egyen addig. Csak szuszpenziót talált. :lol:

Andi
Kép
zsandi
 
 


Timi, Hannának boldog hófordulót! És jobbulást a fülének. Neked pedig kitartás!

Edith, sajnálom Krisztát. Neki is adhatsz homeóst a fülijére. És adjál a kis maszatnak sok vitamint.

Évi, mit mondott a doki? Hasmenésre (ill. antibika kezelés után is) jó a Normaflore. Visszaállítja a természetes bélflórát.

Ibolya a nutellában nem mogyoró van? Vagy abban csak minimális. Vagy annyit lehet nekik adni?
Teaspricc ismerős. Dorka a szájába csinálta ezt. Igaz néha a szemébe si sikerült...

Barbi, csak legyél kemény. Sajnos máshogy nem lehet egyről a kettőre jutni. Csak ügyesen. Lekvárt szerintem kipróbálhatod. Ne aprógyümölcsöset (a magok miatt), de pl. házi lekvár az tök jó.

KépKép
kgiulia
 
 


Amikor idekeveredek, na akkor nem jön be a babanet. Direkt csinálja velem, az tuti!

Edith, nagyon sok gyógypuszit küldök a kis szöszkének, remélem az éjszakája (és a tiéd is) jobb lesz mint tegnap.
Igen, ezt már én is észrevettem, hogy sokszor a Nurofen szart sem ér. Pedig van egy gyógyszerész ismerősöm aki esküszik rá. Hiába mondom, hogy erre és erre nem használ.

Ibolya, haláli Gergő, ahogy felmászik mindenre. Elhiszem, hogy frászt kapsz tőle. Valami védőszent lehet aki vigyáz rájuk ilyenkor. Az Ádám még nem mászik fel sehova, de sokszor akkorát koppan a feje a kövön, én már látom lelki szemeim előtt, hogy ettől szétnyílt a feje. És szerencsére semmi.

Évi, mi volt a dokinál?

Edit, merre jársz? Remélem már mindenki meggyógyult!

Köszi a lekváros tippeket, akkor szerintem kipróbáljuk. Hozok anyutól házi baracklekvárt aztán hajrá.

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Edit:boldog hófordulót Virágodnak!!!!

Évi:hol vette a párod azt a speckó mérleget????És jó????
Mi volt a dokinál???? :shock:

Edith:milyen volt az éjjel????Hogy van a lánykád????

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Jó reggelt!

MOst csak annyi, hogy az éjszakánk nagyon jó volt, a csajszi mostanig aludt. (1-2 ébredéssel.)
Most indulok fürödni, aztán, nem tudom, hamajdmég tudok írnii ma. Szeritnem a homeós bogyók hatottak ennyire.

Edit, BOLDOG HÓFORDULÓT VIRÁGNAK! :D :D :D :D :D :D

Az este lefekvéskor éppp eszembe jutottál, hogy nem írtál! Remélem, jól vagytok!
HA tudok, még jövök.

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Drága Virág baba, nagyon boldog hófordulót kívánunk! :P

Edith, örülök, hogy az éjszakátok nyugodt volt. Legalább kicsit pihent az a kis drága. És most van láza?

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Virág babának boldog hófordulót!!!!!!

Edith, örülök a jó éjszakátoknak. Remélem most már így is marad és ennyire gyors javulásotok lesz.

Nincs fűtés egy ideje viszont az idő meg elég hűvős. Eredmény: befagy a ... . Valúszínű a csajok is azért lettek taknyik, pedig felöltöztettem őket. De már javul a helyzet, múlófélben a takony (remélem!) igaz, lassan télikabátban vagyunk itthon...

KépKép
kgiulia
 
 


Julcsi:ne is mond, mi tegnap visszakapcsoltuk a fűtést!!!! :roll:
Remélem hamar meggyógyulnak a lánykáitok!!!!! :wink:

Edith:az jó, ha tudott pihenni éjjel, legalább gyógyul a drága!!!! :lol:

Edit, Zsu:mi van veletek????Remélem jobban van mindenki!!!! :roll:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo
 
 


Sziasztok!

