Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok

Nyuszifül
húúúúúúúúú hihetetlen hogy már a 25. hétnél tartasz!!!!
Én úgy tudtam hogy az első 12 hét a kritikus.
Mikor az Istenhegyi géndiagnosztikát felhívtam ők is azt mondták, hogy még korán hívtam őket, mert hogy a 10. hétig sok minden történhet, de azért adtak időpontot (úgy hogy ha van valami hívjam fel őket).
Most egy kicsit megnyugodtam, mert végülis csak az a kicsi barna volt 2x, semmi több, legalábbis eddig.
Igen már nagyon várom a szerdai UH-ot. Hát igen sajna Ákosnál is és most is UH-tól UH-ig izgulok hogy minden OK legyen.
De úgy látom hogy a ti babátok elég jól mocorgászik.
Nekem Ákos nem igazán mocorgot, de lehet hogy csak én nem éreztem mert ő végig fejvégű volt, és szegénykém a beleimet nézegette.

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Nyuszfül,
én is meglepődtem, mert Enikő nagylányomat a 19. héten kezdtem érezni, ehhez képest ezt a magzatkát a 12. héttől, de abban még nem voltam biztos (naponta-kétnaponta este fekvéskor pici kapargászásra kell gondolni, nem rúgásokra!) a 14. héttől viszont kétségem nincs, mostmár napközben is többször hallat magáról, főként ha leülök, lefekszem. Nagyon nagyon megnyugtató érzés!
Vendég
 


Sziasztok!

Erika! Igen, a teljes beágyazódáshoz és a a méhlepény kialakulásához 12 hét kell, a méhlepény csak utána veszi át teljesen a szerepet. De engem a 8 hetes UH után engedtek el a Káliból, amikor is azt mondta az orvos, hogy az első trimeszterben bekövetkező vetélések legtöbbje a 8-9. hétig történik, utána már jelentősen lecsökken, 1-2 %-ra a kockázat. Ugyenezt mondta a a doki az I-es nőin is, úgyhogy gondolom nemcsak megnyugtatni akartak.... Ha már nem is barnázol, akkor tuti nincs semmi gond.

Áfonya! Mindenhol azt olvastam, hogy a másodikat előbb lehet érezni. Én a 14. héten éreztem valamit, ami így utólag szerintem a baba volt, de határozottan csak a 17. héten.


Csajok! Ehhez mit szóltok?

http://index.hu/tech/tudomany/stem070417/

nyusziful76
 
 

 
 

Sziasztok

Nyuszifül
egyszer tuti sikerülni fog a dolog, csak az a baj hogy mi addigra már idősek leszünk, legalábbis mi, és ha most sem tudtam rábeszélni apjukot egy újjabb vizsgálatra, akkor sem fogom tudni, mert ő ezt már így elfogadta. És ő már most is fogjuk rá idősnek érzi magát egy pici babához, nemhogy mire ez bejáratódik (most volt 38 éves)

Én is akartam menni mégegyszer UH-ra a Mágushoz, de ő azt mondta hogy ő az én helyemben már a másik dokihoz menne, meghogy az már fizetős meg stb. stb. úgyhogy így a végén csak 1x voltunk.
De május 7-én a géndiagnosztika után fel kell hívnom és valszeg randizunk, vagy telefonon megbeszéljük az eredményt. Azért jó lenne még randizni vele és Harcikával, mert különben csak jövőre randizunk velük, mikor bevisszük Ákost és Pici Bogárt is megmutatni neki-k.

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok.

Én a másik oldalon állok, de gondoltam hátha tudtok nekem segíteni.
Petesejtdonor leszek. Segítek egy olyan lánynak, akinek csak így lehet gyermeke.
Egy lombikprogramot fogok végigcsinálni.
Majd mi is szeretnénk még egy kisbabát és kérdésem az lenne, hogy mennyivel után lehet nekünk próbálkozni?
Vagyis én clostis stimulációt kaptam, így lett az első gyermekem.
A lombikprogram utáni hónapban szerintetek elkezdhetem a clostis stimulációt?