Fiam ugy döntött,hogy tesz egy kisérletet és benevez a rekordok könyvébe .Tegnap 6-kor kelt,2x aludt kb 3/4 órát és még este 1/2 10-kor nem aludt.Addig aludt,mig a kezünkben volt,ahogy a kiságyba került 5-10 perc mulva sirva kelt.És már ma 6-kor ébresztett.
A "lájtos" hasmenése remélem hogy csak a fog,tegnap már csak 1x volt ,de megint bűzös.Enni is sokkal kevesebbet eszik,és most már vagy 1 hete extra nyügi napközben.Barbi ,egyből eszembe jutottál.Nálatok megy már az alvás?

Julcsi-a Kismama mag.-ban tavaly volt egy melléklet,hogy mit mikor lehet adni és ott már 1 éves kortól javasolja de csak darálva a fulladásveszély miatt.Ugyanigy lehet adni már diót,mandulát,stb..bármilyen olajos magvakat.

Virágnak sok boldogságot!
bibolya
 
 


Tegnap már mi is fütöttünk-a lányom szobájában 18 fok volt!!!!

Jov
bibolya
 
 


Julcsi, elhiszem, hogy megfagytok. Jó kis lakótelep viszont a számla horror.
Én bevallom őszintén még ki sem kapcsoltam a fűtést. És tegnap éjjel is felvettem, baromi hideg volt.
Én panelban laktam mindig, és megszoktam, hogy télen fűtés ellenére befagyott a fenekem, nyáron meg a szobában volt 35 fok.
Itt imádom, hogy én szabályozhatom mikor legyen meleg.

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


ez a babanet tiszta dili,nem is nyomtam rá az elküld gombra :twisted: :twisted:

Szóval azt akartam irni,hogy jövő hétre meg már megint 25 fokokat igérnek.A télből egyből a nyárba megyünk.
bibolya
 
 


Ibolya, a nappali alvás visszatért a régi kerékvágásba. Beviszem, kicsit játszik és elalszik. Az éjszakánk meg olyan amilyen.
Tegnap előtt 2x kelt, egyhuzamban aludtunk 6 órát is. Isteni volt. Ma éjjel megint rengetegszer. Azt hiszem mi már így maradunk.

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Sziasztok!

Edit: Virágnak boldog hófordulót kívánok!

Beteg manóknak jobbulást!

Julcsi: nálunk is iszonyat hideg van. Tegnap este a Szandi szobájában 20 fok volt, jól felöltöztettem éjszakára, mert folyton lerúgja magáról a takarót. Remélem nem fázott meg.

Most irigylek mindenkit, aki maga szabályozhatja a fűtést, tegnap már azon gondolkoztunk elhozzuk anyóstól az olajradiátort.

Nekünk horror éjszakánk volt. 3-5-ig 10-15 percenként sírt. Az első sírásnál bementem és adtam neki inni, de utána már nem mentem be hozzá, mert csak felsírt eldőlt és aludt tovább. 5 körül meguntam bementem, hát bent volt a macska. Gondolom azért balhézott, mert nem tudta elérni.

Tegnap voltam az anyukámnál, mert nem küldtek meg mindent papírt az adóbevalláshoz, és ő intézi nekem. Megjegyezte, hogy mennyit fogytam! Olyan jó, ezek szerint nem csak én látom. A hasam tök szépen lement, de szerinte a fenekemből is ment.
Persze megint megjegyezte, hogy vehetnék egy pár új ruhát magamnak, mert már ő unja, hogy mindig ugyanazokban lát.
Mondtam neki, ha most lefogyok legalább erre nem lesz gond, végre hordhatom a régi cuccaimat. De jó is lenne.

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a kérdést, nem vagyunk jobban :( Azaz a Kata jobban van, mert már csak az orra folyik, nem is köhög, Bencének szintén csak az orra, de én, meg a Tamás, hát mi dögrováson vagyunk :( Tamásnak is 38,7 volt a láza éjjel :( És persze ma ment dolgozni :(:(:(:(

Úgyhogy carul vagyunk nagyon :( Megyek is vissza az ágyba.....

Pusz

ZSu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Lányok, mi nem fázunk...... :?: :?: :?: :!: :!: :!:

ZSu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Az alábbi sorok az Axelero segélyvonalára beérkezett arany köpések
gyűjteményéből adnak némi ízelítőt!

Júzer: "Kattintok a csatlakozási ikonra. Feljön az ablak, és sohasem tudok

felcsatlakozni, pedig mindig a Mégse gombra kattintok."

HD: "Magyar nyelvű a program?"
Júzer:"Nem tudom."

HD: "Mit írt be az email címhez?"
Júzer:" 1023 Budapest..."

HD: "Milyen Windóza van?"
Júzer: "Mindjár lehasalok és megnézem."

HD: "Menjünk be a Saját gépbe."
Júzer: "Jaj, de ez nem az én gépem..."

Júzer:"Az a problémám, hogy már beszéltem Önökkel korábban is."

Júzer: "Tudna nekem segíteni, hogy fel tudjak telepedni?"

HD: "Milyen modemje van?"
Júzer: "Jó!"

HD: "Analóg vagy ISDN?"
Júzer: "Laptop."

HD: "Mi a jelszava?"
Júzer: "A jelszavam?
Hát volt egy jelszó, mikor úttörő voltam, de már nem emlékszem rá..."

Júzer(Nő): "Aszt mongya nekem ez az
Outluk Varázsló, hogy én vagyok a Tóth Béla!"

HD: "Milyen levelező programja van?"
Júzer: "Kitekintő Gyorsvonat."
HD: "Az meg miféle?"
Júzer: "Hát az Outlook Expressz."

Júzer: "Itt alul megjelent két emberke ikonban..."
HD: "Igen az az MSN messenger, az Outlook Express indítja el
magától..."
Júzer:" Tőlem????"

Júzer: "Jesszusom! Beszippantotta a CD-t!!"

Júzer: "Az Entert ütni kell vagy írni?"

Júzer: "Start gomb csak az irodai vindózókon van, de nekem otthoni van..."

Júzer: "Most nyertem egy Netquicket és azt szeretném
megkérdezni, hogy a 25 órát 1 nap alatt kell elhasználni?"

HD: "Most nyomja meg az OK-ot!"
Júzer(hosszú csend):"...de itt nincs OK."
HD: "DE, lennie kell."
Júzer(keres vadul,majd):" ...de nincs, kétszer is megnéztem!"
HD: "Rendben, akkor mit lát a képernyőn?"
Júzer:" Jaaa, ott..."

Hotline: Milyen számítógépe van?
Ügyfél: Fehér.

Ügyfél: Nem tudom a lemezt kivenni a meghajtóból.
Hotline: Próbálta a kiadó gombot megnyomni?
Ügyfél: Igen, de teljesen beragadt.
Hotline: Ez rosszul hangzik. Felírom az adatait...
Ügyfél: Várjon csak... Most látom, hogy nem
is raktam be a lemezt, itt van az asztalomon...

Hotline: Kattintson a "Sajátgép" ikonra.
Ügyfél: A magáéra, vagy az enyémre?

Ügyfél: Nem tudok nyomtatni.
Hotline: Kattintson a Start gombra és...
Ügyfél: Figyelj cimbora, ne kezdj nekem ilyen
szakszöveget nyomatni, nem vagyok Bill Gates, a francba!

Ügyfél: Amikor nyomtatni próbálok, állandóan azt mondja
a gép, hogy nem találja a nyomtatót. Már többször odaraktam
a monitor elé, de még így sem találja...