Köszönöm előre is a segítségetek.
lynette
 
 


Szia Lynette!

szerintem ezt majd a dokitól kérdezd meg, aki a lombikot fogja csinálni! Mert én erre sajna nem tudok neked válaszolni.

és ha szabad megkérdezni hol fogjátok a lombikot végig csinálni?

Örülök hogy léteznek még ilyen önzetlen emberek mint TE - TI!!!!!

Szia

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Erika

Csak annyit szeretnék elárulni, hogy egy budapesti meddőségi részlegen.
Tudod ez az egész nagyon titkos.

Persze meg fogom kérdezni a dokit csak szeretnék már előre tájékozódni.
lynette
 
 


Sziasztok!

Lynette!
Segíteni én sem tudok,de szerintem egy hónapot ki kell hagynod.Minden elismerésem a tiedé,mi itt aztán tényleg tudjuk,milyen érzés küzdeni egy babáért,és mit érezhet akinek segítesz.Remélem százszorosan kapod vissza az élettől,amit adtál.

Erika!
Pont 10 hetesek vagytok.Hogy rohan az idő :shock:

Csibe!
Merre vagy?

Princess!
Történt valami változás?
Vendég
 


Sziasztok

Lynette
mi is pestre jártunk - járunk, mind két nőgyógyászom pesten van, pedig nem is vagyok pestmegyei sem, ha a Kaáliba fogják csinálni akkor szerintem tuti siker!

Nyulasz
hogy telnek a napjaid?
Most is olyan korán kelsz?

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Erika!

Igen,most is korán kelek.Most picit már jobb,máj.25-én megyünk konzultálni Krizsa dokival.Elvileg júniusban kezdem a fogigátlót.Csak most azon aggódom,hogy Krizsa doki beírt aug.elejére,és én csak 18-tól jövök szabira(táppénzre).Remélem tud még rajta változtatni.Vagy fel kéne hívnom?Hátha egy hónap múlva már késő lesz,és nem lesz időpontja?
Vendég
 


Sziasztok,

Nyulasz
Megvagyunk. Én tele vagyok szorongással, már tüneteket is képes vagyok produkálni :oops: Ülök egy helyben és egyszerűen elkap a nehézlégzés, remélem nem az Orgometril következménye. 1 hete diétázom, mondjuk eszem mindent, csak sok folyadékot salátát és húsit eszek, fehér kenyeret nem, csak teljes kiörlésű dolgokat eszem és úgy néz ki, hogy fogytam 2 kilót. :D
Párom nagyon jól viselte a műtétet, Ő az én kis hősőm, nagyon imádom. :D
Puregonhoz kaptam egy pent, amibe kell majd a patront tennem. Hát kiváncsi vagyok hogy lesz ez az egész.......................
Várom is a május 7-et meg félek is egy kicsit :oops: Április 30-ig kell szednem az Orgometrilt, annak a gyógyszernek olyan hatása van mint a Dekápeptilnek,( remélem így hivják :oops:)
Jár az agyam azon is, hogy fogom megoldani stimus időszakot a munkahelyemen. Az elején még tudnék járni dolgozni, de amikor vizsgálatokra kell járni akkor már nem.
Drukkolok, hogy sikerüljön Krizsa dokival elintézned a kezdés időpontját.

Kismamik remélem minden rendben felétek.

Jeni, rossz, hogy fél évig távol leszel a párodtól, de viszont lesz egy jó szakmád. Vonat az mindig lesz, kicsit biztosabb állásnak tünik, mint az enyém az egészségügyben. Vonat az mindig lesz, na de kórház nem biztos, hogy nem zár be egészségügyi reform keretében :(

sziasztok

Kép

csibe
csibe32
 
 


Sziasztok

Nyulasz
szerintem Harcikát kérdezd meg!

Csibe
Te olyan gyogyikat szedel + szurkálsz amikről én még nem is hallottam.

Mindenkinek Hajrá Hajrá Hajrá Hajrá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok!

Lynette! Én is nagyon örülök, hogy vannak még olyan emberek akik tudnak és hajlandóak is segíteni másoknak. A petesejtdonorálás még sokkal macerásabb, ha lehet, mint a spermadonáció. Szóval nem semmi, amit vállalsze gymásik emberért, minden elismerésem! Szerintem biztosan ki kell majd hagynod néhány hónapot utána, mert gondolom a lombikok között is azért van 3 hónap szünet, hogy pihenjen a szervezet, de ezt a doki biztosan megmondja.

(Sajnos az utóbbi időben nagyot csalódtam az emberekben itt Pesten. 3 hónapja járok nap mint nap dolgozni úgy, hogy egyértelműen látszik a hasam. Reggel oda, este vissza 2 átszállással. Szerintetek hányszor ajánlotta fel valaki, hogy átadja a helyét???? Egyetlen egyszer, egy középkorú nő. Ez engem tisztára elkeserített, mert én át szoktam adni a helyet és arra számítottam, hogy azért vannak ilyen emberek, de hát eddig még nem találkoztam velük. :( ) Szóval örülök, hogy azért ellenpélda is van.

Csibe!

Érthető, hogy izgulsz, de próbálj lazítani!

Nyulasz! Szerintem hívd fel és kérdezd meg tőle. Ha ráér még, akkor úgyis mondani fogja.

nyusziful76
 
 


Sziasztok!


Végül írtam Harcikának privit,és azt mondta,ezért most nem kell külön szólni,mert ilyen változások beleférnek,fogigátlóval tudja majd úgyis húzni az időt.


Nyuszifül!

Ez tényleg felháborító,hogy ilyen közömbösek az emberek.Én már 10 éve nem ültem BKV-n,de a pofámról leégett volna a bőr,ha nem adom át a helyem.Egyszerűen felháborító.Vigyázz nagyon magatokra!
A lombikok között azért van 3 hónap,mert az a köcs.g TB így így támogatja csak.De egy hónapot szerintem kell a szervezetnek is pihenni,de ha a fagyibabásat vesszük,ami kb olyan mint egy Clostys hónap,mint Lynettének,akkor már a következő ciklusban lehet is.

Csibe!
Nem tudsz táppénzre eljönni?Ez a görcsölés a munkahelyen,ez tudom milyen pocsék,és ez most nem hiányzik.Tök izgi,hogy ilyen gyorsan belendültetek,mostmár egyre jobb lesz,ahogy közeledik.
Én ha nem is írok minden nap,de sokat gondolok rátok,és nagyon,de nagyon szorítok,hogy sikerüljön!!!!
Vendég
 


BKV: nagylányommal Pesten laktunk az utolsó 2 hónapban, rettenet méretű hasam volt. Nem hogy a helyet nem adták át a 4es 6os villamoson, hanem nekiszorítottak a korlátnak, nem engedtek felszállni, és hasonlók. Ha átadták a helyüket előbb kelt fel egy öreg néni (akinek a helyére égett a képem leülni) mint az életerős férfiak. Egyszer egy pasi annyira bámult ki az ablakon (nyilván sosem látta még a festői 8. kerületi belvárost) hogy melléálltam és odadomborodott a görögdinnyém gyakorlatilag az arcába. Nem értett a célzásból, nem kelt fel, feszülten figyelte a forgalmat :evil: :twisted:
Vendég
 


Sziasztok

hely átadása: nekem mikor Ákossal voltam terhes egyetlen egyszer sem adta át senki sem a helyet seholsem, a leszívás vagy a beülti napján pedig mikor felszáltunk a Moszkván a villamosra (kicsit még nem voltam a régi formámban) még én adtam át a helyem egy idős bácsinak a tömegben, még jó hogy a párom velem volt, mert legalább ha rosszúl lettem volna lett volna valaki aki felkapar a talapzatról.
Igaz Ákossal nagy hasam már kabátos időszakban volt, így ami rámjött abban nem igazán látszott az állapotom.