Ügyfél: A nyomtatóm nem nyomtatja ki a piros színt.
Hotline: Színes nyomtatója van?
Ügyfél: Nem.

Hotline: És most mit lát a monitorán?
Ügyfél: Egy kis plüssmacit, amit a barátom vett a plázában.

Hotline: ...és most nyomja meg az F8-at.
Ügyfél: Nem működik.
Hotline: Pontosan mit csinált?
Ügyfél: Megnyomtam az F-et nyolcszor, ahogy mondta, de semmi sem
történ

Ügyfél: Nem működik a billentyűzetem.
Hotline: Biztos, hogy bedugta a gépbe?
Ügyfél: Nem, nem látom a gép hátulját.
Hotline: Fogja meg a billentyűzetet, és menjen vele
10 lépés távolságra a géptől. Ügyfél: Sikerült.
Hotline: Akkor nincs bedugva a billentyűzet. Nincs ott egy másik
véletlenül?
Ügyfél: Nézem... De igen, van itt egy... És működik is!

Hotline: A jelszava kis "a" mint alma, nagy "V" mint Viktor, 7...
Ügyfél: A 7 az kicsi, vagy nagy?

Ügyfél: Nem tudok csatlakozni az Internetre.
Hotline: Biztos, hogy a jó jelszót használta?
Ügyfél: Biztos, láttam, amint a kollégám is ezt adta meg.
Hotline: És mi volt ez a jelszó?
Ügyfél: Öt csillag.

Hotline: MIlyen antivírus programot használ?
Ügyfél: Netscape.
Hotline: Az nem egy antivírus program!
Ügyfél: Elnézést... Internet Explorert.

Ügyfél: Nagy problémám van. Egy barátom feltelepített egy
képernyővédőt, de ahányszor megmozdítom az egeret, mindig eltűnik.

Ügyfél: Az első email-emet szeretném megírni.
Hotline: És mi a probléma?
Ügyfél: Megtaláltam az "a" betűt, de hogyan tudom a karikát köré
rajzolni?


Legyen türelmes, a számítógép is eléggé türelmes önnel szemben!

Andi
Kép
zsandi
 
 