Ma voltam a dokinál: Pici Bogárkánknak dobogott a pici szíve, de össze volt gömbölyödve, mint aki nem akarja megmutatni semmilyét, a doki meg csak forgatta bennem az UH-os készüléket, de azért 2x is lehetett látni nagy nehezen hogy dobog ezerrel a pici szívecskéje.

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok,

BKV
Egyre jobban kifordul magából a világ. Semmi udvariasság, elözékenység, sőt inkább durvaság, faragatlanság felé fordul a világ.
Szomorú :cry:

Erika, nagyon örülök, hogy minden rendben a babával :D
Nem tudom, hogy miért, de más protokollt csinálok, mint ti. Antagonista elnevezésüt. Gondolom a polycystás ováriumom miatt, mert elvileg ezzel kisebb az esély a hyperstimura.
Kiváltottam az összes gyógyszert és 185000 ft-ot hagytam ott a patikában. Sajnos a súlyom miatt jóval több puregon kell mint a normál testalkatúaknak. Ők 125 E-el kezdenek, én 250 E-gel kezdek. Rengeteg Ultrogetánt írt föl a doki 3 x 3-at hüvelybe, és 3 x 2-öt szájon át kell majd szednem.

Ezt találtam a protokollokról:

Long
Elõkészítõ szakasz:
A ciklus 20-23. napjától kezdve napi 1 ampulla Decapeptyl 0,1 mg-os injekciót kell bõr alá (kar, comb, has) beadni. (illetve a ciklus hossza mínusz 5. napon kezdeni).

Menses 1. napján UH, E2, LH kontroll (amennyiben nincs ciszta és LH < 2,0 indulhat a stimuláció)

Stimuláció: 200 NE Puregon/nap 3 napig

&nbsp ; 150 NE Puregon/nap 2 napig

Közben a Decapeptyl csökkenthetõ ½ amp-ra.

A stimuláció 5. napján UH, E2, LH kontroll à ettõl függ a Puregon további adagja.

A stimuláció 10. napján hCG tüszõrepesztõ.


Antagonista

Menses 2-3 napján kezdõdik a stimuláció 200 NE Puregon / nap

A Puregon adás 5-6 napján UH, E2, LH kontroll.

Ha a legnagyobb tüszõ elérte a 14 mm-t vagy az LH a kezdeti érték 2x-re emelkedett, akkor kezdik adni az Orgalutrant (0,25 mg/nap sc.) addig amíg a legnagyobb tüszõ eléri a 17-20 mm-t. Természetesen a Puregont folytatni kell.

2-3 naponta UH, E2, LH kontroll

Ha a legnagyobb tüszõ elérte a kívánt méretet à hCG tüszõrepesztõ


Elõnye: rövidebb kisebb az OHSS rizikója, nincs ösztrogén hiányos tünet


Short

A ciklus 1.v.2. napjától 6. napig (6 nap) ½ amp (0,1 mg) Decapeptyl / nap. A ciklus 3. napjától 50-100 NE Puregon/nap (kb. 8 napig). hCG tüszõrepesztõ.

vagy

Egyes intézetekben Marvelon fogamzásgátlót kell szedni a short protokoll elõtt. A Decapeptyl helyett pedig 4 napig Suprefact (1/2 ml) injekció. A stimuláció 2. napjától 75-150NE Gonal –F. hCG tüszõrepesztõ.



Természetesen mindenki másképp reagál, ezért megtörténhet, hogy egyénektõl függõen hosszabb vagy rövidebb stimulációra van szükség. Ugyanez vonatkozik a szükséges injekciók számára is.



Természetesen ezektõl lehet eltérés intézményenként!

Kép

csibe
csibe32
 
 


Sziasztok!

Csibe!

Sajnos a vasútat is érintik a változtatások, mert rengeteg vonalat megszüntetnek. Ezt hívjuk mi magyarok fejlesztésnek. :?
Mellesleg én nem erre vágytam, hogy mások jegyét kezelgessem, ez nem nekem való. Szakma ide, vagy oda, semmi kedvem hozzá. :(

Erika, Nyuszifül, Nyulasz!