Néhány gyöngyszem az ELMÜ-ÉMÁSZ call centerébol

> Éjszaka, tél...
> Ügyfél: (se köszönés, se bemutatkozás) Fűccsé b...meg!
> Ü.i.: Hol lakik?
> Ügyfél: Minek az neked, még be is akarsz törni?
> (Levágja a telefont)
>
>
> Ügyfél (fiatalember): Az anyámnak a villanyszámlájáról akarok érdeklődni.
> Az anyám azt mondta, hogy minden számlát befizetett, mégis kapott
> felszólítást. Az anyám csak akkor tud fizetni, amikor fizetést kap. Az
> anyám bement az irodába, és ott azt mondták az anyámnak, hogy diktálja
> be a mérőállást, de az anyám.....(Levegőt vesz)
> Ü.i.: Hogy hívják Anyádat? Bocsánat! A kedves Édesanyja nevét kérem!
>
>
> Ügyfél: A számlámmal kapcsolatban szeretnék érdeklődni.
> Ü.i.: A fogyasztói számot kérem.
> Ügyfél: Az hol van?
> Ü.i.: Mit néz?
> Ügyfél: Épp a tévét.
> Ü.i.: Mi van a kezében?
> Ügyfél: A telefon.
>
>
> Ügyfél: Szeretném bejelenteni, hogy az egész utcában nincs áram.
> Ü.i.: Biztos, hogy a szomszédoknál sincs áram?
> Ügyfél: Biztos, mert itt állnak a házam előtt, és nem éppen a
> katolikus liturgia szerinti szavakkal illetik az ELMŰ-t.
>
>
> Ügyfél: Nincs áram a lakásban.
> Ü.i.: Felveszi a címet és tájékoztatja, hogy ha nem az Elektromos
> Művek részéről van a hiba, akkor az indokolatlan kiszállás 8.000,-Ft.
> Ügyfél: (5 perc múlva visszatelefonál) Töröltetni szeretném a címet,
> mert a 8.000,-Ft-tal sikerült annyira megijeszteni a férjem, hogy
> felállt a fotelból és visszakapcsolta az automatát.
>
>
> Ügyfél: Áramlopást szeretnék bejelenteni.
> Ü.i.: Ön honnan tudja, hogy lopják az áramot?
> Ügyfél: Onnan, hogy én csináltam a rendszert, de nem fizették ki a
> melómat.
>
>
> Ügyfél: Nincs áram itt a fatelepen.
> Ü.i.: Felveszi a bejelentést és mivel éjszaka van tájékoztatja a
> bejelentőt, hogy másnap reggel mennek a szerelők...
> Ügyfél: Az kérem nem lehet....én vagyok itt a biztonsági őr és.....
> félek
> Ü.i.: ???
>
>
> Ügyfél: (Nagyfogyasztó) Számlát szeretnék egyeztetni.
> Ü.i.: Három számlájuk nincs kiegyenlítve.
> Ügyfél: Áttértünk költségmegtakarításra.
>
>
> Ügyfél: Elment az áram az egész környéken, a közvilágítás sem működik.
> Ü.i.: A nagyfeszültségű vezetékre
> fennakadt egy siklóernyős, azt szedik le a tűzoltók.
> Ügyfél: Remélem túlélte, mert odamegyek és szétrúgom a seggét.
>
>
> Ügyfél: Mennyit fogyaszt a Sony TV-m?
> Ü.i.: Sokat.
>
>
> Ügyfél: Jó napot! Szentmártonkátáról telefonálok, és érdeklődöm mikor
> lesz áram, mert félek hogy lefagynak a palánták a fólia alatt. Ja és
> van egy 1 éves gyerek is.
>
>
> Ügyfél: Szeretném megtudni, hogy Egerben mettől meddig lesz ma áramszünet?
> Ü.i.: Kapcsolom az illetékes kollégákat.
> Ügyfél: Csak ne robotot kapcsoljon, mert unom már a robotokat!
>
>
> Ügyfél: Azt szeretném kérdezni hétvégén miért nincs már egész nap
> éjszakai áram?
> Ü.i.: Nem áll rendelkezésre a hálózaton energiatöbblet ami kiadható.
> Ügyfél: Mér hova tűnt az atom, rászórták Irakra?
>
>,
> Ügyfél: A fürdőszobában állandóan gázszagot érzek.
> Ü.i.: Ez az Elektromos Művek.
> Ügyfél: Jó, de ha felrobbannék, akkor szóltam.

Andi
Kép
zsandi
 
 


A gyógymanók továbbra is mennek minden kis és nagy betegeskedőnek.

Andi
Kép
zsandi
 
 


Csajok!

Esélyem nincs teljesen visszaolvani, majd délután alvásidőben. Csak Edi,thnek írnám, hogy fülfájást a legjobban a cataflam csepp csökkenti. Próbáld meg, nagyon jó!

Később jövök!

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Sziasztok!

Természetesen pont akkor kapcsolt ki ez a vacak amikor befejeztem az előző hsz-t! :evil: :evil: :evil: :evil:

Köszönöm a köszöntéseket!

VIRÁGNAK ÉN IS BOLDOG HÓFORDULÓT KÍVÁNOK! :lol:

Edith,
jobbulást Krisztának.Tényleg próbáld ki a Cataflamot,nagyon jó fájdalomcsillapító.
Köszönöm a homeos infókat.Hanna most AB-t kap.A füle folyik.Talán csodát vártam,hogy ne így legyen!Most 2baci is kitenyészett,az egyik a pneumo.Mondjuk még csak egy oltáson vagyunk túl,most kéne kapni a következőt,de az AB mellett nem lehet.Mondjuk ez a baci alpból is bent van a fülben,de nem mindegy mekkora csíraszámmal.NA erre jó az oltás,hogy ne engedje őket szaporodni,ha fertőzés éri a szervezetet.