A tanulás ideje alatt kellene külön élni, de éppen elég. :(

Sziasztok

Jeni99
jeni99
 
 


Te Csibe, ez a 185000 FT kedvezményesen ennyi? :shock:
Még jó, hogy lehet kapni. :? Szerintem jó lesz , ha végleg leteszek a gyerekről, mert ennyit az életben nem tudok kiköhögni.

Jeni99
jeni99
 
 


Jeni,
ne ess előre kétségbe, nem mindenkinek ugyanazok a szerek kellenek ugyanakkora mennyiségben! Én anno "megúsztam" a gyógyszertár látogatást 100.000 Ft-ból, és akkor még 50.000 volt a Gonal! Most meg fele annyi. (Mondjuk alapból mi sem tudtuk volna kifizetni, csak épp tanultam, és járt a diákhitel, abból finanszíroztuk.)
Vendég
 


Sziasztok,

Jeni nekem a súlyom miatt kell ennyi gyógyszer meg speciális hormonokra is szükségem van a polycystáim miatt. Ne az én kiadásaimat nézd gyógyszer téren alapul, mert az nagyon eltér az átlagtól. Én a stimu alatt 5 féle gyógyszert kapok, mig a Kaális lányok 2 vagy 3 félét kaptak.
Koncz azt mondta, hogy átlagos stimu kihozható 50000 ft-ból.!!!!

Kép

csibe
csibe32
 
 


Sziasztok!

Nyulasz! Ezt nem tudtam, hogy a lombikot a TB miatt lehet csak 3 havonta. :shock:

Jeni! Nektek nem inszem volt elsőre? Az azért jóval olcsóbb, mégha stimulálnak és gyógyszer kell, akkor is. vagy rosszul emlékszem...

Egyszer én is voltam 6 hónapot külön a páromtól, aztán egyszer hármat. Hát, tényleg nem egy felemelő érzés, de gondolj arra, hogy lesz bejelentett munkád és utána majd gyorsan elmész gyesre :lol:

Csibe! nagyon szorítok!!!!

nyusziful76
 
 


Sziasztok

Csibe
hát nem semmi összeg, de ha jól össze számolom akkor lehet hogy most én is otthagytam ennyit a gyogyitárban csak nem egyszerre, hanem adagokban

Jenni
most állítólag a Gonal-f a felébe kerül mint régen.
Úgyhogy fel a fejjel, lesz még neked pocaklakód.
Bocs hogy ezt írom, de én tuti nem mennék el kalauznak, nekem már az elég hogy látom hogy a vonaton hogy viselkedik némelyik fiatal hülyegyerek, hogy előre meg utólag miket mutogatnak stb., meg esetleg az alkoholisták. Meg én van olyan dolog amit nem mernék megtenni (zsebredolgozás), mert amelyik vonalon én járok nekem eddig úgy tűnt hogy mindegyik kalauz dolgozik így is. És ezért engem kiutálnának! Én szeretek nyugodtan aludni!

Nyuszifül
holnap már 26 hetesek lesztek, lassan a kezedben tarthatod Pici Babádat!

Sziasztok

Erika

Délután nem leszek, mert megyünk Egomba, megyek a körzetihez, hogy megcsinálja nekem a klinikára a beutalót, hogy mindig nálam legyen, nehogy ez legyen az akadály.

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok!