Úgyhogy ZSuzsi szerintem megadathatod Szandinak,hisz több pneumo okozta betegség ellen véd!


Mártikám,
ugye azért kérsz még nekem infot a természetgyógyászodtól,természetesen,ha lehet így ismeretlenként.Nagyából el tudod mondani neki,hogy mi az ábra velünk,hátha tud tanácsolni valami csodaszert!Puszi érte!

Puszi mindenkinek!
timiban
 
 


Andikám, szereztél pár jó percet. Hangosan visítoztunk az Istvánnal ezeken a hülyéken, akik betelefonálnak. :lol:

Barbi
Kép
b_barbie
 
 


Andi mi is jót röhögtünk, köszi!!

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78
 
 


Andi, nagggyon jó volt! Hangosan röhögcséltünk Árpival.

Betegeskedőknek mennek a gyógymanók!!!!!

KépKép
kgiulia
 
 


Andi ez szuper volt :)

Lányok! Ha hallotok valami melóról, ami jó lenne nekem, szólnátok? Eldöntött tény hogy elmegyek dolgozni, most épp munkát keresek.

Értek angolul, a számítógéphez (hardver, szoftver, minden) voltam már bolti eladó, és fotós is :) Szal nagyjából bármi jó lenne :)

Előre is köszi :) Mentem vissza az ágyba :cry: :cry: :cry:

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Jó reggelt, lányok!

Na, a mai éjszakánk nem volt olyan jó, mint a tegnapi, de azért mégsem volt vészes! :roll: :roll: :roll: Már megvolt a hajnali tápizás.

Zsu, gyors jobbulást mindkettőtöknek, a gyerekek most már remélem, kifele tartanak a kórságból.

Edit, Timi, köszi a tanácsokat. Az a kérdésem, hoyg a Cataflam az homeós gyógyszer vagy sem, mert ha nem, nem biztos, hogy nálunk kapható. Azért megkérdezem. Ezek szájon át bevehető cseppek vagy a fülbe kell cseppenteni?
Virág baba hogy van, ti mind helyrejöttetek? Nem írtál egy szót sem magatokról! Remélem, ma mégiscsak lesz egy kis időd! :)

Timi, amiket leírtam neked, azok a készítmények AB mellett is szedhetőek. Sőt, azt írja a végén, hogy ezekben az esetekben feltétlenül ajánlott a szakorvosi vizsgálat és az AB szedése, de ezek nagyon jó kiegészítők. De természetesen, nem csaptam fel homeós szakértőnek, én csak azt írtam le, amit a füzetecskében találtam. Remélem, hoyg így vagy úgy, de Hanna egyszercsak kilábal ebből a fül-kálváriából. Én annyit mondanék, hogyha adnál neki valami ilyen bogyót, ártani semmiképpen nem ártanál! :)

Fűtés: Mi is magunk szabályozzuk. Mileőtt ideköltöztünk már, a lajkásfelújításkor saját hőközpontot (kazánt) szereltünk, ami sokaknak szúrta a akkor a szemét :roll: , és bár elég nagy befektetés volt 1-2 év alatt meg is térült. Az is igaz, hoyg ha akkor nem tettük volna meg, tavaly kénytelenek lettünk volna, mert megszűnt itt a községben a távfűtés, tehát most mindenki maga melegít a lakásban. De én el sem tudnám másképp képzelni. Pl. most már nem lenne főtés, ami napközben nem gond, de én éjszakára mindig visszakapcsolom, hogy ne hűljön nagyon le. Általában 20-21 fokunk van, ez télen is ugyanígy volt. Fürdéskor volt ált.22 fok. (Amíg Kriszta egészen pici volt, akkor a konyhában fürdettük, ott pedig olyan 24-25 fokot csináltunk. De most már nincs szüksége annyira.)

Andi, mi is jót nevettünk Istvánnal az aranyköpéseken! :lol: :lol: :lol:

Szép vasárnapot mindenkinek! :)

István ma déltől zenélni megy, úgyhogy egyedül maradok a leányommal és PIHENÜNK. Úgy tervezem, hoyg a korai kelésem miatt alszom majd én is, amikor ő délben lefekszik! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Megint én... :P :P :P :P :P

Sokat gondolkodtam, hogy elmondjak-e valamit vagy sem.
Kicsit későbbre terveztem, de semmi esélyem rá, hisz úgysem tudnám annyi ideig (ameddig terveztem - jövő hónap vége) magamban tartani. A másik meg, hogy van, aki már úgyis "elkapott" :P :P :P :P :P , felfedezte a turpisságot. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Szóval akkor, lányok, BABÓCÁNK LESZ!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Múlt héten derült ki. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: És nagyon-nagyon örülünk neki!!!!!!! (Kissé korábban, tulajdonképpen még az első igazi próbálkozás előtt összejött :P :roll: :oops: )
Karácsonyra vagy Szilveszterre, de ha lusta lesz, mint Kriszta, akár januárban is jöhet. :)

(Úgyhogy most már megmagyaráztam az alvásigényem okát is! :P )

Még mindig szép vasárnapot! Látom, jó alvós is mindenkinél a reggel! :P :P :P

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith
 
 


Mindenkinek köszönjük a köszöntést, bevallom én el is felejtettem.

Edith, megelőztél, azt hittem első leszek. A cataflam nem homeós, felnőtteknek van tabletta is, akkor adják, ha erős fog és fülfájás van. Nálunk fel kell íratni. Örülök, hogy jobban van a kisasszony. A nátha szerintem a legalattomosabb betegség. Abból indul minden. Köhögés, ráhúzódhat a fülre, arcüregre, tüdőre, hörgőkre. Szóval banális, de nagy baj lehet belőle könnyen. Én azért utálom, mert a gyerek szenved, aludni nem bír, az orrszívó megvadítja és ráadásul az előbb leírt szövődmények könnyen kialakulhatnak. Nálatok volt a fülfájás előtt taknyi?

Csodaszépek a képek! Virágnak mindig megmutatom a babákat, felmászik a monitorhoz, puszilgatja a gyerekeket, a monitor meg tiszta nyál mindig.

Timi!

Nagyon sajnálom Hanna babát. Tényleg rátok jár a rúd. És hogy viseli a drága ezt a sok macerát? Már a várótól is sír?

Rólunk: Virág teljesen meggyógyult, Barnus még egy kicsit taknyos, de Ő 4 nappal később kezdte.
Virág 80 %-ban már csak jár, a mászást szinte teljesen kiiktatta. A kezét tartja a levegőben és kotor.

Andi!

Megyünk ám nem sokára felétek, nagyon várom, kérlek küldd át a telefonszámodat priviben, hogy értekezzünk majd. Én is elküldöm az enyémet!

Mennem kellene reggeliztetni. Szép napot mindenkinek! Mi du. vendégségbe megyünk.

Ja a férjem nyert a lottón 60.000 Ft-ot Jokerrel. Már 20 éve lottózik, de 3000 ft-nál nem nyert még többet soha.


Edit

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Edith!!

NAGYON-NAGYON GRATULÁLOK! KÍVÁNOK MINDEN JÓT, EGÉSZSÉGET, BOLDOG BABAVÁRÁST!!!!! Annyira örülök! Vigyázz magatokra, pihenj sokat és itt ne hagyj bennünket!!!!


(Könnyek szöktek a szemembe!)

Edit

KépKép

KépKép
edit74
 
 


Részleteket is kérek szépen! Hány hetes, hogy viseled, rosszul vagy -e, hányás van-e?

KépKép

KépKép
edit74
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?