Nagyon jól estek a tanácsok, meg az, hogy így törődtök velem. Nem sok minden változott azóta, voltak nagy beszélgetéseink, hogy együtt folytassuk e, vagy jobb lenne elengedi egymást. Az igazság az, hogy ez a probléma sok minden mást is felszínre hozott. Amiről eddig nem is gondoltuk, hogy a másiknak milyen rosszul esett. Én legtöbbször csak nyeltem, kerültem a konfliktust, pedig jobb lett volna mindig leülni és megbeszélni, ha bánt valami. Nem pedig hagyni, hogy gyűljenek a sérelmek.
Keddre volt időpontom a Kaáliba, vinnem kellett volna a leleteket. Kopa dr még elküldte a páromat pár vérvételre, de ő nem ment el. Az időpontot viszont nem akartam emiatt lemondani, meg úgy döntöttem, inkább szóban búcsúzom el egy kis időre, amíg rendeződnek a dolgaink. Krizsa dr nagyon kedves volt, ő is azt tanácsolta, hogy várjunk, mert ilyen kétségek között valószínűleg a lombik is sikertelen lenne. Szerintem is igaza van.
Olyan furcsa volt a helyzet. Mikor hónapokkal korábban először beléptem az épületben, nagy reményekkel mentem. Hogy majd kapunk segítséget és boldogok leszünk egy babával. Most meg rossz volt ’elköszönni’. Pedig tudom, érzem, hogy jól döntöttem.
Próbálom azzal vigasztalni magam, hogy lehet, a sors akarta így. Hogy még egy kicsit valósítsam meg az álmaimat és csak később legyek anya.
Nem hagylak itt benneteket, érdekel nagyon kivel mi történik.

Princess
princess
 
 


Princess,
végtelenül sajnálom! :(
Vendég
 


Princess! Én is nagyon sajnálom! Ne feledd, a rossz dolgok azért történnek velünk, hogy aztán sokkal jobb dolgok történhessenek.

Kívánom, hogy mielőbb rendeződjenek a dolgok!
nyusziful76
 
 


ja és azért a fórumról ugye nem tűnsz el!
nyusziful76
 
 


Áfonya!
Köszönöm!

Nyuszifül!
Neked is köszönöm.
Írtam Neked privit. Megkaptad?
Jársz még jógára? És a tavaszi kismama ruhákat már hordod?
Én is tapasztalom, hogy sajnos soha nem adják át a kismamáknak a helyeket, legalábbis nagyon ritkán. De ez másoknál is így van. Valaki annyi cuccal száll fel a metróra, hogy kapaszkodni sem tud. Mégis az ül, aki egy kis táskával szaladgál. Aztán ott vannak a vakok. Én igyekszem segíteni, de nem látom, hogy más nagyon törné magát.
Sajnos ilyen világban élünk és úgy érzem, ez csak rosszabb lesz.

Jeni!
Lehet, hogy lemaradtam a híreidről, pedig igyekeztem visszaolvasni. Új munkád lesz? És mi van az állatkákkal? Hát, az nem túl jó, ha távol lesztek egymástól. Mi is sokat voltunk külön, heti egyszer telefonáltam haza külföldről, meg naponta írtam az emailket.
Most viszont fejlesztettük itthon a rendszert, van skype és kamera. Olyan fura volt az elején, hogy a külföldi barátaim csak úgy rámcsörögnek, mikor itt ülök a gép előtt.

Princess
princess
 
 


Nyuszifül!

Nem tűnők el, itt maradok Veletek.

Princess
princess
 
 


Princess!

Válaszoltam. Örülök, hogy hallunk még felőled.

Erika!

Írtam neked egy hosszabbat, hogy kicsit kezdek pánikolni, mert még sehogysem állunk a beszerzésekkel (a gyerekszoba egy raktárhoz hasonlít leginkább), a kocsi még a régi. De elszállt. :evil: Az egész olyan felfoghatatlan, hogy kb. három hónap múlva ott fog szuszogni a kislányunk mellettünk. :D Pedig egy éve még azon keseregtem, hogy lesz-e nekünk valaha gyerekünk.

Mindig azt mondják, hogy a kismamáknak van 9 hónapjuk, hogy felkészüljenek az anyaságra és őbennük fejlődik a baba és mocorog. Hát ez mind így van, de ettől még nagyon fura lesz majd, ha végre a kezembe foghatom és hiába volt előtte 9 hónap, olyan hirtelennek fog tűnni az egész :lol: Még így is, hogy két évet vártunk rá. De persze már nagyon-nagyon várom.

nyusziful76
 
 


Sziasztok,

Princess: nagyon sajnálom :cry: , hogy így alakult

Nyuszifül, ismererek olyan lányt aki babonából semmit sem vett meg a gyerek születéséig, még gyerek ruha sem volt neki. Férjével kinéztek mindent, csak nem vették meg. Mindent az ifjú apuka intézett. :wink:

csibe

Kép

csibe
csibe32
 
 


Csibe!

Én is ismerek, de én nem lennék nyugodt, hogy mi vár otthon, mire hazamegyünk a kórházból. :D Azért mondjuk a páromat szívesen megnézném, amint a rózsaszín rugdalózók és a mellszívók között válogat :lol:

Nálunk viszonylagos munkamegosztás van, ő felelős a kocsicsere, számítógép-Internet, bababútorösszeszerelés, szobafestés témában én meg a babakelengye beszerzésben.

Engem anyukám győzött meg, mikor azt mondta, hogy ha bármi baj lenne a babával (persze nincs és nem is lesz :D ), akkor az fog a legkevésbé érdekelni, hogy hány rugdalózót és textilpelenkát vettem meg feleslegesen. Ő mondta, hogy most aztán tessék nyugodtan és örömmel vásárolgatni, az sem baj, ha egy-két hülyeség is belekerül a kosárba. :wink: És nő legyen a talpán, aki megállja, hogy ne vegyen legalább néhány babaruhát előre, mikor olyan tündériek. :oops: Én úgy döntöttem, hogy a két évi kínlódás után, hogy vajon lesz-e gyerekünk, igenis örülni fogok annak, hogy végre van kinek vásárolgatni (merthogy ez nekem nem kötelezettség ám, hanem öröm :P ). Csak eddig részben halogattam...

nyusziful76
 
 


Ja Princess, még nem válaszoltam neked. Igen, járok még jógázni, anélkül már rég fájna mindenem (+9kg-nál tartok :oops: ). Csak sajnos az összes kismamafoglalkozás délelőtt van vagy délután 4-kor, így hetente csak egyszer tudok menni. Pedig nagyon jó! Én inkább ezt tenném kötelezővé a kismamáknak, mint azt, hogy folyton a súlygyarapodásukkal keljen foglalkozni. :evil: A manó is élvezi. :D

A kismamaruháimat is tudom végre hordani, csak sajnos mostanra a csinos cipőim kezdenek szűkké és kényelmetlenné válni. :? Újat már nem akarok venni 1 hónapra, utána meg egy ideig elég lesz a házipapucs+sportcipő :wink:

nyusziful76
 
 


Sziasztok!

Princess!
Nagyon sajnálom,hogy így alakult.Remélem sikerül jól döntenetek,és ha együtt,akkor úgy,ha nem,akkor meg úgy.
A lényeg,hogy ne később bánd meg azt,amit tettél vagy nem tettél.
Most biztos nagyon rossz,remélem ezuán már csak jó jöhet!

Erika!
Gratula a picikéhez,remélem megnyugodtál!

Csibe!

Jó szurkálást!
Táppénzre jössz?
Vendég
 


Erika!

Képzeld Harcika megjelölt Iwiwen,én meg percekig azon tűnődtem,hogy a "Nyulaszból" hogy talált meg.Jó mi?Aztán leesett...
Vendég
 


Csajok, eláruljátok az iwiw-es elérhetőségeteket?

Kép

csibe
csibe32
 
 


Sziasztok

Princess :cry: , én is remélem hogy azért még fogsz felénk járni! Ügye?

Nyuszifül
babacuccok beszerzése: mi sok mindent kaptunk, illetve amibe hazahoztuk Ákost azt anyukám vette miután megszületett és ő hozta be nekem a kórházba, kiságyat is kaptuk, a babakocsit is, nekünk már csak pár apróságot kellett venni. Na de ezeket is a kórházba kerülésem előtt 2 nappal szereztük be. Mivel még ráérünk merthogy még odébb van február 18.. Az ünnepek alatt már nagyon mehetnékem volt, és nagyon nyúztam már apjuk fülét miatta, és végül 2006. január 3-án beadta a derekát, és elmentünk a Budakalászi Corába meg ide oda és beszereztük az apróságokat, és 5-én a doki már haza sem engedett a klinikáról, jó mi, még jó hogy nyúztam a fülét.

Nyulasz
nyugodtság: majd ha érzem hogy mocorog, és ok lesz az AFP is


iwiw: hogy talállak meg benneteket, írhatjátok priviben is
Szerintem Harcika a rendes neveden talált meg (mivel ő tudja - mi sajna nem, vagy nem az egészet :lol: ),
csak az a baj hogy én így nem tudom hogy hogy kell, de ha leírjátok az jó lenne. Volt már aki engem is a név alapján talált meg, mert amúgy nincs más közös ismerősünk, és ő még azt sem tudta hogy hogy nézek ki, csak a nevem! Nagyon ügyi volt!

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok!

Lányok, én szívesen megadom az elérhetőségemet az iwiw-en, ha megígéritek, hogy a személyes adataimat bizalmasan kezelitek és nem jelenik meg itt a fórumon. Persze én is így kezelem a tiéteket. Ugyan mi sokaknak elmondtuk a dolgot, de azért nem szeretném szanaszét kürtölni a világhálón. :roll: Remélem megértitek. A többit priviben.

Erika! Azért így is szuper, hogy minden rendben a babóval. Én is gratulálok!!!

Név alapján legkönnyebb megtalálni valakit az iwiw-en, ha rákeresel, persze ha nem Kovács Istvánnak hívják, mert gondolom abból rengeteg van. Engem biztosan nem lesz nehéz. :)

nyusziful76
 
 


Sziasztok

Csibe
megjelöltek

Nyuszifül
előszőr én is ezért féltem az iwiwtől, hogy vannak egy másik fórumon is akik tudják, (mert minden áron képet akartak, már mindenki rakott fel csak én nem, aztán megírtam hogy miért) de már a napokban végülis az iwiw-en jelöltük egymást, és én is nagyon remélem hogy mindenki úgy gondolkodik ahogy te vagy én, hogy nem kürtölik világá más bánatát.
megírom neked priviben a nevem, ha akarsz jelölj meg.

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok csajok,
Szerintem senki se akarja világgá kürtölni gondjait, eszem ágába sem jutott, hogy ezen filózzak. :wink:

Kép

csibe
csibe32
 
 


OK, OK, én is így gondoltam, csak azért biztos, ami biztos leírtam. :oops:

Mindkettőtöket bejelöltelek. :D

nyusziful76
 
 


Illetve nem is rátok gondoltam igazán, hanem mondjuk ha valaki csak olvasgatja ezt a fórumot és tök véletlenül ismer, de én nem akarnám megosztani vele a dolgot. Na jól van, abbahagyom, úgyis értitek miről beszélek. :roll:

nyusziful76
 
 


Sziasztok

Csibe
neked nincs az iwiw-en fényképed?

Nyuszifül
nagyon szép csini pár vagytok!!!!

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Nyuszifül, Erika, Nyulasz, Csibe!

Én is szívesen megadom az iwiw-es elérhetőségemet. Az infokat küldöm priviben.

Princess
princess
 
 


Írtam privit, de most mennem kell! Ha még valaki kimaradt, majd pótolom!

Sziasztok

Jeni99
jeni99
 
 


Sziasztok

Jeni
azt írja ki az iwiw. hogy nincs találta (többszőr is) :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok!

Erika!
Igen, engem jelöltél be, már vissza is igazoltam.
Én megtaláltam Jenit (a lánykori nevet nézd meg).

Csibe!
Bejelöltelek. Nincs fotód. Nem szemrehányás, csak jó lett, volna, ha látlak.

Princess
princess
 
 


Erika!

Most írtam neked privit.

Princess
princess
 
 


Lányok nézek majd fotot magamról.

Kép

csibe
csibe32
 
 


Sziasztok

Princess
köszi, így már megtaláltam Jenit.

Csibe
várjuk a fotót!

Sziasztok

Erika

Nyulasz
veled mi van? Te fenn vagy az iwiw-en?

Kép

Kép
erika13
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?